|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Cytat:
Nie wierze, dawaj foty.... ![]() Cytat:
Tescik?? Nieeeeee cos tyyyy..... ![]() Znamy sie nie od dzisiaj, nie..? ![]() Moje dziecie spi i spi....jak milo...wczoraj ledwo godzinke w dzien pospal a dzisiaj juz 1,5 spi.... ![]() A ja ogladam strone z bosssssskimi lakierami do paznokci... ![]()
|
|
#3902 |
|
Zadomowienie
|
karenina do lekarza
![]() ![]() ale Andre słodziutki włosy to ma takie super, jak Miriam już prawie swoja drogą to umieram z ciekawości jak będzie druga pociecha Zaharii wyglądała ![]() dziewczyny wygońcie mnie do nauki pasjonująca sprawa!tarasiu- Blanka tez jadła nan baaardzo dlugo i smakowalo jej.. az do roczku i wtedy nastapil bunt na pokladzie i koniec nan w ogole moje dziecko z mlekiem na bakier troszke stoi, zjada rano i wieczorem ale max 150ml. Nasi znajomi poznali nas ze swoimi znajomymi, ktorzy maja coreczke 3tyg mlodsza od Blanki, ale sie dziewczyny bawią razem
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Andre jak zawsze uroczy i te jego spojrzenie niewiniatka-boskie Ola fajnie wyglada taka zabawa dwoch maluchów Moj Mati bawi sie z corka siostry i co chwilke podchodzi do niej i ja przytula i probuje ja ukochac ale ona nie lubi przytulancow a moj MAti to taka lepa i tylko by sie przytulal do dziewczyn ![]()
|
#3904 |
|
Zadomowienie
|
Ola, moja je rano mleko max 120 a wieczorem 180 i potem ok. 150. wiec tez nie za duzo.;]
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
No i zbój mój wstał,teraz to sie zacznie jak do wieczora bedzie mi szalał
A gdzie Brombi????przyszła,fotek naobiecała i zwiała ![]()
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Ela my używamy 5, bo 4+ są praktycznie takie jak 4 Moja pediatra to samo o mlekach mówi Karenina nie ma żartów do lekarza ![]() Ale Andre |
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem
![]() Młody wstał, jak miałam właśnie napisać ![]() Lucky mam nadzieję, że gorączka Oli to nic poważnego ![]() Kate Wiki jest przesłodki i coraz bardziej podobny do Mamusi Pietrusiu, Kamilka to super dziewczynka ![]() Kareninko Jak to przesyt Twoją osobą, nie było Cię 3 dni i od razu cisza i pustka, wszystkie z tęsknoty usychały i nie chciało im się nic pisać ![]() Andre, jak zwykle cudny łobuziak
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Nie strasz mnie, bo się Ciebie nie boję ![]() DSC_0018.jpg DSC_0512.jpg DSC_0571.jpg Te dwa ostatnie z dzisiaj , na jednym widać próbę wymuszenia płaczem. Różowa pantera ma 25 lat, dostałam ją jak szłam do zerówki ![]() DSC_0596.jpg DSC_0597.jpg
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Na tvn o diecie Dukana będzie zaraz w "Między kuchnią a salonem"
|
#3911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, do Miriam to mu brakuje....moze jak nie bede mu obcinala do 2 roczku to Miriam dogoni.... ![]() ![]() Ale minek Piotrusia nic nie przebije.... ![]() Cytat:
Hehehe...ciekawy punkt widzenia.... ![]() Niby nie boi, ale fotki od razu sie pokazaly.... Sliczny chlopaczek....te oczeta czaaaarne.... Brombi a za co Filus sie tak trzyma na 3 zdjeciu...? Maly juz wstal, zjadl deserek - fan mandarynek sie znalazl...jak je widzi to wariacja od razu... - i teraz szaleje a ja ide ciasto dokonczyc.... ![]()
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Za pieluchę
![]() Toż to moonwalk przecie, ze słynnym chwytem za krocze Oglądał ktoś? Ta dietetyczka to porażka normalnie, jakiś szczyt egzaltacji i zupełny brak profesjonalizmu
|
#3913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
160 mam tylko i waże różnie. Niestety teraz 49kg ale chce wrócić do wago 52 tak się dobrze czułam.Cycki no niestety im więcej ciała tym lepiej hehehe dlatego też wole być cięższa bo i tyłek mam większyBiedna Olcia mam nadzieje, że gorączka szybko spadnie. Pisz jak tam potem z Olcią
http://www.suwaczki.com/tickers/zpbn8rib6zl5m7dt.png http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6x1hpl35ubozv.png Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2011-01-26 o 15:44 |
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
ogladamy ogladamy
:brzydal :no i sa focie.Filus przesłodki i jaki juz kawalerro sie zrobil sliczny
|
#3915 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=tarasia;24617202]ja syrop trzymałam przez 12 h na zewnątrz, żeby wydzielił się sok a potem w lodówce.
dawałam 3 razy dziennie po łyżeczce. Nie było z tym problemu bo jest słodki. a co z tym mlekiem Nestle? Moja ma zielone kupy i brzydko pachną i musze wrócić do bebiko ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
śliczny ![]() Co do chodzenia to też bym jeszcze mu dała troszke czasu
|
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko karenina wrocila tak odrazu watek odżył
![]() Brombi Fifi cudny
|
#3917 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, sama nie wiem od czego to...ale mam takie momenty, ze ciezko mi sie oddycha, slabo mi, mam rozmazany obraz, czasami prawie gwiazdki widze... nie wiem o co chodzi - przesilenie raczej to zadne, bo na wiosenne lekko za wczesnie a zima juz od jakiegos czasu jest... ![]() Nie lubie narzekac jak nie wiem konkretnie co sie dzieje, ale hmmm...tak sobie jest... Malz chyba cos zauwazyl, bo planuje dla nas jakis krotki urlopik...pytal tez czy moja mama nie mogla by przyjechac do mnie albo my do niej, zeby zajela sie malym na troche... ![]() Hehehe....problem w tym, ze teraz objal ta szuflade w wylaczne posiadanie a ja nie mam gdzie garnkow wkladac... ![]() Oj to pewnie urlopik się przyda. No i trzymam kciuki za dobre wyniki ![]() Andre taki śliczny jest a te włoski
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
mnie dietki nie interesuja nie bylabym w stanie wytrzymac na diecie nawet 1 dzien
|
#3919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Następny przystojniaczek rośnie Brombi on ci tak śpi tak owiniętą główkę ma heheheRóżowa pantera świetna jest i tyle lat wytrzymała![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Co pampków to powiedzcie czemu moja w nocy przecieka? Moja śpi już drugą godzinkę pewnie zaraz się obudzi. Ide zobaczyć na moją kruszynke i do poźniej
|
|
|
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Na kompie mi się udało usiąść ale przegrałam walkę o myszkę do kompa Chyba kupię Wikiemu jakąś tanią żeby miał swoją, chociaż i tak obawiam się że będzie wolał tą którą ja mam Jak tżt wróci i odzyskam myszkę to się odniosę do postów a tymczasem napiszę że u lekarza wszystko ok. Mój syn jest po prostu strachliwy i leniwy i jak na niego przyjdzie pora to "ruszy" więc mamy nie panikować. A klienci mi dziś zadzwonili że mają inne mieszkanie oglądać i się jeszcze zastanowią także niezbyt fajnie No ale taka praca raz na wozie raz pod wozem. Musze konczyć bo mi syn na laptop wchodzi![]() ![]()
|
|
|
|
#3921 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Piękne fotki maluszków! Same księżniczki słodkie i małe przystojniaki Ale Wy chude dziewczyny jestescie masakra.. a Wy tu po 49 kg. aaa!!zazdraszczam
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
No i kurde Brombi ja nie zobaczylam wypowidzi tej dietetyczki tylko tej drugiej i to tez koncowke bo mi kurier z paczka do sasiada zapukal a ze nie wiedzialam czy odebrac musialam do sasiada zadzwonic i mi przeleciało
|
#3923 |
|
Rozeznanie
|
Andre i Wiki
my byliśmy w szpitalu.. mała znowu na świsty w oskrzelach i płucach.. pobrali masę badań i koło 18 mają być wyniki Karenikna a Ty laniuchu jak nie chcesz dla siebie się kurować to zrób to dla Andre.. bo jak się osłabisz to szybciej jakiegoś wirusa złapiesz.. sprzedaż go Andre i dopiero będziesz babo miała
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za komplementy
![]() On sobie sam tak czasem owinie głowę tą koszulą nieszczęsną, ale ja mu potem jak zaśnie ściągam to z głowy bo by się zapocił ![]() Cytat:
Nie chodzi nawet o to, że była przeciwna diecie, ale o sposób w jaki się wypowiadała ![]() żeby Ola nie musiała wracać do szpitala.
|
|
#3925 | ||||
|
Zadomowienie
|
Se myślę tżt wrócił to ja trochę popracuję wpadnę na wizaż ale do mnie takie krzyki z pokoju dobiegają i Wiki co chwila mi do drzwi puka że chyba tata za bardzo sobie nie radzi
![]() ![]() Dziękuję za komplementy w imieniu mojego synka Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Filipek też śliczny chłopczyk ![]() Cytat:
Chciałam se pogadać ale Wiktor tak ryczy że nie mam serca go zostawiać. Może wieczorkiem wpadnę |
||||
|
|
|
#3926 |
|
Rozeznanie
|
kochane mamuski jestem
![]() miriam juz sie czuje lepiej, spi w nocy, zaczyna pomalutku powracac apetyt wiec....mam nadzieje, ze w sobote spokojnie mozemy sie wybrac w podroz do polski. a ta bedzie dluga bo lecimy z heraklionu do aten, z aten do warszawy i z warszawy do krakowa..... a z krakowa juz samochodem do domku ![]() i jak to wyglada...???? caly dzien na lotniskach. katekatee- wiki jest sliczny, buzinka taka slodzoudka bardzo mi sie on podoba![]() moja miriam tez jeszcze nie chodzi, chociaz jak sie zapomni a odlaglosc nie jest duza to zrobia dwa kroczki ![]() ja tez czekam na czas kiedy bedzie gonic. tak myslam, ze wlasnie to uslyszysz od dok. lucy-oj tak mi was zal i smutno, ze ponownie sie stresujesz a malenka sie meczy . przytulam mocno i zycze zdrowka.kareninka- andre jak zwykle rozbraja mnie minami slodziaka ty do dok.... i to biegiem. ola- widze, ze mala ma swoja przyjaciolke , miriam na razie walczy ze wszystkimi, w domu aniolek, grzeczna, mal kiedy sie buntuje, ale w towarzystwie walczy o swoje jak lwica, zadziorna niesamowicie. czasami to az wstud, taka delikatna, malenka ksiezniczka a taki lew z niej![]() a co do wlosow to miriam ma prawie do pasa..... ![]() ![]() brombi- wkoncu jest moj maly krolewicz aach jaki on slodki, w szczegolnosci z ta koszula na glowie , ile filus ma wzrostu- bo na zdjeciach wyglada na wysokiego faceta![]() co do slodkosci to miriam od czasu do czasu dostaje , moze tak raz na tydzien jakiegos biszkopcika, skosztuje ciasto..... moze z 3 razy dalam jej kawalek kinder i widzialam ten usmiech szczescia...... .
|
|
#3927 | |
|
Rozeznanie
|
Brombi - Fifi to mały kawaler!!!
Kate -Wiki też słodziak ![]() Lucky - Dużo zdrówka dla Olusi!!!Trzymam kciuki ![]() Sam - nie martw się ja na 60 się zatrzymałam i mam nadzieję, że mi dużo nie przybędzie ![]() Kareninka - hehehe Andre wymiata ![]() A u nas nic ciekawego, dlatego nawet nie ma o czym pisać Amelce wrócił apetyt I dziś dwie twarde kupki ![]() Jest dobrze ![]() A nowy hit z jedzenia - paluszki!!! ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
Amelka nauczyła się robić cichooooooo - przykłada palec do buzi i mówi ciiiiiii
Ślubowaliśmy NASZA CÓRCIA AMELKA Mój malutki synek JAŚ ![]() Odchudzanie 55kg Edytowane przez katevalley Czas edycji: 2011-01-26 o 19:55 |
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
zaharia nie daj sie wiecej prosic. DAWAJ FOTY
![]() Nie lada podróz Was czeka... Fajnie ze Miriam juz czuje się lepiej ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Ditu widze ze w konkursie nie bylas tak daleko na 3 stronie to chyba nie tak zle co?? lucky na 4 to dobry wynik chyba. A co mozna bylo wygrac?? i ile osób wygrywa?? Załapałyscie sie na jakies nagrody??
17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2011-01-26 o 19:49 |
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Mamuśki za komplementy, ale Filusiowi nie przekażę, bo mi się jeszcze bardziej rozbisurmani
![]() Cytat:
Kachula tu masz link do rozmowy z tą dietetyczką ![]() Kobieta chyba nie za bardzo wie, o co chodzi z tą dietą ![]() http://mks.plejada.pl/43179,dieta-du...ktualnosc.html
|
|
#3930 |
|
Rozeznanie
|
dziękujemy za życzenia zdrówka i kciuki
Zaharia pokaż miriam z takimi długi włoskami ![]() i chciałam Wam powiedzieć w temacie chodzenia, że Olcia jest baardzo ostrożna i tak 2-3 kroczki sama zrobo ale dłuższą odległość na czworaka pokonuje za to za rączkę lub z pchaczem (u nas jeździk lub taboret pełnią taką funkcję ) biega jak dzika.. też nie mogą się doczekać aż będzie sama śmigać.. myślę, że ten miesiąc choroby dużo jej w samodzielnym chodzeniu przeszkodził..i u nas ostatnim hitem są soczki jabłkowe i z owoców leśnych.. roźcieńczam jej wodą i wypija 6 butelek dziennie!! ![]() no i mamy bunt na kaszki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

mam nadzieje, ze to nic powaznego. a za twoimi postami kazda sie juz chyba stesknila, wiec prosze bez tekstow o przesyceniu! bo bedzie
no! 

pasjonująca sprawa!

((
no niestety im więcej ciała tym lepiej hehehe dlatego też wole być cięższa bo i tyłek mam większy
Na kompie mi się udało usiąść ale przegrałam walkę o myszkę do kompa
No ale taka praca raz na wozie raz pod wozem. Musze konczyć bo mi syn na laptop wchodzi
Nie chodzi nawet o to, że była przeciwna diecie, ale o sposób w jaki się wypowiadała 
55kg