|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
ale naprawde jakby sie troche niektore pasma rozprostowaly i spuszyly... moze ja po prostu nie mam az tak kreconych wlosow... sama nie wiem juz
|
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Idę już spać, dobranoc
![]() Kolorowych snów ! (-;
|
|
|
|
#4143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4144 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
hmm moze tak
tzn ja ogolnie mam krecone wlosy, ale chcialam zeby tak ladniej sie skrecily Ostatni raz prostowalam w poniedzialek a wczesniej to chyba z dwa miesiace temu albo lepiej... Ale z drugiej strony Snow tez na codzien prostuje
|
|
|
|
#4145 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to prostuję od niedawna ze( 2 miesiące dopiero) i też niecodziennie i to dość dobrą prostownicą, a już mi się wydaje, że włosy zdążyły mi się zniszczyć
![]() No nie wiem, mam nadzieję, że tylko mi się tak wydaje. |
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam tylko czarne balerinki, bo nic mi się nie podobało, ale za to nakupiłam pełno alkoholu, żeby uzupełnić barek ![]() a nie śpisz może za długo? ja jak śpię dłużej to jestem jeszcze bardziej zmęczona |
|
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
Złaziłam dzisiaj dosłownie wszystkie sklepy u mnie w mieście i totalna pustka, jeśli chodzi o sukienki, a jak już jakieś znalazłam to albo za duże w biuście, albo za małe, albo za szerokie na mnie albo za wąskie, za długie, za krótkie no porażka i prawie wszystkie czarne, no kurde już innych kolorów nie ma w palecie barw, tylko czarny im dają do szycia sukienek, no paranoja I idę w końcu w tej mojej, co mam ją w albumie i teraz mam dylemat - czy czerwone dodatki, czy w kolorze fuksji? Które lepiej? Bo jak fuksja, to mam już makijaż taki ładny w kolorach różu i fioletu,a jak czerwone to myślałam, żeby popróbować smokey eye ten tradycyjny biało-czarny, ale bez dołu malowanego, tylko zaznaczony zewnętrzny kącik dolny czarnym i linię wodną białą kredką , bo nie mogę mieć czarnego na dolnej powiece, bo wyglądam tragicznie i do tego usta w kolorze nude , jak sądzicie? Chyba, że macie inne pomysły, na makijaż do czerwonych dodatków ? Tylko od razu mówię, że czerwone usta odpadają, bo szybciutko mi zejdą, wolę oczy podkreślić Proszę Was o radę ! caate - to dobrze, że skończyło się tylko na sprawdzaniu i obyło bez mandaciku I drażni mnie ta pogoda, bo jest okropnie dziwna - ok, jest zima, więc niech sobie pada, niech leży ten śnieg itd itp., no wiadome, ale nie że sypie, zaspy są itd. a nagle za parę dni wychodzi słoneczko, robi się cudowna ciapa itp. a potem nagle jak znów nie sypnie Jak najbardziej przypadł! ![]() caate, E.J - dziękuję bardzo, za życzenie powodzenia,ale niestety u mnie w mieście tragedia z sukienkami...I E.J - ja mam to samo jeśli chodzi o brak energii, totalna makabra, ale o tej porze roku to normalne, tylko bardzo upierdliwe..O boże, jaka wiadomość czego teraz ludzie nie wymyślą snowhitee - zgadzam się w 100% z Twoją wypowiedzią dotyczącą różnic między nakładaniem palcami a pędzelkiem - ja już nie pamiętam kiedy nakładałam palcami! I mam taki patent, że jak mam duże problemy z twarzą itd. to nakładam podkład pędzlem flat-top z Pixie, bo on powoduje, że podkład jest lepiej kryjący, zaś jak mi troszku się uspokaja, to właśnie takim zwykłym do podkładu, ja akurat mam z firmy Maestro ![]() ekomonika - ja polecam z całego serca pędzle firmy Maestro, wiadomo zależy od pędzla i wielkości jaka cena, ale są bardzo przystępne Jaki ksiądz Ale i tak pięknie na pewno wyglądasz, nie martw się buahhot - oglądnę na pewno to z YT, ale jak mi zacznie działać nie wiem co z nim jest ![]() _blondyneczka_ - Kochana, nie martw się, każda z nas ma czasami takie dni, że najchętniej obcięła by swoje włosy, zdarła skórę z twarzy z każdą jej niedoskonałością, wycięła kawałek ciała itd. bo tak ją to drażni, bo nie tylko my mamy gorsze dni - nasz organizm i ciało również marta 85 - tak, tak ja wiem, i bardzo lubię czytać to co tu wkleisz, bo naprawdę czasami można dowiedzieć się bardzo ciekawych, nowych rzeczy ![]() marthaa - ooj, to już o wiele za długa dla mnie, u mnie najdłuższa sukienka może sięgać przed kolanko Piękno to pojęcie względne a dla mnie jesteś naprawdę śliczna I super, że tak zrobiłaś!! Co za palant w ogóle ![]() Soph - oo, nie zaglądałam dawno do tamtego wątku, parę razy nawet kiedyś sama tam opisałam parę śmiesznych tekstów facetów ![]() Idę na CSI
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
porobiłam dzisiaj maseczki, peeling, później zrobię też sobie małe spa w łazience
|
|
|
|
#4149 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Podziel się ZAKUPEM !!Cytat:
Ja prostuję 3 lata(minęło właśnie w styczniu )praktycznie codziennie i co widzę? Dla mnie niewielka różnica niż przed, nigdy nie miałam burzy włosów, zawsze były cienkie, może mam więcej połamanych włosów, to wszystko. Nie mam na pewno siana, nie są w tragicznym stanie, sama się dziwię Odpowiednie dbanie dużo daje widocznie.Edit: A właśnie, zrobiłam dziś sobie maseczkę aspirynową Będę praktykować raz w tygodniu przez najbliższy miesiąc - zobaczymy.
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2011-01-27 o 23:10 |
|||
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no i czytałam, że dopóki loki nie wyschną żeby ich nie dotykac rękoma.. Ale ja dotykam susząc i dobrze było ![]()
|
|
#4151 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to wpadaj właśnie piję sheridansa
|
|
|
|
|
#4153 | ||||
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do linex forte to Ty mnie nie zrozumiałaś. Kobiety się pytałam (i nawet napisałam to w poście) ile godzin się bierze przed lub po antybiotyku, bo na ulotce tego ne pisze. A ona się spierała ze mną, że to jest tam napisane. Więc ty też się nie kłóć ze mną. Zresztą to i tak nie ma sensu, bo to nie rozmowy na ten wątek, wiec kończe temat i tę głupią sprzeczke. Cytat:
Dobrze, że kolor jest odpowiedni, bo ja jak go teraz ostatnio nałożyłam, to jest troche za ciemny. Ale to pewnie wina zimy i tego,że zbladłam ![]() Dzisiaj piątek i ciesze się, bo Tż ma długi weekend i ja też mam wolne. Wogóle jutro zobacze się z koleżankami, z którymi nie widziałam się już szmat czasu.
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczyny!
co tu taka cisza ![]() wczoraj kupiłam wszystko to co chciałam, spodnie, bluzkę, firanki i kilka maseczek z perfecty, m.in moją ulubioną mocno nawilżającą. Włosy po umyciu spryskałam tym nowym kosmetykiem z pantene i nawet nie są takie złe, chociaż ja nie lubię sprayu do włosów. Szampon i odzywke wypróbuje innym razem.
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wczoraj zrobiłam sobie 2 maseczki i dziś buzia super gładka, nawilżona, o fajnym kolorku ![]() heh mam ochotę wybrać się na zakupy, może zrealizuje plan. |
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Własnie nie bardzo z tym snem, już przetestowałam spać mniej niż 7-8 godz. spać 7-8 godz. i więcej niż 7-8 godz. i nic, dalej tak samo Jeszcze Tż mnie dobił wczoraj ale cóż, jakoś to przeżyję ![]() Umyłam włosy, zaraz je wysusze i ułożę, poza tym nasmarowałam buzie kremem i spiłowałam paznokcie. Lece bo za 13 do pracy ![]() Miłego dnia
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
ekomonika eh fryzjerzy. Może idź do nich i zgłoś reklamacje. Zapłaciłaś im? Najważniejsze, żeby fryzura Tobie się podobała i, żebyś ty się w nie czuła. Ja bym takiej fryzjerce to już bym tam w salonie od razu powiedziała coś, jak bym tylko siebie zobaczyła. Pamiętam, jak chciałam mieć brązowe włosy z refleksami koloru rdzawego i, jakie fryzjerce wyszły? Czarne z blond pasemkami, a to dlatego, że za długo trzymała farbę. W sumie wtedy nic nie powiedziałam, ale to było ponad 3 lata temu i głupia jeszcze była. ![]() Wczoraj znowu byłam na karaoke, ale jakoś nie podobało mi się tam i z Tż. zmyliśmy się. Zauważyłam, że okno mam trochę nieszczelne i, jak ja mam być zdrowa.
|
|
#4158 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Czesc dziewczyny
![]() jestem juz po egzaminie, teraz czas na odpoczynek, w ramach tego zadbam o buzie- oczyszcze ja, zrobie peeling, naloze jakas fajna maseczke
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
robię dzisiaj dzień leniuchowania
|
|
|
|
#4160 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wies co ja nei wybiore ich bo sa cinkie i duzo dosyc nie dam rady moze moglabym zrobic tak ze najpierw jedna farba cale wlosy tym podkladem palet 100 a na przyklad za tydzien ta druga juz cale tez?---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
buziaczki zobaczysz ze wszystko jakos sie ulozy i bedziesz jeszcze zadowolona a moim zdaniem masz ladne wloski !! ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
|
|
#4161 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Niedawno wróciłam z zakupów -szampon Gliss Kur Hair Active (aktywuje czynnik wzrostu włosa) - maseczka Perfecta migdałowa - Tunika Orsay z 89 na 29 zł - naszyjnik z 50 na 5 zł - bransoletka z 25 na 5 zł I przy kasie okazało się,że jeszcze mam rabat i za tunikę i bransoletkę zapłaciłam 28.95 zł
|
#4162 | |
|
Zadomowienie
|
chyba zamowie z neta te dwie farby do wlosow bo tutaj pewnie nie dostane
i wstawie foto jak zrobie napewno i to bedzie okolo 10 lutego wiec musze troche poczekac jeszcze,nie moge sie juz doczekac---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
|
|
|
#4163 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo udane
w sumie to takie niespodziewane, myślałam,że w tym centrum nie ma za bardzo przecen, a okazało się, że są lepsze niż we Wrocławiu
|
#4164 |
|
Zadomowienie
|
angelinymyheart wygrala w konkursie na bon 50 zl na zakupy a ja nie
![]() ale mi poprawilyscie humor dzisiaj tymi farbami szczegolnie SNOW dziekuje kochana juz jestem dobrej mysli juz nie bede niszczyc wlosow rozjasniaczem
|
|
#4165 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4166 |
|
Zadomowienie
|
skonczylam pic pokrzywe pilam ponad 2 miesiace dosyc juz i tak nie wiem czy cokolwiek mi pomogla jakos nie widze efektu
![]() mam takie serum na zniszczone wlosy i koncowki z avonu bez splukiwania i nalozylam ostatnio tak jak zawsze i jakies mam te wlosy brzydkie tzn suche i porozdwajane a nigdy mi nie rozdwajal wlosow wprost przeciwnie byly miekkie i ladne moze nalozylam za duzo bo jak wlosy wyschly to mialam taka skorupe na wlosach moze za duzo nawalilam???
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak miałam po żelu do prostowaniu Avonu
|
|
|
|
|
#4168 |
|
Zadomowienie
|
kochane musialam sie wygadac przepraszam bo troche dluga!!!!!!!!!!!
wstawilam wiadomosc w klubie.......
|
|
#4169 |
|
Raczkowanie
|
Czesc
Chcialam wam sie pochwalic,ze moja rodzina powiekszyla sie o sliczna kotke,choc nigdy za kotami nie przepadalam to uwielbiam nasza psotnice Kociak jest prezentem urodzinowym dla synka,ktory bedzie swietowal dwa latka za niecaly miesiac Ok uciekam,ale obiecuje zajrzec do was wieczorem
|
#4170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

ale naprawde jakby sie troche niektore pasma rozprostowaly i spuszyly... moze ja po prostu nie mam az tak kreconych wlosow... sama nie wiem juz

tzn ja ogolnie mam krecone wlosy, ale chcialam zeby tak ladniej sie skrecily

Jak najbardziej przypadł! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

co robie nie tak?

Już dodaję fotki, ale uprzedzam że wszystkiego nie widać, w tym świetle tylko czerwone widać.