Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 22:07   #4141
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
buahhot - ale ty masz piękne włosy
E.J - ale ja podejrzewam że to dla tego że mi farbę trzymała zamiast godzinę to 30 min.
dziekuje ale naprawde jakby sie troche niektore pasma rozprostowaly i spuszyly... moze ja po prostu nie mam az tak kreconych wlosow... sama nie wiem juz

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 22:08   #4142
ekomonika
Zakorzenienie

Idę już spać, dobranoc Kolorowych snów ! (-;
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 22:18   #4143
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziekuje ale naprawde jakby sie troche niektore pasma rozprostowaly i spuszyly... moze ja po prostu nie mam az tak kreconych wlosow... sama nie wiem juz
Może od prostowania się Ci popsuły trochę? Wiele osób tak ma

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 22:28   #4144
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
hmm moze tak tzn ja ogolnie mam krecone wlosy, ale chcialam zeby tak ladniej sie skrecily
Ostatni raz prostowalam w poniedzialek a wczesniej to chyba z dwa miesiace temu albo lepiej...
Ale z drugiej strony Snow tez na codzien prostuje

Stary 2011-01-27, 22:42   #4145
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja to prostuję od niedawna ze( 2 miesiące dopiero) i też niecodziennie i to dość dobrą prostownicą, a już mi się wydaje, że włosy zdążyły mi się zniszczyć
No nie wiem, mam nadzieję, że tylko mi się tak wydaje.
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 22:50   #4146
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
_Alessandra powodzenia w szukaniu sukienki

agusiownik pochwalisz się zakupami ?

Ja już umyłam włosy, nałozyłam maseczkę na nie a potem balsam z proteinami jedwabiu, poza tym nałożyłam też maseczkę na twarz, potem krem dotleniający i krem pod oczy.
Za jakieś20 min pójdę je wysuszyć i ułożyć, jakoś się pomalować, ubrać i wezmę się za robienie obiadku bo Tż przyjeżdża na obiad po pracy

Dziewczyny macie jakiś sposób by nabrać energii? czuje się strasznie zmęczona ostatnio, nie mam na nic ochoty ani siły, wszystko co robię to robię bo muszę bo inaczej bym leżała i nic nie robiła

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Ło matko http://studentpotrafi.pl/3891/Poszukiwany

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Miłego dnia Lasencje

kupiłam tylko czarne balerinki, bo nic mi się nie podobało, ale za to nakupiłam pełno alkoholu, żeby uzupełnić barek

a nie śpisz może za długo? ja jak śpię dłużej to jestem jeszcze bardziej zmęczona

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 22:57   #4147
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór
Złaziłam dzisiaj dosłownie wszystkie sklepy u mnie w mieście i totalna pustka, jeśli chodzi o sukienki, a jak już jakieś znalazłam to albo za duże w biuście, albo za małe, albo za szerokie na mnie albo za wąskie, za długie, za krótkie no porażka i prawie wszystkie czarne, no kurde już innych kolorów nie ma w palecie barw, tylko czarny im dają do szycia sukienek, no paranoja
I idę w końcu w tej mojej, co mam ją w albumie i teraz mam dylemat - czy czerwone dodatki, czy w kolorze fuksji? Które lepiej? Bo jak fuksja, to mam już makijaż taki ładny w kolorach różu i fioletu,a jak czerwone to myślałam, żeby popróbować smokey eye ten tradycyjny biało-czarny, ale bez dołu malowanego, tylko zaznaczony zewnętrzny kącik dolny czarnym i linię wodną białą kredką , bo nie mogę mieć czarnego na dolnej powiece, bo wyglądam tragicznie i do tego usta w kolorze nude , jak sądzicie? Chyba, że macie inne pomysły, na makijaż do czerwonych dodatków ? Tylko od razu mówię, że czerwone usta odpadają, bo szybciutko mi zejdą, wolę oczy podkreślić Proszę Was o radę ! To już w następny piątek ..

caate
- to dobrze, że skończyło się tylko na sprawdzaniu i obyło bez mandaciku I drażni mnie ta pogoda, bo jest okropnie dziwna - ok, jest zima, więc niech sobie pada, niech leży ten śnieg itd itp., no wiadome, ale nie że sypie, zaspy są itd. a nagle za parę dni wychodzi słoneczko, robi się cudowna ciapa itp. a potem nagle jak znów nie sypnie Jak najbardziej przypadł! Widać, że jesteś zakochana w swoim autku

caate, E.J
- dziękuję bardzo, za życzenie powodzenia,ale niestety u mnie w mieście tragedia z sukienkami...I E.J - ja mam to samo jeśli chodzi o brak energii, totalna makabra, ale o tej porze roku to normalne, tylko bardzo upierdliwe..O boże, jaka wiadomość czego teraz ludzie nie wymyślą

snowhitee
- zgadzam się w 100% z Twoją wypowiedzią dotyczącą różnic między nakładaniem palcami a pędzelkiem - ja już nie pamiętam kiedy nakładałam palcami! I mam taki patent, że jak mam duże problemy z twarzą itd. to nakładam podkład pędzlem flat-top z Pixie, bo on powoduje, że podkład jest lepiej kryjący, zaś jak mi troszku się uspokaja, to właśnie takim zwykłym do podkładu, ja akurat mam z firmy Maestro

ekomonika
- ja polecam z całego serca pędzle firmy Maestro, wiadomo zależy od pędzla i wielkości jaka cena, ale są bardzo przystępne Hahaha nieźle mamuśka Cię nastraszyła Jaki ksiądz Co za fryzjerka!!!!!!!!!! No boże święty, czy ludzie naprawdę nie rozumieją co się do nich mówi?! Ja kiedyś chciałam grzywkę na bok, i pokazałam zdjęcie itd. i ...zrobiła mi taką grzywkę, że miałam dosłownie ją na samej górze czoła taką prostą i opadała dopiero przy końcu takie długie coś, no wyglądałam koszmarnie, szef salonu jak to zobaczył to aż się wystraszył i zaczął do niej mieć pretensje, że co ona zrobiła ze mną itd. i ja jej nie chciałam zapłacić a ta do mnie się burzy to jak zaczęłam się drzeć na nią i zrobiłam jej taką awanturę i ogólnie to szef ją zwolnił Ale i tak pięknie na pewno wyglądasz, nie martw się

buahhot
- oglądnę na pewno to z YT, ale jak mi zacznie działać nie wiem co z nim jest

_blondyneczka_
- Kochana, nie martw się, każda z nas ma czasami takie dni, że najchętniej obcięła by swoje włosy, zdarła skórę z twarzy z każdą jej niedoskonałością, wycięła kawałek ciała itd. bo tak ją to drażni, bo nie tylko my mamy gorsze dni - nasz organizm i ciało również Ja to najchętniej bym wymieniła moją cerę na nową, no bez kitu, marzę wręcz o tym, bo ona jest moim największym źródłem kompleksów, który naprawdę utrudnia mi codzienne życie..

marta 85 - tak, tak ja wiem, i bardzo lubię czytać to co tu wkleisz, bo naprawdę czasami można dowiedzieć się bardzo ciekawych, nowych rzeczy Tylko tak zauważyłam te dwie rzeczy w ostatnim artykule i napisałam, a myślałam, że wiesz może coś o jojoba, bo mnie to zaciekawiło

marthaa - ooj, to już o wiele za długa dla mnie, u mnie najdłuższa sukienka może sięgać przed kolanko Piękno to pojęcie względne a dla mnie jesteś naprawdę śliczna I super, że tak zrobiłaś!! Co za palant w ogóle

Soph
- oo, nie zaglądałam dawno do tamtego wątku, parę razy nawet kiedyś sama tam opisałam parę śmiesznych tekstów facetów

Idę na CSI Wrócę potem na chwilkę, to dokończę

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 23:08   #4148
agusiownik
Zakorzenienie

porobiłam dzisiaj maseczki, peeling, później zrobię też sobie małe spa w łazience

Stary 2011-01-27, 23:09   #4149
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
hmm moze tak tzn ja ogolnie mam krecone wlosy, ale chcialam zeby tak ladniej sie skrecily
Ostatni raz prostowalam w poniedzialek a wczesniej to chyba z dwa miesiace temu albo lepiej...
Ale z drugiej strony Snow tez na codzien prostuje
Tylko że każdy włos jest inny. No to nie wiem, spróbuj może właśnie jakiegoś kosmetyku podkreślającego skręt włosa

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
kupiłam tylko czarne balerinki, bo nic mi się nie podobało, ale za to nakupiłam pełno alkoholu, żeby uzupełnić barek

a nie śpisz może za długo? ja jak śpię dłużej to jestem jeszcze bardziej zmęczona
Ja ze spaniem np. tak nie mam, ale mój organizm jest dziwny
Podziel się ZAKUPEM !!

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Ja to prostuję od niedawna ze( 2 miesiące dopiero) i też niecodziennie i to dość dobrą prostownicą, a już mi się wydaje, że włosy zdążyły mi się zniszczyć
No nie wiem, mam nadzieję, że tylko mi się tak wydaje.
No to chyba za szybko, chociaż jeśli ich nie chronisz i nie pielęgnujesz to może Ja prostuję 3 lata(minęło właśnie w styczniu )praktycznie codziennie i co widzę? Dla mnie niewielka różnica niż przed, nigdy nie miałam burzy włosów, zawsze były cienkie, może mam więcej połamanych włosów, to wszystko. Nie mam na pewno siana, nie są w tragicznym stanie, sama się dziwię Odpowiednie dbanie dużo daje widocznie.

Edit: A właśnie, zrobiłam dziś sobie maseczkę aspirynową Będę praktykować raz w tygodniu przez najbliższy miesiąc - zobaczymy.

Moja miłość : Juan Martin Del Potro

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2011-01-27 o 23:10
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 23:29   #4150
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Snow, rozwiazalam koszulke, wlosy byly lekko wilgotne, troche suszarka podsuszylam (nie wiem czy w ogole mozna?) fajnie sie skrecily, ale teraz strasznie spuszyly i jakby rozprostowaly co robie nie tak?
pokaze Wam zdjecie, rozmazane ale mniej wiecej widac jak wygladaly po zdjeciu koszulki i podsuszeniu

edit: czy to wina braku srodka stylizujacego do lokow? ktory podkresli skret?
na pewno z np. pantene skręt byłby mocniejszy i lepiej utrwalony no i puszek mniejszy ale mi się i tak bardzo podobają i ja też suszę kochana, chłodnym nawiewem z głową w dole ciągle ugniatając. Z tym, ze nie do konca, tak w 80% a reszta sama podsycha a no i czytałam, że dopóki loki nie wyschną żeby ich nie dotykac rękoma.. Ale ja dotykam susząc i dobrze było

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 23:52   #4151
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
na pewno z np. pantene skręt byłby mocniejszy i lepiej utrwalony no i puszek mniejszy ale mi się i tak bardzo podobają i ja też suszę kochana, chłodnym nawiewem z głową w dole ciągle ugniatając. Z tym, ze nie do konca, tak w 80% a reszta sama podsycha a no i czytałam, że dopóki loki nie wyschną żeby ich nie dotykac rękoma.. Ale ja dotykam susząc i dobrze było
aha to w takim razie nastepnym razem nie bede ich suszyc, zostawie je, niech same "doschną"

dobranoc dziewczyny

Stary 2011-01-28, 00:37   #4152
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko że każdy włos jest inny. No to nie wiem, spróbuj może właśnie jakiegoś kosmetyku podkreślającego skręt włosa

Ja ze spaniem np. tak nie mam, ale mój organizm jest dziwny
Podziel się ZAKUPEM !!

No to chyba za szybko, chociaż jeśli ich nie chronisz i nie pielęgnujesz to może Ja prostuję 3 lata(minęło właśnie w styczniu )praktycznie codziennie i co widzę? Dla mnie niewielka różnica niż przed, nigdy nie miałam burzy włosów, zawsze były cienkie, może mam więcej połamanych włosów, to wszystko. Nie mam na pewno siana, nie są w tragicznym stanie, sama się dziwię Odpowiednie dbanie dużo daje widocznie.

Edit: A właśnie, zrobiłam dziś sobie maseczkę aspirynową Będę praktykować raz w tygodniu przez najbliższy miesiąc - zobaczymy.

no to wpadaj właśnie piję sheridansa

Stary 2011-01-28, 08:21   #4153
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Witam dziewczyny

Cytat:
Komp mi się wyłączył Już dodaję fotki, ale uprzedzam że wszystkiego nie widać, w tym świetle tylko czerwone widać.
Jeśli nie jesteś zadowolona, to na serio powinnaś pójść z reklamnacją. Ja bym zrobiła awanture, wzięła kase i poszła do jakiegoś "cud" fryzjera, żeby to naprawił.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziewczyny które poszły na zakupy- powodzenia, wróćcie z jakimiś perełkami i pokażcie oczywiście

ja się też zaraz wybiorę, mam nadal doła, nie chcę siedzieć w domu bo u współlokatorki jest facet a mi przez to jeszcze smutniej...
jutro jadę do domu ale K nic nie powiem chyba... nadal zły, ja mam chyba dość, nie mam siły ... jestem psychicznie wykończona już , było dobrze, jest znowu źle... nie mam na to sił już więcej... chyba po prostu przestanę się starać, odzywać ... kocham go ale...

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

nie są złe.... może zrób jeszcze jutro foto w dziennym świetle.... a jeżeli nie podobają Ci się to zrób jak caate mówiła- reklamacja...
Kitka nie mów tak! Jeśli go kochasz, to o niego walcz. Tu potrzeba cierpliwości i samodyscypliny. Jak Ty byś się czuła gdyby to K. coś przeskrobał i by sie od razu poddał? Napewno byś tego nie chciała...

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Wiesz, chyba nie czytalas dokladnie o czym my z buahot mialysmy wymiane zdan.
Ona napisala ze lekarki Jej nie chcialy przyjac bo mialy komplet i papiery do wypisania a ja jej odpisalam ze mialy prawo tak zrobic.

Tyle. Skoro Ona miala prawo sie wyzalic jakie to one niedobre bo Jej nie przyjely to ja mam prawo wyrazic tez swoje zdanie w tej sprawie. Prawda? Tez moge sie wyzalic na pacjentow, dlaczego nie?

Co do pracy - wiesz, nie zalezy mi na tym teraz czy stracilam cos w Twoich oczach czy nie poniewaz pamietam doskonale Twoja wypowiedz ktora kiedys napisalas - ze maja Wam z pracy poblokowac strony czy w ogole zlikwidowac neta, popraw mnie prosze jezeli sie myle bo napisalas ze to straszne, co Ty teraz bedziesz robic w pracy te pare godzin itd. No to faktycznie, jezeli tak sie przejelas brakiem wizazu to ciezko pracujesz. I wcale nie czuje sie lepsza, nie wiem skad to wzielas.

A co do linex forte - faktycznie, wez ulotke i Jej pokaz. Moze Ci podkresli odpowiednie zdanie - bo lekarka miala racje, az sprawdzilam - pisze w ulotce ze bierze sie 3 razy w trakcie posilku.
Wiec w polowie sniadania, obiadu i kolacji przerywasz na chwile, polykasz i jesz dalej.
A antybiotyk przyjmujesz tak jak masz w zaleceniach, nie wiem jaki bralas wiec nie powiem.
Też miałaś prawo, ale nie trzeba się przecież od razu denerwowaćCo do pracy, napisałam, że raz miałam co do roboty, a raz nie. W US jest tak, że jest okres oddawania zeznań i wtedy najwięcej się pracuje. Taka jest ta praca. Po tym okresie już nie ma takiego sajgonu i bywały takie dnie, że się nudziłam.
A co do linex forte to Ty mnie nie zrozumiałaś. Kobiety się pytałam (i nawet napisałam to w poście) ile godzin się bierze przed lub po antybiotyku, bo na ulotce tego ne pisze. A ona się spierała ze mną, że to jest tam napisane. Więc ty też się nie kłóć ze mną.
Zresztą to i tak nie ma sensu, bo to nie rozmowy na ten wątek, wiec kończe temat i tę głupią sprzeczke.

Cytat:
dziś nałożyłąm go pierwszy raz i jestem bardzo mile zaskoczona Bo kolor okazał się być idealnym, podkład jest lżejszy niż KOBO ale równie trwały I buźka się po nim również nie świeci nic a nic
Ja właśnie MF używam w okresie lata, bo nie jest taki "ciężki" Dobrze, że kolor jest odpowiedni, bo ja jak go teraz ostatnio nałożyłam, to jest troche za ciemny. Ale to pewnie wina zimy i tego,że zbladłam

Dzisiaj piątek i ciesze się, bo Tż ma długi weekend i ja też mam wolne. Wogóle jutro zobacze się z koleżankami, z którymi nie widziałam się już szmat czasu.

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 11:09   #4154
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

dzień dobry dziewczyny!
co tu taka cisza

wczoraj kupiłam wszystko to co chciałam, spodnie, bluzkę, firanki i kilka maseczek z perfecty, m.in moją ulubioną mocno nawilżającą.

Włosy po umyciu spryskałam tym nowym kosmetykiem z pantene i nawet nie są takie złe, chociaż ja nie lubię sprayu do włosów. Szampon i odzywke wypróbuje innym razem.
Stary 2011-01-28, 11:20   #4155
Soph
Zakorzenienie

hej

wczoraj zrobiłam sobie 2 maseczki i dziś buzia super gładka,
nawilżona, o fajnym kolorku
heh mam ochotę wybrać się na zakupy, może zrealizuje plan.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 11:27   #4156
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość

Ważne, że coś kupiłaś
Własnie nie bardzo z tym snem, już przetestowałam spać mniej niż 7-8 godz. spać 7-8 godz. i więcej niż 7-8 godz. i nic, dalej tak samo Jeszcze Tż mnie dobił wczoraj ale cóż, jakoś to przeżyję

Umyłam włosy, zaraz je wysusze i ułożę, poza tym nasmarowałam buzie kremem i spiłowałam paznokcie.

Lece bo za 13 do pracy

Miłego dnia

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 11:50   #4157
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

ekomonika eh fryzjerzy. Może idź do nich i zgłoś reklamacje. Zapłaciłaś im? Najważniejsze, żeby fryzura Tobie się podobała i, żebyś ty się w nie czuła. Ja bym takiej fryzjerce to już bym tam w salonie od razu powiedziała coś, jak bym tylko siebie zobaczyła.
Pamiętam, jak chciałam mieć brązowe włosy z refleksami koloru rdzawego i, jakie fryzjerce wyszły? Czarne z blond pasemkami, a to dlatego, że za długo trzymała farbę. W sumie wtedy nic nie powiedziałam, ale to było ponad 3 lata temu i głupia jeszcze była.

Wczoraj znowu byłam na karaoke, ale jakoś nie podobało mi się tam i z Tż. zmyliśmy się.
Zauważyłam, że okno mam trochę nieszczelne i, jak ja mam być zdrowa.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:37   #4158
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czesc dziewczyny
jestem juz po egzaminie, teraz czas na odpoczynek, w ramach tego zadbam o buzie- oczyszcze ja, zrobie peeling, naloze jakas fajna maseczke

Stary 2011-01-28, 13:29   #4159
agusiownik
Zakorzenienie

robię dzisiaj dzień leniuchowania

Stary 2011-01-28, 14:12   #4160
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
no właśnie u Ciebie to nie będzie takie hop siup ja mogłabym Ci poradzić to co dziewczyny na włosowym, tzn najpierw powyciągała bym te ciemne pasemka i potraktowała jest farba rozjaśniająca z aktywatorem rozjaśniacza (mocniejsza niż zwykła ale nie tak niszcząca jak zwykły rozjaśniacz), np palette 100 skandynawski blond, wtedy najpewniej wyjdą żółte ale będą już wstępnie rozjaśnione, tzw "baza" i wtedy na nie możesz już położyć dowolną farbę z docelowym kolorem jaki Cię interesuję i tu myślę, że mogłabyś się zastanowić nad jakimś lorealem bo kolory są ładne a farby mało niszczące Tylko jeżeli Ty masz ciemny blond to chyba bym brała coś z tym superrozjaśniających, np loreal excellence 01 lub 03 jeśli chciałabyś popielaty odcień
excellence 01 http://www.kosmetykionline.pl/produc...do-wlosow.html
excellence 03 http://artkoch.pl/pl/loreal-excellen...nd-popiel.html
lub ewentualnie loreal preference stockholm http://artkoch.pl/pl/loreal-preferen...-blond-op.html
snow co ja bym bez ciebie zrobila ale wies co ja nei wybiore ich bo sa cinkie i duzo dosyc nie dam rady moze moglabym zrobic tak ze najpierw jedna farba cale wlosy tym podkladem palet 100 a na przyklad za tydzien ta druga juz cale tez?

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Znając siebie jeszcze przez 2 tygodnie będę zła chodziła Sorry, że was zanudzam : (
rozumiem Cie kochana mozesz sie wygadac jak najbardziej

buziaczki zobaczysz ze wszystko jakos sie ulozy i bedziesz jeszcze zadowolona a moim zdaniem masz ladne wloski !!

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Snow, rozwiazalam koszulke, wlosy byly lekko wilgotne, troche suszarka podsuszylam (nie wiem czy w ogole mozna?) fajnie sie skrecily, ale teraz strasznie spuszyly i jakby rozprostowaly co robie nie tak?
pokaze Wam zdjecie, rozmazane ale mniej wiecej widac jak wygladaly po zdjeciu koszulki i podsuszeniu

edit: czy to wina braku srodka stylizujacego do lokow? ktory podkresli skret?
ale wlosy normalniekompleksy mam jak na nie patrze moje takie nic
Stary 2011-01-28, 14:15   #4161
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Niedawno wróciłam z zakupów nabyłam :
-szampon Gliss Kur Hair Active (aktywuje czynnik wzrostu włosa)
- maseczka Perfecta migdałowa
- Tunika Orsay z 89 na 29 zł
- naszyjnik z 50 na 5 zł
- bransoletka z 25 na 5 zł

I przy kasie okazało się,że jeszcze mam rabat i za tunikę i bransoletkę zapłaciłam 28.95 zł

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 14:24   #4162
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

chyba zamowie z neta te dwie farby do wlosow bo tutaj pewnie nie dostane i wstawie foto jak zrobie napewno i to bedzie okolo 10 lutego wiec musze troche poczekac jeszcze,nie moge sie juz doczekac mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej

Niedawno wróciłam z zakupów nabyłam :
-szampon Gliss Kur Hair Active (aktywuje czynnik wzrostu włosa)
- maseczka Perfecta migdałowa
- Tunika Orsay z 89 na 29 zł
- naszyjnik z 50 na 5 zł
- bransoletka z 25 na 5 zł

I przy kasie okazało się,że jeszcze mam rabat i za tunikę i bransoletkę zapłaciłam 28.95 zł
wow to fajnie widze ze zakupy udane super
Stary 2011-01-28, 14:28   #4163
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

wow to fajnie widze ze zakupy udane super
Bardzo udane w sumie to takie niespodziewane, myślałam,że w tym centrum nie ma za bardzo przecen, a okazało się, że są lepsze niż we Wrocławiu

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 14:29   #4164
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

angelinymyheart wygrala w konkursie na bon 50 zl na zakupy a ja nie

ale mi poprawilyscie humor dzisiaj tymi farbami szczegolnie SNOW dziekuje kochana juz jestem dobrej mysli juz nie bede niszczyc wlosow rozjasniaczem bede robic sama w domku tymi farbami co mi polecilas juz nie moge sie doczekac marze zeby miec takei aldne wloski jak Ty albo Buahhot oj co ja bym dala ale pare miesiecy i bede taka blondyneczka jak Wy
Stary 2011-01-28, 14:31   #4165
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
angelinymyheart wygrala w konkursie na bon 50 zl na zakupy a ja nie

ale mi poprawilyscie humor dzisiaj tymi farbami szczegolnie SNOW dziekuje kochana juz jestem dobrej mysli juz nie bede niszczyc wlosow rozjasniaczem bede robic sama w domku tymi farbami co mi polecilas juz nie moge sie doczekac marze zeby miec takei aldne wloski jak Ty albo Buahhot oj co ja bym dala ale pare miesiecy i bede taka blondyneczka jak Wy
pewnie, dasz rade, bedzie dobrze

Stary 2011-01-28, 14:37   #4166
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

skonczylam pic pokrzywe pilam ponad 2 miesiace dosyc juz i tak nie wiem czy cokolwiek mi pomogla jakos nie widze efektu

mam takie serum na zniszczone wlosy i koncowki z avonu bez splukiwania i nalozylam ostatnio tak jak zawsze i jakies mam te wlosy brzydkie tzn suche i porozdwajane a nigdy mi nie rozdwajal wlosow wprost przeciwnie byly miekkie i ladne moze nalozylam za duzo bo jak wlosy wyschly to mialam taka skorupe na wlosach moze za duzo nawalilam???
Stary 2011-01-28, 14:44   #4167
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
skonczylam pic pokrzywe pilam ponad 2 miesiace dosyc juz i tak nie wiem czy cokolwiek mi pomogla jakos nie widze efektu

mam takie serum na zniszczone wlosy i koncowki z avonu bez splukiwania i nalozylam ostatnio tak jak zawsze i jakies mam te wlosy brzydkie tzn suche i porozdwajane a nigdy mi nie rozdwajal wlosow wprost przeciwnie byly miekkie i ladne moze nalozylam za duzo bo jak wlosy wyschly to mialam taka skorupe na wlosach moze za duzo nawalilam???
może.
ja tak miałam po żelu do prostowaniu Avonu

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 14:54   #4168
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

kochane musialam sie wygadac przepraszam bo troche dluga!!!!!!!!!!!

wstawilam wiadomosc w klubie.......
Stary 2011-01-28, 15:11   #4169
tillavanilla
Raczkowanie

CzescPrzepraszam,ze tak dlugo sie nie udzielalam,ale ostatnio brak mi czasu na wszystko

Chcialam wam sie pochwalic,ze moja rodzina powiekszyla sie o sliczna kotke,choc nigdy za kotami nie przepadalam to uwielbiam nasza psotniceKociak jest prezentem urodzinowym dla synka,ktory bedzie swietowal dwa latka za niecaly miesiac Ok uciekam,ale obiecuje zajrzec do was wieczorem

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 15:23   #4170
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
CzescPrzepraszam,ze tak dlugo sie nie udzielalam,ale ostatnio brak mi czasu na wszystko

Chcialam wam sie pochwalic,ze moja rodzina powiekszyla sie o sliczna kotke,choc nigdy za kotami nie przepadalam to uwielbiam nasza psotniceKociak jest prezentem urodzinowym dla synka,ktory bedzie swietowal dwa latka za niecaly miesiac Ok uciekam,ale obiecuje zajrzec do was wieczorem
HEJ KOCHANA MOJA CORCIA NAUCZYLA SIE NA NOCNICZKU w niecaly tydzien a Twoj Synus tez juz sie nauczyl? ale sie ciesze ze wkoncu pozbylam sie pampersow!! a na noc zakladasz mu pieluszke?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości