Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-27, 13:04   #4081
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

widzê,¿e nie tylko ja mia³am dzisiaj sny zwi±zane z jazd± a je¼dzi³am z instruktorem "moj±" eLk±- chyba zaczynam têskniæ

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-27, 13:04   #4082
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, muszê siê pochwaliæ!

(1/27/11) Prawo Jazdy:: Przyjêto wniosek - trwa postêpowanie administracyjne.

W koñcu

Cytat:
Napisane przez catttt Poka¿ wiadomo¶æ
Idzie do przodu
U mnie postêpowanie adm. trwa³o 5 dni, wiêc nied³ugo bêdziesz mia³a plasticzek
A mój niech czeka cierpliwie bo nadal mam ten kaszel straszny i gor±czkê
Bieeedna

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-27, 13:18   #4083
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 400

Cytat:

W koñcu
No widzisz! Jeszcze kilka dni i prawko w rêce!

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
widzê,¿e nie tylko ja mia³am dzisiaj sny zwi±zane z jazd± a je¼dzi³am z instruktorem "moj±" eLk±- chyba zaczynam têskniæ
Ja z I. je¼dzi³am chyba 2 dni temu

LunatyczkaBB jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-27, 13:52   #4084
milvunia83
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 581

Cytat:
Napisane przez Sarrai Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczynki
Mia³am przedwczoraj pierwsz± jazdê Chocia¿ "jazda" to za du¿o powiedziane hehe, nie naje¼dzi³am siê...
Generalnie spotka³am sie z I. w ¶rodku miasta i zabra³ mnie na placyk. Tam mi zacz±³ gadaæ na temat ¶wiate³, jak kierunkowskazy wrzucaæ, co dana kontrolka oznacza, jak lusterka sobie ustawiæ itd.
Potem zacz±³ mi opowiadaæ na czym polega robienie ³uku no i kaza³ mi poæwiczyæ.. Tzn. on wciska³ sprzêg³o a ja mia³am za zadanie krêciæ kierownic± tak, by siê w ten ³uk zmie¶ciæ.... Nie powiem, zeby mi posz³o dobrze .... Jako¶ tak ta kierownica siê krêci i krêci - ja w ogóle nie "czu³am" skrêtu samochodu... Linii nie widzia³am, bo by³ plac zasypany ¶niegiem, ale na pewno na nia najecha³am... Ale jak to powiedzia³ I. - i tak sukces, ze nie potr±ci³am pacho³ka....
Ale nie wydaje sie wam, ze to za wczesnie - pierwsza jazda i juz cwiczenie ³uku??? Ale nie wiem... moze w sumie to i dobrze, ze od razu to æwiczymy???
Teraz mam jazdy dopiero w niedzielê, bo I. stwierdzil, ze musimy pojechaæ na plac jak bêdzie widno, a ja w tygodniu pracujê, wiêc o 16stej juz ciemno... Powiedzia³ mi, ze juz w niedziele wiêcej sie najezd¿ê po tym placyku... To dobrze, bo jak on mi t³umaczy³ to juz sobie tak my¶la³am "dobra, skoncz juz to gadanie, daj mi prowadziæ".... hehe uzale¿nia trochê
A na 3cim spotkaniu b±d¼ na 4tym (czyli na 6stej b±d¼ 8 godzinie jazd) juz sama wyruszê z Placu Bankowego.. hehe........ juz to widze.... Okropny tam ruch jest, w koncu to samo centrum wawy..

Chcia³am siê was zapytaæ te¿, od której godizny zaczêly¶cie juz tak je¼dziæ w miare p³ynnie??? I kiedy ten ³uk zaczê³yscie æwiczyc??

Witam

Mi wydaje siê, ¿e ka¿dy I. ma po prostu swój wypracowany system, zw³aszcze Ci co ucz± od lat... Kursant zawsze mo¿e sie domagaæ tego czy owego... i jego zdanie powinno byæ brane pod uwagê
Ja na pierwszej je¼dzie by³am rzucona na g³ebok± wodê... w autku zaparkowanym gdzie¶ pod jakim¶ blokiem W.I. wyt³umaczy³ co to te peda³y, pokaza³ o co chodzi z tymi biegami itp. (by³am zielona - pierwszy raz za kó³kiem)... i ... cofamy i w miasto Szok by³ straszny, ale I. czuwa³ nad wszystkim i zaraz wyjechalismy za miasto, a na trasie to ju¿ spoko.
Na placu by³am pierwszy raz jak ju¿ troszkê poje¼dzi³am po mie¶cie, pewnie ko³o 10 godziny albo i pó¼niej. I. twierdzi³, ¿e bez sensu próbowaæ na placu jak je¼dziæ nie umiem... podstawy æwiczy³am na jaki¶ bocznych uliczkach (np. naukê p³ynnego ruszania
Na pocz±tki nie gas³ mi wcale i w ogóle by³o nie¼le Ale dopiero potem kapnê³am siê, ¿e W.I. czuwa nad peda³em sprzeg³a
Tak¿e u mnie by³o wszystko odwrotnie

W oczekiwaniu na dzidziê....

milvunia83 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-27, 14:04   #4085
Sarrai
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 030

Cytat:
Ufaj, nie masz nic do stracenia. Nawet je¶li oka¿e siê, ¿e instruktor nie jest taki dobry, zawsze mo¿na go zmieniæ. Nie masz siê czym przejmowaæ A instruktora Ci kto¶ poleca³? Czy szko³a jazdy Ci go przydzieli³a?
Instruktora przydzieli³ mi w³a¶ciciel szko³y jazdy z którym mia³am teoriê... Mówi³ wlasnie przy tym, ze mój I. to chyba najbardziej cierpliwy z instruktorów... Tak jakbym mia³a wypisane na czole "upo¶ledzona motoryzacyjnie"

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez milvunia83 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam

Mi wydaje siê, ¿e ka¿dy I. ma po prostu swój wypracowany system, zw³aszcze Ci co ucz± od lat... Kursant zawsze mo¿e sie domagaæ tego czy owego... i jego zdanie powinno byæ brane pod uwagê
Ja na pierwszej je¼dzie by³am rzucona na g³ebok± wodê... w autku zaparkowanym gdzie¶ pod jakim¶ blokiem W.I. wyt³umaczy³ co to te peda³y, pokaza³ o co chodzi z tymi biegami itp. (by³am zielona - pierwszy raz za kó³kiem)... i ... cofamy i w miasto Szok by³ straszny, ale I. czuwa³ nad wszystkim i zaraz wyjechalismy za miasto, a na trasie to ju¿ spoko.
Na placu by³am pierwszy raz jak ju¿ troszkê poje¼dzi³am po mie¶cie, pewnie ko³o 10 godziny albo i pó¼niej. I. twierdzi³, ¿e bez sensu próbowaæ na placu jak je¼dziæ nie umiem... podstawy æwiczy³am na jaki¶ bocznych uliczkach (np. naukê p³ynnego ruszania
Na pocz±tki nie gas³ mi wcale i w ogóle by³o nie¼le Ale dopiero potem kapnê³am siê, ¿e W.I. czuwa nad peda³em sprzeg³a
Tak¿e u mnie by³o wszystko odwrotnie
Dziêki za opiniê
Co do pogrubionego - no mi te¿ siê tak wydaje, st±d te moje pytania i w±tpliwo¶ci.. Ale po¿yjemy, zobaczymy...
Korzysta³y¶cie z jazd doszkalaj±cych? ile siê u was szko³y jazdy ceni± tak ¶rednio?? U mnie ¶rednio 50 z³. wszêdzie.. Kurcze, to zdzierstwo Na cooperka mi nie starczy...
Sarrai jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-27, 14:17   #4086
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Ju¿ dawno nie mia³am snów z eLk±. Ju¿ dawno nie mia³am jakichkolwiek snów.

Cytat:
Instruktora przydzieli³ mi w³a¶ciciel szko³y jazdy z którym mia³am teoriê... Mówi³ wlasnie przy tym, ze mój I. to chyba najbardziej cierpliwy z instruktorów... Tak jakbym mia³a wypisane na czole "upo¶ledzona motoryzacyjnie"

Dziêki za opiniê
Co do pogrubionego - no mi te¿ siê tak wydaje, st±d te moje pytania i w±tpliwo¶ci.. Ale po¿yjemy, zobaczymy...
Korzysta³y¶cie z jazd doszkalaj±cych? ile siê u was szko³y jazdy ceni± tak ¶rednio?? U mnie ¶rednio 50 z³. wszêdzie.. Kurcze, to zdzierstwo Na cooperka mi nie starczy...
Haha, na pewno nie jest tak ¼le Ja w sumie na tych jazdach by³am skazana tylko na siebie. Prawie za ka¿dym razem mia³am innego instruktora i to ja im mówi³am czego nie umiem, co chcê, co mi siê podoba, a co nie.
Korzysta³am, po niezdanych egzaminach. W mojej szkole 40z³/h. Ale nie my¶l teraz o jazdach doszkalaj±cych, tylko wykorzystaj najlepiej te, które masz jeszcze przed sob±!

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
Princeseczka, a co z Twoim egzaminem?

Cytat:
A gdzie chcia³aby¶ i¶æ?
Ju¿ pisa³am, ¿e ze mnie jest niezdecydowany cz³owiek Farmacja/analityka medyczna/chemia/dietetyka.
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-27, 14:45   #4087
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376

Widzia³am siê dzisiaj z moim I. wrêczy³am to i owo z podziêkowaniami

Wczoraj swoj± trasê skomentowa³am jako raczej ³atw±, a I. mówi mi dzi¶, ¿e wcale taka ³atwa ta trasa nie by³a i ¿e trochê go pewne miejsca hmmm, powiedzmy, ¿e zaskoczy³y. ¯e np skrêt w lewo z jednokierunkowej mia³am bardzo utrudniony w tych godzinach gdy je¼dzi³am i ta za¶nie¿ona uliczka itp. Powiedzia³, ¿e pan E. to taki raczej ostry, nie pomaga wcale i tylko szuka za co by tu uwaliæ . W zwi±zku z tym powiedzia³ mi, ¿e wszystko jest moj± zas³ug± i widaæ by³o, ¿e te¿ siê cieszy³ , ¿a³owa³ tylko tych dwóch razów z ³ukiem.
Jestem podbudowana dzisiejsz± rozmow±, cieszê siê te¿, bo wiem, ¿e je¶li bêdê potrzebowa³a pomocy przy kupnie auta lub przy pierwszych jazdach- to mogê liczyæ na I.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Eroll- tamci na placyku to pewnie siedzieli bo to tylko mia³o wygl±daæ jak nauka jazdy

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Poka¿ wiadomo¶æ
Ca³± noc zdawa³am egzaminy jakimi¶ dziwnymi samochodami .
A potem pobieg³am na paintball
Wszystko pewnie przez ten egzaminacyjny tydzieñ

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
Monia, ale ja siê przecie¿ z ni± nie k³ócê a jedziemy dzisiaj do dziadków i bêdê dzisiaj mog³a poje¼dziæ tym wielkim autem-tata siê zgodzi³
Nie dziwiê siê, ¿e siê cieszysz

Cytat:
I ja...

Ja siê nie potrafiê okre¶liæ z p³ynn± jazd±. 2 pierwsze godziny mia³am z kobiet± po bocznych drogach, stwierdzi³a, ¿e bardzo dobrze wchodzê w zakrêty. A od 3 godziny ju¿ mia³am z moim I. Jak ruszy³am na ¶wiat³ach to zrobi³ wielkie oczy i spyta³: "je¼dzi³a¶ ju¿ du¿o? Mo¿e Ty kursu nie potrzebujesz?". I na ka¿dych nastêpnych z tej okazji mi gas³ . Potem wiedzia³, ¿e jak mnie pochwali to spapram
z tym chwaleniem to chyba u wiêkszo¶ci tak samo, ja te¿ tak mia³am, ¿e jak mnie pochwali³ to za chwilê ju¿ nie wysz³o

Cytat:

W koñcu
Cudownie! To nied³ugo bêdziesz mog³a odebraæ [Okropnie d³ugo to trwa³o.]

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-27, 14:46   #4088
milvunia83
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 581

Jomic - odnalaz³am w g±szcz± wypowiedzi tak± do mnie Gubiê siê tu ostatnio
Nic nie mów o dziurach we W³ocku ... tylko nastawiali ograniczeñ do 30 wrrrrrr. Masakra, w dodatku W.I. mowi³, ¿e kto¶ obla³ ostatnio za przekroczenie tej 30 zaledwie o 2-3 km <szok>.
Daj znaæ czy znajoma zapisuje siê ?
Te¿ my¶lê, ¿e bêdzie je¼dzi³a wiosn± zreszt± mo¿e zrobiæ sobie od skoñczonej teorii do pierwszej jazdy 2, 3 tygodnie przerwy Czy ile tam jej siê bêdzie podoba³o

W oczekiwaniu na dzidziê....

Edytowane przez milvunia83
Czas edycji: 2011-01-27 o 14:48
milvunia83 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-27, 14:55   #4089
gkruk
Raczkowanie

Wiecie, jeszcze jedna dobra wiadomo¶æ. Nie wiem czy pamiêtacie, tzn pewnie tak, bo trzyma³y¶cie kciuki za moj± kole¿ankê i ona zda³a dzisiaj za 5 razem! Uda³o siê

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
Stary 2011-01-27, 15:40   #4090
Areti
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 676

Jeszcze do mnie nie dochodzi ¿e zda³am wczoraj
Stary 2011-01-27, 16:08   #4091
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Cze¶æ dziewczynki

Chcia³am siê was zapytaæ te¿, od której godizny zaczêly¶cie juz tak je¼dziæ w miare p³ynnie??? I kiedy ten ³uk zaczê³yscie æwiczyc??
Witaj!

Od której godziny zaczê³am je¼dziæ p³ynnie? Od pierwszej, hehe
A kiedy zaczê³am æwiczyæ ³uk? Nie pamiêtam

I zazdroszczê Ci, ¿e jeste¶ dopiero na pocz±tku tej eLkowej przygody

Cytat:

W koñcu
Brawo!
Super!

Cytat:
Napisane przez gkruk Poka¿ wiadomo¶æ
Wiecie, jeszcze jedna dobra wiadomo¶æ. Nie wiem czy pamiêtacie, tzn pewnie tak, bo trzyma³y¶cie kciuki za moj± kole¿ankê i ona zda³a dzisiaj za 5 razem! Uda³o siê
Gratulacje dla kole¿anki!

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-27, 16:12   #4092
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

kursantki moje, u¿ywacie samoopalaczy lub kremów br±zuj±cych? czy mog³yby¶cie sprawdziæ w swoich produktach czy nie zawieraj± one parabenów? baardzo ³aaadnie proooszzêêê!

Areti, to samo mia³am po moim zdaniu egzaminu w sumie ju¿ je¼dzi³am z plasticzkiem, ale jako¶ dalej ciê¿ko to do mnie dociera

A te, które maj± przed sob± egzamin - do 21 dni ma Bronek podpisaæ ustawê, w której m.in. s± prawka terminowe tylko i nadzór nad m³odymi kierowcami przez 2 lata... wiêc ¶piechajta siê ze zdawaniem
Stary 2011-01-27, 16:26   #4093
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 649

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka¿ wiadomo¶æ
kursantki moje, u¿ywacie samoopalaczy lub kremów br±zuj±cych? czy mog³yby¶cie sprawdziæ w swoich produktach czy nie zawieraj± one parabenów? baardzo ³aaadnie proooszzêêê!

Areti, to samo mia³am po moim zdaniu egzaminu w sumie ju¿ je¼dzi³am z plasticzkiem, ale jako¶ dalej ciê¿ko to do mnie dociera

A te, które maj± przed sob± egzamin - do 21 dni ma Bronek podpisaæ ustawê, w której m.in. s± prawka terminowe tylko i nadzór nad m³odymi kierowcami przez 2 lata... wiêc ¶piechajta siê ze zdawaniem
£oo nacierajta

Garnier ma, i Dove z SPF 15 równie¿
Ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...eum-cacao.html te¿ ma
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-27, 16:28   #4094
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
On to ju¿ podpisa³. A za 21 dni ma wej¶æ w ¿ycie. G³upia jest ta ustawa.
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-27, 16:33   #4095
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Princeseczka, a co z Twoim egzaminem?
czekam na koniec sesji i zaczynam walkê o prawko(je¶li nie zahaczê o ¿adn± poprawkê)
w ogóle to dziewczyna z grupy mi zaproponowa³a,¿e mo¿e mnie zawie¼æ na egzamin i dzielnie czekaæ.. na szczê¶cie zawiezie mnie "moja" eLka a wrócê jak wrócê..pewnie autobusem(:

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Haylee, Lirene-mus samoopalaj±cy te¿ ma

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-27, 16:36   #4096
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

Cytat:
£oo nacierajta

Garnier ma, i Dove z SPF 15 równie¿
Ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...eum-cacao.html te¿ ma
no s³ynny i najlepszy do tej pory Lirene te¿ ma, niestety... a to raczej nie nadaje siê na dekolt, biust i ogólnie tam gdzie s± wêz³y ch³onne :/
ale ju¿ atakujê sprzedawców allegro o sk³ady INCI i znalaz³am do tej pory dwa produkty, ale nadal liczê, ¿e macie co¶ w swoich zapasach

Cytat:
On to ju¿ podpisa³. A za 21 dni ma wej¶æ w ¿ycie. G³upia jest ta ustawa.
aha, to ¼le doczyta³am ale cieszê siê, ¿e ten plastik ju¿ mam i ten "nadzór" nad m³odymi kierowcami jeszcze nie dotyczy
Stary 2011-01-27, 16:42   #4097
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
---
Wszystko pewnie przez ten egzaminacyjny tydzieñ
Pewnie tak
Cytat:
aha, to ¼le doczyta³am ale cieszê siê, ¿e ten plastik ju¿ mam i ten "nadzór" nad m³odymi kierowcami jeszcze nie dotyczy
A co dok³adnie z tym nadzorem chodzi?

Stary 2011-01-27, 16:43   #4098
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

wróci³am, i ¶wietnie mi siê prowadzi³o autko dla mnie im wiêkszy samochód tym lepiej mi siê nim je¼dzi mo¿e nastepnym razem poproszê tatê, ¿eby mi pozwoli³ poprowadziæ tira, tzn. samego konia

Monia, super
Stary 2011-01-27, 16:45   #4099
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
A co dok³adnie z tym nadzorem chodzi?
np. o ten zielony listekalbo o to,¿e po 3 wykroczeniach m³ody kierowca straci prawko

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-27, 16:45   #4100
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
wróci³am, i ¶wietnie mi siê prowadzi³o autko dla mnie im wiêkszy samochód tym lepiej mi siê nim je¼dzi mo¿e nastepnym razem poproszê tatê, ¿eby mi pozwoli³ poprowadziæ tira, tzn. samego konia

Monia, super
A czym je¼dzi³a¶?

Stary 2011-01-27, 16:47   #4101
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

Cytat:
A czym je¼dzi³a¶?
Chrysler Grand Voyager super autko
Stary 2011-01-27, 17:05   #4102
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Chrysler Grand Voyager super autko
No fajne, fajne. Je¼dzi³am, ale tylko jako pasa¿er

Stary 2011-01-27, 17:05   #4103
gkruk
Raczkowanie

Sylwia

Jonathan Carroll
Stary 2011-01-27, 17:19   #4104
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
no s³ynny i najlepszy do tej pory Lirene te¿ ma, niestety... a to raczej nie nadaje siê na dekolt, biust i ogólnie tam gdzie s± wêz³y ch³onne :/
ale ju¿ atakujê sprzedawców allegro o sk³ady INCI i znalaz³am do tej pory dwa produkty, ale nadal liczê, ¿e macie co¶ w swoich zapasach

A liczy siê chusteczka samoopalaj±ca?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ve.html&next=1
Stary 2011-01-27, 17:36   #4105
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

a tata tylko tyle mi przez telefon powiedzia³ 'tylko siê za bardzo nie przyzwyczajaj'
Stary 2011-01-27, 17:48   #4106
gkruk
Raczkowanie

Dziewczyny, o której mia³a mieæ egzamin 3mw?

Jonathan Carroll
Stary 2011-01-27, 17:55   #4107
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Nim doczytam co napisa³y¶cie to mija tyyyyyle czasu. Ale ju¿ wszystko wiem.
sarrai - moje wyobra¿enie o praktycznej czêsci kursu wyglada³o w³asnie tak. Okaza³o siê, ze jest inaczej, wsiadaj, ustawiaj lusterka, tu jest, tu tamto, rusz, hamuj, i na miasto zeby pojechac za miasto.
£uk zobaczy³am ko³o 10h (chyba), a wróci³±m tam cwiczyæ ko³o 15.
P³ynnie by³o od pocz±tku - nie by³o problemów z ruszaniem, nie wiem co to szarpanie. Po 1/3 pozna³am co to ga¶niêcie.
Mój instr twierdzi³, ze po co stresowaæ kursanta ³ukiem jak nie czuje samochodu. Ale stwierdzi³ te¿ moze jakiegos zabierze na pierwszej godzinie na plac. ¯eby spr jak zareaguje

Cytat:
Raz jak robi³am prywatnie ³uk na placu widzia³am eLkê jakiej¶ szko³y, a w niej instruktora i kursantkê. Chyba ca³± godzinê przesiedzieli w ¶rodku z wy³±czonym silnikiem. Ciekawe czy to jaka¶ nowa metoda nauki
Metoda jak w jednym z moich snów. Obudzi³am siê z my¶l± - to by³a najdro¿sza rozmowa w moim ¿yciu

Eroll - doczeka³a¶ siêPewnie za tydzieñ bêdziesz sie chwaliæ jak to fajnie siê je¼dzi

Milvunia - wczoraj zaliczy³am tak± dziurê, ze nie wiedzia³am czy ko³o mam. Za to dzisiaj æwiczy³am omijanie. Coraz lepiej (dziêki tym dziurom) wiem gdzie mam ko³a.
Zaczyna brakowaæ im tym pacho³ków - s± wielkie dziury i nic w nich nie stoi. Rozbrajaj± mnie te co na ¶ordku pasa wyrastaj± niewiadomo sk±d.
Dorota - zaczyna kombinowaæ, wymy¶laæ. Mój instr te¿ napisa³ wczoraj o kursie. I powiedzia³am, ze nie ma wyjscia, bo ja nie bêdê z siebie g³upka robiæ,dopytwaæ (oczywiscie mysli ze W.I. osobiscie) a ona siê nie zdecyduje. Powoli zaczyna siê przyznawaæ, ze siê boi. Chyba musimy sobie porozmawiaæ.

Zgadnijcie co dzis zrobi³a jomic - od rana oswdiczy³±m ,ze nie pijê kawy, potem chcia³o mi siê czekolady, potem ostrej papryki i tak debatuj±c nad tym, ze nie mam nic ostrego do jedzenia wypali³a, ze muszê kupiæ olejek do cia³a przeciw rozstêpom dla kobiet w ci±zy. I wszystko u³ozy³o siê w piêkn± ca³o¶æ.

Mój instr nie chwali³ - bo jak dobrze, to po co mam mówiæ. Raz powiedzia³, ze musi pochwaliæ, niechêtnie, ale musi ().

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

gkruk - te¿ siê nad tym zastanawiam

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:02   #4108
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, o której mia³a mieæ egzamin 3mw?
nie wiem w³a¶nie ci±gle od¶wie¿am stronkê i nic ostatnio zauwa¿y³am,¿e moje oczy powoli nie wytrzymuj± tego przesiadywania na wiza¿u-s± takie zaczerwienione

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-27, 18:03   #4109
gkruk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Zgadnijcie co dzis zrobi³a jomic - od rana oswdiczy³±m ,ze nie pijê kawy, potem chcia³o mi siê czekolady, potem ostrej papryki i tak debatuj±c nad tym, ze nie mam nic ostrego do jedzenia wypali³a, ze muszê kupiæ olejek do cia³a przeciw rozstêpom dla kobiet w ci±zy. I wszystko u³ozy³o siê w piêkn± ca³o¶æ.
Jomic, nie wiem co zrozumia³am z tego zdania...? To, co my¶lê, ¿e zrozumia³am, czy ¼le zrozumia³am?

Jonathan Carroll
Stary 2011-01-27, 18:08   #4110
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ

No nie mów...
Ja mam czêsto ochotê na co¶ ostrego z czekolad±, a¿ bêd±c w czerwcu w Krakowie, jad³am lody o smaku czekolady z chili i od tamtej pory o nich marzê
A kiedy¶ przed @ mia³am ochotê na pietruszkê z kaw± ( a w³a¶ciwie kawê z pietruszk± )

Ja my¶lê, ¿e 3mw ¶wiêtuje

Edytowane przez catttt
Czas edycji: 2011-01-27 o 18:10
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.