Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-24, 19:33   #3811
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
snow - uwielbiam cosmo... Najnowszy numer to ten z Olą z Tap Madl na okładce ?

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

tak

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
snowhitee śliczne masz te loczki. Takie, jak aniołek. I baleriny też świetne.
dziękuję

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Zostawiam Was na kilka dni

Jadę zdawać egzaminy i tym razem nie biorę ze sobą komputera Ewentualnie będę Was podczytywać z laptopa TŻta w mieszkaniu, ale pewnie nie będę miała czasu pisać, no i muszę się skupić na nauce
powodzenia

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
I jestem z powrotem

snowhitee - jakie pięęęękne loczki!!! Czym Ty żeś je zrobiła, zawsze marzę, żeby sobie takie cudeńka na głowie wyczarować
Dziękuję to sama natura wspomogłam ją tylko odżywką do fal i loków pantene dla utrwalenia i żeby puchu nie było, polecam jest bardzo fajna a u góry i tak rozprostowałam bo mi się kręcą od samej nasady ale nie podobało mi się

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Właśnie były tylko pędzle do cieni

- spodnie dzinsy esprit z 299 na 59zł przecenione
- kurteczka/płaszczyk z 139 na 49 zł vero moda
-rajstopy z 15 na 2 zł
- biustonosz
- błyszczyk vipera - taki cielisty kolor
- czerwony lakier do paznokci
- maseczka nivea peel off
- chusteczki nawilżane
- chusteczki samoopalające
- henna brązowa
- mydło ziaja kakaowe
- TEN balsam kakaowy ziaja
- pilniczek do paznokci

To chyba tyle
Super zakupy

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
marthaaa fajne zakupy

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

kochane wstawilam trzy nowe zdjecia do albumu jedno w stroju kapielowym jescze w starej fryzurce
Śliczne zdjęcia, masz bardzo ładną figurę

Cytat:
Do mnie przyszedł w końcu aniołkowy zestaw z Pantene. Chyba jutro już wypróbuje odżywki.

Z
Do mnie też zestaw z Olay

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
C
Nie rozumiem tej rozmiarowki i tego jak te spodnie sa szyte, naprawde No bo ja tez spokojnie mam spodnie 36 a przeciez Ty wazysz 45 kg i na pewno jestes wyzsza ode mnie a ja waze z 53 (ale chce schudnac do 50 , trzymajcie kciuki) i mam wzrostu sama nie wiem, miedzy 162-163

ja też nie rozumiem, ważę więcej niż Marta bo teraz 48kg a rozmiar spodni mam najmniejszy, 32 po prostu wiele zależy od naszej budowy

Buahhot, Kitka główka do góry piękne

Przyszła mi dziś jeszcze bluzeczka z all TH i jestem nią zachwycona Jest zwykła, prosta ale idealnie leży i ma świetny materiał

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 19:35   #3812
caate
Zakorzenienie

GG do caate

no ja mam to samo ze spodniami, niby waze teraz tyle co Talullah,wyzsza o 4cm, a zawsze kupowalam spodnie 38, bo 36mialam zbyt opiete i mi boczki robily, a ostatnio kupilam w mango 36, a w zarze nawet w 34 spokojnie weszlam, dopielam sie, tylko pupe mi powiekszaly to ich nie kupilam. nie wiem od czego to zalezy... mozliwe, ze nie od naszej wagi, tylko rozmiarow

bylam u lekarza, mam zapalenie tchawicy i zatok. ogolnie czuje sie 2x gorzej niz wczoraj, mam goraczke ciagle 38-39stopni, glowa boli, mam antybiotyk, juz mnie tak nie dusi jak w nocy, ale nos mam tak zatkany, ze to zyc sie nie da, a ja tylko przez nos oddycham.... wiec spie caly dzien lub leze i nie mam na nic sil, chce byc juz zdrowa, chce zrobic filmiki, cos dla siebie no ile mozna...

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Kitka, a to on zaproponowal telefon?

Buahhot,masz sliczne wloski! zebys zobaczyla moje wlosy, anwet ich umyc nie moge i tak mnie denerwuje, drugi dzien mam warkocz przez ta chorobe i czuje jaki chudy jest ten warkocz
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 19:43   #3813
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
tak

dziękuję

powodzenia

Dziękuję to sama natura wspomogłam ją tylko odżywką do fal i loków pantene dla utrwalenia i żeby puchu nie było, polecam jest bardzo fajna a u góry i tak rozprostowałam bo mi się kręcą od samej nasady ale nie podobało mi się

Super zakupy

Śliczne zdjęcia, masz bardzo ładną figurę

Do mnie też zestaw z Olay

ja też nie rozumiem, ważę więcej niż Marta bo teraz 48kg a rozmiar spodni mam najmniejszy, 32 po prostu wiele zależy od naszej budowy

Buahhot, Kitka główka do góry piękne

Przyszła mi dziś jeszcze bluzeczka z all TH i jestem nią zachwycona Jest zwykła, prosta ale idealnie leży i ma świetny materiał
pokaż bluzeczkę

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
no ja mam to samo ze spodniami, niby waze teraz tyle co Talullah,wyzsza o 4cm, a zawsze kupowalam spodnie 38, bo 36mialam zbyt opiete i mi boczki robily, a ostatnio kupilam w mango 36, a w zarze nawet w 34 spokojnie weszlam, dopielam sie, tylko pupe mi powiekszaly to ich nie kupilam. nie wiem od czego to zalezy... mozliwe, ze nie od naszej wagi, tylko rozmiarow

bylam u lekarza, mam zapalenie tchawicy i zatok. ogolnie czuje sie 2x gorzej niz wczoraj, mam goraczke ciagle 38-39stopni, glowa boli, mam antybiotyk, juz mnie tak nie dusi jak w nocy, ale nos mam tak zatkany, ze to zyc sie nie da, a ja tylko przez nos oddycham.... wiec spie caly dzien lub leze i nie mam na nic sil, chce byc juz zdrowa, chce zrobic filmiki, cos dla siebie no ile mozna...

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Buahhot,masz sliczne wloski! zebys zobaczyla moje wlosy, anwet ich umyc nie moge i tak mnie denerwuje, drugi dzien mam warkocz przez ta chorobe i czuje jaki chudy jest ten warkocz
zdrówka...

teraz niedawno dzwonił... ale rozmowa z dupy... widac że nie jest ok ... nie mam weny do nauki, mam gdzieś te egzaminy... nie mam humoru....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2011-01-24 o 19:44
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 19:52   #3814
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

Ojej to niedobrze Wracaj szybko do zdrowia

Też nie mogę patrzeć na te moje kudły, nałożyłam dużo oliwy na nie a jutro będzie nafta przed myciem i po Wax do zniszczonych mam nadzieję,że odżyją trochę po Belissie jak paznokcie

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 19:58   #3815
Talullah
Wtajemniczenie

No dziwne te rozmiary

38 na mnie zdecydowanie za duze, dzinsy najlepiej mi w 36 - tzn uda i pupa ok ale w pasie sa zaaaaaa szeroookie, masakra i chodze czesto zwezac do pani krawcowej, powaznie.

A w tych typowych sklepach dzinsowych to mam 26/27 tylko ze znow 27 sa za szerokie w pasie.

A ostatnio w croppie kupilam sobie spodnie takie materialowe szare, nie dzinsy i XS czyli 34 byl idealny A to niby sklep dla nastolatkow, duze te nastolatki teraz sa jak ja sie w 34 mieszcze i jeszcze w udach za luzne

Caate - duuuzo zdrowka, dochodz do siebie i rob filmik bo sie normalnie doczekac nie moge

Kitka - bedzie dobrze, nie martw sie

Mam tyle rzeczy do zrobienia a nie chce mi sie tylka ruszyc, tragedia
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 20:05   #3816
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dziekuje dziewczyny za wsparcie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 20:10   #3817
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
pokaż bluzeczkę

zdrówka...

teraz niedawno dzwonił... ale rozmowa z dupy... widac że nie jest ok ... nie mam weny do nauki, mam gdzieś te egzaminy... nie mam humoru....
z dupy bo sie stresujesz nim i nie wiesz jak z nim rozmawiac, tego nie ominiesz, potrzeba czasu, tak mi sie wydaje to jedyny sposob, ciesz sie, ze zadzwonil, a nie musial tego robic, tzn ze nie przekresla Kitki w swoim zyciu
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Ojej to niedobrze Wracaj szybko do zdrowia

Też nie mogę patrzeć na te moje kudły, nałożyłam dużo oliwy na nie a jutro będzie nafta przed myciem i po Wax do zniszczonych mam nadzieję,że odżyją trochę po Belissie jak paznokcie
tak chcialam dzis nalozyc oliwe z rycyna, ale mam tak rozpalona glowe, ze nie da rady...
Cytat:
No dziwne te rozmiary

38 na mnie zdecydowanie za duze, dzinsy najlepiej mi w 36 - tzn uda i pupa ok ale w pasie sa zaaaaaa szeroookie, masakra i chodze czesto zwezac do pani krawcowej, powaznie.

A w tych typowych sklepach dzinsowych to mam 26/27 tylko ze znow 27 sa za szerokie w pasie.

A ostatnio w croppie kupilam sobie spodnie takie materialowe szare, nie dzinsy i XS czyli 34 byl idealny A to niby sklep dla nastolatkow, duze te nastolatki teraz sa jak ja sie w 34 mieszcze i jeszcze w udach za luzne

Caate - duuuzo zdrowka, dochodz do siebie i rob filmik bo sie normalnie doczekac nie moge

no to ja identycznie w zarze na dziel mlodziezowym, 34 dopielam sie, ale z pupy robily mi worek bo za szerokie byly, a te co w mango kupilam sa idealne w pupie i w udach, ale juz z bioder widze, ze po jednym dniu chodzenia zlatuja mi, czyli trzeba pasek nosic, a ja ich tak nie lubie, bo nieraz zakladam do bluzek paski i wtedy co 2paski nosic

ide wymoczyc paznokcie w oliwie, nie moge lezec bo sie dusze i mam ataki kaszlu..
Stary 2011-01-24, 20:18   #3818
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
nie przejmuj się tak, będzie dobrze przecież go nie zdradziłaś ani nic. ja myślę, że egzaminy są ważne i nie ma co ich sobie odpuszczać, on Ci na pewno wybaczy, tylko trzeba na to czasu, aż przejdzie złość. zresztą ja może trochę nie rozumiem problemu, bo dla mnie normalnym jest, że po większej dawce alkoholu stajemy się nieodpowiedzialni. każdy kto kiedykolwiek pił powinien sobie zdawać z tego sprawę niefajnie, że on czekał na marne, ale przecież nie powinien z tego powodu zrywać z Tobą całkowicie kontaktu

Snow śliczne loki takie idealne

Tallulah ja też mam takie nastawienie do osób, które robią krzywdę zwierzętom. może sama nie byłabym wstanie im zrobić tego samego, ale nie miałabym nic przeciwko, gdyby karano takie osoby tak, jak one skrzywdziły te psy. straszna bezkarność panuje w tym kraju w takich sprawach, więc debile będą to robić dalej

użyłam colossal'a i jakoś nie przypadła mi do gustu szczoteczka. efekt ok, ale nie umiem nią ładnie i równo wyczesać rzęs, tak jak mi to wychodzi silikonową
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 20:30   #3819
CABIN CREW

Cytat:
No dziwne te rozmiary

Cytat:
z dupy bo sie stresujesz nim i nie wiesz jak z nim rozmawiac, tego nie ominiesz, potrzeba czasu, tak mi sie wydaje to jedyny sposob, ciesz sie, ze zadzwonil, a nie musial tego robic, tzn ze nie przekresla Kitki w swoim zyciu

tak chcialam dzis nalozyc oliwe z rycyna, ale mam tak rozpalona glowe, ze nie da rady...

no to ja identycznie w zarze na dziel mlodziezowym, 34 dopielam sie, ale z pupy robily mi worek bo za szerokie byly, a te co w mango kupilam sa idealne w pupie i w udach, ale juz z bioder widze, ze po jednym dniu chodzenia zlatuja mi, czyli trzeba pasek nosic, a ja ich tak nie lubie, bo nieraz zakladam do bluzek paski i wtedy co 2paski nosic

ide wymoczyc paznokcie w oliwie, nie moge lezec bo sie dusze i mam ataki kaszlu..
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

nie przejmuj się tak, będzie dobrze przecież go nie zdradziłaś ani nic. ja myślę, że egzaminy są ważne i nie ma co ich sobie odpuszczać, on Ci na pewno wybaczy, tylko trzeba na to czasu, aż przejdzie złość. zresztą ja może trochę nie rozumiem problemu, bo dla mnie normalnym jest, że po większej dawce alkoholu stajemy się nieodpowiedzialni. każdy kto kiedykolwiek pił powinien sobie zdawać z tego sprawę niefajnie, że on czekał na marne, ale przecież nie powinien z tego powodu zrywać z Tobą całkowicie kontaktu

Tallulah ja też mam takie nastawienie do osób, które robią krzywdę zwierzętom. może sama nie byłabym wstanie im zrobić tego samego, ale nie miałabym nic przeciwko, gdyby karano takie osoby tak, jak one skrzywdziły te psy. straszna bezkarność panuje w tym kraju w takich sprawach, więc debile będą to robić dalej

użyłam colossal'a i jakoś nie przypadła mi do gustu szczoteczka. efekt ok, ale nie umiem nią ładnie i równo wyczesać rzęs, tak jak mi to wychodzi silikonową
dziękuję Kochane za wsparcie...wiem że zrobiłam straszną głupotę, że nie myślałam i mega źle mi z tym... bo teraz myślę o tym jak on się musiał czuć, że się martwił itp... boję się że on się kontaktuje tylko dlatego że wie że mam sesję...cholernie mi źle... w piątek jadę z powrotem do rodziców, nie wiem czy i jak się z nim spotkać.. może na razie ograniczyć kontakt , żeby mu przeszło....

co do jeansów- ja mam problem z nimi w wielu sklepach bo mam szerokie łydki... i np rozmiar 36 jest ok w pasie ale ledwo na łydki wchodzi , natomiast 38 w łydkach ok a w pasie luźny...ogólnie to nie lubię kupować spodni bo zawsze się muszę ich tony namierzyć bo mi wiecznie coś nie pasuje...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-01-24, 20:34   #3820
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć Nadrabiam Was A tak to jakoś przeleciało u mnie w pracy.Kurcze, kusi mnie fryzjerka

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 20:34   #3821
marlienkaa2
Zadomowienie

Hello Donoszę, że żyję. Zaraz Was kochane nadrobię. Dzisiaj robiłam sobie manicure. Być może dziś moja siostra podetnie mi końcówki, bo się strasznie przesuszyły. Co myślicie o notce na bloga pt. moje styczniowe zakupy?

Edytowane przez marlienkaa2
Czas edycji: 2011-01-24 o 20:36
marlienkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 20:37   #3822
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate zdrowiej kochana

kitka glowa do gory bedzie dobrze musisz poprostu przeczekac niech mu przejdzie powiedz mu co do niego czujesz

ja pije piwko i lece do Tżta cos dzisiaj mam slaba glowe
Stary 2011-01-24, 20:44   #3823
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Hello Donoszę, że żyję. Zaraz Was kochane nadrobię. Dzisiaj robiłam sobie manicure. Być może dziś moja siostra podetnie mi końcówki, bo się strasznie przesuszyły. Co myślicie o notce na bloga pt. moje styczniowe zakupy?
dawaj zakupy

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
caate zdrowiej kochana

kitka glowa do gory bedzie dobrze musisz poprostu przeczekac niech mu przejdzie powiedz mu co do niego czujesz

ja pije piwko i lece do Tżta cos dzisiaj mam slaba glowe
myślę że on dokładnie wie... naprawdę od sierpnia wiele się we mnie zmieniło, w zachowaniu, sposobie myślenia, podejściu do pewnych spraw...boję się tylko że przez tę sobotę to wszystko będzie na nic...

ZALATANA......
Stary 2011-01-24, 21:18   #3824
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Kitka współczuję, ale sądzę, że tak do końca Was nie przekreśli

Cate duużo zdrowia

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Dziś tylko podstawa będzie.

