Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010r. - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-29, 22:20   #2461
yoonka
Rozeznanie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

dawaj bejbe cos mi szukanie slabo idzie, bo wypilismy wino z lidla i mam ograniczone mozliwosci umyslowe. na szczescie dziecko jest wyrozumiale i ele-niania sie nei odezwala ani razu

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

a przepraszam ktora to sobie akty robila przed ciaza?? mysle, ze TZ by reflektowal
Stary 2011-01-29, 22:28   #2462
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Mloda

Foto mogę dać,ale już nie tutaj na forum.

Idę spać-psujecie mnie ja zawsze o tej porze przekręcam się z boku na bok...no chyba,że tż mnie przekręca

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 22:28   #2463
P0P70
Zakorzenienie

Yoonka - to Młoda pisała ze do aktów pozowała

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 22:31   #2464
yoonka
Rozeznanie

to ja bym chciala mloda zobaczyc! oczywiscie w kwestii formalnej absolutnie
Stary 2011-01-29, 22:35   #2465
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
JA je mam u siebie w mieszkaniu. Wiesz ja mieszkam przy IKEA więc większość mam z IKEA. JA chciałam mieć właśnie coś takiego jak do mnie przyjedzie siostra z dzieciakami. JA na niej też spałam już kilkanaście razy. Jest bardzo wygodna. Oczywiście wszystko zależy od materaca jaki wybierzesz. Niemniej jest to jedna płaska powierzchnia. A nawet jak jest złożona to ta cząść na której się siedzi jest bardzo szeroka i też możńa wygodnie sie wyspać nie rozkładająć. Można wziąć opcję z szufladą na dole aby włożyć tam dodatkową pościel.
Bardzo wygodna i cena też przystępna.
dobrze wiedzieć chociaż idealnie byłoby znaleźć coś jeszcze szerszeo, bo teraz mamy takie 140 właśnie i się często musimy przepychać każdy na swoją połowę, a niestety standardowe sypialniane łóżko nas nie urządza, a bardzo szkoda
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 22:39   #2466
lindsley
Zakorzenienie

młoda mały śliczny

ice women też trzymam kciuki za dobre wyniki

megi przystojniak z Twojego łobuza

Cytat:
Ja tak już nie zwracam uwagę na kolor ale ten zapach Ja to nie wiem co to moje dziecko je że te kupy tak śmierdzą.
Ja ciągle pytam małego gdzie się stołuje bo te kupy... ech, lepiej nie pisać

Cytat:
Dziecko zjadło podwójny obiadek bez wymiotów.
oby już tak zostało

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Czesc kobietki

ZROBIŁAM DZIS TEST!!!
2 KRESKI, JEDNA MALO WIDOCZNA POD SWIATLO, ALE JEST!
gratuluję!!!
Bardzo się cieszę
Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
a wlasnei tak sobie mysle, ze termin porodu mialam na 2 maja i czytalam najpierw forum majowo-czerwcowe, ale ciesze sie niezmiernie, ze jestem z Wami. buziaki moje slodkie ;]
Ja miałam na 16maja i prawie do końca ciąży czytałam tamten wątek - nie podobało mi się tam Tu jest 10000razy lepiej

Gdyby Tz wiedział że to Wasza zasługa to by pewnie Wam podziękował za dzisiejszy wieczór

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 22:49   #2467
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Ja miałam na 16maja i prawie do końca ciąży czytałam tamten wątek - nie podobało mi się tam Tu jest 10000razy lepiej

Gdyby Tz wiedział że to Wasza zasługa to by pewnie Wam podziękował za dzisiejszy wieczór
same lesby, sie nakrecamy nawzajem
dobrze, ze sie nasze dzieci pospieszyly, jestesmy tu legalnie i nie moga nas wywalic jakby cos
Stary 2011-01-29, 23:02   #2468
sidorcia
Rozeznanie

Darusia, gratulacje !!! czekałam cały czas odkąd zaczęłaś pisać, że chcesz mieć dzidzię, aż napiszesz, że jesteś w ciąży !!! jak się cieszę!!!
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 23:12   #2469
P0P70
Zakorzenienie

Yoonka & lindsley - to Wy się poznałyście już na tamtym majowym.

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
same lesby, sie nakrecamy nawzajem
dobrze, ze sie nasze dzieci pospieszyly, jestesmy tu legalnie i nie moga nas wywalic jakby cos
To trochę zabrzmiało tak jakbym ja była tu nielegalnie. A Ja tutaj jestem od samego początku i nie przeniosę się na grudniowe 2009

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-01-29 o 23:14
Stary 2011-01-29, 23:14   #2470
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Yoonka & lindsley - to Wy się poznałyście już na tamtym majowym.
Nie Przynajmniej ja nie pamiętam

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 23:25   #2471
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Nie Przynajmniej ja nie pamiętam
nie, bo ja tam tylko czytalam

mi potrzeba duzo czasu zanim sie uzewnetrznie i oswoje
Stary 2011-01-30, 07:41   #2472
anakazar
Zakorzenienie

Jeju wczoraj 3 strony miałam do nadrobienia,a dzisiaj parę postów.
Ale co yoonka się spiła winem to odpadła,a reszta pewnie się seksiła

Mi dziecko pięknie śpi,a ja sama od 6 już nie mogę;/

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-01-30, 07:57   #2473
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

nasza o 7:30 zarzadzila pobudke, ja teraz siedze i pisze pytania do wywiadu z kibolami a tz z nia pawiana świruje.
Zrobilsm test i jest 2 kreska na tym takze, malo widoczna ale jest.
To chyba znak ze moge sie cieszyc?:P
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 08:34   #2474
P0P70
Zakorzenienie

Myślę że już możesz się cieszyć a my z Tobą/Wami .

Tylko nie możesz się przemęczać przy tej przeprowadzce

Anakazar ja nie piłam i się nie seksiłam.

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

JA zrobiłam dzisiaj podejście do jajecznicy nr. 3 i niestety gdyby Oliwka miała czym to na pewno by zwymiotowała. Widocznie jeszcze nie teraz. Potem próbowałam jej dać kanapeczki ale już była zrażona do jedzenia jajecznicą. Buzi nie chciała otworzyć a jak sama brała to wszystko wyrzucała na podłogę. Jak dobrze że mam psa który szybko i sprawnie sprząta. Nic nie zostaje

Po paru minutach dałam mleko z kaszką w butelce i zjadła.

Następne podejście zrobię za jakieś 2 tygodnie.

Ja to już spokojnie mogę zostawiać moje dziecko na kanapie czy łóżku. Mała bardzo sprawnie i szybko z nich schodzi.

Teraz męczy piloty od tv. Już nam ponagrywała parę programów. A wczoraj w sypialni to przeprogramowała dekoder i już myśleliśmy ze będziemy musieli oddać do serwisu.

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

I jeszcze skubana nauczyła się otwierać kojec. Chyba po rodzicach będzie inżynierem

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-01-30 o 08:44
Stary 2011-01-30, 09:50   #2475
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
nasza o 7:30 zarzadzila pobudke, ja teraz siedze i pisze pytania do wywiadu z kibolami a tz z nia pawiana świruje.
Zrobilsm test i jest 2 kreska na tym takze, malo widoczna ale jest.
To chyba znak ze moge sie cieszyc?:P
Darusia ja myślę,że już nie ma co wątpić w to,że jesteś w ciąży

Dobrze,że przestałaś palić

I wiesz co?ja Ci wróżę drugą dziewczynkę,bo co pomyślę o Tobię to zawsze widzę siostrę dla Oliwki

