|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
ja audiobooków nie słucham ale to na bank świetne rozwiązanie, mój znajomy słucha w pracy szczególnie na nocce ![]() i co potem wolne urlop l4? Cytat:
daj znać co i jak![]() Cytat:
a z ząbkami to nie wiem jak jest ogólnie ale jak gadałam z naszą panią logopedą to strasznie na to narzekała.. że od tego się mocno psują no i zgryz do naprawy ![]() Cytat:
sorry ale mam na tym punkcie bzika, chce być logopedą i strasznie mnie to irytuje ![]() ![]() ![]() takie me zboczenie ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie zjadłam całą tabliczkę czekolady z wedla z nadzieniem truskawkowym a co
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
![]() Kurcze, z tego co pamiętam to któraś mówiła (chyba scio), że jej się zęby nie psuły od smoka sama nie wiem. Pewnie jak ze wszystkim co człowiek to teoria...A właśnie to dotyczy tylko zgryzu i krzywych zębów czy psucia zębów tez? jaki jest za tym argument? dlaczego się psują?
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-01-29 o 17:16 |
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Marta w skórcie i szybko pisałam
upsssss
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale owszem co osoba to teoria jednemu się nie pokrzywi i nie popsuje a w ogóle nie będzie o nie dbał a inny na każdą pierdołę reaguje więc po co ryzykować a nóż dziecię należy do drugiej grupy? ps. żeby nie było nie jestem przeciwnikiem na bij zabij, bo sama daje, ale uważam że jeśli nie trzeba to po co? a już u dzieci po roku czasu to w ogóle.. Magda wiem wiem ale ja się nasłuchałam od rodziców że przynoszą zeszyt bo ich dziecko ma logopedię... nosz kur.. no ale grzecznie mówiłam tak syn ma ZAJĘCIA logopedyczne... ehsss jednych drażni poszłem a nie poszedłem a mnie to może dlatego że to takie moje ześwirowanie
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-29 o 17:42 |
|
|
|
|
#575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Żadna z dekoloryzacji nie zniszczyła mi włosów, ale najważniejsze by robic ją w dobrych salonach.
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś sobie kupiłam farbe casting Pralinę
zobaczymy jak mi wyjdzie Kurcze... mam ochotę na taka brąz a mi zawsze w lekko rudy wpada. Czy to wina castingu??
|
|
|
|
#577 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi samba niezle, no cóz zdarza sie kazdy z nas ma czasem jakies "zacmienie" umysłu ![]() a inwestycja w zabki ogromna, ale na pewno warto było mój maz ma przerwe miedz jedynkami, ale mnie to w ogóle nie przeszkadza ale nie zaakceptowałabym nieleczonych zębów, dla mnie to ohydny widokCytat:
ide nadrabiac dalej ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
w naszym domku na razie jest zrobiona łazienka na dole, a tam tylko prysznic. wanna przewidziana jest w tej górnej, ale niestety na razie brak kasy na jej zrobienie. zmęczona jestem, znowu byłam obgarnąć w domu... syzyfowa praca, ostatnio poodkurzałam, pomyłam poczysciłam podłogi, meble, a od ciecia plytek znowu wszystko super zakurzone. plytkarz jeszcze nie skonczyl, zostalk mu cokół, wiec wielkie sprzatanie zostawiam sobie na za tydzien
|
|
#578 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do dekoloryzacji nie pomogę. moja fryzjerka odradza, ale ja mam bardzo cienkie i nie za wiele włosów, więc może dlatego. Cytat:
Cytat:
![]() ja galaretki tez raczej nie lubię, a jak już mnie weźmie ochota i gdzieś ktoś zrobi, to zalewam octem więc nie czuć czy to jest słone czy nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja zrobiłam sobie dzisiaj spontaniczny wypad do rodziców. Zjadłam domowy obiad i wróciłam do krk. teraz czekam na męża i będzie winko Sprzątanie też mnie czeka, ale to szybko jutro. dzisiaj jakoś nie mam natchnienia
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia dlatego ja tez nie jadę
Jutro ufarbuję włosy ta praliną ale myślę jak uzyskać jakąś farbą takie ładne brązowe włosy (bez odcieniu rudego), dodam, ze farbą bez amoniaku
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu, Ty masz normalnie blond włoski, to możesz wybierać nieco ciemniejszy kolor farby, powinien chwycić ładny brąz. Ale mnie samej nie udało się nigdy uzyskać takiego koloru, za to moja przyjaciółka ma taki ciepły brązowy kolor ale właśnie farbuje się u fryzjera.
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój naturalny to bardzo ciemny brąz Nie chcę u fryzjera bo tak to mnie mąż farbuje, a u fryzjera wiadomo ile kasy zostawię |
|
|
|
|
#582 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też uwielbiamnooo Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja miałam dwie dobre farby ,jedna garnier ,druga clairol nice and easy ,ciemne brązy,które faktycznie wydzodziły brązowe.Ale zachciało mi się wziąć farbę o ton ciemniejszą....no i mam no i do ślubu musiałam iść w takich ciemnych, na szczęście lato było i byłam opalona więc nie wyglądało to źle...india czy to Ty na fb mnie dodałaś do znajomych?
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-29 o 21:11 |
|||||
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
atomufko zapłaciłam 380 zł.... to salon Loreala był
ale uważam, że warto było bo miałam w tej cenie dekoloryzacje, nową farbę, jakieś maski, sera odbudowujące itp , więc w sumie po podliczeniu wszystkiego to i nie tak drogo wychodzi... a siedziałam wtedy w salonie - calutki 6 i pół godziny
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sprawdzałam w moim salonie i za tą usługę chcą 240 zł wraz z nowym kolorem.A loreala to bym nawet nie chciała,bo ich farby mi nie służą...Ech zobaczę jeszcze . |
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
farby były jakieś inne, ale nazwy nie podam bo to ponad 3 lata temu było
p.s. mi loreal tez za bardzo nie służył, nie dość, że kolory nie wychodziły takie jakie miały być to strasznie niszczył moje pióra
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
A to dobrze poznałam
![]() Mi też zniszczył,to w sumie mało powiedzianie... |
|
|
|
#588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj Mezul tez ma bzika na tym punkcie Telewizor juz wybral jutro albo w poniedzialek jedziemy kupic no i oczywiscie kino domowe bo bez tego ani rusz .. faceci ![]() Cytat:
My w tym roku chyba do Polski nie polecimy planujemy za to wakacje w South Carolina ![]() Cytat:
![]() My niedawno wrocilismy do domu zamieszanie takie ze szok tato dzisiaj wieczorem leci do Polski takze musielismy wywolac zdjecia domu dla rodzicow Meza no i kupilismy znowu pare rzeczy do domu wykorzystalismy wkoncu wszystkie karty jakie dostalismy na parapetowke
|
|
|
#589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fuj to mało powiedzianekiedy przywożą wam stół itd? super że już coraz bliżej to za tydzień wielkie sprzątanie ![]() bo mężowie to świetni lekarze kompleksowi ale ciebie.. nie wierze że miał z czego
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-30 o 07:37 |
||
|
|
|
#590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my kupiliśmy takie http://www.kkrs.com.pl/953.pioneer-v...-tav-606.html\ Nie powiem, prezentuje sie ssuper Cytat:
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Atomufka o którym garnierze piszesz?? Bez amoniaku ?? Marta chodziłam kiedyś na koloryzację do fryzjera ale niestety nie uśmiecha mi się co miesiąc wydawać 150 zł (bo tyle u nas bierze). Trzeba eksperymentować ![]() Zabcia ooo fajne wakacje Wam się szykują ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Agatko mam takie pytanie skąd pochodzi Twój R.?? Bo w zakładkach nk jest osoba z mojego miasta o tym samym imieniu i nazwisku i jestem ciekawa czy to Twój R.
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka laseczka z Ciebie![]() kurcze napisalam wiadomośc i całą ucieło ... india super sprzęcior jak już ustawicie wszystko to nie zapomnij wkleić zdjęć ![]() A nasze mieszkanie mają nam posprzątąc siostra z chłopakiem,kochani są ![]() Madzia ja używałam garnier 100% kolor ,ale szybko się wypłukiwał ,po około 2 tygodniach ,bo ja głowę myję codziennie.Kiedyś też robiłam koloryzację u fryzjera,ale odkąd oszczędzamy przestałam
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-30 o 10:10 |
|
|
|
|
#593 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekoladowe brązy wychodzą brązowe Cytat:
Palette mi za to niszczyło włosy, niby łagodny szampon, ale wysuszał ![]() A teraz nie farbuję w ogóle, pierniczę to, wolę mieć zdrowe włosy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-30 o 10:41 |
||
|
|
|
#595 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do fryzjerów, to wiesz, może warto pójść raz, niech Cię zafarbuje i można się dopytać jaki kolor będzie najbardziej zbliżony. Wiesz, ja wychodzę z założenia, że raz na jakiś czas trochę luksusu jest bardzo wskazane. nie mówię, że co miesiąc, ale raz na 3m-ce to tak! Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, a to było tak, że poszłaś w ciemnych, a wyszłaś w blondzie, czy też musiałaś mieć okres przejściowy w różnych odcieniach rudego?Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
Nie za grube, nie za cienkie i masz ich w sam raz![]() hmm, no to może będę musiała pomęczyć tą moją fryzjerkę... zobaczymy. na razie nie mam jakiegoś dużego ciśnienia, tym bardziej, że ja swoje mam ciemny brąz i boję się odrostów. Ale może kiedyś zaszaleje ![]() Cytat:
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia - poszłam w czarnych a wyszłam w takich ciemny blond/lekko wpadający w złoto-rudawy... no nie wiem jak to wytłumaczyć, ale nie był to typowy rudy, bardziej własnie blond. A juz nastepne malowanie na jaśniutki blond
fryzjerka nie chciała ryzykowac od razu jasnego blondu, bo myślała, że zniszczone włosy bedę mieć po ściągnieciu koloru i nie chciala juz ich 'dobijac' ![]() Mi casting w ogóle nie podszedł, miałam po nim okropne siano na głowie... teraz przerzuciłam się na syoss, po pierwszym farbowaniu byłam załamana , bo zamiast blondu wyszly mi jakieś szaro-różowo-brązowe włosy.... chociaż moja przyjaciółka była zachwycona tym co miałam na głowie a później zmieniłam kolor i jest ok a te sklepowe farby to wzystko taki sam szajs, a na razie nie mam kasy żeby iść do fryzjera i dać przynajmniej 100 zł co miesiąc na malowanie czymś porządnym
Julka http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cpx9ipnwxid9w.pngCzas zacząć nowe, lepsze życie... Edytowane przez MisQa Czas edycji: 2011-01-30 o 10:50 |
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiscie, ze nie zapomne, bede się chwalic hihi kurcze, ale to najwczesniej za tyudzien- oczywiscie jak wszystko dobrze pójdzie ![]() ale masz kochana rodzinke, acy pomocni amy z TZem musimy cały czas radzić sobie sami
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja bardzo lubię casting, nie mam zniszczonych włosów, świetnie się układają - same plusy! Widać każdy włos inny ![]() No chyba najwyższy czas wstać... bo ja jeszcze w łóżeczku. Męża wyprawiłam do pracy na 10:00 i jeszcze się położyłam i jakoś nie chce mi się zebrać. A tu sprzątanie czeka...
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
o komu dobrze, jeszcze w wyrku
choc ja dziś nie mogę narzekać, spałyśmy z Julką do 9.30
|
#600 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak znajdziesz chwilę to wrzuć coś na wisieńkowy.. to mąż na legalu podglądnie i poczyta o postępach bo tu mu nie wolno ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ojj guciu guciu nie ściemniaj jaki brak pewności siebie... nie widać ![]() Cytat:
![]() i jestem bardzoooooo zadowolona ojj bardzo![]() to jedziemy na basen
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

genialny pomysł ja teraz znalazlam nowy sposob na "czytanie" a raczej słuchanie audiobookow a to z tego wzgledu ze np jak sobie ide lub wracam z pracy to moge sluchac a w sumie mam ok pol godzinki marszu wiec jest jak znalazl
no i bardziej sa tu dla mnie dostepne aczkolwiek ciezko je znalesc na necie tzn te bardziej interesujace przesłuchalam juz Grochole a teraz słucham Wande Półtawską I boje sie snów hm wydaje mi sie ze bedzie bardzo ciekawa bo juz mnie wciagneła są to wspomnienia autorki z obozu koncentracyjnego w Ravensbruck
ja audiobooków nie słucham ale to na bank świetne rozwiązanie, mój znajomy słucha w pracy szczególnie na nocce 
i po półroczu
ogólnie to mam duuuże zęby, a malutką buzie
i też ból jak diabli... jak zęby się przesuwały... same papki jadłam!
aa mama się śmieje i nawet ja pamiętam, że brat jak już chodził to smoka nadal miał i zęby ma w miarę proste! No może nie całkiem, ale prawie 

. Chyba zadzwonię do opiekunki stażu czy może na to rzucić okiem, będę spokojniejsza