|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ceny narkotyków
To że ktoś tak czy siak znajdzie leki - może i znajdzie ale ja czy ty, czy wizaż będzie miał czyste sumienie i umyje od tego ręce. ech
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
jest ogromna ilość roślin , które otaczają nasze domy w lasach na lakach w tym wiele gatunków powodujących halucynacje, stany narkotyczne ale i poważniejsze zatrucia i śmierć a jakoś ich nikt nie próbuje wytępić z naszego otoczenia
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem przerazona tym co czytam. (nie z powodu informacji, lecz z powodow osobistych). Proponuje zamknac ten watek.
Ja o narkotykach nie wiedzialam nic, teraz wiem duzo wiecej, co wiecej wiem gdzie mam szukac informacji. Oczywiscie ja niczego brac nie zamierzam, ale kto wie moze jakas mlodsza wizazanka moglaby miec po tym watku na cos ochote?
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
Daenerys, ale każdą z tych tu informacji można znaleźć w necie. To nie jest tak, że wizaż stał się nagle mekką dla narkomanów.
|
|
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakoś nikt nie reagował, gdy w "Plebanii" dziewczyna zaszła w ciążę, a druga jej powiedziała, że jak chce poronić to ma wziąc jakiś tam lek na żylaki (nawet nazwę podała ) i wejsć do wanny z gorącą wodą.Czy to nie jest instrukcja obsługi? |
|
|
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą w internecie jest wiele stron na ktorych można wyczytac dużo więcej. nie widzę w tym niczego złego
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15562269]Daenerys, ale każdą z tych tu informacji można znaleźć w necie. To nie jest tak, że wizaż stał się nagle mekką dla narkomanów.[/QUOTE]
Cytat:
? Mi tam takie tematy nie przeszkadzaja, ale dla mnie osobiscie jest dziwne, ze mozna sobie dyskutowac o cenach przeprowadzenia skrobanki czy kupienia speeda, a np. temat dotyczacy wymiany mp3 czy ebookow jest od razu ciety. Jedno i drugie niby zakazane, a ciezar gatunkowy jak dla mnie inny.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Zdarzało mi się łączyć ketonal (w celach przeciwbólowych) z alkoholem ale nie odnotowałam żadnych specjalnych efektów.
|
|
|
|
#99 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak serio to większość rzeczy o których mowa w tym wątku to legalne substancje... i dziewczyny piszą raczej o ich działaniu a nie o cenach....
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
To że ktoś zakłada wątek o aborcji/cenach narkotyków to nie oznacza że chce do razu zastosować to do siebie, natomiast wątki o wymianie mp3, e-booków raczej nie powstają tylko po to żeby sobie pogadać
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam że są tu matki nastolatek i może warto żeby poznały działanie niektórych leków z domowej apteczki... Bo moja mam nie miała pojęcia o pewnych sprawach...
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja słyszałam, że Tusipect przy dawce 8 tabletek na raz ma takie same działania jak amfetamina. No proszę, a każdy może go kupić w aptece..
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze wiedzieć
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
przestępstwo - informacje o rozpowszechnianiu twardych kosmetyków
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-12-15 o 08:22 |
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#108 |
|
Przyczajenie
|
Nie bede ´wymyslal cen narkotykow o ktorych pojecia nie mam...
Ale moge dac wam info i tych ktore znam ![]() Wiec tak...nie mowcie tu o kwotach 50 zl za kokaine czy ''niewiele wiecej niz za piwo'' za marihuane... MARIHUANE kupicie za ok 30zl za 1g...dla sprostowania, 1gramem upala sie 2 osoby i to ostro ![]() KOKAINE(koks) kupicie od ok 150zl...taka dawka wystarczy dla dwuch osob na 1 dzien ;p I nie piszcie ze zawyzam, bo dobrze wiem jakie sa ceny tego towaru ![]() Pozdro dla wszystkich na forum
|
|
|
|
#109 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oj...zle masz informacje ;p No ale to nic zlego ![]() Ceny towaru nadal sa duze...jak juz pisalem np 1g kokainy= 150-250zl A zdobycie tego wszystkiego...jesli chodzi o kokaine to jest jaq troche trudniej zdobyc (wiem z doswiadczenia), czesto potrzebne sa jak to sie mowi ''znajomosci''....no ale z reszta nie ma problemu... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojej, też myślałam, że to kosztuje Bóg wie ile xD. |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
kump-el kiedys wzial jakies tabsy ( nie mam pojecia co dokladnie bo nie pamietam
![]() i rano obudzil sie sztywny. przez 5 minut usilowal wstac z lozka i nie mogl skoordynowac nog i rak zeby sie podniesc. Mial nauczke na cale zycie i wiecej nie wzial.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
No i macie odpowiedz dlaczego tak wiele osób się tym zajmuje ceny hurtowe to 6/7zł za wagowo 1g amfetaminy /bo to co można kupić na mieście rzadko ma taką wagę i około 8zł za marihuanę ceny koksu nie znam tabletki za 50gr dostać można łatwo policzyć jaka jest przebitka
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
A ja powiem tylko tyle,ze zgadzam sie po czesci z postem brzozy.
Wizaz to naprawde rewelacyjne miejsce na poprawe humoru Jak przeczytalam,ze gram ziola upali mocno dwie osoby to mysle sobie..albo lepiej nie napisze co mysle. Byc moze 'narkotykowa dziewice' lub 7 letnie dziecko sie upali gramem, dalej juz nie komentuje ![]() Pamietam jak jeden Polski-Niemiec przechwalal sie ile to z Turasami nie pali w gebelsowni..pozniej co do czego to odpadl przy pierwszym razie.. uwielbiam takich ludzi ![]() Przypomnialo mi sie jeszcze jak kolezka sprzedal gowniara bobki swojego krolika uformowane w kostke..dziewczyny mialy faze jak nic gowno za 20zl spalily i niby mialy faze..ehh... tak to wlasnie 'dzieci' sie znaja na paleniu...wszystko im wcisniesz.Dobra, koncze bo ten watek jest tak dziecinny,ze az mnie brzuch od smiechu rozbolal. yo ziomale ![]()
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2010-08-17 o 17:10 |
|
|
|
#114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szczerze powiem kiedyś paliłam i to dużo teraz absolutnie nie i kurcze pamiętam że jedynką da się upalić dla humorku /fakt zależy od jakości ale się da. Mój facet nałogowy palacz ;-/ też twierdzi że jedynką da się upalić ale tak jak powiedziałam zależy od jakości i zawartości THC . Nie wiem skąd te racje, że się nie da ech może u mnie zioło silniejsze niż u innych ![]() A co do bobków królika he he dobre ja znam akcję z apapem gdzie mieli takie jazdy że szok Edytowane przez AlicjaH Czas edycji: 2010-08-18 o 00:14 |
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O swoich osiagnieciach nie bede pisac, bylo minelo - na dzien dzisiejszy jedna lufa mnie sponiewiera wiec nie ruszam juz tych rzeczy
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2010-08-18 o 07:09 |
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam z Acodinem dość duże doświadczenie i szczerze mówiąc nie umiem go ani odradzić ani polecić.
Fakt, że na początku jest za***iście, ale im dłużej bierzesz tym większe problemy z psychą, no i większa tolerancja :/ Tripów może nie opisuję, bo jeszcze kogoś zachęcę i bd żałował tak jak ja czasami
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam tylko tyle, że za gram futru około 30zł
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
za 25 też się dostanie
|
#119 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Google każdy zna napisz coś konkretnego. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-01-24 o 20:03 Powód: sprzątanie po idiocie |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

) i wejsć do wanny z gorącą wodą.
zresztą w internecie jest wiele stron na ktorych można wyczytac dużo więcej. nie widzę w tym niczego złego
?

No proszę, a każdy może go kupić w aptece..