|
|
#241 | |
|
BAN stały
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.II
Cytat:
haha mój jeszcze jest za mały żeby całe jajo zabrać hah
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
witam wieczorkiem
własnie wróciłam ze stepu - trochę się poruszałam, spociłam uzależniłam się od niego... i zjadłam twarożek z cynamonem pycha - od niego też ![]() ja też witaminizuję się multiwitaminą z biedronki i biorę skrzyp na włosy i paznokcie - bo paznokcie strasznie mi się zaczęły rozdwajać. jutro z moim synkiem idę do lekarza więc wreszcie korzystając z okazji też się wybiorę i wezmę skierowanie na badania bo wypadałoby wreszcie je zrobić... i zobaczyć co pokażą po 11 kg mniej |
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się melduję
![]() dwa dni zgrozy przede mną, idę na szkolenie z cateringiem wszyscy będą się zajadali, a ja wypale z sałatką z pora oby mieli paskudne jedzenie
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Laseczki moje, właśnie zrobiłam placki 'ziemniaczane' z kalafiora i nie polecam!!
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuj Nie jadłam nigdy nic gorszego, ble, ble, ble!!!
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to chyba jednak ugotuję go i zjem z czymś hmm jeszcze nie wiem z czym (marzyłoby mi się masełko i bułka tarta) - dobra schodzimy na ziemię własnie wzięłam prysznic, wypachniłam się ![]() w nawiązaniu chciałam zapytać czy i jakich używacie kosmetyków ujędrniających (czytaj skutecznych)? dobranoc chudzinki - miłych snów - a jutro wstajemy znów chudsze .... Edytowane przez basia_ww Czas edycji: 2011-01-24 o 22:16 |
|
|
|
|
#246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jutro znów czeka mnie pokusa zważenia się po dzisiejszych pomiarach i ważeniu kiepsko, mam nadzieję, że to przez ten @, ktory mam nadzieje ze nadchodzi, bo przez leki mam rozregulowany, ostatnie 3 m-ce mialam cykle 35-38 dniowe. a dopiero 33 dni minęły:Pmój TŻ niefajnie żartuje,że może będziemy mieć dzidziusia, bo dawno okresu nie miałam
|
|
|
#247 |
|
Rozeznanie
|
ja bardzo lubie czarna serie z ziaji - ziaja rebuild ukierunkowane ujedrnianie uzywalam + peeling, zuzylam ze dwa opakowania i przestalam sie smarowac, glupek ze mnie,
![]() co do okresu,to w tym miesiacu mi sie trafil po 40 dniach, wiec tchnienie wiatru sie nie stresuj
|
|
|
|
#248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zgłodniałam trochę, więc czas spać dobranoc! do jutra!
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zrob Dukanowe kopytka to dopiero ble i fuuuuu jest
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
kopytka mi wyszły dobre np :P ale robilam ze skrobia a nie otrebami... i wyszly pychotki
z jogurtem i cynamonem
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w troszke lepszym nastroju
![]() Zrobiłam puding z lidla boski czekoladowy
|
#252 |
|
Przyczajenie
|
Hej hej. Moje menu jak by co poprawcie
![]() Na Śniadanie kawa i Rybka w galantynie ![]() Bo Dukan z Galaretek słynie ![]() Na Obiadek chudziutkie Chili Con Care ![]() By w żołądku ognia było na miarę Kolacyjka skromna, nie przeczę ![]() Pizza z warzywkami na otrębowym spodzie ![]() Bym czół rano że mi zeszło 1 kilo w obwodzie Pozdrawiam i trzymam kciuki ![]()
|
#253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem pod wrażeniem! tak trzymaj ![]() Obwód umyka a Panna powieki przymyka...
Edytowane przez elektryczna123 Czas edycji: 2011-01-24 o 23:30 |
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie. Chodzi mi o rzecz z natury czysto fizjologiczną. Czytałam ze na dukanie okres sie przesuwa ale nie myslałam ze mi sie zacznie nim tabletki skoncze na ten cykl brac
![]() Mam nadzieje ze nie jestem pierwsza z takim przypadkiem podpadł mi dukan ehhh
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się okres nie przesuwał (byłam już na Dukanie, teraz znowu zaczęłam). Na kolacyjke zjadłam sobie 2 jajka z jogurtem, szczypiorkiem i szynką... mniam
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie też tak miałam w tym miesiącu;/ Jem placuszki cynamonowe
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja też mam problemy z okresem, ale to nie przez Dukana, póki co Dukan pomógł i okres się pojawił :P Mam problem po odstawieniu tabletek anty i okresu potrafię nie mieć 6 miesięcy.. ale lekarz nie wie dlaczego, bo badania są w normie :/ Dzisiaj się zważyłam Po 3 tygodniach diety -5,7 kg
|
|
|
|
#258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
WOW kochana rewelacyjny wynik GRATULACJE ![]() klas ki:![]() ja ważę się jutro
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz mi podac przepis ze skrobia ![]() ![]()
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
Hej
a ja dziś bez ważenia, jakoś boję się na wagę wejść... dziś PW i muszę jakieś menu obmyślić sensowne ![]() Cytat:
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję ![]() Cytat:
Idę do niego w poniedziałek niech myśli dalej
|
|
|
|
|
#262 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: ja tez tak chce ![]() Cytat:
Jezuuuu dziewczynyyyy 9 stron?! myślałam, że nie przebrnę ![]() Ja przeżyłam wczorajszy całodniowy casting do X-factor.... omg jaka magia telewizji... mowie Wam... :P a ten program to jakaś pomyłka w ogole... tylu ludzi z talentem a oni wybrali jakieś niemoty :/ :P. Ale coś nowego przezyłam i jestem do przodu :P. Z dietą dałąm radę, po 2 dniach PW zaraz wskoczę na wagę i zdam relację - trzymać :P
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
||
|
|
|
#263 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
duk duk
u mnie przyrost, spowodowany zblizajacym sie @ miłego dnia! |
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Ja dzisiaj przezylam z rana kryzys ze, makabra ![]() Dzisiaj dzien sprawdzania wagi a ja co zeby nie wszamac calej tabliczki czekolady zmieszalam 6 lyzek mleka w proszku z 0.5 lyzeczki kakao + kilka lyzek zwyklego mleka+ slodzik . Wszystko zmieszalam i wyszla na szybko masa kakaowa , co gorsze wpadlam w taki trans , ze cala zjadlam ![]()
|
#266 |
|
Wtajemniczenie
|
oo jak mi dobrze, znowu chudnę
mam nadzieję, że zastój minął raz na zawsze..właśnie makrelkę opierdzielam
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwiększ ilość do 5 posiłków bo 3 to za mało Ta pizza mi nie wyszła, całe ciasto mi się rozpadło Ale i tak była dobraDzien dobry
|
|
#268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam Ojj ja też to przeżyłam...chociaż czekajac na zewnatrz myślałam że zamarzne ![]() Fakt ludzi z talentem było dużo a Czesław M w jury to w ogóle pomyłka jak dla mnie, koleś zero jakiegoś rozeznania w temacie ehhh porażka... Jesteśmy bogatsze o nowe doświadczenia i zawsze to jakaś odmiana, na pewno będę to miło wspominać ![]() ---------------------------------------------------------------- Hey Hi Hello Dziewczynki dzis jest dokładnie 3 tygodnie odkąd sobie Dukam ![]() waga przez ostatni tydzień nie spadła jakoś drastycznie ani też nie wzrosła, akutalnie mam ostatni dzień PW więc same wiecie...aa no i najważniejsze że od 4 dni nie siedziałam na porcelanie... nic nic nic, nawet fajke zapalilam z rana co mi sie normalnie nie zdarza bo nie pale - nie pomogla moglabym wziać coś na przeczyszczenie ale nie chce gwałtownych biegunek z racji tego że biorę tabletki anty anty i no same wiecie ze biegunki w trakcie zazywania nie wskazane ehhh już nie wiem co mam robic ![]() Zaraz wszamie śniadanko i wypiję kawkę ![]() i robie dziś naleśniki z nutelka kupiłam wczoraj mleko odtluszczone Aaaa sluchajcie kupilam Ketchup ktory jak mi sie wydaje spelnia wymogi na nasze potrzeby ![]() a mianowicie ketchup zakupiony w Kauflandzie - DAWTONA Ketchup FIT w 100g Białko - 0,4 g Węglowodany - 10 g Tłuszcz - 0,1 g słodzony słodzikiem... zrobie później fotkę to najwyżej wrzucę ![]() I co Wy na to?
|
|
|
#269 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
miało być przyjęcie max. do 22:00, a potem tylko najbliższa rodzinka i jakieś OSP, a teraz najbliższa rodzinka wesele co prawda z małą ilością gości ale w Winiarni i atrakcji nie braknie (mam nadzieje), dj. z wodzirejem w jednej osobie, prosiaczek faszerowany i co najważniejsze to miejsce jest bardzo klimatyczne i o to nam chodziło najbardziej w końcu takie nawiązanie to oświaczyn które właśnie były na zameczku w SION A jak sprawa się zakończyła z Waszą salą? cały czas trzymam za Was kcuki!!! |
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Dzieńdoberek! Gratuluję wszystkich spadków
![]() . Ja się ostatnio nie ważę, bo od kilku dni nie mam, dostępu do wagi. Może to i dobrze biorąc pod uwagę ile ostatnio jem pisałyście kiedyś o proto majonezie- moja mama zrobiła i powiem Wam, że dla mnie bomba- trochę przepis zmieniła <zamiast octu trocheoku z cytryny, mniej musztardy> i trzeba się pilnować z ilością ale do jajek jest super! więc na śniadanie śledź z jajkiem, cebulą i majonezem <taki ala po japońsku> + pół bułki, a drugie pół bułki z pastą mięsną- czyli taką jak nadzienie do krokietów z mięsem z wołowiny chyba zrobiona <nie wiem, też mama robiła ![]() aaa, wczoraj zrobiłam pizze z przepisu mrs dukanowej- spód otrębowy najpierw musiałam podpiec, bo ciasto było rzadkie... a później wyszła pycha |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

uzależniłam się od niego... i zjadłam twarożek z cynamonem pycha - od niego też 
wszyscy będą się zajadali, a ja wypale z sałatką z pora
67..66..65..64..63..62..61..60..59..58..57..56. .55 ..54..53..52 

boski 

podpadł mi dukan ehhh

klas ki:

Ale i tak była dobra