|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Hahahaha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Rozeznanie
|
Przez Gossa zakochałam się w kosmetykach MakeUp Forever :X dostałam próbki kilku kosmetyków w sephorze i ...... wow...................... :O
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam jej kanał i nie rozumiem o co chodzi z tymi włosami?Włosy jak włosy,może trochę przyklepane,ale ogólnie wyglądają na zdrowe.Żadne tam spalone sianko czy coś. ![]() Cytat:
A ja przez niego zachorowałam na paletę Naked z Urban Decay. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Raczkowanie
|
nie, mnie się jej włosy nie podobaja, takie są pozostawione na pastwę losu i amen
![]() a tak z zupełnie innej beczki- dlaczego teraz telefony nazywa sie smartphonami? ze co, taki telefon śpiewa, tańczy, recytuje? i jak teraz chcę telefon, to muszę wybrać jak bardzo ma być mądry? o ludzie, a ja chce tylko dzwonić i pisać, noooo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie dobre? Bo byłam ostatnio w Sephorze i luknęłam z dala na MUF i tak sobie pomyślałam że cos mi świta, coś mi świta... ale pędziłam do stoiska Sephory i gucio, rozczarowałam się ![]() A co jest wartego zainteresowania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
-kamuflarze- wow -blushe w płynie HD- mam miniaturę #6 i jest cudowny! trzyma się bardzo długo, nie ściera ani nie blaknie. Rewelacja ![]() Poza tym mam pędzel do podkładu 30N i to były dobrze zainwestowane pieniądze ![]() Macałam cienie, a właściwie paletę rock forever. Pod lupę wzięłam matowy czarny cień by porównać go z inglotem, który mam. Inglot lepszy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
ja i tak nie będę oglądać, bo się obawiam o swe finanse- i tak znajomość z imienia wszystkich cienia mac mnie z deka zaskakuje, a ich ilość jakby również, hahhha
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Raczkowanie
|
Wracając na chwilę do Digitalgirl to muszę przyznać, że ja zmieniłam o niej zdanie, ale ... na dużo lepsze
![]() ![]() Oczywiście bardzo nie lubię przesłodzonych osób, które cały czas silą się na udawany (moim zdaniem) uśmiech oraz zdrabniają wszystkie słowa typu-kreseczkę czarną kredeczką na oczku narysowałam.. Nie mogę się do takich osób po prostu przekonać :P Dlatego fajnie, że Digital zrobiła się taka bardziej na luzie, ale jednocześnie nie zmierza w stronę jakiegoś słitaśnego pajacowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Ja dziś zainspirowana filmikiem digital (którą bardzo lubię!) kupiłam w Douglasie zachwalany przez nią podkład w musie. Wzięłam najjaśniejszy odcień, a potem poszłam do Natury i okazało się, że oni mają jaśniejszy najjaśniejszy odcień. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ksiązki też czytam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
haha a może ja po prostu nie mam pamięci do nazw, numerów i dat i dlatego mnie dziwią takie rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeżeli chodzi o styl ubierania się ciasteczka czy digital, to niektóre osoby chyba chcą, żeby wszyscy chodzili jak klony w minimalistycznych strojach. Przecież każdy ma swój gust i styl i nie będzie się ubierał skromnie, bo komuś nie podobają się świecidełka i kolorowe buty.
![]() |
#1815 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zadomowienie
|
na wstępie witam
![]() moje ulubione kanały na youtube to żadna nowość: niesia25, nissiax83, szusz1313 też lubię i izabelle25d. lubiłam oglądać kandeejohnson, ale to co ostatnio wydziwia to szaleństwo ![]() a dzięki temu wątkowi odkryłam digitalgirl13 i azjatyckicukier- które też lubię. PS. właśnie założyłam konto, czy ktoś może mi pomóc jak dokonać subskrypcji wątku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
według mnieeee ciasteczko za mocno się malujeeee zdecydowanie no gdyby malowała się delikatniej byłoby fajnie, ja lubię jej stroję i fajne ma włosy
![]() http://www.youtube.com/user/ciastecz...end=1&ob=4#p/u no świetne są, młoda kobieta biznesu ^^ chciałabym mieć tak ścięte. |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a dziewczyna jest "sama sobie winna" - mogła tyle o włosach nie mówić - widocznie szczerość nie popłaca a że jest ładna to inni zazdroszczą ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Na Ciasteczko natrafiłam juz wcześniej i zawsze mam wrażenie,że ona ma źle dobrany podkład do twarzy.Za ciemny,za bardzo pomarańczowy-no nie wiem,ale mogłoby byc chyba lepiej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
oj jeeezu o ludziach się zmienia zdanie, Kandee każdy na początku kochał, pozmieniało się wiele. u Jlovesmac też. i co;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zadomowienie
|
Vanilamakeup ponoć usuwa swoj kanał....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Raczkowanie
|
a czemu?nadal ma haterów?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zadomowienie
|
Z powodu smierci swojej 20 letniej przyszlej bratowej ktora zginela w wypadku.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |||||||||
BAN stały
|
Czeeść XD
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A moja zdanie, tak dla ogółu, nie tylko o Digital - nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem dziewczyn, które szczycą się długimi, przyklapniętymi na głowie włosami ![]() ![]() ![]() Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś ma długie włosy, bo lubi sobie z nimi cuda wianki na głowie robić. No ok, to rozumiem. Ale takie dzień w dzień oklapusy... ![]() No i wg. mnie grzywka Digital nie pasuje kompletnie. Może lżejsza by pasowała, ale nie aż taka gruba. Ale oglądam, bo fajna jest ![]() A do (2) masz odpowiedź Em: [QUOTE=emememsik;24587377]Jak chcesz tylko dzwonić i pisać to kup sobie zwykły telefon i w ogóle nie zawracaj sobie głowy smarfonami. ![]() ![]() (ja mam smartphona i normalnego, i nie zamieniłabym smarcia na nic innego, bajka po prostu) Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do AzjatyckiegoCukru - chyba nie spotkałam się z Wizażanką, która by jej nie lubiła ![]() ![]() A co cremedelacreme28 też nie bardzo mogę się przekonać. Widać, że mądra kobieta, ale filmiki mnie nie wciągają. Jakby prowadziła jakiś kanał psychologiczny, niebieska linia, czy coś, to ooo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To tyle ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem jej wymowa jest prawidłowa,ja tam żadnego nie wymawiania R nie słyszę.Drugim Tuskiem to ona na pewno nie jest. ![]() Zresztą,nawet gdyby zamiast R wymawiała nawet L-to co to za różnica?Nieładnie tak dyskryminować ludzi z powodu wymowy.Jej polszczyzna jest ok i to jest najważniejsze. Cytat:
No tak..Drugim problemem pewnie będzie biust. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Oj tak topielica, mi się takie zapuszczone włosy, długie z którymi się kompletnie nic nie robi kojarzą z kelly family ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.