Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 11:16   #451
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

moria44
hehe dobrze wiec licze na ciebie

Moje male tez spokojne, sa rozne dni, szczegolnie jak sie wybieramy na zakupy lub jedziemy gdzies to wariuje... tak samo jak sie stresowalam na egzaminie. Natomiast gdy calymi dniami sie lenie w domku, tylko troszke sie rusza
na pewno wszystko jest wporzadku

tez bede uciekac ide kupic cos na obiadek bo kasze mam- namowilyscie mnie
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:17   #452
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczonka – ja też na 90% wezmę tego Bubble’a Wyniki masz jak najbardziej ok. Żelazo dostaje się najczęściej wtedy gdy hemoglobina spada poniżej 11 ale co lekarz to inna teoria.
Moria właśnie jeszcze na Twoja opinię czekałam (mój guru) , Tż już przekonany tylko chcielibyśmy jeszcze na żywo ten kolorek zobaczyc, bo cały czas sobie zadaje pytanie dlaczego tego koloru zostało im tak dużo (nikt nie chciał kupowac?). Wydaje mi się dla dziewczynki fajny, no bo dla chłopca to bym nie kupiła
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:18   #453
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
A ja jeszcze dodam, że nie ma reguły co do tego, że jak leżysz to przytyjesz kto wie ile. Ja leżę od początku ciąży i mam tylko +2kg, licząc spadek na początku ciąży +5kg. Wiec to nie jest tak
A ja nie leżę, normalnie pracuję, w domu sprzątam, zajmuję się dzieckiem - czyli aktywna fizycznie jestem - i nie objadam się zbytnio - a ile już przytyłam to wiecie
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:19   #454
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

kasiu ja też mam rozmiar 35 czasem 36 zależy jaka rozmiarówka i masz rację ciężko znaleźć ładne buty w takim rozmiarze
ja mam 2 sklepy jeden w lublińcu jeden w czestochowie i tam są takie buty że wszyscy zazdroszczą mi kolekcji takowych
szpilki i jeansy to moje uzależnienie

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:24   #455
24kasia86
Wtajemniczenie

Grazin
ja jestem juz w 27tc i nic nie wiem, moj lekarz od usg ma kiepski sprzet, ciagle chodze na nfz...nie stac nas inaczej. Na szczescie 7lutego jade w rodzinne strony i tam mi gin na lepszym sprzecie wszystko pomierzy i powinnam poznac plec. I co mnie najbardziej cieszy przyjmnie mnie na skierowanie-wiec za darmo

jeszcze troszke ponad tydzien- dluzy sie strasznie!!!
Nikosia

Stary 2011-01-27, 11:26   #456
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Ja na razie chce żeby mój Tż byl przy porodzie i on też, chociaż ostatnio przychodzi z pracy i mówi: "wiesz co michał był przy porodzie swojego synka i od tamtej pory jak przychodzi do "przytulania" to go zawsze głowa boli" Faceci to glupolki
wariaty
ale to juz zalezy od faceta, roznie na to reaguja.

Kasiu ja jestem w 25 tyg i chodze prywatnie do gin ...
i nie wiem. sprzet faktycznioe moze ma nie za nowoczesny ale bardziej wydaje mi sie ze nioe chce powiedziec zeby sie nie pomyslic. a na prawde szkoda mi kasy jak chodze na wizyty 1 - 2 razy w mieacu ipłace za nie 70żł za kazda wiec jakbym jeszcze miala 200 na to usg 3d dac to na prawde mi szkoda.
Stary 2011-01-27, 11:28   #457
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Aguś, kaszę np. z gulaszem albo z jakimś innym sosikiem. Do tego mięso, surówka i masz pyszny obiad. Chociaż ja też lubię wcinać kasze same bez żadnego sosu
oo to jest pomysł ! a gulasz z jakiego mieska najlepiej robic? :P

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Mam eyelinery te w słoiczku, zgadza sie ciężko się nimi maluje, ale za to są bardzo trwałe, bardzo ciężko je zmyć, ale cienie

No mam nadzieję, więcej niż 20kg nie przytyć

Ja nie jadę na sesje jako modelka Będe małowac jak zwykle, ale o takich profesjonalnych brzuszkowych zdjęciach już myślałam, mam znajomego fotografa/ów musze mu wspomiec to za free będę miała jak zwykle :P Bo z tym co dzis będę się widziała to mój ulubiony i kumpluję się z jego żoną
A ile dokładnie coś takiego kosztuje nie mam pojęcia, ja tylko macham pędzlami i mi za to placą
hahah a ja myslalam, ze sobie robisz pamiatkową sesje z ciazy bo tak niektore dziewczyby robia i sama sie nad tym zastanawiam

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
ja musze wam cos o moim teżeciku kochanym opowiedzieć
odnośnie porodu, bo ja cały czas chce zeby on przy mnie był, a on sie troche obawiał i nie byłpewny. i wydrukowąłam mu ostatnio dwa artykuły na neta, na temat uczestnictwa taty przy porodzie, jak to wyglada z perspektywy ojca i co moze zrobic jak ewentualnie pomóc. zostawiłam mu to na stole w kuchni... i dostaje smsa w pracy czy jak mi cos powie to sie nie bede smiać. powiedział, że nie . i mi napisał że juz robi trzeci8e podjescie do tego tekstu, bo tak sie wzruszył ze cały czas mu łzy leca... po prostu serce mi tak zmiękło, że myslalam ze sama sie porycze. potem poruszyłam temat w domu i pytam co go tak wzruszyło, powiedział, że to ze moze byc przy mnie i w tak waznej chwili uczestniczyc w tym ze moze mi jakos pomoc chocby przypominac o opddychaniu. i ze zdecydował ze na penwo w tak cudwonej chwili chce byc przy nas
cudowny jest...
oczywiscie stwierdził ze to mało meskie tak sie rozpłakac nad jakims tekstem i on tak nigdy nie mial, a teraz cuje sie gotowy do bycia tata i tak go wszystko wzrusza
ojej.......... az mi sie łezka w oku zakreciła

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
To ja się z Wami żegnam bo mi się gorąco zrobiło.
Czuje, że umyje sobie dzisiaj okno i firanki zmienię, to mnie chyba odpręży
A i robię dzisiaj zdrowy obiadek pizzzza a później
banan, w cieście banan

Miłego dnia
ej nie szalej z oknami !!!!!!!!!

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:29   #458
caffelate05
Rozeznanie

dzień dobry
Ja kolejne usg pewnie ok. 30tc będę miała dopiero, już się doczekać nie mogę, jestem strasznie ciekawa ile Julek będzie ważył.

A co do przybywających kilogramów w ciąży, bo widzę, że temat ciągle gorący jest to ja patrzę inaczej. Nie ważne ile kg do przodu, ważne, że dziecko zdrowe i prawidłowo się rozwija, że wyniki są w miarę ok.
Oczywiście jestem za tym, by w ciąży jeść zdrowo, bo je się dla dwojga a nie za dwoje ale na liczenie kilogramów i diety przyjdzie jeszcze czas - po ciąży, po karmieniu

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:37   #459
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
kasiu ja też mam rozmiar 35 czasem 36 zależy jaka rozmiarówka i masz rację ciężko znaleźć ładne buty w takim rozmiarze
ja mam 2 sklepy jeden w lublińcu jeden w czestochowie i tam są takie buty że wszyscy zazdroszczą mi kolekcji takowych
szpilki i jeansy to moje uzależnienie
hehe ja tez tesknie, nie nosze dzinsow juz od chyba 3 miesiaca ciazy bo tak mi sie bioderka poszerzyly ale czekaja na mnie dzielnie w szafie
najgorzej mam z letnimi butami bo wtedy musza byc 35-niestety strasznie ciezko mi cos znalezc
z zimowymi kozaczkami na szpilce moge poszalec bo i 36 i 37 jest git. Moja siostra (22lata) kupila sobie takie fajne tej zimy hehe
na wszystko przyjdzie czas ja tak starsznie sie ciesze z tego ze bede miala dziecko ze chwilowo wszystko inne traci sens

jak urodze i zrzuce to bede szalec

uciekam skarby bo siedze z wami od 9, niedobrze tyle siedziec przed kompem-plecki i tylek mnie boli

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
wariaty
ale to juz zalezy od faceta, roznie na to reaguja.

Kasiu ja jestem w 25 tyg i chodze prywatnie do gin ...
i nie wiem. sprzet faktycznioe moze ma nie za nowoczesny ale bardziej wydaje mi sie ze nioe chce powiedziec zeby sie nie pomyslic. a na prawde szkoda mi kasy jak chodze na wizyty 1 - 2 razy w mieacu ipłace za nie 70żł za kazda wiec jakbym jeszcze miala 200 na to usg 3d dac to na prawde mi szkoda.
wcale nie musi byc usg w 3d zeby plec poznac, wystarczy dobry sprzet w 2d i wiedza lekarza. Moj lekarz od usg ma przedpotopowy sprzet i do tego nie zajmuje sie tylko ciaza, wiec wydaje mi sie ze nie mogl powiedziec bo nic tam nie widzial

mi by bylo szkoda nawet te 70zl, jak mam mozliwosc chodzenia na nfz gdzie wizyty mam co 3-4tyg, babka jest wporzadku, wchodze bez kolejki to czemu mam placic?

tymbardziej ze na pieniadzach to ja niestety nie spie

dobra zmykam rybki
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2011-01-27 o 11:40
Stary 2011-01-27, 11:37   #460
spice1985
Zadomowienie

ddaaiissyy gulasz to najlepszy z wołowiny...ale jak z jakiegoś innego mięsa to może być polędwica.

24kasia86
coś mi się wydaje że masz dziewczynkę skoro lekarz nie widział do tej pory...Przeważnie tak jest. Aczkolwiek życzę Ci ukochanego i wymarzonego synka. A nigdy mi nie odp na pyt czemu w zasadzie tak się napaliłaś na chłopczyka? Tylko dlatego że masz same siostry?

Nikt mi z tym ang nie pomoże?

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:40   #461
Lolka1212
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynki

U mnie do rana zakręcony dzień! Miałam pana od serwisu pieca umówionego na godz. 11, niebywale mnie zaskoczył przychodząc już o 9:30.. jeszcze w rozsypce byłam, dopiero co męża do pracy wyprawiłam (niczym dziecko do szkoły ), a tu dzwonek.. Odbieram normalnie a gości do mnie "Dzień dobry panu, ja do pieca" Myślę sobie o co mu biega, jakie 'dzień dobry panu', ale może przez domofon głosu nie potrafił rozpoznać.. Wchodzi do mnie i mówi: "Przepraszam pana, że jestem wcześniej niż się umawialiśmy" - stoję zamurowana jak nie wiem, bo raczej na pana to ja nie wyglądam Dopiero po paru zdaniach dalszej rozmowy zoreintowałam się, że pan serwisant jest obcokrajowcem i chyba trochę mu się jeszcze język myli Nie wytknęłam mu błędów, nie chciałam go peszyć, ale moje zdziwnie i początek rozmowy z nim dało mi do myślenia na temat mojego wyglądu hahaha

Lecę nadrobić, co naskrobałyście, poranek jak zwykle produktywny

Zdąrzyłam tylko tyle się zorientować, że poruszyłyście temat obecności tatusiów przy porodzie.. dobry watek jak dla mnie, bo sama nie wiem jak to u mnie będzie

Chyba mam podobnie jak Mimbi, że to ja mam pełno obiekcji i nie wiem, czy chcę aby mężuś był ze mną.. u was jak to jest? Jesteście za obecnością TŻta, czy nie bardzo?

Orientujecie się, jak to dokładnie wygląda? takie poród we dwoje? A męzula wtedy jest tylko przy mojej głowie i trzyma mnie za rękę, czy sobie "lata" po sali i ogląda wszystkie szczególiki?? Aa.. i przecięcie pępowiny dochodzi? ..rzeczywiście jak jest poród rodzinny, to tatuś przecina pępowinę, czy to tylko tak na filmach jest?? wiecie może?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-27, 11:41   #462
Aliczka88
Zadomowienie

It's me & my bęben

...and huge ass
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ala.jpg (22,1 KB, 83 załadowań)

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:41   #463
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
dzień dobry
Ja kolejne usg pewnie ok. 30tc będę miała dopiero, już się doczekać nie mogę, jestem strasznie ciekawa ile Julek będzie ważył.

A co do przybywających kilogramów w ciąży, bo widzę, że temat ciągle gorący jest to ja patrzę inaczej. Nie ważne ile kg do przodu, ważne, że dziecko zdrowe i prawidłowo się rozwija, że wyniki są w miarę ok.
Oczywiście jestem za tym, by w ciąży jeść zdrowo, bo je się dla dwojga a nie za dwoje ale na liczenie kilogramów i diety przyjdzie jeszcze czas - po ciąży, po karmieniu
Popieram

Dziewczyny ból mi trochę zelżał, ale leżę i się nie ruszam , najgorsze, że miałam dzisiaj jechac przed wizytą u gina na ekg i echo serca do szpitala (siostrzyczka załatwiła bo pracuje na kardiologii) i nie wiem czy dam radę, czy nie będę szła zgięta w pół
Stary 2011-01-27, 11:46   #464
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
hehe ja tez tesknie, nie nosze dzinsow juz od chyba 3 miesiaca ciazy bo tak mi sie bioderka poszerzyly ale czekaja na mnie dzielnie w szafie
najgorzej mam z letnimi butami bo wtedy musza byc 35-niestety strasznie ciezko mi cos znalezc
z zimowymi kozaczkami na szpilce moge poszalec bo i 36 i 37 jest git. Moja siostra (22lata) kupilam sobie takie fajne tej zimy hehe
na wszystko przyjdzie czas ja tak starsznie sie ciesze z tego ze bede miala dziecko ze chwilowo wszystko inne traci sens

jak urodze i zrzuce to bede szalec

uciekam skarby bo siedze z wami od 9, niedobrze tyle siedziec przed kompem-plecki i tylek mnie boli

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

wcale nie musi byc usg w 3d zeby plec poznac, wystarczy dobry sprzet w 2d i wiedza lekarza. Moj lekarz od usg ma przedpotopowy sprzet i do tego nie zajmuje sie tylko ciaza, wiec wydaje mi sie ze nie mogl powiedziec bo nic tam nie widzial

mi by bylo szkoda nawet te 70zl, jak mam mozliwosc chodzenia na nfz gdzie wizyty mam co 3-4tyg, babka jest wporzadku, wchodze bez kolejki to czemu mam placic?

tymbardziej ze na pieniadzach to ja niestety nie spie

dobra zmykam rybki
to to fajnie masz. ja na nfz to nie pójde do tego rzeźnika. jest tragiczny kiedys u neigo klecZYłam zapalenie pochwy to mnie zbadał tylko 1 raz w ciagu 3 wizyt! na pierwszej wizycie na kolejncyh dóchj jak mu powiedziałam jakie mam objawy to tylko stwierdził ( aha to oprzepisyujemy leki bo poprawy nie widac) i nie zbadał. gdyby przyjmował ktos w miare sensowny to na pewno bym nie przepłacała. bo też nie spie na kasie
Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
ddaaiissyy gulasz to najlepszy z wołowiny...ale jak z jakiegoś innego mięsa to może być polędwica.

24kasia86
coś mi się wydaje że masz dziewczynkę skoro lekarz nie widział do tej pory...Przeważnie tak jest. Aczkolwiek życzę Ci ukochanego i wymarzonego synka. A nigdy mi nie odp na pyt czemu w zasadzie tak się napaliłaś na chłopczyka? Tylko dlatego że masz same siostry?

co do angielksiego to ja jestem na poziomie kali chciec kali miec

jak nie wiodac to bedzie prawdopodobnie dziewczynak??? kurde to jest tak frustrujące ze sien nie wie;/ ja bym chciała dziewczynke ale jak edzie chłopczyk o tez sie bede okropnie cieszyc wazne ze zdrowe

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
It's me & my bęben

...and huge ass
Ale ślicznie wyglądasz!!! piekna kobieta z Ciebie

duzy brzucio jak na 22 tydz

Lolka, prosze Pana ale sie z Pana uśmiałam":P hahah
no też bym sie zaczęła zastanawiac jakby ktos tak do mnie gadął, czy przypadkiem nie czas ogolić wąsa;P masakra
Stary 2011-01-27, 11:48   #465
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:

24kasia86

on w ogole nic nie widzial, przypuszaczam ze nawet nie patrzyl bo mial naprawde lipny sprzet... ale wszytsko mozliwe ze dziewczynka.

Synka bym chciala nietylko ze wzgledu na to ze otaczaja mnie same kobiety...
nie wiem czy to ma jakies znaczenie- wychowywala mnie babcia- byla moja matka i przyjaciolka- do tej pory jest. Zawsze brakowalo mi meskiego oparcia w zyciu... trafialam na facetow ktorzy mysleli tylko o jednym... z mezem nam sie roznie uklada- jak on sie zamknie w sobie to juz kaplica...zostaje tylko ja i moje mysli.

Nie to zeby mi bylo zle z moja babcia-bo to wspaniala kobieta, osoba! wychowuje teraz mojego kuzyna ...

ale zawsze bede miec zal do rodzicow ze mnie oddali i choc mamy kontakt to wychowala mnie babcia...

w lipcu kiedy mialam urlop bylismy z Tż u nich i strasznie sie upilam... usiadlam ojcu na kolanach i sie poryczalam-on tez......

teraz tez sie poplakalam.

Jezeli bedzie coreczka bede ja kochac nad zycie. A synek to takie moje male marzenie
Nikosia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-27, 11:49   #466
anula_81
Zakorzenienie

ja was z ukrycia podczytuje, bo mam troche pracy a glowa mi peka dzisiaj, obiecuje prosto o 15-stej udac sie w strone domu

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:50   #467
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
It's me & my bęben

...and huge ass
Aliczka, ale masz duży brzuszek już , a jak ty pięknie wyglądasz cudo mamusia
Stary 2011-01-27, 11:51   #468
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

aliczka ślicznie wyglądasz piękna jesteś

ja zmykam uprasować koszule mężulkowi bo już z nudów w tym łóżku nie mogę wytrzymać

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:54   #469
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
kasia zjadłam słowo "po" Ale będę Ciebie pilnować, daleko nie mam

Ja też fanka Inglota

Co do spania z mężem – to ja lubię bez niego zasypiać i najczęściej tak robimy, ja już o 22 w łóżku a on jeszcze 2h buszuje po mieszkaniu. Gdy czasem próbuje się ze mną kłaść jednocześnie to go wyganiam bo ona najczęściej zasypia przede mną i chrapie

Agus – też oglądałam o tych kaszach i zaraz będę szukać przepisów z kaszą jaglaną. A może znacie jakieś dobre przepisy na sos z mięskiem, ja jestem w tym bardzo słaba, nigdy nie zrobiłam takiego mięska co się pirtoli do miękkości 2 godziny w sosie więc jeśli możecie coś polecić, to będę bardzo wdzięczna

Moja Iguśka ciągle jakaś niemrawa Muszę wyjść z domu, to może zajrzę do Mothercare, podobno jeszcze coś tam można wynaleźć na wyprzedaży
Do później!
ja zawsze na gulasz kupuje lopatke
albo wolowine
obsmazam, przyprawiam
i jak sie juz ladnie podpiecze to podlewam woda
i dusze do miekkosci
na koncu ja zaklepuje i mam sosik

aliczko pieknie
Stary 2011-01-27, 11:54   #470
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Hej, ja dzis czuje sie fatalnie... mdli mnie, jakos slabo, a meczenie takie jak bym cala noc nie spala.. juz mnie mezu straszy, ze to anemia pewnie...
Stary 2011-01-27, 11:54   #471
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:

24kasia86

ale wołowina musi sie długo dusić chyba, prawda? Aby była miekka? To moze polędwica lepsza? Ale ja jestem pani domu.... jak z koziej dupy trabka

Spice niestety nie znam A co potrzebujesz? moj maz gada biegle po angielsku gada.. tylko obawiam sie ze w tej sekundzie moze byc zajety.. A o co chodzi ?

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-01-27, 11:57   #472
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

aliczka, ale jestes laska, a brzuszek malo mniejszy od eweski,
grazin, tez prosze o linki do artykulow.
Stary 2011-01-27, 11:58   #473
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Ale ślicznie wyglądasz!!! piekna kobieta z Ciebie

duzy brzucio jak na 22 tydz
Cytat:
Aliczka, ale masz duży brzuszek już , a jak ty pięknie wyglądasz cudo mamusia
Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
aliczka ślicznie wyglądasz piękna jesteś
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

aliczko pieknie
Eh dziewczyny miód na moje serce spływa po takich słowach Człowiek siedzi zamkniety w tej norze i zapomina nawet co to grzebień

Wypiłam świeżo wyciśnięty sok z marchwi, jabłek, pietruszki i selera mnaim! Miśko po tym skacze jak na trampolinie. A teraz lece ziemniaki obierać.

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Stary 2011-01-27, 11:58   #474
matallewar
Zakorzenienie

moria Moje dzidzi też jakieś mało ruchliwe od wczoraj...

24kasia86 A kiedy masz szansę się dowiedzieć? Może najbliższym razem dzidzia pokaże co tam ma
Już doczytalam, że 7 lutego, to żeby pokazała, co tam ma

spice Hmm... ale to taki zwykły inglisz czy jakiś biznes? Bo ewentualnie mogę sprawdzić, ale nie obiecuję, że sprawdzę dobrze

Lolka1212 Jak chce, to może przeciąć, ale jeśli nie, to nie. Może być przy porodzie i pępowiny nie przecinać.
Ja na miejscu tż nie chciałabym przecinać

Aliczka Śliczny Nie wiem, gdzie Ty tam widzisz huge ass

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:59   #475
anula_81
Zakorzenienie

a ja z ukrycia dalej bo praca goni

Cytat:
It's me & my bęben

...and huge ass
eee tam!!!! slicznieeee!!!!
Cytat:
Popieram

Dziewczyny ból mi trochę zelżał, ale leżę i się nie ruszam , najgorsze, że miałam dzisiaj jechac przed wizytą u gina na ekg i echo serca do szpitala (siostrzyczka załatwiła bo pracuje na kardiologii) i nie wiem czy dam radę, czy nie będę szła zgięta w pół
jedz, nawet zgieta w pol, uspokoisz sie

spice chetnie ci pomoge z tlumaczeniem, ale dopiero wieczorkiem jak bede w domu, bo teraz niestety nie dam rady w pracy

leb mi peeeeeeeeekaaaaaaaaaaaaa: mur:

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 12:01   #476
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Laska haha prawie 90 kilo wagi

Eweska słyszałaś??? Jeszcze Cie dogonie

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Stary 2011-01-27, 12:04   #477
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
No wlasnie jestem rozdarta przeokrutnie. Mam weekend na zastanowienie sie. Wiadomo, wiecej kasy nigdy dosc, ale sentyment jest sentymentem...
Blagam napiszcie mi wiecej, czy mam ja sprzedawac czy nie. Przeciez i tak nigdy juz jej nie ubiore i bedzie wisiec w szafie.
Ja bym sprzedała. Na pamiątkę masz piękne zdjęcia

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 12:11   #478
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
on w ogole nic nie widzial, przypuszaczam ze nawet nie patrzyl bo mial naprawde lipny sprzet... ale wszytsko mozliwe ze dziewczynka.

nie wiem czy to ma jakies znaczenie- wychowywala mnie babcia- byla moja matka i przyjaciolka- do tej pory jest. Zawsze brakowalo mi meskiego oparcia w zyciu... trafialam na facetow ktorzy mysleli tylko o jednym... z mezem nam sie roznie uklada- jak on sie zamknie w sobie to juz kaplica...zostaje tylko ja i moje mysli.

Nie to zeby mi bylo zle z moja babcia-bo to wspaniala kobieta, osoba! wychowuje teraz mojego kuzyna ...

ale zawsze bede miec zal do rodzicow ze mnie oddali i choc mamy kontakt to wychowala mnie babcia...

w lipcu kiedy mialam urlop bylismy z Tż u nich i strasznie sie upilam... usiadlam ojcu na kolanach i sie poryczalam-on tez......

Jezeli bedzie coreczka bede ja kochac nad zycie. A synek to takie moje male marzenie
o kurde... przykro mi... nie śmiem spytać czemu miałaś taka sytuacje
Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
juz wysłalam....
http://www.zapytajpolozna.pl/tatusio...-porodzie.html

proszę czytać uważnie
Stary 2011-01-27, 12:15   #479
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

ja musialabym isc do fryzjera by wstawic zdjecie w calosci
a jakos sily nie mam, do miasta tez kawalek drogi..
mibi, sprzedawaj, po co ma uzytecznie wisiec w szfie, komus jeszcze sie przyda, sama bym kupila bo mam koscielny 1.10 ale kieszen pusta..
Stary 2011-01-27, 12:19   #480
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja zawsze na gulasz kupuje lopatke
albo wolowine
obsmazam, przyprawiam
i jak sie juz ladnie podpiecze to podlewam woda
i dusze do miekkosci
na koncu ja zaklepuje i mam sosik

Aguś a warzywka jakies tez dajesz?

Cytat:

ale przykra historia......

Twój pierwszy krzyk...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości