Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010r. - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-28, 21:26   #2281
yoonka
Rozeznanie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

ice niech to szlag... pamietaj, ze nam mozesz sie zawsze wygadac. trzymam mocno kciuki za wyniki. mozna Ci jakos pomoc?
Stary 2011-01-28, 21:27   #2282
ice woman
Raczkowanie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

a jeszcze na dodatek wy o seksie co 2 post. ja nie pamietam jak to sie robi oj chyba trzeba bedzie wyjść w miasto i poszaleć. a co mi tam.
ice woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 21:28   #2283
anakazar
Zakorzenienie

Ale Pop i tak mi ta fotka nie pasi-podmieniłaś tż-ani ciało nie opalone ani nie owłosione...

Tylko zauważyłam jak się pięknie kaktus odznacza hehe

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 21:32   #2284
ice woman
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
ice niech to szlag... pamietaj, ze nam mozesz sie zawsze wygadac. trzymam mocno kciuki za wyniki. mozna Ci jakos pomoc?

wiem. wy kochane jesteście. 11 stycznia miałam pobierane wycinki pod narkozą i ok 3 lutego mają byc wyniki co i jak.
a jak narazie to nic wiecej nie wiem i wierze w to ze sie uda i bedzie dobrze. musze byc zdrowa dla mojej niuni. i jak bedzie rak to niech wytna wszystko obym tylko widziała jak myszka moja dorasta.
ale moja rodzina to cała cholera " rakowa" i to mnie troche niepokoi. ale ku.wa ja mam dopiero 24 lata. dam rade.
a co do pomocy to narazie (na tym etapie) sama musze sobie pomóc czyli MYŚLEĆ POZYTYWNIEAle dziekuje Ci bardzo.
Stary 2011-01-28, 21:39   #2285
P0P70
Zakorzenienie

ice woman - nawet jeżeli będzie to faktycznie rak to wiesz że jest to choroba którą można wyleczyć. Niemniej mam nadzieję że wyniki będą negatywne. A w miasto to może faktycznie powinnaś ruszyć jak w domu nie ciekawie. No i coby nie myśleć za dużo.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 21:40   #2286
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ice woman Pokaż wiadomość
wiem. wy kochane jesteście. 11 stycznia miałam pobierane wycinki pod narkozą i ok 3 lutego mają byc wyniki co i jak.
a jak narazie to nic wiecej nie wiem i wierze w to ze sie uda i bedzie dobrze. musze byc zdrowa dla mojej niuni. i jak bedzie rak to niech wytna wszystko obym tylko widziała jak myszka moja dorasta.
ale moja rodzina to cała cholera " rakowa" i to mnie troche niepokoi. ale ku.wa ja mam dopiero 24 lata. dam rade.
a co do pomocy to narazie (na tym etapie) sama musze sobie pomóc czyli MYŚLEĆ POZYTYWNIEAle dziekuje Ci bardzo.
alez oczywiscie, ze sie uda!! nawet nie mysl, ze bedzie inaczej. jestes silna i mloda. a skad te wycinki? najwazniejsze, ze szybko wykryte. skad jestes?
Stary 2011-01-28, 21:41   #2287
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Twoja teściowa to by miała tutaj raj Biedronka 5 min od domu, a jakby miala ochote na dłuższy spacer to jeszcze cztery są

Czy któraś z was ma jakies zasłyszane lub swoje doświadczenie z łóżkami piętrowymi. Bo chyba jednak chłopcom kupię łóżko piętrowe. Tylko nie jestem pewna czy to taki na 100% dobry pomysł
U mnie też od groma biedronek .
takie łóżko ma moja przyjaciółka dla córek śpią na nim od zawsze , teraz starsza ma 9 a młodsza 6 lat i bardzo fajna sprawa jak ma się mało miejsca . Są jeszcze takie co pod tym dolnym ma szuflady i też mozna tam trzymać zabawki czy inne rzeczy . są tez np takie co z góry można zjeżdżalnie puścić żeby dzieciaki zabawe też miały .

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
I teraz nie wiem już co lepsze-obie opcje wypróbowane. W pierwszej ma jedynie 1,5-2godziny snu w ciągu dnia i mrtwię się, czy to nie za mało jak na taką maludę-przecież musi odpoczywać tym bardziej, że o wiele więej się rusza niż jeszcze miesiąc temu.
W drugiej opcji wypadało zwykle minimum 2 h snu, bo w domu sypia jakoś dłużej niż na dworze (przynajmniej teraz, zimą), ale za to chodzi późno spać na noc i nocny sen jej się skraca, bo wstaje i tak ok.8

Co robić???
Jkabym się martwiła snem OLi to już bym siwa była zdaża się że moja Ola spi raz dziennie 30 min , ogólnie od już nie pamiętam kiedy spi tylko raz zwykle koło godziny , rano wstaje koło 7 czasem potem na dworku przytnie komara ale to na pare minut . jeśli jej to pasi to ja na siłe jej usypiać nie mam zamiaru . wieczorem jak napisałaś pada jak muccha. Szymek w jej wieku spał dwa razy po godzinie. On teraz spi dłużej niż ona bo w dzień potrafi 2h przekimać

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Dziewczyny,a jeśli już o łóżkach to kiedy nasze dzieci przenosimy z łóżeczek do ich łóżek?bo nie wiem kiedy mam małej kupić
zalezy od dziecka jeśli super opanuje chodzenie i złażenie z łózka można próbować . Jak masz możliwości lokalowe to polecam kupić i mieć . Na poczatku kłaść na nim w dzień na spanie . jak będzie cacy próbować przenieść na noc . Ja szymka przeniosłam bardzo szybko no bo miała się pojawić Ola więc jak miał gdzies rok i trzy miechy spał już w swoim .
Mamy łózko z ikea o takie
http://allegro.pl/rewolucyjne-rosnac...417042015.html
z dokładnie tą samą pościelą he he .
lóżko jest w rogu pokoju także z dwóch stron ma ściane a przy nim zaraz jest szafa także małe prawdopodobieństwo ze by spadł . Na poczatku kładłam kołdre na podłoge w razie czego , zleciał raz

Cytat:
Czesc Mamusie.
Kurcze oj dawno mnie tu nie było, ale tyle kłopotów mi spadło na mój mały łepek ze juz rady nie daje.
Z tz dalej sytuacja nie wyjaśniona, jednym słowem nikt jeszcze pozwu rozwodowego nie złożył, mieszkamy razem ale miodu miedzy nami nie ma. Ale chociaz mi sie stara i pomaga jak może.
Ja zaczynam juz myśleć o powrocie do pracy i myśle ze za 2-3 miesiące juz wróce. NARESZCIE
Moja Lenka juz 7 zębów ma, sama stoi, tylko straszna chudzina z niej bo ma 9 m-cy wzrost 78 cm, a waga 7,500. Co jak co ale we mnie i tz sie napewno nie wdała.
A u mnie zdrówko sie posypało w wielkim skrucie czekam na wyniki badań histopatologicznych bo podejżewaja u mnie raka.
i k... nie jest mi do śmiechu ale jakoś daje rade.
No a poza tym to ucałujcie wszystkie dzieciaczki formowe.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i wpadaj do nas częsciej

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Ale Pop i tak mi ta fotka nie pasi-podmieniłaś tż-ani ciało nie opalone ani nie owłosione...

Tylko zauważyłam jak się pięknie kaktus odznacza hehe
to samo zobaczyłam .. ale wstyd było pisać
Stary 2011-01-28, 21:45   #2288
ice woman
Raczkowanie

Cytat:
alez oczywiscie, ze sie uda!! nawet nie mysl, ze bedzie inaczej. jestes silna i mloda. a skad te wycinki? najwazniejsze, ze szybko wykryte. skad jestes?
jestem ze Szczyrku. Taka mała dziura otoczona Beskidami Ale grunt ze na narty nie mam daleko. A wycinki z jajnika, i do tego cała macica jest jakos dziwnie "obrośnieta". Cytologia wyszła kiepsko, wiec dlatego to badanie. Na jajnikach sa guzy, a w macicy cholera wie co.
I badz tu madry i pisz wiersze. Jak narazie pije winko, pale papieroska, gadam z Wami i jest mi dobrze
Stary 2011-01-28, 21:51   #2289
mrowak
Zakorzenienie

ice woman, ja mogę zmobilizować kciuki na 3 lutego póki co!!!!

anakazar, to j też musiałabym małą wybudzać z takiej późnawej drzemki

AniaP, powaznie nie marrtwi CIę ja Olcia śpi 30-60 minut w dzień? Może ja sobie niepotrzebnie wmawiam, że mała powinna chociaż te 2 godziny spać w dzień? A może jej 1,5 rozłożone na dwie drzemki wystarcza? Bo niby mądre ksiązki podają że nawet 3 godziny powinny być, ale w końcu takie wyniki zawsze są uśredniane, więc ktoś może spać 4, a ktoś 2 czy 1.5....

Dlaczego to wszystko takie skomplikowane, damn it!!
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 21:52   #2290
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
jestem ze Szczyrku. Taka mała dziura otoczona Beskidami Ale grunt ze na narty nie mam daleko. A wycinki z jajnika, i do tego cała macica jest jakos dziwnie "obrośnieta". Cytologia wyszła kiepsko, wiec dlatego to badanie. Na jajnikach sa guzy, a w macicy cholera wie co.
I badz tu madry i pisz wiersze. Jak narazie pije winko, pale papieroska, gadam z Wami i jest mi dobrze
aty aty aty za papierocha!! cacy cacy za winko podziel sie
myslisz, ze te zmiany to po ciazy? tzn ze ciaza je spowodowala? kobiece narzady sa jakos totalnie przez stworce niedopracowane

myslalam, ze gdzies blizej mieszkasz, to bym Cie na to miasto wyciagnela. zapraszam do gdanska w kazdym razie nasze dziewuchy prawie z tego samego dnia, tylko moja 3,5kg ciezsza
Stary 2011-01-28, 21:56   #2291
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

AniuP pliz o zaproszenie do klubu i ja muszę to zobaczyć ciekawość mnie normalnie wypala od środka

A łóżko dla moich chłopaków to chcę takie http://allegro.onet.pl/lozko-pietrow...427700351.html
tylko poczekam już do wakacji z zakupemmoże jakaś promocja czy wyprzedaż będzie.
No i na luty to tapicerowane w gościnnym wymieniamwkońcu tz wmówilam że to konieczność(spał kilka dni na nich)Tylko musze iść do mojego producenta i coś logicznego wymyśleć. Bo ja byłam za meblami ze skóry, bo przy chłopakach latwiej z czystością, ale jednak to skóra zawsze zimna, i tak niebardzo jak większość dnia się na tym siedzi. Ale jest nowy materiał, miękki przyjemny w dotyku, a latwy w utrzymaniu czystości jak skóra, i nawet podobnie wygląda

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

ice woman Tego właśnie się zawsze obawiam, bo u mnie też rodzinna obciążona. Mam nadzieję że wyniki będa negatywne.
W Chinach podobno nowotwory są na tyle normą że podchodzą do nich jak do grypy, trzeba leczyć, wyleczyć i zapomnieć.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 21:56   #2292
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
to samo zobaczyłam .. ale wstyd było pisać
taaaaaaaaaaa akurat. bezwstydnice tu same i takie teksty wala
Cytat:

AniaP, powaznie nie marrtwi CIę ja Olcia śpi 30-60 minut w dzień? Może ja sobie niepotrzebnie wmawiam, że mała powinna chociaż te 2 godziny spać w dzień? A może jej 1,5 rozłożone na dwie drzemki wystarcza? Bo niby mądre ksiązki podają że nawet 3 godziny powinny być, ale w końcu takie wyniki zawsze są uśredniane, więc ktoś może spać 4, a ktoś 2 czy 1.5....

dzieciaki sa rozne, kazde ma inaczej. moja do tego raz spi 1h w sumie w ciagu dnia, a raz 3,5h. nie mam pojecia od czego to zalezy
ja bym szla na spacer po 12 na godzinke i o 13-14 kladla spac na 1,5h. moja taki ma rozklad wlasnie. rano ok 10 spi godzine, a wstaje 7:30
Stary 2011-01-28, 22:00   #2293
ice woman
Raczkowanie

Cytat:
aty aty aty za papierocha!! cacy cacy za winko podziel sie
myslisz, ze te zmiany to po ciazy? tzn ze ciaza je spowodowala? kobiece narzady sa jakos totalnie przez stworce niedopracowane

myslalam, ze gdzies blizej mieszkasz, to bym Cie na to miasto wyciagnela. zapraszam do gdanska w kazdym razie nasze dziewuchy prawie z tego samego dnia, tylko moja 3,5kg ciezsza

No miedzy naszymi gwiazdami tylko 1 dzień różnicy.. no ale 3,5 kg Twoja cięższa to niesprawiedliwe Ale ja podobno jak byłam taka mała to tez taki sucharek byłam. W latach późniejszych minęło i efekty utrzymuja sie do tej pory
A ty z Gdańska jesteś. O kurcze. Oj szalałam tam, kiedyś. Mam dziadków we Wrzeszczu. Zawsze na wakacje wpadam do nich. Wiec pewnie wyskoczyymy razem.
Stary 2011-01-28, 22:02   #2294
yoonka
Rozeznanie

wlasnie byla reklama w tv jakas nowa - vitasteron podnosi potencje kobiety. moze to jakies rozwiazanie dla pop i innych forumowych staruszek? chyba kupie.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
No miedzy naszymi gwiazdami tylko 1 dzień różnicy.. no ale 3,5 kg Twoja cięższa to niesprawiedliwe Ale ja podobno jak byłam taka mała to tez taki sucharek byłam. W latach późniejszych minęło i efekty utrzymuja sie do tej pory
A ty z Gdańska jesteś. O kurcze. Oj szalałam tam, kiedyś. Mam dziadków we Wrzeszczu. Zawsze na wakacje wpadam do nich. Wiec pewnie wyskoczyymy razem.
trzymam za slowo - moj TZ jest z Wrzeszcza, moze sie znacie
Stary 2011-01-28, 22:03   #2295
ice woman
Raczkowanie

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

ice woman Tego właśnie się zawsze obawiam, bo u mnie też rodzinna obciążona. Mam nadzieję że wyniki będa negatywne.
W Chinach podobno nowotwory są na tyle normą że podchodzą do nich jak do grypy, trzeba leczyć, wyleczyć i zapomnieć.[/QUOTE]

aprop Chin to słyszałam kiedyś taki dowcip ze Przychodzi Chińczyk do lekarza i pyta,
- Panie doktorze co mi jest
-Ma Pan raka
- Aha to dobrze wiemy na co leczyć
Głupi ale chyba coś w tym jest.

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
wlasnie byla reklama w tv jakas nowa - vitasteron podnosi potencje kobiety. moze to jakies rozwiazanie dla pop i innych forumowych staruszek? chyba kupie.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

trzymam za slowo - moj TZ jest z Wrzeszcza, moze sie znacie

uuuu nie wykluczam. hahahhaha. różnie bywało. a Ty w jakiej cześci Gdańska?
Stary 2011-01-28, 22:09   #2296
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubię Cię wredna kobieto.

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

ice woman - Ty już lepiej na temat tych znajomości nie pisz bo Yoonka myśli że jest pierwsza i jedyna w życiu TZ-ta

Stary 2011-01-28, 22:12   #2297
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
My chyba powinnyśmy mieć też drugi zamknięty wątek. Bo jednak tutaj to nie o wszystkim można napisać

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

JA o śpiworku nie powiem bo nie używałam. Dla mnie ten wózek to taki do samochodu i do sklepów. NA dwór to mam Maclarena mx3 i X-landera a tam mi się nic nie zwija.
Ja jestem za!!!juz dawno o tym pisałam tylko jakoś odzewu nie było.

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
A dokładnie to w kwestii formalnej

Mam dylemat co upiec na niedzielę tort egipski czy baklavę

i mam jeszcze jeden dylemat czy iść się zdrzemnąć czy nie
obys zawsze miała tylko takie dylematy

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
Oj dziewuchy, dziewuchy widzę że temat dalej ciągniecie :P:P:P

Mi się tam podoba

Jeżeli chodzi o zamknięty wątek to na wizazu się nie da... można się jednak przenieść do klubu. Uczestniczę w takim jednym i uwierzcie bardzo fajnie kameralnie tam jest, każda moze o wszystkim napisać nie bojąc się że nieodpowiednia osoba to przeczyta i da się też przyzwyczaić do niecytowania itp itd Na początek możemy tam założyć wątek i poruszać tematy których nie chcemy wywlekać na forum publicznym Ja jestem na tak Może w końcu ulżę ciekawości POP :P

A żeby być w temacie... to tam jakiś dziwnych miejsc nie mieliśmy zazwyczaj w domu na łóżku.. albo na podłodze

A co do chęci.. to ostatnio w ogóle nie miałam na nic ochoty... ostatnio to jakoś kilka miesięcy.. i można powiedzieć że pewna osoba to zmieniła.:P mam takiego kolege z którym godzinami mogę rozmawiać i to taki flirciarz jest, poruszaliśmy różne dziwne tematy, nieraz tak dziwnie iskrzyło... nadal pisze że tęskni za mną a potem męczyłam tżta bo chętkę miałam

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

I bym zapomniała

http://www.youtube.com/watch?v=LCvPo...eature=related

Oglądnijcie całe, ja się tak uśmiałam W końcu wiem o czym ta piosenka jest hahahahaha
Ferrou juz dawno to słyszałam,super jest

Madzia ja tez mam biedronkę pod nosem i sobie chwale wiele produktów.
ja spałam na łóżku piętrowym w dzieciństwie uwielbiałam je.

Gusinek no to super,że wyniki dobre,mam nadzieję,że z tym jedzeniem tez mu szybko przejdzie.

Ice woman jak to???jejku oby nie to,kiedy masz wyniki?
juz doczytałam,trzymam kciuki bardzo mocno

Mrowak Daniel śpi raz ok 1,5h czasmi zdarza mu się jeszcze jedna drzemka ok 40-60 minut ale nie zawsze

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-01-28 o 22:14
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 22:16   #2298
P0P70
Zakorzenienie

Dziewczyny ja przeciwko Biedronce też nic nie mam. Tylko zastanawiam się co można w niej robić codziennie przez godzinę.

Stary 2011-01-28, 22:18   #2299
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
ice woman, ja mogę zmobilizować kciuki na 3 lutego póki co!!!!

anakazar, to j też musiałabym małą wybudzać z takiej późnawej drzemki

Nie martwi bo na siłe jej nie położe widocznie jej tyle potrzeba

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
AniuP pliz o zaproszenie do klubu i ja muszę to zobaczyć ciekawość mnie normalnie wypala od środka

A łóżko dla moich chłopaków to chcę takie http://allegro.onet.pl/lozko-pietrow...427700351.html
tylko poczekam już do wakacji z zakupemmoże jakaś promocja czy wyprzedaż będzie.
No i na luty to tapicerowane w gościnnym wymieniamwkońcu tz wmówilam że to konieczność(spał kilka dni na nich)Tylko musze iść do mojego producenta i coś logicznego wymyśleć. Bo ja byłam za meblami ze skóry, bo przy chłopakach latwiej z czystością, ale jednak to skóra zawsze zimna, i tak niebardzo jak większość dnia się na tym siedzi. Ale jest nowy materiał, miękki przyjemny w dotyku, a latwy w utrzymaniu czystości jak skóra, i nawet podobnie wygląda

W Chinach podobno nowotwory są na tyle normą że podchodzą do nich jak do grypy, trzeba leczyć, wyleczyć i zapomnieć.
Ja mam dwa skórkowe narożniki i nie sa jakieś bardzo zimne. A lubie skóre własnie za to że można wymyć i tyle raz mi Szymek nawet na jeden nasikał to tylko kałuża na nim była
Stary 2011-01-28, 22:21   #2300
ice woman
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

ice woman - Ty już lepiej na temat tych znajomości nie pisz bo Yoonka myśli że jest pierwsza i jedyna w życiu TZ-ta

hahhaha POP Ty mnie umiesz rozśmieszyć zawsze.
Yoonka to chyba nie znam Twojego Tz. Ale ludzie z Gdańska fajni są. Przynajmniej Ci których poznałam.

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Dziewczyny ja przeciwko Biedronce też nic nie mam. Tylko zastanawiam się co można w niej robić codziennie przez godzinę.

Ja w bierdonce jestem co drugo dzień bo mam ją " za płotem" jak sie u nas mówi ale nic nie przebije mojej mamy bo chodzo tam 3-4 razy dziennie. i zawsze całą siate przyniesie.
Stary 2011-01-28, 22:21   #2301
mloda1989
Zakorzenienie

ice women trzymam kciuki
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 22:23   #2302
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
--

uuuu nie wykluczam. hahahhaha. różnie bywało. a Ty w jakiej cześci Gdańska?
przymorze kiedys, a teraz to wygwizdowo prawie pod pruszczem gdanskim
Cytat:

uwielbiam te Twoje komplementy. nie wiem czemu tak mam ale jak ktos mowi zem wredna, to ja slysze inteligentna

a dzisiaj TZ zgubil obraczke i zaczelam mu wkrecac, ze to znaczy, ze mnie zdradzi i koniec malzenstwa, a ze tesciowa akurat byla u nas, to sie oburzyla, zebym tak nie mowila, ze tak nie wolno, ze glupie zabobony i sie okazalo, ze naprawde jest taki przesad

wpedzacie mnie w kompleksy. takiego mam tz dobrego, a nie dbam o jego potrzeby seksowe (zupelnie jak pop, ale ją tlumaczyc moze sędziwy wiek). musze zakupic te suplementy orgazmiczne

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

ja przez Was ostatnio pierwszy raz poszlam do biedronki! i w sumie sklep jak sklep, nie wiem czemu ludzie tak ja kochaja maly wybor.
Stary 2011-01-28, 22:25   #2303
mloda1989
Zakorzenienie

aniap wlasnie tak mi cos nie gralo z ta tapiecerka w tym wozku... jednak nowy kupujemy xlr tylko jesczze musze go w sklepie oblukac
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 22:26   #2304
ice woman
Raczkowanie

[QUOTE=yoonka;24694285]przymorze kiedys, a teraz to wygwizdowo prawie pod pruszczem gdanskim

hehehe w pruszczu tez mam rodzine.
Stary 2011-01-28, 22:33   #2305
mrowak
Zakorzenienie

PoP, może ona w tej biedronce odpoczywa od nieznośnej nie-synowej

Cytat:
dzieciaki sa rozne, kazde ma inaczej. moja do tego raz spi 1h w sumie w ciagu dnia, a raz 3,5h. nie mam pojecia od czego to zalezy
ja bym szla na spacer po 12 na godzinke i o 13-14 kladla spac na 1,5h. moja taki ma rozklad wlasnie. rano ok 10 spi godzine, a wstaje 7:30
Tobie się udaje tak ją "położyć spać" o określonej porze? Bo u nas to jest tak, że jak widzimy ze spiąca to kładziemy, ale nie próbowałam na zasadzie "jest pora drzemki-to spróbujemy"...nie wiem czy kumasz o co mi chodzi, bo ja ostatnio mało logicznie piszę

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
ale nic nie przebije mojej mamy bo chodzo tam 3-4 razy dziennie. i zawsze całą siate przyniesie.
oho i PoPowa nie-teściowa zdyskwalifikowana:brzydal :

Cytat:
wpedzacie mnie w kompleksy. takiego mam tz dobrego, a nie dbam o jego potrzeby seksowe (zupelnie jak pop, ale ją tlumaczyc moze sędziwy wiek). musze zakupic te suplementy orgazmiczne

.
ałłłłaaaaaa, no i się doigrała nasza zmurszała staruszka
Stary 2011-01-28, 22:33   #2306
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam te Twoje komplementy. nie wiem czemu tak mam ale jak ktos mowi zem wredna, to ja slysze inteligentna

Ja Ciebie po prostu NIENAWIDZĘ. Spotkamy się kiedyś to rozbujam tę moją starą nogę i kopnę Cię w to Twoje grube dupsko.

PS. Złośliwość jest oznaką inteligencji

Stary 2011-01-28, 22:34   #2307
ice woman
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
ice women trzymam kciuki
Jejku Ciebie dziewczyno to tez dłuuugo nie było. Powiedz mi ten Twój Dawidek dalej ma tyle włosów? I te hiszpańskie usta? Wrzuciłabyś jakieś zdjęcie. Jak był taki malutki to sie w nim zakochałam. Idealny zięć by z niego był

Dziękuje wszystkim za kciuki. Przydadzą się. Kochane jesteście.
Stary 2011-01-28, 22:36   #2308
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
ałłłłaaaaaa, no i się doigrała nasza zmurszała staruszka
Trochę sił wykrzeszę na jeszcze jedno dupsko

Stary 2011-01-28, 22:40   #2309
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
PoP, może ona w tej biedronce odpoczywa od nieznośnej nie-synowej

Tobie się udaje tak ją "położyć spać" o określonej porze? Bo u nas to jest tak, że jak widzimy ze spiąca to kładziemy, ale nie próbowałam na zasadzie "jest pora drzemki-to spróbujemy"...nie wiem czy kumasz o co mi chodzi, bo ja ostatnio mało logicznie piszę
kumam, ona sie robi spiaca wlasnie tak 1,5h po obiadku. kladziemy jak spiaca, na sile sie nie da uspic (a przydaloby sie czasami)

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Ja Ciebie po prostu NIENAWIDZĘ. Spotkamy się kiedyś to rozbujam tę moją starą nogę i kopnę Cię w to Twoje grube dupsko.

PS. Złośliwość jest oznaką inteligencji
zapraszam, moja inteligentna zgrabna pupka jest zawsze gotowa na takie przyjemnosci przynajmniej sobie nie polamiesz na miekkim
Stary 2011-01-28, 22:42   #2310
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę sił wykrzeszę na jeszcze jedno dupsko

o o o-zmurszała, a jak się obudziła od razu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości