Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-25, 14:46   #3511
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Cytat:
Napisane przez _gatinha_ Poka¿ wiadomo¶æ
dziêkowaæ

no niby tak, ale mi mój I. powiedzia³, ¿e jak mi bêdzie sz³o na nastêpnej je¼dzie to mi ju¿ wszystkie papiery wyda a te 4 godziny pozosta³e mi zostawi ¿ebym sobie mog³a je bezpo¶rednio przed egzaminem wyje¼dziæ
Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie zda³am!
moim zdaniem lepiej wyje¼dziæ wszystko a przed egzaminem dokupiæ dodatkowe godziny, jazdy nigdy za wiele jak siê okazuje...

Cytat:
wymusi³am pierwszeñstwo jak wyje¿d¿a³am z miejsca parkingowego nic nie by³o widac... ale mia³am okropn± Pani± Egzaminator, jêdza...ca³a drogê gada³a przez telefon, to mysla³am, ¿e jej cos zrobiê...o wszystko siê czepia³a...nastêpny termin mam na 17 marzec, mia³am do wyboru albo w tym tygodniu albo w marcu...i stwierdzi³am, ¿e muszê troszkê odpocz±æ bo teraz ca³y stres siê skumulowa³

choæ bedê próbowaæ mo¿e co¶ siê w lutym znajdzie...

gkruk: do 3 razy sztuka, uda nam siê
Sylwia bardzo mi przykro, ¿e i Tobie siê nie uda³o;*.. mia³am nadziejê, ¿e w koñcu prze³amiesz t± z³± passê... do trzech razy sztuka... miejmy nadziejê!

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:47   #3512
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

szczerze mówi±c, mysla³am, ¿e to zdam, a tu taki g³upi b³±d
Stary 2011-01-25, 14:50   #3513
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

Dziewczyny do trzech razy sztuka grunt to nie traciæ nadziei

gkruk, z tego co pamiêtam to Ty na micrze dzia³asz?
jaki by³ dotychczasowy sposób?
ja znam podobno niezawodny na micry...
2 tyczka na wysoko¶ci lusterka obrót 360 w prawo pó¼niej w prawym lusterku widzisz liniê to obrót 360 w lewo i korygujesz
na pocz±tku zawsze mi wychodzi³o teraz ju¿ nie patrzê na te tyczki, jako¶ robiê to na czuja

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:50   #3514
mooonik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 360

ojaaaaaaaaaaa, dziewczyny szkoda, ¿e siê nie uda³o
siedzia³am i od¶wie¿a³am stronkê co jaki¶ czas, ¿eby sprawdziæ czy s± jakie¶ wie¶ci..

Cytat:
Napisane przez gkruk Poka¿ wiadomo¶æ
A powiedzcie mi czy je¼dzi³y¶cie po mie¶cie mimo oblanego placyku? Czy je¼dziæ czy lepiej sobie darowaæ? Bo w sumie to trochê szkoda, mo¿na by sobie chocia¿ poje¼dziæ...
podoba mi siê Twoje podej¶cie oby ten nowy sposób na ³uk okaza³ siê skuteczny

na miasto mo¿na wyjechaæ, gdy oblejesz ³uk dwa razy ale tylko na zasadzie, ¿e Ci auto 2x zga¶nie, bo jak ju¿ najedziesz na liniê lub str±cisz pacho³ka to tak jakby¶ w ruchu drogowym spowodowa³a zagro¿enie i nie mo¿na wyjechaæ na miasto.
mo¿na te¿ wyjechaæ jak siê zaliczy ³uk i obleje górkê 2x
i jak jest szansa to ja bym pojecha³a, chocia¿by dla samej jazdy po mie¶cie z kim¶ innym ni¿ I

Cytat:
wymusi³am pierwszeñstwo jak wyje¿d¿a³am z miejsca parkingowego nic nie by³o widac... ale mia³am okropn± Pani± Egzaminator, jêdza...ca³a drogê gada³a przez telefon, to mysla³am, ¿e jej cos zrobiê...o wszystko siê czepia³a...nastêpny termin mam na 17 marzec, mia³am do wyboru albo w tym tygodniu albo w marcu...i stwierdzi³am, ¿e muszê troszkê odpocz±æ bo teraz ca³y stres siê skumulowa³
Sylwia mo¿e to lepiej, ¿e nie masz od razu terminu, teraz za du¿o stresu i wszystkiego. Jak to siê mówi- do 3 razy sztuka
a pani± E to tylko w ty³ek kopn±æ za takie podej¶cie

nie znoszê osób, które MUSZ¡ mieæ zawsze racjê

Julitka

mooonik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:51   #3515
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

no okropna by³a...strasznie jej siê spieszy³o...teraz czytam ten papierek i zaznaczy³a ¼le parkowanie...wszystko szybko trzeba by³o robiæ
i w ogóle siê przyczepi³a sie do tego, ¿e wg niej mam za daleko odsuniêty fotel i chyba lusterka te¿ ¼le poustawiane, no cholera jasna chyba ja prowadze auto, a nie ona!

i wiecie co przy facecie czu³am siê mniej zestresowana, ni¿ przy niej...i chyba nie tylko ja, bo za nim podjecha³a po mnie to by³a wcze¶niej 3 razy po kursantów w ci±gu nieca³ych 10 min to chyba cos tu nie halo...

Edytowane przez sylwiszon757
Czas edycji: 2011-01-25 o 14:55
sylwiszon757 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:58   #3516
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 649

Cytat:
hmmm, no wiêc ja dzi¶ nie mam siê znowu czym pochwaliæ. Co ciekawe, znowu ³uk Tym razem za pierwszym podej¶ciem zatrzyma³am widz±c, ¿e krzywo idzie... hmm a drugi niby na liniê najecha³am- g³owy za to nie dam, ale k³óciæ siê nie bêdê z E, tak wiêc spu¶ci³am uszy po sobie... i zgadnijcie kiedy idê 3 raz? Oczywi¶cie jutro

Mia³am siê nie posi³kowaæ ¿adnymi ¶rodkami, ale zmieni³am dzi¶ zdanie- kupi³am zio³owe tabletki uspokajaj±ce. Chyba dzia³aj±, tak mi siê wydaje.

Naprêdce szuka³am o¶rodka, który mia³by dwie godzinki na dzisiaj, trzeci, do którego zadzwoni³am znalaz³ czas. Na ³uku spêdzi³am godzinê a drug± na mie¶cie. Powiem Wam, ¿e nauczy³am siê innego sposobu na ³uk, wydaje siê byæ lepszy ni¿ poprzedni. A jak jutro przejadê bez oblania to uznam, ¿e jest lepszy
Nie wiem co jeszcze napisaæ, mo¿e to, ¿e za bardzo mi zale¿a³o, ¿e chcia³am mieæ szybko wszystko za sob± i mo¿e to mnie tak zakrêci³o? Nie wiem, nie dociekam. Czyta³am tu ju¿ niejedn± historiê i s³ysza³am niejedn± w realu i powiem Wam tylko, ¿e nie poddam siê Obiecujê! Bêdê zdawaæ do skutku, trudno, widaæ tak w³a¶nie mia³o byæ- bo przecie¿ nic siê nie dzieje bez przyczyny.

Aha, Pan E. dzisiejszy- s³u¿bista, by³oby ciê¿ko na mie¶cie. No ale do koñca to nie wiem, bo przecie¿ nie wyjecha³am ;p
A powiedzcie mi czy je¼dzi³y¶cie po mie¶cie mimo oblanego placyku? Czy je¼dziæ czy lepiej sobie darowaæ? Bo w sumie to trochê szkoda, mo¿na by sobie chocia¿ poje¼dziæ...
Moim zdaniem to jest dobry pomys³, bo poznasz na co E zwraca uwagê i a nó¿ jutro bêdzie ten sam...No i poæwiczyæ nigdy nie zaszkodzi, im wiêcej godzin za kó³kiem tym lepiej dla Ciebie.
Ja bra³am Nervomix dwa dni przed egzaminem, w dniu egzaminu ju¿ nie, bo ten lek mo¿e mieæ wp³yw na prowadzenie pojazdów. Szczerze mówi±c nie wiem czy pomóg³, bo mia³am stresa

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
no okropna by³a...strasznie jej siê spieszy³o...teraz czytam ten papierek i zaznaczy³a ¼le parkowanie...wszystko szybko trzeba by³o robiæ
i w ogóle siê przyczepi³a sie do tego, ¿e wg niej mam za daleko odsuniêty fotel i chyba lusterka te¿ ¼le poustawiane, no cholera jasna chyba ja prowadze auto, a nie ona!

i wiecie co przy facecie czu³am siê mniej zestresowana, ni¿ przy niej...i chyba nie tylko ja, bo za nim podjecha³a po mnie to by³a wcze¶niej 3 razy po kursantów w ci±gu nieca³ych 10 min to chyba cos tu nie halo...
Szczerze mówi±c, nie chcia³abym trafiæ na kobietê, bo z tego co s³ysza³am egzaminatorki z natury nie s± zbyt mi³e...
I w ogóle co za podej¶cie do egzaminowanego, gada³a sobie przez telefon?
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:59   #3517
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

i chyba siê to sprawdza...chocia¿ Moni siê uda³o jak po raz pierwszy podjecha³a i us³ysza³ysmy j± (z dziewczynami, które te¿ czeka³y) to stwierdzi³am fajnie by by³o z ni± je¼dziæ...no ale szybko zmieni³am zdanie
Stary 2011-01-25, 15:02   #3518
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 400

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
-

byæ mo¿e przez tê prezentacjê? (:

No pewnie tak. Chocia¿ wcze¶niej te¿ mi siê chyba tak wydawa³o

Cytat:
Nie zda³am!
Cytat:
hmmm, no wiêc ja dzi¶ nie mam siê znowu czym pochwaliæ. Co ciekawe, znowu ³uk Tym razem za pierwszym podej¶ciem zatrzyma³am widz±c, ¿e krzywo idzie... hmm a drugi niby na liniê najecha³am- g³owy za to nie dam, ale k³óciæ siê nie bêdê z E, tak wiêc spu¶ci³am uszy po sobie... i zgadnijcie kiedy idê 3 raz? Oczywi¶cie jutro

Mia³am siê nie posi³kowaæ ¿adnymi ¶rodkami, ale zmieni³am dzi¶ zdanie- kupi³am zio³owe tabletki uspokajaj±ce. Chyba dzia³aj±, tak mi siê wydaje.

Naprêdce szuka³am o¶rodka, który mia³by dwie godzinki na dzisiaj, trzeci, do którego zadzwoni³am znalaz³ czas. Na ³uku spêdzi³am godzinê a drug± na mie¶cie. Powiem Wam, ¿e nauczy³am siê innego sposobu na ³uk, wydaje siê byæ lepszy ni¿ poprzedni. A jak jutro przejadê bez oblania to uznam, ¿e jest lepszy
Nie wiem co jeszcze napisaæ, mo¿e to, ¿e za bardzo mi zale¿a³o, ¿e chcia³am mieæ szybko wszystko za sob± i mo¿e to mnie tak zakrêci³o? Nie wiem, nie dociekam. Czyta³am tu ju¿ niejedn± historiê i s³ysza³am niejedn± w realu i powiem Wam tylko, ¿e nie poddam siê Obiecujê! Bêdê zdawaæ do skutku, trudno, widaæ tak w³a¶nie mia³o byæ- bo przecie¿ nic siê nie dzieje bez przyczyny.

Aha, Pan E. dzisiejszy- s³u¿bista, by³oby ciê¿ko na mie¶cie. No ale do koñca to nie wiem, bo przecie¿ nie wyjecha³am ;p
Szkoda dziewczyny.. Nastêpny raz musi byæ Wasz!
gkruk, ja swój pierwszy egzamin obla³am na placu (górka... ) i pojecha³am na miasto. Stwierdzi³am, ¿e skoro zap³aci³am ju¿ za ten egzamin i mam szansê spêdziæ to pó³ godziny wiêcej za kó³kiem to czemu nie. By³y chwile, kiedy chcia³am ju¿ stamt±d wyj¶æ (egzaminator...), ale mimo tego nie ¿a³ujê

Cytat:

gkruk: do 3 razy sztuka, uda nam siê
A egzaminatorzy mog± sobie rozmawiaæ przez telefon podczas egzaminu? Tym samym przeszkadza³a Ci w skupieniu siê. Co za...

LunatyczkaBB jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:11   #3519
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Jeeej dziewczyny, jaka szkoda, ¿e siê nie powiod³o
gkruk zazdroszczê tak szybkich terminów, naprawdê!
Sylwia znowu potwierdza siê stereotyp, ¿e panie egzaminatorki s± niefajne i ogólnie lepiej na nie nie trafiaæ I w ogóle co to za podej¶cie do egzaminowanej, jak mo¿na rozmawiaæ przez telefon? Jêdza.
Nastêpny raz bêdzie szczê¶liwy, na pewno.

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-01-25 o 15:12
liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:11   #3520
_gatinha_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 503

Martolek
nastêpn± jazdê mam w ten czwartek ju¿ siê jej doczekaæ nie mogê
w³a¶nie z tego co z moim instruktorem i innymi lud¼mi gada³am to chyba ze 2 tygodnie przyjdzie mi poczekaæ na ten egzamin potem, w sumie dobrze..mo¿e bêdê wtedy ju¿ po sesji mia³a chocia¿ w±tpie w to

Eroll
hehe no baaa, ca³± masê mo¿na przez ten czas jeszcze zrobiæ ah jak ja Ci zazdroszczê tego zdanego egzaminu te¿ bym ju¿ tak chcia³a ; )
nie szkodzi na koszykarskiej spróbujê...na kursie je¿d¿ê w³a¶nie po hucie to mo¿e i siê uda..chyba, ¿e mi siê trafi egzaminator cham

sylwiszon757
osz kuuuurde..;/ faktycznie niez³a franca ale nastêpnym razem ju¿ siê musi udaæ!! g³owa do góry ale ten termin to faktycznie troszkê daleki..

gkruk
hmm..mo¿e i tak..ale i tak podejrzewam, ¿e bêdê sobie musia³a jeszcze kilka godzinek dokupiæ ¿eby jako¶ sobie doszlifowaæ to wszystko..

pozdrawiam was wszystkie
_gatinha_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:16   #3521
gkruk
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny do trzech razy sztuka grunt to nie traciæ nadziei

gkruk, z tego co pamiêtam to Ty na micrze dzia³asz?
jaki by³ dotychczasowy sposób?
ja znam podobno niezawodny na micry...
2 tyczka na wysoko¶ci lusterka obrót 360 w prawo pó¼niej w prawym lusterku widzisz liniê to obrót 360 w lewo i korygujesz
na pocz±tku zawsze mi wychodzi³o teraz ju¿ nie patrzê na te tyczki, jako¶ robiê to na czuja
Dobrze pamiêtasz, je¿d¿ê micr±. Mój sposób by³ taki jak piszesz. Dzi¶ æwiczy³am na dwa pó³obroty w prawo i jeden w lewo ca³y. Pierwszy pó³obrót gdy (w miejscu nalepki na bocznej prawej szybie) widzisz drug± tyczkê, drugi pó³obrót gdy widzisz trzeci± tyczkê (nie wiem czy to jest zrozumia³e). Wa¿ne jest jak trzymasz rêce- prawa ma byæ na godzinie 12. W lewo powrót jak przy sposobie Twoim, gdy widzisz, ¿e jeste¶ ju¿ prosto. Nie wiem, zobaczymy jak jutro pójdzie, bo tamten poprzedni te¿ mia³am tak wyæwiczony, ¿e powinno byæ dobrze a nie by³o... nie mam bynajmniej ¿alu i nie dam z³ego s³owa powiedzieæ o moim I, bo to ja nawali³am, w stresie dziwne rzeczy wychodz±... opó¼nisz nieco i spalone... a przy pó³obrotach chyba jednak wiêksza szansa na skorygowanie jest. Niewa¿ne, po¿yjemy zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez mooonik Poka¿ wiadomo¶æ
ojaaaaaaaaaaa, dziewczyny szkoda, ¿e siê nie uda³o
siedzia³am i od¶wie¿a³am stronkê co jaki¶ czas, ¿eby sprawdziæ czy s± jakie¶ wie¶ci..

podoba mi siê Twoje podej¶cie oby ten nowy sposób na ³uk okaza³ siê skuteczny

na miasto mo¿na wyjechaæ, gdy oblejesz ³uk dwa razy ale tylko na zasadzie, ¿e Ci auto 2x zga¶nie, bo jak ju¿ najedziesz na liniê lub str±cisz pacho³ka to tak jakby¶ w ruchu drogowym spowodowa³a zagro¿enie i nie mo¿na wyjechaæ na miasto.
mo¿na te¿ wyjechaæ jak siê zaliczy ³uk i obleje górkê 2x
i jak jest szansa to ja bym pojecha³a, chocia¿by dla samej jazdy po mie¶cie z kim¶ innym ni¿ I

Sylwia mo¿e to lepiej, ¿e nie masz od razu terminu, teraz za du¿o stresu i wszystkiego. Jak to siê mówi- do 3 razy sztuka
a pani± E to tylko w ty³ek kopn±æ za takie podej¶cie
Dziêkujê za wyja¶nienia, w³a¶nie nie wiedzia³am jak to jest z tym wyjazdem...

Dziewczyny, wszystkim dziêkujê za kciuki i s³owa pocieszenia. Bardzo dziêkujê i przepraszam, ¿e wczoraj zupe³nie o tym zapomnia³am.

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
Stary 2011-01-25, 15:17   #3522
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Poka¿ wiadomo¶æ
No pewnie tak. Chocia¿ wcze¶niej te¿ mi siê chyba tak wydawa³o
aaa no to nie wiem dlaczego

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-25, 15:22   #3523
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:

za podej¶cie! Chyba jeste¶ najlepsz± w tym w±tku kursantk± je¿eli chodzi o nastawienie i nie za³amywanie siê!
Jeszcze te terminy. Kobieto, podziwiam Ciê!

Cytat:

Syyylwia
Panie egzaminatorki lubi± telefony. Ja bym jej na koniec zwróci³a uwagê, a co

Dziewczyny!
Do trzech razy sztuka! Wiem co mówiê!
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:23   #3524
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

Cytat:

jej kto takiej kobiecie dal w ogóle uprawnienia do egzaminowania?
a nawet jesli bys sobie ¼le ustawila fotel to przeciez to Twoja strata bo ciê¿ko by³oby Ci operowaæ peda³ami...

kurde co¶ pechowo sie ten tydzien dla naszych zdaj±cych zacza³...
Stary 2011-01-25, 15:25   #3525
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

kurde, no z tym fotelem to przesadzi³a :| mówiê jej, ¿e mam dobrze ustawiony, bo mam d³ugie nogi i tak mi jest wygodnie...
Stary 2011-01-25, 15:25   #3526
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze pamiêtasz, je¿d¿ê micr±. Mój sposób by³ taki jak piszesz. Dzi¶ æwiczy³am na dwa pó³obroty w prawo i jeden w lewo ca³y. Pierwszy pó³obrót gdy (w miejscu nalepki na bocznej prawej szybie) widzisz drug± tyczkê, drugi pó³obrót gdy widzisz trzeci± tyczkê (nie wiem czy to jest zrozumia³e). Wa¿ne jest jak trzymasz rêce- prawa ma byæ na godzinie 12. W lewo powrót jak przy sposobie Twoim, gdy widzisz, ¿e jeste¶ ju¿ prosto. Nie wiem, zobaczymy jak jutro pójdzie, bo tamten poprzedni te¿ mia³am tak wyæwiczony, ¿e powinno byæ dobrze a nie by³o... nie mam bynajmniej ¿alu i nie dam z³ego s³owa powiedzieæ o moim I, bo to ja nawali³am, w stresie dziwne rzeczy wychodz±... opó¼nisz nieco i spalone... a przy pó³obrotach chyba jednak wiêksza szansa na skorygowanie jest. Niewa¿ne, po¿yjemy zobaczymy.

Dziêkujê za wyja¶nienia, w³a¶nie nie wiedzia³am jak to jest z tym wyjazdem...

Dziewczyny, wszystkim dziêkujê za kciuki i s³owa pocieszenia. Bardzo dziêkujê i przepraszam, ¿e wczoraj zupe³nie o tym zapomnia³am.
Ja te¿ wg tego sposobu je¼dzi³am i zawsze wychodzi³o, wiêc uda siê i Tobie
Tylko ¿e ja sobie duma³am tak, ¿e jak pacho³ek ¶rodkowy bêdzie na pasie (pasa¿era za mn±) to odkrêcam i ca³y czas staram siê, ¿eby pacho³ek by³ równo z pasem. Sama to wymy¶li³am

Moje ju¿ do odebrania Ale jestem chora, mam gor±czkê i straszny kaszel wiêc jeszcze sobie poczeka na mnie...Niby mog³abym napisaæ T¯towi pe³nomocnictwo, ale ja chce siama odebraæ, bêdzie wiêksza rado¶æ
Stary 2011-01-25, 15:27   #3527
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

catttt: zazdroszczê!

dziekujê dziewczyny za trzymanie kciuków i za wsparcie duchowe

miejmy nadzieje, ¿e jutrzejszy dzieñ bêdzie lepszy
Stary 2011-01-25, 15:28   #3528
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
kurde, no z tym fotelem to przesadzi³a :| mówiê jej, ¿e mam dobrze ustawiony, bo mam d³ugie nogi i tak mi jest wygodnie...
Kurde ale przecie¿ to Twoja sprawa jak ci wygodnie, ona mo¿e siê czepn±æ je¶li nie ustawisz fotela i lusterek, a nie jak masz ustawione...
Naprawdê wredne babsko Ci siê trafi³o...
Stary 2011-01-25, 15:29   #3529
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze pamiêtasz, je¿d¿ê micr±. Mój sposób by³ taki jak piszesz.
no to Bogu dziêki,¿e zaczê³am wyczuwaæ ten samochód

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-25, 15:29   #3530
gkruk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez catttt Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ wg tego sposobu je¼dzi³am i zawsze wychodzi³o, wiêc uda siê i Tobie
Tylko ¿e ja sobie duma³am tak, ¿e jak pacho³ek ¶rodkowy bêdzie na pasie (pasa¿era za mn±) to odkrêcam i ca³y czas staram siê, ¿eby pacho³ek by³ równo z pasem. Sama to wymy¶li³am

Moje ju¿ do odebrania Ale jestem chora, mam gor±czkê i straszny kaszel wiêc jeszcze sobie poczeka na mnie...Niby mog³abym napisaæ T¯towi pe³nomocnictwo, ale ja chce siama odebraæ, bêdzie wiêksza rado¶æ
Gratulujê!

Dziewczyny, polecam na poprawê humoru ten link, który która¶ z was wrzuci³a. http://www.prawko.com.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=1797 po prostu wymiata. ¦miejê siê jak g³upia a dzi¶ przecie¿ obla³am drugi egz!

Jonathan Carroll
Stary 2011-01-25, 15:33   #3531
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ

Panie egzaminatorki lubi± telefony. Ja bym jej na koniec zwróci³a uwagê, a co
gorzej jakby drugi raz Ci siê ona trafi³a

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-25, 15:34   #3532
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

nie, nie mo¿e mi siê trafiæ dwa razy ten sam egzaminator, na szczescie, chocia¿ chcia³abym dostaæ mojego pierwszego
Stary 2011-01-25, 15:34   #3533
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
Mia³am podobnie za pierwszym razem. Egzaminator mnie zbeszta³, ¿e za nisko lusterka ustawiam i mówi³ "wy¿ej, wy¿ej". A jad±c na ³uk zorientowa³am siê, ¿e nie podwy¿szy³am fotela, s³yszê: "samochód prowadzimy dwiema rêkami". A jak po moim b³êdzie siê przesiedli¶my pierwsze s³owa E: "ale wysoko to lusterko". Ale to i tak mój ulubiony pan, którego gdy widzia³am za 3 razem wszystkich oblewa³

gkruk, a nie lepiej by by³o, gdyby¶ po¶wiêci³a godzinkê na æwiczenie ³uku na wyczucie, a nie ¿adnymi sposobami?

Cytat:
Suuuper
Zda³am w tym samym dniu co Ty i u mnie ci±gle nic...
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:41   #3534
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
catttt: zazdroszczê!

dziekujê dziewczyny za trzymanie kciuków i za wsparcie duchowe

miejmy nadzieje, ¿e jutrzejszy dzieñ bêdzie lepszy
A tak poza tym, to moim zdaniem za gadanie przez telefon powinna groziæ dyscyplinarka. We¼ i siê skup jak kto¶ Ci gada nad uchem...
Wierzê w to, ¿e Ty te¿ bêdziesz mia³a nied³ugo do odebrania S± tacy egzaminatorzy ¿e maj± limit dzienny osób do przepuszczenia i tyle...Ja na pierwszym egzaminie te¿ wymusi³am pierwszeñstwo a nawet tego nie widzia³am (mo¿e nawet nie wymusi³am..)
Ale teraz gdy ju¿ minê³o trochê czasu stwierdzam, ¿e na dobre mi to wysz³o, bo wziê³am sobie jazdy z instruktorem, który naprawdê du¿o mnie nauczy³...
I zobaczysz, ¿e na nastêpnym egzaminie bêdziesz siê rozgl±daæ, wychylaæ, zerkaæ w lusterka non stop! I ju¿ nie wymusisz na pewno, gwarantujê

Kurczê ale strasznie odleg³e u Ciebie terminy...Moja siostra mia³a mieæ egzamin w pi±tek ale zachorowa³o jej dziecko i prze³o¿y³a, to babka chcia³a prze³o¿yæ jej na jutro...Ja czeka³am tydzieñ i my¶lê, ¿e to taki optymalny czas, bo i odpoczê³am, i nie zapomnia³am
Ale mimo to nie polecam zdawania w Siedlcach, chocia¿ czyta³am gdzie¶ ostatnio ¿e w 2009 zdawalno¶æ wynosi³a ok.40 %, co daje wysokie miejsce w kraju...

Edytowane przez catttt
Czas edycji: 2011-01-25 o 15:44
Stary 2011-01-25, 15:44   #3535
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

no juz widzê, ¿e dzisiaj bacznie obserwowa³am ¶wiat³a czy mi siê zaraz czerwone nie zapali oraz czy przy wrzucaniu migacza nie wy³±czy³am sobie ¶wiate³...na nastêpnym dojdzie puszczanie wszystkich oraz prêdko¶æ
Stary 2011-01-25, 15:45   #3536
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie mo¿e mi siê trafiæ dwa razy ten sam egzaminator, na szczescie, chocia¿ chcia³abym dostaæ mojego pierwszego
To super, nie trafisz ju¿ na tê jêdzê
Mo¿e byæ tylko lepiej
Stary 2011-01-25, 15:46   #3537
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777

gkruk, Sylwia, przykro mi

Cytat:
Czyta³am tu ju¿ niejedn± historiê i s³ysza³am niejedn± w realu i powiem Wam tylko, ¿e nie poddam siê Obiecujê! Bêdê zdawaæ do skutku, trudno, widaæ tak w³a¶nie mia³o byæ- bo przecie¿ nic siê nie dzieje bez przyczyny.
brawo za podej¶cie do ca³ej sprawy pewnie, nie poddajemy siê
termin bardzo fajny
Cytat:
co za debilka przecie¿ to ewidentnie ma wp³yw na jako¶æ jazdy, jak kto¶ Ci pi**rzy nad g³ow± przez telefon
i 17 marzec? strasznie pó¼no
nie przejmuj siê, ja te¿ wymusi³am
Cytat:
Napisane przez mooonik Poka¿ wiadomo¶æ
mój TZ po moim niezdanym Egz mówi³, ¿e chocia¿ sobie poje¼dzi³am- ale to by³a najdro¿sza jazda w moim ¿yciu

Cytat:
przyszala³a¶ kochana Gratulujê! (szczerze mówi±c to dydaktyki bojê siê najbardziej..) a ja dosta³am 3+ zastanawiam siê nad popraw± i chyba spróbujê, przynajmniej nic nie stracê a mogê zyskaæ (;
dziêkujê
nie ma siê czego baæ na zapas
a na poprawê pewnie, je¶li tylko masz czas na naukê i ochotê to lepiej spróbowaæ

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
co to s± zerówki?

zerowy termin egzaminu, czyli przedterminowy, czyli jeszcze przed rozpoczêciem sesji, jest on nieobowi±zkowy, ale je¶li czujesz siê na si³ach ju¿ go zdawaæ to zdajesz. No mniej wiêcej o to chodzi
Cytat:
Idê robiæ spaghetii, ale co i rusz bêdê zagl±daæ
Mo¿e która¶ g³odna?
kocham makaron
jak tam ³apka?

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
I oczywi¶cie gratulujê czwóreczki- piêkna ocena!
dziêkujê

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:47   #3538
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

mam nadziejê w koñcu cz³owiek uczy siê na w³asnych b³êdach
Stary 2011-01-25, 15:48   #3539
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
no juz widzê, ¿e dzisiaj bacznie obserwowa³am ¶wiat³a czy mi siê zaraz czerwone nie zapali oraz czy przy wrzucaniu migacza nie wy³±czy³am sobie ¶wiate³...na nastêpnym dojdzie puszczanie wszystkich oraz prêdko¶æ
Mi siê na jazdach czêsto w³±cza³y drogowe przy w³±czaniu lewego kierunkowskazu. Na pierwszym egzaminie jak ju¿ siê przesiedli¶my E jecha³ jaki¶ czas na d³ugich ba³am siê zwróciæ uwagê, bo u nas mo¿e wypa¶æ drugi raz ten sam...
Stary 2011-01-25, 15:50   #3540
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ale co do terminu mo¿e co¶ wykombinujê i na luty przynajmniej to prze³o¿ê bo kiedy tam marzec...

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

to mi na pierwszym E. specjalnie w³±czy³ mi d³ugie, a ja znowu kiedy opuszcza³am miejsce parkingowe i w³±cza³am migacz to prze³±czy³o mi sie na postojowe, ale szybko siê zorientowa³am

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.