Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-28, 18:55   #481
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

stokrotka dziękuję bardzooo

atomufka dziękuję, no podobny w końcu się wydało że to jednak jego dziecko hahahahaha więc podobny

Madzialenka buhahaha pudelka? no nie... jaki poziom prezentujesz Lansik się czyta buhahahah
dziękuje za ciepłe słowa ;D

*Agatek* mam nadzieję że nie polecisz... bo przecież szef ci obiecał..

myszka_maj dziękuję bardzo, a co u was?

a ja dostałam dzisiaj zaproszenie z wydawnictwa Juka - robią spotkanie o doświadczeniach i eksperymentach w szkole i przedszkolu no i zapisuję się i idę a co w końcu to mój konik
spotkanie będzie prowadził Wiktor Niedzicki ten co prowadził Laboratorium - program o doświadczeniach w telewizji
no i nie dość że za darmo, może się czegoś ciekawego o eksperymentach dowiem to jeszcze zaświadczenie dostanę i plansze edukacyjną
Katunia idziesz? spotkanie jest w Katowicach 8 lutego, mogę ci dać namiary itd...
Stary 2011-01-28, 18:55   #482
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
anika bo welurowych sie nie prasuje
to bez prasowania to wcale mi sie po praniu nie podobają sa takie poczochrane a nei takie mięciutkie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:56   #483
Ana***
Zakorzenienie

Jestem po teście, zobaczymy co wyjdzie, bo w sumie facet nas zaskoczył
A jutro na 8, ale na szczęście dość krótko a potem miesięczna przerwa i pisanie pracki

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej
fajne butki, ja kupiłam w deichmanie podobne na sezon zimowy, tylko, ze bardziej płaskie. Ale mam nadzieję, ze uda mi się już w przyszły sezon zmieścić nogę w długie kozaki
Ja właśnie lubię jak nie są zupełnie płaskie, tylko ciut wyższe a wysokie kozaki mam

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
j
co do tej wody to własnei kurna jest problem bo nie moge pic wody mineralnej po wypiciu kilku łyków mam normalnie zgage!!
pije soki ale to zas cukier
Aniczko a może woda przegotowana? a jak nie sama to może z dodatkiem cytryny?
Naprawdę woda jest najbardziej przyswajalna przez organizm... a Tobie chyba jest bardzo potrzebna
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:58   #484
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
to bez prasowania to wcale mi sie po praniu nie podobają sa takie poczochrane a nei takie mięciutkie
ja welurowe prasuje
Stary 2011-01-28, 19:27   #485
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
stokrotka dziękuję bardzooo

atomufka dziękuję, no podobny w końcu się wydało że to jednak jego dziecko hahahahaha więc podobny

Madzialenka buhahaha pudelka? no nie... jaki poziom prezentujesz Lansik się czyta buhahahah

*Agatek* mam nadzieję że nie polecisz... bo przecież szef ci obiecał..

myszka_maj dziękuję bardzo, a co u was?

a ja dostałam dzisiaj zaproszenie z wydawnictwa Juka - robią spotkanie o doświadczeniach i eksperymentach w szkole i przedszkolu no i zapisuję się i idę a co w końcu to mój konik
spotkanie będzie prowadził Wiktor Niedzicki ten co prowadził Laboratorium - program o doświadczeniach w telewizji
no i nie dość że za darmo, może się czegoś ciekawego o eksperymentach dowiem to jeszcze zaświadczenie dostanę i plansze edukacyjną
Katunia idziesz? spotkanie jest w Katowicach 8 lutego, mogę ci dać namiary itd...
hehe

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 19:31   #486
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia zaraz idę do k. i wszystko Wam opiszę. Wcześniej nie dałam rady, bo mąż wrócił i musiałam się wygadać. Potem zakupy i już mi lepiej mam piwo i popcorn hehe

aaa właśnie patrzyłam na te tabletki do zmywarki i w Lidlu są one po 17 zł za 40 sztuk, a calgonit wszystko w 1 na all po 45 zł za 100 sztuk. Więc w sumie cenowo podobne i znowu mam dylemat

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
oj biedny ten Twój mężulek
nie pisz tak, bo jak przeczyta to się jeszcze mi zbuntuje

Cytat:
kuuurde.... i znowu nie jestem trendy ech... podwójny zawód dziś mnie spotkał

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 19:48   #487
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gucia zaraz idę do k. i wszystko Wam opiszę. Wcześniej nie dałam rady, bo mąż wrócił i musiałam się wygadać. Potem zakupy i już mi lepiej mam piwo i popcorn hehe

aaa właśnie patrzyłam na te tabletki do zmywarki i w Lidlu są one po 17 zł za 40 sztuk, a calgonit wszystko w 1 na all po 45 zł za 100 sztuk. Więc w sumie cenowo podobne i znowu mam dylemat

Dobrze, że lepiej się czujesz My też na dzisiaj mamy piwko ale di tego paluszki

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 19:58   #488
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

hehe nadal mi go żal a dlaczego on dotąd zmywał?;> a Ty co robiłaś w tym czasie?

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
o zaraz otworze winko

Madzia ja bym wzięła te lidlowe na początek.Dla mnie 45 zł za tabletki to kosmos ja właśnie tak patrzę do szafki i widzę ,że te tabletki które mamy to kupiłam chyba z 3 miesiące temu ,takie 40 starczy Ci na bardzo długo.Ja włączam zmywarkę raz na 2-3 dni

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-01-28 o 20:01
Stary 2011-01-28, 20:04   #489
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
my juz paluszki wyjedliśmy

Cytat:
hehe nadal mi go żal a dlaczego on dotąd zmywał?;> a Ty co robiłaś w tym czasie?

o zaraz otworze winko

Madzia ja bym wzięła te lidlowe na początek.Dla mnie 45 zł za tabletki to kosmos ja właśnie tak patrzę do szafki i widzę ,że te tabletki które mamy to kupiłam chyba z 3 miesiące temu ,takie 40 starczy Ci na bardzo długo.Ja włączam zmywarkę raz na 2-3 dni
Może i masz rację skoro je polecacie

co ja robiłam jak on zmywał?? albo siedziałam i z nim gadałam albo byłam z Wami on wierdzi, że zmywa dokładniej i woli sam zmywać niż po mnie poprawiać tak samo z odkurzaniem. eee nie ma sprawy, jak dla mnie

Stary 2011-01-28, 20:25   #490
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

jaaaaa ale bym chciala!!
koniecznie napisz wiecej, gdzie, kiedy ? gdzie w necie jest o tym napisane ? Jak Ty dostalas zaproszenie ?

anika - ja welurowe normalnie piore a zeby byly takie fajne mieciutki to po prostu pracuje je na lewej stronie! mam duzo welurkowych i sa nadal w dobrym stanie po wielu praniach.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:27   #491
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta zazdroszczę tego szkolenia

Stary 2011-01-28, 21:08   #492
india83
Zakorzenienie

Cytat:
india na pewno się doczekacie schodów .My nie mieliśmy wyjścia ,inaczej musiałabym śmigać po drabiniejak na razie schody są najdroższą częścią mieszkania Tato mi mówił,że wszyscy którzy przychodzą to mówią ,że bardzo stylowo się urządzamy
no bo stylowo, stad te opinie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ojjj może jesteś przemęczona? gorąca kąpiel z pianą? małe spa w domu? jakaś maseczka? może miły wieczór z mężem, choćby wypad do kina?

Idę czytać dobranoc!
przemeczona na pewno, a goraca kapiel by sie przydała niestety brak wanny

Cytat:
hahahahahaahah czytasz w nim jak w otwartej książce

w ddtvn właśnie powiedzieli że najbardziej modna fryzura dziś to taka z 15 cm odrostem i gwiazdy sobie ją u fryzjera nawet robią buhahaha
ehssss no nic..

aaaa bo znowu zapomne Rybulko chciałam Ci powiedzieć że Pat od 3 dni non stop pomyka z jęzorem na wierzchu buhahaha jak mi się Miłek skojarzył
15cm?? kurde ok. 10 mi jeszcze brakuje

Cytat:
[/COLOR]Dziś miałam dziwny sen. Bardzo realny. W wypadku samochodowym zginęła męża siostra. ta młodsza, co ją ze studiów wywalili. Sniło mi się, że to się stało pod koniec moich ferii czyli a jakiś miesiąc. Wszystko było takie realne. Dziś wchodzę na nk a tu mi wyskakuje, że ona dziś ma urodziny, o czym zapomniałam z TZ. hm.... dziwne....

aaa i jeszcze miałam we śnie motyw z gumą do żucia. Chcesz sie pozbyć gumy z buzi ale sie nie da, non stop ją wyciągasz a jej nie ubywa, to coś jak nieskończone bieganie po schodach, gdy nie możesz dobiec na górę wrrrr jak ja tego nie lubię
dobrze, ze to tylko sen. choc ta druga czesc pewnie bardzo cie wymeczyła... ja z guma nigdy nie mialam, najczesciej nie moge biegac lub krzyczec

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
No to żeby Ktosia przeżyła wklejam mieszkanko Lilki
jedno z 30 listopada a drugie z dzisiaj.
A powiedzcie mi czy te zdjęcia są dobre, tzn czy da się coś zobaczyć na nic poza krateczkami?? Bo mi się takie badziewne wyświetlają

Marta a marina śpiewa jeszcze no i grała w 39.5 córkę Darka z Kanady, czy jakoś tak
o jakie cudne mieszkanko

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
hahaha dobrze zrobiłaś, bo by jeszcze synka nie chciał ubierać w dziewczęce ciuchy hahah

A ja jeszcze chciałam się pochwalić, że jednak kupiłam dzisiaj te kozaki ze skóry i jest mega zadowolona bardzo mi się podobają są co prawda luźne, no ale cóż na mnie trudno znaleźć ciasne a te mi się baardzo spodobały za 209 zł a kosztowały 269,99zł

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

A no właśnie dziewczynkę w niebieskie pasuje ubrać, ale jakby wyglądał chłopiec w różowym? co najmniej dziwnie... i na bank wszyscy by myśleli, że to córka
bardzo ładne i wygladaja na wygodne

Cytat:
No i tak najlepiej!

dobre to o teściowej

Jeśli Ci się zbiera woda to faktycznie mogłaś spokojnie 2 kg w tydzień przybrać.

A bo irlandczycy są zacofani....
Agnes a jak tam u Was sytuacja z pracą?Nie przeraża Was to co tutaj się dzieje?

stokrotka dzięki
anika ja bez ciązy, a niestety zdarzaja mi sie problemy z nerkami w jeden dzien przybrałam 6kg - woda mi sie zatrzymała w organizmie, wiec lepiej tych spraw pilnowac

Ale mam doła... moj ojciec sie upil i jak zwykle robi mi awantury, TZ w pracy na noc wiec musze go teraz wysłuchiwac. czasem ma sie dosc!!
Mam ochote się wyprowadzić choćby jutro

Takw ogole moj mąz kupił dzis kino domowe, coprawda dałam na to przyzwolenie, ale nie jestem pewna tej decyzji...
on ma bzika na punkcie sprzetu i nie chcialam mu robic przykrosci, ze znowu nic nie moze a tym bardziej, ze jutro ma urodziny
Stary 2011-01-28, 21:28   #493
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
my juz paluszki wyjedliśmy

Może i masz rację skoro je polecacie

co ja robiłam jak on zmywał?? albo siedziałam i z nim gadałam albo byłam z Wami on wierdzi, że zmywa dokładniej i woli sam zmywać niż po mnie poprawiać tak samo z odkurzaniem. eee nie ma sprawy, jak dla mnie
oj Madzia przyznaj się ,że jesteś leniuszkiem żartuję oczywiście

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no bo stylowo, stad te opinie

przemeczona na pewno, a goraca kapiel by sie przydała niestety brak wanny

15cm?? kurde ok. 10 mi jeszcze brakuje

dobrze, ze to tylko sen. choc ta druga czesc pewnie bardzo cie wymeczyła... ja z guma nigdy nie mialam, najczesciej nie moge biegac lub krzyczec

o jakie cudne mieszkanko

bardzo ładne i wygladaja na wygodne

anika ja bez ciązy, a niestety zdarzaja mi sie problemy z nerkami w jeden dzien przybrałam 6kg - woda mi sie zatrzymała w organizmie, wiec lepiej tych spraw pilnowac

Ale mam doła... moj ojciec sie upil i jak zwykle robi mi awantury, TZ w pracy na noc wiec musze go teraz wysłuchiwac. czasem ma sie dosc!!

Takw ogole moj mąz kupił dzis kino domowe, coprawda dałam na to przyzwolenie, ale nie jestem pewna tej decyzji...
on ma bzika na punkcie sprzetu i nie chcialam mu robic przykrosci, ze znowu nic nie moze a tym bardziej, ze jutro ma urodziny
Widzę ,że Twój tż też lubi gadżety mój kupił kino domowe jakieś dwa lata temu i też na początku mówiłam po co to nam,a teraz fajnie się ogląda i słucha więc na pewno będziesz zadowolona!

szafa

Stary 2011-01-28, 21:53   #494
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
SAMBA polecam ubezpieczenie naprawdę, bynajmniej w razie w nie zostaniecie na lodzie.... a syt. z autem zabawna ja ostatnio łapię się na tym że otwieram wsiadam przesuwam fotel zapinam pasy chce uruchomić silnik..... a kluczyki w drzwiach po tamtej stronie

Scio tak tylko orientacyjnie pytam, ja się strasznie boję wad zgryzu bo my genetycznie jesteśmy obciążeni przerwą między jedynkami moja babcia miała mój tata moja siostra i ja, a jak byłam z Patem u neurlologopedy to powiedziała że ma grube wędzidełko i będzie miał przerwę ale jakoś jej to nie dziwi bo jest to w 75% dziedziczne więc jeśli rodzic ma a ona widzi że ja mam to syn w 75% też będzie miał.. więc przerwa u niego mi starczy nie chce innych powykrzywiań itd...

*Agatek* gratulacje oby z całą resztą było równie dobrze

india wiesz co mi na początku brutalnością bękarty nie podeszły hmm może nie brutalnością a epatowaniem krwią, ale w ogólnym rozrachunku cholernie mi się podobał...

atomufka rewelacyjne schody pierwszy raz widzę taki kolor BOSKIE

Gucia

Sysunia miłego czytania

kasiaher ja nie czytałam

ja to kiedyś wyciełam niezly numer... az nie wiem czy warto się publicznie przyznawac hehe ale co mi tam wiec tak mamy dwa samochody...clio i corse... no i corsa zazwyczaj jezdze ja... i pewnego pieknego dnia bylismy sobie w bielsku clio i rozladowal nam sie do zera akumulator, nic na to nie wskazywalo ze sie rozladuje bo dzialal dobrze i to bylo w pazdzierniku chyba wiec bylo stosunkowo cieplo... no i potem minelo pare dni, moj maz byl gdzies corsa i nastepnego dnia chce jechac do pracy a tu sie okazalo ze nie mam dokumentow od corsy... wiec wzielam dokumenty i kluczyki od clio i z sercem na ramieniu poszlam do auta bo nie wiedzialam czy go w ogole odpale... wzielam tez na wszelki wypadek klucze od corsy, bo jakbym nie odpalila clio to bym pojechala bez dokumentow (inaczej bym nie zdazyla do pracy)... no ale odpalilam... posiedzialam w pracy i przyszla pora zeby jechac do domu, lalo strasznie, lece z sercem na ramieniu do samochodu, probuje otworzyc a centalny zamek ani drgnie... probuje otworzyc z kluczyka, ale moj maz nie uzywal w ogole zamkow i mowil mi ze trzeba sie niezle nasilowac zeby otworzyc i ze on ma na to sposob... ale ja nie umialam otworzyc, co mnie specjalnie nie zdziwilo, skoro mi mowil ze sa z tym trudnosci... to ze centralny nie dziala wskazywalo mi na to ze akumulator sie rozladowal... wiec dzwonie do meza... moj maz musial przyjechac corsa (w ogole wchodzil do niej przez bagaznik, bo mialam tylko 1 pilot od centralnego zamka i jakos tak wykombinowal zeby nie wylo), ja w ogole zla bo musialam czekac ponad pol godziny, maz zajezdza, ja juz zalatwilam od chlopakow kable, a tu wyciagam kluczyki naciskam i bach wszystko super sie otwarlo okazalo sie ze probowalam otworzyc clio kluczykami do corsy ale to wiem tylko ja i moj maz.... chlopakom z pracy ktorzy znali historie nawciskalam kity ze chyba cos z pilotem bylo nie tak i ze maz mial zapasowy i on zadzialal przeciez sie nie przyznam ze jestem blondynka

co do szpary w zebach to niestety tez mam ten problem ;/ tzn mialam... nie mialam w ogole zawiazkow dwojek... wiec mialam szpare miedzy jedynkami i miedzy jedynkami i trojkami... nosilam aparat przez ladnych pare lat, a potem wszczepili mi implanty... koszt jakies 10 tys zlotych...masakra... niestety przy tych aparatach i cudowaniu bardzo ucierpialy inne zeby bo na prawde dlugo mialam ten aparat... mam nadzieje ze dziecko odziedziczy zabki po tatusiu i nie bedzie musialo przerabiac tego co ja... ja mialam wielkie kompleksy z tego powodu...

co do ubezpieczenia dziekuje za rady chyba ubezpiecze nas... odkladac to ja staram sie odkladac wiecej niz te 120 zl miesiecznie, ale teraz odkladam glownie na dom i budowe... a poza tym nawet jak bede odkladac te 120 zl na miesiac a np za rok umre to moj maz bedzie mial ok 1500 zl a tak to dostanie jakies 100000 albo cos kolo tego takze ja nigdy tyle nie uzbieram
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 22:09   #495
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
ale w Irlandii czy w Polsce?

w Anglii

Cytat:
cześć

Dziś juz piątek, znowu mi tydzień szybko minął.

Atomufka śliczne schody

Ana nie ma co się bać, generalnie to w trakcie roku szkolnego nie ma tak dużo papierologii

Gucia dziękuję bardzo za wiadomość. Właśnie wczoraj widziałam jak każdy n-el miał do dziennika włożoną kartę do uzupełnienia, to pewnie to, o czym pisałaś W takim razie się przygotuję z ogólnych informacji o klasie + ten mój raport z realizacji planu rozwoju zawodowego

Kasiu Trzymam kciuki za pisanie pracy.

Agatka miło CIę TZ "zaskoczył"

Sliweńko wczoraj w końcu zamówiliśmy zmywarkę w electroworld http://www.electroworld.pl/ we wtorek teściu po nią jedzie.
eh ja mam od nich toster, czajnik, szczoteczkę elektryczną, mamy opiekacz,laptopa i telefon, myszki do komputerów, kamerke do kompa, młynek elektryczny, ekspres, zmywarkę, lodówkę, pralkę, teściowej suszarka i lokówka więc chyba domyślasz się dlaczego mam od nich tyle rzeczy tylko pamiętaj czekaj na maila że jest do odbioru no i płatność gotówką najlepiej bo przy zamówieniach internetowych płatność kartą jest 2% prowizji och zapomniałam jeszcze mamy nawigację tam kupioną ile kasy u nich zostawiłam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 22:09   #496
Maja102
Zakorzenienie

pornopolka
Stary 2011-01-28, 22:11   #497
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja to kiedyś wyciełam niezly numer... az nie wiem czy warto się publicznie przyznawac hehe ale co mi tam wiec tak mamy dwa samochody...clio i corse... no i corsa zazwyczaj jezdze ja... i pewnego pieknego dnia bylismy sobie w bielsku clio i rozladowal nam sie do zera akumulator, nic na to nie wskazywalo ze sie rozladuje bo dzialal dobrze i to bylo w pazdzierniku chyba wiec bylo stosunkowo cieplo... no i potem minelo pare dni, moj maz byl gdzies corsa i nastepnego dnia chce jechac do pracy a tu sie okazalo ze nie mam dokumentow od corsy... wiec wzielam dokumenty i kluczyki od clio i z sercem na ramieniu poszlam do auta bo nie wiedzialam czy go w ogole odpale... wzielam tez na wszelki wypadek klucze od corsy, bo jakbym nie odpalila clio to bym pojechala bez dokumentow (inaczej bym nie zdazyla do pracy)... no ale odpalilam... posiedzialam w pracy i przyszla pora zeby jechac do domu, lalo strasznie, lece z sercem na ramieniu do samochodu, probuje otworzyc a centalny zamek ani drgnie... probuje otworzyc z kluczyka, ale moj maz nie uzywal w ogole zamkow i mowil mi ze trzeba sie niezle nasilowac zeby otworzyc i ze on ma na to sposob... ale ja nie umialam otworzyc, co mnie specjalnie nie zdziwilo, skoro mi mowil ze sa z tym trudnosci... to ze centralny nie dziala wskazywalo mi na to ze akumulator sie rozladowal... wiec dzwonie do meza... moj maz musial przyjechac corsa (w ogole wchodzil do niej przez bagaznik, bo mialam tylko 1 pilot od centralnego zamka i jakos tak wykombinowal zeby nie wylo), ja w ogole zla bo musialam czekac ponad pol godziny, maz zajezdza, ja juz zalatwilam od chlopakow kable, a tu wyciagam kluczyki naciskam i bach wszystko super sie otwarlo okazalo sie ze probowalam otworzyc clio kluczykami do corsy ale to wiem tylko ja i moj maz.... chlopakom z pracy ktorzy znali historie nawciskalam kity ze chyba cos z pilotem bylo nie tak i ze maz mial zapasowy i on zadzialal przeciez sie nie przyznam ze jestem blondynka

co do szpary w zebach to niestety tez mam ten problem ;/ tzn mialam... nie mialam w ogole zawiazkow dwojek... wiec mialam szpare miedzy jedynkami i miedzy jedynkami i trojkami... nosilam aparat przez ladnych pare lat, a potem wszczepili mi implanty... koszt jakies 10 tys zlotych...masakra... niestety przy tych aparatach i cudowaniu bardzo ucierpialy inne zeby bo na prawde dlugo mialam ten aparat... mam nadzieje ze dziecko odziedziczy zabki po tatusiu i nie bedzie musialo przerabiac tego co ja... ja mialam wielkie kompleksy z tego powodu...

co do ubezpieczenia dziekuje za rady chyba ubezpiecze nas... odkladac to ja staram sie odkladac wiecej niz te 120 zl miesiecznie, ale teraz odkladam glownie na dom i budowe... a poza tym nawet jak bede odkladac te 120 zl na miesiac a np za rok umre to moj maz bedzie mial ok 1500 zl a tak to dostanie jakies 100000 albo cos kolo tego takze ja nigdy tyle nie uzbieram
ja też nie mam zawiązki ale jednej dwójki i 3 lata temu wyrosła mi ósemka i zaczęła przesuwać zęby więc trochę zmniejszyła szpare

Madzialenka co do tabletek to ja znalazłam za 28,99zł w tesco dwa opakowania po 30szt czyli razem 60szt. classic finish teraz jest promocja w rossmanie ale all in one za 29,99zł 54szt. jeśli masz opcje w zmyware 3 w 1 a sól i nabłyszczacz kupiłam w rossmanie razem wyszło 16zł a za tyle to z finisha jest sam nabłyszczacz malutki

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-01-28 o 22:16
Stary 2011-01-28, 23:32   #498
iwka28
Wtajemniczenie

Hej Wszyscy pewnie śpią

Bardzo się cieszę że w końcu nadszedł weekendzik - jutro (w sumie dzisiaj) jedziemy na kręgle ze znajomymi, tak dawno nie grałam, że mam nadzieję nie trafić kogoś kulą

Cytat:
Iwka (nie) dziękuję

aaa wiesz, wczoraj moi znajomi z HOlandii pisali, że w końcu im sie udała dostać mieszkanie socjalne. 2 lata byli zarejestrowani i tam w coś klikali aby je zdobyć. I przyznali im w Noorwijku (tam gdzie ja mieszkałam) 500 m od morza w domku 5 pokoi (na dole salon, wąskie schody i na górze 4 sypialnie) 90 m2 + ogródek. Za tydzień przeprowadzka, tylko lekki remont ich czeka. Ty też jesteś w czymś takim zarejestrowana??
Cytat:
Tutaj jest podobnie ,żłobek ok 1000 euro,ale dotacji nie ma....

wow jak milutko,ciekawe jak długo pracują w Holandii.
Dziewczyny, te mieszkania socjalne są dla osób o nie za wysokich dochodach, to jest coś jak nasz TBS (nie ma się prawa własności, wynajmuje się od gminy wg niższej stawki niż rynkowa), są przy każdym mieszkaniu podane przedziały ile może wynosić dochód na rodzinę (jest min, i max, nie ma tak że się nie ma dochodów bo się leży na kanapie cały dzień i się dostaje mieszkanie za darmo - bardzo mi sie to podoba, gmina kalkuluje ile będzie wynosił czynsz, opłaty plus dolicza kwotę "na życie" i jak się tego nie zarabia to się mieszkania nie dostaje). Poza tym w Hadze te mieszkania socjalne są najczęściej w takich dzielnicach że strach i do tego zdewastowane. W dużych miastach czeka się po kilka/kilkanaście lat, a żeby się zapisać trzeba mieszkać na terenie gminy gdzie się aplikuje.
Jak wzrosną dochody albo kupi się swoje mieszkanie - przydzielone trzeba oddać.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a bo podpalaczka ma dość kiepskie recenzje - na tyle, że nawet nie chce mi się jej czytać
Ale już na przykład Misery, Lśnienie, Cmętarz Zwieżąt, Ręka Mistrza - miodzio

A teraz czytam najnowszą "pod Kopułą" - i jak na razie po 100 stronach takie sobie
Hehhehe ja na 99

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja mam to samo

Zabciu u nas nie ma takich zajęć. Zaie

|Rosi mam to samo czytam książki, a potem zapominam tytuły

Z Kinga bardzo podobał mi się Wielki Marsz pisany jeszcze pod pseudonimem Bachmann (czy jakoś tak)
To była pierwsza książka Kinga jaką przeczytałam i...tak się zaczęła moja przygoda z nim.
Lubię jego książki, jedne są lepsze drugie gorsze, ale dobrze mi się je czyta.

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-01-28 o 23:55
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 03:36   #499
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do mam dziewczynek - czy istnieją ciuszki dla córeczki w kolorze innym niż różowy? Bo przglądam sobie właśnie allegro i jestem przerażona tym cukierkowo-lukierkowym, mdłym do granic zestawem kolorów Czemu wszystko musi byc takie "słitaśne"? Ciuszki dla chłopców są w róznych kolorach, w świetnych fasonach, a dla dziewczynek mam wrażenie, ze wszystko na jedno kopyto. A gdyby się okazało, że będziemy mieć córeczkę, to ja nie wiem w co ją ubiorę, bo na ten róż mnie odrzuca po prostu...
u nas jest pelno roznych kolorow dla dziewczynek
zolte , zielone , pomaranczowe , turkosowe ahhh piekne sa te ciuszki

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

A'propos zblizajacych sie walentynek mam dla was proopzycje prezentow dla swoich tz-tow

http://allegro.pl/gaciorek-ocieplacz...414634609.html
http://allegro.pl/promocja-stroj-bor...413985517.html
hahaha dobre

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 07:47   #500
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
jaaaaa ale bym chciala!!
koniecznie napisz wiecej, gdzie, kiedy ? gdzie w necie jest o tym napisane ? Jak Ty dostalas zaproszenie ?
jako że miałam ich podręczniki to dostaje od nich różne rzeczy no i teraz dostałam zaproszenie na te spotkanie,
teoretycznie wiesz to może być kompletna kicha, aleee jak nie pójdziemy to się nie przekonamy - 8 lutego od 16 do 18.30 Kinoteatr Rialto w Katowicach i tak mogę ci na pw wysłać gdzie masz zadzwonić i co powiedzieć żeby się zapisać - bo nie wymagają przy wejściu zaproszeń, ale jak na wejściu będziesz miała naklejkę która dołączyli do zaproszenia to dostaniesz cytuję "wielkoformatową planszę edukacyjną" pewno jakiś plakat, więc pomyśl czy chcesz iść jak tak to ja ci wyślę pocztą tę naklejkę bo w każdym zaproszeniu są dwie,

Cytat:
Marta zazdroszczę tego szkolenia
one są w rożnych miastach organizowane popytaj posprawdzaj na stronie może u was gdzieś też

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

ehssss przytulam....
już niedługo się wyprowadzisz...
a kino domowe, cóż faceci mają takiego hopla mój tż mnie męczy o jakieś wypaśne głośniki ale cóż zrobić póki co nas nie stać...

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
mój kolega 2 razy otwierał auto i się nie dało i się po 20 minutach zwykle orientował że to nie jego.. :
a co do przerwy m-dzy jedynkami to ja też miałam z tego powodu kompleksy ale mój mąż mnie skutecznie wyleczył dla niego mam najpiękniejszy uśmiech "zalotny" buhahaha ważne że jemu się podobam

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-29 o 07:51
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 08:23   #501
kliwia
Zakorzenienie

anika podczas nszenia welur sie prostuje
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 08:40   #502
śliweńka
Zakorzenienie

ja już wstałam będziemy śniadanko jeść

z mamą rozmawiałam na temat męża koleżanki co zmarł ponoć jego mama po pogrzebie biegała z krzyżem po polach i go szukała

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-01-29, 09:05   #503
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Mąż dziś nie poszedł do pracy. ja za to mam pracowity weekend - papierologia do pracy Na 14 jedziemy na obiad do teściowej a jutro na obiad do moich rodziców i znowu nie trzeba nic gotować

India współczuję bardzo

Atomufka tak, tak jestem leniuszkiem

Śliweńko to rozumiem, że polecasz ten sklep?? Płacimy oczywiście gotówką. Akurat zapłacimy bonami wszystkimi (370zł) + reszta kasą, to się bonów pozbędziemy

Samba nasza zmywarka ma funkcję że podobno te multi tabsy rozpuszcza. Na fajną promocję trafiłaś

Stary 2011-01-29, 09:06   #504
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 09:15   #505
stokrotka24
Zakorzenienie

HEJ
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
łączę sie w bólu, ja do 14, a potem kładzenie gładzi mnie czeka, czyli pracowity weekend. Jutro za to śpię do oporu i lenię się w łóżku, szkoda, ze sama bo mężuś będzie w pracy

śliweńko strata ogromna jest pewnie dla całej rodziny, niektórzy z tego bólu robią różne rzeczy. Aż przykro normalnie

india już niedługo na swoje idziecie tak więc zaciśnij zęby

samaba niezły numer z autem zrobiłaś

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 09:20   #506
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
a to i tak króciutko, szybko zleci

dużo masz ludzi w soboty??

ja już posprzątałam mieszkanie jeszcze tylko umyć podłogi ale to już mąż jak wróci

no i mogę się lenić
Stary 2011-01-29, 09:23   #507
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
a to i tak króciutko, szybko zleci

dużo masz ludzi w soboty??

ja już posprzątałam mieszkanie jeszcze tylko umyć podłogi ale to już mąż jak wróci

no i mogę się lenić
ale ci dobrze

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 09:29   #508
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Hej Wszyscy pewnie śpią

Bardzo się cieszę że w końcu nadszedł weekendzik - jutro (w sumie dzisiaj) jedziemy na kręgle ze znajomymi, tak dawno nie grałam, że mam nadzieję nie trafić kogoś kulą

Dziewczyny, te mieszkania socjalne są dla osób o nie za wysokich dochodach, to jest coś jak nasz TBS (nie ma się prawa własności, wynajmuje się od gminy wg niższej stawki niż rynkowa), są przy każdym mieszkaniu podane przedziały ile może wynosić dochód na rodzinę (jest min, i max, nie ma tak że się nie ma dochodów bo się leży na kanapie cały dzień i się dostaje mieszkanie za darmo - bardzo mi sie to podoba, gmina kalkuluje ile będzie wynosił czynsz, opłaty plus dolicza kwotę "na życie" i jak się tego nie zarabia to się mieszkania nie dostaje). Poza tym w Hadze te mieszkania socjalne są najczęściej w takich dzielnicach że strach i do tego zdewastowane. W dużych miastach czeka się po kilka/kilkanaście lat, a żeby się zapisać trzeba mieszkać na terenie gminy gdzie się aplikuje.
Jak wzrosną dochody albo kupi się swoje mieszkanie - przydzielone trzeba oddać.

Hehhehe ja na 99

To była pierwsza książka Kinga jaką przeczytałam i...tak się zaczęła moja przygoda z nim.
Lubię jego książki, jedne są lepsze drugie gorsze, ale dobrze mi się je czyta.
No tak właśnie myślałam,że to nie taka prosta sprawa z tymi mieszkaniami.Jak zresztą wszędzie
Cytat:
jako że miałam ich podręczniki to dostaje od nich różne rzeczy no i teraz dostałam zaproszenie na te spotkanie,
teoretycznie wiesz to może być kompletna kicha, aleee jak nie pójdziemy to się nie przekonamy - 8 lutego od 16 do 18.30 Kinoteatr Rialto w Katowicach i tak mogę ci na pw wysłać gdzie masz zadzwonić i co powiedzieć żeby się zapisać - bo nie wymagają przy wejściu zaproszeń, ale jak na wejściu będziesz miała naklejkę która dołączyli do zaproszenia to dostaniesz cytuję "wielkoformatową planszę edukacyjną" pewno jakiś plakat, więc pomyśl czy chcesz iść jak tak to ja ci wyślę pocztą tę naklejkę bo w każdym zaproszeniu są dwie,

one są w rożnych miastach organizowane popytaj posprawdzaj na stronie może u was gdzieś też

ehssss przytulam....
już niedługo się wyprowadzisz...
a kino domowe, cóż faceci mają takiego hopla mój tż mnie męczy o jakieś wypaśne głośniki ale cóż zrobić póki co nas nie stać...

mój kolega 2 razy otwierał auto i się nie dało i się po 20 minutach zwykle orientował że to nie jego.. :
a co do przerwy m-dzy jedynkami to ja też miałam z tego powodu kompleksy ale mój mąż mnie skutecznie wyleczył dla niego mam najpiękniejszy uśmiech "zalotny" buhahaha ważne że jemu się podobam
Marta Ty i kompleksy a nie myślałaś o aparacie?choć pewnie teraz już jesteś przyzwyczajona.Mnie się zawsze podobały takie przerwy między jedynkami

Cytat:
Treść usunięta
Szybko minie rosi.

Cytat:
Cześć

Mąż dziś nie poszedł do pracy. ja za to mam pracowity weekend - papierologia do pracy Na 14 jedziemy na obiad do teściowej a jutro na obiad do moich rodziców i znowu nie trzeba nic gotować

India współczuję bardzo

Atomufka tak, tak jestem leniuszkiem

Śliweńko to rozumiem, że polecasz ten sklep?? Płacimy oczywiście gotówką. Akurat zapłacimy bonami wszystkimi (370zł) + reszta kasą, to się bonów pozbędziemy

Samba nasza zmywarka ma funkcję że podobno te multi tabsy rozpuszcza. Na fajną promocję trafiłaś
Wiedziałam

Dziewczyny wczoraj przyjechała taka parka oglądać nasze mieszkanie(to wynajmowane) i ta laska tak chodzi rozgląda się ,w rozmowie jej napomknęłam ,że ci właściele mają jeszcze kilka mieszkań ona na to a mają większe? Ja myślałam ,że padnę.To mieszkanie ma metraż ok 65m2 ,dwie duże sypialnie,ogromny salon,dwie łazienki -nie jakieś klitki ,a jej mało Dodam ,że oni są sami bez dzieci ,a teraz mieszkają mniej więcej w podobnym mieszkaniu w 6 osób ludziom to się w główkach przewraca

szafa

Stary 2011-01-29, 09:30   #509
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

A ja się zebrać nie mogę za to pisanie wrrrr

Atomufka hehe może mysli o dzikich lokatorach??

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-01-29 o 09:36
Stary 2011-01-29, 09:31   #510
kliwia
Zakorzenienie

cholera ale mi w salonie 'wieje' spod parapetu. czym to uszczelnic ?
Pianka montazowa chyba? masakra jak zimno.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości