DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.II - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-25, 13:43   #301
paulina0512
Wtajemniczenie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.II

a ja zrobiłam dziś faszerowaną paprykę i wyszła super zostawię rodzicom na obiad, niech wiedzą, że dukanowe też dobre a teraz jadę do siebie z torbami pełnymi żarcia
miłego dnia dukaneczki

paulina0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 13:48   #302
beate5454
Raczkowanie

Czesc dziewczyny...ja mam problem...czekalam na okres dostalamm...ale taki minimalny i tylko przez dwa dni..(bardzo slabiotki...nawet to nie mozna nazwac okresem) w ciazy nie jestem mialyscie tez to??fakt schudlam 5,5 kg od .04.01 to jest sporo moze organizm sie broni???kurcze troszke sie martwie ....napiszcie
beate5454 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 13:50   #303
popolka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
czemu ochydną?:P
ja zaraz będę smażyć kotlety mielone i myślę nad jakimś sosem do nich... (P)
bo jakoś tuńczyk mi nie leży a trzeba go jeść, nie wiem jak to się stało ale jak za pierwszym razem robiłam tuńczykowe dyski to były pyyszne jak zrobiłam następnego dnia to ohydne nie chciały sie przypiec, przywarły do patelni masakra a wszystko tak samo robiłam
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 13:50   #304
Gucia123456
Raczkowanie

Mam pytanie czy jeśli na śniadanie zjadłam owsiankę z otrębów to czy mogę zjeść co co też zawiera otręby i co to może spowodować
Gucia123456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 13:54   #305
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Witam chude dziubki!

Jak już mowa o trzeciej fazie to ile kochane wam jeszcze zostało? Kiedy wg testu powinnyście zacząć III fazę??
Mi wyszło,że w połowie marca...
mi pokazało, że okolice maja;P to by mi pasowało wraz z końcem maja-koniec diety. ale myślę, że może ciut dłużej...

Cytat:
Napisane przez Gucia123456 Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy jeśli na śniadanie zjadłam owsiankę z otrębów to czy mogę zjeść co co też zawiera otręby i co to może spowodować
otręby mają dużo węgli. są obowiązkowe tylko 3 łyżki, bo mają nam pomóc w wizytach w wc. a ponad te trzy łyżki to już węgle, które mogą spowodować zastój lepiej nie jeść.
Stary 2011-01-25, 14:02   #306
beate5454
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beate5454 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny...ja mam problem...czekalam na okres dostalamm...ale taki minimalny i tylko przez dwa dni..(bardzo slabiotki...nawet to nie mozna nazwac okresem) w ciazy nie jestem mialyscie tez to??fakt schudlam 5,5 kg od .04.01 to jest sporo moze organizm sie broni???kurcze troszke sie martwie ....napiszcie
zastanawiam sie czy e przerwac diety...
Stary 2011-01-25, 14:08   #307
popolka
BAN stały

Cytat:
zastanawiam sie czy e przerwac diety...
dlaczego przerwać?
w organizmie moze sie teraz dziać po całkowitej zmianie odżywiania
Stary 2011-01-25, 14:08   #308
Gucia123456
Raczkowanie

Wielkie dzięki Tchnienie-Wiatru też tak myślałam w podświadomości ale wolałam się upewnić, dlatego piekę właśnie rybę.
Stary 2011-01-25, 14:10   #309
beate5454
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
dlaczego przerwać?
to jestes tego zdania , ze nie mam sie martwic....i ze to jest normalne?
JA ZAWSZE MIALAM OKRES JAK W ZEGARKU REGURALNIE ...a teraz.
a moze witaminki kupic?

Edytowane przez beate5454
Czas edycji: 2011-01-25 o 14:12
Stary 2011-01-25, 14:10   #310
xplasticlove
Rozeznanie

Cytat:
Ja też tak miałam, co prawda 5 dni ale to wcale jak okres nie wyglądało za niedługo kolejny i zobaczę jak będzie, ale czytałam gdzieś że tak się może zdarzyć po rozpoczęciu diety, bo to nowość dla organizmu

A właśnie, wstałam przed chwilą (2 w nocy) i się zważyłam, normalnie -0,3kg!
Czekam na 7 z przodu!

Dukan od 23-09-2017

Edytowane przez xplasticlove
Czas edycji: 2011-01-25 o 14:11
xplasticlove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:12   #311
Gucia123456
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
dlaczego przerwać?
Ja bym nie przerywała , bo sama wiesz ile serca w to włożyłaś, ale skoro się martwisz to zrób może badania żeby sprawdzić czy wszystko w porządku. Pamiętaj ,że my się trochę inaczej odżywiamy niż przeciętny człowiek i czasami organizm dostaje głupawki od zmian.
Stary 2011-01-25, 14:13   #312
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

ja chcę już do domku dzisiaj rybka

mi tuńczyk też nie smakuje Jeszcze tylko dziś i jutro i będę mogła zjeść warzywka. jak na razie -2,7 nie wiem czy dobrze, czy źle..

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:16   #313
popolka
BAN stały

Cytat:
to jestes tego zdania , ze nie mam sie martwic....i ze to jest normalne?
JA ZAWSZE MIALAM OKRES JAK W ZEGARKU REGURALNIE ...a teraz.
a moze witaminki kupic?
nie jest normalne tak tak widocznie zareagował twój organizm. ja miałam pierwsza @ miałam z dużym opóźnieniem
Stary 2011-01-25, 14:17   #314
beate5454
Raczkowanie

moze faktycznie poczekam....bo tak to sie dobrze czuje ...nic mi nie brak...zobacze jak za miesiac bedzie...wydaje mi sie ze organizm tez sie chroni w jakis sposob...moze tez zadzwonie do mojego ginekologa i sie dopytam , bede spokojniejsza...
przed dietka mialam robione badania i wszytsko bylo okej ...
Stary 2011-01-25, 14:22   #315
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
nie można przekraczać dziennej dawki 3 łyżek otrębów.

Witam ja dziś coś kiepsko się czuję.
Chyba depresja związana z brakiem pracy W końcu ile można jej szukać, czuję się taka beznadziejna :/

Własnie pije kawę, przeglądam ogłoszenia i podjadam kawałek sernika

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:27   #316
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
nie można przekraczać dziennej dawki 3 łyżek otrębów.

Witam ja dziś coś kiepsko się czuję.
Chyba depresja związana z brakiem pracy W końcu ile można jej szukać, czuję się taka beznadziejna :/

Własnie pije kawę, przeglądam ogłoszenia i podjadam kawałek sernika
Nie przejmuj się, znajdziesz coś, ja też powoli szukam nowej pracy
Znajdziesz coś wyjątkowego dlatego to troche potrwa, lepiej poczekać i znaleźć dobrą pracę z której będziesz zadowolona niż beznadziejną.. Ja często zmieniam pracę, bo szukam tej idealnej. Miałam nawet moment, gdzie zwolniłam się z banku nie mając nowej i znalazłam i podoba mi się tu tylko nie mogę zostać niestety ale wiem, że coś dobrego na mnie czeka.. wybieram dla siebie najlepsze rozwiązanie.. Ty też przede wszystkim uwierz w siebie i podstawą jest uśmiech i na pewno coś znajdziesz

Stary 2011-01-25, 14:29   #317
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

dziewczyny jak mozna samkowicie podac kalafiorka zgodnie z dietka?? oczywiscie oprocz kalafiorowych plackow...sa jakies sosiki moze czy cos bo tak sam ugotowany to nie bardzo hehe

Co do pracy to ja tez jestem z tych poszukujących i też czasem mam juz dosć ...czekam jeszcze az ruszy program z dofinansowaniami bo chce otworzyc wlasny biznes... no ale czy sie uda to sie okaze - pewnie i tak czeka mnie dalsze śleczenie przed monitorem lub gazeta w poszukiwaniu ofert pracy ehhh ciezkie to zycie w Polsce. coraz czesciej zastanawiam sie nad wyjazdem....

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG

Edytowane przez Nadiia24
Czas edycji: 2011-01-25 o 14:35
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:38   #318
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, znajdziesz coś, ja też powoli szukam nowej pracy
Znajdziesz coś wyjątkowego dlatego to troche potrwa, lepiej poczekać i znaleźć dobrą pracę z której będziesz zadowolona niż beznadziejną.. Ja często zmieniam pracę, bo szukam tej idealnej. Miałam nawet moment, gdzie zwolniłam się z banku nie mając nowej i znalazłam i podoba mi się tu tylko nie mogę zostać niestety ale wiem, że coś dobrego na mnie czeka.. wybieram dla siebie najlepsze rozwiązanie.. Ty też przede wszystkim uwierz w siebie i podstawą jest uśmiech i na pewno coś znajdziesz
Tylko że ja już bardzo długo jestem bez pracy... Generalnie od roku więc to przerażające. Wcześniej miałam alimenty i mogłam pracować jedynie na 1/2 etatu nie potrzebowali nikogo takiego... albo problemem było że jestem osobą uczącą.
Teraz skończyłam szkołę kosmetyczną a ofert są ale dla studentów...
Szlag mnie jasny trafia.
Narazie dorabiam w domu, wykonuję usługi kosmetyczne ale niestety ledwo wiąże koniec z końcem a za czynsz trzeba płacić , nie wspominając ile dieta potrzebuje finansów
Już nawet przestałam szukać pracy w zawodzie bo tu trzeba mieć znajomości i wielkie doświadczenie, szukam czegokolwiek i jedyne co widze to ulotki, sekretarki, czasem jakieś normalne oferty do których oczywiście wysyłam CV tylko nikt nie raczy oddzwonić: mur:

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak mozna samkowicie podac kalafiorka zgodnie z dietka?? oczywiscie oprocz kalafiorowych plackow...sa jakies sosiki moze czy cos bo tak sam ugotowany to nie bardzo hehe
Puree kalafiorowe gdzies widziałam w jakiś przepisach no i te kotlety z kanafiora, ja z reguły używam kalafiora w jakiś sałatkach : gotuję kalafior, brokuły, pieczarki i mieszankę warzywną jakąkolwiek byleby były dozwolone warzywa. Gotuję, później polecam sosem czosnkowym i gotowe

Stary 2011-01-25, 14:39   #319
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:

Co do pracy to ja tez jestem z tych poszukujących i też czasem mam juz dosć ...czekam jeszcze az ruszy program z dofinansowaniami bo chce otworzyc wlasny biznes... no ale czy sie uda to sie okaze - pewnie i tak czeka mnie dalsze śleczenie przed monitorem lub gazeta w poszukiwaniu ofert pracy ehhh ciezkie to zycie w Polsce. coraz czesciej zastanawiam sie nad wyjazdem....

dziewczyny nie dołujcie mnie tak z tym szukaniem pracy , bo ja jestem dobrej myśli, często zmieniałam pracę i większych problemów jak na razie nie miałam i teraz też mam taką nadzieję.. a Wy takie smutki co będziesz robiła za granicą? umiesz język? Ja zamierzam zrobić tutaj karierę hihihi jeszcze o mnie usłyszycie

hihi dziewczyny z pracy mówią, że już widać po mnie że chudne.. pewnie żeby mi bylo miło no ale co tam..
dałam już sobie kartkę "zaraz wracam", bo mówią, że znikam hehe

Stary 2011-01-25, 14:41   #320
myszex23
Raczkowanie

a ja mam od października swoją wymarzoną pracę i mówiąc szczerze, chociaż też są pewne niedogodności <np. dojazd 60km i tak serio- nie przynosi kokosów, raczej wyjątkowo przeciętnie płatna> to na razie za każdym razem jak do niej przychodzę i z niej wychodzę myślę sobie "cholera, ale mi się pofarciło". I aż się trochę boję, czy nie będę tego musiała odpokutować w jakiejś innej dziedzinie życia-oby nie

Dacie radę, dziewczyny! A macie sprecyzowane CO chcecie robić, czy szukacie po prostu czegoś przyzwoitego i płatnego na tyle, żeby móc dukanie uskuteczniać?

Ja ciągle jem!! Zamiast przygotowywać prezentację, gotuję, jem i palę w piecu
myszex23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:45   #321
gosiagg3g
Raczkowanie

Byłam już w 2 Kauflandac, Tesco, Lidlu i Biedronce, ale nigdzie nie mają ani słodzika w pudrze ani do pieczenia (koniecznie bez aspartamu), już nie wspomnę o skrobi kukurydzianej, gdzie wy to kupujecie?

Czy jeżeli nie znajdę słodzika w pudrze to mogę rozgnieść ten w tabletkach? Jeśli tak to jaka powinna być proporcja?

Edytowane przez gosiagg3g
Czas edycji: 2011-01-25 o 14:47
gosiagg3g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:57   #322
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszex23 Pokaż wiadomość
a ja mam od października swoją wymarzoną pracę i mówiąc szczerze, chociaż też są pewne niedogodności <np. dojazd 60km i tak serio- nie przynosi kokosów, raczej wyjątkowo przeciętnie płatna> to na razie za każdym razem jak do niej przychodzę i z niej wychodzę myślę sobie "cholera, ale mi się pofarciło". I aż się trochę boję, czy nie będę tego musiała odpokutować w jakiejś innej dziedzinie życia-oby nie

Dacie radę, dziewczyny! A macie sprecyzowane CO chcecie robić, czy szukacie po prostu czegoś przyzwoitego i płatnego na tyle, żeby móc dukanie uskuteczniać?

Zazdroszczę Ci i gratuluję
JA na początku szukałam czegoś w moim zawodzie,ale wszędzie wymagają conajmniej 2 lata doświadczenia... tylko gdzie je zdobyć ?
Później już nie ograniczałam się tylko do pracy Kosmetyczki a może coś pokrewnego jakaś recepcjonistka w Gabinecie Kosmetycznym czy fryzjerskim, z tym też kiepsko więc szukam czegokolwiek...
Kiosk, butik, spozywczy nie za bardzo bo już tam pracowałam i to nic fajnego ale wiadomo teraz bym zgodziła się na każdą prace...
Sprzedaż telefoniczna-bo takich ogłoszen jest mnustwo mnie nie interesuję, to absolutnie nie dla mnie..
Pozatym nie wybrzydzam i wysyłam CV wszędzie gdzie coś widzę.
Zauważyłam że jeśli nie po znajomości to chyba nie znajdę pracy ... ;/

A tym,że ciągle coś jesz nie martw się o to tu chodzi im więcej jemy tym lepiej schudniemy o ile jemy dukanowo i nie odmawiamy mięsku Mi też ciągle buzia się nie zamyka

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiagg3g Pokaż wiadomość
Byłam już w 2 Kauflandac, Tesco, Lidlu i Biedronce, ale nigdzie nie mają ani słodzika w pudrze ani do pieczenia (koniecznie bez aspartamu), już nie wspomnę o skrobi kukurydzianej, gdzie wy to kupujecie?

Czy jeżeli nie znajdę słodzika w pudrze to mogę rozgnieść ten w tabletkach? Jeśli tak to jaka powinna być proporcja?
Ja używam słodzika z lidla- Cologram jest w tabletkach i nadaję się do pieczenia Rozkruszam tabl i do roboty.
Skrobi kuku nie używam ale polecam allegro.
Ja tam zaopatruję się w otreby

Stary 2011-01-25, 15:05   #323
gosiagg3g
Raczkowanie

Cytat:
Ja używam słodzika z lidla- Cologram jest w tabletkach i nadaję się do pieczenia Rozkruszam tabl i do roboty.
Skrobi kuku nie używam ale polecam allegro.
Ja tam zaopatruję się w otreby
Też używam Cologram, ale nie wiedziałam, że nadaje się do pieczenia. Też kupiłam otręby na allegro, ale cena przesyłki wynosiła 2 zł mniej niż same otręby

Edytowane przez gosiagg3g
Czas edycji: 2011-01-25 o 15:06
gosiagg3g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:07   #324
MANIAK90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Ja robilam z otrebami
mozesz mi podac przepis ze skrobia
ja robiłam z 250 gram twarogu chudego, 2 lyzek skrobi(płaskich),jajka, slodzik wiadomo. I to wszystko
pyszne wyszły

mi sie wszystko pokrecilo, mialam nadzieje,ze dzis ostatni dzien protein, a tu sie okazuje ze dupa, bo jeszcze 2 dni... troche sie w czasie zatarłam przez ta sesje...
Stary 2011-01-25, 15:09   #325
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:

ja znalazłam słodzik i skrobię w Almie. potem widziałam w Kauflandzie Sussina Gold. w Selgrosie też pewnie musi być albo w Makro...
Stary 2011-01-25, 15:17   #326
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
Też używam Cologram, ale nie wiedziałam, że nadaje się do pieczenia. Też kupiłam otręby na allegro, ale cena przesyłki wynosiła 2 zł mniej niż same otręby
Nadaję sie do pieczenia bo nie ma w składzie aspartamu
Ja otrębów kupiłam 4kg od razu więc sporo taniej mnie wyszło nawet z przesyłką

Stary 2011-01-25, 15:30   #327
tysia866
Raczkowanie

GG do tysia866

Cytat:

co do okresu ja mialam podobny przypadek akurat diete juz kontynuuje 4 tydzien.a tak mi sie zbieglo ze po dluzszej przerwie zaczelam brat tabletki antykoncepcyjne i podczas 1 opakowania zaczelam diete, niestety jakie bylo zdziwienie gdy po 1 opakowaniu nie pojawil mi sie okres tylko zaledwie delikatne plamienie, a na tamta chwile schudlam 4 kg, ale przetlumaczylam sobie ze tabletki plus dieta no i okresu nie bylo, teraz biore 2 opakowanie i nie wystepuje juz plamienie delikatne jak podczas 1 opakowania, mam nadzieje, ze okres ktory dostane po 2 opakowaniu bedzie juz normalny bo jak nie to zaczne sie denerwowac, ale poki co wydaje mi sie ze nie ma powodow do obaw..nie wiem wypowiedzcie sie laski co o tym sądzicie

Dukan Je t'aime

od 02.01.2011 r.

Było 72
Jest 68
Cel 60

Lepiej ryzykować i żałować, niż żałować, że się nie ryzykowało...
A KTO NIE RYZYKYJUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA ;D

tysia866 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:54   #328
popolka
BAN stały

Cytat:
Nadaję sie do pieczenia bo nie ma w składzie aspartamu
Ja otrębów kupiłam 4kg od razu więc sporo taniej mnie wyszło nawet z przesyłką
od jakiego użytkownika kupowałaś? tego co ma otreby w takich srebrnych workach?
Stary 2011-01-25, 16:04   #329
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Zastój.
Dukan w swojej drugiej książce pisze tak:
"Czy można spożywać kilka porcji otrąb dziennie?
W okresie utraty wagi, czyli w fazie uderzeniowej i w fazie równomiernego rytmu, aż do uzyskania właściwej wagi najlepiej nie jeść więcej niż 2 łyżki stołowe otrąb owsianych dziennie.
  • 1 łyżka stołowa otrąb dziennie nie jest tylko dozwolona, lecz wręcz zalecana.
  • 2 łyżki dają jeszcze lepsze rezultaty i poprawiają pracę jelit.
  • 3 łyżki jeszcze bardziej zwiększają skuteczność działania otrąb, ale mają już swoją wartość kaloryczną. Możecie spożywać codziennie taką porcję otrąb, kiedy rozpoczniecie IV fazę planu Protal, czyli ostateczną stabilizację."
str.19
I wszystko jasne
Cytat:
Nie wiem, dlaczego Wam nie przypadły do gustu placuszki z kalafiorka. Ja się nimi zajadałam w fazie II. Stanowiły namiastkę placków ziemniaczanych i smakowały bardzo podobnie. Ja podawałam je sobie z czosnkową masą z twarogu i jogurtu.
Inny sposób na kalafiorka, to poporcjowanie go na małe koszyczki, ugotowanie a następnie panierowanie w samym rozbełtanym jajku, lub cieście- panierce z mielonych otrąb i jajka i smażenie na złoty kolor na patelni teflonowej. Oczywiście zawsze do tego przygotowywałam dipy smakowe.

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez myszex23 Pokaż wiadomość
Nie zapominajcie o wodzie. Na sobie sprawdziłam. Jak zapominałam o wodzie i piłam jej mniej, to spadki przestawały być spektakularne. Jak podlewałam się obficie wodą. Poszłam jak burza. Tylko ja jestem wodny potwór. Już przed dietą potrafiłam 3 litry wypijać w ciągu doby. No to na Dukanie szło 6 litrów i więcej plus herbatki, cola.... Oczywiście uwaga na niskociśnieniowców. Ci z wodą powinni uważać, ale Ci też mają w diecie Dukana bardziej pod górkę. Tak samo tarczycowcy.
Pozdrawiam
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 16:05   #330
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Zastój.
Dukan w swojej drugiej książce pisze tak:
"Czy można spożywać kilka porcji otrąb dziennie?
W okresie utraty wagi, czyli w fazie uderzeniowej i w fazie równomiernego rytmu, aż do uzyskania właściwej wagi najlepiej nie jeść więcej niż 2 łyżki stołowe otrąb owsianych dziennie.
  • 1 łyżka stołowa otrąb dziennie nie jest tylko dozwolona, lecz wręcz zalecana.
  • 2 łyżki dają jeszcze lepsze rezultaty i poprawiają pracę jelit.
  • 3 łyżki jeszcze bardziej zwiększają skuteczność działania otrąb, ale mają już swoją wartość kaloryczną. Możecie spożywać codziennie taką porcję otrąb, kiedy rozpoczniecie IV fazę planu Protal, czyli ostateczną stabilizację."

str.19

I wszystko jasne

czyli w sumie 3 łyżki to za dużo na II fazę

widzę, że schudłaś 17 kg i że III fazę zaczęłaś po dwóch miesiącach...oświeć mnei proszę i powiedz, czy w 2 miesiące schudłaś 17 kg?! czy na III fazie schudłaś potem jeszcze bardziej? bo się pogubiłam w Twoim podpisie a bardzo mnie to ciekawi

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości