|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
dodałam tą notkę o maseczkach na blogu
![]() w końcu ![]() mykam do nauki, bo w poniedziałek szkoła..
|
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
początkowo miałam jeszcze jakieś inne maseczki opisać, ale skróciłam trochę ![]() |
|
|
|
#4174 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za zaproszenie, ja sobie dziś poimprezuję, właśnie zaraz lecę się szykować na wieczorne szaleństwo
![]() Soph, ja też przeczytałam, podoba mi się Tillavanilla, super ![]() Blondyneczko, ja myślę ,że to może być za dużo kosmetyku. A o włosy się nie martw, chyba każda kobieta jest zła, kiedy jej się nie układają np. mi dziś zupełnie się nie układają I mam już za długą grzywkę, one rosną w błyskawicznym tempie I super co do córci, oby dalej wołała Marta85, wow, fajne zakupy, jakie przeceny teraz są, ale słyszałam, że tylko do końca stycznia, także ja nie zdążę Edit: chyba pomaluję się tak wypróbowałam, chyba z pół godziny robiłam tę kreskę, która i tak jest krzywa, ale po ciemku nie widać
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2011-01-28 o 17:43 |
|
|
|
#4175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uff, dobrze,że w poniedziałek jest 31 muszę przymierzyć większy rozmiar tuniki która dziś kupiłam i jeżeli będzie można to wymienić bo jednak trochę jest wąska
|
|
#4176 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4177 |
|
Zadomowienie
|
a co takie pustki?
marthaaa to Twoje naturalne rzesy ??????!!!!!!!!!!!!---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- marthaa ladny makijarz co to za cien? bardzo ladny ja nie umiem malowac sie ciemnymi cieniami ale chyba zaczne
|
|
#4178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cienie Pierre Rene, mam tylko jeden zestaw takich potrójnych szary-jasnoszary-ciemnobrązowy. Nie jest trudne się malować ciemnymi cieniami, wszystkiego trzeba spróbować Buahhot, kreska jest meeeega krzywa Ale teraz się będę malować już tak na CZYSTO ,to postaram się, aby była ładna
|
|
#4179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż zakupy ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
pokrzywę powinno się pić 3 miesiące, żeby zobaczyć efekt, tak jest też z suplementami ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
jakie Ty masz boskie oczy chyba się w Tobie zakocham...
|
|||
|
|
|
#4180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i niech ktoś Ci powyciąga te ciemne pasma I jest tańsza bo w drogeriach 15-19zł kosztuję ![]() Cytat:
|
|
#4181 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję
|
|
#4182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja tez dzisiaj dostalam przed wczesny prezent urodzinowy od mamy TZta, coz to za niespodzianka, wreczyla mi go dzis, bo nie wiedziala czy bedzie mi pasowac, bo sie pomylila, chciala mi kupic wode toaletowa z ysl elle, a kupila dezedorant, ale ja i tak sie ucieszylam, ze nie musi oddawac, bo ja lubie ten zapach i bardzo jestem szczesliwa ) bo kiedys mialam i wyczula na mnie![]() Cytat:
![]() zaraz wstawie swoj, ale zdj mam tragiczne, a tak sie w nim dzis sobie podobalam ![]() zdj wlosokow TZ robil 'na odwal sie', tez wstawie
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-28 o 20:36 |
||
|
|
|
#4183 |
|
Wtajemniczenie
|
w poniedziałek dam zdjęcia a ten płaszczyk co ostatnio kupiłam to coś takiego, troszkę krótszy, mniejszy kołnierz i chyba inny materiał, myślałam że normalnie kosztował 129 zł, a pod tym była cena 189, a ja kupiłam za 49 zł ![]() http://www.snobka.pl/artykul/1870/kurtka_only marthaaa podziel się rzęsami
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam prosbe, zobaczcie prosze na moje wlosy i czy to jest mozliwe, zeby one nic nie urosly od pazdziernika....? (ok 2cm ale dla mnie to nic)
(przepraszam za taki balagan na glowie i powywijane pasma, ale pod koniec dnia sobie przypomnialam, zeby TZ cyknal zdjecie, a u niego chodzilam w kitce) z gory dziekuje https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=10737 |
|
|
|
#4185 |
|
Raczkowanie
|
Caate, ale dwa cm od października to chyba nie jest aż tak mało - dobrze, że w ogóle, mojej koleżance od rozjaśniacza wcale nie rosną
Masz inne końcówki A co do kresek, to wiem wlasnie, ale jak zrobię takie normalne, to dziwnie moje oko wygląda
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Caate ale po zdjęciu widać że urosły
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie rozjasnialam, no ogolnie nie susze, teraz yprostowalam, ale to sa wyjatki, eh.... tez keidys robilam jak ty, ale teraz przyzwyczailam sie i duzo lepiej sie czuje w krotkich kreskach no TZ tez mnie pociesza, ale centymetr nie klamie... na ustach byl malinowy blyszczyk, ale tez oczywiscie zrobilam zdj jakos po obiedzie wiec sa jakie sa, zeby nie bylo ze sie obijam
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-28 o 20:17 |
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra - może spróbuj z jasnymi kolorami, beżami itp. A jaki masz kolor oczu ? Doradzę ci lepiej jak będę wiedziała jaki masz kolor
![]() angelwithsoul - Złość już przeszła, kolor jest do zniesienia teraz... angelinmyheart - No właśnie, mądra po fakcie jestem marta 85 - widzę że udane zakupy Pokazuj ! marthaa - Wow ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- caate - urosły ci włosy |
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4191 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
caate urosły Ci włoski... i są w dużo lepszej kondycji moim zdaniem.... gęstsze, końcówki lepiej wyglądają... a i muszę Cię ochrzanić przez twoje super filmiki i makijaże już chce mi się kupować paletki cieni i mam w planie kupić pędzle
|
|
|
#4192 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez tak uważam
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie bardzo, ze sprawiaja takie wrazenie co poniektorym bo mi ciezko ocenic, wiem ze rozdwajanie jakbym zatrzymala i czuje, ze sa lepiej nawilzone, a piszac mi to, dajesz mi duzo szczescia ze to moje intensywne dbanie od pazdziernika nie idzie na marne, dziekuje Cipaletka to super rozwiazanie, masz full cieni i ile mozliwosci chociaz mi juz sie wydaje ze i tak mi malo, bo juz nie mam pomyslow na makijaze nastepny zrobie cos z rozem,pomarancza,fioletem , ale w zyciu bym takich kolorow nie zkaupilam, a to plus paletki, nastepny jej wydajnosc i napigmentowanie![]() pedzle uwazam, ze sa na drugim miejscu, paletka to lepsza inwestycja, ja do dzis nie zkaupilabym pedzli gdyby nie TZ, za drogie dla mnie, ale fakt, makijaz nimi wykonany jest intensywniejszy i mniej zuzywa sie cieni, pacynka niestety cienie przypadkowo sie kruszy, przez co szybko sie zuzywaja kolejna no dziewczyny, jestescie niezastapione, wole wierzyc Wam niz centymetrowi |
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/perilous-czarna-tu...426639037.html
mój wczorajszy zakup |
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
marthaaa
piękne oczy, takie elektryzujące spojrzenie ![]() caate, o tobie pisać już nie muszę cudnie jak zwykle.Aż mi się zachciało jakiegoś fajnego makijażu. Jutro zrobię, bo wychodzimy do rodzinki na imprezę.. Co do włosów, to miałam kiedyś 55 cm i przed studniówką ścięłam się na krótko
|
|
#4196 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja biżuteria tez miała takie ceny
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1295357839
|
#4197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam ochote na jakis mocny, granatowy ale nie mam po co taki zrobic, TZtowi boje sie w takim pokazac, a tak o nie chce mi sie ale dzisiejszy mu sie bardzo podobal, wiec komplementow sie nasluchalam za wszystkie czasytez mialam kiedys wlosy takie za zapiecie stanika o jakies 10cm dluzsze niz teraz i stwierdzilam, ze sa zniszcozne, poszlam do fryzjerki i mi skrocila tak za zuchwe z 5cm, wygladalam jak dzieciol, nigdy wiecej i od tej pory mam problem z zapuszczeniem, bo co zapuszcze ide do fryzjera i scina mi do lopatek, te moje wyhodowane 15cm ![]() Cytat:
![]() i tak musze kupic jakas odzywke do paznokci, bo nail tek sie skonczyl |
||
|
|
|
#4198 |
|
Raczkowanie
|
Caate, piękna jesteś
![]() Dziękuję wszystkim za komplementy ,aż się zawstydziłam Ostatecznie jeszcze doczepiłam sobie sztuczne rzęsy ![]() Fajna biżuteria i bardzo ładna tunika
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie ciagle tak zawstydzam ![]() do takich firanek jeszcze sztuczne? to bedziesz uwodzic |
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pomysłu co dzisiaj zrobić ze sobą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

I mam już za długą grzywkę, one rosną w błyskawicznym tempie
I super co do córci, oby dalej wołała
Uff, dobrze,że w poniedziałek jest 31
marthaaa to Twoje naturalne rzesy ??????!!!!!!!!!!!!

chyba się w Tobie zakocham...