Ceny narkotyków - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-27, 18:13   #91
rapifen
Zakorzenienie

Dot.: Ceny narkotyków

To że ktoś tak czy siak znajdzie leki - może i znajdzie ale ja czy ty, czy wizaż będzie miał czyste sumienie i umyje od tego ręce. ech

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 23:54   #92
ewelline
Zadomowienie

jest ogromna ilość roślin , które otaczają nasze domy w lasach na lakach w tym wiele gatunków powodujących halucynacje, stany narkotyczne ale i poważniejsze zatrucia i śmierć a jakoś ich nikt nie próbuje wytępić z naszego otoczenia
ewelline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 00:48   #93
Daenerys
Wtajemniczenie

Jestem przerazona tym co czytam. (nie z powodu informacji, lecz z powodow osobistych). Proponuje zamknac ten watek.
Ja o narkotykach nie wiedzialam nic, teraz wiem duzo wiecej, co wiecej wiem gdzie mam szukac informacji. Oczywiscie ja niczego brac nie zamierzam, ale kto wie moze jakas mlodsza wizazanka moglaby miec po tym watku na cos ochote?

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 09:59   #94
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Daenerys, ale każdą z tych tu informacji można znaleźć w necie. To nie jest tak, że wizaż stał się nagle mekką dla narkomanów.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 16:20   #95
larva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daenerys Pokaż wiadomość
Jestem przerazona tym co czytam. (nie z powodu informacji, lecz z powodow osobistych). Proponuje zamknac ten watek.
Ja o narkotykach nie wiedzialam nic, teraz wiem duzo wiecej, co wiecej wiem gdzie mam szukac informacji. Oczywiscie ja niczego brac nie zamierzam, ale kto wie moze jakas mlodsza wizazanka moglaby miec po tym watku na cos ochote?
Bez przesady, pójdzie do apteki po jakieś głupie tabletki, przeczyta ulotkę, a tam są wyszczególnione wszelkie skutki uboczne - od halucynajcji po zaburzenia mowy.

Jakoś nikt nie reagował, gdy w "Plebanii" dziewczyna zaszła w ciążę, a druga jej powiedziała, że jak chce poronić to ma wziąc jakiś tam lek na żylaki (nawet nazwę podała ) i wejsć do wanny z gorącą wodą.

Czy to nie jest instrukcja obsługi?
larva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 16:40   #96
irie18*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daenerys Pokaż wiadomość
kazda wiedza jest przydatna zresztą w internecie jest wiele stron na ktorych można wyczytac dużo więcej. nie widzę w tym niczego złego
Stary 2009-11-29, 18:26   #97
Wyrak
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15562269]Daenerys, ale każdą z tych tu informacji można znaleźć w necie. To nie jest tak, że wizaż stał się nagle mekką dla narkomanów.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez irie18* Pokaż wiadomość
kazda wiedza jest przydatna zresztą w internecie jest wiele stron na ktorych można wyczytac dużo więcej. nie widzę w tym niczego złego
Tak, a co jest niby przydatnego w wiedzy, ile kosztuje dany narkotyk?

Mi tam takie tematy nie przeszkadzaja, ale dla mnie osobiscie jest dziwne, ze mozna sobie dyskutowac o cenach przeprowadzenia skrobanki czy kupienia speeda, a np. temat dotyczacy wymiany mp3 czy ebookow jest od razu ciety. Jedno i drugie niby zakazane, a ciezar gatunkowy jak dla mnie inny.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 08:30   #98
effcia82
Zakorzenienie

Zdarzało mi się łączyć ketonal (w celach przeciwbólowych) z alkoholem ale nie odnotowałam żadnych specjalnych efektów.
effcia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 21:54   #99
irie18*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Tak, a co jest niby przydatnego w wiedzy, ile kosztuje dany narkotyk?

Mi tam takie tematy nie przeszkadzaja, ale dla mnie osobiscie jest dziwne, ze mozna sobie dyskutowac o cenach przeprowadzenia skrobanki czy kupienia speeda, a np. temat dotyczacy wymiany mp3 czy ebookow jest od razu ciety. Jedno i drugie niby zakazane, a ciezar gatunkowy jak dla mnie inny.
jakby ktoś chciał kupić to dobrze wiedzieć ile kosztuje a tak serio to większość rzeczy o których mowa w tym wątku to legalne substancje... i dziewczyny piszą raczej o ich działaniu a nie o cenach....
Stary 2009-11-30, 21:59   #100
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

To że ktoś zakłada wątek o aborcji/cenach narkotyków to nie oznacza że chce do razu zastosować to do siebie, natomiast wątki o wymianie mp3, e-booków raczej nie powstają tylko po to żeby sobie pogadać
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:07   #101
rapifen
Zakorzenienie

Podejrzewam że są tu matki nastolatek i może warto żeby poznały działanie niektórych leków z domowej apteczki... Bo moja mam nie miała pojęcia o pewnych sprawach...

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 15:23   #102
mel89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
Podejrzewam że są tu matki nastolatek i może warto żeby poznały działanie niektórych leków z domowej apteczki... Bo moja mam nie miała pojęcia o pewnych sprawach...

Ja słyszałam, że Tusipect przy dawce 8 tabletek na raz ma takie same działania jak amfetamina. No proszę, a każdy może go kupić w aptece..
Stary 2009-12-17, 17:05   #103
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
Ja słyszałam, że Tusipect przy dawce 8 tabletek na raz ma takie same działania jak amfetamina. No proszę, a każdy może go kupić w aptece..
no raczej nie może
od jakiegoś czasu jest na receptę.
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 09:08   #104
effcia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
tylko działań niepożądanych trochę więcej. nie polecam.
effcia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 22:25   #105
mel89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effcia82 Pokaż wiadomość
tylko działań niepożądanych trochę więcej. nie polecam.
dobrze wiedzieć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-19, 01:23   #106
brzoza_pb
BAN stały

przestępstwo - informacje o rozpowszechnianiu twardych kosmetyków

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-12-15 o 08:22
brzoza_pb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 02:05   #107
zupa_grochowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez brzoza_pb Pokaż wiadomość
Amfetamina - 30zł
Zioło- 25zl
Piguły- (...) około 4 do 8 złotych
Kokaina- od 180 do 240
Acodni" (...) 6zł
Poryta bania- bezcenna.

zupa_grochowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 20:46   #108
grzybek_na_koksie
Przyczajenie

Nie bede ´wymyslal cen narkotykow o ktorych pojecia nie mam...
Ale moge dac wam info i tych ktore znam
Wiec tak...nie mowcie tu o kwotach 50 zl za kokaine czy ''niewiele wiecej niz za piwo'' za marihuane...

MARIHUANE kupicie za ok 30zl za 1g...dla sprostowania, 1gramem upala sie 2 osoby i to ostro

KOKAINE(koks) kupicie od ok 150zl...taka dawka wystarczy dla dwuch osob na 1 dzien ;p

I nie piszcie ze zawyzam, bo dobrze wiem jakie sa ceny tego towaru
Pozdro dla wszystkich na forum
grzybek_na_koksie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 10:29   #109
grzybek_na_koksie
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez effcia82 Pokaż wiadomość
przyznam, ze ostatnimi czasy nie jestem na bieżąco ale z tego co wiem ceny niektórych specyfików tak spadły, że handel nimi stał się nieopłacalny i ich zdobycie stało się niemal niemożliwe.
_________________________ __
Oj...zle masz informacje ;p No ale to nic zlego
Ceny towaru nadal sa duze...jak juz pisalem np 1g kokainy= 150-250zl

A zdobycie tego wszystkiego...jesli chodzi o kokaine to jest jaq troche trudniej zdobyc (wiem z doswiadczenia), czesto potrzebne sa jak to sie mowi ''znajomosci''....no ale z reszta nie ma problemu...
grzybek_na_koksie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 10:37   #110
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Deede Pokaż wiadomość
A co - chcesz dorobić do pensji?
Zależy jakie. Taka marihuana jest tania (niewiele droższa od piwa). Mocniejsze typu kokaina czy czysta heroina są faktycznie dużo droższe (słyszałam o kilkudziesięciu zł za działkę - no plus minus 50 zł). Natomiast najpopularniejsze wśród dzieciaków: marih., dropsy, ekstazy kosztują grosze. Nawet jak jest "drogi" diler, to za 15 zł mogą zaszaleć. Niestety, bo rodzice myślą, że to kosztuje Bóg wie ile, a tymczasem wystarczy przeciętne kieszonkowe, podebrane 5 zł mamie z portfela i już..
A ci narkomani na ulicach to raczej jadą na najtańszych specyfikach. Zależy zresztą kto od czego jest uzależniony. Wiem, że niektórzy heroiniści nadal stosują "kompoty", ale ile ich to wynosi - nie wiem.. Najtańsza opcja dla dzieci - kleje i chyba dropsy. Często są też kradzione leki psychotropowe, mieszanie wszystkiego ze wszystkim. Można więc nawet za free.

Ojej, też myślałam, że to kosztuje Bóg wie ile xD.
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 10:41   #111
kennedy
Zakorzenienie

kump-el kiedys wzial jakies tabsy ( nie mam pojecia co dokladnie bo nie pamietam
i rano obudzil sie sztywny. przez 5 minut usilowal wstac z lozka i nie mogl skoordynowac nog i rak zeby sie podniesc. Mial nauczke na cale zycie i wiecej nie wzial.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 15:58   #112
AlicjaH
Rozeznanie

No i macie odpowiedz dlaczego tak wiele osób się tym zajmuje ceny hurtowe to 6/7zł za wagowo 1g amfetaminy /bo to co można kupić na mieście rzadko ma taką wagę i około 8zł za marihuanę ceny koksu nie znam tabletki za 50gr dostać można łatwo policzyć jaka jest przebitka
AlicjaH jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 17:07   #113
foxy123
Zakorzenienie

A ja powiem tylko tyle,ze zgadzam sie po czesci z postem brzozy.

Wizaz to naprawde rewelacyjne miejsce na poprawe humoru
Jak przeczytalam,ze gram ziola upali mocno dwie osoby to mysle sobie..albo lepiej nie napisze co mysle. Byc moze 'narkotykowa dziewice' lub 7 letnie dziecko sie upali gramem, dalej juz nie komentuje

Pamietam jak jeden Polski-Niemiec przechwalal sie ile to z Turasami nie pali w gebelsowni..pozniej co do czego to odpadl przy pierwszym razie.. uwielbiam takich ludzi Duzo gadaja, malo wiedza i malo przezyli...

Przypomnialo mi sie jeszcze jak kolezka sprzedal gowniara bobki swojego krolika uformowane w kostke..dziewczyny mialy faze jak nic gowno za 20zl spalily i niby mialy faze..ehh... tak to wlasnie 'dzieci' sie znaja na paleniu...wszystko im wcisniesz.

Dobra, koncze bo ten watek jest tak dziecinny,ze az mnie brzuch od smiechu rozbolal.

yo ziomale (ehh..ta nasza mlodziez)

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2010-08-17 o 17:10
foxy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 21:54   #114
AlicjaH
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
A ja powiem tylko tyle,ze zgadzam sie po czesci z postem brzozy.

Wizaz to naprawde rewelacyjne miejsce na poprawe humoru
Jak przeczytalam,ze gram ziola upali mocno dwie osoby to mysle sobie..albo lepiej nie napisze co mysle. Byc moze 'narkotykowa dziewice' lub 7 letnie dziecko sie upali gramem, dalej juz nie komentuje

Pamietam jak jeden Polski-Niemiec przechwalal sie ile to z Turasami nie pali w gebelsowni..pozniej co do czego to odpadl przy pierwszym razie.. uwielbiam takich ludzi Duzo gadaja, malo wiedza i malo przezyli...

Przypomnialo mi sie jeszcze jak kolezka sprzedal gowniara bobki swojego krolika uformowane w kostke..dziewczyny mialy faze jak nic gowno za 20zl spalily i niby mialy faze..ehh... tak to wlasnie 'dzieci' sie znaja na paleniu...wszystko im wcisniesz.

Dobra, koncze bo ten watek jest tak dziecinny,ze az mnie brzuch od smiechu rozbolal.

yo ziomale (ehh..ta nasza mlodziez)

Szczerze powiem kiedyś paliłam i to dużo teraz absolutnie nie i kurcze pamiętam że jedynką da się upalić dla humorku /fakt zależy od jakości ale się da. Mój facet nałogowy palacz ;-/ też twierdzi że jedynką da się upalić ale tak jak powiedziałam zależy od jakości i zawartości THC . Nie wiem skąd te racje, że się nie da ech może u mnie zioło silniejsze niż u innych
A co do bobków królika he he dobre ja znam akcję z apapem gdzie mieli takie jazdy że szok no efekt istnienia placebo jest udowodniony /czyt. autosugestia/ Ech chciałabym tak zamiast wódki pić wodę i się nawalić ale bym była ekonomiczna ha ha

Edytowane przez AlicjaH
Czas edycji: 2010-08-18 o 00:14
AlicjaH jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 07:07   #115
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AlicjaH Pokaż wiadomość
Szczerze powiem kiedyś paliłam i to dużo teraz absolutnie nie i kurcze pamiętam że jedynką da się upalić dla humorku /fakt zależy od jakości ale się da. Mój facet nałogowy palacz ;-/ też twierdzi że jedynką da się upalić ale tak jak powiedziałam zależy od jakości i zawartości THC . Nie wiem skąd te racje, że się nie da ech może u mnie zioło silniejsze niż u innych
A co do bobków królika he he dobre ja znam akcję z apapem gdzie mieli takie jazdy że szok no efekt istnienia placebo jest udowodniony /czyt. autosugestia/ Ech chciałabym tak zamiast wódki pić wodę i się nawalić ale bym była ekonomiczna ha ha
Wiesz, to tak z mojej strony ogolnikowo bylo, jesli jest dobra trawa (eko staffik-nie mylic z samosieja;czyste thc) to i gramem sie czlowiek ubije. Moze nie zatlucze,ale zlapie humor

O swoich osiagnieciach nie bede pisac, bylo minelo - na dzien dzisiejszy jedna lufa mnie sponiewiera wiec nie ruszam juz tych rzeczy

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2010-08-18 o 07:09
foxy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 19:02   #116
blondie123
Raczkowanie

Ja mam z Acodinem dość duże doświadczenie i szczerze mówiąc nie umiem go ani odradzić ani polecić.
Fakt, że na początku jest za***iście, ale im dłużej bierzesz tym większe problemy z psychą, no i większa tolerancja :/
Tripów może nie opisuję, bo jeszcze kogoś zachęcę i bd żałował tak jak ja czasami
Stary 2010-12-13, 19:07   #117
blackamor
Zakorzenienie

Pamiętam tylko tyle, że za gram futru około 30zł
Stary 2010-12-14, 17:42   #118
blondie123
Raczkowanie

za 25 też się dostanie
Stary 2011-01-16, 18:26   #119
slawekw44
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
Jak ktoś chce znaleźć nazwy leków to i tak znajdzie, na google. Nie wiem po co robić tajemnicę
To podaj.Spróbuj sól morska 100mg razem z wodą kranówą 10 mg.
Google każdy zna napisz coś konkretnego.

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-01-24 o 20:03 Powód: sprzątanie po idiocie
slawekw44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 19:21   #120
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slawekw44 Pokaż wiadomość
To podaj.Spróbuj******razem z *****.Google każdy zna napisz coś konkretnego.
jak to dobrze,że na to potrzeba recepty
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości