|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
Cytat:
nie mogę się doczekać przymiarki![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zrobiłam mu na mleku kaszę jaglaną to pluł i krztusił się. A w buzi to mu rosło...![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Lubicie chałwę? ![]() http://www.mlodedrwale.pl/2008/04/14/przepis-na-chalwe/ akurat miód mi się skończył, niech no tylko pojadę do sklepu
|
|
#272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
Cytat:
wszystko się jakoś tak rozpadło...Np. Mieszkamy od siebie ze znajomą jakieś 4 przystanki, 10 min busem i co? i próbujemy sie ustawić chyba od 3 miesięcy więc mam nadzieję, że pomimo tych różnych regionów PL uda nam się
|
|
|
|
|
#273 | |||
|
Zadomowienie
|
o matko tyle naskrobałyście....
Cytat:
ja po paru razach wymiękam i zazwyczaj mody ląduje nad ranem juz w łożk z nami bo ja nie mam sily go poprostu odkladac.... Cytat:
Cytat:
my od wczoraj mówimy tata a raczej ta ta ta ta mlodemu dalam zis zupkepomidorowa bobovity z kluseczkami,sama sie bala o te grudki ale wciagnął bez zawachania nawet sie nie skrzywił..... a ja cierpiena bezsennosc....znacie jakis sposob,pomimo ze spie coraz mniej nie mam weny na spanie....pomocy
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
...meduje sie i ja na nowym watku.i pozdrawiam ...
Musze sie pochwalic, ze u Amelii pojawil sie nowy zabek , górna lewa dwójeczka., w sumie juz 3 zabki ma..nastepne w kolejce to górne jedynki z tego co widze.. Przez ostatnie dni mala wymaga tyle uwagi i poswiecenia, ze mi czasu na wszystko brakuje...zasuwa na czworaka do Lózeczka, sofy lub czegokolwiek wysokiego i wstaje na nózki, w lózeczku wyglada na to , ze wszystkie zabawki jej przeszkadzaja, bo podnosi sie przy pomocy jednej reki i druga wyrzuca je na podloge i sie smieje.... Ciagle prosi o piosenki i zabawe...sama mi cos podspiewuje w stylu aaaaaaaa Robi sie pózno wiec zmykam do lózka, do uslyszenia i milej nocki zycze.
|
|
#275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko, że ja dodatkowo robię sobie drzemkę w ciągu dnia w ok 15-16 (inaczej bym nie dotrwała do wieczora) to już wogóle ciężko mi jest...a jak już naprawdę zasnę to sny mam uhh okropne..nie pamiętam kiedy mi się coś śniło naprawdę fajnego.. ![]() chociaż wsumie pamiętam parę dni temu...szaja TY mi się śniłaś...miałaś jakąś fabrykę zabawek taką 3 pietrową..wchodziło się na samą górę po kręconych schodach...ale to nic..byłam twoim pracownikiem i wylałaś mnie bo pierdziałam!!!!! ale to tak przy okazji snów piszę
|
|
|
|
|
#276 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;24618736]ałła, Macius w avatarku jest pisałyście o pojemnikach na zabawki, my też trzymamy m.in, w pudelkach po pieluszkach. A plastikowe chwilowo idą w odstawkę, bo jak Tymek przy nich wstaje, opierając się całym ciężarem na jednym z brzegów, to one się przewracają i przeciwległym kantem go w czoło lub nos uderzają. [/QUOTE]Wypatrzyłam u Tymusia taki sam gryzaczek ze światełkiem jaki my mamy. Ciągła walka o niego jest ![]() Dobranoc kobitki. Żeby się dzieci nie budziły i dały się wyspać mamusiom.
|
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry kobitki
![]() nie nie, nie zwariowalam jeszcze, ze o tej porze nie spie, tez cos dzis bezsenna noc zaliczam a potem w ciagu dnia oczy mi sie kleja...nadrobilam Was wreszcie. ufffff, ale pedzicie ![]() Z tego co pamietam: Leus zdrowka dla Was i dzieciaczkow, a berodual i pulmicort nie za ostre dla Maluchow? to sterydy, ja na astme to bralam.. opakowanie na zabawki super, chyba musze podjechac do ikei, Stefek tez wywraca sie z platikowymi pudlami w ten sposob ![]() Margos bede scinac wloski, bo ostatnio zwisaja takie smieszne kosmyki Stefciowi Co do 'puszczania' Malzow na imprezy - nie mam zamiaru zabraniac, choc czesto powatpiewam czy to wlasciwe czy nie, niech idzie - skoro uznaje, ze nie ma w tym nic niewlasciwego i tu nie ma dla mnie znaczenia slub, spotkanie z kumplami czy mecz...ja tez nie lubie ograniczen Co do grudek w jedzeniu u nas nadal z tym spory problem, skonczyly mi sie sloiczki gerbera a tutejsze sa tylko z grudkami, Maly nie tyle sie krztusi co ma odruchy wymiotne..no i na koncu zwraca, mojego nie chce jesc nie wiem co mam robic, chyba nie zostaje nic innego jak probowac dalejU nas 5 nocka oduczania nocnego jedzenia i idzie nam bardzoooo ladnie teraz Maluch budzi sie wlasnie kolo 4 - dostaje mleczko a potem 8.30-9.00 i wcina 260 ml kaszki z owocami, te sama ilosc je teraz przed snem. sam sobie tak wyregulowal od paru dni![]() i dalej musze calusi dzien miec Go na oku, bo wstaje, puszcza sie, robi pare kroczkow przy sofie, siniaki na lokciach, kolankach i maly guz na czole czyli ciag dalszy watpliwych zdobyczy ![]() nic to ide przylozyc glowe a moze zasne
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 |
|
|
|
#278 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;24618736]pisałyście o pojemnikach na zabawki, my też trzymamy m.in, w pudelkach po pieluszkach. A plastikowe chwilowo idą w odstawkę, bo jak Tymek przy nich wstaje, opierając się całym ciężarem na jednym z brzegów, to one się przewracają i przeciwległym kantem go w czoło lub nos uderzają. [/QUOTE]Fajny. Muszę sprawdzić czy mi pod łóżeczko wejdzie, ale się obawiam że nie, bo ono raczej niskie. A tak fajnie było by ta przestrzeń wykorzystać. Lea a Ty jak tylko znów osobiście do Ikea zajrzysz to daj znać. Chętnie Cię kawką i ciachem ugoszczę. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Cytat:
Super że Stefek tak ładnie się dostosował. Gratulacje Oby jednak Tobie udało się poradzić z bezsennością. A ja mam lenia od rana. Jeszcze parę rzeczy do zrobienia a mnie się nie chce.
|
|||
|
|
|
#279 | |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny za wszystkie rady i sugestie co do nocnego wstawania mojego dziecka
Dziś było znacznie lepiej, tylko 1 (słownie: jedna ) pobudka A to na pewno dlatego, że wczoraj poszła spać dopiero po 22, bo cos nie mogła zasnąć. Może to jest sposób na nią? ![]() Cytat:
Zupy gotuję bez wywaru z mięsa, za dużo zachodu z tym
|
|
|
|
|
#280 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
Cytat:
mam wrażenie, że w ogóle nie zauważył różnicy.... Z jedzeniem obiadków to my problemów nie mamy, wcina aż miło popatrzeć Cytat:
![]() Dołączam się do osób, które dzisiaj miały problem ze spaniem w nocy i to nie z powodu budzących się maluchów... no dawno sie tak po łóżku nie wierciłam jak dzisiaj... nie wiem od czego to, ale im później było tym bardziej mnie stresowało to, że ja jeszcze nie śpię...no a przez to z kolei znów zasnąć nie mogłam i kółko się zmykało... masakra jakaś ![]() A ja dzisiaj już zdążyłam być u okulisty, w laboratorium na pobraniu krwi i prześwietleniu klatki ...pogoda paskudna u mnie...fuj...
|
|||
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
Ja raz dałam jogurt naturalny, tez bardzo smkowalo, ale kupa potem byla rzadka jak u niemowlaka
wiec narazie sie wstrzymuje z wszelkimi przetworami mlecznymi.Myślisz, że u takiego malucha mogą być robaki? Skad? |
|
|
|
#282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zyczenia pomogly, pospalam do 7 no i w takim razie kciuki za leniuszka, a zrob sobie dzisiaj wolne Evean pogon tesciowa!! co Ci bedzie czytac przez ramie Co do przypraw ja dodawalam ciunke soli, ale chyba tez zrezygnuje na rzecz ziol
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 |
|
|
|
|
#283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ooo tez fajnie masz |
|
|
|
|
#284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo dawniej takich nie było , człowiek jakś sobie radził ale teraz to naprawde łatwizna , chusteczki , pampersy itp![]() A ja z racji tego że mam dużą łazienke , tak sobie wszystko zorganizowałam , że szkoda mi bedzie sie przestawic. Łazienka na pietrze to i podgrzewacz tam umiesciłam ale i tak mam wode w termosie bo ten podgrzewacz mnie wpienia ![]() Wanienke mam na stelarzu, przewijak kłade na komodzie w łazience - gdzie mam też przybornik z kosmetykami dla małej. wykąpie kłade na przewijaku i jade z resztą wiec do sypialni młoda idzie juz oporządzona ![]() wyrośnie z wanienki i przewijaka to pewnie sie przestawie tak jak u was , ale człowiek przyzwyczaja sie do luksusu ![]() moja panna zdarła dziś uszy w nocy do krwi nie ma gorączki , nie marudzi , totalnie nic a masakruje te uszy - jedziemy dziś po południu do lekarza . może coś tam sie juz tli
|
|
#285 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie lubię... Cytat:
Pokaż królewnę Agatka śpiewa ze mną zawsze "Jadą jadą misie" Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie ci się malusio przestawił. U nas MASAKRA - dziewczyny, w szoku jestem, młoda pochłonęła o 22 240ml kaszki do picia, a o 2 w nocy ryk bo głodna 150ml wciągnęła mleka, rano przed 8 też 150. Cytat:
Cytat:
O 7 rano przyszedł facet nam kuchnię mierzyć... No i oczywiście koncepcja kolorystyczna zmieniona Blat jasny, maziajowaty, ale tak drobno, w sumie nie widziałam takiego nigdzie, a fronty jasny orzech, ale taki chłodny, średniociemny kolor, lakierowany mdf będzie. Boki prawie takie jak fronty, niestety idealnie nie dało się dobrać, co zawsze mnie wpienia
|
|||||||
|
|
|
#286 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;24620528]u mnie też nie ma, w Katowicach jest.
to kawałek drogi jest- 60km, ale zawsze jakiegoś znajomego lub kogoś z rodziny wykorzystam jak jedzie... ![]() a to czemu tak? [/QUOTE]A czy ja wiem? takie typy W nocy było lepiej, co2-2,5 godz.Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;24621298]Co do grudek - u nas za 3 razem już bez problemu weszły. A teraz widzę, że woli pociumkać a nie same papki memlać.[/QUOTE] U nas to samo, jak dostała papke, to była zdziwiona ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Współczuję.Zmiksuj mu jedzenie. Cytat:
Cytat:
Dzień dobry. U nas pogoda fuuuujjjjj. Raz pada śnieg, raz deszcz. Nie wiem czy wyjdziemy na spacer. Muszę przypilnować pogody ![]() Łukasz wrócił bardzo zadowolony, ale mocno zmęczony. W nocy spał 10 minut, bo trzeba było gadać z kolegami. No ale prawa młodości....
|
|
#287 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;24624561]U nas MASAKRA - dziewczyny, w szoku jestem, młoda pochłonęła o 22 240ml kaszki do picia, a o 2 w nocy ryk bo głodna 150ml wciągnęła mleka, rano przed 8 też 150. O 7 rano przyszedł facet nam kuchnię mierzyć... No i oczywiście koncepcja kolorystyczna zmieniona Blat jasny, maziajowaty, ale tak drobno, w sumie nie widziałam takiego nigdzie, a fronty jasny orzech, ale taki chłodny, średniociemny kolor, lakierowany mdf będzie. Boki prawie takie jak fronty, niestety idealnie nie dało się dobrać, co zawsze mnie wpienia [/QUOTE]A co się dziwisz - musi parę miesięcy słabego jedzenia nadrobić. Poza tym siły potrzebuje, żeby ruszyć do przodu. ![]() Dlatego ja mam białą. Jeszcze nie skończoną. Zawsze tak jest, że prowizorki się najdłużej trzymają. Jak będę malować mieszkanie to obiecałam sobie dokończyć.
|
||
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też nie ma zębów (8mies) Mojej koleżanki syn miał 13 miesięcy jak wyszły mu pierwsze zęby ![]() Ja z 10 mies, mój tata też jakoś późno. Więc to nie jest że MUSI mieć zęby w tym i w tym miesiacu. |
|
|
|
|
#289 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;24624561] No właśnie, masz podwójne rzeczy? ![]() [/QUOTE] Ja nie kupuję takich samych. Podwójne jedynie to, co dostaniemy w prezencie. Chociaż niektóre rzeczy chyba będziemy musieli dokupić np. miskę. A tu odpowiedź dlaczego: http://www.youtube.com/watch?v=x3sl4c9wke8 Proszę nie zwracać zbytniej uwagi na przyśpiewy mojego szanownego małżonka ![]() Wczoraj na kolację dziewczyny zjadły kaszkę manną na mleku krowim. Na razie nie ma wysypki, biegunki ani innych cudów. Obserwujemy.
|
|
#290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiści śpimy razem, bo przy tej ilości karmien w nocy, to już chyba byłabym swoim cieniem, gdybym jeszcze chciała ją odkładać do łóżeczka
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za odzew! Zatem mogę spać spokojnie, bo wniosek z tego, że nie jesteśmy odosobnionym bezzębnym przypadkiem!
Cytat:
)2 w1, ale produkujecie taką ilość postów i jest was tutaj tak dużo, że nie jestem w stanie tego przebrnąć po prostu nie mam na to czasu Ale nie powiem, super że wątek jest taki "żywy" - pozazdrościć |
|
|
|
|
#292 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
leć do lekarza!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
szkoda, że nie mam głosników w pracy...![]() Cytat:
i jakoś się to wszystko kręci
|
|||||
|
|
|
#293 | ||
|
Konto usunięte
|
sparkly, justin, i reszta z UK i okolic, mam pytanie.
Jak rodzina posyła Wam paczki z Polski? ![]() Pocztą , kurierem? Chciałam siostrzenicom paczkę wysłać, raptem 1600g, - 62zl ekonomiczna...- no bez jaj. ![]() Jak siostra z Anglii mi coś posyła, to znacznie mniej kosztuje... ![]() byłam u lekarza, opiernicz dostałam, że dopiero teraz, jak węzeł wielkości jajka. dziś to już nawet buzi porządnie otworzyć nie umiałam. ach te choróbska wstrętne... Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;24624561] O 7 rano przyszedł facet nam kuchnię mierzyć... No i oczywiście koncepcja kolorystyczna zmieniona Blat jasny, maziajowaty, ale tak drobno, w sumie nie widziałam takiego nigdzie, a fronty jasny orzech, ale taki chłodny, średniociemny kolor, lakierowany mdf będzie. Boki prawie takie jak fronty, niestety idealnie nie dało się dobrać, co zawsze mnie wpienia [/QUOTE]a czemu zmiana kolorów? fronty jasny orzech- lakierowany mdf,- czyli gładkie bez usłojenia w kolorze jasny orzech?? ![]() Da się idealnie dobrać, da.... ![]() Cytat:
a TŻ głos operowy... |
||
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
sparkly świetna jazda
mój mąż jak był ostatnio w domu też coś takiego wymyślił, woził małą w misce po pokoju imitując samachód ja sie popłakałam ze śmiechu a Gabi ze strachu
|
#295 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chyba bym zawały dostała ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;24624561]... Fajnie ci się malusio przestawił. U nas MASAKRA - dziewczyny, w szoku jestem, młoda pochłonęła o 22 240ml kaszki do picia, a o 2 w nocy ryk bo głodna 150ml wciągnęła mleka, rano przed 8 też 150. ...[/QUOTE] to podobnie jak u nas wczoraj. za to dziśw nocy odmówiła żarcia o 23, obudziła się głodna o 1... a potem zamiast doczekać do 8, rozdarła się o 6... rozregulowała się całkiem... ![]() za to od 20 minut bawi się ślicznie w łóżeczku. sama chociaż tyle...zrobiłam sobie wczoraj parapetowy ogródek ![]() posiałam bazylię, lubczyk i posadziłam cebulkę na szczypiorek. jakąś manię mam ostatnio na punkcie roślin. żeby nie powiedzieć zajoba . baaardzo potrzebuję odskoczni, na razie (póki zimno i nosa z domu nie chce mi się zbytnio wysadzać) musi mi wystarczyć to
|
||
|
|
|
#296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;24626819]sparkly, justin, i reszta z UK i okolic, mam pytanie. Jak rodzina posyła Wam paczki z Polski? ![]() Pocztą , kurierem? Chciałam siostrzenicom paczkę wysłać, raptem 1600g, - 62zl ekonomiczna...- no bez jaj. ![]() Jak siostra z Anglii mi coś posyła, to znacznie mniej kosztuje... ![]() a TŻ głos operowy... Takie typowe paczki to rzadko wysyłają. Raczej coś małego co się mieści w kategorii listu. Rodzice wysłali nam paczkę Pocztą Polską przed świętami 16/12. Zapłacili ponad 150zł za priorytet, bo napakowali tam spożywczych produktów na święta. Dostaliśmy ją ... 11 stycznia. Więc to był pierwszy i ostatni raz. My do Polski wysyłamy prywatną firmą kurierską. Za 16 kg zapłaciłam 22 funty (jakieś 90zł) i doszła w 5 dni. Nie wiem, czy z Polski też wożą. Wyślę ci linka na PW. TŻta do X Factor wyślę. Może będzie sławny
|
|
#297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Cytat:
Ale czad.Muszę mojemu pokazać ten wynalazek.Super ![]() Lea z pl też biorą paczki ale min musisz zapłacić 20f a paczka max 20kg.Ja w piątek organizuje paczke i bedzie ważyć jakies 13kg ale i tak musze zapłacic 20f. |
|
|
|
|
#299 | |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;24624561]
Pokaż królewnę Agatka śpiewa ze mną zawsze "Jadą jadą misie" Zaraz wrzuce na youtube filmik i pokaze ![]() A co chodzi o piosenki to mala mi spiewa w lózku aaa aaa, tak jak ja jej czasami, a przy ìosence "Jagódki" wstaje na nózki , macha raczkami, kreci dlonmi i klaszcze...chyba niezla tancerka z niej bedzie O 7 rano przyszedł facet nam kuchnię mierzyć... No i oczywiście koncepcja kolorystyczna zmieniona Blat jasny, maziajowaty, ale tak drobno, w sumie nie widziałam takiego nigdzie, a fronty jasny orzech, ale taki chłodny, średniociemny kolor, lakierowany mdf będzie. Boki prawie takie jak fronty, niestety idealnie nie dało się dobrać, co zawsze mnie wpienia [/QUOTE]Ja mam kuchnie tez w takim jasnym kolorze ale blaty cos mieszane szare, zielen , biel.... ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- . ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
..ale jazda!!!! ...alez ci mezczyzni maja pomysly !!!! Szajajaba...pierwszy filmik juz wrzucony...drugi wchodzi... Filmik 1 : Amelia smieszek Filmik 2: Na czworaka i do góry
Edytowane przez marhalczar Czas edycji: 2011-01-26 o 15:04 |
|
|
|
|
#300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małe super ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;24626819] byłam u lekarza, opiernicz dostałam, że dopiero teraz, jak węzeł wielkości jajka. dziś to już nawet buzi porządnie otworzyć nie umiałam. ach te choróbska wstrętne... [/QUOTE] To sie zaprawiłaś. Zdrowiej szybko Cytat:
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2462756 7] zrobiłam sobie wczoraj parapetowy ogródek ![]() posiałam bazylię, lubczyk i posadziłam cebulkę na szczypiorek. jakąś manię mam ostatnio na punkcie roślin. żeby nie powiedzieć zajoba . baaardzo potrzebuję odskoczni, na razie (póki zimno i nosa z domu nie chce mi się zbytnio wysadzać) musi mi wystarczyć to [/QUOTE]Ooo super Też myślałam o szczypiorku i do tego koperek żeby zamrozic. Bo ten sklepowy jakiś bez smaku
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

dlatego spimy razem- i tak czuje się jak zombie, więc nie wyobrazam sobie wstawania co godzinę, czasem pół..
wolałabym brązowy, bo sama wolę taki, spróbuję na pewno.
[/QUOTE]
nie wiem co mam robic, chyba nie zostaje nic innego jak probowac dalej

Oby jednak Tobie udało się poradzić z bezsennością. 

leć do lekarza!