Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-25, 16:27   #3871
zielone_oko
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Mój plan telewizyjny na dziś to : 16.00 - Wzór na AXN , 16.55 - Sąd rodzinny na TVN i o 20.45 - M jak Miłość na Dwójce A teraz obiadek i na fajkę wyjdę

caate - dziękuję za odp. Muszę wypróbować. A rozumiem, że podgrzewasz tą oliwę? I ile w niej paznokcie trzymasz? I zapomniałam jeszcze dodać - śliczny makijaż, często taki sobie robię
Palisz?
Fuuuj, rzuć to świństwo

Boże, mój łeb.. masakra..

Ja swój seans tv zaczynam jak przychodzę z uczelni czyli zazwyczaj od ok 16-17 i wyłączam jak idę spać Tv gra w tle a ja i tak siedzę na kompie..

Kitka gratuluję
I trzymaj się , nie wiem o co loto, jedynie mogę się domyślać

Edytowane przez zielone_oko
Czas edycji: 2011-01-25 o 16:28
zielone_oko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 16:29   #3872
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
wrocilam z egzaminów, spiaca jestem
jedyne co mnie wczoraj ucieszylo to to, ze moje wlosy maja 54cm
wow, jakie długie włoski już masz

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
witam

z racji tego, ze dzis szybko musialam do szkoly jechac, nakrecilam dla Was filmik, zaraz zmontuje zdjecia, ktore moze wiecej przedstawia efektu koncowego, ale to za chwile, prosze filmik
najmocniej przepraszam za przejezyczenia, zle odmiany jezykowe slow, rano mialam temp. 38,2 wiec wybaczcie, stad tez niewiele mowie, bo mialam problem z oddychaniem i ciezko mi bylo skoordynowac z mowe, z oddychaniem i malowaniem. milego ogladania
http://www.youtube.com/watch?v=1WLXT2uS_2g
dziękuję za kolejny, przyjemny filmik

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
współczuję Kochana...

jakie długie włoski... jak egzaminy..??

mi też bardzo wolno rosną nie wiem co robić żeby przyspieszyły....

jednak poszłam dziś na egzaminy .... zaliczyłam angielski na 4.5 ... a miałam już na niego nie iść bo to w sumie taki egzamin zaliczający całe 3 lata nauki.... a ja się nie czułam dziś w nastroju żeby isć no ale...

potem poszłam na egzam z polityki UE i też zaliczyłam... ale się nie cieszę, dalej mi smutno...
dobrze, że jednak poszłaś, a nie olałaś tego. zresztą jak widać opłacało się ładnie Ci poszło
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 16:29   #3873
marlienkaa2
Zadomowienie

Caate dokładnie tak jak olej kokosowy. Nakładam podgrzany olej na suche włosy, dokładnie go wczesuję, co by się lepiej rozprowadził. Trzymam go zazwyczaj kilka godzin. Olej kupuję w sklepie Delikatesy Centrum.
Kitka gratulations

Edytowane przez marlienkaa2
Czas edycji: 2011-01-25 o 16:30
marlienkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 16:29   #3874
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
gdzie kupujesz olej lniany? stosujesz go normalnie jak np.kokosowy przed myciem?

no to brawo, pieknie zaliczylas
a K sie odzywa?
ja nie wiem, moze to troche takie plytkie i proste, ale jak znowu zapyta sie o egzaminy to mozesz sie pochwalic ze smutnym glosem, ze zaliczylas, ale nie masz z czego sie cieszyc skoro miedzy wami jest zle. Przejdzie mu niebawem, uwierz w to
napisałam mu o tym pierwszym egzaminie i odpisał że "super" nie wiem czy zadzwonić wieczorem do niego czy tylko napisać dobranoc... albo czy się w ogóle nie odzywać i dać mu czas....

ale masz loczki piękne...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 16:30   #3875
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Palisz?
Fuuuj, rzuć to świństwo
Zareagowałaś jak pierwszoklasistki dziś w moim liceum w toalecie, kiedy weszły do kabiny po kimś, kto palił "O fuuj o Boże prześmiardnę aa to straszne.." JA Też palę, dla jednych to jest świństwo, dla innych co innego to świństwo I tak łatwo wcale nie jest przestać, kiedy wszyscy wkoło palą i się to lubi robić, jak ja np. palę, bo lubię, a czy muszę...Czasem myślę, że chyba jednak nie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

też mam czasami tego typu sny, ale to z dwa razy na rok. śni mi się, że TŻ mnie zdradził i potem jak się budzę, to czuję się zraniona, a to przecież tylko głupi sen...
Podobno sny się spełniają, ale NA ODWRÓT, czyli nie macie się czym martwić

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 16:31   #3876
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Palisz?
Fuuuj, rzuć to świństwo
pytam czysto z ciekawości - co osoby niepalące tak denerwuje w palaczach? ja nie palę, ale mało mnie interesuje, co kto robi ze swoimi płucami.
Stary 2011-01-25, 16:44   #3877
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
pytam czysto z ciekawości - co osoby niepalące tak denerwuje w palaczach? ja nie palę, ale mało mnie interesuje, co kto robi ze swoimi płucami.
jeżeli ktoś nie pali przy mnie to proszę bardzo,
niech sobie pali

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 16:45   #3878
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dziekuje dziewczyny, ciesze sie ze filmik sie podoba

ja tez uwazalam, przez Xlat, ze zloto i braz nie sa dla mnie, ale odkad mam ta paletke, nie czuje nic zakazanego do mojego typu urody, zalezy od nalozenia i z czym sie zestawi

loki to moje po wstaniu, po szamponie brzozowym i masce z matrixa(wreszcie ja skonczylam) piekniejsza sa po biowaxie ale wczoraj na szybko bylo z wlosami.

Kitka, moze nie odzywaj sie, jak on tak odpowiada, daj mu ten czas, niech zateskni, bo mimo zlosci, napewno mu Ciebie brakuje. Musisz sie zajac soba, nie przeskoczysz tego i nie zamartwiaj sie juz, bo sama nic nie zdzialas jak widzisz. Idz zrob sobie SPA

marlienka to musze go poszukac we wro, moze gdzies ze zdrowa zywnoscia w eco np bedzie, jak wyzdrowieje to sie zajme tym a regenruje cos wloski?

z papierosami, mam spokoj bo nie lubie i mam na nie uczulenie, jak zapale to odrazu glowa mnie boli i w testach na alergie mi wyszlo, ze jestem uczulona i taka jest prawda, jak za dlugo przebywam w zadymionym niewentylowanym pomieszczeniu to zemdleje, raz to przezylam jak moj ojciec zrobil taka komore w domu i jeszcze twarz mi spuchla... przynajmniej nigdy juz palic nie bede
a jak ktos chce to niech pali, ale niech nikt mnie nie wysmienia tym, ze sobie szkodzi najbardziej, a innym mniej Ci co nie pala, bo ja jestem dobrym przykladem, ze mi osoba palaca szkodzi bardziej niz sobie, bo dla niego to przyjem,nosc, dla mnie to katorga

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-25 o 16:47
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 16:46   #3879
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Zareagowałaś jak pierwszoklasistki dziś w moim liceum w toalecie, kiedy weszły do kabiny po kimś, kto palił "O fuuj o Boże prześmiardnę aa to straszne.." JA Też palę, dla jednych to jest świństwo, dla innych co innego to świństwo I tak łatwo wcale nie jest przestać, kiedy wszyscy wkoło palą i się to lubi robić, jak ja np. palę, bo lubię, a czy muszę...Czasem myślę, że chyba jednak nie

Podobno sny się spełniają, ale NA ODWRÓT, czyli nie macie się czym martwić
Ja pierwszoklasistką dawno nie jestem, ale jak czuję dym papierosowy owszem też tak reaguje. Palenie w szkołach po kryjomu w toalecie to dla mnie masakra. Ogólnie bardzo dobrze, że wprowadzili zakaz palenia w pubach i na przystankach, bo nie raz stojąc jakiś menel puścił dym w moją stronę i myślałam, że puszcze pawia.
Fajki kosztują kupę kasy którą można przeznaczyć na jakiś fajny ciuch czy kosmetyk.. Nie wspomnę o tym że mają zły wpływ na cerę a za lat kilka piękne żółte ząbki, które żadne paski nie wybielą..
Każdy robi jak uważa
Stary 2011-01-25, 16:48   #3880
CABIN CREW

Cytat:
dziekuje dziewczyny, ciesze sie ze filmik sie podoba

ja tez uwazalam, przez Xlat, ze zloto i braz nie sa dla mnie, ale odkad mam ta paletke, nie czuje nic zakazanego do mojego typu urody, zalezy od nalozenia i z czym sie zestawi

loki to moje po wstaniu, po szamponie brzozowym i masce z matrixa(wreszcie ja skonczylam) oiekniejsza sa po biowaxie ale wczoraj na szybko bylo z wlosami.

Kitka, moze nie odzywaj sie, jak on tak odpowiada, daj mu ten czas, niech zateskni, bo mimo zlosci, napewno mu Ciebie brakuje. Musisz sie zajac soba, nie przeskoczysz tego i nie zamartwiaj sie juz, bo sama nic nie zdzialas jak widzisz. Idz zrob sobie SPA

marlienka to musze go poszukac we wro, moze gdzies ze zdrowa zywnoscia w eco np bedzie, jak wyzdrowieje to sie zajme tym a regenruje cos wloski?

z papierosami, mam spokoj bo nie lubie i mam na nie uczulenie, jak zapale to odrazu glowa mnie boli i w testach na alergie mi wyszlo, ze jestem uczulona i taka jest prawda, jak za dlugo przebywam w zadymionym niewentylowanym pomieszczeniu to zemdleje, raz to przezylam jak moj ojciec zrobil taka komore w domu i jeszcze twarz mi spuchla... przynajmniej nigdy juz palic nie bede
a jak ktos chce to niech pali, ale niech nikt mnie nie wysmienia tym, ze sobie szkodzi najbardziej, a innym mniej Ci co nie pala, bo ja jestem dobrym przykladem, ze mi osoba palaca szkodzi bardziej niz sobie, bo dla niego to przyjem,nosc, dla mnie to katorga
boje się że on odbierze to jak się nie bede odzywała że olewam sprawę i że udaje że nic się nie stało... sama nie wiem... szczególnie że w piątek wracam do domu i chciałabym sie z nim spotkać... nie wiem jak to rozegrać....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-01-25, 16:52   #3881
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pierwszoklasistką dawno nie jestem, ale jak czuję dym papierosowy owszem też tak reaguje. Palenie w szkołach po kryjomu w toalecie to dla mnie masakra. Ogólnie bardzo dobrze, że wprowadzili zakaz palenia w pubach i na przystankach, bo nie raz stojąc jakiś menel puścił dym w moją stronę i myślałam, że puszcze pawia.
Fajki kosztują kupę kasy którą można przeznaczyć na jakiś fajny ciuch czy kosmetyk.. Nie wspomnę o tym że mają zły wpływ na cerę a za lat kilka piękne żółte ząbki, które żadne paski nie wybielą..
Każdy robi jak uważa
ten zakaz palenia na przystankach to bubel prawny, bo palić nie można tylko pod wiatą. dajesz takie argumenty, ale czy na prawdę obchodzi Cię, że ktoś będzie miał żółte zęby czy brzydką cerę? przecież to ich sprawa
palenia w szkolnym kiblu też nie znoszę, ale dla mnie niech sobie pali kto chce, byleby mi w twarz nie chuchał dymem
Stary 2011-01-25, 16:57   #3882
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
ten zakaz palenia na przystankach to bubel prawny, bo palić nie można tylko pod wiatą. dajesz takie argumenty, ale czy na prawdę obchodzi Cię, że ktoś będzie miał żółte zęby czy brzydką cerę? przecież to ich sprawa
palenia w szkolnym kiblu też nie znoszę, ale dla mnie niech sobie pali kto chce, byleby mi w twarz nie chuchał dymem
No Ci powiem, że u siebie od dawna zauważyłam, że nikt już na przystankach nie pali, czasem zdarzy się jedynie jakiś menel.

Tak to ich sprawa, nie mniej jednak mija się to trochę z celem tego wątku
Stary 2011-01-25, 16:57   #3883
marlienkaa2
Zadomowienie

Co do fajek, to chyba jestem jakaś dziwna. Chociaż sama nie palę, to w ogóle mi nie przeszkadza towarzystwo palących. Mogą sobie stać koło mnie, bądź siedzieć, a i tak mnie ten dym nie rusza.
Stary 2011-01-25, 17:08   #3884
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
No Ci powiem, że u siebie od dawna zauważyłam, że nikt już na przystankach nie pali, czasem zdarzy się jedynie jakiś menel.

Tak to ich sprawa, nie mniej jednak mija się to trochę z celem tego wątku
dziewczyny radzą rzucenie palenia, bo ono trochę przeszkadza
w dążeniu do doskonałego wyglądu

reaktywowałam mój blog, ale mam jakiś problem z szablonami

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-01-25, 17:10   #3885
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

reaktywowałam mój blog, ale mam jakiś problem z szablonami
wkradła Ci się spacja w linku
Stary 2011-01-25, 17:14   #3886
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
wkradła Ci się spacja w linku
wizaż automatycznie dodał

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-01-25, 17:33   #3887
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Alessanra dokładnie tak jak mówi marlienkaa do tego dodam jeszcze, że nawilża włosy tylko trzeba dokładnie go zmyć bo inaczej włosy nie wyglądają za ciekawie..
Caate śliczny makijaż ja też lubię malować się brązami i złotymi
Marta85 dziękuje za opinie muszę je obczaić a który dokładnie masz numer?
buahhot marzą mi się włosy takiej długości ale jak wy mierzycie te włosy bo ja przed obcięciem miałam 57cm i nie były takie długie jak Twoje teraz mam ok. 45cm ale może źle mierze
Soph przejrzę Twój blog w wolnym czasie.
Kitka gratuluje

Co do palenie to moim zdaniem dyskusja na ten temat jest zbędna bo każdy ma wybór czy chce palić czy nie. Ja dość długo paliłam teraz nie pale, ale nie przeszkadza mi,że inni w moim otoczeniu palą bo to ich wybór i pieniądze.

Edytowane przez Niezapominajka 89
Czas edycji: 2011-01-25 o 17:37
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 17:46   #3888
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
buahhot - a może skusisz się na zmianę uczesania ?
Soph - na pogotowiu ? Co się stało ? Wracaj do zdrowia szybko ! EDIT : Już przeczytałam
buahhot - Boskie włosy... Długo zapuszczałaś ?
uczesanie tez mi nie przeszkadza, raczej chodzilo mi o kolor ostatni raz krotkie wlosy tzn boba mialam w 2 gimnazjum, od tego czasu rosną, podcinam i tak w kolko mialam tez grzywke, ostatnio nawet myslalam czy sobie nie zrobic, ale ciezko jest z niej wyjsc- przynajmniej mi

Cytat:
masz piekne wlosy, co Ty od nich chcesz
Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Urosły mi włosy o całe 2cm! Mam "już" 50cm Czyli jak rosną mi włosy tak 2cm na miesiąc to we wrześniu powinnam mieć moje wymarzone 60 Tylko czemu to tak dłuugo
to tez masz dlugie wlosy
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
też takie chcę
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

jakie długie włoski... jak egzaminy..??
Milo ze pytasz. A wiesz co, szkoda gadac jakos odpuscilam sobie ostatnio, nie wiem co sie ze mna dzieje musze sie zabrac za siebie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
buahhot piękne masz włosy. Nie wiem co ty od nich chcesz.
dziekuje dziewczyny chcialabym jeszcze dluzsze

podoba mi sie kolor Kim, taki karmelkowy blond z reszta sama juz nie wiem czego chce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-935792.jpg (35,3 KB, 23 załadowań)

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 17:46   #3889
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niezapominajka 89 Pokaż wiadomość
Alessanra dokładnie tak jak mówi marlienkaa do tego dodam jeszcze, że nawilża włosy tylko trzeba dokładnie go zmyć bo inaczej włosy nie wyglądają za ciekawie..
Caate śliczny makijaż ja też lubię malować się brązami i złotymi
Marta85 dziękuje za opinie muszę je obczaić a który dokładnie masz numer?
buahhot marzą mi się włosy takiej długości ale jak wy mierzycie te włosy bo ja przed obcięciem miałam 57cm i nie były takie długie jak Twoje teraz mam ok. 45cm ale może źle mierze
Soph przejrzę Twój blog w wolnym czasie.
Kitka gratuluje

Co do palenie to moim zdaniem dyskusja na ten temat jest zbędna bo każdy ma wybór czy chce palić czy nie. Ja dość długo paliłam teraz nie pale, ale nie przeszkadza mi,że inni w moim otoczeniu palą bo to ich wybór i pieniądze.
Miałam i mam dokładnie tak jak Ty

A nr.błyszczyka to 8

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 18:01   #3890
ekomonika
Zakorzenienie

_Alessandra - rzuć papierosy !
caate - Fajny filmik
marthaa - "Wszystko było przy tym up********* niczym stół u Durczoka Masakra jakaś, chyba wolę kupić nowe, niż myć je znowu " Boski tekst
buahhot - aha, a kolor świetny ! A ja nie wiem jaki mam sobie kolor zrobić... Zdania są bardzo podzielone
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 18:05   #3891
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
_Alessandra - rzuć papierosy !
caate - Fajny filmik
marthaa - "Wszystko było przy tym up********* niczym stół u Durczoka Masakra jakaś, chyba wolę kupić nowe, niż myć je znowu " Boski tekst
buahhot - aha, a kolor świetny ! A ja nie wiem jaki mam sobie kolor zrobić... Zdania są bardzo podzielone
a miedzy jakimi sie zastanawiasz?

Stary 2011-01-25, 18:18   #3892
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
uczesanie tez mi nie przeszkadza, raczej chodzilo mi o kolor ostatni raz krotkie wlosy tzn boba mialam w 2 gimnazjum, od tego czasu rosną, podcinam i tak w kolko mialam tez grzywke, ostatnio nawet myslalam czy sobie nie zrobic, ale ciezko jest z niej wyjsc- przynajmniej mi
a co Ci się nie podoba w Twoim kolorze? ja jak oglądam Wasze zdjęcia w blondzie (Twoje i Snow), to od razu łapię chcicę na powrót do takiego koloru
Stary 2011-01-25, 18:21   #3893
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a co Ci się nie podoba w Twoim kolorze? ja jak oglądam Wasze zdjęcia w blondzie (Twoje i Snow), to od razu łapię chcicę na powrót do takiego koloru
Mam wrazenie ze wlosy mi ciemnieja. Minelo ponad dwa tygodnie od farbowania i są tak jakby bardziej cieple a to sprawia wrazenie ciemniejszych teraz kupie sobie farbę majirela jakas opalizującą. zobacze jak wyjdzie
A Ty aktualnie jaki masz kolor wlosow? Myslalam ze tez jestes blondynką

Stary 2011-01-25, 18:23   #3894
ekomonika
Zakorzenienie

między czekoladowym brązem a blondem
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 18:26   #3895
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wrazenie ze wlosy mi ciemnieja. Minelo ponad dwa tygodnie od farbowania i są tak jakby bardziej cieple a to sprawia wrazenie ciemniejszych teraz kupie sobie farbę majirela jakas opalizującą. zobacze jak wyjdzie
A Ty aktualnie jaki masz kolor wlosow? Myslalam ze tez jestes blondynką
jestem, ale ciemną włosy mam aktualnie naturalne. ładny, jasny blond miałam kilka lat temu w gimnazjum. potem mi się odwidział, zafarbowałam na jasny brąz z serii palette color xxl, potem mi się w ogóle nie chciało farbować i zeszłam do naturalnych.
Stary 2011-01-25, 18:27   #3896
CABIN CREW

a ja mam teraz swój naturalny kolor aczkolwiek korci mnie żeby się na czarno pomalować.....

ZALATANA......
Stary 2011-01-25, 18:29   #3897
marta 85
Wtajemniczenie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...z-kofeina.html
Ciekawe czy będzie działał ten szampon na porost włosów, ale chyba kupię jak zobaczę

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 18:32   #3898
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Tak się dziś wkurzyłam na włosy, że poszłam po pracy do fryzjera I tak mam inną fryzurę niż chciałam ale w końcu lepiej się czuję
Poza tym wynalazłam sposób na mojego wyżynającego zęba - tabletki przeciwbólowe
Co do spodni mam to samo jak Wy - co w biodrach i udach jest dobre to w pasie wisi a co w pasie dobre to mega ciasne w biodrach i udach.
Dziś mnie pochwaliła fryzjerka, że moje włosy zą zdrowe i się błyszczą

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość

Wogóle miałam straszny sen... Śniło mi się, że mój Tż wrócił do swojej byłej, przytulali się na moich oczach Potem ona mi powiedziała, że on jej nigdy nie przestał kochać, a ze mną był tylko po to, żeby nie być sam. MatkoOo strasznie rzeczywisty on był

soph duużo zdrowia

I nadrabiam dalej
to tylko sen

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 18:34   #3899
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
między czekoladowym brązem a blondem
a to faktycznie ciezki wybor

Cytat:
jestem, ale ciemną włosy mam aktualnie naturalne. ładny, jasny blond miałam kilka lat temu w gimnazjum. potem mi się odwidział, zafarbowałam na jasny brąz z serii palette color xxl, potem mi się w ogóle nie chciało farbować i zeszłam do naturalnych.
aa rozumiem
oczywiscie moją kolejną opcją jest pofarbowanie wlosow na kolor przypominajacy moj naturalny, juz raz mialam taki, ale zachcialo mi sie ciemniejszych, a potem na nowo blondu

Stary 2011-01-25, 18:36   #3900
agusiownik
Zakorzenienie

porobiłam maseczki na twarz i peeling twarzy

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości