Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010r. - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-26, 21:54   #1951
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

wszystkie dzieciaczki sa sliczne!

ja dzis mialam termin @ ale nie dostalam poki co .
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:56   #1952
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek
Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
ej no, przestańcie!!! wejdzie człowiek w przerwie w pracy, umęczony-myśli sobie odstresuję się chwilkę, a te mi tu winka, piwka, malibu i likiery, a ja muszę trzeźwo myśleć przy tłumaczenie bo inaczej jakiś horror albo science fiction mi tej książki wyjdzie

nie można tak robić biednej mrówce poczekajcie do marca

madziwnia, no ja pisałąm, że jestem chętna na ten Twój sklep!!!!!!Haloooooooo
dobre science fiction nie jest złe
my sie własnie tak odstresowujemy
ale spokojnie lindsley tez do roczku chce karmic a potem moze jakies zbiorowe upicie on line wizazowych mamuś

tż mnie wk***** czasem jest super a czasem jedna pierdoła psuje wszystko dobrze ze mamy duze łózko bede spała" daleko" od niego!!

darusia 3mam kciuki za 2krechy

koglus czekamy na fotki małej damy

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

Edytowane przez gusinek
Czas edycji: 2011-01-26 o 21:58
gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:59   #1953
koglus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość

aaaaa cycem

to kupuj takie dla mnie 86 rozmiar biore kazda ilosc

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

madziwnia gdzie to Twoje zachodniopomorskie dokladnie? i kiedy dostawy? moze ja sie wybiore?!?
jesli chodzi o early days, to maja zawyzona rozmiarowke (spodnie , dresy , bluzki )lepiej kupic rozmiar wiekszy bo to sa rozmiary na drobne dzieci , i jakosciowo tez roznie sa i dobre jakosciowo i slabe. ale sukieneczka super

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 22:00   #1954
libra777
Zakorzenienie

Witam
Nie miałam czasu dzisiaj zajrzeć rano do was a wy jak zwykle tyle stron.
Byłam u lekarza w ciąży nie jestem , ale za to mam nadżerkę tzn. zaczyna się robić , dostałam czopki genalgin , mam pobraną cytologię i dostałam skierowanie z tym moim guzkiem w piersi do ,uwaga :Poradni patologii sutka(jakaś chora nazwa) .

CAROLAJKA Twoja Danuśka śliczna
My też pobieramy kindergeld i ja i dzieci jesteśmy zameldowani w polsce tylko tż w niemczech , dziecko nie musi być tam zameldowane.
Mrowak to ja pisałam o paście rybnej a właściwie sałatce do kanapek , tylko ryba w oleju, jajko na twardo pokrojone, cebulka posiekana i ogórek kiszony pokrojony w kostkę , do tego ewentualnie sól pieprz i majonez,bardzo dobre i nie takie nudne jak sama ryba.
A z tym usypianiem to ja już się poddałam, mój Miko był już prawie nauczony, ale zachorował i zaczęły się inhalacje i zasypianie u mnie na kolanach , później chciałam wrócić do nauki zasypiania ale dostał katar i znów to samo nie chciałam żeby płakał bo nos i tak miał zapchany a tak to się jeszcze zamazywał tymi smarkami i znów lulanie na rękach było.
A teraz jak chciałam uczyć to drze sie niemiłosiernie jak go zostawiam i biorę go takiego spłakanego bo mi szkoda i usypia u mnie na kolanach.
I tak oto wygląda nauka zasypiania
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 22:12   #1955
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Ania p, megi a może byśmy się tak w końcu umówiły w tej naszej super Wawie Ania dałabyś radę jakiś weekend poświęcić na wizażowe meetingi Może w przyszły weekend??

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 22:13   #1956
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
tez ja zmierzylam jak spala to ma wzrostu 85 (ciuszki juz od listopada sa na 86cm) a wazy juz napewno kolo 12kg, bo 10.5kg wazyla w listopadzie,tylko ze po niej nie widac jest poprostu wysoka, jak stanela kolo kolezanki co ma 1,5 roku takiej normalnej budowy to prawie rowne byly,a drugą kolezanke drobej budowy to juz dawno przerosla wagowo i wzrostem a mlodsza jest od niej 3 miechy, wiec dziecko dziecku nie rowne, i dzieci zawsze przy ruchu chudna , bez obawy , widze to po sisotrzenicach jakie pulpety byly.
Jutro dam fotki
o jaaa to dluuuuga. nie martwisz sie ze bedzie najwieksza na podworku i dzieci ja odrzuca? ja sie juz martwie przedszkolem i gimnazjum i w ogole czy meza dobrego znajdzie albo zone (moj TZ naciska na tę opcje, chyba nie chce oddac coreczki facetowi zadnemu)
Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Witam
Nie miałam czasu dzisiaj zajrzeć rano do was a wy jak zwykle tyle stron.
Byłam u lekarza w ciąży nie jestem , ale za to mam nadżerkę tzn. zaczyna się robić , dostałam czopki genalgin , mam pobraną cytologię i dostałam skierowanie z tym moim guzkiem w piersi do ,uwaga :Poradni patologii sutka(jakaś chora nazwa) .

A z tym usypianiem to ja już się poddałam, mój Miko był już prawie nauczony, ale zachorował i zaczęły się inhalacje i zasypianie u mnie na kolanach , później chciałam wrócić do nauki zasypiania ale dostał katar i znów to samo nie chciałam żeby płakał bo nos i tak miał zapchany a tak to się jeszcze zamazywał tymi smarkami i znów lulanie na rękach było.
A teraz jak chciałam uczyć to drze sie niemiłosiernie jak go zostawiam i biorę go takiego spłakanego bo mi szkoda i usypia u mnie na kolanach.
I tak oto wygląda nauka zasypiania
to juz go nie mecz tylko sie tulkajcie razem przeciez to jest takie mile

a jak znalazlas ten guzek? bo ja to mam jeszcze te wszystkie kanaliki twardawe chyba, bo wyczuwam jakby kilkadziesiat guzkow gdzies tam w glebi
Stary 2011-01-26, 22:13   #1957
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:

to kupuj takie dla mnie 86 rozmiar biore kazda ilosc
madziwnia gdzie to Twoje zachodniopomorskie dokladnie? i kiedy dostawy? moze ja sie wybiore?!?
kobieto ty nie wiesz gdzie zachodniopomorskie??:co nfused:
juz pisałam jak tam jest z cenami
Pisze raz jeszcze:

sklep jest wielki podzielony jakby na dwa oddzielne sklepy barierkami po jednej stronie sa czerwone koszyki po drugiej niebieskie nie możesz z ciuchami przejsc na druga strone bo ceny sa inne po obu.

dostawy sa po niebieskiej we wtorki
65 zł kg wtorek
50 zł kg sroda
40 zł kg czwratek
30 zł kg piatek
20 zł za kg w sobote
10 zł z akg w poniedziałek

a po stronie czeronej dostawa jest w czwratek i tez 65 zł i tak dalej

wiec w sobote bedzie po 20 zł i po 40 zł za kg

więc ja musze tylko wiedzieć kiedy chcecie abym kupowała od jakiej ceny?
Tam daja paragony wiec nie powinnam sie pomylic ile za jakie ciuszki

Jeśli jest jakas chetna to prosze o PW lub na gg 3344662 tu jestem ciagle jakie ciuzki i od ilu za kg aneczkaaa np. juz pozwoliła kupowac za 30z ł w dół za kg. wiec w sobote cos popatrze dla niej.

A najlepiej ajkbyście mi troszke kasy przelały jak ania z góry bom ja biedna i nie mam nawet jak założyc za was.. oczywsicie moge pozyczyc na sobote od mamy mojej a ewentl potem mi zwrócicie.

to prosze raz jeszcze o kontakt w tej sparwie..

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość

madziwnia, no ja pisałąm, że jestem chętna na ten Twój sklep!!!!!!Haloooooooo
taaaaaaak? kiedy?? toz musiałam przegapic...
pierwsza jest aneczkaa nasza juz kasiorke mi nawet przelała... w sobote bede w koszalinie to cos tam pokupuje bo akurat po jednej stronie bedzie kg za 20 zł!! bo po drugiej az 40zł.

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 22:20   #1958
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Ania p, megi a może byśmy się tak w końcu umówiły w tej naszej super Wawie Ania dałabyś radę jakiś weekend poświęcić na wizażowe meetingi Może w przyszły weekend??
w przyszły nie mam jak , bo mam urodziny mojej chrześnicy .
W jeszcze następny jeśli już , to Szymka zostawie a z samą Olą pojade.

Madziwnia - ja już pisałam dla mnie spodnie dla Szymka ( na trzy latka ) dresowe czy jakieś jeansy byle nie za szerokie w pasie ( patrz jesli jeansy czy mają te gumki żeby zwęzić ) a dla Oli jakieś spódniczkie , sukienki . kaskę mogę Ci przelać tylko podaj nr konta . jeszcze ew bluzki dla szymka z długim też na trzy latka ( takie te zwykłe bawełniaki )
Stary 2011-01-26, 22:21   #1959
libra777
Zakorzenienie

Sidorcia trzymam kciuki oby to nic poważnego
Anakazar a co to za książka bo nie pamiętam.Jak sobie machniesz drugie dziecko po 30 to będziesz mieć więcej cierpliwości ,mówię po sobie po 30 się jest bardziej cierpliwym, popatrz na P0P ,Oliwka rzyga a ona śpiewa i się uśmiecha.
Darusia bo do wnuków się inaczej podchodzi niż do dzieci , babcie bardziej rozpieszczają niż rodzice (zazwyczaj)
Megi z tymi lękami to nie wiem czy się tak da nie zaszczepić , moja mama mi zaszczepiła martwienie się o kogoś np. jak się spóźnia , nie ma go w domu itd. I ja mam to samo nie położę się spać póki np. tż nie dojedzie do niemiec i nie zadzwoni "już jestem" Adasia uczulam "wracaj punktualnie", "jak coś to dzwoń"itd. i to już przechodzi z pokolenia na pokolenie.
Gmyrelka , no właśnie te rozwijanie pasji u dzieci , u mnie się te pasje walają po domu, kościotrup do składania, układ słoneczny kopernikus ( już zaprenumerowany a widzę że zapał mija) , nie dokończona makieta, zaczęta kolekcja lokomotyw , co jeszcze?
Stary 2011-01-26, 22:26   #1960
koglus
Rozeznanie

Cytat:
o jaaa to dluuuuga. nie martwisz sie ze bedzie najwieksza na podworku i dzieci ja odrzuca? ja sie juz martwie przedszkolem i gimnazjum i w ogole czy meza dobrego znajdzie albo zone (moj TZ naciska na tę opcje, chyba nie chce oddac coreczki facetowi zadnemu)

to juz go nie mecz tylko sie tulkajcie razem przeciez to jest takie mile

a jak znalazlas ten guzek? bo ja to mam jeszcze te wszystkie kanaliki twardawe chyba, bo wyczuwam jakby kilkadziesiat guzkow gdzies tam w glebi
niech ma wzrost modelki , do przedszkola bym ja chetnie juz wyslala na dwa dni w tygodniu bo lubi sie bawic z dziecmi, wogole jest smieszka i lubi jak jest duzo ludzi, boje sie zeby tylko nie zachorowala bo wsumie to jeszcze nie mialysmy zadnego chorubska ani katarku tylko goraczke przy zabkach, o mezu dla niej jeszcze nie mysle ale juz wyrywala kawalerow 10letnich jak bylismy u zanjomych,

Stary 2011-01-26, 22:32   #1961
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Pisze raz jeszcze:

sklep jest wielki podzielony jakby na dwa oddzielne sklepy barierkami po jednej stronie sa czerwone koszyki po drugiej niebieskie nie możesz z ciuchami przejsc na druga strone bo ceny sa inne po obu.

65 zł kg wtorek
50 zł kg sroda
40 zł kg czwratek
30 zł kg piatek
20 zł za kg w sobote

Jeśli jest jakas chetna to prosze o PW lub na gg 3344662 tu jestem ciagle jakie ciuzki i od ilu za kg aneczkaaa np. juz pozwoliła kupowac za 30z ł w dół za kg. wiec w sobote cos popatrze dla niej.

A najlepiej ajkbyście mi troszke kasy przelały jak ania z góry bom ja biedna i nie mam nawet jak założyc za was.. oczywsicie moge pozyczyc na sobote od mamy mojej a ewentl potem mi zwrócicie.

pierwsza jest aneczkaa nasza juz kasiorke mi nawet przelała... w sobote bede w koszalinie to cos tam pokupuje bo akurat po jednej stronie bedzie kg za 20 zł!! bo po drugiej az 40zł.
konkretnie o miejscowosc pytam, juz widze,ze Koszalin. dziekuje za te kpiny i pomowienia <foch> a tak serio, to zerknij w sobote na sukienki 86 i jakies tuniczki moze? takie wyjsciowe bardziej. a ile przelac?
Stary 2011-01-26, 22:32   #1962
koglus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Sidorcia trzymam kciuki oby to nic poważnego
Anakazar a co to za książka bo nie pamiętam.Jak sobie machniesz drugie dziecko po 30 to będziesz mieć więcej cierpliwości ,mówię po sobie po 30 się jest bardziej cierpliwym, popatrz na P0P ,Oliwka rzyga a ona śpiewa i się uśmiecha.
tak to prawda ,ja bylam kiedys strasznym nerwusem , rodzilam w moje 30te urodziny i musze powiedziec ze faktycznie jestem bardziej cierliwa obecnie niz kiedys, nie wyobrazam sobie ja ja bym wychowywala dziecko w wieku 25lat, chyba bym byla beznadziejna

Stary 2011-01-26, 22:32   #1963
libra777
Zakorzenienie

Brawa dla Marciego i Zosi
Gmyrelka zdrówka życzę dla Marciego , biedne te dzieci nasze
Darusia ta choroba Twojego ojca to może nerwica natręctw? ja przekładam łyżeczkę w cukierniczce ma być w tą stronę a nie w inną i cholera mnie bierze jak ktoś przesunie stół w kuchni o 3 cm,
Stary 2011-01-26, 22:35   #1964
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
niech ma wzrost modelki , do przedszkola bym ja chetnie juz wyslala na dwa dni w tygodniu bo lubi sie bawic z dziecmi, wogole jest smieszka i lubi jak jest duzo ludzi, boje sie zeby tylko nie zachorowala bo wsumie to jeszcze nie mialysmy zadnego chorubska ani katarku tylko goraczke przy zabkach, o mezu dla niej jeszcze nie mysle ale juz wyrywala kawalerow 10letnich jak bylismy u zanjomych,
moja sie w sklepie wdzieczyla do 30latka, ktory stal z dziewczyna czy zona i tak patrzy na nia i sie usmiecha na jej usmiech i w koncu ja sie pytam "kogo ty tak Tosia podrywasz"? a tam zza plecow on mowi "ale ja jestem zajety!" a jego zona potwierdza "tak tak zajety". juz nie mowie, ze 2 dni wczesniej rwala 5latka. wiek nie ma dla niej znaczenia zdaje sie...
Stary 2011-01-26, 22:36   #1965
libra777
Zakorzenienie

Cigi , Asiulek dzieci się tak czasem otrząsają jak robią siku, a jesli to ucho zaczyna boleć jak pisała Mrowak to będzie się łapać rączką , albo nagle zaczynać płakać
Stary 2011-01-26, 22:42   #1966
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Marci dziękuje ciociom

Libra no powiem Ci że te pasje to jakaś porażka Niby chcesz dać dziecku wszystko ale przecież są jakieś granice, których superniania nie dostrzega

Ania czyli Tobie pasuje weekend 12-13 lutego, tak?? Ja tam jestem otwarta na wszystkie kombinacje byle tylko Dyź był zdrowy W końcu zaproszę Was na Marciego urodziny, które już tak niedługo i nie będziecie miały wyjścia jak tylko przyjechać

Boszzz czyli ja jeszcze trochę muszę poczekać na tą cierpliwość ... ale spoko, już bliżej niż dalej, "bagatela" 4 lata

Jak dzieć ma zapalenie ucha to jak się przyciśnie koło uszka to ryczy w niebogłosy - przechodziliśmy zapalenie więc wiem. Trząsł główką, wybuchał nagle płaczem i łapał się za uszko - jak przycisnęłam rozpłakał się na dobre więc byłam pewna że to ucho ...

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-01-26 o 22:44
Stary 2011-01-26, 22:46   #1967
koglus
Rozeznanie

Cytat:
moja sie w sklepie wdzieczyla do 30latka, ktory stal z dziewczyna czy zona i tak patrzy na nia i sie usmiecha na jej usmiech i w koncu ja sie pytam "kogo ty tak Tosia podrywasz"? a tam zza plecow on mowi "ale ja jestem zajety!" a jego zona potwierdza "tak tak zajety". juz nie mowie, ze 2 dni wczesniej rwala 5latka. wiek nie ma dla niej znaczenia zdaje sie...
moja lubi tez okularnikow bo ja nosze okulary wiec sie oglada na wszystkich , innymi slowy mamy dwie podrywaczki trzeba sie przywzyczajac powoli,

Stary 2011-01-26, 22:47   #1968
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
konkretnie o miejscowosc pytam, juz widze,ze Koszalin. dziekuje za te kpiny i pomowienia <foch> a tak serio, to zerknij w sobote na sukienki 86 i jakies tuniczki moze? takie wyjsciowe bardziej. a ile przelac?
hahha ah myslałam serio że o zachodniopomorskie pytasz.. hiihhihihi
sukienki 86 czyli na letnie jakie tak?

zalezy jak mam ci kupic tam gdzie po 20 czy tam po 40 tez zerknąć....
wiesz im drozej tym wiekszy wybór.. ale naparwd ejak kupuje jak jest po 30-20 i 10 zł i tez mozna super ciuskzi wyszperać... a tym bardziej że wszystko na wieszakach wisi.

jak nie chcesz ich duzo tylko pojedyncze sztuki to może nie przelewaj.. załoze najwyżej chyba że chesz np. kg tych po 40 bo na pewno bedzie duzo wiekszy wybór tam .. ale moge tez po 20 tez popatrzec.

tam jest siwetna organizazja .. kazda strona ma swoja wage z takim koszem gdzie sobie sama z ciuchem podchodzisz i sparwdzas ile by to wyniosło i kazda ma kase fiskalna wiec i paragony sa osobne. a w sumie to sie znajduje po srodku sklepu taka jakby lada , w koło pól strony czerwonej pół niebieskiej.

to daj znac

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 22:48   #1969
yoonka
Rozeznanie

anakazar czy to ta ksiazka? http://allegro.pl/moje-dziecko-dorot...420339609.html
Stary 2011-01-26, 22:51   #1970
libra777
Zakorzenienie

Sara Zosia wykapana mama i jakie boskie oczęta śliczna jest
Koglus , nie bój się na zapas , to nie jest tak że od razu wszystkie kobiety w rodzinie mają , trzeba tylko kontrolować, na pewno wszystko ok. będzie
P0P już dawno miałam napisać , wyobrażam sobie że Twój tż wygląda podobnie jak Ksawery z Barw Szczęścia, nie wiem czemu
Stary 2011-01-26, 22:53   #1971
ania p
Zakorzenienie

Gmyrelka - ja na tort zawsze chętna tak o ten week mi chodziło
Stary 2011-01-26, 22:54   #1972
libra777
Zakorzenienie

Gusinek no no jaka laska z Ciebie , a Bartus jak niedźwiadek w tej czapce, słodki z kąd wy tyle śniegu wytrzasneliście?
Stary 2011-01-26, 22:54   #1973
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
hahha ah myslałam serio że o zachodniopomorskie pytasz.. hiihhihihi
sukienki 86 czyli na letnie jakie tak?

zalezy jak mam ci kupic tam gdzie po 20 czy tam po 40 tez zerknąć....
wiesz im drozej tym wiekszy wybór.. ale naparwd ejak kupuje jak jest po 30-20 i 10 zł i tez mozna super ciuskzi wyszperać... a tym bardziej że wszystko na wieszakach wisi.

jak nie chcesz ich duzo tylko pojedyncze sztuki to może nie przelewaj.. załoze najwyżej chyba że chesz np. kg tych po 40 bo na pewno bedzie duzo wiekszy wybór tam .. ale moge tez po 20 tez popatrzec.

tam jest siwetna organizazja .. kazda strona ma swoja wage z takim koszem gdzie sobie sama z ciuchem podchodzisz i sparwdzas ile by to wyniosło i kazda ma kase fiskalna wiec i paragony sa osobne. a w sumie to sie znajduje po srodku sklepu taka jakby lada , w koło pól strony czerwonej pół niebieskiej.

to daj znac
ja chce tam pojechaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaac
wezme kiedys urlop w czwartek i przyjade z ekipa (mama i siostra). 160km mam. dla doroslych tez fajne ciuchy?

szukaj sukienek letnich i po prostu jak bedziesz i wyjdzie nie wiem, 10zl za sukienke, czy tunike to bierz moze przeleje 50zl na poczatek? dawaj nr konta na prv. jutro zrobie przelew.

a to jest jakas sieciowka? jaka maja nazwe? moze w 3miescie tez taki jest?
Stary 2011-01-26, 22:56   #1974
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
a ja słodycze ostatnio tonami normalnie nie moge sie powstrzymac chyba organizm oderagowuje bark słonca, wiosny no i boczki jakos rosną czymu wszystko co dobre tuczy?

aaa bo Ty karmisz no to juz rozumie, to co innego, ja oczywiscie nie karmie dlatego czasem na cos sobie pozwole
ja za słodycze to bym się dała pokroić uwielbiam a tu w domu widze ciagle ciasta, czekoladki, batoniki ciężko jest się powstrzymać zeby nie zjeść
Cytat:
Dziewczyny sumieneczka sliczna.. ale jak mnie serce boli... jak widze że wy za sukieneczke uzywana EARLY DAYS dajecie 24 zł!!
gdzie w tym moim sklepie ta sama by max 3-4 zł kosztowała!! bo lekka

TAM JEST NÓSTWO couszków i prawie same firmówki EARLY DAYS itd!!!
Cytat:
Pisze raz jeszcze:

65 zł kg wtorek
50 zł kg sroda
40 zł kg czwratek
30 zł kg piatek
20 zł za kg w sobote

ja też bym prosiła o takie ubranka na lato, ale to się uśmiechne do Ciebie na początku lutego po wypłacie, jeżeli jeszcze będzie można

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2011-01-26 o 22:59
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 23:02   #1975
libra777
Zakorzenienie

Madziwnia niezła amazonka Ci rośnie , na zebrze
Stary 2011-01-26, 23:04   #1976
koglus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
My dużo jeździmy z dzieckiem ale DVD nie używamy bo Oliwka nie za bardzo lubi jeszcze oglądać bajki. Chyba żebym jakiś maraton reklam jej puściła. Niestety ale w długie trasy to zawsze ktoś z nią z tyłu siedzi i ją zabawia. Zabawki samochodowe są fajne ale szybko się nudzą. My mieliśmy żabkę na siedzenie ale teraz już sie nie sprawdza bo małą odwróciliśmy i siedzi już przodem do kierunku jazdy.
moja tez lubi reklamy i kanal muzyczny,w trasie jeszcze nigdy nic nie puszcalam, w sumie bajki ja malo interesuja narazie ale jak sie ubieramy po kapieli to leci noody i jak slyszy muzyke z tej bajki to tanczy i szaleje,
mam pytanko czy wasze dzieci tez sie bujaja jak siadaja na krzeselko do jedzenia , moja poprostu jak sie jej nie zagada to sie obija o oparcie zeby tylko nie jesc, czy ona z tego wyrosnie?

Stary 2011-01-26, 23:05   #1977
mrowak
Zakorzenienie

madziwnia, właźże kobieto na to gg, bo mi się kabelki przegrzeją

libra, dzięki za przypomnienie tej pasty

ja jak zwykle wyrodna i moje dziecię telewizji po prostu nie zna

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2011-01-26 o 23:06
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 23:09   #1978
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Jam nie anakazar, ale to ta Ja póki co czytałam część II, ale ana na pewno pisała o tej

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Gmyrelka - ja na tort zawsze chętna tak o ten week mi chodziło
Wspaniale To jesteśmy wstępnie umione na ten weekendo Mam nadzieję że megi będzie pasować

Stary 2011-01-26, 23:15   #1979
libra777
Zakorzenienie

Cytat:

miałam go juz wcześniej kiedyś badałam sobie piersi i go znalazłam ale robiłam usg kilka razy i lekarz mówił że to nie unerwiona torbiel a po ciąży mi się powiększył i byłam na usg znowu i poza tym że większy to bez zmian, ale wolałabym sprawdzić.

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Mrowak mój też telewizji nie ogląda, chyba że zerknie jak ja na wiadomości patrzę ale raczej go nie interesuje

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Gmyrelka a dlaczego od końca zaczynasz czytać, od drugiej?Widzę że wzięcie ma
Stary 2011-01-26, 23:16   #1980
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
robilam test nie wyszly dwie kreski....cale szczecie....tylko czemu ten cholerny okres mi sie spoznia....musze isc w koncu do tego gina..
przeczytalam wyszły mi dwie kreski, i aż mi dreszcze przeszedł. Już sobie pomyślalam następna w ciąży to ja już tu przestane pasować bo nie będę na czasie idz do gina i sie nie przejmuj, mi sie spóźniał 2 mc, i dostałam,Ja karmię piersią i pewnie temu, a druga sprawa że teraz coraz wcześniej kobiety menopałzy przechodza i się boję że wkońcu mnie dopadnie

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości