Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 22:29   #2821
olunia245
Raczkowanie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

moj nos po operacji bardzo dlugo wydawal sie duzy dopiero po ok roku czasu wygladal normalnie, caly czas utrzymywala mi sie taka twrada koncowka jakby mi ktos kijek wlozyl
olunia245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 22:47   #2822
k1tty
Raczkowanie

Już nie mogę się doczekać kiedy będzie taki "mój", na razie ciągle się zmienia raz wygląda lepiej, raz gorzej, jeszcze chciałam się zapytać, czy wam też doktor zalecał masaże, bo mój mówił, żeby go masować do góry, żeby opuchlizna schodziła, ja stosuję taki krem ujędrniający i rzeczywiście robi się mniejszy
k1tty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 23:24   #2823
gabi188
Raczkowanie

Mamacita śliczny masz ten nosek, bardzo dopasowany do buzki, a jak sie profil zmienił?

Czy któras z was miała uczucie "laskotania" na czubku nosa przy delikatnym pocieraniu nosa? ja czuje coś taiego z jednej strony jak lekko palcem przeciagne z boku czubka nosa. To takie dziwne uczucie i nie wiem jak je okreslic, tak jak by tam jakis plyn byl, nie no moze przesadzam , ale kompletnie nie wiem jak to opisać. laskotanie, mrowienie?
moze miał ktoś tak?
gabi188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 06:34   #2824
dzeve
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabi188 Pokaż wiadomość
Mamacita śliczny masz ten nosek, bardzo dopasowany do buzki, a jak sie profil zmienił?

Czy któras z was miała uczucie "laskotania" na czubku nosa przy delikatnym pocieraniu nosa? ja czuje coś taiego z jednej strony jak lekko palcem przeciagne z boku czubka nosa. To takie dziwne uczucie i nie wiem jak je okreslic, tak jak by tam jakis plyn byl, nie no moze przesadzam , ale kompletnie nie wiem jak to opisać. laskotanie, mrowienie?
moze miał ktoś tak?
Ja tak mam tez wlasnie nie wiem jak okreslic to uczucie, jak przesuwam palcem to czuje:P ale ja mam poki co z obu stronale tak czujesz jakby wewnatrz:P w sumie ja tez nawet nie wiem jak to opisac:P

Najwazniejsze,ze obie wiemy o co chodzi:P

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cytat:
Napisane przez k1tty Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Od dłuższego już czasu przeglądam ten topik i jestem pozytywnie zaskoczona zarówno poziomem rozmowy, jak i tym, że się wzajemnie wspieracie. Ja miałam op. dokładnie 23 dni temu. Miałam robioną tylko dolną część nosa, bo był szeroki. Chirurg wyciął mi część chrząstki po obu stronach. Codziennie rano mam spuchnięty, duży nos, ale w ciągu dnia opuchlizna schodzi i wygląda bardzo ładnie, a przynajmniej lepiej niż przed op. Oczywiście nadal jest twardy :/ Poza tym przemijającym spuchnięciem, dostrzegłam jeszcze jeden mankament, mianowicie po lewej stronie nosa zrobiły mi się małe zgrubienia, w miejscu, w którym były szwy, wygląda to jakbym miała pryszcza w tym miejscu. Po prawej stronie jest OK. I właśnie nie wiem, czy mi to zejdzie, czy będę musiała dokonać małej poprawki w wakacje (mam nadzieje bezpłatnej). Nie wiem, czy może któraś z was miała podobny problem i wie czy to się spłaszczy z czasem? Ogólnie jestem zadowolona, bo lepiej wyglądam z profilu i z przodu (jest trochę węższy), mam też nos troszkę wyżej.
A gdzie mialas naciecia? pomiedzy dziurkami?
moze wkleisz nam jakas fotke?
dzeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 08:16   #2825
Mamacita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miracle85 Pokaż wiadomość
Mamacita masz nosek jak gwiazda ale oprocz zmiany koncowki to mialas tez scianego garbka? powiedz mi kochana czy jak chce skrocic nos i zaokraglić koncowke to moge zrobic tylko czesc chrzestna?wiem ze to pytanie jest do lekarza ale szczerze mowiac troszke boje sie ruszac kosciA jeszcze zapomnialam spytac dlaczego u Libora nie robials noska tylko same piersi. Dzieki za odpowiedz
Dziekuje Tak mialam scinanego garbka ,troche obnizony profil i podniesiona koncowke. Jakbym widziala Twoj nosek kochana to moze bym Ci cos doradzila, ale najlepiej spytaj doktora. Libora polecam co do piersi, bo sa piekne.. i jeszcze raz piekne Nie wiem jakie robi nosy, zreszta w tamtym czasie nie myslalam o zmianie nosa a zalezalo mi bardziej na biuscie. Teraz mieszkam w Hiszpanii o dluzszego czasu dlatego tu zdecydowalam sie robic operacje, mieszkam blisko dzielnicy gdzie na wakacje przyjezdzaja gwiazdy i takze sie tu operuja, wiec postanowilam wybrac renomowanego doktora , zeby miec pewnosc , ze zrobi mi nos o jakim zawsze marzylam. I sie spelnilo Mysle, ze przy lamaniu kosci mozliwa jest duza korekta nosa i widoczna zmiana jego ksztaltu. U mnie profil wyglada teraz zupelnie inaczej , kiedys wkleilam fotki .. nie wiem czy jeszcze sa .. wkleje jeszcze jedna przed i po... jakies 4 tygodnie po operacji.

Edytowane przez Mamacita
Czas edycji: 2012-09-22 o 16:20
Mamacita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 08:19   #2826
Mamacita
Raczkowanie

Cytat:
Mamacita, a ty masz już ten nosek miękki, chociaż trochę?
Czubek ma wciaz bardzo twardy , ale zeby wydobrzal trzeba poczekac kilka miesiecy.
Mamacita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:06   #2827
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mamacita Pokaż wiadomość
Dziekuje Tak mialam scinanego garbka ,troche obnizony profil i podniesiona koncowke. Jakbym widziala Twoj nosek kochana to moze bym Ci cos doradzila, ale najlepiej spytaj doktora. Libora polecam co do piersi, bo sa piekne.. i jeszcze raz piekne Nie wiem jakie robi nosy, zreszta w tamtym czasie nie myslalam o zmianie nosa a zalezalo mi bardziej na biuscie. Teraz mieszkam w Hiszpanii o dluzszego czasu dlatego tu zdecydowalam sie robic operacje, mieszkam blisko dzielnicy gdzie na wakacje przyjezdzaja gwiazdy i takze sie tu operuja, wiec postanowilam wybrac renomowanego doktora , zeby miec pewnosc , ze zrobi mi nos o jakim zawsze marzylam. I sie spelnilo Mysle, ze przy lamaniu kosci mozliwa jest duza korekta nosa i widoczna zmiana jego ksztaltu. U mnie profil wyglada teraz zupelnie inaczej , kiedys wkleilam fotki .. nie wiem czy jeszcze sa .. wkleje jeszcze jedna przed i po... jakies 4 tygodnie po operacji.
Mamacita ja mam zupelnie w innym stylu nos zrobiony niz Ty..ale mysle ze to tez kwestia tego co komu pasuje do twarzy... i jaki jest nos wyjsciowy...mi zadarty nosek kompletnie by nie pasowal..doktor to widzial od razu, moja chrzastka jest generalnie tylko uniesiona a bardzo mi sie podoba- problemem mojego nosa byla czesc kostna zdecydowanie.
ja narazie nosa nie dotykam nawet taka panikarka juz ze mnie...ale tez jak mialam okazje go delikatnie "musnąć" to jakby byl zdretwialy albo lekko obcy ale to podobno musi tak byc
w nocy wpomagam sie w oddychaniu jeszcze ustami i to mnie troszke martwi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 10:06   #2828
pogodna86
Przyczajenie

no mamacita mega fajny nos, ale mi by taki nie wyszedl, chyba by trzeba bylo wykroic 70% chrzastk ihaha co jest niemozliwe:P wogole nos mnie swedzi caly czas, ale wydaje mi sie ze z dnia na dzien ciut opuchlizna sie zmniejsza, choc pewnie to zludzenie :S
pogodna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 14:57   #2829
szczesciakwiat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzeve Pokaż wiadomość
To nie jest klinika to osrodek chirurgii "Selmedic".
Moj zabieg przeprowadzal chirurg Bolesław Rylski.
ul. Chęcińska 14 Kielce
Jest strona internetowa taka jak nazwa osrodka.
Czy dobrze robi?Ja jestem zadowolona
Ale nie znajdziesz zdjec na internecie z jego zabiegow jest malo medialny

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Jesli mozesz wyslij mi tez prosze
Masz mojego maila
Nie mow....ze wygladasz gorzej niz ja:P bo to chyba niemozliwe:P
A psychicznie jak sie czujesz?

___

Dziękuje Bardzo ). Bardzo możliwe,że też wybiorę się do tego chirurga.
Tata się zgodził na operację i okazało się,że pieniądze też będę miała .
Więc za rok na pewno będzie operacja. Na śląsku nie ma dobrych chirurgów , więc wybiorę się do Kielc do tego właśnie chirurga .
Jeszcze raz dziękuję za pomoc.
Stary 2011-01-28, 15:10   #2830
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szczesciakwiat Pokaż wiadomość
___

Dziękuje Bardzo ). Bardzo możliwe,że też wybiorę się do tego chirurga.
Tata się zgodził na operację i okazało się,że pieniądze też będę miała .
Więc za rok na pewno będzie operacja. Na śląsku nie ma dobrych chirurgów , więc wybiorę się do Kielc do tego właśnie chirurga .
Jeszcze raz dziękuję za pomoc.
No widzisz i pieniąki bedą super czy na slasku nie ma dobrych lekarzy?? hmmm nie dokonca sie z tym zgodze
Stary 2011-01-28, 15:12   #2831
miracle85
Raczkowanie

Ammm jestem bardzo ciekawa Twojego noska czy moglabys umiescic na forum lub wyslac mi na maila? czy Ty jednak robilas operacje w opolu?
Mamacita mam podobny nosek do Ciebie ale oczywiscie przed Twoja operacja tyle ze koncowka jest bardziej szpiczasta czyli troszke gorszy dlatego chcialabym koncowke zaokraglic myslisz ze sie da a i garbek mam niby mniejszy ale za to dlugi nos pewnie czesc chrzestna tego nie zalatwi
szczesciakwiat moze razem zaplanujemy operacje
miracle85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 15:24   #2832
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miracle85 Pokaż wiadomość
Ammm jestem bardzo ciekawa Twojego noska czy moglabys umiescic na forum lub wyslac mi na maila? czy Ty jednak robilas operacje w opolu?
Mamacita mam podobny nosek do Ciebie ale oczywiscie przed Twoja operacja tyle ze koncowka jest bardziej szpiczasta czyli troszke gorszy dlatego chcialabym koncowke zaokraglic myslisz ze sie da a i garbek mam niby mniejszy ale za to dlugi nos pewnie czesc chrzestna tego nie zalatwi
szczesciakwiat moze razem zaplanujemy operacje
tak w opolu
zdjecia owszem ale na wymiane
ps. zdjec po zabiegu jeszcze nie mam jedynie w gipsie
Stary 2011-01-28, 15:44   #2833
k1tty
Raczkowanie

a

Edytowane przez k1tty
Czas edycji: 2012-10-15 o 00:02
k1tty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 16:39   #2834
gabi188
Raczkowanie

dzeve dobrze ze nie tylko ja takie cos mam ;P w sumie to mnie to pociesza bo swiadczy o opuchliznie jak sie domyslam wiec jest nadzieja ze nos bedzie mniejszy
ammm widzisz juz jestes po a jeszcze niedawno bidulka zestresowana tutaj byłas teraz najgorszy etap, czekanie na efekt koncowy-przynajmniej dla mnie
Stary 2011-01-28, 16:46   #2835
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
dzeve dobrze ze nie tylko ja takie cos mam ;P w sumie to mnie to pociesza bo swiadczy o opuchliznie jak sie domyslam wiec jest nadzieja ze nos bedzie mniejszy
ammm widzisz juz jestes po a jeszcze niedawno bidulka zestresowana tutaj byłas teraz najgorszy etap, czekanie na efekt koncowy-przynajmniej dla mnie
dokladnie czas szybko mija mi sie juz nos podoba oby sie nie zmienil na gorsze to bedzie ok jest sztywny i jakby nie moj i to mnie drazni a ile Ty jestes juz po ???
Stary 2011-01-28, 18:09   #2836
roki3
Raczkowanie

mamacita ja obsesję nosową mam do dziś a już minęlo tyle miesięcy od mojej operacji nie wiem czy to minie tak naprawdę to mało ludzi ma idealne nosy u większości coś bym zmieniła i w myślach obmyślam co

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez pogodna86 Pokaż wiadomość
hej mamacita, widzialam twoje foty, ty mialas wiecej garba do scinania niz chrzaastki ,ja na odwrot. wogole nie mam startreka, grzbiet nosa wyglada ladnie tylko jest siniak po zlamaniu kosci. natomiast czesc chrzestna jest duza, ale czuc pod palcami ze ejst *zszyta* tzn ze bedzie wezzsza. operacje mialam 11 dni temu. gips sciagneity we wt, wydaje mi sie ze dzis opuchlizna jest mniejsza niz wczoraj wazne ze nos po zdjeciu gipsu byla b.ladny wiec sie nie boje ze nie zmaleje, jakbym tego nie zobaczyla , to bym sie stresowala tak jak Anja. podobal mi sie przez ta krotka chwile i wiem ze taki mi sie zrobi jak zejdzie opuchlizna ))

czy czulas po operacji takie 2mm wybrzuszenie tam cie byl garb sciety? moze 1mm, ja czuje ze jest ciut wyzej niz np jadac palcem 1cm dalej w kierunku czubka...ale pewnie to opuchlizna i sie goi a ja sie zastanawiam czy moze za malo garba scial
takie uczucie jest też mi się wydawało że za mało garba mi ścieli ale to tylko się tak wydawało wszystko będzie ok

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
Mamacita ja mam zupelnie w innym stylu nos zrobiony niz Ty..ale mysle ze to tez kwestia tego co komu pasuje do twarzy... i jaki jest nos wyjsciowy...mi zadarty nosek kompletnie by nie pasowal..doktor to widzial od razu, moja chrzastka jest generalnie tylko uniesiona a bardzo mi sie podoba- problemem mojego nosa byla czesc kostna zdecydowanie.
ja narazie nosa nie dotykam nawet taka panikarka juz ze mnie...ale tez jak mialam okazje go delikatnie "musnąć" to jakby byl zdretwialy albo lekko obcy ale to podobno musi tak byc
w nocy wpomagam sie w oddychaniu jeszcze ustami i to mnie troszke martwi
to zdrętwienie i obcość czuje się przez dłuższy czas ja choć minęło już 9 miesięcy czuję nadal szczególnie na czubeczku nosa. on tam jest podszyty żeby po ścięciu garba nie wisiał nam na ustach, jak wsadzisz palec do nosa będziesz czuła tam nierówności na początku myślałam że to jakieś strupy ale tak już zostanie . Co do oddychania to też jakiś czas oddychałam paszczą co mnie strasznie męczyło pomagałam sobie solą fizjologiczną lub wodą morską pomaga .
roki3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:10   #2837
gabi188
Raczkowanie

ammm ja jestem 6 tygodni po operacji, i moj nosek od 4 sie nie zmienia ;/
Stary 2011-01-28, 18:15   #2838
roki3
Raczkowanie

Cytat:
wydaje ci się zmienia się ale nie tak diametralnie oczywiście na lepsze

Edytowane przez roki3
Czas edycji: 2011-01-28 o 18:17
Stary 2011-01-28, 18:19   #2839
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
gabi czy ty wklejalas tu swoj nosek??? bo juz mi sie miesza troche wszystko... chyba myle cie z edytą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 18:19   #2840
roki3
Raczkowanie

Cytat:
tak w opolu
zdjecia owszem ale na wymiane
ps. zdjec po zabiegu jeszcze nie mam jedynie w gipsie
ammmmmmm a ja mogę liczyć na zdjęcia moje już widziałaś rokitrzy@poczta.onet.pl
Stary 2011-01-28, 18:32   #2841
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez roki3 Pokaż wiadomość
ammmmmmm a ja mogę liczyć na zdjęcia moje już widziałaś rokitrzy@poczta.onet.pl
oczywiscie...ale narazie mam tylko fotki w gipsie
chodzi ci o takie z nowym noskiem?
Stary 2011-01-28, 19:36   #2842
dzeve
Raczkowanie

ja mam juz zdjety opatrunek
ladny mam nosekale z jednej strony bardziej napuchniety. Tam gdzie mialam cieta chrzastke calkowicie. Jakby cala strona lewa jest bardziej napuchnieta, lacznie z krwiakiem pod okiem ktorego nadal mam, bo nad prawym juz nic. Widze,ze skrzydelka noska sa ladnie wyprofilowane,bo jak sie okazalo dzis tez byly ruszane.
Zmniejszyl mi sie znacznie ale co najgorsze u mnie to ta opuchlizna miedzy oczami eh straszny jest ten Star Trek.
Nos mam sobie masowac. Jak moj chirurg powiedzial" Kazda rana lubi byc masowana"takze lekko mam sobie go smyrac. Skora zniszczona, pelno zaskornikow od tych plastrow, jak ja sie tego pozbede

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Rozumiem, że z zewnątrz jest to nacięcie? Nie miałam takiego, już pisałam, miałam po bokach wycinane i tyle tylko wiem, lekarz nic więcej nie mówił mi na ten temat, wyślę ci fotki na maila, jeśli chcesz
No ale skoro boki to jakos sie musial dostac wewnatrz. Gdzies musial przeciac?
Jesli mozesz to oczywiscie chetnie zobacze dzeve@interia.pl
Ja jak zrobie teraz po zdjeciu to tez wysle

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

[QUOTE=Mamacita;24670814]Ja tez jak Ty zaraz po sciagnieciu opatrunku mimo, ze nos byl bardzo spuchniety juz widzialam, ze ksztalt ma ladny.. Jesli jestes juz zadowolona to zobaczysz za kilka miesiecy jaka bedzie pozytywna zmiana Badz cierpliwa Co do tego wybrzuszenia to tez je mialam, ale po miesiacu zeszlo, jak przelecisz watek to jest tam zdjecie zlozone z 3 i widac jaka jest roznica po kilku tygodniach. Zaraz po sciagnieciu nakladki doktor przejechal palcem po nosie i powiedzial, ze zrosl sie idealnie , ale przez opuchlizne na poczatku wydawalo sie, ze nie jest calkiem prosty. Takze o to sie kochana nie martw

Tez mam tak wlasnie, jakby pozostalosc po garbie. Takie wybrzuszenie po nim, ale uspokajacie mnie,ze to zniknie kiedys
Stary 2011-01-28, 19:46   #2843
maria_93
Raczkowanie

Jak myślicie czy powinnam jutro jechać żeby mi wyjęli jeden szew? Jak byłam we wtorek na zdjemowianiu opatrunku,szwów i płytek z nosa to chyba nie zauważył że jeden szew został, a od dzisiaj zaczął mi przeszkadzać a umówioną wizytę mam na środe dopiero ...Co myślicie?
maria_93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 19:54   #2844
ammmm
Wtajemniczenie

Dzeve wyslij mi foteczke noska oj o tej zniszczonej skorze to nawet mi nie mow....ja na nosie nawet skory nie ruszam i nie czyszcze bo poki co sie boje...a co do masowania to jednak kazdy inaczej mowi..mi lekarz nie kazal...i na noc gipsu tez nie kazal mi zakladac...ach kazdy ma inna szkole
Stary 2011-01-28, 19:58   #2845
maria_93
Raczkowanie

Cytat:
Dzeve wyslij mi foteczke noska oj o tej zniszczonej skorze to nawet mi nie mow....ja na nosie nawet skory nie ruszam i nie czyszcze bo poki co sie boje...a co do masowania to jednak kazdy inaczej mowi..mi lekarz nie kazal...i na noc gipsu tez nie kazal mi zakladac...ach kazdy ma inna szkole
Jak nos? Mój ciągle obolały i napuchnięty i ciągle mały garb jest ;/
Stary 2011-01-28, 19:58   #2846
szczesciakwiat
Raczkowanie

Cytat:
No widzisz i pieniąki bedą super czy na slasku nie ma dobrych lekarzy?? hmmm nie dokonca sie z tym zgodze

No,UDAŁO SIĘ . Porozmawiałam z tatą i od razu się zgodził,nawet zaproponował żebyśmy pożyczyli od dziadków 2 tyś. .
A jeśli chodzi o tych lekarzy to może są,ale wątpię,że noski potrafią ładne zrobić ? . Szukałam na śląsku... (Bytom,Katowice,Tarnowski e Góry) i o każdej klinice pisało,że nie nadaje się do robienia nosków. Mało osób było zadowolonych z zabiegu.... A przecież to ważna operacja i bez sensu marnować tyle tysięcy żeby tylko mieć blisko do kliniki ... ;p
Do Kielc mamy 4h i tata się trochę upiera jeszcze,że benzyna,że daleko jest.... Ale zgodzi się w końcu . Z tego co widziałam to dzeve ładnie zrobił nosek ten chirurg z Kielc . Warto jechać tak daleko . - tak myślę.
Stary 2011-01-28, 20:00   #2847
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
No,UDAŁO SIĘ . Porozmawiałam z tatą i od razu się zgodził,nawet zaproponował żebyśmy pożyczyli od dziadków 2 tyś. .
A jeśli chodzi o tych lekarzy to może są,ale wątpię,że noski potrafią ładne zrobić ? . Szukałam na śląsku... (Bytom,Katowice,Tarnowski e Góry) i o każdej klinice pisało,że nie nadaje się do robienia nosków. Mało osób było zadowolonych z zabiegu.... A przecież to ważna operacja i bez sensu marnować tyle tysięcy żeby tylko mieć blisko do kliniki ... ;p
Do Kielc mamy 4h i tata się trochę upiera jeszcze,że benzyna,że daleko jest.... Ale zgodzi się w końcu . Z tego co widziałam to dzeve ładnie zrobił nosek ten chirurg z Kielc . Warto jechać tak daleko . - tak myślę.
gdzie Ty wogole mieszkasz???/ to super ze tata sie zgodzil..gdyby nie moj tata nie zrobilabym noska...zasponsorowal w pelni moj zabieg

Dzeve jaki Star Trek????? ja nie mam wogole napuchniete nad nosem ... kurcze a Wy wszystkie macie

Edytowane przez ammmm
Czas edycji: 2011-01-28 o 20:02
ammmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:01   #2848
maria_93
Raczkowanie

Cytat:
A ile masz lat? Ja mam skończone 17 (rocznikowo 18) i 10 dni temu przeszłam plastyke
Stary 2011-01-28, 20:39   #2849
dzeve
Raczkowanie

Cytat:
gdzie Ty wogole mieszkasz???/ to super ze tata sie zgodzil..gdyby nie moj tata nie zrobilabym noska...zasponsorowal w pelni moj zabieg

Dzeve jaki Star Trek????? ja nie mam wogole napuchniete nad nosem ... kurcze a Wy wszystkie macie
Miedzy oczami..... Tu jak czolo laczy sie z nosem. Mam to bardzo napuchniete. Przez co ta czesc nosa wydaje sie jeszcze szeroka.
Wysle fotke jak tylko zrobie, ale dzis jestem juz taka jakas wypluta.
Myslalam,ze bardziej zeszla opuchlizna pod tym plastrem. Bo jesli chodzi ogolnie o caly nos to nie odczuwam jakos mega opuchlizny bo wielkosc nosa mnie nie przeraza, tylko ta czesc miedzy oczami.
Pytam lekarza, mowi ze tydzien, max 2 i bedzie juz lepiej.
Stary 2011-01-28, 20:48   #2850
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzeve Pokaż wiadomość
Miedzy oczami..... Tu jak czolo laczy sie z nosem. Mam to bardzo napuchniete. Przez co ta czesc nosa wydaje sie jeszcze szeroka.
Wysle fotke jak tylko zrobie, ale dzis jestem juz taka jakas wypluta.
Myslalam,ze bardziej zeszla opuchlizna pod tym plastrem. Bo jesli chodzi ogolnie o caly nos to nie odczuwam jakos mega opuchlizny bo wielkosc nosa mnie nie przeraza, tylko ta czesc miedzy oczami.
Pytam lekarza, mowi ze tydzien, max 2 i bedzie juz lepiej.
to ja w tym miejscu nic wlsanie nie mam... kurcze zeby przez to jakis garbek mi nie powstal ja mam boki nosa opuchniete i w miejscu lamania kosci sine... glownie prawą strone ...bo kosc nosa schodzila na lewa czesc twarzy wczesniej przez co teraz prawa jest opuchnieta bardziej

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości