|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
Amor , Amor 4ml Czekoladka - 2ml i do wyboru : - Max Mara Caschmina Touc - 4,3 atomek - Mugler Womanity - 3,6 ml fiolka - Van Cleef &Arpels , jesień - 6ml atomek albo może jakaś fajniejsza oferta ci się trafi , nie poganiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
To by mi pasowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Oddam;
Amaretti Tutti Dolci, ok 23/50 ml - z flaszką i kartonikiem Imbir ( ginger) ok 95/100ml Jaśmin Jawajski (Jasmin di Giava) ok 95/100ml odlewki; Jacomo Art Collection No 2 ok 18 ml Mentafolia AA ok 18 ml Scent Costume National ok 3 ml Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-01-27 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Zadomowienie
|
Grzeb, zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję próbek lub 1-2ml na testy (mogę przesłać sample):
- Guerlain Aqua allegoria Pamplelune i Grosellina mogę zrobić odlewki z tych zapachów: Moschino Funny, Beyonce Heat, YSL Cinema EDP, Angel la Rose i Cavalii Serpentine EDT, YSL Parisienne, Burberry Summer EDT, Amor Amor, Signature Beckham, Lancome Miracle, Moschino I love love, Carachel Liberte, Moschino Glamour, Sephora Wanilia Karmel mam próbki: - Bvlgari: Bvlgari II EDP 1,4 ml (A) - Dsquared: She wood 1,2ml (A) - Versace: Emotional Essence EDT 1,5ml - Diesel Fuel for Life Unlimited 1ml (A) - Th. Mugler Angel la Rose 1ml (A) - Th. Mugler Angel EDP na 1 test (A) - Marc Jacobs Daisy EDT 1,5ml (A) - Flower by Kenzo 1ml (A) - B. Spears Believe 2ml (robiona) - Van Cleef & Arpels Firts Love 3ml (robiona) (A) - z atomizerem
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2011-04-20 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
JESTEM ONA
|
#3399 |
Zakorzenienie
|
Z serii poszukiwań dziwnych... ma ktoś może kapkę Figi z Makiem
![]() ![]() Będę wdzięczna baaardzo.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
Zrobię próbki z własnych flakonów (2,5ml w samplerku) (odlewki, niektórych też są możliwe, jednak nie posiadam już wolnych atomizerków
![]() Olivier Durbano Amethyst Olivier Durbano Black Tourmaline Olivier Durbano Rock Crystal Etro Messe de Minuit (za coś extra możliwa odlewka do 20ml) Lubin Idole (możliwa odlewka 5-10ml tylko za coś extra) Orlane Missoni Uomo Serge Lutens Serge Noire Donna Karan Black Cashmere (możliwa odlewka) Ginestet Botrytis Escentric Molecules Molecule 01 L'Artisan Tea for Two L'Artisan Dzongkha Guerlain AA Winter Delice Thierry Mugler La Rose Cioccolato Mon Amour Bianco Classico (możliwa odlewka 5-10ml) Cioccolato Mon Amour Fondente Extra (możliwa odlewka 5-10ml Demeter Linden Demeter Sushi (tylko jedna próbka za coś extra) Demeter Fireplace (możliwa odlewka 5, za coś extra 20ml) Demeter Cinnamon Bun (możliwa odlewka 5-10ml) Demeter Mulled Cider (możliwa odlewka 5-10ml) Demeter Bonfire splash ok. 12/15ml (najchętniej za Holy Smoke) Yves Rocher Miel d`Oranger (możliwa odlewka/ maluszek 20ml) Yves Rocher Cedre Bleu (do 20-30ml) Próbki oryginalne: Andy Warhol Success is a Job in New York Bond No 9 cdn... Szukam : Ipanema Satellite Escentric Molecules Molecule 03 i Escentric 03 Serge Lutens Chergui Comme des Garcons Ouarzazate Comme des Garcons dla H&M odlewek: Annayake Miyako Satellite Padparadscha większej ilości : Nina Ricci les belles Liberty Fizz Fendi Theorema Costes,Costes
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2011-02-05 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zadomowienie
|
Aaaaa Molekuły 01 - znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
#3403 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zadomowienie
|
Odpisałam na PW
![]() A widzę że masz Flowerbombkę różaną... Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2011-01-28 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? Powyższe mi się podobają [SN chętnie wzięłabym odlewkę. Idole trochę mniej]
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
odlewka O. Durbano, Jade edp 20 ml
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Wtajemniczenie
|
ja chce! jaa!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Wtajemniczenie
|
Figarro,okropecznie łaknę:
Lubin Idole (możliwa odlewka 5-10ml tylko za coś extra) Guerlain AA Winter Delice Demeter Cinnamon Bun (możliwa odlewka 5-10ml) Zajrzyj,dorzuciłam parę rzeczy,mam nowy wątek,może coś ci się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nic nie znalazłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę flachy ![]() ![]() Wybrałaś sobie Russian Caravan Tea, którego mogę odlać jedynie 5ml ![]() próbka Bonda ok ![]() Chyba, że chcesz coś jeszcze ??? Ja bym była chętna, nawet i na flaszkę Padpy, gdyby Ci się znudziła ![]() Daj znać, czy coś jeszcze sobie znajdziesz i ile Padpy mogę przygarnąć ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale nic nie znalazłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję odlewki Sensuous Noir nawet do 10 ml
![]() Mogę zaproponować odlewki do 5 ml w atomkach lub próbki (jak kto woli) w samplerkach 2,5 ml: Botrytis Ginestet Pain d'Epices L'Artisan Mechant Loup L'Artisan Jacomo Art Collection #2 Wenge Donna Karan Molecule01 Escentric02 Feu de Bois Diptyque Cuir Ottoman Parfum d'Empire She Wood Velvet Forest Wood Myrrhe Ardente A.Goutal Prada Irysowa Rosewood Banana Republic Gingerbread IHP Amethyste Durbano Oriental Lounge TDC Fendi Theorema Zapraszam ![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2011-01-28 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Russian Caravan Tea może być w samplach, wszystko mi jedno w czym, byle by było 5ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3414 |
Zakorzenienie
|
Szukam odlewki Niny Ricci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Wtajemniczenie
|
to proponuje 8ml Padpy za Bonda i RCT, co Ty na to? ... można się targować jak coś...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() RCT - 2x 2,5ml i próbka Bonda ![]() lecę z adresem na pw próbko/odlewki zostaną nadane w poniedziałek listem prio ![]()
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
le illjah
olivier durbano - turquoise - najchętniej ![]() Satellite - Padparadscha comme des garcons - woodcoffee donna karan - labdanum etat libre d'orange - like this norma kamali - ceremony kilian - pure aoud mam też odlewkę 9/10 wypisałąm wszystko co mi się podoba, chciałabym coś z tego, ale raczej wieksza ilość jednego zapachu a nie po kropelce ![]() ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:14 ---------- wszystko ma ubytek testowy Alien likierowy Alien Sunessence 2009 tester TM Alien SS jakies 55/60 Angel likierowy Angel Sunessence angel klasyk stojąca gwiazdka 25 Gucci by Gucci EDP 30 Costume National Scent dezodorant 100 nowy śliczny w pudełeczku CK Euphoria EDP 75/100 M. Micallef, Pomelos EDP miniaturka 10 ml ulitujcie się i zabierzcie coś, bo mi się już nie mieści ![]() proszę o PW, bo raczej nie śledzę wątku ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2011-01-29 o 06:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 |
Zadomowienie
|
Chętnie przyjmę odlewkę
GUCCI GIULTY P.R.1 MILLION LANCOME POEME LANCOME MAGNIFIQUE SONIA RYKIEL S.R. - CZERWONY SWETEREK ORGANZA CHANEL CHANCE MAX MARA
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2011-01-29 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
JESTEM ONA
|
Szukam: LALIQUE LE PARFUM
![]() Wstawiam co mam na ew. wymianę : 1, K. Lagerfeld Kapsule Floriental edt flakon 2. Kenzo L`eau Par Indigo edp flakon 3. Jil Sander Pure Intense edp flakon 4. K. Moss Kate Summer Time edt flakon 5. GF Ferre Ferre Rose edt flakon 6. Givenchy Play for her edp flakon mini 7. B. Spears Midnight Fantasy 22 ml zosstało ok. 18ml, atomizer odlewka 8. L`or Torrente odlewka 10 ml, zostało ok. 4-5 ml, atomizer
#3420 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hej ![]() Ginestet Botrytis Yves Rocher Miel d`Orange L'Artisan Tea for Two ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.