![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
zostawmy wszystko,
wyjedzmy, kochajmy się i nie patrzmy na nic... ![]() jesteś prawdziwym dowodem na to że anioły istnieją ![]() bo tylko z Tobą o tak późnej porze patrząc w gwiazdy nie żałuję niczego i pragnę udusić się Twoim zapachem ... ![]() ,,wspomnienia nie znikają jak śnieg"... jestem w ciebie zapatrzona jak w pierwszy zegarek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Rozeznanie
|
dzięki dzięki ♥
Dotknij moich oczu a poczujesz
łzy pomoczone złamanymi chmurami A ty patrzysz na mnie jakbym gdzieś wewnątrz była aniołem Jutro się zmienię Dzisiaj nie mam zamiaru Użyłam moich słów jak pocisków z pistoletu by zamieścić twoje ego w galerii głupców Uderzam w moją duszę by krwawiła kawałkami nadziei Tak wiele dni pomiędzy tyloma drogami Potrzebuję tej prawdziwej Potrzebuję trochę wdzięku Potrzebuję ścieżki Gdybym tylko wiedziała jak podnieść się z tej podłogi spróbowałabym szczęścia w środku smutku Chciałam jedynie powiedzieć ci 'Dobranoc' I wyszeptać coś słodkiego do ucha Prostą melodię wyśpiewać do snu Byś wiedział że zawsze będę blisko |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
do usług ![]() __________ miałeś skórę cieplejszą niż promień słońca, który zwykł mnie budzić. gdy przyjdzie poranek chcę zrobić Ci kawę, zapalić blanta i powiedzieć, jak cholernie szczęśliwa jestem. czemu nie możemy po prostu wykrzyczeć prawdy i nauczyć się kochać od nowa? typowe.
#4894 |
Rozeznanie
|
there is no such thing as love in my dictionary. nie ma czegoś takiego jak miłość w moim słowniku Wyrzucam cię z myśli, zaraz wracam. I wanna press the 'off' button so badly. I wanna off myself. Tak bardzo chcę nacisnąć przycisk wyłączenia. Chcę się wyłączyć. W końcu zniszczę twoje życie, tak jak ty zniszczyłeś moje.
![]() |
#4895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przeecudowne! ![]() ________________________ Ja tylko nie potrafię przyzwyczaić się,
ze Ciebie już nie ma. Nie ma Cię dla mnie. I jesteś taki śliczny, ze ja nie potrafię się na Ciebie gniewać. Oddam wiele, aby znów być blisko Ciebie. Ale Ty tez musisz coś dać, wiesz? Czuję Cię na opuszkach palców Twój język we wnętrzu mych ust oddech na powiekach dotyk Twych rzęs a ja się chyba uśmiecham i czuje Cię, wiesz?
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Raczkowanie
|
♥♥
Naughty_, SparklyAngel - pierniczki, nie spodziewalam sie, wlasnie zbieram buzke z podlogi ;o ja tez Was bardzo kocham, nie wyobrazam sobie tej strony bez Was i czesto zabieram cos od Was, ale niestety nie mam czasu, zeby Was chwalic, ale mam nadzieje, ze wiecie iz w moim serduszku jestescie zawsze ♥
'I say I dream of place
Where I'll meet you once again Powiedziałam, że śnie o miejscu gdzie spotkam cię znow Many times I looked in the sky Many times I looked in your eyes Wiele razy patrzyłam w niebo Wiele razy patrzyłam w Twoje oczy Było mi dobrze Cię kochać Temperament masz, wiesz czego chcesz I chyba nie potrafie powiedzieć, że nie chciałbym ciebie mieć Wzburzona boska postać Wtulona w me ramiona ekstra Gdybym wcześniej znał koniec to bym tego nie chciał Brak mi słów, patrze tu, mówię kumplom o tobie, ciągle Ale znów widzę cię i nic nie robię' lovelovelove ♥
#4897 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() pamięta ktoś jeszcze Patrysiową ![]() nie wiem gdzie jesteś.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4898 |
Raczkowanie
|
Marikab
![]() ![]() Martusssia ![]() ![]() Grise ![]() ![]() Kreskowa ![]() ![]() BaByK ![]() ![]() Ratatamm ![]() ![]() Kocham Was _________________________ ________![]() ![]() Jeszcze nie pora żebyś odszedł na zawsze. Szeptała mu do ucha to, co przeczytała w czasopismach. On uśmiechał się do niej i mówił, że kocha ją bardziej bez tych wszystkich głupot. Dni mijały, Ciebie wciąż nie było i zrozumiałam, że już nie wrócisz. A ja odkryłam, że nadal posiadam pragnienia i potrzeby żywej osoby. Pokaż mi jak mam Cię kochać. Nie ma szansy, żebym przy Tobie była smutna. Kotku, zawsze będziesz moim ulubionym chłopakiem. Cicho chichotała, kiedy czuła jak jego wzrok ciągle podąża za nią. I wciąż dziękuję Bogu, że Cie mam. 15. 01. 2007 r. I wciąż dziękuję Bogu, że Cie mam. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Raczkowanie
|
' Siedzę cicho, bo widocznie czasem tak lubię.
A ty tylko patrz i spojrzeniem wyznawaj mi miłość. Wiesz to nie jest tak, że próbuje gdzieś uciec. Możesz mieć pewność, że wrócę. Daj mi chwilę na mindsex.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Przyczajenie
|
patrysiowa_ , siatkaara , SparklyAngel , Naughty_ , Borowiczanka - genialne! < 3
bo ty jesteś lepszy niż cukierki miętowe. ja Cię kocham, ty mnie kochasz i jest zaje******! jeśli ja nie mogę być szczęśliwa, to ty k***a też nie. bo kiedy nie mogę w nocy zasnąć, to biorę twoje zdjęcie do ręki i kostkę czekolady i jest ok! przyjaźń- jest to bardzo mocne uczucie do zawsze pamiętającej o tobie osobie. czasami miłość nie dorównuje przyjaźni. prawdziwy przyjaciel potrafi dla Ciebie zostawić nawet najważniejsze sprawy, tylko po to, żeby Cię pocieszyć, gdy jakiś sk*****l złamie Ci serce. ja tu do Ciebie z miłością , a ty masz wy***ane.
Witaaaam ![]() jestem ponad to. jestem ponad ciebie. jestem ponad miłość. Edytowane przez Coold Czas edycji: 2011-01-27 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
![]()
' przyciąganie pomiędzy mężczyzną, a kobietą to tylko feromony. latają koło nosa i nic nie można z tym zrobić.
ŻYCIE - twój cyrk, twoje małpy, twoje problemy. nieśmiało pnące się ku górze fundamenty nadziei, znów legły w gruzach. czuję się samotna, cisza kołysze do snu moje łzy... '
![]() |
#4902 |
Raczkowanie
|
_niebanalna - na zdrówko, rybko.
![]() nie powinnam ci mówić o tym, co do ciebie czuję.
nie powinnam wspominać ci, jak bardzo mnie ranisz. naprawdę nie powinnam? zimno mi. to chłód prosto z serca. zimno mi. smutno mi. nie bój się, nie stracisz mnie. a wiesz dlaczego? bo mnie nie masz. siedzę na parapecie w środku nocy i czekam na spadającą gwiazdę, która sprawi, że do mnie wrócisz. szczegół, że niebo zachmurzone. zabawne. kiedyś byłam twoim wszystkim, a dzisiaj się czuję jak kompletne nic.
#4903 |
Raczkowanie
|
Burzliwa rozmowa i nagle troche weny ;* Dziewczynki ;*
Życie nie jest jak spacja - tu nie ma przerw. Nie zważając na uczucia innych pragnęła dążyć do swojego szczęścia. Egoistka ? Zbyt brutalne określenie na nią. Po okresie nie udanych wydarzeń szuka szczęścia. Nie zważa na innych, ale z nią też nikt się nie liczył. Niekiedy warto cierpieć. Cierpienie niekiedy sie opłaca. To nie jest nic strasznego. Gdybyśmy mieli nie cierpieć byłoby za kolorowo. Wyobrażasz to sobie ? Codziennie cud , miód , marmolada. Ludzie wiecznie szczęśliwi. Przyprawia o mdłości wręcz. Cierpienie to punkt życia. Więc tego nie ominiesz. Chce poznać osobę, która nigdy nie cierpiała. W życiu nie zawsze ważna jest logika. Czasem uczucie przewyższa wszystko. Jak uczucie może się skończyć? Jeśli uczucie wynosiło 100 % to nie może spaść do 0 %. Zawsze jest nawet to głupie 1 %. Choćby za wspomnienia. Więc co to za stwierdzenie "uczucie się skończyło"? Jeśli było, nie kończy się nigdy. Jeśli coś jest trudne to bardziej pociągające. Człowiek zawsze podejmuje się trudnych rzeczy. Od czego zależy nastawienie ? Według mnie od charakteru. Jeśli ktoś np. jest miły to do wszystkich mile się odnosi. Jeśli ktoś jest szczery to do wszystkich szczerze mówi. Wiesz, takie uzależnienie nastawienia od charakteru. Jak kocha to poczeka. I nie zlęknie się tego. Będzie wiedział, że ma poczekać. - Jeśli się kocha, to podoła się nawet rzeczom niemożliwym. - Rzeczy niemożliwych zrobić się nie da, bo to niemożliwe. |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Rozeznanie
|
"So unreal, but I like it anyhow."
Tak nierealnie, ale podoba mi się to i tak. "When you fall everyone stands Another day and you've had your fill of sinking With the life held in your hands These hands are meant to hold" Dalej naprzód, bo niepotrzebnie tracisz czas na myślenie, Kiedy upadasz, każdy stoi twardo na ziemi Kolejny dzień, a ty już jesteś zatopiony W swoim życiu, które jest w twoich rękach. One są po to, by ktoś je mógł trzymać "I've been around this world, Yet I see no end." Byłem wszędzie dookoła tego świata, aż do momentu kiedy dostrzegłem, że nie ma on końca. "Withdraw a step away, just to find my self" Zamykam się w sobie oddalona o krok, tylko po to, by siebie odnaleźć.
summer au pair - UK! ![]() Edytowane przez MUTD Czas edycji: 2011-01-27 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Przyczajenie
|
Można oszaleć, karmimy oczy każdym metalem...
Karmisz mnie słodkimi kłamstwami... za to cię kocham. A teraz chodź i powiedz, że nic dla ciebie nie znaczę. Wtedy odejdę! Weź mnie za rękę i zaprowadź na sam koniec świata. Chcę tam z tobą spędzić resztę życia. Już wiem. Wcale nie jesteś nieczuły.Jesteś po prostu ślepy. Przecież nie można nie widzieć tego wszystkiego co dla ciebie robię. Dlatego właśnie wezmę cię za rękę i pomogę przejść przez to wszystko. Będę pilnować, żebyś się nie potknął... Jak pies przeprowadzający niewidomego przez ulicę... Tysiące myśli w mojej głowie, sama się ich boję. Zwiążę cię, porwę i zmuszę do miłości! Bo wszystko co robię to tęsknię za życiem bez trosk... Pamiętasz jak snuliśmy plany na przyszłość? Teraz wszystkie się spełniają, szkoda tylko, że nie ze mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Rozeznanie
|
Dziękuję ![]() Nie chcę już oddechu na karku i dłoni na biodrach. Dotknij mnie sercem. Prawdziwa miłość istanieje tylko na papierze - wymyślona, zapisana i czytana. Rzeczywistość jest inna. Rzeczywistość to przemoc dla naszych umysłów, a miłość to tylko jej narzędzie. Mam prawo tęsknić. I właśnie z tego prawa skorzystam!
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2011-01-27 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Przyczajenie
|
Czuję mdłości od tej walki i cierpienia...
Miała wesoły uśmiech, czekoladowe oczy, kolorowe sznurówki i pęknięte serce... Kiedy umarła nadzieja, narodził się nowy dzień... Z trudem znów wyszło słońce i nauczyłam się uśmiechać... Mam w oczach "to coś" kotQ. Tak bardzo zastanawiasz się co to jest, że właśnie tym cię przyciągam. I mów co chcesz, a ja i tak wiem, że często myślisz o mnie, gdy patrzysz na nią. Co ty mówisz? Dziękujesz za miłość, przepraszasz za błędy i idziesz do tej przybłędy?! A co ona kur*a wie o tobie, o nas? Gdzie nasz razem spędzony czas? Myślisz,że ta rozmowa załatwi wszystko? Mylisz się grubo, nie będziesz z tą dzi*ką! I uwierz, że jeszcze o mnie usłyszysz... Ja będę się po prostu świetnie bawiła, gdy ty będziesz cierpiał i wspominał!!! ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Coś we mnie ciąży, w głowie dzieje się, to wciąż Ty. !Pamiętana przez wielu, nie lubiana przez większość! Każda z nich z bajecznym tyłkiem, zgrabną nóżką na obcasie. Chcesz uśmiechu czy uciechy? pokaż się bez tej tapety ![]() Jesteśmy znieczuleni, zniewoleni z własnej woli. Byłam blisko, on wierzył, no i wyszło.... Zdeptałeś dawno całe zaufanie, to dla mnie znaczy jedno kochanie. Wiem obiecywałam wiele, a to wszystko ma swą cenę. Niszczyliśmy razem sprawnie, teraz wszystko ma być na mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Rozeznanie
|
'Błękitne niebo staje się szare
jak moja miłość Blue skies turning grey like my love Jak możesz kochać kogoś a nie siebie? How can you love someone And not yourself? kto będzie nad Tobą czuwał, kiedy odejdę? Chcesz usłyszeć mój głos ale już dawno odeszłam You long to hear my voice But I'm long gone Dzisiaj mam zamiar postarać się trochę bardziej, wydłużyć każdą ostatnią minutę, nauczyć się wybaczać i zapominać, bo nie mamy dużo czasu by zrobić większość. Today I’m gonna try a little harder Gonna make every minute last longer Gonna learn to forgive and forget ’Cause we don’t have long, gonna make the most of it'
#4909 |
Raczkowanie
|
latin, trusskaweczkaa
![]() Było...Minęło....Trzeba dalej iść
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Rozeznanie
|
dziękuje <3 jesteście wielkie!
krwawisz kochanie, czy to przez
rozbity wazon na Twojej głowie, czy przez nóż wbity w serce? skąd wiesz, że nie dosięgniesz skoro nawet nie próbowałaś? a film będzie oparty na faktach, może odnajdziesz się za kilkanaście lat w roli głównego bohatera i spojrzysz kto jest reżyserem. skojarzysz nazwisko? gdyby teraz ktoś mi dał złote myśli na pytanie " ulubiona znana osoba?" odpowiedziałabym Bóg. Nikt tak nie potrafi stworzyć reali bardziej skomplikowanych niż japoński film. czujesz chłód na wargach, udzie i klatce piersiowej? te przeszywające ciepło w żołądku i męczący kaszel? czy kiedykolwiek czułeś się jak człowiek porzucony? gdy się złościł marszczył nos jak chłopczyk na widok całujących się rodziców, nie mówił tylko " fuuuuj". czas jest po to byśmy mogli przystać i powiedzieć " kur*()wa a tak właściwie to co ja robię?" wybitnym jest człowiek, który nie czerpie korzyści ze słów wypowiedzianych, daje tylko nauczkę innym. ile łez trzeba wylać by wypłynęły źrenice?
#4911 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
_______ Sumienie Cię nie gryzie, czy nie masz sumienia? (...) ujrzał jej oblicze w samotności zerkał kątem oka przez zmięte zasłony jej kryształowe łzy płynące po policzku wpłynęły wprost w jego serce Weź proszę pustkę z moich dłoni Tak żałośnie potrzebuję Ciebie w nich Musiałam iść przez ciemność wyznaczały mi drogę gasnące uczucia w sercu ściany podtrzymywały mnie, gdy upadałam bez motywu bez nadziei bez sensu Kiedy otwierał rano oczy, widział zmięte prześcieradło nie rozumiał, jak mógł zamienić chwile przy mnie na tą pustkę [...] ale ja wiem, wiedziałam zawsze przeznaczenie zabrało sens Twoim słowom
![]() |
#4912 |
Raczkowanie
|
Będę Cię kochać po cichu, ot tak. Zaproś mnie na kawę, na kolację, na spacer. Będziesz moim uśmiechem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | ||
Zadomowienie
|
słucham moja droga, co się stało ? Cytat:
Cytat:
latin, Paralogiczna, ameel- dobrze wiecie Kochane, o co chodzi; * Drift- na szczęście Ty możesz mieć swojego, a ja swojego ;D jest zawsze kiedy tego chcemy, więc nie musimy się kłócić ;p ; *aha, no i też okradam ;D ___________________ Może i nie byłam z Nim szczęśliwa, ale na pewno szczęśliwsza, niż jestem teraz bez Niego..
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 'I popatrzto anioł z diabłem mówią mi co lepsze, tylko szkoda ze to zawsze diabeł głośniej szepcze Jedyny sposóbby czuć ten życia powiew, obudzić się jutro i nadal ufać sobie Co zrobisz gdy poczujesz nóź na gardle z bliska? Zachowaszsię jak mężczyzna czy dasz dupy jak dzi*ka? Ludzie spoglądają na mnie z boku różne rzeczy wnioskując z moich kroków I czuję się ku*wa całkiem żałośnie, gdy myślę o Tobie nocą i błądzę Niech spier*ala każda cząstka Ciebie Więc wynocha grzecznie z mojego świata Ten świat jest jakiś popie*rzony dziś, nie sądzisz? Przestajesz mnie fascynować, a zaczynasz wkur*iac ! wybaczcie, że takie wulgarne ale mam taki dzień trochu pod znakiem smutku, złości i wulgarności
Jak nie Ty to kto mi został? To całe życie, jak słona kropla. Edytowane przez Marsi89 Czas edycji: 2011-01-28 o 00:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
+ kompletny brak weny. ![]() ______ ' tęsknię? to za mało aby powiedzieć jak mi Ciebie brakuje.. ' ' kocham - nie wystarczy powiedzieć. trzeba też uczuć. ' byłeś tylko cholerną częścią dnia. tą, którą tak bardzo uwielbiałam. mówią, że mam zapomnieć. ale o miłości swojego życia tak łatwo się nie da, co nie?
![]() |
#4916 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() (..) -skłam .. -kocham cię .. Powiedziałam sobie, że nie będę za Tobą tęsknić,ale wciąż pamiętam, co czułam będąc przy Tobie. Nie mówię, że to logiczne, mówię, że to ludzkie. house I byłoby nieźle, gdyby emocje były odpowiedzialne za racjonalne zachowanie. Wtedy nie nazywałyby się emocjami, prawda? house Każdy myśli, że jest inny, wyjątkowy. Tak naprawdę wszyscy chcemy tego samego. Miłości, przebaczenia... czekolady. house uwielbiam go :dd _______ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2011-01-28 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Przyczajenie
|
Przyjaciel to odzwierciedlenie ciebie samego. Przeglądając się w nim, widzisz błędy, które popełniłeś, ale nie musisz się ich wstydzić.
Myślisz, że znasz mnie? więc zgadnij o czym myślę w kolejną samotną noc. Nie będę więcej analizować przeszłości i myśleć, co mogłabym zmienić. Nie będę na siłę szukać miłości. Ona sama mnie znajdzie, by me życie odmienić. Dziś zamykam kolejny rozdział mego życia. Czuję raczej pustkę niż żal. Ciężko żałować czegoś, co było tylko złudzeniem. Wiem, że jeszcze wiele przede mną. Złodziejka serc... ![]() Dziś wyrzucam z serca miłość, choć to ona dawała mi siłę. Teraz muszę być zdeterminowana, by odnaleźć W SOBIE pokłady nadziei, by móc zacząć kolejny dzień... |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
a gdy świat stanie na głowie, trzymaj się tego w co wierzysz dziękuję za umieszczenie mnie w takim gronie ![]() ![]()
![]() |
#4919 |
Raczkowanie
|
Czarne słońce powoduje ciemność
i tak żyć do końca życia. Będę zawsze już. Nie jestem z cukru, po pstryknięciu palca też nie zniknę. Czas przeminął a Ciebie jak nie było tak nie ma. Muszę nauczyć żyć się w samotności póki miłość nie włada całym światem. Spróbuj czasem pomyśleć. Wiem , że to dla Ciebie wysiłek ale to dla mnie ból jak nie używasz tego orzeszka który pozoruje mózg. |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Rozeznanie
|
Drift, Toogether93, latin, patrysiowa - kocham ♥
Noc w słońcu jest wszystkim czego pragnę Wielki czas, wysokie życie Zdruzgotane nadzieje i rozczarowująca intuicja On może ci to dać i on może ci to zabrać Całuj mnie pod mlecznym zmierzchem Zaprowadź mnie na oświetloną światłem księżyca podłogę Moje emocje mylą mnie, oślepiają moje oczy, kradną cichą rozpacz Niech te spadające płatki przykryją mnie Niech pozwolą osunąć mi się na ziemię bym nigdy nie była odnaleziona Czy przyjdzie kiedyś czas gdy będę znaczyła więcej dla ciebie? Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-01-28 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.