|
|
#4921 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cytat:
Cytat:
dzięki myszko , kocham Cię! ![]() ''
Kimkolwiek był, dla niej był ważnym, wręcz niezbędnym do pewnego momentu jej życia człowiekiem. nigdy nie wierzyłeś w sens naszej miłości,zawsze to wiedziałam, potrzebuję tego bałaganu , który on robił w moim życiu . Chciałabym znowu tak czuć, mieć motyle w brzuchu i uśmiech od ucha do ucha. Chciałabym ponownie odbierać telefon z myślą, że dzwoni ten Ktoś. Chciałabym denerwować się przed spotkaniem, a widząc Jego czuć przyspieszone bicie serca. Chciałabym ukradkiem na Niego spoglądać, a potem tak zwyczajnie patrzeć głęboko w oczy i trzymać się za ręce, ściskać ile sił. Najpierw nieśmiało przytulił się do niej. Spojrzał głęboko w jej oczy i przytulił.To była jedna z lepszych opcji ,jakie wybiera się w zimie. Tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz że kochasz.'' |
||
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
i nie_zmienia_sie_nic z innej bajki Marsi89 no love_no love you grise wielki latinowy buziak dla WAS <3
' a gdyby tak móc latać, mieć skrzydła, dotykać opuszkami palców chmur? być blisko słońca, blisko szczęścia. jakie to uczucie? jak się ma miękkie serce, to trzeba mieć twardą dupę. boję się twojego uśmiechu. nie chcę się w nim zakochać, nie znowu... abrakadabra. bo podobno czaruję, albo jestem czarująca... jakoś tak. chciałabym zawrócić "wczoraj", zatrzymać "dziś" i nie mieć do czynienia z "jutrem". średnio rozumiem życie, ale mimo to biorę w nim udział. '
|
|
#4923 |
|
Raczkowanie
|
no love_no love you - House jest mój
♥! bez off'ów. " Ty i on w Tramwaju Zwanym Pożądaniem?Miłość unosi się w czystym jonizowanym powietrzu. Nie opierajmy się jej. Co jeśli twój komputer jest psychopatą? Czemu nie możesz po prostu ponucić jak normalna szczęśliwa osoba? Instynkt mi mówi, że idziesz za swoim instynktem, a obydwoje wiemy, jak to się kończy – niedobrze. Miłość bierze się z łączenia się substancji chemicznych z hormonami w szyszynce. Ale to niesamowite, że wszystkie nasze nadzieje, pragnienia i fantazje, ból i przyjemność mieszczą się w 1,36 kg tkanki. " - wszystko z 'Bones' - niektóre lekko przerobione ![]()
|
|
#4924 |
|
Raczkowanie
|
cześć
![]() _________________________ ____________ Czy go kocham ? lubie sie na niego patrzeć, lubię spędzac z nim czas, lubie sie z nim kłócić, lubię gdy on mnie głaszcze po głowie jak mała dziewczynką... wiec to jest miłość ?? Nadchodzi czas kiedy wszystkie koszmary wychodzą z pod łóżka i nie pozwalają powiekom spokojnie opaść w dół. Do zakochania niby jednen krok, a jak przyjdzie co do czego, to musimy zapierdalać kilometry. Nic nie robię. Leżę. Chodzę. Śpię. Marzę. |
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
' jeśli ją kochasz, jeśli wiesz, że jest dla ciebie wszystkim i czujesz, że ona czuje do ciebie to samo co ty, nie bój się o tym powiedzieć. powiedz jej co czujesz. jeśli tego nie zrobisz, ona nigdy nie dowie się o twoich uczuciach. nie wstydź się tego, nie bój się. ja się nie przyznałem. milczałem, gdy ona mówiła o tym co czuje. bałem się, a ona nigdy się o tym nie dowiedziała. myślała, że mi nie zależy, myślała, że nic do niej nie czuje. że jest jedną z wielu. a nie była. żałuję do dziś, że nie byłem z nią szczery, że zachowałem się jak tchórz i nie wyjawiłem jej swoich uczuć. dziś już jest za późno. lecz uczucia do niej się nie zmieniły. powiedz, ile razy chciałeś zrobić coś więcej? podjąć ryzyko, żeby chwycić za nogi szczęście? za długie myśli na krótki spacer. '
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2011-01-28 o 15:33 |
|
|
|
#4926 |
|
Rozeznanie
|
xoxo
OCZYWIŚCIE: CAROLINE060
kto się szukuje na założenie nowego wątku? ![]() dziękuję ; - ) uwielbiam to! ![]() żeby wracać trzeba najpierw odejść, a ja po prostu nie miałam czasu, by wejść ; - * you don't have to wait for valentine's day nie musisz czekać na walentyki the awkward moment when it's 2013 and everyone is still alive niezręczna sytuacja gdy jest 2013 i wszyscy nadal żyją 11:11 comes twice a day because everyone deserves a second chance 11:11 nadchodzi dwa razy dziennie, bo każdy zasługuje na drugą szansę
|
#4927 |
|
Przyczajenie
|
Leżysz zbyt nisko na glebie,
by spojrzeć mi w twarz, lub słyszeć co mówię do ciebie! Chowasz się za swoim pancerzem zasad, tak ciężko ci się przyznać, że nikt cię nie zauważa. _________________________ _________________________ _ Spójrz na mnie i powiedz co widzisz. Strzępy nadziei na mojej twarzy, puste spojrzenie, nędzna replika uśmiechu... Mam dla ciebie radę - Nigdy się nie zakochuj. Zniszczyłeś moje marzenia, ukradłeś tyle dobrych chwil. Wtedy nie miałam nic do stracenia i teraz też nie mam nic. |
|
|
|
#4928 |
|
Raczkowanie
|
-Kocham Cię..
-zostaw mnie w spokoju.! -nie .. - a więc jaką mam się stać osobą abyś przestał mnie kochać .. ? '' dopowiadaj jak jesteś osobą z tak dobrym sercem - 'google' i czujesz się fajna byłeś jak z bajki. problem w tym, że ja nie lubię bajek. wesoło schodzimy na dno. ''
_________ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz |
|
|
|
#4929 |
|
Raczkowanie
|
Szczęście to nie miłość. Miłość to sarkazm a szczęście to przelotna chwila w naszym życiu.
Nie nie kocham go. Tylko czasem trochę dużo , za dużo myślę. Powiedz , że mnie pragniesz. Spoko możesz kłamać. Mina w którym dowiaduje się , że masz inną - bezcenna. W końcu wyślij do wielu to fajna opcja w telefonie. |
|
|
|
#4930 |
|
Przyczajenie
|
"Szli za rękę ulicą. Przepełnieni miłością i radością . Przechodzący ludzie brali ich za nienormalnych tylko dlatego, że potrafili cieszyć się swoją obecnością. Życie człowieka jest jak piórko na krawędzi chodnika, wystarczy lekkie dmuchnięcie a piórko zniknie.
|
|
|
|
#4931 |
|
Rozeznanie
|
pamięta ktoś jeszcze ?
![]() robaczki <3 ;* ______________________ nie zapomnisz, nie. tym bardziej, że go codziennie widujesz w szkole. poza tym, że to boli. ogarniam się po raz kolejny, aby znów upaść i już nigdy nie wstać. masz tak ? budzisz się rano z opuchniętymi oczami, ledwo, co możesz otworzyć oczy i widzisz to czego byś nie chciała. zaniepokojona życiem zamykasz oczy z myślą, że to tylko zły sen. masz racje. to się już nigdy nie powtórzy. nie pozwolę na to, abyś tak bez przerwy mnie ranił. cierpienie ? ból ? jasne. przecież to miłość.
|
#4932 |
|
BAN stały
|
ferie ! ♥ ... nie to żebym tęskniła, ale jakoś strasznie pusto tu bez Ciebie . i wiedz, że gdybyś tylko chciał, masz moje pozwolenie by zamienić to co całe gówno na wielkie 'love story' . idealnie wpasował się w moją rubrykę 'ideała' i gdyby nie to, że obojętność wtargnęła między nas, pewnie bylibyśmy najszczęśliwsi na świecie . ciągle szukamy odpowiedzi, na pytania których nie znamy. dążymy do celu, który tak naprawdę nie istnieje, na co dzień zmagamy się z fikcją, likwidujemy z naszych orbit złudzenia, więc powiedz mi jakim cudem cała ludzkość na co dzień zmagająca się z nierealnością, tak ślepo wierzy w miłość ?... idealnie odgrywałeś rolę pt. "kocham inną", perfekcyjnie raniąc ja przy tym . i gdybyś raczył pytać o to czy w mojej głowie możesz znaleźć się, nie miałabym problemu z tym wszystkim, ogarnęłabym się szybciej . ... |
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
"I tylko Ty,
nie pozwolisz mi zapłakać, gdy krąg przyjaciół zniknie gdzieś. My będziemy wciąż dla siebie ; * " udowodnię Ci, że mogę, że potrafię i że chcę. Do góry nogami. " ... o sile więzi, a nie mocy agresji, to nie powoduje, że człowiek jest potężny. " skoczyłam lecę nie jest tak strasznie.. jestem w niebie nie jest wcale aż tak pięknie Wbijasz mi w serce tępy nóż, przecinasz żyły kawałkami szkła.
|
#4934 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak nie masz nic przeciwko, to kradnę te wyżej ;* Cytat:
" nie sądzisz, że po francusku każda myśl brzmi dużo ładniej? czasami trzeba pozwolić dać się połknąć, by potem stanąć w gardle. I am finished with you. skończyłam z Tobą. żyjąc fałszywą nadzieją, umieramy w prawdziwej rozpaczy. nie czas na racjonalność, to zbrodnia emocje tłumić. MY... a to się pisze razem czy osobno? miłość to trochę jak gorąca kawa przeciw zimnemu światu. szansa to nie kobieta, wykorzystaj ją. dziewczyna nie ściana - da się ją przesunąć! ![]() "
posłuchaj jak mi prędko bije Twoje serce. 1.12.2011 Edytowane przez uusiaa Czas edycji: 2011-01-28 o 17:04 |
||
|
|
|
#4935 |
|
Raczkowanie
|
Jak być sobą, by być kimś? Jak krzyczeć, by nikt nie usłyszał? Jak zabić złość, niczego nie niszcząc? Jak zakochać się w kimś, by go nie kochać? Jak kochać, by nie cierpieć? Jak cierpieć, by żyć? Jak oddychać, by nie bolało?
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Misie moje.
a grise i Oleńkę, te dwie śliczności wielbię ! miłość przyszła,
|
|
#4937 |
|
Rozeznanie
|
dzięki, naprawdę dzięki
'doskonale wiesz, że żyję dla kilku wiadomości na popularnym komunikatorze lub paru nic nieznaczących esemesów, od Ciebie. ta beznadziejna ufność odbijająca się w mych piwnych tęczówkach na dźwięk twego imienia. Podejść do Niego i rzucić słowami ironicznym tonem:"Pamiętasz mnie jeszcze? Objął mnie i przez chwilę, która wydawała mi się wiecznością, odniosłam wrażenie, że mam wszystko. Proszę pana, zauważył pan u mnie drobną zmianę? - mam na pana wyje.bane.' |
|
|
|
#4938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciebie? zawsze. a to wyżej już jest moje. naiwnao - też coś zabrałam. jestem ponad to. jestem ponad ciebie.
jestem ponad miłość. nie chcę ciebie, ale i żeby cię inna miała nie chcę. i znowu dostałam od życiu po pysku, tylko za to, że pragnęłam być szczęśliwą choć przez moment. walcz o mnie! walcz wtedy, gdy będę kazała ci się poddać. walcz nawet wtedy, gdy ogarnięta furią powiem ci, że cię nie kocham. walcz o mnie. szeptami, pocałunkami i dotykiem. boli mnie twój dotyk. parzy. to świadomość, że nie tylko mnie tak dotykasz. to boli.
"Pożyję tu jeszcze trochę i zobaczę, co się stanie, pomyślała. Umrzeć zawsze mogę później. Prawdopodobnie." Haruki Murakami Edytowane przez eajAgnes Czas edycji: 2011-01-28 o 17:28 |
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
głupie obietnice "na zawsze"... na zawsze tu, na zawsze razem, na zawsze twój... na zawsze bardzo szybko się kończy.
może to oczywiste, ale na Twój widok bez względu na to czy na fotografii, czy 'na żywo' moje serce zawsze bije szybciej, a uśmiech nie schodzi mi z twarzy przez calutki dzień. lubię Twój zapach ... zawsze wydawało mi się, że tak pachnie szczęście /Twój na zawsze
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2011-01-28 o 17:38 |
|
|
|
#4940 |
|
Raczkowanie
|
Proszę Pana, ja poczekam.
Dam Panu czas na miłość. |
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
otojest ♥
____ kiedyś znikniesz i świat nie będzie za Tobą tęsknił, a ja zatopię się w filiżance herbaty, spłonę od żaru papierosa. nigdy nie jest tak, że zamykasz za sobą drzwi, a ja tak po prostu potrafię pozbierać się z podłogi. w moich snach masz głos jak Chris Martin i oczy jak świeże latte. kiedyś łza zamarznie mi na rzęsie i zobaczysz jak długo potrafi trwać rozpacz.
|
#4942 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczynki
dopiero zaczynam, więc mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do siebie ![]() mam na początek kilka opisów. ![]() * przez 7 dni swe serce dzielił na dwa.. * czas nie chuj - nie stanie. * a słowa jak brzytwy podcinają gardła w żartach.. * życie szturmem bierz, tępych durni mijaj obok. |
|
|
|
#4943 |
|
Raczkowanie
|
czasami we śnie śnię o mieście
w którym po prostu jest idealnie |
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
dobra miłość nie jest zła
Chciałabym być optymistką, ale czasem myślę, że nie mam niczego co mogłabym ci oddać. 'Proszę wybaczyć, że brak mi sił o ciebie walczyć. Boże, istniejesz, wielbię Cię. Dałeś mi go, już na zawsze, na zawsze, na zawsze. Nie pozwól mu tam wracać. Wrócił. Fizycznie, psychicznie, duchowo. Co to za szczęście, gdy żyje się ze świadomością, że coś minęło, coś się straciło, odeszło bezpowrotnie, a to wraca do Ciebie w najmniej spodziewanym momencie z wyciągniętymi ramionami i sercem otwartym na Ciebie bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Boże, co to za szczęście.. My head is saying no But my heart keeps giving in / Rozsądek mówi mi 'nie' Ale moje serce wciąż ulega I feel like I am falling from the star / Czuję się jakbym spadała od gwiazdy Forever, your eyes will hold the memory. / Na wieki twoje oczy będą utrzymane w pamięci. When I wake from this dream, Will your smile still open my heart?' / Kiedy budzę się z tego snu, To czy twój uśmiech wciąż będzie otwierał moje serce
Edytowane przez Christerine Czas edycji: 2011-01-28 o 21:26 |
|
|
|
#4945 |
|
Zadomowienie
|
'Ale nie zapominaj, że jestem zwykłą dziewczyną, która stoi przed chłopakiem prosząc go, by ją kochał. – Kochasz mnie? – Najbardziej ze wszystkich. – Ufasz mi? – Bardziej niż sobie. Nie wiem, co się stało memu sercu, miałam je i nagle zgubiłam. Jeśli sama nie wierzysz w swoje sny, jak mogą się spełnić? Chciałem, aby każdy dzień naszego życia zaczynał się miłością. Sam urządziłem tę sypialnię, żeby słońce budziło nas każdego ranka z uczuciem. Będziesz dawać dużo miłości, to miłość spadnie na ciebie jak przelotny deszcz. - Po prostu nie szastam słowem na "K" - Słowem na "K"? Czy Ty masz osiem lat? H Ci w D! Życie to nie liczba wydechów, życie to te chwile, w których zapiera nam dech w piersiach. A Ty masz kogoś? Nie nie, ale jest ktoś, o kim marzę. -Naprawdę jestem innym facetem, niż wszyscy. -Udowodnij. Jaki mam kolor oczu? -Na pierwszy rzut oka wydają się brązowe, ale w świetle są bursztynowe, z bliska tęczówka ma kolor miodu, a kiedy patrzysz w słońce robią się prawie zielone. Takie lubię najbardziej.'
|
|
#4946 |
|
Rozeznanie
|
♥
cieszy mnie to
![]() lovelovelove ![]() ![]() ____________ 'Powiedz mi , po co tak głupie myśli napływają mi do głowy, gdy położę się do łóżka i przykryję ciepłą kołdrą ? Pamiętaj, że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego, co robisz. prawdziwego szczęścia zaznałam jedynie przez chwile, resztą były nieprzespane noce, łzy do poduszki, te palpitacje serca na Twój widok i.. nadzieja. gdybyś miał tylko jedno pytania to o co byś spytał ? Miłość niesie ze sobą wielkie szczęście, o wiele większe od bólu, który przynosi tęsknota. I choćby pumeksem..zdrapię to uczucie! Nie ubieram szalika, gdy wychodzę, a na zewnątrz mróz. Piję piwo prosto z lodówki, zimną colę i jem lody na dworze. Krzyczę i śpiewam z całych sił. Byleby tylko stracić głos i już nie móc mówić, jak bardzo za Tobą tęsknię. łzy to nie zawsze oznaka słabości zostanę twoim złodziejem, twe najlepsze chwile skradnę i wzięło mnie dzisiaj na te pieprzone sentymenty . powspominam sobie dawne chwile przez chwile'
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały, bo coś mi tam mignęło
![]() __________ moment, w których jedyne, co mogę to stać w bezruchu i nie móc nawet płakać. pieprzyć bycie człowiekiem, popełnianie błędów i odczuwanie emocji. zgadzam się – mam dziwne sny, złamane serce, nie jestem aniołem. ale to nie sprawia, że sieję przerażenie. jestem po prostu człowiekiem. Fergie twierdzi, że duże dziewczynki nie płaczą. wierz mi, płaczą.
|
|
#4948 |
|
Raczkowanie
|
'odbić od tych, dla których nic nie znaczysz
nie zatęsknisz za nimi, spróbuj a zobaczysz' ![]() nie liczy się wczoraj czy też jutro. ważne jest to co dzieje się dziś. mija kolejny dzień. widzisz? ona już nie tęskni. gdyby tak popatrzeć wstecz, dochodzę do wniosku, że nigdy dla Ciebie nic nie znaczyłam. 'wrócisz do mnie?' przepraszam, a to 'coś' ma trwać znowu tak długo aż znajdziesz sobie inną? już dawno zapomniałam kolor Twoich oczu i ten Twój zniewalający uśmiech.. od dziś układam na nowo życie - tym razem bez Ciebie. nie warto, rozumiesz? wczoraj zwariowałam na Twoim punkcie. dzisiaj jestem mądrzejsza.
|
#4949 |
|
Przyczajenie
|
proszę o opisy o śmierci chłopaka..
Zostawiając przeszłość za sobą Mogę latać ze złamanymi skrzydłami Przez najgłębsze oceany Znajdziemy wybrzeże, znajdziemy siebie _______________ Kocham Cię Mateusz;*;([*]
|
|
|
|
#4950 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie pozwól aby chłopak przysłonił Ci oczy.
Miej świadomość od początku do końca. Popełniłam wiele błędów. Ale ten był najlepszy , może dlatego nie potrafię o nim zapomnieć. Kiedyś jeszcze powiesz ; O ku**a. Ale laska. a ja Ci odpowiem ; O ku**a ale szmaciaż. Piszę książke o twojej nicości. Za tydzień wyjdzie z niej księga. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

po prostu nie umiesz rymować 

!