A moja chyba po mnie odziedziczyła zapędy do sprzątaniaodkurzacz wielbi,gąbki,szczoteczki też i jeszcze nauczyła się otwierać wc i dzisiaj wrzuciła do klopa jedną ze swoich zabawekłazienka to jej raj-może w niej siedzieć i siedzieć.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Jeszcze mam pytanie do dziewczyn,które mają w domu kwiaty i się na nich znają:Jakie kwiaty są mało wymagające w pielęgnacji?ja nigdy kwiatów nie lubiłam-kocham storczyki,ale wszystkie mi zdychają.Jeden jeszcze jest od tż,ale odkąd odpadły mu kwiaty nic nowego nie chcę wypuśćić;/
Dostałam od babci pięknego kwiata(nie wiem co to)i rośnie mi jak szalony,co rusz wypuszcza mi nowe liście i strasznie go lubię,bo widzę,że i on lubi mnie
Jeszcze mam coś czego nazwy nie znam od sąsiadki i najpierw chyba odchorował zmianę miejsca,bo w sumie był tak brzydki,że go chciałam wyrzucić-jednak wypuścił mi 2 zdrowe listki,czyli wraca do życia.
I mam ochote coś dokupić,tylko nie wiem co?potrzebuję czegoś co wymaga minimum do życia

Stary 2011-01-30, 10:00   #2476
ania p
Zakorzenienie

Anakazar - kup sobie taka prostokątną doniczkę nie za głęboką i kup gdzies w markecie takich kaktusików małych po 2 zł . MY mamy taką szklaną doniczkę i własnie takie małe kaktusy chyba z 6 szt . bardzo fajnie to wyglada a kaktusa nawet jak miesiac nie podlejesz nic mu się nie stanie. do tego mozna dołozyć jakieś kamyczki czy inne dupsy i super wyglada . MOgę ci kiedyś strzelić foto naszych

Darusiaa - a ja ci wróże chłopaka , bo Oliwka miała być przecież kacprem to teraz czas na Kacpra jakoś mi zawsze na mame chłopaka pasowałaś

A ja z młodym do enelu jade bo nadal ma katar i wydaje mi sie że jeszcze orszy no ile można . Ola na szczę,ście nie ma
Stary 2011-01-30, 10:31   #2477
mrowak
Zakorzenienie

Anakazar, a może zamia (zamioculcas) tylko z kotem trzeba uważać i jeśli Lejdi ma zapędy ogrodniczo-podżeracze to nie, bo to trujące ponoć.

A jeśli chcesz kocicy przyjemność zrobić to kup papirus-może jeść ile wlezie.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 10:37   #2478
dusiaka
Rozeznanie

Darusiaaa- no to mamy temat dnia Gratulacje
Ja Wam życzę synka, braciszka dla Oliwki, tak, żeby było do pary.
Pamiętaj o kwasie foliowym i wogóle dbaj o siebie.

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Jeszcze mam pytanie do dziewczyn,które mają w domu kwiaty i się na nich znają:Jakie kwiaty są mało wymagające w pielęgnacji?ja nigdy kwiatów nie lubiłam-kocham storczyki,ale wszystkie mi zdychają.Jeden jeszcze jest od tż,ale odkąd odpadły mu kwiaty nic nowego nie chcę wypuśćić;/
Anakazar - ja polecam skrzydłokwiaty. Wymagają wyłącznie wody i rosną i kwitną w każdym miejscu. Bez względu na stronę świata. Trudno je ususzyć. Nawet bardzo opadnięte liście po podlaniu się podniosą.

A tak wogóle to jestem miłośniczką wspomnianych storczyków. Uprawiam je od 3 lat, mam 4 i stale któryś z nich kwitnie. W okresie spoczynku - po przekwitnieniu przenoszę w bardziej wilgotne miejsce. Rzadko podlewam, raczej jak mi się przypomni.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Anakazar, a może zamia (zamioculcas) tylko z kotem trzeba uważać i jeśli Lejdi ma zapędy ogrodniczo-podżeracze to nie, bo to trujące ponoć.
o tak, to prawda, zero wymagań. Dostałam go na imieniny i tylko czasem podlewam. Też roślina wszystkolubna - rośnie nawet w biurach, gdzie nie ma dostępu do światła słonecznego.

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 10:46   #2479
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Anakazar - kup sobie taka prostokątną doniczkę nie za głęboką i kup gdzies w markecie takich kaktusików małych po 2 zł . MY mamy taką szklaną doniczkę i własnie takie małe kaktusy chyba z 6 szt . bardzo fajnie to wyglada a kaktusa nawet jak miesiac nie podlejesz nic mu się nie stanie. do tego mozna dołozyć jakieś kamyczki czy inne dupsy i super wyglada . MOgę ci kiedyś strzelić foto naszych
Ania proszę Cię o fotopomysł mi się podoba
Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość

A jeśli chcesz kocicy przyjemność zrobić to kup papirus-może jeść ile wlezie.
Lejdi lubi podjadać kwiaty,więc trujaki odpadają.
Papirus mówisz-wujek gogle mi się się kłania
Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Anakazar - ja polecam skrzydłokwiaty. Wymagają wyłącznie wody i rosną i kwitną w każdym miejscu. Bez względu na stronę świata. Trudno je ususzyć. Nawet bardzo opadnięte liście po podlaniu się podniosą.

A tak wogóle to jestem miłośniczką wspomnianych storczyków. Uprawiam je od 3 lat, mam 4 i stale któryś z nich kwitnie. W okresie spoczynku - po przekwitnieniu przenoszę w bardziej wilgotne miejsce. Rzadko podlewam, raczej jak mi się przypomni.

.
Tez zaraz sprawdzę tego skrzydłokwiata,bo nie wiem co to

Ja miałam już 3 storyczyki i żaden mi kwiata nie puścił prze długi czas i w koncu brałam je i do kosza.
Teraz mam tego i nie złamię się-musi mi coś kiedyś wypuścić.Jak wypusci to kupię jesze jednego storczyka.

oo ja jeszcze też kiedyś stroczyka dostałam i to samo:kwiatów długi czas nie puszczał i mówię na głos,że ide chama wywalić,ababcia mówi daj mi go-dałam.
Storczyk półtora roku nie wypuśćił kwiata,babcia podlewała,odżywiała i pojechałam do niej niedawno i taki piękny jest

Moja mama ma fikusa benjamina,dużego,wyrośnię tego,pięknego i tak mi się strasznie podoba,ale mówi,że on kapryśny jest.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Dziewczyny jeszcze jedno:muszę teraz kupić do salonu nową ławę,a u nas w sklepach meblowych lipa jest i szukam na all.
Może macie coś fajnego sprawdzonego?
Mój typ póki co to to
http://allegro.pl/sliczna-lawa-60-cm...420733872.html
tylko ja bez tuch puf-bo mi nie potrzebne
Nie wiem też czy oby na pewno szklana-teraz mam szklaną i mi nie przeszkadza

Stary 2011-01-30, 11:08   #2480
libra777
Zakorzenienie

Witam
ja dzisiaj wyspana, tz rano zabrał małego i sobie poszli a ja spałam do 9 i chyaba az się przespałam wstaję , chata posprzatana , na śniadanie nalesniki, no tak to mozna dzień zaczynać

Ana ja polecam draceny inaczej smocze drzewo to kwiaty z rodzaju że jak zapomnisz podlac to nic sie nie stanie , wytrzymuja nawet 2 tyg bez wody i wyglądają ładnie .
A wiecie że duzo egzotycznych kwiatów jest trujacych np. difenbachia , kroton
Mój tez lubi w łazience siedzieć i juz się właśnie do kibla dobiera nie żdziwię się jak coś tam znajdę.
Twoja odziedziczyła po tobię sprzątanei a mójk to chyb anarowisty charakterek po tz ojcu , ponoć drzwi siekiera porąbał jak mu teściowa zamknęła.No niedobry ten mój chłopak jak nie wiem
Yoonka Ty nie pij tyle wina bo rodzeństwo Tosce zmajstrujecie
Ja nie przepadam za winem zaraz mi się z jabolem kojarzy
Ale jakiś likierek to czemu nie .
U mnie to niebezpieczne bo co otworzę lodówkę to pociągnę z gwinta
Darusia oszczędzaj się kochana i nie opuszczaj nas na inny watek z chęcią sobie posłuchamy o dolegliwościach ciążowych
P0P to mnie tez by m,usieli wywalić bo my lutowi
Może Oliwka nie lubi jajecznicy, ale się namęczycie z tym jedzeniem , nie dość że nie chce to jeszcze z tymi grudkami , ale pewnie w końcu się uporacie.
Mi tez by się taki sprzątający pies przydał , mojego nie wpuszczę do chaty bo mi zdemoluje to wariat jest i wazy jakieś z 60 kg.

----------------
co do moich niedzielnych wypieków to zrobiłam torta egipskiego i baklawe i powiem tak jak mój syn jadałam lepsze.
Tort wyglada smakowicie ale jest pieruńsko-mdło słodki i jeszcze ten pokruszony karmel w masie jak piasek może dlatego egipski.
Więcej go nie zrobię
Baklava juz lepsza w smaku od tortu ale jednak też nie pozostanę jej fanką. Tyle się namęczyłam i się zawiodłam, no ale jakbym nie zrobiła to by mnie to znowu męczyło.
Nie polecam jednym zdaniem.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Ana papirus też fajny
ława ja bym nie brała z takimi ostrymi kantami ze wzgledu na dziecko chyba że będziesz pilnować

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Wypadało by coś się koło obiadu zakręcić, dzisiaj u mnie kurczak curry z ryżem dla zrównoważenia tej słodkości mdlącej ciast
spadam
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 11:10   #2481
anakazar
Zakorzenienie

No właśnie cholera te kanty;/Libra czy takie dziecko da się upilnować?nie...

Jakieś strasznie tanie te meble na allegro,jak znowu jakąś widzę to cena tak niska,że wydaję mi się,że jakaś lipa w realu to będzie.

Nic znalezc nie mogę no!

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2011-01-30 o 11:18
Stary 2011-01-30, 11:12   #2482
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

ana polecam zamię, ona niewymagająca. Fiskusa też mam wysokiego z taką warkoczową łodygą - cudo i też nie widzę żeby jakiś super wymagający był. Podlewam jak mi się przypomni.
Fajnie że poruszasz temat ławy bo u mnie to też na tapecie. Muszę kupić też jakiś fajny fotel (może coś polecacie - styl w mieszkaniu przytulny nowoczesny ) i teraz będę zamawiać szafę do łazienki żeby pralki widać nie było i garderobę - facet mi już wycenia
No i jak kaski starczy to i tv kupimy nowe na ścianę, bo póki co mamy wielkie pudło

Daria GRATULACJE!! Tylko nas nie opuszczaj dla innego mamusiowego wątku ...

madzia nie bój żaby ja ciąży już nie planuję więc sama na pewno nie zostaniesz Ciekawa jestem jak długo będziemy tutaj pisać ... czy jest jakaś górna granica wieku dzieci że już nie można na wizażu wątku zakładać ?? Bo my może nawet 18nastki naszych pociech będziemy tu świętować

ana do duszy że teraz moda na takie niskie ławy ... toż to w ogóle niepraktyczne!! A ta co pokazałaś bardzo fajna i wysoka - wędruje do ulubionych

Ja szukam też czegoś na taras - gdzie kupuje się krzesła i stoły?? Jakieś Obi i Leroy??

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-01-30 o 11:15
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 11:15   #2483
mloda1989
Zakorzenienie

Darusia gratuluje!!!!!!!!!!!!

a po co wam moje zdjecia:P?? yoonka??
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 11:24   #2484
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Anakazar zamiokulkas naprawdę nie wymaga pielęgnacji a ma piękne ciemno-zielone grube liście.
Co do storczyka mi tez umarł ale dalej go podlewałam i korzonek mi wyrósł,z miesiąc temu zakwitnął jeszcze raz i mam kwiaty zimą

Darusia zawsze się nad tym zastanawiałam,przeciez teraz nie będziesz mogła dźwigać jak Oliwkę bedziesz podnosić?Drugi raz dwie kreseczki to juz raczej na 100% tylko nie zwiej nam teraz na inne forum

A to Danio przed chwilą usnął prawie na siedziąco.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg as.jpg (36,0 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-01-30 o 11:37
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 11:26   #2485
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
o tak, to prawda, zero wymagań. Dostałam go na imieniny i tylko czasem podlewam. Też roślina wszystkolubna - rośnie nawet w biurach, gdzie nie ma dostępu do światła słonecznego.
tz w pracy miał łodygę od tego zimno coś(komuś się w dimu urwała), to stala w kubku jednorazowym z dystrybutora wody, wlaśnie w wodzie mineralce. stał tak w piwnicy w kącie, po 5 latach kupili mu doniczke bo drugą łodygę wypuścił

Idę na basen z moimi trzema chłopakami Milego dnia

ana storczyki czasami mają i dwa lata przestoju w kwitnięciu, to może nie wyrzucaj.A ława bardzo fajnie wygląda, ale ja bym radzila coś z mniej ostrymi kantami, mała zacznie chodzić, czasem się przewrociJa w domu mam tak poustawiane,że nawet do kuchni na 5 min mogę wyjść bez obawy że Erwi sobie coś zrobi. Gorzej w łazience bawi się albo pralką, albo zapędy do kibelka

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 11:28   #2486
megi-megi
Zakorzenienie

Darusia - gratuluje!!!!!!!!!!! No i padam z zazdrości. Ja też robiłam test przedwczoraj, ale jedna krecha jak w mordę strzelił. Nie planowaliśmy, nie chcieliśmy itd. ale mój wewnętrzny instynkt rozrodczy jest mega wielki i miał olbrzymią nadzieję.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 11:33   #2487
anakazar
Zakorzenienie

gmyrelka ja tej co mam tak nie znoszę,że miód na serce jak ją z domu wykopie.Nową kupuję już z 3 miesiąć i się zebrać nie mogę-muszę to zrobić teraz-zdecydować i kupić.

Wiem,pełno jest tych niskich,a jak dla mnie to one niepraktyczne są.Ta co pokazałam podoba mi się najbardziej i kusi mimo tych kantów;/tą co mam to ma szkło kwadratowe,ale kanty zaokrąglone.

To co foteli to ja polecam ten ratatanowy co mam-mega wygodny-mam go co prawda teraz w sypialni,ale był u nas w salonie i fajnie wygladał-mają też go nasi znajomi i też u nich wygląda fajnie-mimo całkiem innego wystroju niż u nas.

Ale pewnie Ty szukasz czegoś innego.

Stary 2011-01-30, 11:38   #2488
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

O nie nie nie!!! nie ma szans zebyscie mnie stad wygonily !!! tak szybko sie mnie nie pozbedziecie!

ja wlasnie w szkolena wykladzie siedze, lapa mam wiec czytam co tam u was
bedziecie czytac!!!!!!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 11:38   #2489
anakazar
Zakorzenienie

Jeszcze taką znalazłam
http://allegro.pl/lawa-szklanan-do-s...425887205.html
Tylko za niska dla mnie,ale jest możliwość wydłużenia jej

Stary 2011-01-30, 11:56   #2490
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Jeszcze taką znalazłam
http://allegro.pl/lawa-szklanan-do-s...425887205.html
Tylko za niska dla mnie,ale jest możliwość wydłużenia jej
ta pierwsza fajniejsza
ja też mam szklaną i ciągle pilnuje Daniela żeby się nie palnął co już zrobił nie raz,ale jakoś nauczył sie przy niej wstawać
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości