Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-25, 10:49   #4591
Siasiek
Zadomowienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
stanik mnie cisnie, juz wszystkie sa za male... piersi urosly ale nie tak duzo... ale ledwo sie zapinam

musze kupic kurtke, jakies ciazowe spodnie i stanik!!!! najblizszy cel!!
Wiesz co zrobiłam ostatnio ze spodniami? Odcięłam pas na wysokości guzika, zostawiłam tylko rozporek i wszyłam szeroką gumę z pasmanterii za 2 zł I to są najlepsze spodnie jak dla mnie
Ciążowych mam 5 albo nawet 6 par ale nie przepadam za nimi. A w tych własnej roboty mogłabym śmigać cały czas.

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:50   #4592
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Moniu, wit. C można jeśli o mnie chodzi, to omijam tylko wit. A w kremach, no i darowałam sobie kurację Glyco A, ale nie dlatego, że zabronione, tylko dlatego, że cera mi się zmieniła w ciąży i trochę ma inne potrzeby, za wrażliwa na kwaszenie

Ddaaiissyy, ja też apteczne preferuję. Toników i mleczek nie używam, bo stosuję płyny micelarne - Bioderma na zmianę z La Roche Posay, zależy, co jest akurat w promo

pierwsze wrażenie z szamponu i odżywki SUPER! Włosy miękkie, gładkie i cudnie pachną bananami Krem miał średni debiut, bo mnie zaczęła piec buzia, ale już dobrze. Nawilżona fajnie. Poużywam, to dam znać

Kasiu, kupiłam sobie dwa takie kompleciki, każdy po 14,99, ale wygodne i bawełniane.

Dawaj brzuszek

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:50   #4593
moria44
Wtajemniczenie

Dzień Dobry gaduły

Ale się wczoraj rozgadałyście Nadrobiłam ale nie będę się wysmętniać bo muszę chleb zakręcić, pranie wyciągnąć, kolejne włożyć i ogólnie ogarnąć mieszkanie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Moria oddała byś tą Twoją sunie co jej gruszki i jabłka kupujesz??
Never!

A pokażcie tą pekinkę, może my z TŻ'tem weźmiemy Jaki ma charakter? Lubi inne pieski?

Cytat:
(...)
moria44
hemoglobinke mam taka sama tez 10,9... i ogolnie HTC tez ponizej normy jak u ciebie- to swiadczy o niedokrwistosci, czeka nas zelazo
Też mam poniżej normy, ogólnie mam przy wynikach prawie wszędzie strzałki w dół lub w górę
Zaraz będę czytać co tu jeść aby poprawić wyniki

Acha, jeszcze Wam napiszę, że śniło mi się, że urodziłam!! Dwóch chłopców, bliźniaków! Sen był tak realistyczny, że byłam pewna, że to naprawdę i pytałam jeszcze TŻ'ta czy to nie sen, czy to nie sen?

I wiecie co po porodzie było dla mnie najważniejsze... lecieć do domu i napisać Wam o tym na wizażu

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:51   #4594
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość

KOCHANE USWIADOMCIE MNIE!!! POWIEDZCIE MI JAK SIE SZUKA W ALLEGRO SPRZEDAWCY? BO DZISIAJ BYLAM W TYM SKLEPIE I PYTALAM JAKIEGO NICKA MAJA, I CHCIALABYM ZNALEZC PO NICKU ALE NIE WIEM JAK SIE TEGO SZUKA
Szykanie zaawansowane musisz włączyć i będzie albo numer aukcji albo sprzedawca.

It's not about anger
Stary 2011-01-25, 10:51   #4595
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Aliczko, okropna sytuacja z tym oddaniem psiaka. Dla mnie to niewyobrażalne, nigdy nie chciałabym znaleźć się w takiej sytuacji

vege!
Stary 2011-01-25, 10:53   #4596
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Wiesz co zrobiłam ostatnio ze spodniami? Odcięłam pas na wysokości guzika, zostawiłam tylko rozporek i wszyłam szeroką gumę z pasmanterii za 2 zł I to są najlepsze spodnie jak dla mnie
Ciążowych mam 5 albo nawet 6 par ale nie przepadam za nimi. A w tych własnej roboty mogłabym śmigać cały czas.
jaK TO ZROBIŁAS?? MOGLABYŚ wkleic zdjęcie? bo jakos nie umioem sobie tego wyobrazić.
zreszta po co ja pytam i tak juz mi dupa i nogi urosły;/ chodze w ciązowych. ale brakuje mi tych normalnych sponi.
Stary 2011-01-25, 10:53   #4597
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Moria, boski sen a TŻ nie był w szoku na Twoje pytanie?

Agnieszko, no przestań, przy okazji porobię z przodu, to zobaczysz, że nie ma to tamto, rośnie szybko

vege!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 10:56   #4598
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry gaduły

I wiecie co po porodzie było dla mnie najważniejsze... lecieć do domu i napisać Wam o tym na wizażu
hahaha może najlepiej bybyło gdyby kazda znas wzieła klapka na porodówkę;p i reklacjonowała na bieżaco;P
hihi
Stary 2011-01-25, 10:57   #4599
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

teraz dopiero widze jak on urósł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIAZA 27TC.jpg (16,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG1766.jpg (27,7 KB, 44 załadowań)
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:03   #4600
24kasia86
Wtajemniczenie

dla porownania 16tc i 22tc ciazy- ale sie zmienil widzicie to? szok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 16tc...jpg (22,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciaza22.jpg (18,3 KB, 24 załadowań)
Nikosia

Stary 2011-01-25, 11:04   #4601
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
poklony dla ciebie kobieto za pomysl, dawaj foteczki, najlepiej na tobie

Cytat:
Dzień Dobry gaduły

Ale się wczoraj rozgadałyście Nadrobiłam ale nie będę się wysmętniać bo muszę chleb zakręcić, pranie wyciągnąć, kolejne włożyć i ogólnie ogarnąć mieszkanie

Never!

A pokażcie tą pekinkę, może my z TŻ'tem weźmiemy Jaki ma charakter? Lubi inne pieski?

Też mam poniżej normy, ogólnie mam przy wynikach prawie wszędzie strzałki w dół lub w górę
Zaraz będę czytać co tu jeść aby poprawić wyniki

Acha, jeszcze Wam napiszę, że śniło mi się, że urodziłam!! Dwóch chłopców, bliźniaków! Sen był tak realistyczny, że byłam pewna, że to naprawdę i pytałam jeszcze TŻ'ta czy to nie sen, czy to nie sen?

lo matko , to chyba po wczorajszym artykule o 5raczkach, chociaz ten o tym twoim psie bije wszystkie sny na leb

Cytat:
Szykanie zaawansowane musisz włączyć i będzie albo numer aukcji albo sprzedawca.
dziekuje bardzo, jak ich znajde to wam wrzuce

Cytat:
super pileczka, a pamietam jaki plaski brzuszek mialas
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 11:05   #4602
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
jaK TO ZROBIŁAS?? MOGLABYŚ wkleic zdjęcie? bo jakos nie umioem sobie tego wyobrazić.
zreszta po co ja pytam i tak juz mi dupa i nogi urosły;/ chodze w ciązowych. ale brakuje mi tych normalnych sponi.
Narysowałam bo nie chciało mi się wstawać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kkkkk.jpg (32,4 KB, 40 załadowań)

It's not about anger
Stary 2011-01-25, 11:06   #4603
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Kasiu, bardzo zgrabny brzuszek! I biust, proszę Ciebie, ten no ... ELEGANCJA

vege!
Stary 2011-01-25, 11:08   #4604
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Taką pościel jak ta ostatnia mogłabym mieć dla nas

u mnie tż już śpi od godziny to i ja się chyb skuszę...tym bardziej że pan doktor nas wygniótł strasznie tak się złośliwe po tatusiu dziecię ułożyło głowicę od usg miałam już prawie na cycach po skosie ale gin bardzo przepraszał i tylko powtarzał że to nasze dziecię się tak ułożyło. I kazał krzyczeć kiedy będzie bolało. A mała mu odkopywała jak za mocno uciskał.
Kot za dzisiejszą noc dostał karę i spędza noc w drugim pokoju sama, tż musiał klamkę wyciągnąć bo ona skubana sobie drzwi otwiera i ta teraz skacze po drzwiach i tylko słyszę jak szoruje łapkami tam gdzie klamka była niech to mój tato usłyszy, że ona tak skakała...bo my teraz mieszkamy w drugim mieszkaniu rodziców, które kupił moje siostrze chrzestny a drzwi tato odnawiał i szkoda jego pracy jak zedrze.
widze ze cos te nasze dzieciaczki niegrzeczne, podgladac sie nie daj i wogole:P hehehhehe

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
a myslisz że po Fancie cytrynowej też duże dzieci się rodzą ????????????
(bo spijam właśnie)
ojej.. to moze moj maz gdzies sie naczytal o coca-coli, bo tez od kilku miesiacy mi zabrania pic:P a na poczatku moglam kiedy chcialam:P

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Ddaaiissyy, zapewniam, że z przodu brzuch wydaje się pokaźniejszy, no i żałuję, że nie zrobiłam sobie zdjęcia porównawczego sprzed 7 kg
ja tam mam w 11 tygodniu, jejkuu wtedy uwazalam ze juz cos widac, ale teraz jak patrze to tam mega chuda bylam:P...

Cytat:
wiem ze trzeba na witamine A uważać w ciazy o c mi nic nie wiadomo

a tak na marginesie tej wagi w ciazy to mi sie wydaje ze ja przytyje wiecej niz 12 kg (tak jak chciałam) bo jak do tej pory przytyłam 8 a najciekawsze jeszcze oprzede mna... mysle ze moj brzuch bedzie jeszcze raz wiekszy...
niech mi ktos obliczy czy ja nie za szybko tyje.
waga wyjsciowa 60
obecna 68
wzrost 169
25 tc
ja mam tylko kg mniej na plus

25 tydzien, waga przed 68,5kg, waga teraz 75kg
wzrost 175cm

Cytat:
BOSKIIIIIIIIIIIIIIIIII:lo ve:
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:09   #4605
24kasia86
Wtajemniczenie

agnieszka_pe25
no zrobila sie pileczka naprawde mi sie podoba strasznie i to wciecie na pepku zniklo

mary poziomkowa dziekuje

ide wyrzucic smieci (spokojnie sa lekkie) i zakupy zrobic na obiadek- przy okazji sie przewietrze
Nikosia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 11:13   #4606
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:

Ty faktycznie tak marzyłaś o tych bliźniakach
Najlepiej laptopa do torby spakować i od razu jak wyskoczą pisać
Cytat:
Bomba, duży już

It's not about anger
Stary 2011-01-25, 11:13   #4607
principessina
Zakorzenienie

Dzien dobry Dziewuszki, pozniej Was nadrobie, bo strasznie zle dzis spalam, maly kopie o 5tej rano i to coraz mocniej, tez tak macie czy moj dzidzius jest jakis znerwicowany???
24kasia86 no mega duzy Twoj brzuszekkk, nawet sporo
Stary 2011-01-25, 11:14   #4608
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

"nie chciałmo mi sie wstawac" haha leniuszek ale chyba nie aż taki jak ja.
ostatnio siedziałam wpokoju i piłam sobei elegancko kawke a tż w kuchni był i wiecie co, perfidna jestem ale zawołałam go zeby mi światło zgasił (a wyłącnzik mialam 2 metry od siebe, no ale msuiaąłbym wstac;p ) haha ale moj wyrozumialy chłop zgasił i jeszcze buziaka dał;p
juz kumam dziękuję za piękny rysunek zmierze dzisaij spodnie czy ja sie w ogole w jakies jeszcze zmieszcze
Stary 2011-01-25, 11:21   #4609
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
"nie chciałmo mi sie wstawac" haha leniuszek ale chyba nie aż taki jak ja.
ostatnio siedziałam wpokoju i piłam sobei elegancko kawke a tż w kuchni był i wiecie co, perfidna jestem ale zawołałam go zeby mi światło zgasił (a wyłącnzik mialam 2 metry od siebe, no ale msuiaąłbym wstac;p ) haha ale moj wyrozumialy chłop zgasił i jeszcze buziaka dał;p
juz kumam dziękuję za piękny rysunek zmierze dzisaij spodnie czy ja sie w ogole w jakies jeszcze zmieszcze
No właśnie ja też piję kawę z Tżtem w kuchni i to dlatego.
A tym, że się nim wysługujesz się wcale nie przejmuj, później jeszcze dojdzie ubieranie butów i schylanie się za Ciebie jak coś upadnie
Także niech się już przyzwyczaja

It's not about anger
Stary 2011-01-25, 11:22   #4610
Mango08
Rozeznanie

Cześć,

Grrrr.... nadrabiałam masę czasu, aż mnie wylogowało i straciłam wszystkie cytaty A zaraz muszę uciekać...

Daisy powracając do tematu figury to chyba miałyśmy bardzo podobne, teraz obie dużo tyjemy i mamy niemalże identyczny termin porodu. Suknie ślubne też miałyśmy prawie te same.

Aguś zazdroszczę wyjazdu w góry. Oboje z TŻ uwielbiamy spędzać tam czas, no i te oscypki z żurawiną

Dziewczyny słyszałyście może o wózkach firmy Quinny, wczoraj przelotem minęłam taki i wyglądał całkiem fajnie, ale nigdy wcześniej nie spotkałam się z opiniami na jego temat.

Filip 21/06/2011
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:24   #4611
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
tez tak macie czy moj dzidzius jest jakis znerwicowany???
Ja otwieram oczy i po pięciu minutach moje dziecko też nie śpi. Naparza mnie od rańca. Teraz czuję jak mi wbija ręce albo nogi w bok, chyba się przewraca bo jeszcze przed chwilą czułam kopniaki u góry.

It's not about anger
Stary 2011-01-25, 11:24   #4612
Catia88
Rozeznanie

Witajcie Dziewczyny
Kasia! Jaki duży i śliczny brzuszek! Rośnie w oczach!

Co do oddania pekińczyka to niestety...trzeba się z tym liczyć,że dziecko może mieć alergie na sierść i co wtedy? trzeba oddać pieska Mam nadzieję,że znajdą się dobrzy ludzie którzy z chęcią go przygarną.
U mnie w domu też była podobna sytuacja. Siostra do tej pory wypomina mojej mamie,że wymieniła psa na mnie (po moim urodzeniu też musieli oddać psiaka). Niestety w małych mieszkaniach często nie ma warunków do trzymania psa i dziecka.

Ja jestem załamana... 2 tygodnie temu Tż był chory... teraz znów jest przeziębiony, wczoraj miał 38stopni, kicha, smarka obym się nie zaraziła

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:24   #4613
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
No właśnie ja też piję kawę z Tżtem w kuchni i to dlatego.
A tym, że się nim wysługujesz się wcale nie przejmuj, później jeszcze dojdzie ubieranie butów i schylanie się za Ciebie jak coś upadnie
Także niech się już przyzwyczaja
juz mi sznuruje buty;p jak go mam pod ręka to zawsze go do czego s wykorzystam sasasa:P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 11:24   #4614
agus87
Zakorzenienie

[QUOTE=mazianka81;24601707]

agus a mozesz mi słonce napisac co Ci lekarz powiedzial na temat tego,ze Twój organizm pobiera wiecej z cukru niz z innych elementów?
Bo czytałam wczesniej i jakos nie mogłam Cie złapać)
a jaki miałas wynik po glukozie??
Ja miałam 65 po i 71 przed i obawiam sie hipoglikemii,mam jeszcze kilka objawów .dzisiaj ide do gina i zobacze.
boje sie diety masakra przy hipo jest taka jak przy cukrzyce

prosze napisz co Ci mówił gin??

Ja tez juz w 7 jestem

juz ci sloncee pisze
a wiec tak
przed wypiciem glukozy mialam ok 70 czyli okej
a po wypicy max norma byla 140 ja mialam 130
wiec gin mowi, ze cukru troche za duzo, no ale zobaczymy jak stanie pani na wadze
no i stanelam na tej wadzee a tu przez 1,5 miesiaca 6 kg ( czyli 4 kig na miesiac by wyszlo)
a on zaczal drzec pape, ze to tragedia, ze masakra, nie moge tak tyc, bo bede wygladac na slon
ja lzy w oczach
pozniej sie bedzie pani zle czula, bedzie pani ciezko sie poruszac "co widac" a ja takie oczy tz tez
no myslalam, ze muy przysole

no i zrobil usg
dziecko okej, zbvadal ladnie, malutka nam pokiwala
powiedzial, ze wazy 568 g a ja mowie" nie za duzo?" a on nie, idealne
a ja tak stanowczo "aaaha"
no i pozniej na spokojnie powiedzial, ze moj organizm najpierw pobiera cukier, wegle, pzoniej dopiero skladniki odzywcze
ze tyje z cukru, odlozyc wszystko co slodkie, owoce (kompletnie)ale ja sobie pol grejfruta dziennie zjem ze wzgl na witaminy
zreszta patrzylam w necie na ilosc cukru w owocach i wiem, ze moge melona, papaje, grejfrut, truskawki i cytryne
te owoce maja max 6 g na 100g cukru
gdzie banan ma 14

no wiec nie jem owocow, slodyczy, jogurtow kolorowych
ie pije sokow w kartonikach, tylko wode , herbate, kawe
nie jest fast foodow,
Cytat:
agnieszka_pe25
twoj maz naprawde musial byc przemeczony ze usnal przy dziecku, na pewno specjalnie by tego nie zrobil moj wczoraj wrocil do domu o 22 (od 6rano w pracy) i padl jak kawka zarabia na naszego dzidziusia

moria44
hemoglobinke mam taka sama tez 10,9... i ogolnie HTC tez ponizej normy jak u ciebie- to swiadczy o niedokrwistosci, czeka nas zelazo w moczu erytrocyty pojedyncze wiec nie wiem co to znaczy... za tydzien wizyta u gina...wiec poczekam.
co do tytulow to nie zaden talent

dziekuje ze ci sie podoba

agus87
tak wlasnie jem malo a czesto, dlatego jestem stale glodna

bzyczka1
ale dokladnie buzke widac jest dziewczeca sliczna

Eve1603
mam nadzieje ze nie bede panikowac przy dziecku, chce mu/jej dac duzo milosci i mam nadzieje ze to wystarczy ja chwilowo za duzo nie kupilam maluszkowi i strasznie jestem ciekawa twojej wyprawki do porodu???
u mnie tak samo, w Łodzi nie mam nikogo i pewnie niejedne zakupy dzidzius spedzi z nami, albo Tż sam pojedzie...chociaz jestem za tym zeby byc w trojeczke Tż duzo pracuje i chce zeby spedzal pozniej z nami jak najwiecej czasu- trudno jezeli ma byc to na zakupach...
W sklepach handlowych rzadko bywam, wole bazary, rynki zawsze taniej i szybciej... galerie itp mnie nie bawia

agus87
to ja cie pobije... 5stycznia u gin 62 kg, 21stycznia w poradni diabetologicznej 61,85kg... dieta swoje robi, a brzuszek rosnie i to jest frajda warzywa, kasze, ryz, owoce (mozna jesc ale w malych ilosciach i zawsze przy posilku)miesko chude pieczone lub gotowane- swoje robia

mary poziomkowa
sliczny brzucholek i jaka koszulka no no

ja tez wam wrzuce zdjatko mojego 7miesiecznego juz brzuchola, chcecie?

i tez musze ponarzekac- wczoraj bolaly mnie wszystkie zeby jak jeden maz myslalam ze umre z bolu- powod byl taki ze zjadlam jednego mentosa owocowego
no to pieknie tylko ja kochana chudnac nie moge
nie chce poprostu przytyc
brzunio rewelka
Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
ale fajniusi, ja przy tobie wygladam jak TIR haahahaa

agus czy ty czytasz w moich myslach? wiesz ze mialam dzisiaj pytac jak sie przelicza tyg na miesiace? bo kazdy pyta o miesiac a ja nie wiem jak to przeliczyc i dzisiaj mialam sie was pytac
tak czytam

ale mi sie w firmie sajgon zrobil
aaa
biodro odpada
musze isc na basen wieczorem

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-01-25 o 11:26
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:27   #4615
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:

Never!

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Aliczko, okropna sytuacja z tym oddaniem psiaka. Dla mnie to niewyobrażalne, nigdy nie chciałabym znaleźć się w takiej sytuacji
No właśnie.... wie to ten co ma w domu jakiegoś Pimpka pare lat i koszmarem jest go oddać...

Moria sunia jest kochana, ale z tego co wiem to chyba oddadzą go babci która mieszka na wsi. Jeśli informacja sie nie potwierdzi to dam znać.

Czy wasze wyprawki też mają po 300 pozycji??

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:32   #4616
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:

Wpisałaś wszystko pojedynczo?
Wrzuć ją tu bo aż mnie zastanawia co tam wpisałaś.

It's not about anger
Stary 2011-01-25, 11:35   #4617
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie.... wie to ten co ma w domu jakiegoś Pimpka pare lat i koszmarem jest go oddać...

Moria sunia jest kochana, ale z tego co wiem to chyba oddadzą go babci która mieszka na wsi. Jeśli informacja sie nie potwierdzi to dam znać.

nie
ja nie mam czasu zrobic swojej

dzisiaj mam kolede :ksiądz:
Stary 2011-01-25, 11:37   #4618
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Wpisałaś wszystko pojedynczo?
Wrzuć ją tu bo aż mnie zastanawia co tam wpisałaś.
Jestem przy połowie dopiero i to bez ciuszków

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:37   #4619
mazianka81
Rozeznanie

[QUOTE=agus87;24603707]
Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
juz ci sloncee pisze
a wiec tak
przed wypiciem glukozy mialam ok 70 czyli okej
a po wypicy max norma byla 140 ja mialam 130
wiec gin mowi, ze cukru troche za duzo, no ale zobaczymy jak stanie pani na wadze
no i stanelam na tej wadzee a tu przez 1,5 miesiaca 6 kg ( czyli 4 kig na miesiac by wyszlo)
a on zaczal drzec pape, ze to tragedia, ze masakra, nie moge tak tyc, bo bede wygladac na slon
ja lzy w oczach
pozniej sie bedzie pani zle czula, bedzie pani ciezko sie poruszac "co widac" a ja takie oczy tz tez
no myslalam, ze muy przysole

no i zrobil usg
dziecko okej, zbvadal ladnie, malutka nam pokiwala
powiedzial, ze wazy 568 g a ja mowie" nie za duzo?" a on nie, idealne
a ja tak stanowczo "aaaha"
no i pozniej na spokojnie powiedzial, ze moj organizm najpierw pobiera cukier, wegle, pzoniej dopiero skladniki odzywcze
ze tyje z cukru, odlozyc wszystko co slodkie, owoce (kompletnie)ale ja sobie pol grejfruta dziennie zjem ze wzgl na witaminy
zreszta patrzylam w necie na ilosc cukru w owocach i wiem, ze moge melona, papaje, grejfrut, truskawki i cytryne
te owoce maja max 6 g na 100g cukru
gdzie banan ma 14

no wiec nie jem owocow, slodyczy, jogurtow kolorowych
ie pije sokow w kartonikach, tylko wode , herbate, kawe
nie jest fast foodow,
Dzieki Ci kochana to faktycznie jakis palant z tego lekarza,jak by mi tak chamsko powiedział to bym go chyba palnęła.
Ja tez chce sie zwazyc u lekarza dzisiaj ,ale jakos sie boje w domciu to juz 11kg mam na plusie i tez w oczach mi nabywa,
ale przy tym moim cukrze to jak na diete pójde,to na bank bedzie lepiej.

Gratuluje wytrwałosci w diecie,juz sie boje.
dobra spadam boo zaraz wyjezdzamy i pewnie ok 18 dopiero wrócimy
buziam i do potem

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:44   #4620
agus87
Zakorzenienie

[QUOTE=mazianka81;24604087]
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

Dzieki Ci kochana to faktycznie jakis palant z tego lekarza,jak by mi tak chamsko powiedział to bym go chyba palnęła.
Ja tez chce sie zwazyc u lekarza dzisiaj ,ale jakos sie boje w domciu to juz 11kg mam na plusie i tez w oczach mi nabywa,
ale przy tym moim cukrze to jak na diete pójde,to na bank bedzie lepiej.

Gratuluje wytrwałosci w diecie,juz sie boje.
dobra spadam boo zaraz wyjezdzamy i pewnie ok 18 dopiero wrócimy
buziam i do potem
palant palant, tz chcial zmieniac
ale kurcze nie usmiecha mi sie zmieniac lekarza teraz
w 7 miesiacu

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości