Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 20:55   #361
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Cieszę się, że mnie rozumiesz

Ja jestem ubezpieczona u tż w pracy, bo u mnie nikogo to nie interesowało. Mąż płaci 80 zł miesięcznie za nas oboje. Myślę, ze warto te pieniążki wydać, bo nigdy nie wiadomo co się przydarzy. Wiem, że za te kilka dni, które spędziłam w szpitalu też dostanę jakieś pieniążki, jeszcze nie wiem ile, bo się nie mogę za to zabrać, ale zawsze to parę złotych rekompensaty za cierpienia No i wiadomo, ze po urodzeniu dziecka też jest kasa. Moja znajoma kiedyś tłumaczyła, ze dla niej ubezpieczenia grupowe to głupota, bo co miesiąc się wydaje kasę, a rzadko się z niej korzysta i że lepiej odłożyć to sobie. No zgadza się, tylko pokażcie mi osobę, która faktycznie tak skrupulatnie będzie sobie odkładać te pieniądze Aha, no i jak braliśmy kredyt hipoteczny na remont domu, to też musieliśmy mieć ubezpieczenie na życie, wiec to się akurat przydało. Grupówka ma to do siebie, że składki sa stosunkowo niewielkie, a duży zakres ochrony, bo za taką samą ochronę w ubezpieczeniu indywidualnym trzeba by zapłacić majątek.

Super!!!!
A co u Ciebie w ogóle?

Bardzo mi się podobają te schody

Hehe, jak ja bym Ci pokazała jaki my mamy piękny ogródek za domem (po remoncie), to bys chyba zawału dostała Cieszyłam się dopóki był śnieg, bo nie było tego aż tak widać
Dziękuję a ogródki jakoś uprzątniemy!
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
czekam

haha Guciowa mama mówi, że ona nie ma zerówki u siebie, ale Ty nie klasyfikujesz, nie wystawiasz ocen, wiec możesz zostać zapytana ogólnie o zachowanie dzieci, czy mają z czymś problem, czy chodzą do szkoły, jak je oceniasz itp. Generalnie jeżeli dyr chciałaby coś więcej, to kazałaby Ci wcześniej przygotować.

U mojej mamy jest tak, że nauczyciele dostają jakieś karty do uzupełnienia wcześniej. Później v-ce dyr je wszystkie razem zestawia i na konferencji razem z moją mamą prezentują wyniki. I tyle. Przy okazji omawiaja też mnóstwo innych spraw - ale jak to mówi moja mama - nic specjalnego, konferencja jak konferencja

Martucha

pochwal się co kupiłaś!

mam ten sam lęk.... raz na jakiś czas idę na kontrolę ale jest to związane przynajmniej 5dniami nerwów, ścisku żołądka, nieprzespanymi nocami.
Ale mam to szczeście, że ząbki mi się nie psują. Pfu Pfu Pfu odpukać w niemalowane!

super!

wow! Takich schodów to ja jeszcze nie widziałam! Już się nie mogę doczekać efektu końcowego! Schody - genialne!!!!!!!
Oj to niedobrze tak się bać dentysty
Dzięki zobaczymy jak to będzie wyglądać jak zabudują...jak na razie wszystko idzie zgodnie z planem!

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 21:20   #362
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
noooo bosko no nie?? 1300 za złobek z 300 wyjdzie mi za paliwo

i równie dobrze moge sie zwolnic i siedziec w domu

no najlepiej chyba samemu założyć taki żłobek

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
wow ale się cenią

a dlaczego taki zły dzień?

Ale wiecie co,tutaj w Irlandii gdzie ludzie zarabiają całkiem porządnie ,przedszkole czy też żlobek to kwota 3/4 pensji i to nie mówię o najniższej krajowej...wiele matek wybiera siedzenie z dzieckiem ,bo po prostu nie opłaca się wracać do pracy,żeby zarobiać na żłobek...
mój bratanek chodził ale do przedszkola darmowego codziennie po 3 h

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaa

a słuhałyscie wwiadomosciach dyskusji naszych przewspaniałych posłów na temat żłobków???

i ich bardzo negatywnych wpływów na rozwój dziecka????
ze niby dziecko nie rozwija sie normalnie, ma depresje i skłonności do narkomanii!!!

powiedział pan poseł z pensją kilkanascie tysiecy złotych ktorego stac na prywatna niańkę!!!

normalnie nóż w kieszeni mi sie otworzył
ja jestem wytworem żłobka i chyba się normalnie wychowałam

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Anika brawa dla męża za randkę

Co do żłobka u nas jest jeden i ma... 20 miejsc hehe

Śliweńko myślałam, że po poranieniu trzeba sporo odczekać.

no kolejna hehe

Mi się w ogóle te perfumy z FM nie podobają, pomijając już fakt że są krótkotrwałe. Psiknęła mnie 3 zapachami na raz i w sumie to wszystkie miały prawie, że taki sam zapach .

Do męża sie odezwali z jednej firmy i jutro ma kolejny etap rekrutacji. Praca na umowę zlecenie czyli to co mąż chciał najbardziej.

India co się stało??
nie wiem ile trzeba odczekać ale te bardzo szybko znów zaszły w ciąże

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczynki... dziękuję za słowa współczucia dla koleżanki... w sumie to chyba jej nic nie będę mówić na ten temat, bo... chyba tak lepiej nawet nie wiem co miałabym powiedzieć. Ale w szoku byłam, a dzisiaj jeszcze z mamą rozmawiam o niej i jej ciąży... a to się stało w zeszłym tygodniu...

A my w ogóle kompletnie do niczego... pomimo, że mąż pracuje w firmie produkcyjny-mechaniczno-budowlanej do tego w sklepie rolniczym także obrączka jest narażona... ale... sumiennie nosi! i ja też!

Dopisane jak będziesz wiedzieć to daj znać, to dopiszę

suuuper brawa dla męża!
swoją drogą to uwielbiam występy kabaretowe

Nie wiem co to się dzieje i co na to wpływa...
A koleżanki, w którym mc?

Słyszałam coś nie coś... żal
W głowie tylko ludziom mętlik sieją...

Kochana co się dzieje?
jedna jakoś w drugim inna w czwartym a inna urodziła w siódmym i zmarło na drugim dzień

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Mial juz fajny plan nocy, budzil sie ok 3, zjadal i spal do ok 6
a teraz nudzi sie o 24, 2, 5, 7..... dostaje cycka i zasypia,ale najgorsze ze pociagnie cycusia 5 min i spi i nawet jak chce gp wiecej nakarmic zeby zasnal na dluzej to nie ma opcji... gryyy nie wiem co mu sie porobilo, bo skoro wypija tak malo to chyba za bardzo glodny nie jest... ehhh

ja tez mam taka nadzieje..... bo bylo juz tak fajnie w nocy...

u mnie tez ladna pogoda sie dzis robi, sloneczko sie pojawia, moze jakis spacerek uda sie nam zaliczyc

Ana - moj brat ma bzika na punkcie yerba mate! ma tegio milion smakow
ja jechałam dziś do pracy to sypało aż biało do południa nie nadążali z pługami

Cytat:
Ania L. odezwać się

uffff uporałam się z planem rocznym i % wynikami diagnozy wstępnej. Dobrze, że byłam kiedyś solidna i wszystko sobie ładnie zestawiłam w tabeli to teraz tylko podliczyłam i wyliczyłam % . Tylko tego raportu z realizacji stażu sie obawiam. Jutro dostanę jakiś wzór (jakieś 8 punktów). Podobno masa pracy z tym jest, koleżanka mi mówiła, że to 3 dni pisała
dużo pracy ale i tak zazdroszczę

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 21:22   #363
zaaaabcia
Zakorzenienie

Gucia - jak porobie zdjecia to wrzuce

cos cicho dzisiaj na watku ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 21:27   #364
kasiaher
Wtajemniczenie

hej
czytała któras z was " domowy poradnik umierania" debra adelaide ?

a ja jestem załamana kurcze muszę się wyrobic z pisaniem pracy i nie wiem czy dam radę , kurcze jeszcze dominik mi bardzo przeszkadza, książek mi brakuje normalnie nic tylko się " powiesić"
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 22:13   #365
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
no najlepiej chyba samemu założyć taki żłobek

mój bratanek chodził ale do przedszkola darmowego codziennie po 3 h

ja jestem wytworem żłobka i chyba się normalnie wychowałam

nie wiem ile trzeba odczekać ale te bardzo szybko znów zaszły w ciąże

jedna jakoś w drugim inna w czwartym a inna urodziła w siódmym i zmarło na drugim dzień

ja jechałam dziś do pracy to sypało aż biało do południa nie nadążali z pługami

dużo pracy ale i tak zazdroszczę
ale w Irlandii czy w Polsce?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 22:36   #366
Sysunia_d
Zakorzenienie

Martucha dostałam

Ktosiu Gratuluje brzuszka dopiero teraz zauważyłam ze jestes w ciąży

Anika a ty juz coraz bliżej porodu Jak emocje??

SSR u Ciebie wszystko dobrze - dzidzia zdrowo rosnie ?? jak sie teraz czujesz...

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2011-01-27 o 22:40
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 07:34   #367
martucha84
Zakorzenienie

SAMBA polecam ubezpieczenie naprawdę, bynajmniej w razie w nie zostaniecie na lodzie.... a syt. z autem zabawna ja ostatnio łapię się na tym że otwieram wsiadam przesuwam fotel zapinam pasy chce uruchomić silnik..... a kluczyki w drzwiach po tamtej stronie

Scio tak tylko orientacyjnie pytam, ja się strasznie boję wad zgryzu bo my genetycznie jesteśmy obciążeni przerwą między jedynkami moja babcia miała mój tata moja siostra i ja, a jak byłam z Patem u neurlologopedy to powiedziała że ma grube wędzidełko i będzie miał przerwę ale jakoś jej to nie dziwi bo jest to w 75% dziedziczne więc jeśli rodzic ma a ona widzi że ja mam to syn w 75% też będzie miał.. więc przerwa u niego mi starczy nie chce innych powykrzywiań itd...

*Agatek* gratulacje oby z całą resztą było równie dobrze

india wiesz co mi na początku brutalnością bękarty nie podeszły hmm może nie brutalnością a epatowaniem krwią, ale w ogólnym rozrachunku cholernie mi się podobał...

atomufka rewelacyjne schody pierwszy raz widzę taki kolor BOSKIE

Gucia

Sysunia miłego czytania

kasiaher ja nie czytałam

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-28 o 07:35
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 07:39   #368
AgatkaL
Wtajemniczenie

Wczoraj uśmiałam się z mojego R Wracamy z pracy z kolega i koleżanka samochodem i dzwoni R za ile będę. Ja na to, że no niedługo, za 15 min. I śmieję się do znajomych, że pewnie szykuje mi jakąś niespodziankę, bo będzie chciał, żebyśmy pojechali na imprezę do Warki w piątek, zeby mógł sobie pograć. Ja tak średnio lubię tam jeździć i zawsze marudze jak mamy tam jechac. Wchodzę do domu...muzyczka gra, obiadek przygrzany na stole czeka, R robi mielone, łazienka posprzątana, przytula mnie, całuje...i mówi "słuchaj pojedziemy jutro do Warki"...hahahaha....pars knęłam śmiechem, jacy Ci faceci są przewidywalni W każdym razie mógłby tak częściej się "przymilać" przynajmniej miałam wszystko podstawione pod nos I cóż...dziś jedziemy na imprezę

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2011-01-28 o 07:40
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 07:47   #369
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Wczoraj uśmiałam się z mojego R Wracamy z pracy z kolega i koleżanka samochodem i dzwoni R za ile będę. Ja na to, że no niedługo, za 15 min. I śmieję się do znajomych, że pewnie szykuje mi jakąś niespodziankę, bo będzie chciał, żebyśmy pojechali na imprezę do Warki w piątek, zeby mógł sobie pograć. Ja tak średnio lubię tam jeździć i zawsze marudze jak mamy tam jechac. Wchodzę do domu...muzyczka gra, obiadek przygrzany na stole czeka, R robi mielone, łazienka posprzątana, przytula mnie, całuje...i mówi "słuchaj pojedziemy jutro do Warki"...hahahaha....pars knęłam śmiechem, jacy Ci faceci są przewidywalni W każdym razie mógłby tak częściej się "przymilać" przynajmniej miałam wszystko podstawione pod nos I cóż...dziś jedziemy na imprezę
hahahahahaahah czytasz w nim jak w otwartej książce

w ddtvn właśnie powiedzieli że najbardziej modna fryzura dziś to taka z 15 cm odrostem i gwiazdy sobie ją u fryzjera nawet robią buhahaha
ehssss no nic..

aaaa bo znowu zapomne Rybulko chciałam Ci powiedzieć że Pat od 3 dni non stop pomyka z jęzorem na wierzchu buhahaha jak mi się Miłek skojarzył
Stary 2011-01-28, 07:58   #370
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Dziś juz piątek, znowu mi tydzień szybko minął.

Atomufka śliczne schody

Ana nie ma co się bać, generalnie to w trakcie roku szkolnego nie ma tak dużo papierologii

Gucia dziękuję bardzo za wiadomość. Właśnie wczoraj widziałam jak każdy n-el miał do dziennika włożoną kartę do uzupełnienia, to pewnie to, o czym pisałaś W takim razie się przygotuję z ogólnych informacji o klasie + ten mój raport z realizacji planu rozwoju zawodowego

Kasiu Trzymam kciuki za pisanie pracy.

Agatka miło CIę TZ "zaskoczył"

Sliweńko wczoraj w końcu zamówiliśmy zmywarkę w electroworld http://www.electroworld.pl/ we wtorek teściu po nią jedzie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 08:00   #371
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
haha! No pięknie! Można by powiedzieć, że znasz go na wylot
Ale cel osiągnął, brawa dla Niego

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
w ddtvn właśnie powiedzieli że najbardziej modna fryzura dziś to taka z 15 cm odrostem i gwiazdy sobie ją u fryzjera nawet robią buhahaha
taaaa, zrobię się na blond i z miesięcznym odrostem będę w sam raz

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 08:08   #372
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
taaaa, zrobię się na blond i z miesięcznym odrostem będę w sam raz
tam było właśnie tak że na długich włosach ciemny odrost a od wysokości ucha jasne włosy buhahah
Stary 2011-01-28, 08:09   #373
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Jestem i ja
Przyszłam zakomunikować, że wyszłam z anemii hemoglobina ponad normę
w końcu dobre wiadomości

atomufka fajne schody a bajorko w ogródku to już w ogóle super hehe

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej
czytała któras z was " domowy poradnik umierania" debra adelaide ?

a ja jestem załamana kurcze muszę się wyrobic z pisaniem pracy i nie wiem czy dam radę , kurcze jeszcze dominik mi bardzo przeszkadza, książek mi brakuje normalnie nic tylko się " powiesić"
ja nie czytałam , a z pisaniem to współczuję. Pamiętam, że jak ja się męczyłam z moją. Nie mogłam się skupić przez moją "ulubioną" współlokatorkę

Cytat:

ehssss no nic..
no to dziewczyny robimy sobie modną fryzurę ?

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 08:20   #374
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ooo a ja miałam sobie włosy ufarbować za tydzień... a teraz to się poważnie zastanowię. Być trendy czy nie być ale.... na moich takiego efektu by nie było

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Dziś miałam dziwny sen. Bardzo realny. W wypadku samochodowym zginęła męża siostra. ta młodsza, co ją ze studiów wywalili. Sniło mi się, że to się stało pod koniec moich ferii czyli a jakiś miesiąc. Wszystko było takie realne. Dziś wchodzę na nk a tu mi wyskakuje, że ona dziś ma urodziny, o czym zapomniałam z TZ. hm.... dziwne....

aaa i jeszcze miałam we śnie motyw z gumą do żucia. Chcesz sie pozbyć gumy z buzi ale sie nie da, non stop ją wyciągasz a jej nie ubywa, to coś jak nieskończone bieganie po schodach, gdy nie możesz dobiec na górę wrrrr jak ja tego nie lubię

Stary 2011-01-28, 08:24   #375
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
tam było właśnie tak że na długich włosach ciemny odrost a od wysokości ucha jasne włosy buhahah
haha....a właśnie zamierzałam iść zrobić sobie odrosty....kurde, jak się zafarbuję to nie będę trendi

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 08:27   #376
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
haha....a właśnie zamierzałam iść zrobić sobie odrosty....kurde, jak się zafarbuję to nie będę trendi
ciężki wybór co??

Stary 2011-01-28, 08:28   #377
martucha84
Zakorzenienie

celi nie wiem widzę że dziewczyny do fryzjerów poumawiane... ja tam moje odrosty zostawiam będę tredni
powietm tak - jak chcecie wypaść z obiegu modowego to idźcie poprawiajcie
buhahahaha
Stary 2011-01-28, 08:33   #378
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kurde.... ale ja mam ciemne naturalne i teraz tez ciemne i za chiny się tak nie da buuuuu muszę sie znowu na blond zrobić aby mi było wydać odrosty

Stary 2011-01-28, 08:36   #379
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Martucha dostałam

Ktosiu Gratuluje brzuszka dopiero teraz zauważyłam ze jestes w ciąży

Anika a ty juz coraz bliżej porodu Jak emocje??

SSR u Ciebie wszystko dobrze - dzidzia zdrowo rosnie ?? jak sie teraz czujesz...
dziękuję

Cytat:
hahahahahaahah czytasz w nim jak w otwartej książce

ehssss no nic..

aaaa bo znowu zapomne Rybulko chciałam Ci powiedzieć że Pat od 3 dni non stop pomyka z jęzorem na wierzchu buhahaha jak mi się Miłek skojarzył
I dopiero teraz mi to mówisz ja już miałam takie piękne odrosty i pofarbowałam całe włosy O ja biedna nieszczęśliwa, co mam teraz zrobić...
Stary 2011-01-28, 08:44   #380
celi25
Rozeznanie

Cytat:
celi nie wiem widzę że dziewczyny do fryzjerów poumawiane... ja tam moje odrosty zostawiam będę tredni
powietm tak - jak chcecie wypaść z obiegu modowego to idźcie poprawiajcie
buhahahaha
no tak - a ja nie farbuję i co teraz? chyba sobie pomaluję, tak jak pisałaś, od ucha w dół

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 08:47   #381
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
no tak - a ja nie farbuję i co teraz? chyba sobie pomaluję, tak jak pisałaś, od ucha w dół
I to jest myśl
Stary 2011-01-28, 08:55   #382
martucha84
Zakorzenienie

z tego co zrozumiałam to nie jaka hmm marina łuczenko ?? mogłam coś poprzekręcać bo kompletnie nie wiem kto to, no ale to jakaś dupna jak to się u nas mówi - czytaj wielka - gwiazda wygląda jak hicior modowy i zaczęli od jej włosów że najnowszy krzyk och ach.. że specjalnie była u fryzjera żeby takie wg mnie ała sobie zrobić no i z tego co mój mały rozumek wydedukował to ona ma ciemne włosy a fryzjer jej walnął farbą od uszy w dół żeby koniecznie ten 15cm odrost był..

czyli dupa bo moje odrosty centymetrowe ni jak się mają do modnych 15..

boż co ci ludzie ze sobą zrobią żeby o nich gadano.. no nic

Czas edycji: 2011-01-28 o 08:56
Stary 2011-01-28, 08:58   #383
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

A ta Marina nie ma przypadkiem całych ciemnych włosów?? Przynajmniej tak ją kojarzę

Stary 2011-01-28, 09:07   #384
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
O ja biedna nieszczęśliwa, co mam teraz zrobić...
przede wszystkim zdjęcie brzuchola!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:08   #385
martucha84
Zakorzenienie

buhhha a kim jest owa Marina? bo gadali o niej a ja nie wiem kto to..
co do jej koloru włosów to nie wiem jaki miała, ale teraz na jakiejś imprezie przyszła właśnie z tymi odrostami i się wszyscy zachwycali

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Stary 2011-01-28, 09:09   #386
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta nie wiesz kto to Marina?? To laska Mroza a tak na poważnie, wiem jak wygląda, ale nie wiem jak spiewa

Stary 2011-01-28, 09:14   #387
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta nie wiesz kto to Marina?? To laska Mroza a tak na poważnie, wiem jak wygląda, ale nie wiem jak spiewa
buhahhaha sorki ale laska Mroza skojarzyła mi się dwuznacznie
Boże a ona jest znana z tego że jest jego dziewczyną czy sama też coś potrafi? czy tylko mu laskuje?
hahaha
bo Mrozu to ten co śpiewa tylko ten swój jeden hit o monetach?
jaka jestem zacofana... o matko

ps. doczytałam że napisałaś że śpiewa wow..

Czas edycji: 2011-01-28 o 09:15
Stary 2011-01-28, 09:14   #388
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie mąż chciał wczoraj zrobić, ale padła bateria w aparacie

Mam pytanie do mam dziewczynek - czy istnieją ciuszki dla córeczki w kolorze innym niż różowy? Bo przglądam sobie właśnie allegro i jestem przerażona tym cukierkowo-lukierkowym, mdłym do granic zestawem kolorów Czemu wszystko musi byc takie "słitaśne"? Ciuszki dla chłopców są w róznych kolorach, w świetnych fasonach, a dla dziewczynek mam wrażenie, ze wszystko na jedno kopyto. A gdyby się okazało, że będziemy mieć córeczkę, to ja nie wiem w co ją ubiorę, bo na ten róż mnie odrzuca po prostu...
Stary 2011-01-28, 09:21   #389
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie mąż chciał wczoraj zrobić, ale padła bateria w aparacie

Mam pytanie do mam dziewczynek - czy istnieją ciuszki dla córeczki w kolorze innym niż różowy? Bo przglądam sobie właśnie allegro i jestem przerażona tym cukierkowo-lukierkowym, mdłym do granic zestawem kolorów Czemu wszystko musi byc takie "słitaśne"? Ciuszki dla chłopców są w róznych kolorach, w świetnych fasonach, a dla dziewczynek mam wrażenie, ze wszystko na jedno kopyto. A gdyby się okazało, że będziemy mieć córeczkę, to ja nie wiem w co ją ubiorę, bo na ten róż mnie odrzuca po prostu...
żółte pomarańczowe czerwone zielone beżowe trzeba tylko szukać,
widzę że koleżanka też nie lubi prze-lukrowanego różu towarzyszącego tym biednym maluszkom płci pięknej
dla mnie to obłęd pokoje na różowo zabawki różowe ciuchy różowe karuzele maty miśki nawet konik morski!! z fisher prica jest różowy.. ehss

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

p.s. Ktosiu ja bym uderzała we wzorki jak już fajnych kolorów nie znajdziesz - nie wiem w paski w kwiatuszki w pieski w słoneczka misie itd... żeby się z nadmiaru tego różu nie po..
Stary 2011-01-28, 09:21   #390
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta no więc ja Mroza znam też z "monet" a Marinę z bycia jego laską + na sylwku widziałam jak w TV razem coś śpiewają

aaaaa i chyba jeszcze kojarzę, że była managerka Dody jest teraz jej managerką albo coś pomyliłam heheh

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości