Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-25, 10:21   #4621
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29

Haha świetne te panieńskie

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:26   #4622
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Witam z rana
Widziałam dziewczyny, że pisałyście o pierwszej piosence...
To ja mam pytanie - czy jest jakiś taniec, który pasowałby do tej piosenki:
http://www.youtube.com/watch?v=CmwRQqJsegw&ob=av2em

Bo jak na razie to dla nas nr 1, chcemy coś żywszego i innego niż krawczyki, czerwone gitary itd
Super wybór - coś innego i Waszego - nie wiem co by do tego pasowało, ale kapitalnie wybrana piosenka
Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
wow ale fajnie
...ja mam wrażenie, że moje 200 to tak mało, a nasza rain to w ogóle ma już tylko 4

Cytat:
Napisane przez ancys_krakow Pokaż wiadomość
na 4 dni przed ślubem to ja już będę umierać ze stresu
Eee tam, ja nie umieram, to Ty też nie będziesz
Cytat:
no dobra trochę opowiem w sumie kilka motywów się powtarzało na tych wieczorach ale też kazdy był na swój sposób inny ale postawiłyśmy na wygłupy i odwagę. W końcu raz się żyje

I wieczór był w stylu Hawajskim. Młoda, moja przyjaciółka miała tylko udostępnić nam mieszkanie i czekać o wyznaczonej godzinie. bab było sporo, kazda była ubrana na biało a na szyi miała różowe kwiatowe girlandy. Dla PM zrobiłyśmy czerwoną koszulkę z napisam "Hurra, już za tydzień nie będę dziewicą" do tego dałyśmy jej białe sexowne spodnie. i kolorowe girlandy
Młoda za kazdy konkurs, w którym brała udział dostawała nagrody niespodzianki.
Jedną największą był album ze zdjęciami jej narzeczonego - specjalnie spreparowany Sesję zorganizowałyśmy w tajemnicy. T. powiedział jej wtedy, że ma spotkanie z szefem
Album był pod hasłem, - skoro zamierzasz porzucić swój panieński stan, to my pokazemy Ci jaki naprawdę jest twój przyszły mąż ...no a mąż - Świetnie opiekuje się dziećmi + zdjecie T. z bobasem wiszącym za nogę głową w dół, T. z komórką przy uchu,
- zrobi Ci wykwintny obiad + zdjęcie T. w samym fartuszku , krojącego chleb, itd....wsadziłyśmy go do wanny, ma zdjęcie w czepku jak puszcza bańki, jak robi się na bóstwo przed randką - zdjęcie jak maluje sobie policzki było tego całkiem sporo i śmiechu miałyśmy co niemiara a na koniec było zdjęcie wszystkich bab, które robiły mu sesję razem z nim i podpisane- A jak mówi Ci, że ma spotkanie z szefem...
PM jak dostała ten album popłakała się ze śmiechu. Zresztą ja sama nie sądziłam, że jej TŻ ma taki dystans do siebie

II wieczór był w stylu lat 60'. Kazda dziewczyna miała przebranie i fryzurę w tym stylu, wiecie sukienki w groszki, opaski baletki i skarpetki Młodą siostra porwała wcześniej niż jej powiedziałyśmy, bo miałyśmy dla niej specjalne zadanie no i nie chciałyśmy, żeby sama się ubierała, bo miałyśmy dla niej już gotowy strój.
Siostra zawiązała jej oczy i woziła wkoło osiedla E. myślała, że jedzie za miasto do stadniny koni, bo kiedyś też zrobiłam jej taką niespodziankę...a zatrzymała się pod własym osiedlowym sklepem, a tam już czekałyśmy my w naszych strojach z transparentem "Wieczór panieński E" i z megafonem E. przez ten megafon miała wygłosić rymowaną przysięgę , że na jeden wieczór porzuci D. i będzie się świetnie bawić. Wszyscy ludzie się na nas gapili, bili brawo, składali E życzenia....potem z tym transparentem szłyśmy przez osiedle pod jej dom a tam były różne konkursy i tance przy muzyce z lat 60' potem byłyśmy w klubie i tam poprosiłam DJa, żeby zagrał nam choć jedną piosenkę pod nasz wieczór a o był tak miły, że co pół godziny gral nam seta z lat 60'

No a 3 wieczór był pielęgniarski bo siostra jest położną my byłysmy ubrane normalnie ona w stroju sexi pielęgniarki i wszystkie miałyśmy plakietki "Siostra + imię" W klubie pytali nas potem czy to jakaś zamknięta impreza lekarzy
tutaj z kolei nakręciłyśmy filmik z panem młodym. Odpowiadał na zadane pytania dotyczące ich związku. potem na wieczorze puszczałyśmy ten filmik, robiłyśmy stop klatki i jak siostra źle odpowiedziała, to musiała pić karniaka była cała kupa śmiechu bo pytania oczywiście były tendencyjne

ajj...mam nadzieję, że mnie nikt nie wkręci w takie głupoty
Kapitalne
Szkoda, że ja sama wszystko musiałam zorganizować

Edytowane przez raingirl
Czas edycji: 2011-01-25 o 10:29
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:29   #4623
anemeon
Zakorzenienie

Happy - ale super te wieczory! a album - rewelacja!
Ciekawe, co moja wymyśli. Już knują z kuzynką (najwięcej uciechy miały, kiedy oglądały "Kac Vegas" i coś notowały - tu zaczęłam się bać )

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:44   #4624
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Kapitalne
Szkoda, że ja sama wszystko musiałam zorganizować
my robiłyśmy zrzutę dla naszych PM i wcale nas to drogo nie wyniosło. Były prezenty, jedzenie, tort wiadomo jaki , alkohol, rezerwacja klubu i każda może wydała z 50zł - uważam, że to nie jest drogo za taką imprezę od popołudnia do rana

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
Ciekawe, co moja wymyśli. Już knują z kuzynką (najwięcej uciechy miały, kiedy oglądały "Kac Vegas" i coś notowały - tu zaczęłam się bać )

muahahahaha też bym się na Twoim miejscu bała

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

ahahaha jeszcze mi się przypomniało.
Na pierwszym wieczorze dogadałysmy się z ochroniarzem, że nie wpuści PM do klubu zanim nie da jej do podpisania przysięgi (też rymowana, napisana przeze mnie w przypływie weny twórczej dokładnie pod PM i jej TŻ ) no i zachodzimy pod klub a ochroniarz. "Przepraszam ale tej pani to ja nie mogę wpuścić, bo tydzień temu była u nas niegrzeczna i musi nam coś obiecać" ( nie zdązył wyjąć przysięgi)...a moja przyjaciółka PMka już trochę podkęcona oburzyła się, że jak to ona nie wejdzie, jak ona tydzień temu to bawiła się w innym klubie i to nie była ona i w ogóle jakim prawem .... myślałam, że skonam ze śmiechu

potem dostałyśmy maila od kierownictwa klubu, że nam dziękują , że dzięki naszemu wieczorowi ta sobota była inna niż wszystkie i pozostanie niezapomniana

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

siedzę i się chichram sama do siebie
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:24   #4625
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
my robiłyśmy zrzutę dla naszych PM i wcale nas to drogo nie wyniosło. Były prezenty, jedzenie, tort wiadomo jaki , alkohol, rezerwacja klubu i każda może wydała z 50zł - uważam, że to nie jest drogo za taką imprezę od popołudnia do rana

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

muahahahaha też bym się na Twoim miejscu bała

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

ahahaha jeszcze mi się przypomniało.
Na pierwszym wieczorze dogadałysmy się z ochroniarzem, że nie wpuści PM do klubu zanim nie da jej do podpisania przysięgi (też rymowana, napisana przeze mnie w przypływie weny twórczej dokładnie pod PM i jej TŻ ) no i zachodzimy pod klub a ochroniarz. "Przepraszam ale tej pani to ja nie mogę wpuścić, bo tydzień temu była u nas niegrzeczna i musi nam coś obiecać" ( nie zdązył wyjąć przysięgi)...a moja przyjaciółka PMka już trochę podkęcona oburzyła się, że jak to ona nie wejdzie, jak ona tydzień temu to bawiła się w innym klubie i to nie była ona i w ogóle jakim prawem .... myślałam, że skonam ze śmiechu

potem dostałyśmy maila od kierownictwa klubu, że nam dziękują , że dzięki naszemu wieczorowi ta sobota była inna niż wszystkie i pozostanie niezapomniana

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

siedzę i się chichram sama do siebie
kurde fajne te opowiesci z wieczorów panienskich ja bede pierwszy raz w zyciu na swoim wieczorze ciekawe jak będzie
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:30   #4626
potterka
Zakorzenienie

wieczory bardzo fajne,, gratuluje odwagi i pomysłu
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:34   #4627
MiciaKicia
Zakorzenienie

Ehh ide zjeść obiad.. ale jakoś nie mam apetytu
garło i katar dają się we znaki.. i gorączka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 11:35   #4628
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
No i zapowiedzi już będą wywieszone
Jak to? Juz zapowiedzi? Tak szybko?

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Na początku grudnia urodziła dziecko i mają jakieś badania niby dzień wcześniej, a przyjechać by musieli spod Warszawy. Generalnie to ja mam wrażenie, że ona po prostu wciąż jeszcze nie czuje się najlepiej i nie chce też z takim małym dzieckiem w podróż jechać. ślub miał być 8.01 i ze wględu na nią był przełożony, ale jak widać potrzeba było dłuższego czasu. No szkoda, ale co poradzić...
To duzo wyjasnia. 2 mce po urodzeniu dziecka to jeszcze nie doszla do siebie, no i podroz z takim malenstwem to tez wyzwanie. Ale slub brata..... szkoda.

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
Ej a to protokół nie jest ważny 3 miesiące?? czy to jak już się zakręciłam
Protokol musi byc spisany NAJPOZNIEJ 3 mce przed slubem. A papierki z USC, ktore sa wazne tylko 3 mce, mozna doniesc pozniej-nawet w dzien slubu podobno

Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
Hej
Wpadłam na chwilkę ponadrabiać co by zaległości sobie nie narobić
Byłam dzisiaj z TŻtem i kupiliśmy garniak i płaszcz
A wogóle to 40 ddś

Lece nadrabiać i może jeszcze się odezwę
za garniak. A jaki?

Cytat:
Napisane przez gurcia Pokaż wiadomość
Również czytałam o Twojej sytuacji. To straszne co zrobili Ci właściciele... Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć jakąś salę weselną, która pomieści gości... Trzymam kciuki mocno!!

Dziewuszki mam pytanie jak to jest z organizacją panieńskiego u Was? planujecie go wy czy świadkowa? Ile czasu przed ślubem?
Co sie stalo z sala Rock? Ja nic nie wiem. Przeoczylam???

Co do wieczoru panienskiego, to u mnie jest taki problem, ze mieszkajac w UK, tutaj mam wiekszosc kolezanek, ale akurat swiadkowa jest z Polski W Pl mam tylko swiadkowa i siostre, wiec nie bardzo bedzie z kim ten panienski zrobic. Moze jeszcze cos wymysle.
Napewno bedzie tutaj jeden, ale sama go zorganizuje. Albo pojdziemy gdzies do klubu, albo zrobie w domu fajna imprezke

Cytat:
I wieczór był w stylu Hawajskim. Młoda, moja przyjaciółka miała tylko udostępnić nam mieszkanie i czekać o wyznaczonej godzinie. bab było sporo, kazda była ubrana na biało a na szyi miała różowe kwiatowe girlandy. Dla PM zrobiłyśmy czerwoną koszulkę z napisam "Hurra, już za tydzień nie będę dziewicą" do tego dałyśmy jej białe sexowne spodnie. i kolorowe girlandy
Młoda za kazdy konkurs, w którym brała udział dostawała nagrody niespodzianki.
Jedną największą był album ze zdjęciami jej narzeczonego - specjalnie spreparowany Sesję zorganizowałyśmy w tajemnicy. T. powiedział jej wtedy, że ma spotkanie z szefem
Album był pod hasłem, - skoro zamierzasz porzucić swój panieński stan, to my pokazemy Ci jaki naprawdę jest twój przyszły mąż ...no a mąż - Świetnie opiekuje się dziećmi + zdjecie T. z bobasem wiszącym za nogę głową w dół, T. z komórką przy uchu,
- zrobi Ci wykwintny obiad + zdjęcie T. w samym fartuszku , krojącego chleb, itd....wsadziłyśmy go do wanny, ma zdjęcie w czepku jak puszcza bańki, jak robi się na bóstwo przed randką - zdjęcie jak maluje sobie policzki było tego całkiem sporo i śmiechu miałyśmy co niemiara a na koniec było zdjęcie wszystkich bab, które robiły mu sesję razem z nim i podpisane- A jak mówi Ci, że ma spotkanie z szefem...
PM jak dostała ten album popłakała się ze śmiechu. Zresztą ja sama nie sądziłam, że jej TŻ ma taki dystans do siebie

II wieczór był w stylu lat 60'. Kazda dziewczyna miała przebranie i fryzurę w tym stylu, wiecie sukienki w groszki, opaski baletki i skarpetki Młodą siostra porwała wcześniej niż jej powiedziałyśmy, bo miałyśmy dla niej specjalne zadanie no i nie chciałyśmy, żeby sama się ubierała, bo miałyśmy dla niej już gotowy strój.
Siostra zawiązała jej oczy i woziła wkoło osiedla E. myślała, że jedzie za miasto do stadniny koni, bo kiedyś też zrobiłam jej taką niespodziankę...a zatrzymała się pod własym osiedlowym sklepem, a tam już czekałyśmy my w naszych strojach z transparentem "Wieczór panieński E" i z megafonem E. przez ten megafon miała wygłosić rymowaną przysięgę , że na jeden wieczór porzuci D. i będzie się świetnie bawić. Wszyscy ludzie się na nas gapili, bili brawo, składali E życzenia....potem z tym transparentem szłyśmy przez osiedle pod jej dom a tam były różne konkursy i tance przy muzyce z lat 60' potem byłyśmy w klubie i tam poprosiłam DJa, żeby zagrał nam choć jedną piosenkę pod nasz wieczór a o był tak miły, że co pół godziny gral nam seta z lat 60'

No a 3 wieczór był pielęgniarski bo siostra jest położną my byłysmy ubrane normalnie ona w stroju sexi pielęgniarki i wszystkie miałyśmy plakietki "Siostra + imię" W klubie pytali nas potem czy to jakaś zamknięta impreza lekarzy
tutaj z kolei nakręciłyśmy filmik z panem młodym. Odpowiadał na zadane pytania dotyczące ich związku. potem na wieczorze puszczałyśmy ten filmik, robiłyśmy stop klatki i jak siostra źle odpowiedziała, to musiała pić karniaka była cała kupa śmiechu bo pytania oczywiście były tendencyjne

ajj...mam nadzieję, że mnie nikt nie wkręci w takie głupoty
Fajnie Szkoda, ze mi nie ma kto cos takiego zorganizowac.
Podoba mi sie jak na wieczorach panienskich dziewczyny sa przebrane jakos. Ostatnio widzialam grupe rozowych kroliczkow
Stary 2011-01-25, 11:39   #4629
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gurcia Pokaż wiadomość
Również czytałam o Twojej sytuacji. To straszne co zrobili Ci właściciele... Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć jakąś salę weselną, która pomieści gości... Trzymam kciuki mocno!!

Dziewuszki mam pytanie jak to jest z organizacją panieńskiego u Was? planujecie go wy czy świadkowa? Ile czasu przed ślubem?
co do panieńskiego to bedzie go pewnie organizować świadkowa w porozumieniu ze mną

na poprzednich panieniskich byłam
w klubie - było extra pm m.in losowała karty i musiała wykonywać zadania
w domu- było kicz party niezłe były jaja jak pm nawalona gotowała obiada dla męża i szyła na sobie skarpety
w domu- róż party- najbardziej średni bo towarzycho liche
a i kiedys w innym miesie byłam u kumpeli to taki rozpiżdziel był tańce na stołach ze kolesie nas filmowali
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:40   #4630
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Ehh ide zjeść obiad.. ale jakoś nie mam apetytu
garło i katar dają się we znaki.. i gorączka
uuu zdrówka
Stary 2011-01-25, 11:43   #4631
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Jak to? Juz zapowiedzi? Tak szybko?

Protokol musi byc spisany NAJPOZNIEJ 3 mce przed slubem. A papierki z USC, ktore sa wazne tylko 3 mce, mozna doniesc pozniej-nawet w dzien slubu podobno
Mają wisieć przez dwa tygodnie(dwie niedziele) więc chyba obojętne kiedy Nasze będą 30.01 i 6.02 w naszą szóstą rocznicę
edit: no i w sumie nie tak szybko, bo zaraz mamy 3 miesiące do ślubu

Nas ksiądz poprosił byśmy donieśli jak najszybciej te papiery z USC także po 14 lutym idziemy załatwiać

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2011-01-25 o 11:56
XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 11:59   #4632
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:

jest oddzielny watek o tym https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501908 . Jak przeczytałam to aż zbladłam

Mam nadzieję, że szybko znajdą coś na zamianę

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

No dziewczynki, zabieram się za projektowanie zaproszeń. Juz przygotowałam sobie stanowisko . Trzymajcie kciuki za wenę.
Stary 2011-01-25, 11:59   #4633
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
To duzo wyjasnia. 2 mce po urodzeniu dziecka to jeszcze nie doszla do siebie, no i podroz z takim malenstwem to tez wyzwanie. Ale slub brata..... szkoda.
Ja też wszystko rozumiem, tylko nie wiem po co prosiła o przełożenie ślubu (myślała, że z zimy na lato albo jesień przełożymy przecież to niewykonalne...). Mi jest trochę przykro, ponieważ nie rozmawiała o tym, że nie przyjedzie ani ze mną ani z P. (a z nim to chyba powinna) no i wciąż wytłumaczenie jest "dzień wcześniej mają wizytę u lekarza". Zamiast po ludzku powiedzieć "sorry, nie czuję się dobrze, nie mam siły na podróż z małym"...
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 12:00   #4634
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry

wiecie co, byłam wczoraj w Reserved i oglądałam nową kolekcję. Jestem zakochana w 3 rzeczach popłynęłabym na co najmniej 400zł ale mam wyrzuty sumienia, bo mamy ten remont i organizację wesela.... chyba będę musiała sobie cichutko cierpieć

idę szukać śniadania
Ja się zakochałam w torbie za 149 zł
Ale ja kupiłam
Cytat:
Napisane przez ancys_krakow Pokaż wiadomość
Moje obliczenia mówią że jeszcze 150 dni do ślubu !

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
dziewczyny proszę o kciuki jadę właśnie zaliczać z historii sztuki

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
ale fajnie
Swietna sprawa zgadzam się
Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
Hahahahhahaha

Cytat:
Cytat:
jest oddzielny watek o tym https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501908 . Jak przeczytałam to aż zbladłam

Mam nadzieję, że szybko znajdą coś na zamianę
Dzięki wam kochane
Nie chciałam się tu uzewnętrzniać dopóki nie byłam wszystkiego pewna i nie zobaczyłam wszystkiego na własne oczy.
A poza tym cały weekend byłam załamana

Spokojna bede dopiero wtedy jak odzyskam kase z tamtej sali i podpiszę umowę z drugą.

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 12:04   #4635
margolka1986
Zakorzenienie

może - nadszedł miesiąc luty- zagrały już pierwsze weselne nuty.

relacje z wieczorów panieńskich - rewelacja ! moja świadkowa jest na stałe w UK wiec bedzie z tym wieczorem troszke problemów ale pozyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie.

chyba jutro w końcu wyjdę do domu- nie zycze żadnej z Was pobytu w szpitalu choć ja i tak mam luksus bo mam łazienke w sali ale mimo wszytsko jest to przygnębiające miejsce - poza tym wszędzie dobrze ale w domu najlepiej

widzę ze coraz więcej z was zaczyna życ remontami.. u Nas położone sa juz płytki w kibelku i obniżane sufity się robią - jestem ciekawa jak to wygląda ale musze poczekac na te efekty

Micia zdrówka !

alez ten czas leci ... skoro u happy jest 200 dni to u mnie tylko 7 dni więcej...

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 12:18   #4636
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Zrobiłam pomidorówkę, mniamuśna

Stary 2011-01-25, 12:20   #4637
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2011-01-25, 12:25   #4638
Bounty_
Rozeznanie

Cytat:

a ja wyciągnęłam bigos z zamrażarki i nic więcej nie gotuje, o!
nie chciało mi się lecieć po zakupy

cześć

rock- aż mnie zatkało brak słów.
pewnie znajdziecie coś i może ta zmiana wyjdzie Wam na lepsze

zdrówka życzę chorowitym
Bounty_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 12:34   #4639
ancys_krakow
Zadomowienie

Cytat:

NO i narobiłaś smaka

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Powietrze pachniało jak malinowa mamba..
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625030213.html
ancys_krakow jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 12:35   #4640
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja się zakochałam w torbie za 149 zł
Ale ja kupiłam
Masz gdzieś fotkę jaka to? Ja zakochałam się własnie w torbie, baletkach, żakiecie no i jeszcze w takim sweterku
Stary 2011-01-25, 12:38   #4641
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty mi z pomidrówką tu wyjeżdzasz a ja dopiero o 19 bede mogła coś zjeść
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 12:38   #4642
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Masz gdzieś fotkę jaka to? Ja zakochałam się własnie w torbie, baletkach, żakiecie no i jeszcze w takim sweterku
Niestety na necie jej nie ma a ja nie mam w domku aparatu więc cieżko bo z mojego antycznego telefonu fotki wychodzą nie ciekawe
Ale jest dość spora z podwójnymi uszami i długim paskiem w kolorze jasnoszarym. Dla mnie boska

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 12:40   #4643
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Moje kochanie maleńkie

Czas edycji: 2011-01-25 o 12:43
Stary 2011-01-25, 12:44   #4644
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
a laczki i głowa TŻ ? :P
P.S za***iaszcze panele, lubie takie

Stary 2011-01-25, 12:46   #4645
happy2gether
Wtajemniczenie

hahaha cóż za wygodna pozycja :P
Stary 2011-01-25, 12:46   #4646
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
a laczki i głowa TŻ ? :P
P.S za***iaszcze panele, lubie takie
Tak Teżetowskie
A co do paneli to jak je pierwszy raz zobaczyłam to wiedziałam, ze będą moje

Czas edycji: 2011-01-25 o 12:47
Stary 2011-01-25, 12:49   #4647
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Teżetowskie
A co do paneli to jak je pierwszy raz zobaczyłam to wiedziałam, ze będą moje
Ale fajnie tak sobie razem mieszkać

Stary 2011-01-25, 12:55   #4648
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajnie tak sobie razem mieszkać
Ano faaajnie

http://www.youtube.com/watch?v=bkeRspqC_Ic&featu re=related <tańcze i śpiewam>

Stary 2011-01-25, 12:55   #4649
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

A ja chyba dzisiaj wybiorę się do jakiegoś salonu kiecki poprzymierzać, tylko będę musiała zadzwonić, czy da rade

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 12:56   #4650
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja taka głodna
ale mam pałeczkiz kurczaka ziołowo-czosnkowe w domu P gotuje

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
A ja chyba dzisiaj wybiorę się do jakiegoś salonu kiecki poprzymierzać, tylko będę musiała zadzwonić, czy da rade
idz idz super uczucie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości