Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 358 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-25, 20:56   #10711
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez andziarrr Pokaż wiadomość
POMOCY!!!!
Wzielam kąpiel, i cos nie tak z moimi cycuszkami tłumaacze

Podzielcie jedna piers na pół patrząc na nią od gory, normalnie tak jak ja widzicie. Od prodawki jest część lewa i prawa, albo wewnętrzna i zewnętrzna. I!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zewnetrzna strona jest jakby wieksza, bardziej wypukła , a wewnetrzna ( od mostka ) bardziej płaska. Wcześniej przy tych mniejszych implantach tak nie mialam. Jutro jade na zmiane opatrunku, ale do pielegniarki , a nie do lekarza Nosze normalnie pooperacyny stanik , taki jak wczesniej. Nic nie robie, caly czas leze, sporadycznie sprzątam i to bardzo drobne rzeczy. Raczej implanty anatomiczne mi sie nie przekreciły bo i oba jednoczesnie i tak samo to raczej niemożliwe. Zastanawia mnie to , bo po operacji byly idealne, a poza tym czułam sie rewelacyjnie. Myślałam , że mięśnie się wygoiły. Czy Wy też miałyscie taki przypadek

Sercemi wali tak ze strachu, boje się

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Machszi masz przesliczne piersi, aż trudno uwierzyc, że mają dopiero 2 tygodnie
bez paniki , przecież nic się nie dzieje od strony mostka też się wybrzuszy- tylko muszą się mieśnie poluzować. Z drugiego boku mięśni nie masz-a od strony mostka implant jest mocniej zciśnięty, to normalne I to że po operacji było równo nic nie znaczy- teraz ze strony gdzie łatwiej puściło pierś jest bardziej pękata, a z drugiej mieśnie są spięte i pierś bardziej płaska . Mówiłam Ci, to że teraz nie boli jest troszkę mylące- piersi tak samo muszą się wygoić a mieśnie na nowo ułożyć i poluzować I tak jak Twoje nowe blizny są od nowa ranami tak samo wewnątrz piersi wszystko jest świeże
Też tak miałam- ale u mnie pierś na zmianę była pękata to z jednego boku, to z drugiego, potem na górze a potem znowu polka galopka od początku i tak 10 msc

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 21:04   #10712
andziarrr
Raczkowanie

oh... MyaDiva
Dziekuje ci bardzo

Aż mi ulżylo. Juz sie tak wystraszyłam normalnie myslałam, że zawalu dostane. Kochana jesteś, no kamień z serca
andziarrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 21:06   #10713
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahefwhui Pokaż wiadomość
dziekuje wszystkim za porady i wsparcie dzieki Wam jestem coraz bardziej spokojniejsza i mam mniej pytan i nerwow!!!:cmo k:
Foczka kontynuj to odliczanie bo jest super! trzymam kciuki oczywiscie ya rodyznki i czekamy na wiadomosc i fotki .

Decyzje ostateczna podjelam o zabiegu 3 tyg temu niecale 2 tyg temu mialam wizyte, a za 3 tyg zabieg juz!!!1
Obawy oczywiscie sa ale i radosc tez. Martwie sie tylko o maluchy ktore nadal chca na rece do mnie wlazic ...
i o to chodzi byśmy były pewne i bez obaw czekaly na dzień zabiegu Brawa tylko Tobie się należą - bo chcesz być świadoma i pewna swojego wyboru Lekarze nie lubią internetu ale spokojna, ufająca i pewna pacjentka to przecież skarb. Jeśli lekarz nie ma co do ukrycia to nie powinien się obawiać tego co pacjentka tam znajdzie- każdy powinien mieć możliwość ocenić samemu informacje na jakie się natknie.
Bardzo się cieszę te trzy tygodnie zlecą szybciutko

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-01-25, 21:07   #10714
kahefwhui
Raczkowanie

Aha i ktoras z dziewczyn pisala ze ma podobna wyjsciowke jak ja i ze za pare dni wklei do porownania!!! wiec czekam byla to kobitka przed operacja tez
a powiedzcie tez prosze +to ze mam miec allerganz to juz wiem rozmiar 335 MF + zmienilam z MM ale nie pytalam sie dr o miekkosc bo nie wiem czy mozna wybrac sa podobno soft touch i mocno spoiste a ja chce mieciutkie mam mozliwosc wzboru przy tym modelu czy nie chyba znow bede molestowac lekarza chzba ze ktos mi podpowie
kahefwhui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 21:15   #10715
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
oh... MyaDiva
Dziekuje ci bardzo

Aż mi ulżylo. Juz sie tak wystraszyłam normalnie myslałam, że zawalu dostane. Kochana jesteś, no kamień z serca
Twoje Skarby są bezpieczne troskliwie o nie dbasz

Stary 2011-01-25, 21:18   #10716
andziarrr
Raczkowanie

A tak w ogóle, to myślałam, ze juz się z nimi nie będzie nic działo. Sa na takim miejscu jak powinny być, ale oczywiscie to mi sie tylko wszystko wydaje. MyaDiva mówisz, że będą jeszcze zmiany??? A ta pękatość to nie za wczesnie? przecież to dopiero 5 dzień
andziarrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 22:37   #10717
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
MYA kochana pamiętam o poniedziałku: ehem: a badań juz nie powtarza tak powiedziała pani dr. tamte są o.k. więc nie muszę nic robić od nowa ach widzę jak cyferki ubywaja na liściek ażda z nas odlicza hi hijeszc ze parę dni mogę smacznie spać na brzuchu a potem ....mało kiedy śpie na plecach bo mi nie wygodnie ale tak sobie myslę że potem spanie w spokoju na plecach to będzie marzenie no nie? buziam pa pa zastanawiam się jeszcze kiedy wyjdę we wtorek czy w środe chciałabym na drugi dzień ale ...całuski pa pa:cmok :

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

yoko ja nadal nie wiem jak to sie u mnie zmieści brr jak patrze na twoje piersi to zazdroszczę i ciesze się ze takie masz i ja tez takie będę miała, ale jak to sie wciśnie we mnie to nie wiem a i widac chyba będzie (najpierw cycki potem ja ) powiedz joko czy wyszłaś na drugi dzien ze szpitala?
Nic sie nie martw ja tez sie balam,a teraz juz wiem ,ze bez sensu.Sama zobaczysz ,ze taki rozmiarek piersi jest super i nie napiszesz nam potem,ze masz nie dosyt Op mialam w srode ,a do domku poszlam w piatek popoludniu.. CYCUSZKI BEDA SUPCIOOO Z tego co pamietam to mamy podobne wymiary wiec zaufaj pani dr
Stary 2011-01-25, 23:03   #10718
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Aha i ktoras z dziewczyn pisala ze ma podobna wyjsciowke jak ja i ze za pare dni wklei do porownania!!! wiec czekam byla to kobitka przed operacja tez
już Ci odpisałam na priva. Moją wyjściówkę zobacz sobie w moim albumie.

a ja chcę żeby piersi szły przede mną
http://www.drlinder.com/psarticles-highprofile.htm
Stary 2011-01-26, 12:59   #10719
anulka71
Przyczajenie

MyaDiva witam Cię serdecznie długo mnie nie było to fakt zabiegana jestem, w domu nie siadam przy kompie bo mało czasu w pracy też nie mam ostatnio luzu i tak umyka dzień za dniem.Muszę dokończyć badania staram się nie myślec za dużo o operacji zdaję sobie sprawę,że im bliżej będzie będzie mi serduszko szybciej bić.Świadoma jestem tego co mnie czeka dużo się dowiedziałam od Was jak to jest po wiadomo najgorszy początek,chciałabym wierzyć że te długie miesiące rekonwalescencji bólu gojenia układania piersi bedą tego wszystkiego warte.Ja równiez mam leżeć dwie doby po zabiegu Pano Dr. stwierdziła że te dni są najgorsze i najlepiej jak bede pod opieką pielęgniarek.Wiesz troszkę sie martwię tymi lekami przeciwbólowymi po wypisie Pani Dr. powiedziala ze będę na ibupromie z tego co tu czytam to dziewczyny dostaja silne leki przeciwbolowe bo te słabe działają na króciutko moje dwie koleżanki ,które operowały się w styczniu tez dostały silniejsze leki jedna z nich dostala takie fajne o wydłużonym uwalniau się leku, że czuła jak stopniowo sie ból zmiejsza i jedna tabletka starczała jej na cały dzień jak jej sie po tyg. skończyły wzieła ibuprom i bez porównania musiała is cdo lekarza by jej przepisał jeszcze opakowanie.MyaDiva nap mi jak mozesz czy przy wipisie do domku dostałaś jeszcze antybiotyk,acha jeszcze mi sięprzypomniało nap mi gdzie byłas operowana,ja będę w Perfekt Medica w Oliwie.
Pozdrawiam serdecznie Buziki
anulka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 13:01   #10720
milandia01
Raczkowanie