Miłego wieczoru i dobrej nocy Laseczki

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 22:17   #3825
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
pokaż bluzeczkę

zdrówka...

wstawiam zdj ale z aukcji bo teraz już nie dam rady sama zrobić

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

dziękuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1402965909-horz.jpg (29,7 KB, 35 załadowań)

Dbam o siebie

Stary 2011-01-24, 22:24   #3826
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór
Boże, dzisiejszy dzień to jakaś totalna masakra Na 12 miałam być w rynku, bo co roku u nas odbywa się polonez na rynku - maturzyści ze wszystkich szkół w Świdnicy i okolic tańczą wspólnie, i w tym roku mój Tż również, bo klasa maturalna, do tego jego technikum to organizuje co roku Nastawiłam budzik, powiedziałam babci, żeby najpóźniej o 9 mnie obudziła,bo chciałam na spokojnie wszystko - zjeść, wykąpać się, wybrać, posiedzieć, pooglądać coś itd. - budzik nie zadzwonił, a babcia..zapomniała i wstałam o...11.20- jakbyście widziały moją minę jak to zobaczyłam i doszło do mnie, że mam całe 25min na wybranie się a na noc nałożyłam na włosy nafty...Całe szczęście,że dziś mrozik na dworze, to zaplotłam warkocza, wsadziłam go pod kurtkę i założyłam puchową czapę, żeby nie było widać moich naolejonych włosów..Szybki makijaż, nałożyłam byle co na siebie,byle ciepło i szybko,a,że tato Tż'a też poszedł oglądać to zaprosił nas później na obiad,no i wyobraźcie sobie jak paskudnie wyglądałam Ale Tż mówił,że i tak jestem dla niego piękna i żebym nie myła tych włosów jak wrócimy, bo będę tam zapewne dłużej siedzieć a po co jak i tak nigdzie nie wychodzimy, to jak wróciłam to dołożyłam nafty i znów zaplotłam Także dziś czuję się jak paskuuuda... I dołożę jeszcze na noc olejku Babydream na włosy i umyję dopiero jutro, bo już dzisiaj mi się totalnie nie chce

caate - też nienawidzę choróbsk, bo nie dość, że człowieka męczy i męczy, do tego totalna katastrofa jeśli chodzi o wyglądanie i o nudzenie się.....A co do takich myśli, to ja czasami takie mam jak się filmów naoglądam, albo posłucham ludzi,albo poczytam o wypadkach...Wracaj szybko do zdrówka, Kochana !!

angelinmyheart - i Ty również jak najszybciej się wykuruj Słońce!

marta 85
- świetne zakupy!! A jakie rewelacyjne przeceny A ta Belissa pomaga Ci coś na cerę? Znaczy jakąkolwiek różnicę zauważasz?

ekomonika - niech żyje jak najdłużej, z całego serca jej tego życzę

Kitka
- nie wiem co się dzieje i ogólnie z jakiego powodu masz doła, ale jestem z Tobą i będzie lepiej, zobaczysz Niestety dalej nie działają mi żadne kluby, nie wiem co jest

Talullah - a najgorsze, co mnie dziwi, że śmierć zabiera ciągle tych dobrych, porządnych, kochanych, miłych ludzi, a tych brutalnych i okropnych zostawia tu, na Ziemi..Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi, często się nad tym zastanawiam, dlaczego tak jest.... O, to się cieszę, że jednak coś tam mi świta w tej głowie ze skrótów Aaa, rozumiem..No coś Ty, nie przynudzisz! Ja tu często takie offy robię totalne, że naprawdę... O, dzięki za odp.! A ten róż jest matowy? Nie zawiera żadnych drobinek, nie rozświetla? A maseczkę to rób w zależności od potrzeby Chociaż widzę, że praktycznie wszystkie w kierunku nawilżania, więc wybór dość ciężki, ale w sumie to obojętne jaką zrobisz bo i tak masz śliczną cerę

snowhitee - to Ty masz takie naturalne piękności na głowie?! Ja bym Boga w nogi wycałowała za takie cudeńko na włosach, pięęękne są I fajna bluzeczka! Taka prosta, nieudziwniona, uniwersalna, super, ile dałaś?

marlienkaa2 - bardzo dobry temat, dziewczyny na YT i na blogach mają coś takiego jak haul styczniowy, marcowy, listopadowy itd. - i to jest właśnie wymienianie zakupów A Ty masz bloga? Bo nie chwaliłaś się, podawaj, ale to już! Chętnie poczytam.

Dzisiejsze SPAmowanie: (raczej dziś to się nie ma co chwalić, nic dzisiaj ciekawego ze sobą nie zrobiłam, aż mi siebie szkoda, bo mam wolne)
- dużo mineralki
- multiwitamina i magnez do picia

Włosy:
- zero prostowania, suszenia, bo nic z nimi nie robiłam
- całodzienne "noszenie" na nich nafty witaminowej i pokrzywowej - dodam je jeszcze trochę na noc + olejek FurMama, Babydream

Twarz:
- filtr spf50, LRP (tragiczny jest..)
- żel uniwersalny, Babydream x2
- płyn micelarny, Bourjois x2
- na noc będzie olejek FurMama, Babydream + punktowo Bambino na ranki i maść nagietkowa na usta

Ciało:
- masaż Syrenką
- balsam odżywczy, Oriflame
- krem do stóp, Avon
- krem do rąk Isana co jakiś czas
- na noc na stopy i dłonie krem Bambino

Jeszcze trochę pobędę na Wizażu i idę na serial "Zabójcze umysły" - kryminalny, czyli coś co Ola lubi najbardziej

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2011-01-24 o 22:25
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 22:35   #3827
snowhitee
Zakorzenienie

Alessandra dziękuję A bluzeczkę właśnie udało mi się upolować w bardzo okazyjnej cenie, tym bardziej tak się cieszę Nowiutka z metkami, babeczka dostała na prezent ale za mała, dałam 55zł + wys

Dbam o siebie

Stary 2011-01-24, 22:44   #3828
agusiownik
Zakorzenienie

już po kąpieli było:
balsam na ciało nawilżający
serum do biustu
krem na stopy
demakijaż twarzy
tonik na twarz
mgiełka nawilżająca do twarzy
krem pod oczy
krem nawilżający do twarzy

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 22:57   #3829
angelinmyheart
Zakorzenienie

Talullah okropne są terminy. U mnie np. jest teraz lekarka, u której ostatnio był Tż. z bólem gardła, który już długo mu się utrzymywał. Nawet nie spojrzała mu na to gardło i kazała ciepłe zupki jeść i jeszcze mu powiedziała, że to dlatego, że nie nosi czapki. Mnie od kilku dni boli gardło i czasami w płucach lub tam w okolicach, nie znam się za bardzo, bo rzadko choruje, ale jak mam iść do takiego lekarza to mi się odechciewa i mam nadzieje, że standardowe leki szybko mi pomogą.

snowhitee pochwal się co jest w tym zestawie Olay , bo jak był już konkurs to mnie to ciekawiło.

caate współczuje choroby. Ja też boje się, że mnie to czeka, bo co dzień to gorzej się czuje, a muszę rozdawać ulotki po blokach.

Kitka przepraszam miałam wejść już wcześniej do klubu, ale przez tą głowę i gardło ciągle zapominam, ale trzymaj się i mam nadzieje, że wszystko się ułoży po Twojej myśli.

_blondyneczka_ świetne zdjęcia i jaka figura.

_Alessandra dziękuje. Tak rzadko choruje i mam nadzieje, że szybko mi przejdzie, bo w sobotę prezentacja. Jaki Twój Tż. jest kochany. Prawdziwy skarb.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 23:12   #3830
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Talullah okropne są terminy. U mnie np. jest teraz lekarka, u której ostatnio był Tż. z bólem gardła, który już długo mu się utrzymywał. Nawet nie spojrzała mu na to gardło i kazała ciepłe zupki jeść i jeszcze mu powiedziała, że to dlatego, że nie nosi czapki. Mnie od kilku dni boli gardło i czasami w płucach lub tam w okolicach, nie znam się za bardzo, bo rzadko choruje, ale jak mam iść do takiego lekarza to mi się odechciewa i mam nadzieje, że standardowe leki szybko mi pomogą.

snowhitee pochwal się co jest w tym zestawie Olay , bo jak był już konkurs to mnie to ciekawiło.

caate współczuje choroby. Ja też boje się, że mnie to czeka, bo co dzień to gorzej się czuje, a muszę rozdawać ulotki po blokach.

Kitka przepraszam miałam wejść już wcześniej do klubu, ale przez tą głowę i gardło ciągle zapominam, ale trzymaj się i mam nadzieje, że wszystko się ułoży po Twojej myśli.

_Alessandra dziękuje. Tak rzadko choruje i mam nadzieje, że szybko mi przejdzie, bo w sobotę prezentacja. Jaki Twój Tż. jest kochany. Prawdziwy skarb.
dziekuje wszystkim za wsparcie w chorobie

musisz rozdawac te ulotki? dooprawisz sie jak ja, ja od Zuzy sie zarazilam, opiekujac sie nia caly tyg...

goraczka spadla do 37,2 to sie wykapalam i umylam wlosy, jutro musze jechac na uczelnie na chwile, do warsztatu z samochodem, bo przez te dziury na drogach zahaczylam zawieszeniem i mi wisi
wiec mam sie czuc dobrze i miec na wszystko sile i nagrac filmik i wyspac sie w nocy wymoczylam pazurki w oliwie, zaraz wyreguluje brwi i ide spac, wiec dobranoc
Stary 2011-01-24, 23:15   #3831
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate właśnie muszę, bo umowę mam na bardzo krótki, a bardzo potrzebne są mi pieniądze. Ubieram się, jak najcieplej się da i chodzę, jak najmniej tylko, żeby "coś" było.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-24, 23:18   #3832
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate właśnie muszę, bo umowę mam na bardzo krótki, a bardzo potrzebne są mi pieniądze. Ubieram się, jak najcieplej się da i chodzę, jak najmniej tylko, żeby "coś" było.
to moze zacznij juz brac jakies tabletki przeciwgoraczkowe profilaktycznie, ja zaluje ze w czwartek nie wzielam, bo w pt juz za pozno bylo od rana goraczka dobra lece spac i mam nadzieje, ze smierc nie bedzie mnie nawiedzac milej nocy
Stary 2011-01-24, 23:26   #3833
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

Już mówię to jest taki zestaw http://www.olay.pl/index.php?id=total_effects czyli ogólnie odmładzanie ale nie jest przeznaczony do jakiegoś tam wieku na szczęście, jest krem na dzień z filtrem , wit B3, wit C i minerałami, krem na noc o zwiększonym działaniu i krem pod oczy delikatny z wyciągiem z ogórka i aloesu. Oczywiście wszystkie te kremy są wzbogacone o tą Vitanicynę czyli zaawansowany kompleks wit B3 która zwalcza oznaki starzenia się skóry Ja tam się cieszę, pamiętam te zestawy w święta w rossmanie po 80zł stały ja bym tyle nie dała ale że wygrane to trzeba korzystać

Dbam o siebie

Stary 2011-01-24, 23:31   #3834
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate ja gorączkę mam bardzo rzadko, ale biorę Ibuprom zatoki i na gardło, bo polopiryna nie mam. Jutro kupię na gardło strepsils, bo kiedyś mi bardzo pomógł, niż co teraz mam i mam nadzieje, że szybko wyzdrowieje. Tak samo, jak inni chorujący.

snowhitee to w sumie fajny ten zestaw. Choć też bym 80 zł. za niego nie dała.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-24, 23:36   #3835
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
caate ja gorączkę mam bardzo rzadko, ale biorę Ibuprom zatoki i na gardło, bo polopiryna nie mam. Jutro kupię na gardło strepsils, bo kiedyś mi bardzo pomógł, niż co teraz mam i mam nadzieje, że szybko wyzdrowieje. Tak samo, jak inni chorujący.

snowhitee to w sumie fajny ten zestaw. Choć też bym 80 zł. za niego nie dała.
no fajny fajny, ja używać będę oni ogólnie mają niezbyt tanie te kosmetyki każdy lepszy krem podchodzi pod 30zł, nawet ponad. teraz patrzę i widzę że nawet po 60zł..

Lecę spać, dobranoc

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-01-24 o 23:45
Stary 2011-01-24, 23:50   #3836
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Już mówię to jest taki zestaw http://www.olay.pl/index.php?id=total_effects czyli ogólnie odmładzanie ale nie jest przeznaczony do jakiegoś tam wieku na szczęście, jest krem na dzień z filtrem , wit B3, wit C i minerałami, krem na noc o zwiększonym działaniu i krem pod oczy delikatny z wyciągiem z ogórka i aloesu. Oczywiście wszystkie te kremy są wzbogacone o tą Vitanicynę czyli zaawansowany kompleks wit B3 która zwalcza oznaki starzenia się skóry Ja tam się cieszę, pamiętam te zestawy w święta w rossmanie po 80zł stały ja bym tyle nie dała ale że wygrane to trzeba korzystać
super zestaw

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 23:54   #3837
marthaaa
Raczkowanie

Ja miałam kiedyś krem Olay i mnie uczulał No ale każda skóra inna..

Caate
, wracaj do zdrowia

Kitka, proszę Cię, nie załamuj się

Marlienka, podaj adres bloga

Blondyneczko, no jak po urodzeniu córci, to niezłą masz figurę

Snow, fajna bluzeczka, szalejesz ostatnio z tymi zakupami

Swoją drogą...Ale wy małe spodnie nosicie Chyba bym w życiu nie weszła w dżinsy 34? Miałam kupione we Włoszech, w Zarze dżinsy, chyba 36...Były dla mnie ciasne, to było w 2008 roku...

Nie wiem, co mam wam jeszcze napisać dobranoc

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 00:39   #3838
ekomonika
Zakorzenienie

kitka - nie martw się, wszystko się ułoży... Wytrzymasz Masz w nas wsparcie !
buahhot - może czas do fryzjera się wybrać ?
marta 85 - wdg mnie wyglądasz idealnie
Talullah - pozanudzaj nas
caate - Wracaj do zdrowia !
marlienkaa - dawaj adres bloga

Generalnie, byłam dzisiaj na Och, Karol 2 film przeboski ! Pójdźcie, nie zmarnujecie kasy, genialny jest ! Prawie jak Lejdis Prawie tak dobry jak Lejdis
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 07:13   #3839
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
kitka - nie martw się, wszystko się ułoży... Wytrzymasz Masz w nas wsparcie !
buahhot - może czas do fryzjera się wybrać ?
marta 85 - wdg mnie wyglądasz idealnie
Talullah - pozanudzaj nas
caate - Wracaj do zdrowia !
marlienkaa - dawaj adres bloga

Generalnie, byłam dzisiaj na Och, Karol 2 film przeboski ! Pójdźcie, nie zmarnujecie kasy, genialny jest ! Prawie jak Lejdis Prawie tak dobry jak Lejdis
No zmiane koloru? Sama pofarbuje, nie potrzebuje fryzjera do tego

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 08:32   #3840
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry Piękne

snowhitee Jaki Ty masz piękne loki To grzech je prostować!

Cytat:
a co z tym olejem rycynowym przyciemnia wlosy ???
Mi przyciemnił

Cytat:
Ja lecę na kości, pa
Moja koleżanka kocha Biebera . Do jutra jej przejdzie.

Cytat:
A ja mam na odwrot zawsze - jak sa dopasowane dobrze w udach to na tylku odrobine luznawe ale w pasie to juz w ogole tragedia tak odstaja
Ja nie wiem jak te spodnie sa teraz szyte, normalnie nielogiczne to jest no bo jak mieszcze sie w jakichs w udach i tylku i jest ok to brzuch bym musiala miec wielki jak beben zeby w pasie tez byly ok a chyba nie o to chodzi

Nie rozumiem tej rozmiarowki i tego jak te spodnie sa szyte, naprawde No bo ja tez spokojnie mam spodnie 36 a przeciez Ty wazysz 45 kg i na pewno jestes wyzsza ode mnie a ja waze z 53 (ale chce schudnac do 50 , trzymajcie kciuki) i mam wzrostu sama nie wiem, miedzy 162-163
Mam tak samo jak Ty! Przez to wydaje mi się, że mam grube uda i jestem nieproporcjonalna Jak w tyłku i udach mi pasują, to w pasie są luźne. A jak w pasie są ok, to w udach za ciasne. I wtedy ruszać się nie moge, bo by spodnie pękły

blondyneczka śliczne fotki

Byłam ostatnio na zakupach i kupiłam spodnie (są ok, tylko troche ciasne w udach, ale myśle, że je roznosze) w stradivariusie za 50 zł i bluzke w NY za 30 Aaaa i w końcu zakupiłam ten szampon pokrzywowy. I powiem wam, że jest genialny! Umyłam nim wczoraj włosy i dzisiaj utrzymują się jeszcze w idealnym stanie (są sypkie, miękkie, poprostu cudo ). Chyba się skusze jeszcze na ten brzozowy z tej samej firmy.

Wogóle miałam straszny sen... Śniło mi się, że mój Tż wrócił do swojej byłej, przytulali się na moich oczach Potem ona mi powiedziała, że on jej nigdy nie przestał kochać, a ze mną był tylko po to, żeby nie być sam. MatkoOo strasznie rzeczywisty on był

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości