|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
Marta a ty pisałaś coś takiego?? Masz to gdzieś?? Cieżko mi się zabrać choć.... mam już pierwsze zdanie |
|
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
|
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Baja dzięki
![]() aaa i coś mądrego potrzebuje na ostatnie 2 punkty
|
|
|
|
#544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Scio ja mam tak jak pochwalę Patryka że był super spał pięknie itd to na bank będzie się darł hahahaha
życie ![]() wczoraj go pochwaliłam że śpi całą noc i na razie z zębami spokój to co to budził się co godzinę darł się i od wczoraj zębowa przygoda ciąg dalszy ale mam wrażenie że mu pęka dziąsło więc może się coś przebije... urok pochwalenia.. teraz spał np 3 godziny - odsypiał noc no i póki co go nie chwale hahah to na razie samą kuchnię polską, no dla mnie rewelacja że są fotki, no i ten dokłądny opis, koniecznie muszę taką kupić bo te co mam... ehss.. Cytat:
cieszę się że jest lepiej Cytat:
ja nie pisałam wg takich punktów my wszystko omawialiśmy ustnie, nie pisaliśmy żadnych sprawozdań - uroku niepublicznego - robiliśmy to ale ustnie no a pisemnie tylko obserwacje omówienie zestawienia plus wioski ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Marta dzięki za zagonienie do pracy
jejku musze się z tym uporać dziś, bo odwlekanie to moja specjalność tak więc znikam i jeszcze przez jakies 30 minut sobie popiszę a potem uciekam na obiad i po powrocie znowu do pisania
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
rosi super ta ksiazka, ze do kazdego przepisu jest foto.
Ja dostalam na obrone magisterki od szwagierki ksiazke 'Domowe wypieki' niektore z takimi skladnikami ze nawet nie wiem skad je wziac i wlasnie nie ma fotek do kazdego przepisu :/atomufka ja bym na dekoloryzacje sie nie zdecydowala. bo to taki wytrawiacz jest szkoda wlosa. Lepiej sie przemeczyc z tym co masz. tylko Ty sie z nim zle czujesz ktos z zewnatrz nie wie ze kolor nie ten
|
|
|
|
#547 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w pracy do 21
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ugotowalam makaron do rosolu, za 2h bedzie moj mezul
zuza spi poki co a ja bym cos porobila, no posprzatala, powywalala jakies niepotrzebne rzeczy ![]() Scio wspolczuje. juz niedlugo
|
|
|
|
#550 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Galart jest z wielkopolski
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję ,że uda nam się spotkać! Na pewno z czasem bardziej się zsynchronizujecie z Zuzią ![]() Cytat:
dziś jak je umyłam i wyprostowałam to stwierdziłam,że kolor nieźle wyblakł,więc pewnie za 3 tygodnie w ogóle wyblaknie....obyNo widzisz jak szybko
|
|||||
|
|
|
#551 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zrobiłam zdjecie tego o co mi chodziłoz tym praniem
kremowa sukienka jest nowa nie prana a alladynki sa nowe juz uprane ale ni poprasowane
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#554 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
ona jest w komplecie z bodyz długim rekawkiem wiec bedzie w sam raz tylko coś na nózki musze upatrzyc moze jakies rajtuzkitylko nie wiem kliwuś twoja Zuzinka smiga w rajtuzkach? nie wiem czy dla takiego miesiecznego dziecka nadają sie rajtuzki?
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
pracujesz po 8h rozumiem?
my jedziemy na urodziny do bratanka same pyszności będą
|
#557 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
anika ja tam nie widze roznicy
![]() a moja rajty ma i jej zakladam, ale jak pepek pdpadl idde karmic bo wyje jak glupia |
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahahaha ale mnie twój post ubawił ![]() uuuu współczuje.. jeśli będzie lubić to czemu nie, mój Pat nie znosi drze się jak szalony jak ma rajstopki.. ale pamiętaj że jak będziesz szła na usg bioderek żeby mała nie miała ich na sobie bo niektórzy lekarze - szczególnie ci starci mają hopla że to od rajstop się dzieciom biodra psują bo są za bardzo uciskające - wiesz wszystko zależy od lekarza ale jak masz wysłuchiwać.. u mnie na odchowalni kilka dziewczyn miało za rajstopki na badaniu opierdziel..
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze wiedziec ![]() ja jeszcze nie zdecydowałam sie do ktorej przychodni sie zapiszemy ... ale pomału trzeba sie do tego przymierzyc
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
atomufka ja bym na twoim miejscu zostawila kolor bo dekoloryzacja ci przesuszy i zniszczy włosy mozesz uzywac szamponu przeciwłupiezowego ten szybciej zmywaja kolor anika no taki urok pluszkowych rzeczy ja mam takie spodnie dresowe i wlasnie tez sie tak robi lepiej jest jak wypiore w samym płynie do prania ale i tak te "włoski " traca swoja puszystosc mozesz potraktowac to szczotka delikatnie do ubran ale taka materialowa nie z wlosia i koniecznie nie czesc pod włos wogole to mialam sobie wynotowac ksiazki ktore polecałyscie ale jakos zajrzałam do klubu a tam cała lista brawo genialny pomysł ja teraz znalazlam nowy sposob na "czytanie" a raczej słuchanie audiobookow a to z tego wzgledu ze np jak sobie ide lub wracam z pracy to moge sluchac a w sumie mam ok pol godzinki marszu wiec jest jak znalazl no i bardziej sa tu dla mnie dostepne aczkolwiek ciezko je znalesc na necie tzn te bardziej interesujace przesłuchalam juz Grochole a teraz słucham Wande Półtawską I boje sie snów hm wydaje mi sie ze bedzie bardzo ciekawa bo juz mnie wciagneła są to wspomnienia autorki z obozu koncentracyjnego w Ravensbruck
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, ale z drugiej jutro przedostatni dzień w pracy
|
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od teściowej
Najadałam się. jak zwykle dostaliśmy wyprawkę jedzonka do domu + słodkości + jakieś gadżety z firm od leków Teściowa ma tego multum ![]() Idę pisać dalej... na razie mam jedną stronę i... jestem na punkcie 1 Mąż pojechał na chwilę pomóc z kompem swojemu tacie, ma być za jakieś 2 godzinki, więc muszę się sprężyć ![]() Atomufka pufa jest super. |
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - kurcze chcialbym bardzo przyjechac, tylko na razie nie wiem jakby to rozegrac "logistycznie". Malucha bym musiala i meza wziac ze soba. autem sama nie pojade bo moj maz nie da, autobusem bede jechac pol dnia... hmmm mysle jakby to ugryzc! bbbbaaaardzo bym chciala!
Wczoraj robilas swoje pierwsze canelloni a dzis penne ze szpinakiem - pycha! Madziu - z twoich przepisow bralam-te z szpinakiem i serem-pycha
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka - ja kiedyś robiłam dekoloryzację, z czarnych na blond
ale nie w domu, tylko w salonie, porządnym salnie fryzjerskim i włosow wcale nie miałam zniszczonych, aż sama fryzjerka się zdziwiła no ale zapłaciłam... majątek ![]() Scio- nie chcesz męża wypożczyć...
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia cieszę sie bardzo, że smakowało
Ja to chyba dopiero w ferie cos sama ugotuję Napisałam . Chyba zadzwonię do opiekunki stażu czy może na to rzucić okiem, będę spokojniejsza
|
|
|
|
#567 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A ja po szkole
zostały mi trzy wpisy do indeksu, które mam dostać za tydzień dwa już wiem, że zaliczone, a trzeci dopiero się dowiem i po półroczu w ogóle to my pierwszy raz mam rozliczenie półroczne, bo tak było roczne... i teraz gdybam co z stypendium skoro zawsze podania składaliśmy do któregoś września (przy rozliczeniu rocznym) to rozumiem, że teraz będzie to rozkładane na pół roku? i że teraz mam się zabrać za te papiery od stypendium?![]() Chyba muszę w pon. zadzwonić do dziekanatu ![]() Cytat:
![]() Sa wygodne, już raz założyłam z takiej mięciutkiej skórki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Marta, Samba Wy miałyście kompleksy zw względu na szparkę między zębami, a ja na odwrót... zęby nachodziły na siebie ogólnie to mam duuuże zęby, a malutką buzie nawet ostatnio jak byłam na prześwietleniu zeba to pani mi mówiła, że chyba parat nosiłam, bo to niemożliwe! No i strzał w dziesiątkę! Umęczyłam się jak głupia... od najmłodszych lat aparat zakładany na noc... przez dłuuuuugo, a potem aparat stały, bo to nic nie dało... i też ból jak diabli... jak zęby się przesuwały... same papki jadłam!Martuś, a powiem Ci tu coś ciekawego nigdy nie chciałam smoka i nie używałam, a zęby krzywe aa mama się śmieje i nawet ja pamiętam, że brat jak już chodził to smoka nadal miał i zęby ma w miarę proste! No może nie całkiem, ale prawie ![]() I w zasadzie to zabija we mnie teorie, że smoki krzywią ząbki... chyba, że my to wyjątki
|
||||
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Ana u nas rozliczenia zawsze były semestralne, ale stypendium dostawało się roczne.
Wysłałam wszystko opiekunce, więc proszę o kciuki ![]() Zaraz jeszcze wypełnię karty dzieci chodzących na logopedię i terapię ped do szkoły i będzie chyba już wszystko ufffff
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nie wiem jak to jest u mnie, bo np. mój mąż dostał stypendium za pół roku |
|
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

, osiągnięcia, trudnośc)
zrob parapetowke dla PM
i wlasnie nie ma fotek do kazdego przepisu :/
ktos z zewnatrz nie wie ze kolor nie ten 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

genialny pomysł ja teraz znalazlam nowy sposob na "czytanie" a raczej słuchanie audiobookow a to z tego wzgledu ze np jak sobie ide lub wracam z pracy to moge sluchac a w sumie mam ok pol godzinki marszu wiec jest jak znalazl
i po półroczu
ogólnie to mam duuuże zęby, a malutką buzie
i też ból jak diabli... jak zęby się przesuwały... same papki jadłam!
aa mama się śmieje i nawet ja pamiętam, że brat jak już chodził to smoka nadal miał i zęby ma w miarę proste! No może nie całkiem, ale prawie