|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
Fuuuj, rzuć to świństwo ![]() Boże, mój łeb.. masakra.. ![]() Ja swój seans tv zaczynam jak przychodzę z uczelni czyli zazwyczaj od ok 16-17 i wyłączam jak idę spać Tv gra w tle a ja i tak siedzę na kompie..Kitka gratuluję I trzymaj się , nie wiem o co loto, jedynie mogę się domyślać
. Edytowane przez zielone_oko Czas edycji: 2011-01-25 o 16:28 |
|
|
|
|
#3872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ładnie Ci poszło |
|||
|
|
|
#3873 |
|
Zadomowienie
|
Caate dokładnie tak jak olej kokosowy. Nakładam podgrzany olej na suche włosy, dokładnie go wczesuję, co by się lepiej rozprowadził. Trzymam go zazwyczaj kilka godzin. Olej kupuję w sklepie Delikatesy Centrum.
Kitka gratulations
Edytowane przez marlienkaa2 Czas edycji: 2011-01-25 o 16:30 |
|
|
|
#3874 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
" nie wiem czy zadzwonić wieczorem do niego czy tylko napisać dobranoc... albo czy się w ogóle nie odzywać i dać mu czas....ale masz loczki piękne...
|
|
|
#3875 | |
|
Raczkowanie
|
Zareagowałaś jak pierwszoklasistki dziś w moim liceum w toalecie, kiedy weszły do kabiny po kimś, kto palił "O fuuj o Boże prześmiardnę aa to straszne.." JA Też palę, dla jednych to jest świństwo, dla innych co innego to świństwo
I tak łatwo wcale nie jest przestać, kiedy wszyscy wkoło palą i się to lubi robić, jak ja np. palę, bo lubię, a czy muszę...Czasem myślę, że chyba jednak nie ![]() Cytat:
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech sobie pali
|
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny, ciesze sie ze filmik sie podoba
![]() ja tez uwazalam, przez Xlat, ze zloto i braz nie sa dla mnie, ale odkad mam ta paletke, nie czuje nic zakazanego do mojego typu urody, zalezy od nalozenia i z czym sie zestawi loki to moje po wstaniu, po szamponie brzozowym i masce z matrixa(wreszcie ja skonczylam ) piekniejsza sa po biowaxieKitka, moze nie odzywaj sie, jak on tak odpowiada, daj mu ten czas, niech zateskni, bo mimo zlosci, napewno mu Ciebie brakuje. Musisz sie zajac soba, nie przeskoczysz tego i nie zamartwiaj sie juz, bo sama nic nie zdzialas jak widzisz. Idz zrob sobie SPA marlienka to musze go poszukac we wro, moze gdzies ze zdrowa zywnoscia w eco np bedzie, jak wyzdrowieje to sie zajme tym z papierosami, mam spokoj bo nie lubie i mam na nie uczulenie, jak zapale to odrazu glowa mnie boli i w testach na alergie mi wyszlo, ze jestem uczulona i taka jest prawda, jak za dlugo przebywam w zadymionym niewentylowanym pomieszczeniu to zemdleje, raz to przezylam jak moj ojciec zrobil taka komore w domu i jeszcze twarz mi spuchla... przynajmniej nigdy juz palic nie bede ![]() a jak ktos chce to niech pali, ale niech nikt mnie nie wysmienia tym, ze sobie szkodzi najbardziej, a innym mniej Ci co nie pala, bo ja jestem dobrym przykladem, ze mi osoba palaca szkodzi bardziej niz sobie, bo dla niego to przyjem,nosc, dla mnie to katorga Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-25 o 16:47 |
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajki kosztują kupę kasy którą można przeznaczyć na jakiś fajny ciuch czy kosmetyk.. Nie wspomnę o tym że mają zły wpływ na cerę a za lat kilka piękne żółte ząbki, które żadne paski nie wybielą.. ![]() Każdy robi jak uważa
|
|
#3880 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
palenia w szkolnym kiblu też nie znoszę, ale dla mnie niech sobie pali kto chce, byleby mi w twarz nie chuchał dymem
|
|
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to ich sprawa, nie mniej jednak mija się to trochę z celem tego wątku
|
|
#3883 |
|
Zadomowienie
|
Co do fajek, to chyba jestem jakaś dziwna. Chociaż sama nie palę, to w ogóle mi nie przeszkadza towarzystwo palących. Mogą sobie stać koło mnie, bądź siedzieć, a i tak mnie ten dym nie rusza.
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dążeniu do doskonałego wyglądu ![]() reaktywowałam mój blog, ale mam jakiś problem z szablonami |
|
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Raczkowanie
|
Alessanra dokładnie tak jak mówi marlienkaa do tego dodam jeszcze, że nawilża włosy tylko trzeba dokładnie go zmyć bo inaczej włosy nie wyglądają za ciekawie..
Caate śliczny makijaż ja też lubię malować się brązami i złotymi ![]() Marta85 dziękuje za opinie muszę je obczaić a który dokładnie masz numer?buahhot marzą mi się włosy takiej długości ![]() Soph przejrzę Twój blog w wolnym czasie. Kitka gratuluje Co do palenie to moim zdaniem dyskusja na ten temat jest zbędna bo każdy ma wybór czy chce palić czy nie. Ja dość długo paliłam teraz nie pale, ale nie przeszkadza mi,że inni w moim otoczeniu palą bo to ich wybór i pieniądze.
Edytowane przez Niezapominajka 89 Czas edycji: 2011-01-25 o 17:37 |
|
|
|
#3888 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ostatni raz krotkie wlosy tzn boba mialam w 2 gimnazjum, od tego czasu rosną, podcinam i tak w kolko mialam tez grzywke, ostatnio nawet myslalam czy sobie nie zrobic, ale ciezko jest z niej wyjsc- przynajmniej mi ![]() Cytat:
Milo ze pytasz. A wiesz co, szkoda gadac jakos odpuscilam sobie ostatnio, nie wiem co sie ze mna dzieje musze sie zabrac za siebie dziekuje dziewczyny chcialabym jeszcze dluzsze podoba mi sie kolor Kim, taki karmelkowy blond z reszta sama juz nie wiem czego chce |
||
|
|
|
#3889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A nr.błyszczyka to 8
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra - rzuć papierosy !
caate - Fajny filmik marthaa - "Wszystko było przy tym up********* niczym stół u Durczoka Masakra jakaś, chyba wolę kupić nowe, niż myć je znowu " Boski tekst buahhot - aha, a kolor świetny ! A ja nie wiem jaki mam sobie kolor zrobić... Zdania są bardzo podzielone |
|
|
|
#3891 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3893 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
teraz kupie sobie farbę majirela jakas opalizującą. zobacze jak wyjdzie ![]() A Ty aktualnie jaki masz kolor wlosow? Myslalam ze tez jestes blondynką
|
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
między czekoladowym brązem a blondem
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włosy mam aktualnie naturalne. ładny, jasny blond miałam kilka lat temu w gimnazjum. potem mi się odwidział, zafarbowałam na jasny brąz z serii palette color xxl, potem mi się w ogóle nie chciało farbować i zeszłam do naturalnych.
|
|
|
|
|
#3896 |
|
CABIN CREW
|
a ja mam teraz swój naturalny kolor aczkolwiek korci mnie żeby się na czarno pomalować.....
|
|
#3897 |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...z-kofeina.html
Ciekawe czy będzie działał ten szampon na porost włosów, ale chyba kupię jak zobaczę
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tak się dziś wkurzyłam na włosy, że poszłam po pracy do fryzjera I tak mam inną fryzurę niż chciałam ale w końcu lepiej się czuję ![]() Poza tym wynalazłam sposób na mojego wyżynającego zęba - tabletki przeciwbólowe ![]() Co do spodni mam to samo jak Wy - co w biodrach i udach jest dobre to w pasie wisi a co w pasie dobre to mega ciasne w biodrach i udach. Dziś mnie pochwaliła fryzjerka, że moje włosy zą zdrowe i się błyszczą ![]() Cytat:
soph duużo zdrowia I nadrabiam dalej ![]() to tylko sen
|
|
|
#3899 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a to faktycznie ciezki wybor
![]() Cytat:
oczywiscie moją kolejną opcją jest pofarbowanie wlosow na kolor przypominajacy moj naturalny, juz raz mialam taki, ale zachcialo mi sie ciemniejszych, a potem na nowo blondu
|
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
porobiłam maseczki na twarz i peeling twarzy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

A teraz obiadek i na fajkę wyjdę 
Muszę wypróbować. A rozumiem, że podgrzewasz tą oliwę? I ile w niej paznokcie trzymasz? I zapomniałam jeszcze dodać - śliczny makijaż, często taki sobie robię 

a który dokładnie masz numer?

jakos odpuscilam sobie ostatnio, nie wiem co sie ze mna dzieje