Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-24, 16:19   #1801
marryme21
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez chlorofilek Pokaż wiadomość
Goss ->>>

cały komentarz

Hahahaha

Cytat:
Napisane przez Fiodoria Pokaż wiadomość
Dzięki.

Cytat:
gossa ja lubię, mam w nosie jego orientację, zna się facet na mejkapie i dlatego go oglądam.
Ech...dokładnie.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:22   #1802
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,możecie podlinkować kanał digital?Nie znam jej ,a jestem ciekawa tych kiepskich włosów.

Co sądzicie o Gossmakeupartist?
Strasznie rozśmieszają mnie miliony komentarzy pod każdym filmikiem-czy jest gejem czy nie. Tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie.
Ja lubię bardzo, tak samo jak Korna, a kto z kim śpi mnie nie interesuje, może być nawet kosmitą, jeśli robi coś, co jest fajne, to ja już takich ludzi lubię i szanuję...

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
No coś w tym jest, dzisiaj mi się marudziarstwo załąćzyło - tak czy siak dziewczna śliczna i bardzo ją lubię . Grzywka mi sie podobała, i zawsze to lepiej mieć wybór raz "z" raz "bez" grzywki Wogóle jak usłyszałam że nie cierpi chodzić do fryzjera to jakbym słyszała o sobie
Mi też się grzywka podobała, niewielu osobom taka pasuje
Stary 2011-01-24, 16:23   #1803
chlorofilek
Rozeznanie

Przez Gossa zakochałam się w kosmetykach MakeUp Forever :X dostałam próbki kilku kosmetyków w sephorze i ...... wow...................... :O
chlorofilek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:27   #1804
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eudajmonia Pokaż wiadomość

Mi też się grzywka podobała, niewielu osobom taka pasuje

Przejrzałam jej kanał i nie rozumiem o co chodzi z tymi włosami?Włosy jak włosy,może trochę przyklepane,ale ogólnie wyglądają na zdrowe.Żadne tam spalone sianko czy coś.

Cytat:
Przez Gossa zakochałam się w kosmetykach MakeUp Forever :X dostałam próbki kilku kosmetyków w sephorze i ...... wow...................... :O

A ja przez niego zachorowałam na paletę Naked z Urban Decay.

Stary 2011-01-24, 16:29   #1805
Fiodoria
Raczkowanie

nie, mnie się jej włosy nie podobaja, takie są pozostawione na pastwę losu i amen

a tak z zupełnie innej beczki- dlaczego teraz telefony nazywa sie smartphonami? ze co, taki telefon śpiewa, tańczy, recytuje? i jak teraz chcę telefon, to muszę wybrać jak bardzo ma być mądry? o ludzie, a ja chce tylko dzwonić i pisać, noooo.
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:32   #1806
żurawinka
Zakorzenienie

Cytat:

Takie dobre? Bo byłam ostatnio w Sephorze i luknęłam z dala na MUF i tak sobie pomyślałam że cos mi świta, coś mi świta... ale pędziłam do stoiska Sephory i gucio, rozczarowałam się
A co jest wartego zainteresowania?
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:41   #1807
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Takie dobre? Bo byłam ostatnio w Sephorze i luknęłam z dala na MUF i tak sobie pomyślałam że cos mi świta, coś mi świta... ale pędziłam do stoiska Sephory i gucio, rozczarowałam się
A co jest wartego zainteresowania?
-podkład matt velvt+ jest cudowny, dla mnie krycie ma wystarczające a twarz wygląda jak by nie było na niej podkładu, przepięknie się stapia z cerą
-kamuflarze- wow
-blushe w płynie HD- mam miniaturę #6 i jest cudowny! trzyma się bardzo długo, nie ściera ani nie blaknie. Rewelacja

Poza tym mam pędzel do podkładu 30N i to były dobrze zainwestowane pieniądze

Macałam cienie, a właściwie paletę rock forever. Pod lupę wzięłam matowy czarny cień by porównać go z inglotem, który mam. Inglot lepszy Chociaż tyle, że nie ciągnie mnie do cieni MUFE, bo to byłaby ruina
Stary 2011-01-24, 17:07   #1808
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:

Macałam cienie, a właściwie paletę rock forever. Pod lupę wzięłam matowy czarny cień by porównać go z inglotem, który mam. Inglot lepszy Chociaż tyle, że nie ciągnie mnie do cieni MUFE, bo to byłaby ruina
ja i tak nie będę oglądać, bo się obawiam o swe finanse- i tak znajomość z imienia wszystkich cienia mac mnie z deka zaskakuje, a ich ilość jakby również, hahhha
Stary 2011-01-24, 17:15   #1809
Chain
Raczkowanie

GG do Chain

Wracając na chwilę do Digitalgirl to muszę przyznać, że ja zmieniłam o niej zdanie, ale ... na dużo lepsze Na poczatku wydawała mi się chłodna, pozbawiona energii i uśmiechu. Teraz stała się na moje oko bardziej wyluzowana a jej filmiki, muszę to przyznać, są bardzo przydatne
Oczywiście bardzo nie lubię przesłodzonych osób, które cały czas silą się na udawany (moim zdaniem) uśmiech oraz zdrabniają wszystkie słowa typu-kreseczkę czarną kredeczką na oczku narysowałam.. Nie mogę się do takich osób po prostu przekonać :P Dlatego fajnie, że Digital zrobiła się taka bardziej na luzie, ale jednocześnie nie zmierza w stronę jakiegoś słitaśnego pajacowania I nawet mi się podoba to, że nie ma przed kamerą idealnie ułożonych włosów tylko jakoś tak zwyczajnie i naturalnie namotane.
Chain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 17:28   #1810
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
a tak z zupełnie innej beczki- dlaczego teraz telefony nazywa sie smartphonami? ze co, taki telefon śpiewa, tańczy, recytuje? i jak teraz chcę telefon, to muszę wybrać jak bardzo ma być mądry? o ludzie, a ja chce tylko dzwonić i pisać, noooo.
Jak chcesz tylko dzwonić i pisać to kup sobie zwykły telefon i w ogóle nie zawracaj sobie głowy smarfonami.

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Ja dziś zainspirowana filmikiem digital (którą bardzo lubię!) kupiłam w Douglasie zachwalany przez nią podkład w musie. Wzięłam najjaśniejszy odcień, a potem poszłam do Natury i okazało się, że oni mają jaśniejszy najjaśniejszy odcień. Więc musiałam wracać do Douglasa i oddawać podkład, dobrze, że nie było z tym problemu.
Stary 2011-01-24, 17:33   #1811
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
ja i tak nie będę oglądać, bo się obawiam o swe finanse- i tak znajomość z imienia wszystkich cienia mac mnie z deka zaskakuje, a ich ilość jakby również, hahhha
mnie też zaskakuje znajomość nazw i numerów cieni na pamięć tak samo z pędzlami, jak się mnie ktoś pyta o dany pędzel to za każdym razem muszę na niego zerknąć i sprawdzić numerację
Stary 2011-01-24, 17:39   #1812
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
mnie też zaskakuje znajomość nazw i numerów cieni na pamięć tak samo z pędzlami, jak się mnie ktoś pyta o dany pędzel to za każdym razem muszę na niego zerknąć i sprawdzić numerację
do mnie dzwonią koleżanki na zakupach będąc...... albo mówią " no wiesz to takie że trochę brązowe, tak trochę w śliwke, błyszczący cień taki" więc mówię"sable z mac" i faktycznie o to chodziło. załama, no ale coż, zainteresowania można mieć różne.
ksiązki też czytam hahha
Stary 2011-01-24, 17:44   #1813
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
do mnie dzwonią koleżanki na zakupach będąc...... albo mówią " no wiesz to takie że trochę brązowe, tak trochę w śliwke, błyszczący cień taki" więc mówię"sable z mac" i faktycznie o to chodziło. załama, no ale coż, zainteresowania można mieć różne.
ksiązki też czytam hahha

haha a może ja po prostu nie mam pamięci do nazw, numerów i dat i dlatego mnie dziwią takie rzeczy
Stary 2011-01-24, 17:46   #1814
lemka
Zakorzenienie

Cytat:
Przejrzałam jej kanał i nie rozumiem o co chodzi z tymi włosami?Włosy jak włosy,może trochę przyklepane,ale ogólnie wyglądają na zdrowe.Żadne tam spalone sianko czy coś.
Ja też nie rozumiem, o co chodzi z włosami digital. Nie każdy lubi mieć włosy ulizane, siano na głowie lub boba. Rozumiem konstruktywną krytykę, ale czepialstwo mnie denerwuje. Zwłaszcza że digital często robi filmiki przed wyjściem i mówi, że zaraz będzie kombinowała z włosami. A co do makijaży ja też nie maluję się mocno i gdybym nagrywała filmiki, to byłyby to delikatne make upy. Jeżeli ktoś się maluje mocno i lubi taki styl, to trudno żeby se pastele na oczy kładł. Jakby mi kazali się na czarno malować, to bym chyba .

Jeżeli chodzi o styl ubierania się ciasteczka czy digital, to niektóre osoby chyba chcą, żeby wszyscy chodzili jak klony w minimalistycznych strojach. Przecież każdy ma swój gust i styl i nie będzie się ubierał skromnie, bo komuś nie podobają się świecidełka i kolorowe buty.
Stary 2011-01-24, 17:51   #1815
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
haha a może ja po prostu nie mam pamięci do nazw, numerów i dat i dlatego mnie dziwią takie rzeczy
wiesz, mnie TEŻ t dziwi, ale cóż, pamiętam i już, że tak powiem wierszem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 17:53   #1816
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
wiesz, mnie TEŻ t dziwi, ale cóż, pamiętam i już, że tak powiem wierszem

haha to może jakiś wiersz o cieniach z mac'a (oczywiście z nazwami w roli głównej) ?
Stary 2011-01-24, 17:56   #1817
ladymln
Zadomowienie

na wstępie witam
moje ulubione kanały na youtube to żadna nowość: niesia25, nissiax83, szusz1313 też lubię i izabelle25d.
lubiłam oglądać kandeejohnson, ale to co ostatnio wydziwia to szaleństwo
a dzięki temu wątkowi odkryłam digitalgirl13 i azjatyckicukier- które też lubię.

PS.

właśnie założyłam konto, czy ktoś może mi pomóc jak dokonać subskrypcji wątku?
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 17:56   #1818
muszynianka
Zakorzenienie

według mnieeee ciasteczko za mocno się malujeeee zdecydowanie no gdyby malowała się delikatniej byłoby fajnie, ja lubię jej stroję i fajne ma włosy może nie jak je jakoś dziwacznie upina ale jak tak ułoży rozpuszczone to cudowne są :-D

http://www.youtube.com/user/ciastecz...end=1&ob=4#p/u
no świetne są, młoda kobieta biznesu ^^ chciałabym mieć tak ścięte.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 18:08   #1819
Amino_kwas
Raczkowanie

Cytat:
Wierzę w inteligencję wizażanek - kto o niej pisał, ten wie Na tej samej stronie i tej poprzedniej masz nicki - looknij sobie :P
natomiast ja liczyłam na Twoją inteligencje: czy ten wątek = jedna opinia (i to na zawsze) - chyba nie, czy można zmienić zdanie na temat osoby - chyba tak (nie zmienia poglądów tylko ta co daje mleko
a dziewczyna jest "sama sobie winna" - mogła tyle o włosach nie mówić - widocznie szczerość nie popłaca
a że jest ładna to inni zazdroszczą

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość

juz się udało
Amino_kwas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 18:15   #1820
marryme21
Zakorzenienie

Na Ciasteczko natrafiłam juz wcześniej i zawsze mam wrażenie,że ona ma źle dobrany podkład do twarzy.Za ciemny,za bardzo pomarańczowy-no nie wiem,ale mogłoby byc chyba lepiej.

Stary 2011-01-24, 18:15   #1821
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amino_kwas Pokaż wiadomość
a dziewczyna jest "sama sobie winna" - mogła tyle o włosach nie mówić - widocznie szczerość nie popłaca
a że jest ładna to inni zazdroszczą [COLOR="Silver"]
tak, tak, my tak z zazdrości, która zalewa nam oczy i dusze.........
Stary 2011-01-24, 18:26   #1822
muszynianka
Zakorzenienie

oj jeeezu o ludziach się zmienia zdanie, Kandee każdy na początku kochał, pozmieniało się wiele. u Jlovesmac też. i co;p
Stary 2011-01-24, 18:31   #1823
Princesska22
Zadomowienie

Vanilamakeup ponoć usuwa swoj kanał....
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 18:33   #1824
Fiodoria
Raczkowanie

a czemu?nadal ma haterów?
Stary 2011-01-24, 18:34   #1825
Princesska22
Zadomowienie

Z powodu smierci swojej 20 letniej przyszlej bratowej ktora zginela w wypadku.....
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 18:35   #1826
Kayako
BAN stały

Czeeść XD

Cytat:
A ja wam powiem, ze Digital jest śliczna itp., ale dla mnie cały efekt psują fatalne włosy- sama mówiła, że ich nie ścina, bo zawsze było źle po fryzjerze, ale kurczę, bez przesady- teraz te włosy są jakieś takie denne niestety. takie strąki bez polotu, nudne i w ogóle. no włosy ma na nie.... a wy co sądzicie?
Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
mi się włosy podobały tylko w pierwszym filmiku jak miała grzywkę, wyglądało to super ;p
a buty mi się wcale nie podobają
Cytat:
nie, mnie się jej włosy nie podobaja, takie są pozostawione na pastwę losu i amen (1)

a tak z zupełnie innej beczki- dlaczego teraz telefony nazywa sie smartphonami? ze co, taki telefon śpiewa, tańczy, recytuje? i jak teraz chcę telefon, to muszę wybrać jak bardzo ma być mądry? o ludzie, a ja chce tylko dzwonić i pisać, noooo (2).
To dobre określenie
A moja zdanie, tak dla ogółu, nie tylko o Digital - nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem dziewczyn, które szczycą się długimi, przyklapniętymi na głowie włosami Nie ma w tym nic pięknego, do tego szpeci. Ja od podstawówki (czyli od 6 lat ) mam pocieniowane włosy i choćby ktoś mi miał zapłacić za przedłużkę ich, to bym go kopnęła w dupę. Szału dostaję, jak mi odrosną i przyklepują na łbie. Ale jak ktoś lubi być topielicą, to nie mój biznes
Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś ma długie włosy, bo lubi sobie z nimi cuda wianki na głowie robić. No ok, to rozumiem. Ale takie dzień w dzień oklapusy...
No i wg. mnie grzywka Digital nie pasuje kompletnie. Może lżejsza by pasowała, ale nie aż taka gruba.
Ale oglądam, bo fajna jest Nie samym wyglądem człowiek żyje.
A do (2) masz odpowiedź Em:
[QUOTE=emememsik;24587377]Jak chcesz tylko dzwonić i pisać to kup sobie zwykły telefon i w ogóle nie zawracaj sobie głowy smarfonami.

(ja mam smartphona i normalnego, i nie zamieniłabym smarcia na nic innego, bajka po prostu)

Cytat:
Napisane przez shajjn Pokaż wiadomość
jesli chodzi o jlovesmac to ona to udaje. ktoz by sie tak zachowywal na codzien? ona jakis czas temu usunela wszystkie filmiki.na tamtych jej "zachowanie" bylo normalne casualowe ze tak powiem. po usunieciu tamtych,zaczela nagrywac w ten sposob jaki widzimy teraz
Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Pamiętam , że jak zaczynałam ją oglądać to te charakterystyczne wstawki miała rzadziej i to miało swój urok, a teraz w sumie cały filmik to ciągłe wymachiwanie rękami, zmienianie barwy głosu, kiwanie palcem, wykrzykiwanie i dziwaczne miny. I też się zaczęłam zastanawiać jaka jest na żywo. Teraz już jej praktycznie nie oglądam. Moim zdaniem zbyt mało przydatnych rzeczy mówi, albo zamiast przejść do rzeczy to odstawia istny cyrk Co nie zmienia faktu, że miło się na nią patrzy, bo jest bardzo ładna.
Ja już JLM nie oglądam, bo nie ma dla mnie nic interesującego. Zachowanie mi jej nie przeszkadza, nawet jeśli nie naturalne, ale jakieś oryginalne i zwracające uwagę, ale wartość filmików... e-e

Cytat:
Napisane przez lukrecja222 Pokaż wiadomość
Lubię też MissHeledore, podoba mi się jej dokładność, mówi na temat, przyjemnie się jej słucha. Wydaje się być taaka sympatyczna

AzjatyckiCukier - bardzo lubię. Fajna, sympatyczna i mądra dziewczyna.

cremedelacreme28 - odkryłam ją niedawno. Lubię tą jej energię, śmiech, bardzo fajna, chociaż zdaję sobie sprawę, że niektórych może drażnić Ale ja tam lubię, jej filmiki to taka odskocznia.
Wykasowałam część wypowiedzi, ale poruszałaś tam kwestie, że ktoś jest flegmatyczny, powolny i bez życia. Dla mnie właśnie jest taka MissHeledore. Nie mogę, nie mogę, nie mogę
A co do AzjatyckiegoCukru - chyba nie spotkałam się z Wizażanką, która by jej nie lubiła A może żadna się nie przyznała?
A co cremedelacreme28 też nie bardzo mogę się przekonać. Widać, że mądra kobieta, ale filmiki mnie nie wciągają. Jakby prowadziła jakiś kanał psychologiczny, niebieska linia, czy coś, to ooo Świetna by była

Cytat:
O nie, ja si e do BrunettesHeart nie przyczepiam, sama Wam tu chyba jako pierwsza na tym wątku wkleiłam link do jej bloga, wyraziłam zachwyt
Ja byłam pierwsza :P

Cytat:
Co sądzicie o Gossmakeupartist?
Strasznie rozśmieszają mnie miliony komentarzy pod każdym filmikiem-czy jest gejem czy nie. Tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie.
Dla homofobów ma (nie, żebym ja była, właściwie uważam, że pod pewnymi względami homoseksualiści są lepszymi ludźmi od hetero).

Cytat:
Ja też się boję, ale łażę, włosy nie zęby- odrastają i basta, i niech będą ozdobą.
Też tak uważam Oj, ile ja rzeczy nie zrobiłam z włosami, zapłaciłam za to cenę (nadal płacę ), ale odrosną, rany julek, to nie palec

To tyle Powinnam się uczyć. Ale mi się nie chce
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 18:36   #1827
emememsik

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Subskrybuje się automatycznie jeśli coś w nim napiszesz. Możesz to też zrobić za pomocą narzędzi u góry wątku.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 18:36   #1828
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabryssiaa Pokaż wiadomość
heh, wiem, pewnie się przyczepię, ale albo mi się wydaje, albo BrunettesHeart nie wymawia 'r' tylko takie 'jy' i troszkę słychać to R

Moim zdaniem jej wymowa jest prawidłowa,ja tam żadnego nie wymawiania R nie słyszę.Drugim Tuskiem to ona na pewno nie jest.
Zresztą,nawet gdyby zamiast R wymawiała nawet L-to co to za różnica?Nieładnie tak dyskryminować ludzi z powodu wymowy.Jej polszczyzna jest ok i to jest najważniejsze.

Cytat:
DD Obstawiałam, że kiedyś COŚ u niej znajdziecie, ale że tak prędko??

No tak..Drugim problemem pewnie będzie biust.

Stary 2011-01-24, 18:37   #1829
emememsik

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Z powodu smierci swojej 20 letniej przyszlej bratowej ktora zginela w wypadku.....
A co to ma wspólnego z kanałem urodowym na youtube?
Stary 2011-01-24, 18:37   #1830
muszynianka
Zakorzenienie

Oj tak topielica, mi się takie zapuszczone włosy, długie z którymi się kompletnie nic nie robi kojarzą z kelly family ;p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości