|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.II
Dzień Dobry dziewczynki
![]() a na podwieczorek chce sobie zrobic nutellke polecaną i zachwalaną przez Was tak gorąco buziaki---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- [QUOTE=xplasticlove;245789 78]O maryjo, dziewczyny. Nowy wątek i już 6 stron ![]() Trochę się nie mogę połapać, bo jestem 12h do tyłu, u mnie właśnie kilkanaście minut po północy, ale zamiast spać to ja bym się tylko w ten ocean patrzyła 'ZAZDRASZCZAM CI' ![]() MIŁEGO WYPOCZYNKU!!!!
już 9 kolczyczków, a w planach kolejne ![]() Dukan od 02.01.2011 r. Było 72 Jest 68 ![]() ![]() Cel 60 Lepiej ryzykować i żałować, niż żałować, że się nie ryzykowało... A KTO NIE RYZYKYJUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA ;D |
|
|
|
#182 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=tysia866;24583525]Dzień Dobry dziewczynki
![]() a na podwieczorek chce sobie zrobic nutellke polecaną i zachwalaną przez Was tak gorąco buziaki---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
|
|
#183 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=xplasticlove;245789 78]O maryjo, dziewczyny. Nowy wątek i już 6 stron
![]() Trochę się nie mogę połapać, bo jestem 12h do tyłu, u mnie właśnie kilkanaście minut po północy, ale zamiast spać to ja bym się tylko w ten ocean patrzyła 'ZAZDRASZCZAM CI' ![]() MIŁEGO WYPOCZYNKU!!!!---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- [QUOTE=extravagance86;2458 3588] Cytat:
witam witam i o zdrowie pytam
już 9 kolczyczków, a w planach kolejne ![]() Dukan od 02.01.2011 r. Było 72 Jest 68 ![]() ![]() Cel 60 Lepiej ryzykować i żałować, niż żałować, że się nie ryzykowało... A KTO NIE RYZYKYJUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA ;D |
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewuszki!
Właśnie zjadłam chili con carne było pyyyyszne, no i zrobiłam nutelle, chłodzi się w lodowce, więc mam słodkość na najbliższe kilka dni.Aaaa no co do grzeszenia to ja oczywiście wciąż jestem wierna Dukanowi w 100%, mimo,że w lodowce mam duży kawałek karpatki, to się nazywa silna wola
|
|
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=tysia866;24583597][QUOTE=xplasticlove;245789 78]O maryjo, dziewczyny. Nowy wątek i już 6 stron
![]() Trochę się nie mogę połapać, bo jestem 12h do tyłu, u mnie właśnie kilkanaście minut po północy, ale zamiast spać to ja bym się tylko w ten ocean patrzyła 'ZAZDRASZCZAM CI' ![]() MIŁEGO WYPOCZYNKU!!!!---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- dobrze chociaż musiałabym coś zjeść, ale sama nie wiem co..jeszcze do lidla muszę jechać.. a ogólnie jakiegoś nerwa dziś mam ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
dobrze chociaż musiałabym coś zjeść, ale sama nie wiem co..jeszcze do lidla muszę jechać.. a ogólnie jakiegoś nerwa dziś mam ![]() nerw???hmm...ja jak zaczelam diete to na uderzeniowce chyba organizm sie przestawiał psychicznie i fizycznie na dietkę bo tez czesto miałam nerwy no i na dodatek...huśtawkę nastrojów, ale już mi minęło. ja wcinam plasterki chudej szyneczki bo mam ochotę i idę robić nutellkę. jestem ciekawa jak mi wyjdzie bo jakos te słodkości dukanowskie nie podchodzą mi za bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogólnie to jak preglądam przepisy jest ich całe mnóstwo na necie naszego DR coś może wykombinujesz i buziaczek, żeby nerwy znikły
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ja dziś wredna dla otoczenia jestem, dla TŻ zwłaszcza;P czepiam się. @ się pewnie zbliża, bo już ponad miesiąc minął... mam mega ochotę na słodkie, złoszczę się cały czas i waga nie idzie w dół:P więc mam nadzieję, że to wszystko przez @
miałam dziś nie jeść nic na słodko, ale już nie mogę i dodam tylko ciut kakao...
|
|
#188 |
|
BAN stały
|
a ja poobiadkowo Was pozdrawiam
![]() zjadłam kuraka w sosie z kalafiorem ![]() ale sie opchałam po sesji chyba przejdę na tryb 2/2 bo lepiej obiadki upichcić jakieś ciekawe, teraz nie mam nawet czasu kiedy cos ugotować tylko robie to co najszybciej ![]() byłam na zakupach i znowu 5dych poszło nie wiem na co
|
|
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
laski ale Z WAS male zlosnice
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
właśnie sobie wcinam grillowaną pierś z kurczaka mniamiiiiii
![]() a na kolację do wyboru wieśniak albo tuńczyk w sosie własnym co lepiej?
|
#192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
![]() U mnie - 6 kg mama się śmieje że niedługo będę mogła piekarnię otworzyć, do takiej wprawy dochodzę w robieniu kajzerek
|
#194 |
|
Konto usunięte
|
zakochałam się...
spróbowałam dziś śledzia wędzonego w przyprawach.... spełnia równanie, bez dodatku cukru.... boski! kupiony w carefourze - polecam! albo nie polecam bo mi cały wykupicie
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja od dziś zaczynam moją przygodę z dukanem, więc trzymajcie kciuki,bo przede mną 5 dni uderzeniówki, a że ze mnie cwana bestia to namówiłam przyjaciółkę-tak do towarzystwa .Koch ane może to głupie pytanie ale czy na tej fazie mogę wcinać chlebek lub bułeczki dukanowe?
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Test Dukana zrobiony> I co najważniejsze czy książka przeczytana bo to rzecz niezbędna. Chlebek i bułki można wcinać.
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
a ja teeez jestem grzeczna, i cwicze o!
![]() a na kolacje jajka na twardo z sosem z jogurtu naturalnego i szczypiorku i szyneczka |
|
|
|
#198 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobrze, że mnie przed @ nie nachodzi taka nerwówka :P ale za to chęć na słodycze też jest wielka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a teraz odwieczny dylemat - co zjeść na kolację
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem grzeczną dziewczynką i książkę przeczytałam. Teraz ważę 87.2 kg ,ale testu jeszcze nie zrobiłam. Pomóż mi daj namiar na stronę gdzie go mogę znależć bardzo proszę
|
|
|
|
|
#200 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Oto stronka (angielska, jest jeszcze opcja francuska) http://www.dukandiet.co.uk/ Co za dzień dzisiaj - zleciał mi jak torpeda...
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Zgrzeszyłem
dziś był PW i zjadłem dwa kawałki pizzy bo juz nie wytrzymałem ;[ zasługuje na potępienie ![]() ![]() ![]() jutro i pojutrze dwa dni P za karę !! ;[ |
|
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
ja już po zakupach.. ponad sto zł wydane, ale starczy może na tydzień
udka w piekarniku,zabieram się za chlebek bo już mi brakuje.,. ciężko było dziś na zakupach, tyle pyszności ale jestem twarda ![]() no i jeszcze na jutro do pracy trzeba coś przygotować, czyli znów cycki.. nie mogę się doczekać środy.. chyba zjem wszystkie pomidory zmotywowałam się zdjęciem naszej koleżanki z rana.. ze słodkości tylko kawałeczek sernika dzisiaj, ogólnie mało dzisiaj jadłam, ostatni posiłek około 13,30 no i pare plasterków wędlinki po drodze ze sklepu, bo już myślałam, że umrę.
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winiarnia u Renarda bardzo mi się podoba ale niestety mieści max 60 osób a ja mam ok. 90 więc nie da rady.
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobitki... bo ja to mam do Was pytanie
Czy bierzecie sobie jakieś dodatkowe witaminki (multiwitaminę albo jakieś "tematyczne")? Jeszcze mi zostało kupę czasu do końca i myślałam czy nie wspomóc organizmu tabletkami... Wcinam jedynie tran z rekina i cerutin, ale to z okazji zimy. Ah, i mam genialny sposób na słodkości w pracy! Dzisiaj na dzień dobry o mało nie rozszarpałam koleżanki z pracy, tak mnie strasznie wnerwiła! Przyniosła przy okazji jakieś bombonierki i byłam na nią taka zła, że te czekoladki odstraszały wręcz!
|
|
#205 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja biore vitaral ![]() zamówiłam właśnie 3kg otrębów na all ciekawe kiedy przyjdzie bo ja mam otręby jeszcze tylko na jutro |
|
|
|
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
Co za parszywy dzień... pokłóciłam się z mężem
Skusiłam się na tego kurczaka z rożna na obiad, ale powiem Wam, że nigdy więcej... mimo, że ściągnęłam skórę to mam wyrzuty sumienia - boję się, że ten tłuszcz przelazł do środka No nic, było minęło, jutro waga prawdę mi powie Coś muszę jeszcze dzisiaj w siebie wcisnąć, bo strasznie mało zjadłam ![]() PS. A co do witamin to biorę B6, ale dorzucę wapno i chrom, plus Silica na pazury.
|
#207 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to, żebyś znalazła ładną salę.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I dla TŻ też ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#209 | ||
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie pałaszuję śniadanie
Jajka sadzone i kozi ser bleee ![]() Zastanawiam się od rana co by tu zrobić w ten piękny poniedziałek ![]() A jakieś pół godziny temu miałam taką sytuację: (ogólnie to mieszkamy u znajomego mojego taty, on ma syna 21-letniego no i ogólnie on nas oprowadza i taki lalala syn znajomego: -oooo ty chyba schudłaś co nie? i to dużo! ja: - przecież znasz mnie od wczoraj (i mina "what the fuck") syn zn.: - noo twój ojciec kazał tak powiedzieć, żeby ci się miło zrobiło ale wredni są ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#210 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przynajmniej karę sobie już zaserwował ![]() Cytat:
Ja biorę falvit + chrom + wapno ------------ No to w końcu ja ![]() Dzisiaj miał być PW, wyszedł P (nie licząc 2 plastrów pomidora i 2 liści sałaty na śniadanie), jakoś tak nie mam ochoty na warzywa, za to mam zapotrzebowanie na mięcho, trudno... |
||||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

było pyyyyszne, no i zrobiłam nutelle, chłodzi się w lodowce, więc mam słodkość na najbliższe kilka dni.

i buziaczek, żeby nerwy znikły

.Koch ane może to głupie pytanie ale czy na tej fazie mogę wcinać chlebek lub bułeczki dukanowe?

udka w piekarniku,
za to, żebyś znalazła ładną salę.