Witajcie cycolinki
Byłam wczoraj na kontroli u dr Skwiercz , jestem 6 tyg po zabiegu i okazało się, że piersi idą na bok i musze zacząć nosić stanik dla karmiących TRIUMPHA czy mogłybyście mi wkleić link żebym dokładnie wiedziała jaki to stanik. Jesli moja wyjściówka była 75a a teraz mam wkładki 325Hp to będzie stanikowo C czy D? wiecie może bo boję się , że nie dopasuje sobie dobrze tego stanika, a jego zadaniem ma być zebranie po bokach i podnieisenie od dołu
Wiecie ile średnio miesięcy chodzi się na basen przy implantach okragłych bo planowałam wyjazd na kilka mc i nie miałabym basenu blisko, a chyba bez tego cycuszkom byłoby cięzko wrócic do formy ?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez anulka71 Pokaż wiadomość
MyaDiva witam Cię serdecznie długo mnie nie było to fakt zabiegana jestem, w domu nie siadam przy kompie bo mało czasu w pracy też nie mam ostatnio luzu i tak umyka dzień za dniem.Muszę dokończyć badania staram się nie myślec za dużo o operacji zdaję sobie sprawę,że im bliżej będzie będzie mi serduszko szybciej bić.Świadoma jestem tego co mnie czeka dużo się dowiedziałam od Was jak to jest po wiadomo najgorszy początek,chciałabym wierzyć że te długie miesiące rekonwalescencji bólu gojenia układania piersi bedą tego wszystkiego warte.Ja równiez mam leżeć dwie doby po zabiegu Pano Dr. stwierdziła że te dni są najgorsze i najlepiej jak bede pod opieką pielęgniarek.Wiesz troszkę sie martwię tymi lekami przeciwbólowymi po wypisie Pani Dr. powiedziala ze będę na ibupromie z tego co tu czytam to dziewczyny dostaja silne leki przeciwbolowe bo te słabe działają na króciutko moje dwie koleżanki ,które operowały się w styczniu tez dostały silniejsze leki jedna z nich dostala takie fajne o wydłużonym uwalniau się leku, że czuła jak stopniowo sie ból zmiejsza i jedna tabletka starczała jej na cały dzień jak jej sie po tyg. skończyły wzieła ibuprom i bez porównania musiała is cdo lekarza by jej przepisał jeszcze opakowanie.MyaDiva nap mi jak mozesz czy przy wipisie do domku dostałaś jeszcze antybiotyk,acha jeszcze mi sięprzypomniało nap mi gdzie byłas operowana,ja będę w Perfekt Medica w Oliwie.
Ja przez pierwszy tydzień brałam od 6 do 8 ibupromów dziennie. Dla mnie najgorszy był ból w nocy, który nie dawał mi spać i poranne wstawanie z łóżka
milandia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 14:51   #10721
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milandia01 Pokaż wiadomość
Witajcie cycolinki
Byłam wczoraj na kontroli u dr Skwiercz , jestem 6 tyg po zabiegu i okazało się, że piersi idą na bok i musze zacząć nosić stanik dla karmiących TRIUMPHA czy mogłybyście mi wkleić link żebym dokładnie wiedziała jaki to stanik. Jesli moja wyjściówka była 75a a teraz mam wkładki 325Hp to będzie stanikowo C czy D? wiecie może bo boję się , że nie dopasuje sobie dobrze tego stanika, a jego zadaniem ma być zebranie po bokach i podnieisenie od dołu
Wiecie ile średnio miesięcy chodzi się na basen przy implantach okragłych bo planowałam wyjazd na kilka mc i nie miałabym basenu blisko, a chyba bez tego cycuszkom byłoby cięzko wrócic do formy ?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Ja przez pierwszy tydzień brałam od 6 do 8 ibupromów dziennie. Dla mnie najgorszy był ból w nocy, który nie dawał mi spać i poranne wstawanie z łóżka
Jak pojdziesz do sklepu to powiedz pani ,ze potrzebujesz taki stanik i nie wiesz jaki teraz masz rozmiarek Panie tobie doradza ,ja jak kupowałam to tez nie znalam swojego rozmiaru i teraz juz wiem ,ze jest to 75 E
Stary 2011-01-26, 15:17   #10722
MyaDiva
Zakorzenienie

Cześć Kochane Za oknem chyba odwilż widzę ja i moje skarby chcą już lata i ślicznych dekoldzików No nic oby do wiosny

Cytat:
a powiedzcie tez prosze +to ze mam miec allerganz to juz wiem rozmiar 335 MF + zmienilam z MM ale nie pytalam sie dr o miekkosc bo nie wiem czy mozna wybrac sa podobno soft touch i mocno spoiste a ja chce mieciutkie mam mozliwosc wzboru przy tym modelu czy nie chyba znow bede molestowac lekarza chzba ze ktos mi podpowie
Hej dziubasku . Anatomki 410 mają trzecią spoistość, a jaki żel mają w środku to trzebaby w katalog zerknąc. Wieczorkiem zerknę chyba że Magerka nam powie- bo wiem że to też sprawdzała .
Cytat:
A tak w ogóle, to myślałam, ze juz się z nimi nie będzie nic działo. Sa na takim miejscu jak powinny być, ale oczywiscie to mi sie tylko wszystko wydaje. MyaDiva mówisz, że będą jeszcze zmiany??? A ta pękatość to nie za wczesnie? przecież to dopiero 5 dzień
Oj zmienią się zmienią Troszkę lżej mają bo już były troszkę rozepchane- ale na pewno za jakieś 4 msc sama zobaczysz jak Cię jeszcze zaskoczą

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość
już Ci odpisałam na priva. Moją wyjściówkę zobacz sobie w moim albumie.

No hoho a czy to jest ten dr u którego będziesz robić?

Stary 2011-01-26, 15:49   #10723
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

takkkk lato...albo chociaz wiosna... tak już bym chciała nosic sukienki zwiewne, wtedy od razu chce mi się odchudzać )

postawa super ja tez az tak bardzo sie nie bałam, tylko kierowałam swoje mysli na to jak juz będzie wspaniale po i jak będę pięknie wyglądać i że to jest faktycznie w końcu spełnienie moich marzeń !!!
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:04   #10724
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka71 Pokaż wiadomość
Ja też w Oliwie leżałam Antybiotyk dostaniesz w kroplówce w klinice- w domku już nie będziesz musiała brać. No chyba że będą jakieś powody byś brała inny antybiotyk. Po operacji również jeśli będzie taka potrzeba dostaniesz dożylnie leki przeciwbólowe-w dniu operacji zawsze to jest dożylnie i jeśli następnego dnia też będziesz mocno cierpirć dostaniesz coś mocniejszego dożylnie. Jeśli już będzie lepiej drugiego dnia leki będą zastępowane ibupromem. Do domku też ibuprom dostaniesz- dziewczynki piszą, że idzie wytrzymać, dasz radę. Ja nie brałam nic więc trudno mi ocenić czy jak mocno boli to wystarczy. Ale czym szybciej prochy odstawisz tym szybciej dojdziesz do siebie tak po szamańsku troszkę ale skutecznie

Stary 2011-01-26, 16:09   #10725
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No hoho a czy to jest ten dr u którego będziesz robić?
No nie do Beverly Hills narazie sie nie wybieram. tylko tak mi się ten wysoki profil podoba ze codzien na niego patrze

odliczanie na dzis
26. 01. 2011

rodzynki 31.01-5
anulka71 07.02-12
zanettt2010 15.02 -20
kahefwhui 17.02 - 22
czarnakarola 21.02-26
Morgan34 21.02-26
klaudeczka2010 01.03-34
Nessy 14. 03-47
Foczka81 12.04-76
Stary 2011-01-26, 16:16   #10726
Bellis_bellis
Raczkowanie

Hej ,

Właśnie wczoraj odkryłam to forum...nie rozumiem czemu wcześniej go nie znalazłam?! O operacji piersi myślę już od dłuższego czasu.... i w końcu zdecydowałam się! byłam na konsultacji u różnych lekarzy ..ale wybrałam dr. Kubasika. nie ukrywam, że między innymi ze względu na odległość...niestety raczej nikt mnie nie będzie mógł wozić....
Słuchajcie dziewczyny, czy ból jest do zniesienia? dam radę się zając po operacji. Za tydzień mam kolejną konsultację i mam nadzieję, że będę miała już termin!!!!
Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do grona wizażystek

Pozdrawiam
Stary 2011-01-26, 16:33   #10727
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milandia01 Pokaż wiadomość
Witajcie cycolinki
Link poniżej. Rozmiar pewnie 75C. Obwodu 70 nie ma- ale te staniczki są dość ścisłe- z Maceratką taki dobierałyśmy i na nią był dobry 75C ona ma 350hp. Dla pewności przymierz sobie też miseczkę mniejszą.

http://www.intima.pl/biustonosz-mamabel-micro-p-97.html

Basenik bardzo pomaga- im dłużej tym lepiej 3 msc to chyba takie minimum A najlepiej do chwili aż Pani dr powie, że już można o operacji zapomnieć i robić wszystko

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Bellis_bellis Pokaż wiadomość
Hej ,

Właśnie wczoraj odkryłam to forum...nie rozumiem czemu wcześniej go nie znalazłam?! O operacji piersi myślę już od dłuższego czasu.... i w końcu zdecydowałam się! byłam na konsultacji u różnych lekarzy ..ale wybrałam dr. Kubasika. nie ukrywam, że między innymi ze względu na odległość...niestety raczej nikt mnie nie będzie mógł wozić....
Słuchajcie dziewczyny, czy ból jest do zniesienia? dam radę się zając po operacji. Za tydzień mam kolejną konsultację i mam nadzieję, że będę miała już termin!!!!

Pozdrawiam
witam cieplutko i zapraszam serdecznie do naszego grona
A na kiedy planujesz operaję? jak już będzie termin to zleci piorunem Czy to kolejna konsultacja czy pierwsza? O jakich piersiach marzysz?

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
No nie do Beverly Hills narazie sie nie wybieram. tylko tak mi się ten wysoki profil podoba ze codzien na niego patrze
i cycuszki i profil prosto z Beverly Hills o lekarzu już nie wspomnę

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-01-28 o 01:46
Stary 2011-01-26, 17:39   #10728
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Hej ,

Pozdrawiam

Witaj

Jesteś z Poznania że Kubasik?? Jakie będziesz miała implanty ?? Pisz tu nam jak najwięcej

Dziewczynki pogoda mnie dobija chce już wiosnę
Cały dzień u mnie dziś pada

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 19:23   #10729
gawronska
Przyczajenie

prosze mnie dopisac do odliczania mam termin 21 marzec godz 15 dr wegrzyn 275ml.
gawronska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:19   #10730
magera
Rozeznanie

Hej Gwiazdeczki

Cytat:
Kafe, a może tak się skusisz na 370 MX
Już zrobiłas jeden kroczek z MM na MF, no to teraz moze MX...??
mają te same wymiary (szer,wys)... zastanów sie...
O spoistośc się nie martw. ja mam największą spoistość w swoich i są miekkie (jestem dopiero 7 tyg PO, a sa niesamowicie miękkie w porównaniu do tego czego się spodziewalam!). A jak one jeszcze zmiękną, jak tu dziewczynki piszą, to będą lepiej niż soft touch...
A do katalogu nie łaska zajrzeć co Magerka wkleiła razu pewnego...??? Tam jest wszystko napisane
W MF masz 2 rodzaje spoistości. Proponuję jednak napisac do doktorka i zapytać o to.
Pozdrowionka

Cytat:
Hej ,

Pozdrawiam

No witaj witaj
Historia jak 99,9% naszych
Sorka, ale tego tłustym drukiem nie rozumiem
Ból pewnie, że jest do zniesienia. Nie ma tragedii. Każda co prawda indywidualnie to przechodzi, ale jak widzisz jesteśmy w komplecie
Napisz coś więcej... Bylaś już u Kubasika? Zaproponował wstępnie jakieś wkładki?
jak wrażenia z innych konsultacji? Gdzie byłaś?
Ależ jesteśmy ciekawskie...

Cytat:

Mmmm.....
No piersi niczego sobie, ale doktorek też nie głupi.....

A ja zamówiłam sobie 2 cycniorki bez ramiączek dziewuszki...
Jeden mi przyszedł wczoraj, ale pancernik przy tym wysiada Tzn. wizualnie może i jest fajny, ale w realu taki mega niewyjściowy (czyt. ogromny). Musze go odesłać w sobotę...
Czekam jeszcze na jeden... Mam nadzieję, że tamten będzie o niebo lepszy... W nazwie ma 'disco" no bo trochę taki jest

Ten 1-wszy :
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...50010202560_-1

Najlepsze jest to, że tego 'disco' już w sklepie nie ma w ofercie, ale jak tylko przyślą, to cyknę fotkę

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:39   #10731
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gawronska Pokaż wiadomość
prosze mnie dopisac do odliczania mam termin 21 marzec godz 15 dr wegrzyn 275ml.
masz foty swojej wyjsciówki???
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 22:13   #10732
kahefwhui
Raczkowanie

Dziekuje dziewczyny za cieple slowka!!!
MAGERKA na wieksze sie nie skusze na bank ;-) i tak bylam przerazona 320 MM i po Waszych opiniach i sugestiach zmienilam a MF 335 ml ;-) szczerze mowiac dr od poczatku mowil o tych MF!
W ogole nic nie czytalam wczesniej i nikogo sie nie pytalam wczoraj przypadkiem sie dowiedzialam, ze jest cos takiego jak spoistosc?!?! Kochane, prosze o wiecej info ja z dr omowilam tylko szer., wysokosc i projekcje nic mi nie wspominal o spoistosci ;-( wiec poki jeszcze moge cos zmienic lub zadzialac to prosze o opinie- oczywiste jest, ze chce jak najbardziej naturalnego biustu w wygladzie i w dotyku ;-) caluje was wszystkie
Stary 2011-01-26, 22:41   #10733
magera
Rozeznanie

Cytat:
Dziekuje dziewczyny za cieple slowka!!!
MAGERKA na wieksze sie nie skusze na bank ;-) i tak bylam przerazona 320 MM i po Waszych opiniach i sugestiach zmienilam a MF 335 ml ;-) szczerze mowiac dr od poczatku mowil o tych MF!
W ogole nic nie czytalam wczesniej i nikogo sie nie pytalam wczoraj przypadkiem sie dowiedzialam, ze jest cos takiego jak spoistosc?!?! Kochane, prosze o wiecej info ja z dr omowilam tylko szer., wysokosc i projekcje nic mi nie wspominal o spoistosci ;-( wiec poki jeszcze moge cos zmienic lub zadzialac to prosze o opinie- oczywiste jest, ze chce jak najbardziej naturalnego biustu w wygladzie i w dotyku ;-) caluje was wszystkie
Też tak mówiłam aż do zabiegu
Nie zagnębiaj się spoistością żelków kobieto, bo doktor nie wsadzi Ci kamieni
Będą miękkie i śliczniutkie
Pewnie, że po samym zabiegu będą twarde, ale z czasem miękną i są fajniutkie w dotyku

A gdzie reszta krasnalków...???????????? ??

.
Stary 2011-01-26, 22:55   #10734
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Witaj

Jesteś z Poznania że Kubasik?? Jakie będziesz miała implanty ?? Pisz tu nam jak najwięcej

Dziewczynki pogoda mnie dobija chce już wiosnę
Cały dzień u mnie dziś pada
A Ty gdzie się podziwasz ostatnio. Hejka kochana
My "teraz " to chyba wszystkie wiosny wypatrujemy A tu jeszcze luty przed nami Ale potem niech tylko słonko wyjdzie- oj będą spadać staniki

Cytat:
super widomość Jak tylko Foczka się pokaże to Cię wciągnie na naszą listę A jakie będą implanciki dokładnie?

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

O cześć Magerko no właśnie a gdzie wszystkie krasnalki ?
Ja dziś ambitnie sprzątałam całe popołudnie

Stary 2011-01-26, 23:06   #10735
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Foczka się pokazała i dopisze Cię jutro do odliczanki.
ale ja i tak pozostaję ostatnia...
Stary 2011-01-26, 23:10   #10736
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Hej Gwiazdeczki

Kafe, a może tak się skusisz na 370 MX
Już zrobiłas jeden kroczek z MM na MF, no to teraz moze MX...??
mają te same wymiary (szer,wys)... zastanów sie...
O spoistośc się nie martw. ja mam największą spoistość w swoich i są miekkie (jestem dopiero 7 tyg PO, a sa niesamowicie miękkie w porównaniu do tego czego się spodziewalam!). A jak one jeszcze zmiękną, jak tu dziewczynki piszą, to będą lepiej niż soft touch...
A do katalogu nie łaska zajrzeć co Magerka wkleiła razu pewnego...??? Tam jest wszystko napisane
W MF masz 2 rodzaje spoistości. Proponuję jednak napisac do doktorka i zapytać o to.
Pozdrowionka

Mmmm.....
No piersi niczego sobie, ale doktorek też nie głupi.....

Jeden mi przyszedł wczoraj, ale pancernik przy tym wysiada Tzn. wizualnie może i jest fajny, ale w realu taki mega niewyjściowy (czyt. ogromny). Musze go odesłać w sobotę...
Czekam jeszcze na jeden... Mam nadzieję, że tamten będzie o niebo lepszy... W nazwie ma 'disco" no bo trochę taki jest

Ten 1-wszy :

Najlepsze jest to, że tego 'disco' już w sklepie nie ma w ofercie, ale jak tylko przyślą, to cyknę fotkę
o widzę, że staniczki na dicso kąpletujesz no ładnie, ładnie
Czekam na foty jakie to cudeńko będzie-ten pierwszy na focie nawet fajnie wygląda a Ty piszesz że w realu okazał się niewyjściowy. Dobrze, że możesz odsyłać bez problemu.

A Kafe dobrze piszesz-370 MX warte skuszenia i do tego można spoistość wybrać - no dosłownie wkładeczki lux
Powiem Ci tak cichutko, że Kafe ma troszkę za szybko tą operację - inaczej by na 400 stanęło

Stary 2011-01-26, 23:18   #10737
Foczka 81
Raczkowanie

A czemu Maceratka nie ma ani jednej fotki w swoich albumach?
Tyle tam ciekawego poopisywała, tyle że ilustracji brak

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:

Ten 1-wszy :

Rzeczywiście ten cycnik całą pierś nakrywa zamiast ją od spodu unosić do eksponowania.
Ciekawa jestem jaki będzie ten disco?
Stary 2011-01-26, 23:36   #10738
magera
Rozeznanie

Cytat:
Foczka się pokazała i dopisze Cię jutro do odliczanki.
ale ja i tak pozostaję ostatnia...
Ech... nie przejmuj się, nasza Kejsiii też marudziła, że ostatnia, jak patrzyła na odliczanko, a tu ani sie obejrzala, a nagle była pierwsza
No tak to jakoś działa

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
o widzę, że staniczki na dicso kąpletujesz no ładnie, ładnie
Czekam na foty jakie to cudeńko będzie-ten pierwszy na focie nawet fajnie wygląda a Ty piszesz że w realu okazał się niewyjściowy. Dobrze, że możesz odsyłać bez problemu.

A Kafe dobrze piszesz-370 MX warte skuszenia i do tego można spoistość wybrać - no dosłownie wkładeczki lux
Powiem Ci tak cichutko, że Kafe ma troszkę za szybko tą operację - inaczej by na 400 stanęło
No tak sobie pomyslałam, że jak by tak był potrzebny....
A przy tym kupilam na wyprzedaży, więc grzech nie wziąć hihi...
I całe szczęście, że nie ma problemu ze zwrotami, wymianami itp. Miałam nadzieję, że będzie fajny ten pierwszy, a tu klops... No cóż... poluję na jeden jeszcze, ale czekam sobie cierpliwie jak przecenią...

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...mb=Home~txt32e

Wyglada całkiem, całkiem fajnie...

A z Kafe, to wiesz.... może być tak ciężka jak ja ....
A wyjdzie może na to, że doktorek przygotuje niespodziewankę

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
A czemu Maceratka nie ma ani jednej fotki w swoich albumach?
Tyle tam ciekawego poopisywała, tyle że ilustracji brak

Rzeczywiście ten cycnik całą pierś nakrywa zamiast ją od spodu unosić do eksponowania.
Ciekawa jestem jaki będzie ten disco?
Ot co!!!!
Właśnie taki jest
Normalnie jak w namiocie piersi....
No kurka, nie ma już w ofercie tego drugiego, ale obiecuję fotki jak przyślą. De facto spodziewam się go jutro....

Jak byla tragedyja na naszym wizażyku (awaria serwera), to powsysalo wszystkie zdjęcia. Zostawili opisiki tak dla fanu...
Albo wypróbowują naszą wyobraźnię...

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Ha!!!!!!!
Znalazłam go na innej stronie

http://www.ultimo.co.uk/shop/disco-b...-bra-dd-g-1124

To jest ten za 35 funi (nie za 38!), a najśmieszniejsze jest to, że ja go kupilam za 10 !!!!!!!!

.
Stary 2011-01-27, 01:48   #10739
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

No tak sobie pomyslałam, że jak by tak był potrzebny....
A przy tym kupilam na wyprzedaży, więc grzech nie wziąć hihi...
I całe szczęście, że nie ma problemu ze zwrotami, wymianami itp. Miałam nadzieję, że będzie fajny ten pierwszy, a tu klops... No cóż... poluję na jeden jeszcze, ale czekam sobie cierpliwie jak przecenią...

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...mb=Home~txt32e

Wyglada całkiem, całkiem fajnie...

A z Kafe, to wiesz.... może być tak ciężka jak ja ....
A wyjdzie może na to, że doktorek przygotuje niespodziewankę

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Ha!!!!!!!
Znalazłam go na innej stronie

http://www.ultimo.co.uk/shop/disco-b...-bra-dd-g-1124

To jest ten za 35 funi (nie za 38!), a najśmieszniejsze jest to, że ja go kupilam za 10 !!!!!!!!
No kochana ja nie wiem co to za disco się szykuje chyba jakieś bikini disco bo do tego kąpleciku już tylko można szpilki założyć i tańczyć do białego rana Zabierz nas ze sobą, my też chcemy
Powiem, że na prawdę bardzo wyjściowy ten staniczek- i oczywiście z majtaskami zamówiłaś? a cena bardzo dobra- no grzech było nie kupić.

Kafe też może niespodziankę mieć? hihi ale by było przyjmiemy je i pokochamy jak nasze, nawet jak 500 będzie
Bo my loviamy i duże, i miejsze, i te całkiem małe - oby były zdrowe i śliczne.

Dobrej nocki

Stary 2011-01-27, 08:43   #10740
kahefwhui
Raczkowanie

Ale dwie Mandarynki sie rozgadaly i nadowcipkowaly na moj temat . NIE CHCE ZADNYCH NIESPODZIANEK wystarczy mi 335 ml tych sie boje a co dopiero 370! May Diva i Magera aty aty za placami z kolezanki dowcipkowac, ze moze byc niespodzianka np 400 ml
Caluski dla Was
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości