Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-25, 14:03   #4651
happy2gether
Wtajemniczenie

Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29

mam już próbki dwóch zaproszeń czarno-biało-czerwonych i nie wiem, które lepsze :P chyba to będzie ciężki wybór , bo jeszcze mam pomysł na kolejne modele
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:14   #4652
Roougee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość

a i jeszcze chcę się Wam czymś pochwalić mój suwaczek mówi, że mam

200 dni do ślubu

jutro z przodu będzie jedynka

Cytat:
Napisane przez ancys_krakow Pokaż wiadomość
Moje obliczenia mówią że jeszcze 150 dni do ślubu !

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
u mnie świadkowa będzie planować. jeszcze jak nie wiedziała, że będzie świadkową to kiedyś z naszą przyjaciółką mówiły, że wieczór panieński będą mi organizować ostatnio też dziewczyny na studiach coś wymyśliły, że trzeba mi zrobić panieński w studenckim gronie, więc może będą 2 panieńskie;>
_____

a w ogóle to dzień dobry ja dalej na wizażu zamiast w notatkach. to będzie ciężki tydzień. dobrze, że w zeszłym tygodniu ogarnęliśmy sporo spraw weselnych, to teraz mam chwilę na sesję.
az zebrało mi się na małe4 podsumowanko. w ubiegłym tygodniu (+ wczorajszy dzień) ogarnęliśmy:
- odebraliśmy obrączki
- załatwiłam akt chrztu + zaświadczenie o bierzmowaniu, którego brakowało
- dzień skupienia
- noclegi dla gości
- dekoracja sali, samochodu, bukiety
- wybraliśmy wersję menu
- byłam na przymiarce sukni
- bielizna ślubna
- fryzjer
- makijaż

W tym tygodniu może zapiszę się na paznokcie, w przyszłym wybierzemy się do USC po dokumenty i do kościoła protokół spisać i oddać indeksy z nauk, dać na zapowiedzi(?) TŻ jedzie dziś oglądać garniaki i ma załatwić akt chrztu swój. A, no i zaproszenia też pilne, ale wena się skończyła nam ;>
za załatwione rzeczy
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
dziewczyny proszę o kciuki jadę właśnie zaliczać z historii sztuki

Cytat:
zanim zaczną się obniżki, to skończy się sezon na te piękne cieliste balerinki, które tam mają

no dobra trochę opowiem w sumie kilka motywów się powtarzało na tych wieczorach ale też kazdy był na swój sposób inny ale postawiłyśmy na wygłupy i odwagę. W końcu raz się żyje

I wieczór był w stylu Hawajskim. Młoda, moja przyjaciółka miała tylko udostępnić nam mieszkanie i czekać o wyznaczonej godzinie. bab było sporo, kazda była ubrana na biało a na szyi miała różowe kwiatowe girlandy. Dla PM zrobiłyśmy czerwoną koszulkę z napisam "Hurra, już za tydzień nie będę dziewicą" do tego dałyśmy jej białe sexowne spodnie. i kolorowe girlandy
Młoda za kazdy konkurs, w którym brała udział dostawała nagrody niespodzianki.
Jedną największą był album ze zdjęciami jej narzeczonego - specjalnie spreparowany Sesję zorganizowałyśmy w tajemnicy. T. powiedział jej wtedy, że ma spotkanie z szefem
Album był pod hasłem, - skoro zamierzasz porzucić swój panieński stan, to my pokazemy Ci jaki naprawdę jest twój przyszły mąż ...no a mąż - Świetnie opiekuje się dziećmi + zdjecie T. z bobasem wiszącym za nogę głową w dół, T. z komórką przy uchu,
- zrobi Ci wykwintny obiad + zdjęcie T. w samym fartuszku , krojącego chleb, itd....wsadziłyśmy go do wanny, ma zdjęcie w czepku jak puszcza bańki, jak robi się na bóstwo przed randką - zdjęcie jak maluje sobie policzki było tego całkiem sporo i śmiechu miałyśmy co niemiara a na koniec było zdjęcie wszystkich bab, które robiły mu sesję razem z nim i podpisane- A jak mówi Ci, że ma spotkanie z szefem...
PM jak dostała ten album popłakała się ze śmiechu. Zresztą ja sama nie sądziłam, że jej TŻ ma taki dystans do siebie

II wieczór był w stylu lat 60'. Kazda dziewczyna miała przebranie i fryzurę w tym stylu, wiecie sukienki w groszki, opaski baletki i skarpetki Młodą siostra porwała wcześniej niż jej powiedziałyśmy, bo miałyśmy dla niej specjalne zadanie no i nie chciałyśmy, żeby sama się ubierała, bo miałyśmy dla niej już gotowy strój.
Siostra zawiązała jej oczy i woziła wkoło osiedla E. myślała, że jedzie za miasto do stadniny koni, bo kiedyś też zrobiłam jej taką niespodziankę...a zatrzymała się pod własym osiedlowym sklepem, a tam już czekałyśmy my w naszych strojach z transparentem "Wieczór panieński E" i z megafonem E. przez ten megafon miała wygłosić rymowaną przysięgę , że na jeden wieczór porzuci D. i będzie się świetnie bawić. Wszyscy ludzie się na nas gapili, bili brawo, składali E życzenia....potem z tym transparentem szłyśmy przez osiedle pod jej dom a tam były różne konkursy i tance przy muzyce z lat 60' potem byłyśmy w klubie i tam poprosiłam DJa, żeby zagrał nam choć jedną piosenkę pod nasz wieczór a o był tak miły, że co pół godziny gral nam seta z lat 60'

No a 3 wieczór był pielęgniarski bo siostra jest położną my byłysmy ubrane normalnie ona w stroju sexi pielęgniarki i wszystkie miałyśmy plakietki "Siostra + imię" W klubie pytali nas potem czy to jakaś zamknięta impreza lekarzy
tutaj z kolei nakręciłyśmy filmik z panem młodym. Odpowiadał na zadane pytania dotyczące ich związku. potem na wieczorze puszczałyśmy ten filmik, robiłyśmy stop klatki i jak siostra źle odpowiedziała, to musiała pić karniaka była cała kupa śmiechu bo pytania oczywiście były tendencyjne

ajj...mam nadzieję, że mnie nikt nie wkręci w takie głupoty
Rewelacyjne panieńskie
Cytat:

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

No dziewczynki, zabieram się za projektowanie zaproszeń. Juz przygotowałam sobie stanowisko . Trzymajcie kciuki za wenę.

Micia wracaj szybko do zdrowia

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:15   #4653
Roougee
Zadomowienie

Na obiad dziś robię barszcz biały i pizzę z warzywami w końcu mogę warzywka jeść przez najbliższe 4 dni

Stary 2011-01-25, 14:23   #4654
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
Na obiad dziś robię barszcz biały i pizzę z warzywami w końcu mogę warzywka jeść przez najbliższe 4 dni
sama robisz barszcz? daj przepisa

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:30   #4655
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
mam już próbki dwóch zaproszeń czarno-biało-czerwonych i nie wiem, które lepsze :P chyba to będzie ciężki wybór , bo jeszcze mam pomysł na kolejne modele
pokaz
my Ci pomożemy

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
ja moze pizzawke zrobie sobie na jutro do pracy
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:31   #4656
happy2gether
Wtajemniczenie

ok mam juz 3 wersje idę z psem i potem porobię foty
Stary 2011-01-25, 14:34   #4657
booziaczek
Zadomowienie

hej dziewuszki u nie juz po metodologii teraz tylko statystyka w poniedziałek i ferie co do wieczoru i oranizacji slubu odezwała sie moja dawna przyjaciółka po 1,5 r i chce teraz wszystko organizowac tak ni z gruchy ni z pietruchy troche to dziwne choc nie bede narzekac przynajmniej jej sie chce niech robi....
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:38   #4658
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
hej dziewuszki u nie juz po metodologii teraz tylko statystyka w poniedziałek i ferie co do wieczoru i oranizacji slubu odezwała sie moja dawna przyjaciółka po 1,5 r i chce teraz wszystko organizowac tak ni z gruchy ni z pietruchy troche to dziwne choc nie bede narzekac przynajmniej jej sie chce niech robi....
no to niezla kolezanka... wczesnie jej sie przypomniało

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
ok mam juz 3 wersje idę z psem i potem porobię foty
czekamy
Stary 2011-01-25, 14:55   #4659
87_meg
Wtajemniczenie

spadam
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:57   #4660
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
zanim zaczną się obniżki, to skończy się sezon na te piękne cieliste balerinki, które tam mają

no dobra trochę opowiem w sumie kilka motywów się powtarzało na tych wieczorach ale też kazdy był na swój sposób inny ale postawiłyśmy na wygłupy i odwagę. W końcu raz się żyje

I wieczór był w stylu Hawajskim. Młoda, moja przyjaciółka miała tylko udostępnić nam mieszkanie i czekać o wyznaczonej godzinie. bab było sporo, kazda była ubrana na biało a na szyi miała różowe kwiatowe girlandy. Dla PM zrobiłyśmy czerwoną koszulkę z napisam "Hurra, już za tydzień nie będę dziewicą" do tego dałyśmy jej białe sexowne spodnie. i kolorowe girlandy
Młoda za kazdy konkurs, w którym brała udział dostawała nagrody niespodzianki.
Jedną największą był album ze zdjęciami jej narzeczonego - specjalnie spreparowany Sesję zorganizowałyśmy w tajemnicy. T. powiedział jej wtedy, że ma spotkanie z szefem
Album był pod hasłem, - skoro zamierzasz porzucić swój panieński stan, to my pokazemy Ci jaki naprawdę jest twój przyszły mąż ...no a mąż - Świetnie opiekuje się dziećmi + zdjecie T. z bobasem wiszącym za nogę głową w dół, T. z komórką przy uchu,
- zrobi Ci wykwintny obiad + zdjęcie T. w samym fartuszku , krojącego chleb, itd....wsadziłyśmy go do wanny, ma zdjęcie w czepku jak puszcza bańki, jak robi się na bóstwo przed randką - zdjęcie jak maluje sobie policzki było tego całkiem sporo i śmiechu miałyśmy co niemiara a na koniec było zdjęcie wszystkich bab, które robiły mu sesję razem z nim i podpisane- A jak mówi Ci, że ma spotkanie z szefem...
PM jak dostała ten album popłakała się ze śmiechu. Zresztą ja sama nie sądziłam, że jej TŻ ma taki dystans do siebie

II wieczór był w stylu lat 60'. Kazda dziewczyna miała przebranie i fryzurę w tym stylu, wiecie sukienki w groszki, opaski baletki i skarpetki Młodą siostra porwała wcześniej niż jej powiedziałyśmy, bo miałyśmy dla niej specjalne zadanie no i nie chciałyśmy, żeby sama się ubierała, bo miałyśmy dla niej już gotowy strój.
Siostra zawiązała jej oczy i woziła wkoło osiedla E. myślała, że jedzie za miasto do stadniny koni, bo kiedyś też zrobiłam jej taką niespodziankę...a zatrzymała się pod własym osiedlowym sklepem, a tam już czekałyśmy my w naszych strojach z transparentem "Wieczór panieński E" i z megafonem E. przez ten megafon miała wygłosić rymowaną przysięgę , że na jeden wieczór porzuci D. i będzie się świetnie bawić. Wszyscy ludzie się na nas gapili, bili brawo, składali E życzenia....potem z tym transparentem szłyśmy przez osiedle pod jej dom a tam były różne konkursy i tance przy muzyce z lat 60' potem byłyśmy w klubie i tam poprosiłam DJa, żeby zagrał nam choć jedną piosenkę pod nasz wieczór a o był tak miły, że co pół godziny gral nam seta z lat 60'

No a 3 wieczór był pielęgniarski bo siostra jest położną my byłysmy ubrane normalnie ona w stroju sexi pielęgniarki i wszystkie miałyśmy plakietki "Siostra + imię" W klubie pytali nas potem czy to jakaś zamknięta impreza lekarzy
tutaj z kolei nakręciłyśmy filmik z panem młodym. Odpowiadał na zadane pytania dotyczące ich związku. potem na wieczorze puszczałyśmy ten filmik, robiłyśmy stop klatki i jak siostra źle odpowiedziała, to musiała pić karniaka była cała kupa śmiechu bo pytania oczywiście były tendencyjne

ajj...mam nadzieję, że mnie nikt nie wkręci w takie głupoty
wow super a album najlepszy

zaliczyłam, ale na 4.5, chciałam 5, ale pytanie dodatkowe było z kosmosu

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:59   #4661
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
a tak na razie to planujecie na ile jechac?

około 3 lata.

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ooo A to do pracy?
Tak, ja na początku będę miała kurs niemieckiego 3 miesiące a potem praca

hejka

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

dziewczyny nie obawiacie sie ze ktos sie spije na Waszym weselu i Wam je zniszczy ? Tzn narozrabia ?
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:59   #4662
jusztyska
Zadomowienie

Hejka przeczytalam szybciutko co napisałyście

happy - wieczory rewelacyjne

muszę się zmobilizować do nauki....:/ strasznie mi się nie chcę, ale może zacznę od tego, że poszukam dziś materiałów... :P
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:00   #4663
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

ale i tak w nagrodę sobie chipsy kupiłam

Stary 2011-01-25, 15:02   #4664
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
4,5 też super
Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
ale baaaaajer

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:03   #4665
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
spadam
trzymaj się
Cytat:

Cytat:

dziewczyny nie obawiacie sie ze ktos sie spije na Waszym weselu i Wam je zniszczy ? Tzn narozrabia ?
No to powodzenia

Tak, mamy takie obawy co do dwóch osób...

Stary 2011-01-25, 15:05   #4666
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
około 3 lata.

hejka

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

boje sie, ale tego niestety nie da sie zapobiec
Stary 2011-01-25, 15:05   #4667
Roougee
Zadomowienie

Cytat:
sama robisz barszcz? daj przepisa
Hmm na gotującą wodę rzucam białą kiełbasę, gotuje się aż zacznie wrzeć, obrana cebula, 1 małą lub pół dużej, ze 2 lub3 liście laurowe, kilka ziaren ziela, dodaję marchewkę, pietruszkę, ziemniaki, jak mi się chce to ścieram na tarce z dużymi oczkami. Później dodaję zakwasu lub gotowca. Parę min gotuję. Wyłączam i dodaję zmiażdżony czosnek, wegetę, sól, pieprz i majeranek do smaku

Stary 2011-01-25, 15:05   #4668
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Mają wisieć przez dwa tygodnie(dwie niedziele) więc chyba obojętne kiedy Nasze będą 30.01 i 6.02 w naszą szóstą rocznicę
edit: no i w sumie nie tak szybko, bo zaraz mamy 3 miesiące do ślubu

Nas ksiądz poprosił byśmy donieśli jak najszybciej te papiery z USC także po 14 lutym idziemy załatwiać
Acha, bo myslalam, ze zapowiedzi to z tydzien przed slubem.
3 mce??Super.

Cytat:
jest oddzielny watek o tym https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501908 . Jak przeczytałam to aż zbladłam

Mam nadzieję, że szybko znajdą coś na zamianę

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

No dziewczynki, zabieram się za projektowanie zaproszeń. Juz przygotowałam sobie stanowisko . Trzymajcie kciuki za wenę.
Dzieki za info.
Pokaz te zaproszenia jak juz stworzysz
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Ja też wszystko rozumiem, tylko nie wiem po co prosiła o przełożenie ślubu (myślała, że z zimy na lato albo jesień przełożymy przecież to niewykonalne...). Mi jest trochę przykro, ponieważ nie rozmawiała o tym, że nie przyjedzie ani ze mną ani z P. (a z nim to chyba powinna) no i wciąż wytłumaczenie jest "dzień wcześniej mają wizytę u lekarza". Zamiast po ludzku powiedzieć "sorry, nie czuję się dobrze, nie mam siły na podróż z małym"...
No tak. Czasem ludzie kombinuja niepotrzebnie- a czesto najprostsze rozwiazania sa najlepsze. W tym wypadku powinna zwyczajnie przeprosic, ze nie czuje sie na silach. I kazdy by to zrozumial.
ehh szkoda slow.

Cytat:
Zrobiłam pomidorówkę, mniamuśna
O ja tez bede dzisiaj robic A z ryzem czy z makaronem masz?

I wczoraj zrobilam te nuggetsy z kurczaka co ktoras pisala (chyba Bambus). Pyszne byly

Cytat:
No nie takie malenkie.....
Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
A ja chyba dzisiaj wybiorę się do jakiegoś salonu kiecki poprzymierzać, tylko będę musiała zadzwonić, czy da rade
Powodzenia. Tez bym chciala poprzymierzac
Stary 2011-01-25, 15:07   #4669
happy2gether
Wtajemniczenie

jestem już. Padła mi bateria w aparacie :/ a zanim sie naładuje to święta noc nadejdzie. Spróbuję zrobic foty komem i zrzucic na kompa tylko nie wiem czy umiem
Stary 2011-01-25, 15:07   #4670
morenica
Zakorzenienie

Smaka mi narobiłyście jedzeniem i mam teraz ochotę na pomidorówkę...
Powysyłałam meile do DJ, kmaerzystów, fotografów i zaraz idę spać, bo znowu mam chyba gorączkę i jeszcze ból głowy i katar

Pewnie, że się boję, że ktoś może za dużo wypić i będzie wesoło. Mam pewne obawy wobec mojego taty, ale myślę, że w tym dniu swojej Jedynaczki będzie trzymał fason, bo np. na zaręczynach to sobie nieźle dał Ale nie wszystko da się przewidzieć...

Edytowane przez morenica
Czas edycji: 2011-01-25 o 15:09
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:07   #4671
Roougee
Zadomowienie

Też się boję ale cóż poradzić. Najwyżej wywalę ich na zbity pysk jak mi będą chcieli popsuć MÓJ DZIEŃ dobra uciekam
P.S. Joanwi

Stary 2011-01-25, 15:07   #4672
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Smaka mi narobiłyście jedzeniem i mam teraz ochotę na pomidorówkę...
Powysyłałam meile do DJ, kmaerzystów, fotografów i zaraz idę spać, bo znowu mam chyba gorączkę i jeszcze ból głowy i katar
zdrowka
ja tez głodna
a w domu czeka obiad
Stary 2011-01-25, 15:11   #4673
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
muszę się zmobilizować do nauki....:/ strasznie mi się nie chcę, ale może zacznę od tego, że poszukam dziś materiałów... :P
Mam ten sam problem

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ale baaaaajer
aż tak zachwycona nie jestem

Cytat:

Tak, mamy takie obawy co do dwóch osób...
Ja wlasnie zastanawiam sie z tego powodu czy zapraszac kolezanke bo jej chłopak lubi mocno pić a potem bić się i rozrabiać....

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Pewnie, że się boję, że ktoś może za dużo wypić i będzie wesoło. Mam pewne obawy wobec mojego taty, ale myślę, że w tym dniu swojej Jedynaczki będzie trzymał fason, bo np. na zaręczynach to sobie nieźle dał Ale nie wszystko da się przewidzieć...
tez obawiam sie ojca....
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:13   #4674
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm na gotującą wodę rzucam białą kiełbasę, gotuje się aż zacznie wrzeć, obrana cebula, 1 małą lub pół dużej, ze 2 lub3 liście laurowe, kilka ziaren ziela, dodaję marchewkę, pietruszkę, ziemniaki, jak mi się chce to ścieram na tarce z dużymi oczkami. Później dodaję zakwasu lub gotowca. Parę min gotuję. Wyłączam i dodaję zmiażdżony czosnek, wegetę, sól, pieprz i majeranek do smaku

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Acha, bo myslalam, ze zapowiedzi to z tydzien przed slubem.
3 mce??Super.

O ja tez bede dzisiaj robic A z ryzem czy z makaronem masz?

I wczoraj zrobilam te nuggetsy z kurczaka co ktoras pisala (chyba Bambus). Pyszne byly
No w walentynki mamy 3 miesiące

Z ryżem Z makaronem to tylko od babci jadam
nuggetsy z knorra?

Stary 2011-01-25, 15:15   #4675
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie troche obawiam......
ale po cichu licze na rozsadek ludzi, no i kulture zachowania sie na czyims weselu

A macie takich gosci, co nie wiadomo gdzie ich posadzic???
Ja mam takie dwie pary, w ktorych chlopak jest specyficzny i wiekszosc ludzi go nie lubi. To nasz kolega hehe, jego sie albo lubi albo nienawidzi.
Ale kolo kogo ich posadzic, to juz nie wiem

Justi - z Knorra
A pomidorowke tez tylko z ryzem.... chociaz Tz woli z makaronem, wiec czasem robie wyjatek specjalnie dla niego

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2011-01-25 o 15:17
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:20   #4676
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Ja sie troche obawiam......
ale po cichu licze na rozsadek ludzi, no i kulture zachowania sie na czyims weselu

A macie takich gosci, co nie wiadomo gdzie ich posadzic???
Ja mam takie dwie pary, w ktorych chlopak jest specyficzny i wiekszosc ludzi go nie lubi. To nasz kolega hehe, jego sie albo lubi albo nienawidzi.
Ale kolo kogo ich posadzic, to juz nie wiem

Justi - z Knorra
A pomidorowke tez tylko z ryzem.... chociaz Tz woli z makaronem, wiec czasem robie wyjatek specjalnie dla niego
a u mnie jest odwrotnie jesli chodzi o pomidorowa
ja jestem makaronowa dziewczyna a P ryzowy facet
i jak nie bylam na diecie to gotowałam makaron i ryż i każdy był zadowolony
Stary 2011-01-25, 15:21   #4677
happy2gether
Wtajemniczenie

no i dupa. Nie mam kabla do tel., żeby zrzucić fotki . A tak chciałam Wam pokazać swoje wytwory . Podłączam aparat do ładowania i dopiero wieczorem dam Wam zaproszenia do pooglądania.
Ale chyba mam już faworyta
Stary 2011-01-25, 15:22   #4678
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

dzięki dziewczyny

pożarłam chipsów i idę się coś pouczyć

Stary 2011-01-25, 15:23   #4679
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny

pożarłam chipsów i idę się coś pouczyć
chipsy a ja mam od nich odwyk ehhh

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
no i dupa. Nie mam kabla do tel., żeby zrzucić fotki . A tak chciałam Wam pokazać swoje wytwory . Podłączam aparat do ładowania i dopiero wieczorem dam Wam zaproszenia do pooglądania.
Ale chyba mam już faworyta
kurde, szkoda....poczekamy do wieczora
Stary 2011-01-25, 15:28   #4680
MiciaKicia
Zakorzenienie

pomidorówka z ryżem

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości