|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Dzień Dobry
Kurczę mieliśmy dziś iść z Tż'em na miasto, tej sukienki poszukać, ale nie wiem czy to jest sens, bo tak sypie śnieg, że to paranoja, przejdzie się parę kroków i człowiek jak bałwanek jest, żadna przyjemność Aktualnie jem sobie śniadanko - kawusia + 7days czekoladowy I dziś chyba popełnię okropny grzech, ale wyprostuję włosy chyba, bo mam takie dziwne po tym warkoczu, takie blee, a nie mogę ich umyć, bo suszarkę pożyczyłam mojej przyszłej bratowej wczoraj, a ona dopiero po 14 będzie, bo z pracy wróci![]() kobietasukcesu - Mogę Cię pocieszyć, że mnie to tak boli, że wytrzymać nie idzie - dzień przed to mnie uciska w dole brzucha, jajniki mnie okropnie bolą, jest mi słabo i ciągle mam wrażenie jakbym musiała do toalety - w dzień @ leżę tylko i wyłącznie w łóżku, bo tak mnie wszystko boli, mam gorączkę, jest mi niedobrze, słabo, jedynie wstaję do toalety ale przejście mi też trochę zajmuje bo tak się źle czuję, no i w 2 dzień jest tak samo jak w tym przed @ z wykluczeniem tej ciągłej chęci pójścia do toalety ![]() marthaa - jaki żałosny gościu - a czasem to i 34- jedną sukienkę i płaszczyk mam w takich rozmiarach A spodnie to 36/38 zależy też jaka rozmiarówka(chociaż i tak zawsze muszę skracać ...). Także mogłaby być dobra Mam 4 lutego, dojdzie? A masz gdzieś jej zdjęcie? angelwithoutsoul - na pewno nie będzie tak jak w tym śnie, z tego co pamiętam to Twój Tż jest bardzo, ale to bardzo kochany i zakochany w Tobie przede wszystkim po uszy! Tż się śmieje i pyta mnie, czy w tak młodym wieku można mieć instynkt macierzyński i to bardzo dobrze rozwinięty ![]() niezapominajka89 - oo, to taniutko! A gdzie kupowałaś, w aptece, w jakimś sklepie? caate - to super, że już lepiej! marta85 - a ja dziś znów poleniuchuję w samotności do południa, potem chcę jakiś fajny makijaż sobie zrobić i do taty Tż'a idziemy,a późne popołudnie i wieczór to pewnie spędzimy z Tż'em u mnie na leniuchowaniu, także nic nowego Hahaha dobree z tym smażeniem frytek, no jak ja miałam wtedy ten olej to Tż też wyleciał ze smażeniem, ale kotletów Ja jak kiedyś byłam tak pomalowana, bo szłam do miasta z rana i nie chciało mi się malować oczu, więc tylko podkład i puder i spotkałam się z Tż'em, bo przyszedł po mnie do miasta to jak mnie zobaczył to do mnie "piękna jesteś, wyglądasz tak ślicznie, tak ... świeżo" ![]() buahhot - ojej, biedactwo ![]() Głupie choróbska no Jezu, jak mnie drażnią te przychodnie i w ogóle ta cała służba zdrowia O, przeglądnę sobie jakieś makijaże na dziś
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
zdrówka życzę ![]() ja już prawie całkiem wróciłam do siebie
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez rano dobrze sie czulam, a teraz mna telepie
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a podobno takie coś trzeba 'wyleżeć' ![]() mam mały problem, ale napisze o tym w klubie. |
|
|
|
|
#3966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe widocznie można, Ty jesteś na to żywym dowdem ![]() buahhot Oj bidulko, trzymaj sie tam cieplutko A ty chodzisz do poradni się zapisać, a nie lepiej dzwonić?Nie wiem czemu, ale zawsze mi się wydawało, że masz naturalny ciemny blond, moja pomyłka
|
|
|
#3967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() frytki - kotlety czysto - świeżo
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
marthaaa ha ha Twój były jest śmieszny. Przynajmniej teraz wiesz, że nic nie straciłaś.
marta 85 ja to w sumie na ulotki muszę iść, a tak to nie mam planów. Heh. Tak sypie śnieg, że szybko będę bałwanem. ![]() caate ciesze się, że lepiej się czujesz. ![]() buahhot biedna, zdrowiej nam, jak najszybciej. xhankax ja wczoraj użyłam Pantene z tego zestawu i włosy mam fajne po nim. Miękkie i nie puszą się nawet.
|
|
#3969 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
rowniez wspolczuje, jak to choróbsko dlugo Cie trzyma
![]() Cytat:
Mialam taki sredni/ciemny blond, nawet mam go w albumie w zdjeciach, ale aktualnie mam takie jak na zdj nr 10 no troche ciemniejsze ![]() dziekuje dziewczyny za wsparcie
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-26 o 12:21 |
|
|
|
|
#3970 |
|
Raczkowanie
|
buahhot U mnie jest tak, że najlepiej dzwonić do poradni o 8 rano, bo później jak ludzie zaczynają się do nich dobierać, to dodzwonić sie nie idzie
Dlatego zawsze wstaje wcześnie i dzwonie z rana.Na zdjęciu ten kolor wydaje się taki jasny, a mi bardziej podobają się takie złote, ciepłe refleksy. Wydaje mi się, że w takich byłoby Ci ładnie, bo jesteś dość opalona. Pokaż jak już się przefarbujesz Ale i tak najbardziej mi się podoba ostatnie zdjęcie z Twojego albumu, kolor jest oszałamiający
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2011-01-26 o 12:35 |
|
|
|
#3971 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Pokaze sie pokaze
|
|
|
|
|
#3972 |
|
Raczkowanie
|
Jak na zdjęciu nr 7 "6 stockholm"
Tam masz takie złote refleksy, przynajmniej tak to wygląda na zdjęciu
|
|
#3973 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Mam zapalenie gardla, dostalam kolejne zwolnienie z egzaminow ale niestety musze isc, bo kto za mnie zaliczy. Wole miec wszystko z glowy niz pozniej sie bawic w jakies poprawki. Masakra |
|
|
|
|
#3974 |
|
Zadomowienie
|
buahhot caate do zdrowia dziewczynki
marthaa hahaha Oj Ci faceci ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Moja corcia wola na nocniczek wiec bede do przodu o 50 zlotych nie bede musiala pampersow kupowac no chyba ze na noc jedna paczke wiec i tak zaoszczedze
|
|
#3975 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
nie było mnie troszkę, ale nie mialam czasu na komputer..widzę że dużo z was choruje, ja też jestem przeziębiona.. Zdrówka życzę ![]() Buziaczki ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#3976 | |||
|
Raczkowanie
|
Moim też
Ale teraz to...Mogę mu co najwyżej dedykować piosenkę "Nie Ty,nie My(Spadaj)" Sistars ![]() Cytat:
![]() Stare zdjęcie, z mamą z wesela ). Faceci są dziwni ...Pewnie nie chce, żebyś go "inwigilowała". A mój znowu nie chce, żebym się z nim jakkolwiek kontaktowała, miał dwa telefony, więc jeden, na który miałam numer po prostu wyłączył, na gg zablokował, usunął z pozostałych portali, a w szkole się nie spotykamy, bo nie chodzi. Jakby mi zależało na tym kontakcie z nim... Ale to on zawsze się do mnie odzywa i pisze Więc... Kij mu w oko i kawałek szkła.Cytat:
![]() Cytat:
Muszę sobie znaleźć innego Tylko kto mnie będzie chciał... Z resztą mam przypiętą jego plakietkę. W dodatku boję się, że jak on mnie z kimś zobaczy, to będzie ARMAGEDON.
|
|
#3977 |
|
Raczkowanie
|
_Alessandra w pobliskim sklepie spożywczy.
Wróciłam niedawno do domu chciałam odpocząć, a później się pouczyć, a tu znowu muszę wyjść
|
#3978 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
widziałam wszystkie odcinki ![]() Cytat:
![]() zdrówka dla wszystkich chorujących dzisiaj zmęczona jestem i myślę, że będzie tylko podstawa. |
|||
|
|
|
#3979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Kurcze znowu mnie cos rozkłada Niedawno chorowałam a dziś obudził mnie ból głowy, który utrzymuje się przez cały dzień, no i zimno mi, pomału dostaję gorączkę 37,2 już Poza tym byłam wczoraj u orto, tradycyjnie wyczekałam się ponad 3 godz, bo miałam na 17 30 a w domu byłam o 21 30,ale przynajmniej wziął wyciski na aparat retencyjny, czyli ostatni etap leczenia. Soph dobrze że już jest w porządku ![]() caate zdrówka zaraz oblukam filmik, już widzę cudowne loki obejrzałam makijaż średnio mi się podobał, ale tylko z tego względu że nie przepadam za takimi odcieniami, natomiast sam filmik należy do moich ulubionych, mimo gorączki :P wszystko jasno wytłumaczone, cały czas mówiłaś, no rewelacja Kitka gratuluję zaliczeń dobrze że nie odpuściłaś, a co do K to daj mu jeszcze czas... xhankax jak się czuje nasza przyszła mama?? ![]() Montii już niedługo zobaczysz Fabianka jak nastrój przed porodem?idę zaraz do łóżka bo tak mnie głowa boli że masakra
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2011-01-26 o 16:42 |
|
|
|
#3981 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Nie ukrywam ze sie zirytowalam czytajac niektore z Was. Ale po kolei. Cytat:
Dlaczego? Bo dla osoby ktora pali jest to czynnosc przyjemna, wiadomo, inaczej by tego nie robila. Dla mnie nie. Nie obchodza mnie jej zolte zeby, zniszczona cera czy wieksza predyspozycja na zapadniecie na nowotwor krtani, przelyku czy pluc. Nie obchodzi mnie ze ma wieksze ryzyko na to ze rozwinie sie u niej POChP. W ogole. Niech robi co chce ale U SIEBIE W SWOIM WLASNYM MIESZKANIU A NIE W MIEJSCU PUBLICZNYM. A toaleta szkolna zdecydowanie jest miejscem publicznym. Jak za przeproszeniem gowniarze czuja sie tak dorosli ze chca palic to niech to robia u siebie w domu. Dlaczego szkolni koledzy ktorzy nie pala maja wachac ten smrod? A jezeli ktos choruje na astme - to co, nie pojdzie sie za przeproszeniem wysikac z obawy ze sie zacznie dusic? Bywa tak i to czesto. Chyba wiekszosc z Was o tym nie wie z tego co czytam w Waszych wypowiedziach ktore nizej pozwolilam sobie przytoczyc - to nie jest tak ze osoba ktora pali szkodzi tylko sobie. Byly juz dawno robione badania ze bierni palacze sa tak samo albo nawet i bardziej narazeni na wszystko co zle zwiazane z papierosami niz ci ktorzy pala. Wiec ja nie zycze sobie zeby ktos przy mnie palil w miejscu publicznym, wspolnym. Wczesniej w klubie musialam mrugac 4 razy czesciej niz norma poniewaz tak mi rogowka wysychala od dymu. Oczy mnie szczypaly i piekly. Ale jeszcze to sie dalo wytrzymac, natomiast swiadomosc ze jestem truta juz nie. Ja chce pozyc w zdrowiu, bez ryzyka ze z powodu bycia biernym palaczem mam zwiekszone ryzyko zachorowania. A tak w ogole to od momentu rzucenia palenia potrzeba kilku lat bez zadnego sporadycznego podpalania zeby pluca doszly do stanu takiego, jakie byly wczesniej. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A teraz druga sprawa - no zaraz wyjde z siebie i stane obok. Cytat:
No odmowily, rany boskie a co mialy zrobic?? My tez mamy godziny pracy, limit pacjentow i tyle. Czy Wy, takie zbulwersowane zostawalybyscie po godzinach pracy za darmo by przyjac jeszcze kilku petentow czy o okreslonej godzinie zamykacie bo konczycie prace i cieszycie sie czasem wolnym? Pracowalam przez pewien czas w przychodni i to byla tragedia. Byl limit pacjentow i pracowalam do 18 a tu mi co chwile ktos wchodzi i czy jeszcze moze sie zapisac i czy moze sie zapisac. No i bywalo ze ja ich przyjmowalam w wyniku czego wychodzilam z pracy o 20 i nikt mi za te nadgodziny nie placil. Pretensje miejcie do NFZ a nie do lekarzy. To oni ustalaja limity dla kazdej przychodni. Reszte pacjentow lekarz by musial leczyc z wlasnej kieszeni a chyba nie o to chodzi zeby doplacac ? Nie. Lekarz tez ma prawo do odpoczynku po pracy, tez ma zaplanowane popoludnie, tez chce miec czas dla najblizszych a nie siedziec w pracy po godzinach bo Wy macie takie widzimisie. To sie nie zdarza raz czy dwa. Takich pacjentow jest codziennie z 10 ktorzy chca byc dodatkowo. A ja nie zamierzam ani nikt z moich znajomych zycie spedzic tylko i wylacznie w pracy. Kiedys konczy sie cierpliwosc i zaczyna odpowiadac - nie, nie przyjme dodatkowo (czytaj to jako - chce isc juz do domu, do TZ, do dziecka jak sie je ma). Czy to takie dziwne? Cytat:
Ja w pracy nie siedze na tylku i nie pije kawy i nie mam czasu na wizaz jak niektore z Was. Ide bo chyba sie dzis nie dogadamy, o ile w ogole. Cholernie przykro mi sie zrobilo. |
||||||
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah nie bulwersuj się
Wiadomo, że lekarze to ludzie wykonujący swój zawód tylko, a wszystko ustala "góra" .. Tez raz miałam sytuację, że nie zostałam przyjęta z wynikami z którymi miałam się pokazać , a wieczorem musiał do mnie lekarz do domu przyjeżdżać , bo mi się zemdlało i od razu szpital, nie wspomnę jaką aferę zrobił drugi lekarz temu co mnie nie przyjął
|
#3983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi głównie chodziło o sam fakt czepiania się innych, o to jak żyją.---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Tallulah,
masz chyba dzisiaj gorszy dzień ![]() Co do palenia, to zupełnie z tobą się zgadzam ale i tak w tym temacie każdy będzie inaczej na to patrzył. Co do przychodni, w części mogę się z tobą zgodzić. Ale to specyficzny zawód, pomagający ludziom. My też mamy czasem prawo ponarzekać, kiedy z bólu gardła nie potrafię mówić, a nikt nie chce mnie przyjąć albo to samo z bólem zęba, z zapaleniem spojówki, z 40-stopniową gorączką. Wszystkie przykłady z autopsji. I wiemy, że to wina funkcjonowania naszej służby zdrowia, a nie samych lekarzy ale pomarzekać przecież możemy, bo co nam innego zostaje
|
|
#3985 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam gorszego dnia - tylko jak czytam takie wypowiedzi w stylu "jak to, dlaczego nie przyjal, dlaczego odmowil" to mnie szlag trafia bo ta osoba tez nie pomysli ze lekarz jest zmeczony i konczy prace na dzis.
Haniu, Ty bys zostawala po pracy? Za darmo? I to nie raz czy dwa ale praktycznie zawsze bo zawsze sie tacy pacjenci znajduja? Skracalabys swoj czas byca z TZ, z rodzina, potem z dzieckiem? Twoj odpoczynek ktory Ci sie nalezy? Przeciez istnieje praktycznie w kazdym wiekszym miescie a wiekszosc z Was w takim mieszka ambulatorium pomocy doraznej, takie 24 godzinne - i nie mowie tu o izbie przyjec szpitalnej. Tam sie mozna zglosic gdzy przychodnia juz konczy prace. Zielone oko - Twoja sytuacja ktora opisujesz jest zupelnie inna. Ja jestem slowna i jezeli sie z pacjentem umawiam ze mi przyjdzie pokazac wyniki to przyjmuje go chociazby po godzinach, nie jest wtedy dla mnie problemem zostac dluzej, bo tak przeciez bylismy umowieni. Ja mowie o tych pacjentach ktorzy sie bulwersuja ze sie ich wcisnac nie da, bywa ze wyzywaja nas od najgorszych a my mamy dosc. Mojej kolezance dziecko naplulo w twarz a rodzice nie zareagowali. Inna moja kolezanka odmowila wypisania recepty anty jakiejs mlodej dziewczynie bez polecenia ginekologa (naprawde nie mogla) to ta ja nazwala za przeproszeniem ****a. Tacy pacjenci to niestety czestosc w przychodniach. Mnie dzis zona pacjenta zwrocila uwage w bardzo niegrzeczny sposob o godzinie 1o czemu jej maz jeszcze wypisu nie dostal kiedy na drzwiach jak byk pisze - wypisy wydajemy miedzy godzina 13 a 15. Ale nie, ona chce juz teraz zaraz. Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-01-26 o 17:59 |
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O takich przygodach różnych mogłabym wiele pisać. Chciałam kiedyś skorzystać z takiej pomocy doraźnej, niestety pani mnie nie przyjęła mówiąc, że nie widzi potrzeby. Udusiłabym się, gdyby nie mama, która na szczęście w szpitalu pracuje. Pewnie w wielu zawodach zdarzają się takie sytuacje, jakie opisujesz. Mojej koleżance nauczycielce, gimnazjalista napluł do kawy, rodzice opieprzyli ją za to, że sprawdza zadania domowe itp. Faktem jest, że jakoś nasz naród coraz bardziej sfrustrowany
Edytowane przez xhankax Czas edycji: 2011-01-26 o 18:00 |
|
|
|
|
#3987 |
|
Wtajemniczenie
|
To prawda. Zle sie u nas w kraju dzieje a sluzba zdrowia to juz w ogole kuleje.
Wiecie co ostatnio urzednicy wymyslili? Bo jak wiecie niektore osoby z chorobami przewleklymi maja znizki na leki i sie specjalnie to umieszcza na recepcie ![]() No to teraz za bledne wypisanie recepty wg urzednika ktory z medycyna ma niewiele wspolnego (bledne w sensie ze on stwierdzi ze pacjent nie powinien miec znizki) kara wiezienia dla lekarza 8 lat. Bez instytucji gdzie moznaby sie odwolac. Chca nas umieszczac za to w celach z ludzmi ktorzy na przyklad zrobili napad z bronia (za to tez jest 8 lat). Zmniejszaja nam oddzial bo niby rzad nie ma pieniedzy - wiec jak do tej pory sie czekalo na operacje zacmy ok 2 lata na NFZ oczywiscie to teraz wyjdzie jeszcze dluzej. Ogolnie szkoda gadac tylko chyba czas nie wiem, wyjechac?
|
|
|
|
#3988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Na początku życzę zdrówka wszystkim chorującym Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3989 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra dziewczyny, temat jest kontrowersyjny i nie o tym jest nasz wątek
![]() Co robicie dzisiaj ze SPA? Ja chwilę odpoczywam od papierów, miałam się dziś spotkać z TŻ bo mamy ,,miesięcznicę" a ja się nie wyrobiłam i się nie spotkamy
|
#3990 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do SPA to ja odebralam dzis z poczty moj zestaw Himalaya do wzmocnienia wloskow i zamierzam go dzis uzyc ![]() Chce tez zrobic maseczke nawilzajaca na twarz i pomalowac paznokcie u stop na szaro, a tak to podstawa ![]() Caate - suuuuper filmik Bardzo mi sie podobal, masz niezwykle kojacy glos ![]() I jeszcze chcialam powiedziec dziewczyny ze macie niesamowicie dlugie wlosy, ja sie normalnie czuje lysa przy Was z moimi 34 cm (ale mierzylam jako loki wiec w sumie nie wiem ile by wyszlo).Z rok temu mialam kolo 43-44 cm ale tez mierzylam jako loki ![]() Chyba nigdy by mi sie nie udalo zapuscic do 50, podziwiam
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

I dziś chyba popełnię okropny grzech, ale wyprostuję włosy chyba, bo mam takie dziwne po tym warkoczu, takie blee, a nie mogę ich umyć, bo suszarkę pożyczyłam mojej przyszłej bratowej wczoraj, a ona dopiero po 14 będzie, bo z pracy wróci
Mogę Cię pocieszyć, że mnie to tak boli, że wytrzymać nie idzie - dzień przed to mnie uciska w dole brzucha, jajniki mnie okropnie bolą, jest mi słabo i ciągle mam wrażenie jakbym musiała do toalety - w dzień @ leżę tylko i wyłącznie w łóżku, bo tak mnie wszystko boli, mam gorączkę, jest mi niedobrze, słabo, jedynie wstaję do toalety ale przejście mi też trochę zajmuje bo tak się źle czuję, no i w 2 dzień jest tak samo jak w tym przed @ z wykluczeniem tej ciągłej chęci pójścia do toalety 
A spodnie to 36/38 zależy też jaka rozmiarówka(chociaż i tak zawsze muszę skracać ...). Także mogłaby być dobra
Mam 4 lutego, dojdzie?
A masz gdzieś jej zdjęcie?
Jezu, jak mnie drażnią te przychodnie i w ogóle ta cała służba zdrowia 

). Faceci są dziwni 

Niedawno chorowałam a dziś obudził mnie ból głowy, który utrzymuje się przez cały dzień, no i zimno mi, pomału dostaję gorączkę 37,2 już

Bardzo mi sie podobal, masz niezwykle kojacy glos