Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-28, 18:22   #1261
the_sania
Wtajemniczenie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
ja mam faze na płatki z mlekiem,
ale takie zwykłe kukurydziane, albo fitnesy lub musli
wczoraj kupilam musli capucino
mnie niestety zbiera na po płatkach od jakiegoś czasu

Mary super z tym znieczuleniem bo słyszałam, że w moim szpitalu nie było (jakieś 2,5 roku temu koleżanka rodziła i jechała do innego miasta, żeby miec znieczulenie. nawet nie brała naszego szpitala pod uwagę).

ale powiem wam, że nie wiem, czy chciałabym znieczulenie.... a Wy?

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:23   #1262
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Antropia, pozytywny przekaz o koleżance Popieram to nierozczulanie się nad sobą i niewymaganie karmienia jogurtem. W końcu to nie plaża, trzeba przez to przejść i nie robić z siebie Królowej Oddziału

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:23   #1263
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
uwaga! dziś na obiad zjadłam 4 kotlety mielone z ziemniakami i sosem

to tylko ja pożeram dwa 3bity dziennie?
no i jakieś pomarańcze wpadną.

moje "kochanie" leży na kanapie, ogląda mecz a ja musiałam iść po zakupy. "tylko nie kupuj dużo, żebyś dźwigać nie musiała"
ale sie nasmialam,z tego co napisalasa to leniuch z Twojego Tz.tawyslal Ciebie biedulke torby dzwigac!!!nie ladnie
pychota mielone
ni eno teraz juz uciekam
cucciola79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:24   #1264
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:

jak się twoje kochanie martwi o Ciebie
no strasznie i teraz ma focha, bo ja wyszłam z domu wkurzona po te zakupy. i jeszcze usłyszałam "tylko nie kupuj dużo na złośc, że mam czuc sie winny, że musisz dźwigac coś, ja jutro kupię reszte". ma focha bo ja strzeliłam fochem
tak w ogóle to nie mogę narzekac, bo zawsze on robi zakupy i odkurza i myje podłogi w domu

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-01-28 o 18:25
Stary 2011-01-28, 18:26   #1265
moria44
Wtajemniczenie

Gaduuuuły

moniqac – wybrałam XA ze względu na większe przednie kółka i czytałam, że ma lepszą spacerówkę, no chyba że dla kogoś lepsza jest kubełkowa ale za to XA ma krótszy podnóżek i mogą maluszkowi stópki wystawać jeśli będą galante. Plusem XQ jest możliwość montowania spacerówki w obie strony i możliwość ustawienia rączki góra dół.
Początkowo skłaniałam się ku XQ ale kwestia kółek była dla mnie nr 1 więc wybrałam XA.

kasia1361 – właśnie ostatnio byłam świadkiem takiej sceny jak rodzice spacerowali do galerii a przed nimi ich starszy synek, tak na oko 8-9lat pchał spacerówkę ze swoją młodszą siostrzyczką. A jaki duuuumny był i tak pomyślałam o Twoich chłopakach

vipek – gratuluję dobrych wyników

Aliczka – wyniki jak najbardziej w porządku

andziotku – ciuszki urooocze

mary – super wieści a z mlekiem ostatnio przystopowałam, jakoś tak mnie nie ciągnie jak wcześniej.

Dziewczyny, pamiętacie jak niedawno Wam pisałam o moim TŻ'cie, który najpierw marudził, że wszystko już kupuję gdy mamy jeszcze tyyyyle czasu a później się obudził, że to już 7 miesiąc?
Dziś wyskoczył do mnie z pytaniem czy możemy w ten weekend kupić wszystko w Ikeii co planowaliśmy do pokoju Iguśki ...

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:27   #1266
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Andziot, ja rano zawsze muesli z mlekiem, do tego jeszcze piję mleko normalnie, przed chwilą dwa kubki, no i do kawy musowo. Bardzo mi się chce. Kupuję takie lodówkowe, mam nadzieję, że chociaż ciut zdrowsze

Saniu, dlatego sugeruję wszystkim Wam zapytać w swoim szpitalu, jak to jest, bo żeby się tam nie okazało, że nagle płatne? W szpitalu, gdzie mam rodzić, jeszcze niedawno było płatne, byłam na to przygotowana, a tu dziś miłe zaskoczenie

ja wiem, że chcę znieczulenie

vege!
Stary 2011-01-28, 18:30   #1267
the_sania
Wtajemniczenie

Moria i weź tu zrozum facetów... teraz Ty powiedz, że jest jeszcze sporo czasu hihi

Mary
ja to się boję, że nie będę mogła dobrze wyczuć parcia

Marcelek 30.05.2011

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 18:32   #1268
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Moria, przepraszam, zapomniałam o tym kremie! Z TBS nie mam aż takiej wiedzy, ale do Twojego rodzaju cery polecałabym jednak dwa kremy Na noc np. Nirvanesque z Nuxe [super odżywia, NIE ZAPYCHA], a na dzień coś wzmacniającego naczynka, może dodatkowo z filtrem. Polecam serię z Pharmaceris do naczynkowej cery. Jeśli chcesz jakieś konkrety, to już możemy PW, żeby tu się między te pokusy kulinarne nie wtrącać

vege!
Stary 2011-01-28, 18:33   #1269
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Cześć Ciotka Ja dopiero o 24 wczoraj wyciągnęłam fona z torebki
Cytat:

to tylko ja pożeram dwa 3bity dziennie?
no i jakieś pomarańcze wpadną.
Nie przejmuj się ja też jem wszystko na co mam ochotę co nawet czasem oznacza 2 kinder bueno na raz
A Tż bardzo wyrozumiały
Cytat:

ale powiem wam, że nie wiem, czy chciałabym znieczulenie.... a Wy?
Ja za pierwszym razem nawet nie myślałam, że coś takiego jak znieczulenie jest Wszystko tak jakoś raz, dwa poszło i młody się darł
Ale dzień przed porodem dali mi na skurcze w nocy nospe z relanium w zastrzyku i fajnie mi było

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:34   #1270
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Andziot, ja rano zawsze muesli z mlekiem, do tego jeszcze piję mleko normalnie, przed chwilą dwa kubki, no i do kawy musowo. Bardzo mi się chce. Kupuję takie lodówkowe, mam nadzieję, że chociaż ciut zdrowsze
jakie to jest lodówkowe ???
kawy nie pijjam, czasem tylko zbożową z mlekiem
jak raz zjadłam jogurt kawowy to moja dzidzia szalała w brzuchu do 1 nocy , chba nie przyzwyczajona do kofeiny wogóle

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:35   #1271
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Ja słyszałam od dwóch mamusiek, że skurcze się czuje, ale są bezbolesne i TEGO SIĘ TRZYMAM. Wszystko inne typu krew, flaki, RODZENIE ŁOŻYSKA, śluz, pot, NACINANIE KROCZA, krzyki, przekleństwa, omdlenia partnera wypycham ze świadomości

vege!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 18:36   #1272
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się ja też jem wszystko na co mam ochotę co nawet czasem oznacza 2 kinder bueno na raz
A Tż bardzo wyrozumiały

Ja za pierwszym razem nawet nie myślałam, że coś takiego jak znieczulenie jest Wszystko tak jakoś raz, dwa poszło i młody się darł
Ale dzień przed porodem dali mi na skurcze w nocy nospe z relanium w zastrzyku i fajnie mi było
to mi ulżyło, że nie tylko ja tak wcinam słodycze
chyba nie jest tak źle bez znieczulenia, co?

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Ja słyszałam od dwóch mamusiek, że skurcze się czuje, ale są bezbolesne i TEGO SIĘ TRZYMAM. Wszystko inne typu krew, flaki, RODZENIE ŁOŻYSKA, śluz, pot, NACINANIE KROCZA, krzyki, przekleństwa, omdlenia partnera wypycham ze świadomości
oj Mary nie musiałaś tego wszystkiego pisać łeeee hehe

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-01-28, 18:37   #1273
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

ale powiem wam, że nie wiem, czy chciałabym znieczulenie.... a Wy?[/B]
ja wiedzialam ze w szpitalu w ktorym rodzic mialam to nie daja znieczulenia wiec nawet nie pytałam, teraz chyba dam rade bez
takie znieczulenie tez nie zawsze jest super bo wydłuża sam poród i utrudnia współprace z rodzącą, wszystko ma swoje dobre i złe strony
no i to kłucie w kręgosłup

Stary 2011-01-28, 18:37   #1274
Paulizia
Wtajemniczenie

Andziot sukenusia wymiata
ja kochana patrze przez 11 cali i ostatnio jak u kogos dorwalam 15 to czulam sie jakbym klikala na telewizorze, a nie lapku

Moria koniecznie bedziesz usiala nam pokazac co wybralas!!!!
My chyba tylko lozeczko i komode kupujemy i najprawdopodobniej osobno by posluzylo

Mary ja nie mam takiego parcia na mleka co mnie martwi, bo wolalabym leko pic niz te okropne wapniaste tabletki :zygi: sa wielkie i niby do zucia i musze je przezuc najpierw, caly klejacy proszek wchodzi mi w zeby i dopiero popijam bleeeeeeeeeeeeee
Stary 2011-01-28, 18:39   #1275
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Siasiek, no to ładnie i jeszcze mnie tu szczujesz Kinder Bueno

Andziot, ja kawę popijam, czasami dwie, ale słabizny, no chyba że z którąś psiapsiółą na dobrą kawę idziemy To lodówkowe, to ja nie wiem, czy zdrowsze, czy tylko sobie wmawiam, ale zazwyczaj ma krótką datę i wymaganie trzymania w lodówce, a nie że ważne do 2099

vege!
Stary 2011-01-28, 18:39   #1276
the_sania
Wtajemniczenie

ale mam ochotę na mleko bebiko : ale sam ten proszek

Cytat:
ja wiedzialam ze w szpitalu w ktorym rodzic mialam to nie daja znieczulenia wiec nawet nie pytałam, teraz chyba dam rade bez
takie znieczulenie tez nie zawsze jest super bo wydłuża sam poród i utrudnia współprace z rodzącą, wszystko ma swoje dobre i złe strony
no i to kłucie w kręgosłup
no i właśnie to są te rzeczy, które mnie odstraszają od znieczulenia.

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-01-28, 18:41   #1277
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Pauliziu, wiesz co... ta ilość wapnia w mleku, to też tyłka nie urywa

Mnie po prostu strasznie smakuje, zawsze sporo mleka szło, ale nie taki hurt, jak teraz

vege!
Stary 2011-01-28, 18:43   #1278
Paulizia
Wtajemniczenie

Moze utworzymy sonde? Co jest gorsze... nacinanie krocza czy wielka igla w kregoslupie?

Stary 2011-01-28, 18:45   #1279
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Andziot, rozumiem Twój punkt widzenia, to ukłucie może przerażać. Ja to w ogóle najchętniej poprosiłabym jeszcze o głupiego Jasia, niech no wyjmą Kosmitkę, pozszywają mnie, a potem czystą Hankę podadzą do open baru mlecznego

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

W ogóle może wypiszmy sobie wszystkie cudowne nieodłączne elementy porodu, taki hardcore na wieczór, a potem wklejajmy najbardziej krwawe filmiki z porodów

Ale się kameralnie na wątku zrobi

vege!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 18:46   #1280
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez vipek Pokaż wiadomość
A to Ty byłaś
Jeszcze jeden link dodałam- 2 elementowa za 38 czy 39 i chyba zupełnie głaciutka- tak ze zdj wynika.

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

I to tak buszuje w 28 tygodniu? Cóż to bedzie za 10 tygodni?
No ale najważnijesze że sobie tam mięśnie cwiczy!!
no wlasnie nie wiem hehe pewnie niech cwiczy jak najczesciej

Cytat:
Dobry wieczór

ja tylko na chwilę, no i nie dam rady nadrobić

Słuchajcie, byłam dziś u gin, szyjka w porzo, wyniki bardzo się poprawiły, dzięki Sorbiferowi, no i najważniejsze! Powiedziała mi, że od stycznia znieczulenie jest za darmo i przypuszcza, że tak jest we wszystkich szpitalach już, bo to odgórna decyzja. Na dodatek powiedziała, że w szpitalu, w którym rodzę, nie robią problemu i łaski, że znieczulą

Vipek, witaj na wątku Bardzo mi przykro, że masz tyle zmartwień ciążowych, ale głowa do góry, na pewno jesteś w dobrych rękach. Czasami jednak warto zaufać służbie zdrowia [na którą niektórzy tutaj tak narzekają ]. Mocno trzymam kciuki za zdrowe maleństwo

Wszystkim wczorajszym usg-owiczkom jeszcze raz gratuluję penisów w brzuchu

Matallewar, tak jak Ty cieszysz się na garniturki, tak samo ja się cieszę na sukieneczki, a potem kucyki

PS czy Wy też tak dużo mleka pijecie? U mnie schodzą 2 litry na 3 dni, a czasem litr na dzień
z tym znieczuleniem to fajnie wiedziec
mleka malo pije, raczej do inki dolewam, staram sie zastepowac go kasza lub jogurtami

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Dobrze, ze was troche podcztywalam w pracy to nawet troche nadrobilam
brzuch mi juz nie twardnieje, ale jak wrocilam do domu to jeszcze ze 3 razy tak porzadnie twardnial, ale co tam, moze tak musi byc
zrobilam zupke pomidorowa i wlasnie wsunelismy.
dzidzia dzisiaj od rana kopala jak szalona teraz sie troche uspokoila
oo znowu stwardnial..hmmm. no nic moze mam wrazliwa macice i taki moj urok

no mnie dokladnie jak chodze wiecej, plus chyba zawsze po jedzeniu wlasnie, no z ta praca niestety u nas tak jest, 17 lutego mam wizyte u lekarki prowadzacej znowu, moze sie laskawie zlituje
mnie dzisiaj male tak kopalo ze tez mialam twardy, ale nie przejelam sie tym
to prawda ze za duzo czytamy w necie i sie nie potrzebnie nakrecamy, a potem placzemy z kazda *******ka ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona i jak na razie nic sie nie dzieje...ale choc nie moge sie doczekac usg to strasznie sie go mimo wszystko boje. Wczesniej mialam na lipnym sprzecie, wy mialyscie podane wszystkie wymiary na usg polowkowym, a ja tylko 3. Tak naprawde to malo wiem o dzidzi
co do zwolnienia przyjezdzaj do Polski-tutaj dostaniesz! dziwnie ze musisz tak dlugo pracowac

andziot kamasutra "komputer i ja" ci sie udala.... szkoda ze nie mozna wszytkich pozycji sprobowac

a mi sie brzuchol chyba powiekszyl bo pepek mi ucieka
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:47   #1281
matallewar
Zakorzenienie

Tżcik wrócił

Ale sam sobie robi jedzenie, powiedziałam mu, że mam depresję, bo od tygodnia w domu siedzę i żeby sobie pierogi odmroził.

Ja nie wiem, czy chcę ze znieczuleniem. Mam nadzieję, że jak pójdę na szkołę rodzenia, to mi przedstawią za i przeciw i wtedy będę umiała zdecydować.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:48   #1282
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Moze utworzymy sonde? Co jest gorsze... nacinanie krocza czy wielka igla w kregoslupie?

heheh
ja wybieram igłę

a wiecie co ???
powiem Wam, że ja taką igłę dzieciom wtykam do kręgosłupa na porządku dziennym
dużego ryzyka nie ma jak się umie to zrobić, ale skąd ja będę wiedzieć czy ten ktoś co mi niby miałby robić to będzie umiał (chociaż niby anestezjolog ma większe doświadczenie niż pediatra )

Stary 2011-01-28, 18:49   #1283
principessina
Zakorzenienie

Hej Dziewuszki! ja dzis sie nie zwloklam na glukoze, bo synus cala noc mnie kopal i strasznie zle spalam, a w sumie w ogole nie spalam i teraz wygladam jak zombie

agus87 no no wypraweczka prawie gotowa! Kochana a myslisz, ze potrzebny jest rozek do szpitala czy tak ogolnie czy kocyk poprostu sobie zloze i opatule dzidziusia??? a spiworek kupujesz, bo ja sie zastanawiam, bo u mnie juz moze byc bardzo cieplo...

andziot sliczne rozowiutkie ciuszki

a powiem Wam, ze moja nastepna tutjesza znajoma bedzie miala chlopczyka, mam 7 znajomych w ciazy mniej wiecej w tym samym miesiacu co ja i u wszystkich siusiaki ehhehe

a pochwale sie rzeczami zakupionymi przedwczoraj na wyprzedazach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mini-IMGP6577.jpg (45,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mini-IMGP6578.jpg (42,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mini-IMGP6579.jpg (62,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mini-IMGP6581.jpg (44,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mini-IMGP6580.jpg (78,2 KB, 15 załadowań)
Stary 2011-01-28, 18:51   #1284
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
to mi ulżyło, że nie tylko ja tak wcinam słodycze
chyba nie jest tak źle bez znieczulenia, co?

Ej no co Wy??!!

Jak przyjmowali mnie do szpitala (po terminie) położyli mnie na trakcie pod ktg, tam właśnie jakaś siksa rodziła, pisałam już kiedyś o tym (krzyk był straszny i słyszałam "będę rzygać, nie mogę oddychać, ja chce umrzeć nie dam rady) wstrachałam się na maksa.
Ale jak przyszło co do czego (już po masażu szyjki) skurcze były ale coś jakbym okres miała dostać i brzuch twardniał i tak co jakiś czas. Ale wszystko spoko sobie z Tżtem gadałam na korytarzu aż w końcu wygonili go bo była 22 i szpital zamykali
A o 23 chyba dzwoniłam bo "już".
Później tochę w wannie posiedziałam a póżniej o 2.15 położyli mnie na łóżku bo były parte, chyba przy trzecim babka mówi teraz trochę będzie szczypać i ciach mnie nożykiem faktycznie tak tylko zapiekło. Po czym zaraz główka była na zewnątrz. I przy następnym już słyszałam: " a mogę ja tą pępowinę przeciąć?!!!" Tż z taką pretensją do położnej
I po wszystkim No jeszcze łożysko po 5 minutkach chyba ale tego już raczej nie czułam.

Ja rodziłam w nocy było pusto wszędzie młody urodził się w ciszy, przy radyjku. Ja tylko ściskałam rękę Tżta ale chyba tak samo ściskałabym ją gdyby chodził ze mną do dentysty

A jeszcze jak już był ten drugi party to złapał mnie skurcz w łydce i to mnie bardziej bolało wszyscy rzucili się na nogę i masowali bo wyłam że strasznie boli

I rozumiem że każdy poród jest inny, jeden bardziej bolesny inny mniej ale nie nastawaiajcie się na jakiś koszmar bo to same sobie tego stracha napędzacie!!

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:54   #1285
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Nacinanie krocza jest chyba najgorsze. Wolę już chyba 5 wielkich igieł w kręgosłup...

andziot Ty to jesteś biedna... My przynajmniej nie będziemy wiedziały, jak ktoś nam będzie coś źle robił

Siasiek Więcej takich postów poprosimy ;]
Z bólem menstruacyjnym radzę sobie od wielu lat, a potrafi porządnie zgiąć w pół i wpakować mnie na całą dobę do łóżka, więc o ile nie będzie dużo gorzej, to przeżyję...
A znieczulają jakoś miejscowo krocze przed nacięciem? Czy tam na żywo? :| Bo mnie to dręczy, że tak na żywo tną...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-01-28 o 18:56
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:55   #1286
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Siasiek, ja się boję porodu, ale dramatyzować nie chcę, dlatego z tym znieczuleniem będę się lepiej czuła, pewniej i tak, o

vege!
Stary 2011-01-28, 18:55   #1287
andziot
Zakorzenienie

ja naciecia krocza wcale nie czułam !
po porodzie już tak

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 18:56   #1288
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dobra, uciekam. O 20:00 miałam być gotowa, więc mam 4 minuty na ogarnięcie się

vege!
Stary 2011-01-28, 18:57   #1289
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
no strasznie i teraz ma focha, bo ja wyszłam z domu wkurzona po te zakupy. i jeszcze usłyszałam "tylko nie kupuj dużo na złośc, że mam czuc sie winny, że musisz dźwigac coś, ja jutro kupię reszte". ma focha bo ja strzeliłam fochem
tak w ogóle to nie mogę narzekac, bo zawsze on robi zakupy i odkurza i myje podłogi w domu
o jeny, moj maz tyle pracuje ze dom jest caly na mojej glowie ale nie zawsze cos robie a on mi nie marudzi-tylko by sprobowal
zakupy robimy wspolnie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pamiętacie jak niedawno Wam pisałam o moim TŻ'cie, który najpierw marudził, że wszystko już kupuję gdy mamy jeszcze tyyyyle czasu a później się obudził, że to już 7 miesiąc?
Dziś wyskoczył do mnie z pytaniem czy możemy w ten weekend kupić wszystko w Ikeii co planowaliśmy do pokoju Iguśki ...
lepiej pozno niz wcale mojego tez by moglo olsnic

Cytat:
Andziot, rozumiem Twój punkt widzenia, to ukłucie może przerażać. Ja to w ogóle najchętniej poprosiłabym jeszcze o głupiego Jasia, niech no wyjmą Kosmitkę, pozszywają mnie, a potem czystą Hankę podadzą do open baru mlecznego

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

W ogóle może wypiszmy sobie wszystkie cudowne nieodłączne elementy porodu, taki hardcore na wieczór, a potem wklejajmy najbardziej krwawe filmiki z porodów

Ale się kameralnie na wątku zrobi

ja akurat uwielbiam horrory
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:58   #1290
andziot
Zakorzenienie

michu usypia z Zosią,
raczej ZOcha jego usypia
dziś nie spał całą noc i cały dzien się jeszcze męczył, także mam nadzieje ze oboje padną szybko
co do tz wątpliwości nie mam, bo spał na stojąco ...

ja przerzucam sie na te 10cali

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości