Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 357 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-23, 21:40   #10681
rodzynki
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Listę przerabiamy same niestety nie ma tak dobrze że cyferki same uciekają
A no to juz wiem kochana ja sie za to nie zabieram pozostawiam to wam profesjonalistkom buśkaaa
Stary 2011-01-23, 21:47   #10682
Foczka 81
Raczkowanie

ja się za to zabieram, bo to fajna zabawa
więc:
23. 01. 2011

rodzynki 31.01-8
anulka71 07.02-15
zanettt2010 15.02 -23
kahefwhui 17.02 - 25
czarnakarola 21.02-29
Morgan34 21.02-29
klaudeczka2010 01.03-37
Nessy 14. 03-50
Foczka81 12.04-79
Stary 2011-01-23, 22:04   #10683
kasikkk87
Zadomowienie

http://pomponik.pl/news/smiertelna-o...i,1586362,4234

masakra co??i ta 6 operacja...taka młoda dziewczyna...
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:30   #10684
kahefwhui
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Ja jestem ponad miesiąc po zabiegu i mam już czucie w całych piersiach
Początkowo nie miaalm pod piersiami .. Było to dziwne uczucie tak jak by zdrętwiała pierś Na szczęście to minęło i teraz jak mąż je przytula to jest bardzo przyjemnie

hmm nie wiem jak w dotyku z innymi ale ja mam mentory z dnia na dzień są coraz bardziej miękkie oczywiście nie tak jak naturalki ale generalnie nie ma tragedii a przypominam że to dopiero ponad miesiąc
Mój doktor mówił że za 2 ms będa już mięciutkie zupełnie

A ty jakie będziesz miała ??
moj lekarz pracuje na allerganach tez slyszalam o metorach wiele dobrego i w sumie jak do niego przyszlam tez chcialam mentory... sama nie... wiadamo kazde lekarz ma swoje preferencje i zarobki mniejsze lub wieksze na danym produkcie ;-) ufam ze beda tez naturalne i miekkie ??!
kahefwhui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 11:13   #10685
klaudeczka2010
Zadomowienie

WITAM KOCHANE WIZAZKIja po 2 tyg urlopie...cała szcześliwa i odpoczęta(prawie)wiadom o jak z dzieciakami
MYA jak się ogarnę to i ja zacznę odliczać
stęskniłam się wiecie
i powiem wam że bez Was to ja bym tą operację przełożyła na kiedyś tam....czytając takie rzeczy jakie dodała kasikk -to się zaczynam bać,ale z drugiej str będąc tu z wami WCALE się nie boję.mam mętlik czasem...

teraz na urlopie ile się natrudziłam żeby góra od bikini wygladała w miarę,dobrze ze istnieją silikonowe wkładkidodam zdjątko
póki co moja mała miśka nie daje mi posiedzieć przy kompie ,później muszę nadrobić koniecznie co u was!!!!!!!!!!całusyyyyyy: cmok:

więc ...dodałam zdjątko hmmmm;-)

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-01-24 o 12:14
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 14:31   #10686
dragon_lady
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

straszna ta historią z tą laską...ale ona była uzależniona od operacji... myśle ze lekarze nie powinni sie zgadzac na operacje w takich przypadkach..masakra
ja mam eurosilicone, moj dr bardzo je zachwalał i ja też jestem zadowolona
dragon_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:24   #10687
korinka
BAN stały

też to czytałam o tej lasce.... ale to była jej 6!!!!!!!!!!! operacja! masakra....wiesz dragon...lekarzom pewnie zależało na zarobionej kasce....i nie przewidzieli, że mogą być jakieś komplikacje....
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 18:32   #10688
MyaDiva
Zakorzenienie

Witam cieplutko choć za oknem biało brrrrr.
Troszkę zajęta byłam ostatnio ale dziś jak zobaczyłam, że samochodu nie widać to doszłam do wnoisku, że w domku zostaje i za sprzątanie się wezmę Może do jutra śnieg się sam roztopi

Cytat:
Napisane przez kahefwhui Pokaż wiadomość
Czesc MayDiva jestes expert wiec pytanie do ciebie kochana . Pytalam sie mojego P. dr Kasprzyka jak ktos nie pamieta to on sie skrzywil jak sie spytalam czy nie lepiej zrobic pod oba miesnie implantu on na to pokrecil glowa ze nie.... Nie robi bo nie lubi, nie umie czy faktycznie nie ma to wiekszego sensu lub ma w konkretnych przypadkach???? mi na chlopski rozum wydawalo sie ze jesli pod oba to bedzie stabilniejszy na dluzej mocniej sie trzymal i piers dluzej nie opadnie??? napisz cos wiecej on robi pod jeden i zaleca nosic tylko sportowy stanik, kolezanka robila tez w Krak ale nie pamietam nazwiska to tydz. miala strasznie mocny gorset az ja duzil a po tyg dopiero sportowy stanik, czy piersi po takiej metamorfozie nie potzrebuja nic mocniejszego od sport stanika???
Nie można powiedzieć która metoda jest najlepsza. Jednym pacjentką najlepiej zrobić pod gruczoł innym pod mięsień. I tak jak lekarze mają swoje preferencje odnośnie cięcia z którego implantyją podobnie mają swoje preferencje odnośnie umieszczenia implantu. Są lekarze którzy robią cięcie pod pachą- a inni takiego cięcia nie robią ze względu na trudności jakie stwarza. Te trudności dla lekarza który takich cięć wykonał ze dwa tysiące nie są już trudnościami, zna świetnie swoje możliwości i wiele razy spotykał się z różnymi trudnymi sytuacjami podczas operacji i je rozwiązał. Do takiego lekarza śmiało można iść jeśli zależy nam na cięciu pod pachą- u lekarza który tego nie robi lepiej nie ryzykować i on sam nie będzie takiego cięcia polecał. Bo wie, że jak zrobi z cięcia pod piersią które robi trzy razy dziennie to na sto procent wyjdzie mu dobrze i dla pacjentki będzie to najbezpieczniejsze.
Podobnie z umiejscowieniem implantu. Ogromna większośc operacji jest wykonywana z implantacją pod mięsień piersiowy. Ta metoda daje świetne rezultaty, tą metodę znają wszyscy lekarze i właśnie tak wykonują zabiegi. Znają plusy jak i minusu tego sposobu- więc świetnie wiedzą jakimi metodami zapobiegać kąplikacją i powikłaniom. Mają wiedzę która pozwala na uzyskanie najlepszego z możliwych efektów-a mają tą wiedzę bo mają ogromną praktykę operując właśnie tak.
Akurat mój lekarz preferuje metodę podmięśniową, którą poznał świetnie przy pracy przy rekonstrukcji piersi. Poznał ogromne zalety tej trudnej techniki i pracując na niej tyle lat odkrył wszystkie jej zawiłości- a więc możliwości jakie daje, możliwe kąpilikacje, sposoby jakimi po operacji nadaje się piersią odpowiedni wygląd a więc całe prowadzenie pooperacyjne bez którego w tej metodzie o dobrym efekcie w wielu przypadkach nie byłoby mowy.
Czemu metoda nie jest popularna? czemu lekarze jej nie wybierają ? No chyba przede wszystkim- jest najbardziej ingerencyjna. Co za tym idzie trudna technicznie do wykonania, bardzo bolesna dla pacjentki, czas powrotu do zdrowia jest znacznie dłuższy, okrs układania piersi też jest trudny i długotrwały. Tu nie jest ani łagodnie ani szybko-nie dla wszystkich efekty są warte takiego trudu. Bo najwygodniejsze dla pacjentek jest jak najłagodniejsze przejście przez okres pooperacyjny i jak najszybszy powrót do życia. Lekarz też woli szybciej i milej (bo to lekarz potem słyszy że boli, jest krzywo i miesiącami ma pacjentkę pod swoją opieką). Po miesiącu inne pacjentki mogą już nosić zwykłe staniczki, wracać do normalnych czynności- my po miesiącu
zaczynamy dopiero kształtować piersi , zaczynamy basen (czyt rechabilitacje)-i często dopiero po roku można zobaczyć efekt końcowy, bo mięśnie muszą dokonać ogromnych zmian a pacjentka musi mieć ogromną cierpliwość.
Warto poznać zalety i tej metody jak decydujemy się na opeację- i jeśli komuś wydadzą się tak ważne, że zdecyduje się na wszystkie trudy z tym związane, to najlepiej jednak skonsultować się z lekarzem, który operuje metodą podmięśniową, dla którego ta metoda nie ma tajemnic.

Cytat:
jeszce jednoi pyatnie dziewczyny nie ukrywam ze dotyk, czucie w piersiach jest dla mnie niesamowicie wazne jesli wiecie o czym mowie...
podobno jest duzo przypadkow ze sie traci czucie w piersi lub brodawce nie jakis czas ale na cale zycie...???
Czucie powinno wrócić może to trwać nawet do 6 msc . Mi np po 9 msc w jednej piersi, a teraz- więc po roku- w drugiej piersi zaczęły pulsować nerwy- a więc jeszcze połączenia się budują. Może się jednak zdarzyć- a nie jest to prawidłowe- że czucie zostanie uszkodzone. Najlepiej porozmawiaj o tym z lekarzem.

Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

[/COLOR]

Zgadza się nie słyszałam o tym. To przecież nie zbrodnia
Nawet nie słyszałam o takiej metodzie !!! Szok że w ogóle tak jest. W takim razie już nie wnikam.
No jasne, że zabronione nie jest Podobnie jak wnikanie - wiedzy nigdy za wiele Specjalnie dla Ciebie po raz setny chyba wklejam rysunki techniczne jak, co i gdzie trzy sposoby implantacji: pod gruczoł, pod mięsień piersiowy, podmieśniowo. Opisy tych trzech metod, ich wady i zalety bez problemu można w necie znaleźść.

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej to znowu ja i mam pytanko do Ciebieo co chodzi z tym zakazem noszenia stanika??????bo np jak op byłaby letnią porą to jakoś sobie tego hihi nie wyobrazam jeszcze na dodatek w pracy wytłumacz proszę i czy ten zakaz obowiązuje np tylko przez jakiś czascos tam dr mówiłą mi o tym na konsultacji ale już nie pamiętam
Miesiąc po operacji u Pani dr, bez staniczka chodzi się tylko w przypadku implantów okrągłych. I tylko wtedy gdy wszystko przebiega że tak to nazwę "książkowo". W takim wypadku piersi najprawidłowiej dalej się ułożą jeśli nie będą w żaden sposób modelowane -a staniczek zawsze coś robi, a więc podtrzymuje, zbliża, spłaszcza, podnosi, może podnosić np z jednej strony od pachy. To wszystko może spowodować nieprawidłowości, których już nie będę nawet wymieniać
Oczywiście jeśli będziesz musiała założyć staniczek bo sytuacja tego wymaga- możesz założyć luźniejszy nieco topik, albo elastyczny staniczek który nic nie robi. Hihi ale w takich topikach albo staniczkach i tak antenki będa sterczeć a piersi będą wyglądać jak wygladają, to nie wiele pomoże w ich zamaskowaniu latem
Kiedy już można z piersiami robić wszystko- to zawsze ustala Pani dr na wizycie kontrolnej

Cytat:
Napisane przez andziarrr Pokaż wiadomość
Oh... MyaDiva... jestem tak szcześliwa ,że trudno to opisac. Wczesniej nawet nie zagladałam do lustra jak wygladaja, moje kolezanki Wiedzialam, ze to mi jest mało. Lekarz mi przy ostatniej op mowi, ze jeszcze się nie spotkal z taka determinacją. Bo najczęsciej dziewczyny mowia,że mogly byc wieksze, ale nie robia kolejnych op. A ja w takim krotkim czasie. Ale było warto dokuczaja mi bardzo szwy Ale to dlatego pewnie, ze implant jest znacznie ciezszy i nacisk na nie pewnie jest. Poza tym nie jestem, na zadnych srodkach przeciwbolowych juz od drugiej doby Musze Ci powiedziec, ze implanty Mentor sa bardzo mieciutkie, zupelnie inne niz allergany. Piersi chyba juz nie opadna nizej bo, moj miesien byl juz na tyle wygojony ,ze dr tylko lekko powiekszyl kieszen i jak pisalam wczesniej nawet nie trzeba bylo drenow, wiec nasuwa mi sie wniosek, ze krwi tez musialo byc ledwie co, a podobno nie powinno sie przeprowadzac zabiegow w czasie okresu. I tu musze powiedziec, ze to jest jakis bubel bo mi to w niczym nie pogarszalo op. Skora byla juz rozciagnieta, na tyle, ze nie mam zadnego upiecia. Nie mam zadnej opuchlizny od gory poprostu piekna linia. Tak się tez przez te 3 miesiace przyzwyczailam to tego biustonosza pooperacyjnego, ze chyba bede juz tylko w tym chodzic i niech sobie moje slicznotki w nim odpoczywaja i dobrzeja
nawet nie wiesz jak się cieszę. Popraweczki zawsze są cięższe-no bo co jak znowu coś nie będzie tak. Na szczęście u Ciebie teraz jest tylko radość A o mentorkach już Ci pisałam, zgadzam się z Tobą - ja też mam porównanie, mentorki są superaśne. A bałam się strasznie , że będą jeszcze twardsze od poprzednich-bo tamte allergany miały być najmiększe z możliwych anatomków, taki super hit na rynku No i okazało się, że tamte mają tylko super opis w kataloguJak wygląda naprawdę mieciutka żelka wiem dopiero teraz a mam największą spoistość, trzecią bo anatomki- no zresztą tak jak Ty.
Odpoczywaj sobie Kochana i dobrzej- bo to, że nie boli to może być troszkę mylące. Chyba lepiej jak boli -wtedy uważamy

Cytat:
nikt nie odpisal na moje poprzednie pytania mam kolejne czy to prawda e montory sa o wiele lepsze w dodyku barziej mikkie i naturalne??? poprzedniczk tak napisala?
Ja uważam, że są miększe Też wymieniałam z anatomków allerganów więc mam porównanie. A okrągłe mentorki to dopiero mięciuchne są- aż nie mozna od nich łapek oderwać

[QUOTE=[COLOR=red]rodzynki[/COLOR];24569569]Puk. puk dziewczyny kiedy wy macie czas?ja to rece pełne roboty dzieci dom...i staram sie nie myśleć o przyszłym poniedziałku, ale jakos samo mnie gniecie ,jestem pierwsza na liście huraaaa oby nie było niespodzianki MYA kochana stworzyłaś liste i powiedz czy to trzeba jakos nanosic zmiany czy z automatu spadają cyferki?fAJNA TA LISTA .Nucę sobie "już za parę za dni parę bedę och oby było wszystko o.k. buzia dla wszystkich kobitek [QUOTE]

O jak miło, że jesteś. Wyglądam Cię , wyglądam-bałam się że moze zapomniałaś ile Ci do operacji zstało już miałm w wiadomościach komunikat zamawiać Listą się nie martw- Foczka super sobie radzi.
Badania już zrobione? wszystko ok?
Buziam Cię cieplutko.

Cytat:

Oj chyba tej pani badań wszystkich nie zrobiono przed operacją? Zawału dostała w czasie zabiegu czy tuż przed. Troszkę to zastanawiające.

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Beatrycze pozdrawiam

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-01-24 o 23:00
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 19:19   #10689
Foczka 81
Raczkowanie

24. 01. 2011

rodzynki 31.01-7
anulka71 07.02-14
zanettt2010 15.02 -22
kahefwhui 17.02 - 24
czarnakarola 21.02-28
Morgan34 21.02-28
klaudeczka2010 01.03-36
Nessy 14. 03-49
Foczka81 12.04-78
Stary 2011-01-24, 19:41   #10690
beatrycze1
Raczkowanie

Beatrycze pozdrawiam[/QUOTE]

Ja Ciebie też:cmo k:
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 20:53   #10691
pink star
Rozeznanie

Kruszynki moje....

witajcie

jestem napisac wam kilka slowek o mnie....
tak cycuszki rosna juz nie bola jak spie... sa miekkie, dosc spore...
od 3 tygodni biegam na fitnessik... jeszcze kilogramow mi nie ubylo ale kondycja sie poprawila...
staniczki 70E nosze.... calkiem ok...
Zdjecia obiecuje wstawie jakies nowe poprosze mego M... aby mi kilka strzelil...

magerko - slonko ty moje ja to tak zawsze myk,myk i juz mnie nie ma

mya-

beatryczku- ty mi tu pisz kochana co i jak...

sweet - nadal czekam na te fotki!!!!!!!!!!

pozdrowienia dla innych fioletowych dam...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 21:06   #10692
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pink star;

[B
magerko - [/B]slonko ty moje ja to tak zawsze myk,myk i juz mnie nie ma

mya-

Witaj kochana dużo by pisać jak poczytałaś wcześniej to już wszystko wiesz teraz czekam na efekt jak narazie ok nie boli jutro ide zdjąć szew
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 21:11   #10693
gawronska
Przyczajenie

hej dziewczyny!bylam na konsultacji u dr wegrzyna i mysle ze to moj lekarz...wszystko mi wytlumaczyl..tak dokladnie jak nikt,mowil ze jak bede chciec 300ml to wyjdzie z tego taka pilka..bo mam waska klatke piersiowa,malo gruczolu.zaproponowal jako 3 lekarz 275 i powiedzial ze bedzie to takie duze b ala male c.jak myslicie zaufac,,,
gawronska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 21:21   #10694
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gawronska Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!bylam na konsultacji u dr wegrzyna i mysle ze to moj lekarz...wszystko mi wytlumaczyl..tak dokladnie jak nikt,mowil ze jak bede chciec 300ml to wyjdzie z tego taka pilka..bo mam waska klatke piersiowa,malo gruczolu.zaproponowal jako 3 lekarz 275 i powiedzial ze bedzie to takie duze b ala male c.jak myslicie zaufac,,,
a przypomnij mi co Ci proponowali inni lekarze i u kogo byłąś?pozdro
Stary 2011-01-24, 21:48   #10695
gawronska
Przyczajenie

Cytat:
a przypomnij mi co Ci proponowali inni lekarze i u kogo byłąś?pozdro
inni jarlinski 275ml,kasprzyk na poczatku 265ml..pozniej 295ml i powiedzial ze z tego bedzie drugiego rozmiaru takie d a z 1 c..jestem niska bo 158 cm raczej filigranowa..wiec nie chce smiesznie wygladac,,pa
gawronska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 22:54   #10696
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
Kruszynki moje....

witajcie

jestem napisac wam kilka slowek o mnie....
tak cycuszki rosna juz nie bola jak spie... sa miekkie, dosc spore...
od 3 tygodni biegam na fitnessik... jeszcze kilogramow mi nie ubylo ale kondycja sie poprawila...
staniczki 70E nosze.... calkiem ok...
Zdjecia obiecuje wstawie jakies nowe poprosze mego M... aby mi kilka strzelil...

magerko - slonko ty moje ja to tak zawsze myk,myk i juz mnie nie ma

mya-

O witaj ślicznotko Ty nasza a gdzie Ty chcesz zgubić te kilogramy o zagadka jaka będę się miała nad czym głowić
Cycuszki już pewnie cudne w końcu troszkę miesięcy mają
Bardzo się cieszę, że "dość spore"i wszystko u nich dobrze
A na zdjęcia już się doczekać nie mogę pozdr dla Tż który śliczne fotki dla nas porobi
A sweet to już całkiem wcięło- ni słychu, ni widu praca, praca, praca -no jak tak można

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez gawronska Pokaż wiadomość
inni jarlinski 275ml,kasprzyk na poczatku 265ml..pozniej 295ml i powiedzial ze z tego bedzie drugiego rozmiaru takie d a z 1 c..jestem niska bo 158 cm raczej filigranowa..wiec nie chce smiesznie wygladac,,pa
No to masz pewność co do rozmiaru skoro lekarze tak zgodnie Ci zaproponowali Teraz tylko pozostało postawić na lekarza

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-01-24, 23:10   #10697
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
nikt nie odpisal na moje poprzednie pytania mam kolejne czy to prawda e montory sa o wiele lepsze w dodyku barziej mikkie i naturalne??? poprzedniczk tak napisala?
hej, nie wiem jakie są inne ale moje 2 miesięczne cycusie już miękną i nie jest źle. Zobaczymy jak będzie dalej, ale spodziewałam się że będą bardziej sztuczne.

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:

po prostu SZOKK!!!! Gdzie ta za przeproszeniem dziewucha miała rozum. Kto w tak młodym wieku poddaje się tylu operacją powiększenia biustu !
Paranoja
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 08:33   #10698
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość

po prostu SZOKK!!!! Gdzie ta za przeproszeniem dziewucha miała rozum. Kto w tak młodym wieku poddaje się tylu operacją powiększenia biustu !
Paranoja
Gwiazda porno , ktora chce za wszelka cene zaistniec w mediach .
Byla do tego stopnia zdesperowana , ze zaprosila 200 facetow ktorych chciala "obsluzyc" w ciagu 2 h .
Niestety po nr. 75 zabralo ja pogotowie - wiec tu nie mowimy o ROZUMIE
Stary 2011-01-25, 10:34   #10699
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Gwiazda porno , ktora chce za wszelka cene zaistniec w mediach .
Byla do tego stopnia zdesperowana , ze zaprosila 200 facetow ktorych chciala "obsluzyc" w ciagu 2 h .
Niestety po nr. 75 zabralo ja pogotowie - wiec tu nie mowimy o ROZUMIE
hahahahahhahaha masakra
lovelyashley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:09   #10700
Bloou
Rozeznanie

Andzia, bardzo się cieszę, że wszystko się udało i jesteś zadowolona

Dziewczyny! Nawijacie tu istnie jak katarynki!
A o tej gwiazdce porno też czytałam. Jak widać, co za dużo to niezdrowo!

Nobody
, not even the rain, has such small hands
- Cummings

JESTEM ZA WPROWADZENIEM WIĘKSZYCH KAR DLA OSÓB, KTÓRE ZNĘCAJĄ SIĘ NAD ZWIERZĘTAMI.

Edytowane przez Bloou
Czas edycji: 2011-01-25 o 15:16
Bloou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 15:49   #10701
korinka
BAN stały

Bloou ...tak tak nawijamy..czasami to tutaj było tak, że z dnia na dzień powstawało dużo stron, a nawet bardzo dużo! ale tak tu właśnie jest
a niestety gwiazdka porno troszkę przedobrzyła...nie znała dziewczyna umiaru. a swoją droga lekarze mogli delikatnie zasugerować, że kolejna z rzędu operacja wiąże się z jakimś ryzykiem.....

miłego dnia dziewczynki
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 16:00   #10702
rodzynki
Raczkowanie

MYA kochana pamiętam o poniedziałku: ehem: a badań juz nie powtarza tak powiedziała pani dr. tamte są o.k. więc nie muszę nic robić od nowa ach widzę jak cyferki ubywaja na liściek ażda z nas odlicza hi hijeszc ze parę dni mogę smacznie spać na brzuchu a potem ....mało kiedy śpie na plecach bo mi nie wygodnie ale tak sobie myslę że potem spanie w spokoju na plecach to będzie marzenie no nie? buziam pa pa zastanawiam się jeszcze kiedy wyjdę we wtorek czy w środe chciałabym na drugi dzień ale ...całuski pa pa:cmok :

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
Ja tez nie moglam sobie wyobrazic tego jak to bedzie kiedy pani dr zaproponowalam mi 485cc gdzie większość dziewczyn ma 350 370 Zrobilam sobie test ryżowy nasypałam do woreczka 450 gram ryżu i wsadziłam w sportowy top, na początku był wielki cyc i tak pochodziłam cały dzień , potem jak ryz wyjęłam to się załamałam jaki mam brak biustu .Wiadomo ,ze to nie daje 100% obrazu tego co bedzie bo teraz jak juz jestem po, to moje piersi sa mniejsze niz na tescie ryzowym poprostu czesc schowala sie pod miesniem
yoko ja nadal nie wiem jak to sie u mnie zmieści brr jak patrze na twoje piersi to zazdroszczę i ciesze się ze takie masz i ja tez takie będę miała, ale jak to sie wciśnie we mnie to nie wiem a i widac chyba będzie (najpierw cycki potem ja ) powiedz joko czy wyszłaś na drugi dzien ze szpitala?
Stary 2011-01-25, 17:25   #10703
Foczka 81
Raczkowanie

ubywają cyferki, ubywają
25. 01. 2011

rodzynki 31.01-6
anulka71 07.02-13
zanettt2010 15.02 -21
kahefwhui 17.02 - 23
czarnakarola 21.02-27
Morgan34 21.02-27
klaudeczka2010 01.03-35
Nessy 14. 03-48
Foczka81 12.04-77
Stary 2011-01-25, 18:01   #10704
Machszi
Raczkowanie

u mnie z okazji 2 tygodni nowe zdjęcia w albumiku...

nie wchodze ostatnio za często, bo mam pewne problemy z natury zdrowotnej - nie piersiowej się u mnie pojawiły i biegam po lekarzach..
Mam nadzieję,że ostatecznie uda się mnie wyleczyć i tu do Was wrócę.
Będę się starała wklejac w miare aktualne fotki dla potomności:P
Zwłaszcza chętnych do dr M.Węgrzyna
jak również ciekawych efektów jakie może dać implant okrągły 350HP

Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam mocno!
PORA NA RADOŚĆ Z WYGLĄDU !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png

Machszi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 18:09   #10705
Bloou
Rozeznanie

Heh Korinka, ja wiem wiem, że tu tak nadają Zdążyłam się już o tym przekonać, zwłaszcza, że kiedyś to ja tak nadawałam

Foczka, piękne odliczanko! Jeszcze 77 dni i Ty! Szybko zleci, mówię Ci!

Cytat:
Napisane przez Machszi Pokaż wiadomość

nie wchodze ostatnio za często, bo mam pewne problemy z natury zdrowotnej - nie piersiowej się u mnie pojawiły i biegam po lekarzach..

Oj to ja zmykam oglądać cudeńka

Nobody
, not even the rain, has such small hands
- Cummings

JESTEM ZA WPROWADZENIEM WIĘKSZYCH KAR DLA OSÓB, KTÓRE ZNĘCAJĄ SIĘ NAD ZWIERZĘTAMI.

Bloou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 19:36   #10706
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:

hej masakra cycuchy takie naturalne po prostu sliczne)ale z twoja wyjściówka to bylo wiadome))pozdroo
Stary 2011-01-25, 20:10   #10707
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
MYA kochana pamiętam o poniedziałku: ehem: a badań juz nie powtarza tak powiedziała pani dr. tamte są o.k. więc nie muszę nic robić od nowa ach widzę jak cyferki ubywaja na liściek ażda z nas odlicza hi hijeszc ze parę dni mogę smacznie spać na brzuchu a potem ....mało kiedy śpie na plecach bo mi nie wygodnie ale tak sobie myslę że potem spanie w spokoju na plecach to będzie marzenie no nie? buziam pa pa zastanawiam się jeszcze kiedy wyjdę we wtorek czy w środe chciałabym na drugi dzień ale ...całuski pa pa:cmok :

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

yoko ja nadal nie wiem jak to sie u mnie zmieści brr jak patrze na twoje piersi to zazdroszczę i ciesze się ze takie masz i ja tez takie będę miała, ale jak to sie wciśnie we mnie to nie wiem a i widac chyba będzie (najpierw cycki potem ja ) powiedz joko czy wyszłaś na drugi dzien ze szpitala?
dobrze napisałaś, że potem spokojne spanie choćby na plecach będzie marzeniem Dokładnie tak jest i się nie tęskni za spaniem na brzuszku tylko za tym, by się spokonje wyspać w ogóle.
A czemu Ty chcesz uciekać już następnego dnia? Opatrunek uciskowy Pani dr zdejmuje dopiero po dwóch dobach-więc Tobie by musiała zdjąć po jedym dniu- oj mi piersi spuchły strasznie, ja miałam po jednym dniu zdjęty ale zostałam jeszcze dobę w klinice. W klinice po pierwszym dniu w razie potrzeby dostaniesz odpowiednie środki p/bólowe-a do domku dostanesz tylko paracetamol, będzie ciężko jak w nocy okarze się, że nie wystarczy.
Nie często lekarze zostawiają pacjentki dwie doby- moim zdaniem tak jest dużo bezpieczniej Przemyśl to jeszcze
Hihi- no jakoś Pani dr upchnie Ci te żeleczki I o wielkość się nie martw, będa cudeńka - i chyba nawet jak się ma 200cc to piersi powinne iść pierwsze Co Ty chcesz przodem puszczać? chyba nie brzuch albo nos Pierś zawsze trzeba wypinać i dumnie nosić! Ty sobie nawet nie myśl, że będziesz się garbić oj dostaniesz od Pani dr jak Cię przyłapie na takim procederze będzie lanie jak piersi nie będziesz z dumą nosić

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:

Byłam widziałam śliczne piersiątka i mają się świetnie Rozmiarek jest super
I zdrówka życzę - Ty jeszcze w PL jesteś? Chyba miałaś miesiąc być? No jaki pech, że się rozchorowałaś- zamiast się cieszyć, że w domku jesteś to po lekarzach biegasz.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

rodzynki ja nie chcę nic mówić ale to już tylko 6 dni
anulka71 a Ty gdzie się podziałaś? cyk cyk cyk zegarek cyka i lada chwila będziesz pierwsza na liście
I potem już popraweczka zanett2010 wim jak to jest z bólem czekać na poprawkę więc szczególnie mocno zciskam kciuki . Już coraz bliżej i będzie po wszystkim

Stary 2011-01-25, 20:17   #10708
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bloou Pokaż wiadomość
Andzia, bardzo się cieszę, że wszystko się udało i jesteś zadowolona

Dziewczyny! Nawijacie tu istnie jak katarynki!
A o tej gwiazdce porno też czytałam. Jak widać, co za dużo to niezdrowo!
bo o piersiach to można w nieskończoność nawijać
A Ty jak avek zmieniłaś to Cię nie poznałam zniknęłaś na jakąś chwilkę i potem ten nowy avek miałam zagadkę - hihi .

Stary 2011-01-25, 20:23   #10709
kahefwhui
Raczkowanie

dziekuje wszystkim za porady i wsparcie dzieki Wam jestem coraz bardziej spokojniejsza i mam mniej pytan i nerwow!!!:cmo k:
Foczka kontynuj to odliczanie bo jest super! trzymam kciuki oczywiscie ya rodyznki i czekamy na wiadomosc i fotki .

Decyzje ostateczna podjelam o zabiegu 3 tyg temu niecale 2 tyg temu mialam wizyte, a za 3 tyg zabieg juz!!!1
Obawy oczywiscie sa ale i radosc tez. Martwie sie tylko o maluchy ktore nadal chca na rece do mnie wlazic ...
kahefwhui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 20:34   #10710
andziarrr
Raczkowanie

POMOCY!!!!
Wzielam kąpiel, i cos nie tak z moimi cycuszkami tłumaacze

Podzielcie jedna piers na pół patrząc na nią od gory, normalnie tak jak ja widzicie. Od prodawki jest część lewa i prawa, albo wewnętrzna i zewnętrzna. I!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zewnetrzna strona jest jakby wieksza, bardziej wypukła , a wewnetrzna ( od mostka ) bardziej płaska. Wcześniej przy tych mniejszych implantach tak nie mialam. Jutro jade na zmiane opatrunku, ale do pielegniarki , a nie do lekarza Nosze normalnie pooperacyny stanik , taki jak wczesniej. Nic nie robie, caly czas leze, sporadycznie sprzątam i to bardzo drobne rzeczy. Raczej implanty anatomiczne mi sie nie przekreciły bo i oba jednoczesnie i tak samo to raczej niemożliwe. Zastanawia mnie to , bo po operacji byly idealne, a poza tym czułam sie rewelacyjnie. Myślałam , że mięśnie się wygoiły. Czy Wy też miałyscie taki przypadek

Sercemi wali tak ze strachu, boje się

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Machszi masz przesliczne piersi, aż trudno uwierzyc, że mają dopiero 2 tygodnie
andziarrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości