![]() |
#2791 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
Ja mam pytanie,gdzie dokładnie jest ta klinika w Kielcach ? Jaka ulica ? i jak nazywa się doktor który robi tą operację ,czy dobrze robi noski ? I czy jest jakaś strona na internecie tej kliniki ? ![]() Bo do pani z Bytomia jednak nie pójdę. Ma zero pozytywnych komentarzy jeśli chodzi o nos.
![]() |
#2792 |
Raczkowanie
|
ammmm i dzawe myslę ze mogę liczyć na wasze fotki też jestem ciekaw jak tam wasze noski rokitrzy@poczta.onet .pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Czesc chrzestna ma to do siebie ,ze po jakims czasie, moze powrocic do pierwotnego ksztaltu. Chirurg wycial czesc ktora byla nie do wykorzystania i zabraklo mu materialu stad przeszczep z ucha. Mialam rowniez mozliwosc aby pobral przeszczep z zebra w ostatecznosci wybralam ucho. W moim wypadku czesc kostna noska jest w porzadku. Jestem z Kielce i u siebie w miescie mialam zabieg. Mysle,ze do wyjazdu imprezowego w Twoim przypadku bedzie juz super efekt ![]() ![]() Rob sobie zdjecia i porownuj ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Ammm.... i jak tam u Ciebie? w nosku juz sie wygoilo?sa jeszcze jakies skrzepy?czy juz nic nie cieknie?jak warga juz odzyskalas czucie? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja sie bede tego noska bala dotykac przez pierwsze dni hihi bo jestem panikara ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]()
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-01-26 o 16:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
Raczkowanie
|
18.01 przeszłam operacje nosa - usunięcie garba, zmniejszenie czubka i wyprostowanie przegrody. Zabieg bezbolesny, dopóki człowiek się nie obudzi - później jak dla mnie droga przez piekło. Pierwsze 3-4 dni po operacji to był dla mnie istny koszmar ;/ wczoraj czyli tydzień po zdjęli mi szwy, płytki i opatrunek i po raz pierwszy zoabaczyłam mój nowy nos. Ciągle jest jeszcze opuchnięty i siny ale już widzę że będzie ładny xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Raczkowanie
|
Maria93 a gdzie mialas operacje robiona? mozesz wkleic fotki na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2798 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
To, ze nos jest wiekszy niz przed operacja to normalne, opuchlizna schodzi powoli ale pierwsze rezultaty sa juz po 2 tygodniach. Oczywiscie to, ze jest wiekszy widzisz tylko i wylacznie Ty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Pozdrawiam i wiecej cierpliwosci.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Przyczajenie
|
hej mamacita, widzialam twoje foty, ty mialas wiecej garba do scinania niz chrzaastki ,ja na odwrot. wogole nie mam startreka, grzbiet nosa wyglada ladnie tylko jest siniak po zlamaniu kosci. natomiast czesc chrzestna jest duza, ale czuc pod palcami ze ejst *zszyta* tzn ze bedzie wezzsza. operacje mialam 11 dni temu. gips sciagneity we wt, wydaje mi sie ze dzis opuchlizna jest mniejsza niz wczoraj
![]() ![]() czy czulas po operacji takie 2mm wybrzuszenie tam cie byl garb sciety? moze 1mm, ja czuje ze jest ciut wyzej niz np jadac palcem 1cm dalej w kierunku czubka...ale pewnie to opuchlizna i sie goi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Raczkowanie
|
DZEVE mogę liczyć na odpowiedz i pomoc ?
![]() To bardzo ważne. ![]()
#2802 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki w klinice jest siec wiec pisze dzis o 16 bedzie 2 ga doba po operacji.Wygladam jak potwór.Strasznei spuchnieta jestem.czuje sie dobrze gorzej wygladam.Dziś mają mi sączki wyciągnąc juz nie mogę sie doczekac.Chce wreszcie oddychac przez nos.Całą buzie mam spuchnięta łącznie w ustami.Postraszyła bym was pokazując fotę,ale ...sama nie wiem heheh.Zaraz was poczytam bo ledwie weszlam to piszę post.
#2803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to tak na pocieszenie ![]()
![]() |
#2804 |
Rozeznanie
|
Dzięki ![]() W ogóle mam dziś jakiś kiepski dzień,niech wyciagnie mi już te setony bo...Cieszę się,że jestem tutaj,a nie w domu i ,że corka mnie nie widzi.Wyslalam znajomym zdjęcia to...byli wstrząśnieci moim wyglądem ![]()
#2805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w niedziele wracasz do domu??? ale z gipsem jeszcze czy juz Ci go sciagna???
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-01-27 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2806 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W sobotę stad wyjezdzam.mają ten gips sciagnąc i jakiś inny założyc.wejdz na gg to ci foto przesle,wystraszysz sie-gwarantuje.
![]() |
#2807 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj zabieg przeprowadzal chirurg Bolesław Rylski. ul. Chęcińska 14 Kielce Jest strona internetowa taka jak nazwa osrodka. Czy dobrze robi?Ja jestem zadowolona ![]() Ale nie znajdziesz zdjec na internecie z jego zabiegow jest malo medialny ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() Masz mojego maila ![]() Nie mow....ze wygladasz gorzej niz ja:P bo to chyba niemozliwe:P A psychicznie jak sie czujesz? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- GIPS zdjety!!!!!!!!!!!!! Nosek opuchniety i siny ale mi sie podoba ![]() DZIEWCZYNY SPEŁNIAJCIE SWOJE MARZENIA!!!! ![]() za miesiac wizyta kontrolna..teraz uwazac na urazy... nie mam masowac noska ani zakladac gipsu na noc... jak zejdzie chocby siniak z noska...to dziewczyną z ktorymi wymienialam sie fotkami czyli Anji, Dzeve, Mamacita, Roki, Bunny Zukino wyśle zdjecia ![]() ps. dzieki Mamacita za Twoje cenne wskazowki na priv ![]() ![]() Bez wsparcia Wszystkich Wizażanek nigdy nie zdecydowala bym sie na to!!!! ciesze sie ze tu trafilam
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-01-27 o 16:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2810 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Mamacita;24647067]Hej !
To, ze nos jest wiekszy niz przed operacja to normalne, opuchlizna schodzi powoli ale pierwsze rezultaty sa juz po 2 tygodniach. Oczywiscie to, ze jest wiekszy widzisz tylko i wylacznie Ty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Mam pytanko Mamacita jak dlugo mialas swojego Star Treka bo ja tez go mam i sie zastanawiam ile czasu minie?to taka czysta ciekawosc? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Bardzo sie ciesze,ze spelnilas swoje marzenie ![]() ![]() Trzymam kciuki zeby jak najszybciej zeszla opuchlizna i siniaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=dzeve;24662321]
Cytat:
![]() ![]() ps. dzis to mi sie nawet moj gips zaczal podobac przed sciągnieciem ![]()
![]() |
#2812 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam maila jak cos napisz do mnie na gg wysle 24204929 Myślę,że wygladam gorzej niż ty.Ja bardzo spuchłam,w tej chwili to juz praktycznie nei mam oczu
"Nie rezygnuj z celu tylko dlatego,że jego osiągniecie wymaga czasu,czas i tak upłynie" Edytowane przez BunnyZukino333 Czas edycji: 2011-01-27 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Od dłuższego już czasu przeglądam ten topik i jestem pozytywnie zaskoczona zarówno poziomem rozmowy, jak i tym, że się wzajemnie wspieracie. Ja miałam op. dokładnie 23 dni temu. Miałam robioną tylko dolną część nosa, bo był szeroki. Chirurg wyciął mi część chrząstki po obu stronach. Codziennie rano mam spuchnięty, duży nos, ale w ciągu dnia opuchlizna schodzi i wygląda bardzo ładnie, a przynajmniej lepiej niż przed op. Oczywiście nadal jest twardy :/ Poza tym przemijającym spuchnięciem, dostrzegłam jeszcze jeden mankament, mianowicie po lewej stronie nosa zrobiły mi się małe zgrubienia, w miejscu, w którym były szwy, wygląda to jakbym miała pryszcza w tym miejscu. Po prawej stronie jest OK. I właśnie nie wiem, czy mi to zejdzie, czy będę musiała dokonać małej poprawki w wakacje (mam nadzieje bezpłatnej). Nie wiem, czy może któraś z was miała podobny problem i wie czy to się spłaszczy z czasem? Ogólnie jestem zadowolona, bo lepiej wyglądam z profilu i z przodu (jest trochę węższy), mam też nos troszkę wyżej. Edytowane przez k1tty Czas edycji: 2011-01-27 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy Was też tak boli przy dotykaniu? I czy też jest taki "twardy"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- [/COLOR]Mam pytanko Mamacita jak dlugo mialas swojego Star Treka bo ja tez go mam i sie zastanawiam ile czasu minie?to taka czysta ciekawosc? ![]() ![]() Star Treka mialam ze 3 tygodnie , teraz zostalo minimalne zgrubienie ale przynajmniej oczy wygladaja jak poprzednio, bo wczesniej byly jakby za blisko osadzone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Raczkowanie
|
Ammm gratuluje efektu...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Raczkowanie
|
Tak mialam modelowana i skracana koncowke z nacieciem. Zalaczam fotke przed i po ( 7 tygodni po ) . Przy ostatniej wizycie doktor powiedzial, ze koncowka jeszcze sie zmniejszy i zwezy.. Ale po okolo 6 miesiacach bede widziala ostateczny ksztalt.
Edytowane przez Mamacita Czas edycji: 2012-09-22 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Raczkowanie
|
Mamacita masz nosek jak gwiazda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Raczkowanie
|
Mamacita, a ty masz już ten nosek miękki, chociaż trochę?
Edytowane przez k1tty Czas edycji: 2011-01-27 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.