Mój chomiczek - cz. 4 :) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 18:38   #3211
Klepsydra88
Zakorzenienie

Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)

lece na ćwiczenia
Stary 2011-01-27, 18:43   #3212
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
lece na ćwiczenia

Łooo o tej porze
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:44   #3213
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Nie 'może' tylko napewno to także przez to, niestety no ale już mam to za sobą na szczęście... 4 miesiące leczenia uff... teraz jeszcze dodatkowe 50 i koniec z przyjmowaniem tabletek

50 miesięcy??

Cytat:
Dodaję zdjęcia jeszcze mojej jednej suni jak była mała, kota Fifi z domu rodziców i mojego męża zza młodu jak ssał suta krowie... sorry... wymiona!

I jak wygląda teraz klatka i jej wybieg
Śliczne zwierzaki
Kotek ma minę, jak ten ze Szreka
A Majunia ma ful wypas

Twój mąż wymiata

Cytat:
Napisane przez hooliganka184 Pokaż wiadomość
Oto moje dziewuchy
Jakie cuda, a jak ściśnięte

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Zrobiłam tak, że dałam Pixelkowi do domu chusteczkę. Szybko ją wynalazł i wyszarpywał oknami, drzwiami a tak mu ładnie tam wyścieliłam później ledwo niósł ją a nawet spadł z nią po schodkach żałuję, że tego nie uchwyciłam :P i prztargał ją do swojej kupki siana gdzie zrobił sobie mały tunel i tu już mam fotki

i osiągneliśmy mały sukces dawałam mu jedzonko ale dalej trzymając w palcach później zainteresował się moją ręką i już z otwartą buzią do niej leciał ale widząc jak zaraz mnie ugryzie to spokojnie wyciągnełam rękę ;D sukcesem jest to, że nie był taki agresywny i nie syczał
Śliczniutki

za sukces

Cytat:
uhu! dostałam 4 z kolosa ustnego dzięki swojej wiedzy i dzięki temu.. że mam piersi

To ja bym nie zdała

Pies mnie dziś próbował zgwałcić
Siedzę z farbą na włosach
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:57   #3214
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

50 miesięcy??
że co? 50 dni!
Cytat:
Śliczne zwierzaki
Kotek ma minę, jak ten ze Szreka
A Majunia ma ful wypas

Twój mąż wymiata
No chciałam troszkę Majce dodać rozrywki, nie jest to może wielkie, ale zawsze coś! Nawet ma kino zapewnione
Cytat:
Pies mnie dziś próbował zgwałcić
Siedzę z farbą na włosach
Duży pies?
Jaki kolorek sobie fundujesz???
Ja tak za 2-3 tyg się pofarbuję (szamponetką) bo już siwe włosy widać strasznie
Cytat:
Haha ale się uśmiałam z tych fotek Nie jesteś zazdrosna o ta krowę? A Twoje maleństwo to lusterko do przeglądania się ma czy co?
Taaak, zainstalowałam jej, żeby się mogła przejrzeć jak wygląda pięknie
O krowę nie jestem zazdrosna, sam ją ode mnie dostał a że mój mąż lubi się wydurniać, to widać efekty hihi
Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Marta widzę w rogu akwarium domek z Ferplst . Miecia ma taki czerwony . To akwarium jest ogromne . Maluszki mają tyyyyyyyle miejsca do biegania
nooo tyle miejsca, że szok!!! Zazdroszczę im ja tyle w domu nie mam miejsca do biegania, jak one
Coś mam dziś humor... ciekawe why?
Cytat:
uhu! dostałam 4 z kolosa ustnego dzięki swojej wiedzy i dzięki temu.. że mam piersi
Gratuluję! jak te piersi można w dzisiejszych czasach dobrze wykorzystać

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 19:11   #3215
tikki85
Zakorzenienie

Agata Ty masz już siwe włosy . Ja jeszcze u mnie ani jednego nie znalazłam. Kiedyś dwa czarne . Chyba, że ja będę siwieć na czarno
Stary 2011-01-27, 19:16   #3216
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agata Ty masz już siwe włosy . Ja jeszcze u mnie ani jednego nie znalazłam. Kiedyś dwa czarne . Chyba, że ja będę siwieć na czarno
ja już dawno mam siwe jak miałam 19 lat już miałam pojedyncze, a teraz mam ich coraz więcej i to na samym przedziałku głowy Bój brat lat 30 ma 30% siwych włosów... niestety mój ojciec szybko zesiwiał, więc jest to genetycznie A mój mężul ma z 6-7 siwych ja tam ze 2 razy tyle

Stary 2011-01-27, 19:22   #3217
madzius90
Zakorzenienie

Ale się wkurzyłam
Kupiłam jaśniejszą farbę niż ostatnio, a wyszło mi jakieś bordo zamiast rudego

Cytat:
że co? 50 dni!
aha

Cytat:
No chciałam troszkę Majce dodać rozrywki, nie jest to może wielkie, ale zawsze coś! Nawet ma kino zapewnione

Cytat:
Duży pies?
Jaki kolorek sobie fundujesz???
Ja tak za 2-3 tyg się pofarbuję (szamponetką) bo już siwe włosy widać strasznie
Taki kundelek, czarny nieduży Kolega Kamy

Na rudo miałam się pofarbować

Oj, już masz siwuchy
Cytat:
Kiedyś dwa czarne . Chyba, że ja będę siwieć na czarno

Cytat:
ja już dawno mam siwe jak miałam 19 lat już miałam pojedyncze, a teraz mam ich coraz więcej i to na samym przedziałku głowy Bój brat lat 30 ma 30% siwych włosów... niestety mój ojciec szybko zesiwiał, więc jest to genetycznie A mój mężul ma z 6-7 siwych ja tam ze 2 razy tyle
Kiepsko
Stary 2011-01-27, 19:35   #3218
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Madziuś
Ja zamaist katować włosy farbowaniem to nakłądam co dwa tygodnie szamponetke Łapie ładnie odrost, tylko po dwóchmyciach już go trochę widać Jest taki fajny rudy z Delii
Może spróbuj. Jelsi kolor ci nie wyjdzie to wystarczy umyć włosy kilka razy

Jakie piękne roborki. Iel mają miejsca

Pixel jest taki wielki, że w tym sianku prawie go nie widać

Byłam dziś u weta, ale ze szczurkiem. BYł taki grzeczny,a miałąm straszne obawy. Byłam załatwić książeczkę zdrowia, żeby nei meic problemów z przewieziem za granicę i przy okazji odrobaczyłam

Edytowane przez uUuAsissuUu
Czas edycji: 2011-01-27 o 19:36
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 20:04   #3219
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Madziuś
Ja zamaist katować włosy farbowaniem to nakłądam co dwa tygodnie szamponetke Łapie ładnie odrost, tylko po dwóchmyciach już go trochę widać Jest taki fajny rudy z Delii
Widziałam tą szamponetkę, super marchewa na tym zdjęciu jest
Tylko kurcze ja codziennie myję włosy więc nie wiem czy to zda egzamin, no ale następnym razem spróbuję

Cytat:
Byłam dziś u weta, ale ze szczurkiem. BYł taki grzeczny,a miałąm straszne obawy. Byłam załatwić książeczkę zdrowia, żeby nei meic problemów z przewieziem za granicę i przy okazji odrobaczyłam
A to ze szczurkiem jedziesz?
Szczury też się odrobacza? nie wiedziałam
Stary 2011-01-27, 20:12   #3220
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Madziuś

Ja jak miałam 16 lat to użyłam szamponetki 8myć z palett nie zmyła się chociaż było to może o ton różnicy od moich naturalnych ale ja mądra 16nastka myśląc ale obciach zaczęłam farbować jasny braz i wyszła marchewka, później średni brąz i średnia marchewa później ciemny braz i wyszły czarne a później czarna farba i tak zostało :p teraz powoli kombinuje aby schodzić z koloru :p

a obecnie używam garnier color & shine 28 myć bez amoniaku i mało ogólnie szkodliwa

a i dodam, że mam brata bliźniaka (oboje mamy 22 lata jak coś ekhm tzn dopiero w lipcu więc w sumie 21) i On ma kilka siwych włosów a ja u siebie na odroście na szczęście nie zauważyłam bo przy czarnych to by było mega widać

<delektuję się herbatką z cytrynką>

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Tylko kurcze ja codziennie myję włosy więc nie wiem czy to zda egzamin, no ale następnym razem spróbuję
Madzia ja też myję codziennie i to 2 razy nakładam szampon, później maseczka czy odżywka do spłukiwania czyli wypłukuję je dość sporo a i tak mam kolor fakt, że przez kilka pierwszych myć farba jest widoczna w wodzie ale nie znika całkiem kolor a o ile mniej osłabia włosy więc warto
Stary 2011-01-27, 20:14   #3221
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
że co?????? codziennie??
Jak ja byłam nastolatką... to też wydawało mi się, że przetłuszczają mi się tak szybko, ale jak je przeciągnęłam raz do 7 dni to więcej razy nie myłam codziennie. Tym sposobem myję włosy co 4-5 dni
Przeciągnij je też raz (o ile nie będziesz wychodzić z domu) to może to na nie podziała? ja tam jak mam myć raz na 4 dni to mnie szlag trafia, bo nienawidzę tego robić a że te raz nie mam ciepłej wody, to muszę 3 czajniki sobie grzac a zanim się to zagotuje, to zdążyłabym spokojnie ze 2 razy je umyć normalnie

Stary 2011-01-27, 20:21   #3222
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:

Asiu teraz np to go wogóle nie widać spod tego sianka już ulokował husteczkę i kima

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

a wogóle to jest ciekawe -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189027&page=2
Stary 2011-01-27, 20:26   #3223
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak miałam 16 lat to użyłam szamponetki 8myć z palett nie zmyła się chociaż było to może o ton różnicy od moich naturalnych ale ja mądra 16nastka myśląc ale obciach zaczęłam farbować jasny braz i wyszła marchewka, później średni brąz i średnia marchewa później ciemny braz i wyszły czarne a później czarna farba i tak zostało :p teraz powoli kombinuje aby schodzić z koloru :p
Tak to jest, jak się eksperymentuje
Ja kiedyś farbowałam na jakieś brązy jasne i po kilku myciach robiły się rudawe

Fryzjerka zrobiła mi takie super rude ale nie będę chodziła co miesiąc i płaciła 100 zł

Cytat:
a i dodam, że mam brata bliźniaka (oboje mamy 22 lata jak coś ekhm tzn dopiero w lipcu więc w sumie 21) i On ma kilka siwych włosów a ja u siebie na odroście na szczęście nie zauważyłam bo przy czarnych to by było mega widać
O jak fajnie
Ludzie coraz młodszym wieku mają siwe włosy.
Mój były w wieku 25 lat też miał już pojedyncze siwuchy

Cytat:
Madzia ja też myję codziennie i to 2 razy nakładam szampon, później maseczka czy odżywka do spłukiwania czyli wypłukuję je dość sporo a i tak mam kolor fakt, że przez kilka pierwszych myć farba jest widoczna w wodzie ale nie znika całkiem kolor a o ile mniej osłabia włosy więc warto
no to super

Cytat:
że co?????? codziennie??
Agatka włosy mi się przetłuszczają i muszę codziennie myć
Bo jak nie to potem idać tłuszcz
I jeszcze mam dodatkoy problem- mogę użyać tylko Head&Shoulders'a, bo mam łupież i jak tylko zacznę używać jakiś inny szampon p/łupieżowy to od razu śnieg na włosach Tak się cieszyłam, że po tacie odziedziczyłam proste włosy, ale odziedziczyłam też łupież i skłonność do przetłuszczania
Pamiętam te czasy, kiedy głowę myłam raz w tygodniu
Ale to prehistoria

Ale już się do tego przyzyczaiłam

Cytat:
a że te raz nie mam ciepłej wody, to muszę 3 czajniki sobie grzac a zanim się to zagotuje, to zdążyłabym spokojnie ze 2 razy je umyć normalnie
O jaa A dlaczego nie masz ciepłej wody?

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2011-01-27 o 20:27
Stary 2011-01-27, 20:36   #3224
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Madziuś
Ej :X Teraz to mnie kusisz, bo ja chcę się na rudo zrobić ale szkoda mi niszczyć włosy farbą I już mam plan i będzie niespodziewajka. Znaczy będzie jak znajdę tą szamponetkę u nas
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 20:37   #3225
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to jest, jak się eksperymentuje
Ja kiedyś farbowałam na jakieś brązy jasne i po kilku myciach robiły się rudawe

Fryzjerka zrobiła mi takie super rude ale nie będę chodziła co miesiąc i płaciła 100 zł
jak będziesz zarabiała 3 tys na miesiąc to będziesz mogła se pozwalać na takie rarytasy co miesiąc... niestety w dzisiejszych czasach to chyba trzeba mieć 5 kierunków studiów ukończonych... albo dawać
To jest teraz takie 'popularne'
Cytat:

Agatka włosy mi się przetłuszczają i muszę codziennie myć
Bo jak nie to potem idać tłuszcz
I jeszcze mam dodatkoy problem- mogę użyać tylko Head&Shoulders'a, bo mam łupież i jak tylko zacznę używać jakiś inny szampon p/łupieżowy to od razu śnieg na włosach Tak się cieszyłam, że po tacie odziedziczyłam proste włosy, ale odziedziczyłam też łupież i skłonność do przetłuszczania
Ale to prehistoria

O jaa A dlaczego nie masz ciepłej wody?
No ja też jakoś tak mam, że jak szampon się nie spodoba włosom, to od razu łupież (po timotei) więc używam shaumy + odżywka. Kiedys też myłam głowę raz w tygodniu ale to jak byłam w podstawówce

Nie mam ciepłej wody odkąd terma mi się rozwaliła i zalała całą kuchnię nie ma takiej wymiennej części do niej i trzeba kupić nową- ale no wiesz, terma nie kosztuje 200 zł, tylko 4-5 razy tyle... więc od grudnia tak się męczę... Ale kiedyś jak tu zaczęłam mieszkać, to też sobie musiałam grzać, więc to nie jest aż tak straszne, idzie przeżyć, ale na dłuższą metę jest to męczące... a ja sama sponsorowac jej nie będę, gdyby każdy się złożył, to ok, ale widać nikt z tym nic nie chce zrobić. Muszę pogadać z teściem przez telefon i powiedzieć co myślę

Stary 2011-01-27, 20:38   #3226
the kamm
Zadomowienie

Cytat:
Witam ponownie
Musiałam się zdrzemnąć, bo rano wstałam o 7, a poszłam spać o 1 i tak jakoś niewyspana chodziłam... 3 dni wolnego miałam, a jutro już na rano... ehh...
Tikki dodaj do listy ś.p [*] Toffika! (zdechł w zimę 2007 ), a Mai dopisz 19.11.2010 [*]

Ojjj, nie wolno tak Ci mówić!!!
Kiedyś z tego wyrośnie

Ja tam bym nie chciała być jedynaczką, tak smutno, cicho by było... mam 2 braci i choć dzieciństwo z nimi nie była zbyt przyjemna to teraz cieszę się, że mam ich starszych, bo mogę liczyć na ich pomoc (chociaż teraz rzadko się to zdarza, bo różni nas aż 15 km )

Nie 'może' tylko napewno to także przez to, niestety no ale już mam to za sobą na szczęście... 4 miesiące leczenia uff... teraz jeszcze dodatkowe 50 i koniec z przyjmowaniem tabletek

Ja tam Mai do tej pory Mai nie wyciągam na chama z klatki bo się boję
Ja jej sprzątam, jak mała jest u góry. Wtedy kuweta idzie do czyszczenia, a Maja jest u góry. Nie martw się, że narazie nie wchodzi do domku, może za bardzo się boi, spokojnie, masz ją dopiero 2-3 dzień, także bez obaw. Moja na zmianę- góra, dół, góra dół. Wkurzało mnie to, ale nie wyjęłam domku, bo jak szła na górę pić wodę, to tam zajrzała (chyba weszła po pieniądze za wynajem dla niewidomych duszków )

super! Mnie też koleżanku tu o to katowały...

Raz spałam w życiu z zatyczkami i budzik mnie nie obudził...
Ale nie rób tego często!! Bo jak się przyzwyczaisz, to już organizm nie da Ci później spać bez zatyczek!!!

Dodaję zdjęcia jeszcze mojej jednej suni jak była mała, kota Fifi z domu rodziców i mojego męża zza młodu jak ssał suta krowie... sorry... wymiona!

I jak wygląda teraz klatka i jej wybieg
Nie no , Maja full wypas na wybiegu : telewizor , lusterko i mini siłownia
Ale czy mi się wydaje , czy te drabinki są podklejone taśmą ?
Jak mała zje taśmę to umrze.
Masz kota syjamskiego i owczarka niemieckiego , albo mix owczarka ?

Cytat:
Oto moje dziewuchyZałącznik 3698820
Jakie to śliiczne

Cytat:
Madziuś

Ja na wakacjach się farbowałam na rudo szamponetką . I ogólnie lubię szamponetki Bo u nas w szkole to ho ho za pomalowane włosy można mieć nieźle obniżone zachowanie ... A przez wakacje się zmyje - mi to pasuje Tylko mama nie chce się zgodzić , żebym w te wakacje znowu dawała się na rudo Przez jakieś głupie stereotypy , że " rude to wredne " Mi się tam ten kolorek baardzo podobał...

Cytat:
że co?????? codziennie??
Jak ja byłam nastolatką... to też wydawało mi się, że przetłuszczają mi się tak szybko, ale jak je przeciągnęłam raz do 7 dni to więcej razy nie myłam codziennie. Tym sposobem myję włosy co 4-5 dni
Przeciągnij je też raz (o ile nie będziesz wychodzić z domu) to może to na nie podziała? ja tam jak mam myć raz na 4 dni to mnie szlag trafia, bo nienawidzę tego robić a że te raz nie mam ciepłej wody, to muszę 3 czajniki sobie grzac a zanim się to zagotuje, to zdążyłabym spokojnie ze 2 razy je umyć normalnie
Jeżeli myje się włosy codziennie , to one się do tego przyzwyczajają i szybciej się przetłuszczają . Wiele moich koleżanek myje codziennie , ale dla mnie było by to trochę uciążliwe . Ja myję najczęściej co 3 dni , czasem rzadziej.
the kamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 20:39   #3227
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to prehistoria

O tak to były piękne czasy do tego brak okresu hihi ;D a tu teraz tak często trzeba grrr ;/ chociaż też sie przyzwyczaiłam do tego :p z tym, że ja nie susze włosów to mi chociaż to odpada :PP

Pixelek się obudził poszłabym trochę do niego ale mam na sobie miliony zapachów bo jestem po kąpieli i balsamowaniu itd

a i polecam maseczkę z waxa dostępną tylko w aptece zalecana jest też dla osób po chemii stosuje ją się co 3-4dni i starcza na długo a koszt jakoś lekko ponad 20zl wygląda tak http://www.herbamed.pl/galerie/w/wax...sow-48_235.jpg
Stary 2011-01-27, 20:45   #3228
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Ej :X Teraz to mnie kusisz, bo ja chcę się na rudo zrobić ale szkoda mi niszczyć włosy farbą I już mam plan i będzie niespodziewajka. Znaczy będzie jak znajdę tą szamponetkę u nas

W Rossmannie poinna być

A właśnie u nas dziś było otwarcie Rossmanna, po remoncie, przez 1,5 tygodnia był zamknięty, a dziś takie oblężenie, że szok
Jeszcze dawali prezenty, jak się kupiło chyba coś za min. 15 zł
Ja dostałam żel do mycia z Dove, pięknie pachnie

Cytat:
jak będziesz zarabiała 3 tys na miesiąc to będziesz mogła se pozwalać na takie rarytasy co miesiąc... niestety w dzisiejszych czasach to chyba trzeba mieć 5 kierunków studiów ukończonych... albo dawać
To jest teraz takie 'popularne'
To chyba nie możlie, żebym tyle zarabiała
Ciągle się zastanawiam ile dadzą mi podwyżki, bo umowy nie mam, ani żadnych info

Cytat:
Nie mam ciepłej wody odkąd terma mi się rozwaliła i zalała całą kuchnię nie ma takiej wymiennej części do niej i trzeba kupić nową- ale no wiesz, terma nie kosztuje 200 zł, tylko 4-5 razy tyle... więc od grudnia tak się męczę... Ale kiedyś jak tu zaczęłam mieszkać, to też sobie musiałam grzać, więc to nie jest aż tak straszne, idzie przeżyć, ale na dłuższą metę jest to męczące... a ja sama sponsorowac jej nie będę, gdyby każdy się złożył, to ok, ale widać nikt z tym nic nie chce zrobić. Muszę pogadać z teściem przez telefon i powiedzieć co myślę
Kurczę, to kiepsko

Cytat:
Napisane przez the kamm Pokaż wiadomość
Ja na wakacjach się farbowałam na rudo szamponetką . I ogólnie lubię szamponetki Bo u nas w szkole to ho ho za pomalowane włosy można mieć nieźle obniżone zachowanie ... A przez wakacje się zmyje - mi to pasuje Tylko mama nie chce się zgodzić , żebym w te wakacje znowu dawała się na rudo Przez jakieś głupie stereotypy , że " rude to wredne " Mi się tam ten kolorek baardzo podobał...
Ale to prawda

Namówisz mamę, przecież będą wakacje , a stereotypy są złe

Cytat:
Jeżeli myje się włosy codziennie , to one się do tego przyzwyczajają i szybciej się przetłuszczają . Wiele moich koleżanek myje codziennie , ale dla mnie było by to trochę uciążliwe . Ja myję najczęściej co 3 dni , czasem rzadziej.
Wiem o tym
Ale musiałam zacząć myć codziennie, bo naprawdę, jak nie umyłam tyo wyglądały okropnie na drugi dzień po myciu
Stary 2011-01-27, 20:49   #3229
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze dawali prezenty, jak się kupiło chyba coś za min. 15 zł
Ja dostałam żel do mycia z Dove, pięknie pachnie

Też kcem darmowy żel!
Ja za to dostałam 3 dni temu cały pliczek próbek kosmetyków z bandi i niestety tylko w necie można kupić ich produkty albo w ich salonach ale np maseczka drożdzowa i krem na noc z serii young są meeeeega...
Stary 2011-01-27, 20:53   #3230
anlejka
Zakorzenienie

Kamm powiedz mamie, że to co rude też mądre Mam sąsiadów którzy mają trójkę dzieci. Każde rude. Najstarszemu włosy już zbrązowiały, chociaż jak słońce na niego zaświeci to taki miedziany połysk ma. Dziewczynka też już takie miedziane ma, a najmłodszy jak marchewa Żeby było zabawniej cała trójka gra w szachy. Ten najstarszy był na jakiś mistrzostwach polski i teraz przez ferie miał gdzieś w świat jechać grać.
A co do zarabiania Dziś tak popatrzyłam ile mniej więcej kosztuje autko moich marzeń. Wyliczyłam, że jak będę odkładać połowę swojej pensji nauczycielskiej to na emeryturę jak znalazł autko będę miała. Chyba, że się załapię do jakiejś wiejskiej szkoły to może tak 5-6 lat przed emeryturą
Stary 2011-01-27, 20:55   #3231
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no , Maja full wypas na wybiegu : telewizor , lusterko i mini siłownia
Ale czy mi się wydaje , czy te drabinki są podklejone taśmą ?
Jak mała zje taśmę to umrze.
Masz kota syjamskiego i owczarka niemieckiego , albo mix owczarka ?
No drabinkę podkleiłam pod spodem taśmą dwustronną, chyba nie będzie taka zdolna tego zjeść?? Na to jest zwykła taśma... a może na to przykleję jakąś jeszcze tekturkę??
Nie wiedziałam, że to zabójcze jest

To żaden mix owczarka!!! To owczarek belgijski
Cytat:
Ale ja wiem o tym kiedys byłam taka mądra- wszystkie tak myły, więc ja też chciałam być fajna, dopóki nie zrobiło się to uciążliwe... Teraz mam spokój na długi czas

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-01-27 o 20:58
Stary 2011-01-27, 21:05   #3232
tikki85
Zakorzenienie

Ja myję włosy 2 razy w tygodniu i na szczęście mi się nie przetłuszczają. Kręcone włosy z reguły są suche.
Ja malowałam włosy szamponem ciemny blond i wyszedł ciemny brąz . Malowałam chyba na początku listopada i kolor dalej się trzyma, ale już jest taki jak na opakowaniu i wygląda prawie jak mój naturalny. Jedynie lekko prześwitują pasemka robione w salonie.
Ja myję włosy szamponem Pantene do włosów kręconych i używam maseczki z tej samej firmy też do włosów kręconych. Wszystko przez mojego M. który ma włosy kręcone jak aniołek i jakby używał innego szamponu to miałby niezłą szopę na głowie.
Ja też zaczęłam malować włosy szamponetkami chyba w wieku 16 lat . Jak chodziłam do liceum to zaszalałam i kupiłam sobie kasztanowy, który wyszedł jak czarny . Na szczęście nauczyciele nic nie mówili.

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Andrea chcesz zrobić sobie zielone włosy? Że mówisz, że to taka niespodziewajka?
Stary 2011-01-27, 21:06   #3233
anlejka
Zakorzenienie

To ja Was na kolana powalę. Ja włosy miałam raz 'zafarbowane' i to dosłownie Plakatówką zieloną w drugiej gimnazjum I to takie pasemko. Bo koleżance się pędzlem machnęło na plastyce
Ale się wstrzeliłam akurat
Nie Chcę rude Chcę zrobić teraz, a w poniedziałek mam egzamin Chcę zobaczyć jak będę wyglądać i jak mi się będzie podobać to pomyślę o czymś trwalszym, albo o dłuższej zabawie. A jak nie to po sesji wrócę na uczelnię w normalnym kolorze, który jest nieokreślony

Edytowane przez anlejka
Czas edycji: 2011-01-27 o 21:08
Stary 2011-01-27, 21:11   #3234
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
O tak to były piękne czasy do tego brak okresu hihi ;D a tu teraz tak często trzeba grrr ;/ chociaż też sie przyzwyczaiłam do tego :p z tym, że ja nie susze włosów to mi chociaż to odpada :PP
No to były czasy

Cytat:
Też kcem darmowy żel!
Ja za to dostałam 3 dni temu cały pliczek próbek kosmetyków z bandi i niestety tylko w necie można kupić ich produkty albo w ich salonach ale np maseczka drożdzowa i krem na noc z serii young są meeeeega...
Suuuper

Cytat:
Kamm powiedz mamie, że to co rude też mądre
No jasne

'Rudy to nie kolor, rudy to władza!'

Cytat:
A co do zarabiania Dziś tak popatrzyłam ile mniej więcej kosztuje autko moich marzeń. Wyliczyłam, że jak będę odkładać połowę swojej pensji nauczycielskiej to na emeryturę jak znalazł autko będę miała. Chyba, że się załapię do jakiejś wiejskiej szkoły to może tak 5-6 lat przed emeryturą
Jakie autko poka

Jak tak dalej pójdzie to na emeryturze nie będziemy mieli z czego życ
Stary 2011-01-27, 21:15   #3235
hooliganka184
Rozeznanie

Zrobiłam specjalnie dla was zdjęcia klatki, tuneli i akwa. Musiałam bardzo okroić zdjęcia, bo się nie chciały załadować. Mam nadzieję, że jednak zobaczycie mniej więcej jak to wygląda. Tunele są długie na ponad 1,5 metra, dlatego musi być w częściach.

Edytowane przez hooliganka184
Czas edycji: 2011-01-27 o 21:19
hooliganka184 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 21:17   #3236
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 3699322[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]3699346[/ATTACZałącznik 3699350H][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]Załącznik 3699378Załącznik 3699379

Zrobiłam specjalnie dla was zdjęcia klatki, tuneli i akwa. Musiałam bardzo okroić zdjęcia, bo się nie chciały załadować. Mam nadzieję, że jednak zobaczycie mniej więcej jak to wygląda. Tunele są długie na ponad 1,5 metra, dlatego musi być w częściach.
Cos nie tak z zalacznikami
Stary 2011-01-27, 21:20   #3237
hooliganka184
Rozeznanie

Cytat:
Cos nie tak z zalacznikami
Zauważyłam
Stary 2011-01-27, 21:22   #3238
the kamm
Zadomowienie

Cytat:
No to były czasy

'Rudy to nie kolor, rudy to władza!'
Ja dalej mam " te " czasy

No jacha

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Kamm powiedz mamie, że to co rude też mądre Mam sąsiadów którzy mają trójkę dzieci. Każde rude. Najstarszemu włosy już zbrązowiały, chociaż jak słońce na niego zaświeci to taki miedziany połysk ma. Dziewczynka też już takie miedziane ma, a najmłodszy jak marchewa Żeby było zabawniej cała trójka gra w szachy. Ten najstarszy był na jakiś mistrzostwach polski i teraz przez ferie miał gdzieś w świat jechać grać.
Co za gromadka
Powiem , zobaczymy , czy zadziała
the kamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 21:25   #3239
hooliganka184
Rozeznanie

IMG_0039.jpg Trudno widocznie za dużo tego, więc będzie w paru postach najwyżej.
IMG_0040.jpg
IMG_0041.jpg
IMG_0042.jpg
IMG_0043.jpg
IMG_0044.jpg
IMG_0045.jpg
IMG_0046.jpg

Edytowane przez hooliganka184
Czas edycji: 2011-01-27 o 21:35
Stary 2011-01-27, 21:29   #3240
*Agatek*
Zakorzenienie

sama robiłaś tą kratkę na klatkę? czy to już było tak czy jak??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości