|
|
#2731 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
kończąc text cytowany powinnaś mieć to [/QUOTE]
|
#2732 |
|
Zadomowienie
|
Odnośnie zaproszeń, to my jesteśmy na etapie zbierania próbek:P i szczerze... nie wiele mi się podoba:P wybredna jestem chyba...
![]() ale mam nadzieje, że do kwietnia coś wybierzemy, żeby zamówić i móc końcem maja zacząć roznosić ![]() Ewentualnie, jeśli stwierdzimy, że zrobienie we włąsnym zakresie zaproszeń wyjdzie nas taniej to TŻ się tym zajmie, bo pracuje w branży poligraficznej
|
|
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
ale Wy macie juz duzo zalatwione!
|
|
|
|
#2736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nam ksiądz powiedział, żebyśmy przyszli pod koniec kwietnia, to nam powie, co i jak... Ale wszyscy nam mówią, żeby już teraz się rozglądać za naukami...Dziękuję
|
|
|
|
|
#2737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co myślicie o wręczaniu swoich zaproszeń na innym weselu? 30 kwietnia ma wesele mój kuzyn i ciocia mi podsunęła taki pomysł, żeby wykorzystać to, ze spora część obecnych tam gości będzie też proszona na Nasze wesele i wręczyć im zaproszenie. Co myślicie? wypada? odbywałoby się to pewnie w trakcie zabawy, podeszlibyśmy do każdego do stolika pogadali (przedstawiałbym niektórym TŻ, bo nie wszyscy go znają) i dawalibyśmy zaproszenie. |
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie. Zgadzam się z Kingą
Bo nie wszyscy mogliby być zadowoleni z tego faktu, bo tak, czy siak przestaną już być w centrum uwagi
|
|
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie sierpniowe Panny Młode
Nasz ślub odbędzie się 6 sierpnia Pochwalę się co już mamy załatwione: - suknia zamówiona - sala zaklepana - fotograf zamówiony - dj zamówiony - wybrany model garnituru - trzeba jeszcze wymiar zdjąć z TŻ i już ![]() hm.... chyba na razie wszystko w lutym rozejrzymy się za obrączkami i zaproszeniami
|
#2741 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
http://s987.photobucket.com/albums/a.../rulon/tp9.jpg
takie ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- dobra zbieram się. niedługo do pracy |
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam mętlik w głowie.
Biorę ślub i nawet nie wiem jak on będzie wyglądał. I co mam załatwić? Ponadto mój Ksiądz powiedział,że nie musimy chodzić na nauki,a ja bym chciała-to tak dla nas.Tyle,że w mojej parafii nauki trwają 10 spotkań po 3 godziny...można chyba chodzić do innego Kościoła skoro nie ptorzebuję żadnego zaświadczenia o ukończeniu nauk? Czytam o ekumenizmie ,dalej nic nie rozumiem,nie wiem czy w końcu będzie Komunia Św.,czy nie |
|
|
|
#2749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uwielbiam tą czcionkę ![]()
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2751 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że dziś zaproszenia na tapecie
![]() Ja myślę, że zaproszenia zaczniemy rozwozić dopiero koło czerwca, wcześniej nie ma sensu, bo uważam, że to za wcześnie. Wszyscy zainteresowani i tak już wiedzą, że będą zaproszeni, więc to tylko formalność. Wydaje mi się, że na 2 miesiące przed spokojnie wystarczy i nikt się nie obrazi. Zresztą w mojej rodzinie tak się praktykuje od dawna i tak właśnie zamierzam zrobić. Niunia bardzo ładne te zaproszenia Sama też będę szukać czegoś właśnie w tym stylu
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My juz rozdaliśmy 5 zaproszeń, znajomym z Angli (byli na święta w PL) I rodzinie bo bylismy przejazdem a mamy do nich 500 km
|
|
|
|
|
#2753 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takie eleganckie Moje są zuuuuupełnie inne :PCytat:
Zwłaszcza dla osób z daleka
|
||
|
|
|
#2754 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wydaje mi się, że lepiej odwiedzić każdego osobiście, wiem, że to czasochłonne i nieraz trudne do zgrania, no ale sądzę, że tak jest ok ![]() Cytat:
to już całkiem sporo ![]() A pokażesz nam sukienke? ![]() Cytat:
Cytat:
jesteśnie różnych wyznań z TŻ? ![]() Cytat:
bo ja nie widziałam
|
|||||
|
|
|
#2755 |
|
Raczkowanie
|
Nie pokazywałam
Bo na razie zrobiłam tylko 6, które już rozdałam Pod koniec tygodnia powinnam mieć już wszystkie, to porobię zdjęcia i wrzucę
|
|
|
|
#2756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, może winietki sama zrobię - strasznie podobają mi się takie pudełeczka - krzesełka, tylko nie wiem czy dam sobie rade z wykonaniem. Robiła któraś z Was coś takiego?No i pochwalę się Wam moją sukienką ![]() Będę mieć do niej jeszcze tiulowe bolerko z koronką zastanawiam się jeszcze nad butami, gdzie kupić - czy w jakimś sklepie czy przez internet (tu mogę sobie skomponować to co mi się podoba - ale czy warto? bo przecież jest ryzyko, że będą niedobre) a Wy już kupiłyście buciki? Czy któraś z Was kupowała przez internet? Zastanawiam się też czy kupować białe (nie jestem zwolenniczką białych butów więc ubrałabym się w nie tylko raz na weselu) czy np. srebrne...? |
|
|
|
|
#2757 |
|
Zadomowienie
|
sukienke masz zayebbissssssstą
idealna i w moim typie szeroka i slicznie ukladajaca sie spodnica jak krolewna....ja bym zrezygnowala z bolerka kosztem szala jakiegos zwiewnego wlasciwie przerzuconego ogonami przez szyje na plecy... buty srebrne beda fajne...
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3396 Edytowane przez lawendax Czas edycji: 2011-01-30 o 19:47 |
|
|
|
#2758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też się zastanawiałam nad innym kolorem butów, ale wychodzi na to, że chyba zostanę przy białych ![]() A co do tych pudełeczek - pierwsze słyszę... Masz gdzieś jakieś zdjęcie?
|
|
|
|
|
#2759 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do butów... to ja boję się przez neta kupować, zwłaszcza, że mam małą stopę, a chcę na obcasie ok 6 cm, więc muszę mieć na prawdę wygodne buty, bo z małymi stopami nie jest wcale łatwo:P ja będę szukała butów w kolorze ecru lub nude, suknie mam śmietankową, więc powinno być ok
|
||
|
|
|
#2760 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

, może winietki sama zrobię - strasznie podobają mi się takie pudełeczka - krzesełka, tylko nie wiem czy dam sobie rade z wykonaniem. Robiła któraś z Was coś takiego?