|
|
#4771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Twoje 'dobranoc' to najpiękniejsza kołysanka na świecie. całe google przewróciłam do góry nogami. Ale i tak nie znalazłam odpowiedzi na pytanie, co się z nami stało. A jak ty byś się czuł gdyby twoje serce leżało pod gruzami zawalonego życia? Teraz jest inaczej. Nie ma nas, chociaż wciąż są ci sami ty i ja. Przecież nic się nie stało, jesteśmy troche poturbowani przez miłość, ale nic się nie stało. Nieustraszeni w miłości, strachliwi w życiu.
|
|
#4772 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy ktoś mnie pamięta, ale wróciłam. : )
' Ona i On już nikt, wczoraj miłość, a dziś tylko łzy. Kochałaś go,On wielbił dotyk Twój. Pozwól mi kochanie, lubić Cię. Nic nam się nie stanie, dobrze wiesz. Miłość tak jak ogień, płonie w nas. Po co to się bronić, to nasz czas. Za chwilę z Tobą oddam tysiąc dni. '
|
#4773 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego znów płaczesz ?
- ze szczęscia. I gdyby życie postawiło mi w tym momencie pytanie kogo wybieram, nie miałabym bladego pojęcia co odpowiedzieć. Przecież on taki nie jest na jakiego wygląda. Może tylko trochę lubi mieć dziewczyny .. jedną czy dwie. Historia naszej miłości. Niezapomniana. Jesteś tym czego nie zastąpi mi milion czekolad, lizaków ani nawet chipsów . |
|
|
|
#4774 |
|
Raczkowanie
|
Życie jest grą, a przeżycie czymś najtrudniejszym.
Ludzie popełniają błąd próbując udawać, że są inni niż zwierzęta. Życie ludzi także rządziło się prawami dżungli. ty go do serca, on cie do dupy. powiedział "masz śliczne, duże oczy" patrząc mi się na biust. Proszę Pana, ja Pana chyba w moim sercu widziałam. 4 lata miłości.. szkoda, że tylko z jednej strony.. moja głowa to trzepak. myśli są dywanami. i każdy mi trzepie.. |
|
|
|
#4775 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
____________________ " Here's a letter for You but the words get confused and the conversation dies.. Oto list do Ciebie, ale słowa się zagubiły i rozmowa umarła.. I'm talking to the ceiling. My life just lost all meaning. Rozmawiam z sufitem. Moje życie po prostu straciło cały sens. And I'll never be what You want me to be. I nigdy nie będę tym, kim chciałbyś żebym była. Don't have no time for love so stay the fuck away from me because I don't believe in You. I wanna sit here all my life alone. This may sound a little rough. Don't wanna fall in love. Nie mam czasu na miłość, więc spieprzaj ode mnie, ponieważ nie wierzę w Ciebie. Chcę tutaj siedzieć samotnie przez całe moje życie. To może brzmieć trochę jak szaleństwo. Nie chcę się zakochiwać. "
|
|
|
#4776 |
|
Przyczajenie
|
no love_no love you, _changime , SparklyAngel , eajAgnes / Okradłam ;*
" Chce Cię zabrać do mojego Świata Żebyś był szczęśliwy, bo nie potrafie żyć bez twojej miłości Wniosłeś słońce do mojego życia, Twoje usta płoną i rozsadzają mnie, Nie mogę w to uwierzyć, że to prawda, że jesteś mój, nie zawiedz mnie..... Myślę ,że byłam tu wcześniej wiem co zrobiłeś Światu , twoja twarz skrywa się w dłoniach wszystko płacze co się przydarzyło nam tutaj Ale ty to robisz w dzien, robisz to w nocy Klamiesz, by nie spojrzec prawdzie w oczy Nie marnuj swojego oddechu, tylko stopniowo ucichnij. " |
|
|
|
#4777 |
|
Raczkowanie
|
noforme,_niebanalna,Inna_ odCiebie,affen,ratatamm
" Jak jednak ukazać, że nic, ani smak, ani zapach, ani nawet kolor nieba nie były już nigdy tak czyste i klarowne jak przy Nim? Jak wyrazić, że to u boku osoby tak niebezpiecznej po raz ostatni czułam się bezpieczna? Zapamiętaj wszystko, każdą łzę, każde słowo... Zło jest sprytne. Już myślisz, że je znasz, a ono zmienia postać. Całe życie uczysz się jego natury. "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
i nie ważne jak Ci na nim zależy, ważne że on od tak potrafi to wszystko zniszczyćrozumiem, że się podoba ![]() zaszczyt być w takim gronie. dziękuję
|
|
#4779 |
|
Raczkowanie
|
LoVe FoReVeR_ - zabieraj ile chcesz
![]() _______ feel the love. gdyby tylko wiedział ile dla niej znaczy.. zagubieni. 'wszystko bezsensu lecz nic bez znaczenia..' spójrz tam wysoko w niebo, o tam w gwiazdy! jeżeli kiedyś mnie tutaj zabraknie.. pamiętaj, że stamtąd zawsze będę Cię obserwowała.. będziesz tym najważniejszym, już zawsze. szczerze? nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie. ' nie zależy mi na Tobie ' - widzisz, a jednak potrafię idealnie kłamać.
|
#4780 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dziękuję za te wszystkie wyróżnienia!
miłość to tylko umowa cywilnoprawna zawierana przed urzędnikiem bądź duchownym. drżysz gdy szepczesz że mnie pragniesz.
|
#4781 |
|
Raczkowanie
|
Okradłam: niebanalna, affen, noforme(okradłam doszczętnie
), ratatamm, dreams_x33, SparklyAngel ( i dziękuję kochanie, nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy ale wy pędzicie ale się nagrabiłam ![]() 'Chociaż pogodziłam się z tym, że mnie odtrącił, to jednak moje serce nadal się buntuje, szukając wyjścia. Zaspokajając tęsknotę wypatrywałam Go w każdym autobusie Wiesz co boli najbardziej? Chwile, gdy ubieram się w najładniejszą sukienkę, maluję usta najdroższą szminką, piekę najsmaczniejszy sernik i czekam na Twoje przyjście, zapominając, że Ty już nigdy nie przyjdziesz Do twarzy mi było w smutku. Zaprzyjaźniłam się z nim nawet. Z tęsknotą także. Wiedziałam teraz, że tęsknota to nie tylko przebieranie ziarenek maku. Nie tylko nadsłuchiwanie jego kroków za drzwiami (…). Bo 'tęsknić' i 'czekać' to prawie to samo. Pod warunkiem, że czekając się tęskni, a tęskniąc czeka. Z tęsknoty można przestać jeść. Można też umyć podłogę w całym domu szczoteczką do zębów. Można wytapetować mieszkanie. Umrzeć można A ona znów udawała, że ma go głęboko w nosie. Jak najdalej odsuwała od siebie myśl, że tak bardzo pragnęła z nim być. Nigdy nie potrafiła przyznać się do błędu. Do tego, że taki drań mógł zawładnąć całym jej światem On. Kilka literek imienia zmieniły jej światopogląd. Jego poczucie humoru, czasem drwiny były dużo ważniejsze niż komplementy innych. Uwielbiała dołeczki na Jego twarzy kiedy się uśmiechał. Jego śmieszny ton mówienia, Jego ciepły głos, a zarazem pobudzający. Każde spotkanie, każda chwila, każde słowo było dla niej najważniejsze, najwspanialsze.. Kochała Go mimo i wbrew. Za wszystko. Nawet za to, co było złe Dlaczego ona a nie ja ma tyle szczęścia? Dlaczego ona a nie ja zna drogę do Twojego serca?
|
#4782 |
|
Raczkowanie
|
jesteś taki jednodniowy - zupełnie jak sok. __ latin , cudowna!<3 otojest , aaaaaaaaaaaaaa lovelovelove! ciiri , moooja naaj ![]() agatte - niezapomniana ) <3
|
#4783 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
____ ... And the morning has died And the sun got arrested …a ranek umarł A słońce zostało aresztowane Zwróciłam moje wspomnienia I poczułam moje czarne serce Pompujące moją zimną czarną krew Dźwięk deszczu za oknem wstrząsa moim sercem... Łzy płyną, zwilżając moje suche usta.. Tego dnia także padało, milczałeś przez chwilę I patrzyłeś tylko na mnie. Te roztrzęsione spojrzenia i zakłopotaniem wymuszony uśmiech mówiący o naszej rozłące. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2011-01-25 o 09:52 |
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
SparklyAngel, gris, Marsi89 - dzięki.
Toogether93 - to ja Ciebie podziwiam. <3 ___ oboje nosimy klasyczne conversy, czerwone marlboro wyżera nam płuca. upadłeś na kolana, przede mną, czy przed Bogiem, błagając o miłość.
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Sprawdziłam wszystkie obce alfabety
By rozszyfrować język, który znam Ty ciągle mówisz do mnie krzyżówkami A migi zasłoniła gęsta mgła I nie było świtu. Zimę spędzę pod lodem, znajdziecie mnie wiosną, powiecie, że się zmieniłam, że jest w moich oczach wyraz, którego nie było. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić.' To nie jest dziwne, to tylko zwykłe nic na które oboje wyraziliśmy zgodę. To dwoje samotnych ludzi, nie potrafiących poradzić sobie ze swoim własnym ego, starających wcisnąć komuś swoje marzenia, plany, uczucia. Bezskutecznie. |
|
|
|
|
#4786 |
|
Rozeznanie
|
latin
![]() SparklyAngel dziękuję <3 'Cuz i'm young and i'm easily bored.
Bo jestem młoda i łatwo się nudzę. I wanna kick you where ever it hurts. Chcę cię kopać tam gdzie zawsze boli.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 'Kiedy mężczyźni i kobiety są zdolni do szanowania i akceptowaniaswojej odmienności - wtedy miłość ma szanse rozwoju -Dlaczego płaczesz?
-Zgubiłam instrukcję. -Do czego? -Do życia..'
|
|
#4788 |
|
Raczkowanie
|
LoVe FoReVeR_
Marsi89 cieszę się, że wam się podobają, ale opisy nie są mojego autorstwa .. Twoje spojrzenie już na mnie nie działa .. Ostatnio często mi się śnisz .. zamieszkałeś w mojej głowie, w moich myślach, zastanawiam się jak dobrze być w twych ramionach, myślę o nas tak jak nie powinnam .. a ja ciągle się okłamuje przecież go nie kocham .. -popatrz na mnie.. -po co ? -bo kocham cię.. -i co z tego ''
Zamknij oczy i wyobraź sobie miłość. Otwórz oczy. Dalej mnie widzisz? sen. nauka. sen. nauka. sen. nauka. . . kiedy w końcu rozpie.rdolisz ten mój idealny świat ? po tym wszystkim czułam się najnieszczęśliwszym człowiekiem na tej planecie... aż papieros zgasł, w ciemności poczułam się nikim. ulżyło mi. '' lubię kiedy moje życie depcze twoją wyobraźnię. ____________ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2011-01-25 o 12:31 |
|
|
|
#4789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
SparklyAngel - dziękuję ______________
'Jest miłość od ostatniego spojrzenia. Budzi się nagle, kiedy dostrzegamy prawdę. Miłość jest ważniejsza od mówienia o miłości. Wolę myśleć, że mnie nienawidzisz niż mieć świadomość, iż jestem dla Ciebie obojętna, ponieważ myśl, że zupełnie nic do mnie nie czujesz, byłaby nie do zniesienia. Nienawiść to przynajmniej jakieś silne uczucie. Nie kochał mnie, tak jak myślałam. Staram się powiedzieć, że rozumiem to uczucie tak małe i nieznaczące jak tylko możliwe, i jak może boleć w miejscach, o których nie wiedziałeś, że masz we wnętrzu. Nieważne ile masz nowych fryzur, nieważne ile trenujesz na siłowni, ile kieliszków szampana wypijesz z koleżankami. Wciąż kładziesz się do łóżka spoglądając na każdy szczegół i zastanawiasz się co zrobiłaś źle albo jak mogłaś się tak pomylić, i jak, do cholery, w tych przelotnych chwilach mogłaś czuć się taka szczęśliwa? Po wszystkim, nieważne jak długo to trwało, wyjeżdżasz gdzieś i masz nadzieję, że pomoże Ci to wrócić do życia, i mały kawałek Twojej duszy może w końcu wróci, i te inne mętne rzeczy, te lata życia, które zmarnowałeś'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2011-01-25 o 12:27 |
|
|
|
|
#4790 |
|
Raczkowanie
|
ratatamm, blondii69, z innej bajki, _changime - okradam
Usiadłam na piachu, na środku pustyni i widziałam jak do mnie podchodzisz. Teraz już wiem, co to fatamorgana. A kiedy szłam drogą i usłyszałam Twój śmiech, to serce mocniej zaczęło mi bić. Nawet mimo tego, że na mnie nie spojrzałeś. A wiesz co byłoby najlepszym prezentem na walentynki, urodziny i wszystkie inne święta? ... Twoja obecność. I myślisz, że jak za dwa dni przyjdziesz do mnie skruszony na kolanach z wielkim bukietem róż to Ci wybaczę? Jeśli tak, to okazuje się, że w ogóle mnie nie znasz.
Edytowane przez kissme7070 Czas edycji: 2011-01-25 o 12:43 |
|
|
|
#4791 |
|
Raczkowanie
|
"
Dlaczego wciąż próbuję Skoro wiem, że i tak upadnę? Myślałam, że umiem latać,dlaczego teraz tonę? Nigdy nie dowiem się dlaczego to wciąż rozpada się. Twój szept jest dla mnie wszystkim, kocham twój oddech. Nienawidzę siebie gdy jestem daleko od Ciebie "
I dziś wciąż Cię potrzebuje. Edytowane przez neversaynever Czas edycji: 2011-01-25 o 13:09 |
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
yeah, nadrobiłam w końcu.
Naughty_, parala, SparklyAngel - dziękuję kochane, siebie tam dopiszcie i strasznie się cieszę, że wróciła otojest. kiedy byłam młoda, nigdy nie potrzebowałam nikogo
a kochanie się było dla zabawy. ciężko być pewnym. kiedy zasypiasz obok mnie to nie mam wątpliwości, że miłość jeszcze istnieje.
|
#4793 |
|
Raczkowanie
|
Nie zrobiłaś, i tyle. Nie rozmyślaj nad tym. Na nic ci się to nie przyda. Jesteś martwa i musisz się z tym pogodzić.
Życie to dla nas wieczne wczoraj. -Powiedz, że mnie kochasz-polecił. Zrobiłam to cicho. Mimo wszystko nadszedł koniec. Kiedy pierwszy raz znalazłam się w niebie, myślałam, że wszyscy widzieli to co ja. On był inny. Jego pocałunki i pieszczoty przechowywała w pamięci jak cenne przedmioty za szkłem. |
|
|
|
#4794 |
|
Raczkowanie
|
-bóg obdarował ludzi mniej lub więcej urodą ..
-wiem, ty należysz do tej mniejszości ![]() dobrze Ci się oddycha przez ten prosty nos ? :d _____ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz |
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
ile razy trzeba przeżyć piekło żeby w końcu zaznać nieba?
tęsknię... za wczoraj, za dzisiaj, za jutrem... za Tobą... zakochałam się, bo i co miałam zrobić. więc kolejny raz połam moje serce na kawałki. będę szczęśliwa jeśli sprawia Ci to radość. 'odejść. próbować zapomnieć. nie żyć złudzeniami. przestać się oszukiwać. wstawać rano, jeść samotnie śniadanie. pracować. nie myśleć o głupstwach. nie czekać.'
|
#4796 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89-
i_nie_zmienia_sie_nic- latin, noforme, happyend, marikab - okradłam Po tych kilku miesiącach Z przykrością muszę stwierdzić, Że najprawdopodobniej, Znamy odmienne definicję Miłości. Wezmę na siebie całą odpowiedzialność, Powiedzmy...50 % Kochała Go i nienawidziła jednocześnie. Kochała, bo nie potrafiła przestać kochać, I nienawidziła z tego samego powodu. "Był sobie chłopiec, Wierny dziewczynce, I całą swą miłość, Zamknął w skrzynce, Lecz.. Każdy wie, że miłość Płonie, Drewniana skrzynka Nie sprawdziła się." [...]-Najpiękniejsze słowa jakie ktoś do Ciebie skierował? -Wypowiedziałeś Ty. Mówiąc mi, żebym się nie zmieniała, bo jestem taka jaką być powinnam[...] "Ernest Hemingway powiedział, że świat jest Piękny i warto o niego walczyć. Zgadzam się z tą drugą częścią" Gdyby zabrano Ci to co masz, A dano tyle ile dałeś od siebie dla innych. Jak myślisz... Wiele byś otrzymał?
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
bo są momenty gdy tęcza przestaje błyszczeć kolorami i w pewnym momencie pada kilka niepotrzebnych słów nie wiesz co powiedzieć nagle nie wiesz dokąd iść nie wiesz nawet co pomyśleć |
|
|
|
#4798 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ' Spotykanie, pocałunki ,piękne rozmowy
Wyj.eb.kA na Wszystko , Jemu Ty, Tobie on w głowie Wydawało się PięKnie , w ramce Wasze Zdjęcie lecz wszystko się spie.rdoli.ło jak niewolnik w MęCe ' _________________________ __ Edytowane przez LoVe FoReVeR_ Czas edycji: 2011-01-25 o 16:03 |
|
|
|
|
#4799 |
|
Raczkowanie
|
Boli mnie twoja obecność.
Gdybym miała tylko taki przycisk "reset", wszystko byłoby inaczej. Gdyby nie sumienie , już dawno zrobiłabym jakieś głupstwo. Impuls szczęscia i po chwili znów cholerna rzeczywistość. Wierze w przyjaźń dziewczyny i chłopaka ale nie w naszym przypadku. Gdyby jutra nie było.. - ale będzie. |
|
|
|
#4800 |
|
BAN stały
|
dziękuje .
...
a co jeśli oni wszyscy mają rację, co jeśli Twój świat na serio jest tylko wrakiem ? miałeś tu być gdy będzie źle, miałeś tak wiele zrobić, a nie robisz nic . i w oku kręci się łza za każdym razem gdy pomyślę, że wczorajsze wczoraj całkowicie pochłonęło nasze szczęście, a później tak po prostu znikło . przyrzekłeś nie ranić jej, składałeś śluby miłości swej, więc czemu, powiedź czemu zmyłeś się wraz z odchodzącym dniem ? wleką się za nami wspomnienia przeszłych dni, nie dają nam spać, nie pozwalają normalnie bez siebie żyć . miłość powinna działać w 2 strony, wiesz ? i gdybyś czytał mi w myślach, wiedziałbyś, że tylko Ciebie chce, gdybyś tylko umiał czytać w nich, dowiedziałbyś się o mnie wszystkiego też . ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

), ratatamm, dreams_x33, SparklyAngel ( i dziękuję kochanie, nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy
ale się nagrabiłam