|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
no to dziś musimy sie umówić na kawkę
![]() musze sie zrehabilitowac ![]() nie mogem tego otworzyc we pracy jak było u promotorki?? i jak Ci sie widza me zakupy i haremy?? ![]() pisaj szybko!
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u promo było ok, ale muszę się sprężyć ![]() zakupki super mi się te haremki podobają |
|
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
no aleś się rozpisała
<jak to mówi moja kolezanka> idę sikaka
|
|
#964 |
|
Zadomowienie
|
Heya polewam kawką z syropkiem na wypluwane płuca
![]() Kuffa pół nocy się dusiłam Kinia filmik za***iaszczy - oplułam się kawą kasica haremki wyglądają fajowo do tych buciorków i marynarki ..... chociaż uważam, że lepiej wyglądałyby do butków ryłko, które tu wklejałam kilka postów wcześniej a co powiecie na taką spódnicę, bo się na nią czaję ale dopiero jak trochu sadła zrzucę http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...damska/10/0/11 |
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekowac bardzo za opinię! z ryłków zrezygnuję spódnica sliczna! musze isc do top secreta ją zmierzyc chociaz 100 to sporotyle, że przez te zaszewki obawiam sie ze moze zle leżec na brzuchu ![]() zle sie ukladaja, bo sa ze sztywnego materialu.
|
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, że oni mają dziwne spódnice - kiedyś chyba z 10 sztuk mierzyłam i każda miała cosik nie tak.
Na szczęście posiadam maszynę do szycia i jeśli będzie trzeba nie zawaham się jej użyć Wogóle to muszę usiąść do tej maszyny, bo mam kilka kwiecistych tkanin na spódniczki letnie, które leżą od zeszłego sezonu |
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
no patrzcie, mamy krawcową na wątku
![]() mówisz zaraziłas się kwiatowymi motywami?? ![]() pokaz sie w nowych marynarkach!
|
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
Nowe marynarki jeszcze nie przylazły - ale jak donosiciel przyniesie to pokażę a teraz pomóżcie przy butach :
Które byście wybrały: 1. kolor brązowy - koniakowy http://moda.allegro.pl/lemar-wiosna-...423544619.html 2. http://moda.allegro.pl/am-excellent-...387413357.html 3. http://moda.allegro.pl/wyprzedaz-kar...423544930.html 4. http://moda.allegro.pl/wiosna-2011-o...416850444.html 5. http://moda.allegro.pl/karino-mokasy...409721825.html |
|
|
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu przybiegłam bieguniem
Pranie suszenie i czesanie zakończone ![]() Oj tak wietrzenie w haremkach boskie Czeko tak szczerze każde zalatują babunią..... Nie żebym się uparła bo sama uwielbiam koturny... Podobają mi się takie modele: http://moda.allegro.pl/gladkie-botki...409068744.html http://moda.allegro.pl/buty-koturny-...420234383.html http://moda.allegro.pl/koturny-cropp...410996449.html No i ukochane kopytka: http://moda.allegro.pl/botki-szare-s...418913415.html http://moda.allegro.pl/zara-nowe-kot...415876260.html Spódnica jest piękna |
|
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://moda.allegro.pl/am-excellent-...7.html#gallery byłyby nawet niezłe no i jeszcze te są dosyć dosyć: http://moda.allegro.pl/wyprzedaz-kar...0.html#gallery reszta nieładna albo babciowa ![]() Soffka poleca Ci bardzo ładne butki ,ale: 1. kopytka mogą być za wysokie bo to chyba 9 albo 10 cm koturn2. chcesz skórkowe, a żadne z nich nie są ![]() Odpowiedziałam więc za Ciebie.
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
Soffi błagam nie załamuj mnie
dobra od dzisiaj jestem babcia Czekotubka ![]() Gładkie zamszaki miałam z Clarksa i nigdy więcej - te to dopiero wyglądają na babcine a po tygodniu chodzenia zamsz na koturnie szlag trafił Kopytek sobie nie kupię bo wyglądałabym w nich ja gruby karzeł na dwóch tłustych klockach zwanych nogami - inaczej mówiąc za gruba jestem do tych butów |
|
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
Czeko A no to slę
"gruby karzeł na dwóch tłustych klockach"?! - Szukaj dalej, jakby co to ocenimy Ja już nie patrzę w all bo właśnie znalazłam miodzikowe dla siebie Na szczescie sa strasznie wysokie co nie wskazane u mnie uffff http://moda.allegro.pl/oryginalne-bo...418246730.htmlKasiku mądrala jedna Moje kopytka mają 7-8cm Spadim |
|
|
|
|
#973 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję droga WNUSIU
![]() Ano kuffa gruby karzeł - weszłam na taką masę, że niebawem będę mogła startować w wadze ciężkiej |
|
|
|
|
#974 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() my dziś byłyśmy na szczepieniu Agatka trochę popłakała, ale szybko dała się uspokoić, więc dzielnie to zniosła ![]() Cytat:
ad2. popieram - plecak tylko i wyłącznie do sportowego ubrania ![]() ad3. co miałam kupić?? spożywkę na obiad po chrzście ![]() ad4. trafne określenie ![]() Cytat:
ja mam pożyczoną, ale jest za duża dla mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. szkoda... trzymam za powrót na ulice ad3. następny przepis zapisałam ![]() Cytat:
![]() ad2. ad3. super Cytat:
za to żebyście się jednak załapali i szybko znaleźli swój wymarzony domek ad2. powiem Ci, że widzę postępy ![]() ad3. to trza do klubu zaraz zaglodnoąć ![]() Cytat:
fajne zakupki haremki superanckie ![]() Cytat:
a z tych butów które pokazywałaś, to obie zalatują babcinką, ale ładniejsze te na koturnie ![]()
|
|
|
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaa miałam zapytać - muszę kupić sobie nową dużą kołdrę i trochę się pogubiłam w tych wszystkich rodzajach i typach
Jakie macie, jakie polecacie? Nie to, że ja tak z ryjem komuś do sypialni albo pod kołdrę
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
halloooo jest tu kto
![]() ler ar ju ![]() Czeko my mamy koldre z IKEI 200/200 chyba II stopien cieploty czy jak to sie zwie i jestesmy bardzo zadowoleni |
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
My caly czas jeszcze siedzimy u tesciow...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Heyka melduję, że siłownia i shopping zaliczone
kasica mierzyłam tą spódnicę z Top Secret i wszystko ładnie, pięknie tyle, że producent zapmniał, że w tej spódnicy trzeba będzie chodzić, a nie tylko stać kupiłam sobie taki dłuuuuugi blezer w Camaieu, sweterek w Poromod, koszulę w Top Secret i dwie pary rękawiczek w Reserved kotek właśnie się zastanawiałam nad ikeą ale oni mają niestandardową rozmiarówkę |
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko no wlasnie tylko ta rozmiarowka jest ciulata ale skoro masz maszyne to spokojnie mozna sobie poprzerabiac
|
|
|
|
|
#980 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł. Co u Was? U mnie dzisiaj leń na maxa. Wczoraj byliśmy na imprezie, późno wróciliśmy i dzisiaj cały dzień jakos tak się rozlazł.
Oglądam właśnie kryminalne zagadki... Cytat:
, moze jeszcze raz wystawią![]() Moje buty pewnie też będą stały w szafie, albo w koncu oddam komuś, za dwie dychy ich przecież nie puszczę. Cytat:
Wstawię niżej fotkę Cytat:
Cytat:
Cytat:
2 Cytat:
Ps. Spadam zaraz do klubu poczytac co to za wiadomosc. Moje ostatnie nabytki plus buty: |
||||||
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sweterek super, mam podobny kremowy, uwielbiam go!!! Dzis stwierdzilam, ze moj czerwony plaszczyk czas odwiesci bo przestalam sie w nim dopinac. I brzuch mi marznie. |
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
U mnie śnieżek sypie ![]() Gosiu, super zakupy Marzy mi się, żeby sobie kupić jakieś fajne spódnice i spodnie inne niż dżinsy Wszystko w swoim czasie.Butki mi się podobają, obydwie pary. Ile kosztowały? Zrobię sobie herbatę z cytryną i zalegnę z gazetami na kanapie
|
|
|
|
|
#983 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Leżymy sobie z mężem na naszej kanapie i oglądamy Transportera. Mój bidulek trochę jest chory, więc zrobiłam mu herbatkę z sokiem malinowym i ma się wygrzewać. Niestety sam. Dzisiaj ja nocuję na kanapie bo niestety mój małżonek z katarem równa się nieprzespana noc dla mnie
I tak jestem super, odstąpiłam mu łóżko![]() Cytat:
U lala ale masz zachcianki a swoją drogą jak Ci tych rogalików zostanie to rzuc w moją stronę (chyba można ciężarne trochę wykorzystywać co?)Cytat:
Dokładnie, w swoim czasie kupisz sobie fajne ciuchy |
||
|
|
|
|
#984 | |||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚC SKARBEŃKI
kasienka mi weszła na sumienie i postanowiłam przysiąść. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czemu butki chcesz sprzedać? Cytat:
Cytat:
Haha...dobre dobre! Oczywiście huhu było the best !A co do bloków...pewnie można się przyzwyczaić, zresztą jak do wielu rzeczy...ale ja też chyba nie chciałabym mieszkać w blokach, może dlatego, że od dziecka mieszkam na wsi. Cytat:
![]() daget super, mały ruch a tyle radości. Trochę zazdraszczam, wiem powtarzam się...trzeba sie wziąć chyba do działania, a nie tyle gadać. ![]() asiuk poczęstuj herbatką... czeko21 moja mama nie raz te placuszki robi jak z mężem zajeżdżami do nich...pychota! czeko79 Ty babcia na grubych kolackach??...ojjj za wiele tego, chyba, czegoś nie ogarniam. ![]() kotek i jak ćwiczysz na tej piłce rehabilitacyjnej? U nas w szkole są takowe...ale nie wiadomo z której strony do niej podejść. kasienko zakupki niezłe. Te torebki to bym buchneła chetnie. ![]() Paulinko jak zdrówko? I buzi dla pozostałych piekności. Nie piszę co u mnie...no wiecie przecież co. Jak zaczęłabym opowiadać, to skończyłoby sie to źle... ![]() : brzydal: Mąż wyzdrowiał, nawet już zachaczyliśmy o lody z Lionem z McD. ![]() Byliśmy też na maleńkich zakupkach. Lecę na klub.
|
|||||
|
|
|
|
#985 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane moje
![]() Weekend szkolny... tak średnio udany. Na kolosie zrobiłam taki durny bład że aż sama sobie nie umiem wybaczyć Ale za to jedno zaliczenie z modelowania fajne mielismy Przyszlismy do sali komputerowej a nasz dr przytargał tam rózne rzeczy. Po czym podzielił nas na 2 zespoły i kazał zbudowac dmuchawę. Mieliśmy do dyspozycji po 2 wiatraczki komputerowe, tekturę folię taśme klejącą- jak na zajęciach ZPT. Najpierw musielismy zamodelowac w programie kształty a potem wykonać. Na koniec mierzylismy której grupy dmuchawa miała większa moc . Heheh bylismy tak zafascynowani rywalizacją ze zamiast 1,5 h siedzieliśmy prawie 3- dopiero prowadzacy zreflektował się która jest godzina
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Izulek na pilce cwicze o ile mozna to cwiczeniami nazwac
![]() i na poczatku podchodzilam do niej jak pies do jeza bo balam sie ze peknie ale ona ma obciazenie do 150 kg nooo tyle to ja nie waze haha i raz sie odwazylam i na niej usiadlam takze zachecam
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=izazusia;24592818]Cześć kochane moje
![]() Weekend szkolny... tak średnio udany. Na kolosie zrobiłam taki durny bład że aż sama sobie nie umiem wybaczyć Ale za to jedno zaliczenie z modelowania fajne mielismy Przyszlismy do sali komputerowej a nasz dr przytargał tam rózne rzeczy. Po czym podzielił nas na 2 zespoły i kazał zbudowac dmuchawę. Mieliśmy do dyspozycji po 2 wiatraczki komputerowe, tekturę folię taśme klejącą- jak na zajęciach ZPT. Najpierw musielismy zamodelowac w programie kształty a potem wykonać. Na koniec mierzylismy której grupy dmuchawa miała większa moc . Heheh bylismy tak zafascynowani rywalizacją ze zamiast 1,5 h siedzieliśmy prawie 3- dopiero prowadzacy zreflektował się która jest Super, że zaliczenie takie fajne. Ja to Cie podziwiam...żeby dmuchawce robić...no cuda wianki. A błędem sie nie przejmuj...zdarza się. kotek czyli moje obawy są uzasadnione. Ja tylko popatrzyłam na nią i na samą myśl sie bałam usiąść, żeby nie spaść. A dzieciaki rzucały sie na nie jak tygrysy na mięso. hyhy Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2011-01-24 o 21:57 |
|
|
|
|
#988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. A u mnie galaretka zastyga , ciasto na rogaliki sie schladza a ja walcze z refluksem Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#989 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Wróciłam, tak sobie siedze i wiecie co...pozarłam już pół sera lazur zielonego - uwielbiam go. Siedzę tak sobie siedzę i się zastanawiam...czy drugą połowę zjeść ![]() . Powstrzymuje mnie tylko liczba 350, która pokazuje ile kalorii spaliłam dzisiaj na biezni No i co ja mam teraz zrobić :rolleyes :![]() Cytat:
, ale jak zapytasz to kto wie, może Ci pożyczęMmmm lody z Mc - dawno nie jadłam ![]() Co kupiłaś? Cytat:
Śmieję się śmieję ale tak na serio to Cię podziwiam. Chciałabym mieć taki umysł, żeby sobie z techniką radzić tak łatwo jak Ty. Niewiele jest takich babek ![]() Cytat:
Ps. Ktoś wie jak Asiuk? |
|||
|
|
|
|
#990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, będę pytać o pożyczenie. ![]() A butków szkoda, bo bardzo fajne, kolorek tez niczego sobie. ![]() Kupiłam: bluuu.jpgspodniee.jpg tore.jpgtun.jpg |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

bo to chyba 9 albo 10 cm koturn
dobra od dzisiaj jestem babcia Czekotubka 

Ja już nie patrzę w all bo właśnie znalazłam miodzikowe dla siebie
Na szczescie sa strasznie wysokie co nie wskazane u mnie uffff
za powrót na ulice

podwójnie