Mój chomiczek - cz. 4 :) - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-29, 15:55   #3421
alleyezonme
Zakorzenienie

Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)

Cytat:
Napisane przez the kamm Pokaż wiadomość
Dziś w nocy mała jakoś tak się nawaliła na ten taki pypcik od dźwiczek i otworzyła klatkę Wybrała się na zwiedzanie mieszkania. Została znaleziona dziś rano w kuchni za koszem , jak próbowała wciągnąć opakowanie po popcornie do szpary za szafą . Taka mała casanova jak chciałam ją wziąźć to ugryzła I taak uciekała . Potem od razu napakowała poliki i zaczęła pić . Duużo pić .Za karę wysprzątałam jej klatkę
Tak się cieszę , że klatka stoi na podłodze , a nie na regale jak wcześniej ... Wtedy mogłaby skoczyć z regału , albo wejść na biurko i przegryźć kable od myszki , klawiatury , słuchawek itp ... Pewnie zeżarła kilka śmieci . Dobrze , że się znalazła. Ja przez to zostałam brutalnie obudzona , żeby złapać chomika Relacja mojej mamy :
" Siedzę w kuchni , coś się szeleszczy . Patrzę , a opakowanie po popcornie skacze "

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Okazało się , że Amy też
to wesoło miałaś, jak ja na samym początku A Amy spryciula

A tekst Twojej mamy - bezbłędny opakowanie skacze

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 16:04   #3422
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
madziuś- nie wiem co gorsze, sterczenie psów pod klatką [jak w twoim przyapdku] czy znikanie psa na dzień- dwa. Mój jak nie był wykastrowany to tak znikał. Moja mama i siostra przez to wołają na niego Łajza

No tak
Te psy co wystają pod klatką, to też w większości pewnie znikają z domu, ale właściciele jakoś się nie przejmują za bardzo
Nie wiem jak można puścić psa samopas, żeby sobie pobiegał na podwórku i mieć go w bo nie chce się z nim wychodzić

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Kupiłam kolbę Nestor z myślą o szczurze bo Kredka swoją ma i jej nie rusza[Vitapol]. A że są pakowane po dwie dałam jedną jej i...już jest obgryziona
Ale tak pięknie pachnie, smacznie. Jak batonic corny

No to widocznie nie tylko pachnie ale i smakuje

Kurde byłam dziś w zoologu i zapomniałam zapytać o ten piasek dla szynszyli

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
ale musisz trochę pomyśleć wtedy jak chomik, żeby mu nic nie podstawić pod ścianki, żeby nie uciekł . Ja raz postawiłam klatkę za blisko ścianek i Miecia zwiała na podłogę .

Cytat:
Dla mnie są dziwne w smaku . Może dlatego, że nie jem ich tak jak w reklamie, bo mleka nie lubię
Ja też nie jadłam tak jak w reklamie, tylko normalnie, jak ciastko
Ale jak dla mnie pycha

Cytat:
Większość owocowych pokarmów dla gryzoni tak pięknie pachnie
i wyglądają apetycznie

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Tak, mam sprawdzonego weta do którego chodzę 16 lat z psem i z poprzednim chomikiem też raz byłam
No to dobrze
Oby pomógł

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Dziś w nocy mała jakoś tak się nawaliła na ten taki pypcik od dźwiczek i otworzyła klatkę Wybrała się na zwiedzanie mieszkania. Została znaleziona dziś rano w kuchni za koszem , jak próbowała wciągnąć opakowanie po popcornie do szpary za szafą . Taka mała casanova jak chciałam ją wziąźć to ugryzła I taak uciekała . Potem od razu napakowała poliki i zaczęła pić . Duużo pić .Za karę wysprzątałam jej klatkę
Tak się cieszę , że klatka stoi na podłodze , a nie na regale jak wcześniej ... Wtedy mogłaby skoczyć z regału , albo wejść na biurko i przegryźć kable od myszki , klawiatury , słuchawek itp ... Pewnie zeżarła kilka śmieci . Dobrze , że się znalazła. Ja przez to zostałam brutalnie obudzona , żeby złapać chomika Relacja mojej mamy :
" Siedzę w kuchni , coś się szeleszczy . Patrzę , a opakowanie po popcornie skacze "
Kolejna uciekinierka .
Dobrze, że się znalazła i nic jej się nie stało

madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 16:11   #3423
the kamm
Zadomowienie

Madzia dała cwaniaka do chomikomaniaczkowego podpisu
the kamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 16:12   #3424
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia dała cwaniaka do chomikomaniaczkowego podpisu
ano

Stary 2011-01-29, 18:07   #3425
the kamm
Zadomowienie

Co tak cichutko ?
Stary 2011-01-29, 18:09   #3426
anlejka
Zakorzenienie

Wróciłam Ale zabawa. Kobieta tak świetnie opowiadała, że nawet nie wiem, że cztery godziny tam siedziałam A na koniec robiliśmy takie mega pszczoły I moja została uznana za oryginalną, bo cała zakręcona jest
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 18:48   #3427
the kamm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Wróciłam Ale zabawa. Kobieta tak świetnie opowiadała, że nawet nie wiem, że cztery godziny tam siedziałam A na koniec robiliśmy takie mega pszczoły I moja została uznana za oryginalną, bo cała zakręcona jest

A właśnie , dziś w familiadzie byli ludzie ze Skoczowa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 19:22   #3428
hooliganka184
Rozeznanie

Moje dwa chomiczki śpią dziś w domku drewnianym w akwarium, a dwa w plastikowym ferplastu też w akwarium. Domek ferplastu ma być toaletą, ale jeszcze nie bardzo chyba o tym wiedzą. Natomiast taki sam stoi w klatce i tam widziałam, że siusiają (nie wiem czy wszystkie, ale któryś napewno)
hooliganka184 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 19:44   #3429
tikki85
Zakorzenienie

Ooo Kamila...Amy pewnie podsłuchała jak czytasz o ucieczkach innych chomiczków i też postanowiła spróbować

Tak, domek z Ferplast chyba nadaje się tylko na toaletę

Andrea, to fajnie, że Ci się spodobało, bo pewnie 4 godz. nudów nie minęłyby szybko
Stary 2011-01-29, 20:02   #3430
hooliganka184
Rozeznanie

Chciałam dzisiaj kupić moim taką drewnianą kłodę (rurkę) z wywierconymi dziurkami, ale nie było. Kiedyś taka ładna była i nie kupiłam. Eh zawsze trzeba kupować wszystko od razu. Może by chciały w niej spać, bo w zoologu taką miały w akwarium. Ale za to kupiłam im chipsy jabłkowe i buraczki z Herbal Pets . Narazie śpią, więc nie wiem czy będą smakowały. Narazie dostały wczoraj brokułka i proso dla papug, też z Herbal Pets. Nie wiem czy wszystkie spróbowały brokuła, ale te co widziałam, to jadły ze smakiem. Natomiast proso bezapelacyjnie smakuje wszystkim. Pełno takich, jakby skorupek jest wszędzie.

AA pisząc proso chodzi mi o takie ziarenka żółtego i białego, a nie takie kolby czarnego prosa, których zdjęcie dodawałam jakiś czas temu. Narazie im kolb nie dałam, ale pewnie też będzie im smakowało, skoro ubóstwiają tamto sypane.
Stary 2011-01-29, 20:22   #3431
tikki85
Zakorzenienie

Ja też dziś dałam brokuł chomiczkom . Staś trzymał taki mały kawałek w łapkach jak bukiet kwiatów i obgryzał dookoła . A Mieciunia nie chciała jeść . Obrażona za wczorajsze DWT, ale widziałam, że śpi w domku więc jest sukces
Stary 2011-01-29, 20:44   #3432
*Agatek*
Zakorzenienie

Hej nie mam siłki pisać Dziś znów ranek i jak padłam na łóżko tak spałam 3 godziny. Jutro nocka Dostałam @

Idę z Filipkiem w poniedziałek na kastracje Podetniemy mu co nieco Może przestanie być taki wredny i przestanie sikać na co popadnie

Majusia była już raz na wybiegu wczoraj nad ranem (przed 5 rano) bo ją dorwałam dopiero wtedy jak musiałam wychodzić Pobiegała z 10 min, zapoznała się z terenem, oczywiście jak wzięła się do miski, to wszystko wysypywała i szukała swoich smakołyków
Jeszcze jej znów skrzypi kołowrotek i pół nocy biega, chyba dba o linię Muszę jej dziś koniecznie nasmarować, a w przyszłym tygodniu wyjmuję na stałe Nie wiem jednak czy ten większy o 4 cm się tam zmieści...

poprostu
- Pixel śliczniutki, taki młodziutki Maja się zabarykadowała watą&sianem i nic jej nie widać, ale jakoś sobie radzi i słyszę jak chrapnie jej się niekiedy wiem wtedy, że żyje
Cytat:
I o moim też. Ciekawe czy każdej mówi to samo
chyba tak
Cytat:
Napisane przez hooliganka184 Pokaż wiadomość
całe szczęście zgodził się przyjąć trzy zbłąkane duszyczki
kochane stworzonka! Ja tak swoją Majusię kocham jakby własne dziecko miała... chyba przelewam miłość na kota&chomika, bo tylko to mi pozostało...

Iza- faktycznie oczko jest jedno mniejsze, ale póki nie łzawi i jeszcze się nie pomniejsza bardziej, to jest ok, ale jak będzie się zmieniać z dnia na dzień to pędź do lekarza, bo Mojej Mai I tak się jedno pomniejszyło i skleiło, później już drugie na zawsze

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 20:45   #3433
*Agatek*
Zakorzenienie

Asia Kredka jest przeboska, taka bialusieńka jak śnieżek
Wara od jej kolby! bo widzę sobie już ją upatrzyłaś!
Cytat:
A mój Rysiek od jakiegoś czasu już jest tak leniwy, że zasypia w misce z jedzeniem. Bo jak się obudzi to ma blisko Ostatnio miał jeszcze miskę koło poidełka, teraz dałam ją na drugi koniec akwarium żeby jednak choć trochę się poruszał ;x
padłam!!!
Ja też miałam blisko jej domku i wiesz od razu pod nosem, to wzięłam na środkowe pięterko, to musi tam iść do kąta więc się rusza a wodę ma od razu przy domku
Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
w domu piszczy, bo chce do psa
No widzisz jakie ma wzięcie! ale ma faworytów! Do wyboru do koloru! A teraz musi się cieszyć jakimś penisem... wołowym

Oreo moczyłaś w mleku??

Tikki Mieciulka słodka kocham te nasze chomiczki, jak własne dzieci płakać mi się chce

the_kamm to zdziwko Twoją mamę zaskoczyło... skakający popcorn
Cytat:
Kolejna uciekinierka .
Moje pseudo

Stary 2011-01-29, 22:59   #3434
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też dziś dałam brokuł chomiczkom . Staś trzymał taki mały kawałek w łapkach jak bukiet kwiatów i obgryzał dookoła . A Mieciunia nie chciała jeść . Obrażona za wczorajsze DWT, ale widziałam, że śpi w domku więc jest sukces
aaa trzeba była Stasiowi fotkę cyknąć z brokułem

Miecia się obraziła, ale ważne że śpi w domku Pogłaszcz ją ode mnie

Stary 2011-01-29, 23:00   #3435
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Hej nie mam siłki pisać Dziś znów ranek i jak padłam na łóżko tak spałam 3 godziny. Jutro nocka Dostałam @

Majusia była już raz na wybiegu wczoraj nad ranem (przed 5 rano) bo ją dorwałam dopiero wtedy jak musiałam wychodzić Pobiegała z 10 min, zapoznała się z terenem, oczywiście jak wzięła się do miski, to wszystko wysypywała i szukała swoich smakołyków
Jeszcze jej znów skrzypi kołowrotek i pół nocy biega, chyba dba o linię Muszę jej dziś koniecznie nasmarować, a w przyszłym tygodniu wyjmuję na stałe Nie wiem jednak czy ten większy o 4 cm się tam zmieści...

poprostu
- Pixel śliczniutki, taki młodziutki Maja się zabarykadowała watą&sianem i nic jej nie widać, ale jakoś sobie radzi i słyszę jak chrapnie jej się niekiedy wiem wtedy, że żyje

chyba tak

kochane stworzonka! Ja tak swoją Majusię kocham jakby własne dziecko miała... chyba przelewam miłość na kota&chomika, bo tylko to mi pozostało...

Iza- faktycznie oczko jest jedno mniejsze, ale póki nie łzawi i jeszcze się nie pomniejsza bardziej, to jest ok, ale jak będzie się zmieniać z dnia na dzień to pędź do lekarza, bo Mojej Mai I tak się jedno pomniejszyło i skleiło, później już drugie na zawsze

Moje wcześniejsze chomiczki też od razu miskę do góry nogami wysypywały i szukały swoich ulubionych rzeczy, eeech

A te lubią w ogóle co innego, nie mogę się jakoś przestawić

Aż łza mi się w oku zakręciła
Mojemu się nie zmienia, ono ciągle jest takie samo Ale dla świętego spokoju pójdę do weterynarza.

Naprawdę dzisiaj tu tak spokojnie i cicho Nie mam co czytać. Siedzę i poprawiam tą pracę, długa noc przede mną. Przed chwilą wypiłam energetyka żeby się trochę pobudzić i tak mnie brzuch zaczął boleć że się zwijałam na fotelu Ale już mi lepiej, muszę zabrać się za pracę bo postawiłam sobie cel - do 1.02 skończę teorię

Edit : Tylko dwa cytaty a i tak wiadomość przeładowana grafiką

Stary 2011-01-29, 23:36   #3436
hooliganka184
Rozeznanie

Jezu ale śmiesznie. Moje Roborki we 4 umieją biegać w jednym kołowrotku. A czasami po dwa w tym czerwonym i 2 na fioletowym talerzyku. Oczywiście gdybym im nie zamknęła wyjścia z akwarium to dwie france by siedziały w rurze i nawet by nie weszły do akwa.
Stary 2011-01-30, 01:12   #3437
alleyezonme
Zakorzenienie

Czy ktoś tu jeszcze jest?

Stary 2011-01-30, 08:16   #3438
alleyezonme
Zakorzenienie

Wstawać śpiochy

Stary 2011-01-30, 10:19   #3439
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Nie ma nic napuchniętego Weź mnie nie strasz
O pykanie folią bąbelkową nie pykasz nigdy?
AAAAAAA no to ba! nie odpuszczę sobie pykania
Ale właśnie jak nie łzawi, maluch nie robi nic z tym okiem tzn, że mu nie przeszkadza...

Cytat:
A to dwa zdjęcia z wczoraj
Wybieg Załącznik 3702190 i Mieciunia pod liściem Załącznik 3702191
Ale masz fajowy wybieg! tez muszę pomyśleć aby Pixelkowi coś takiego sprawić

Cytat:
Z Kamą też normalnie wyjść nie można, bo od razu psy przybiegają
Kupiłam dziś dla Kamy penisy wołowe.
I się nacięłam, bo nie było ceny napisanej, ja nie zappytałam i się okazało,że kosztuję 19,50
Kama musi być super laseczką Penisy wołowe dobrze, ze Kamucha nie wie co wcina i drogie... wczoraj w zoologu w duzym centrum handlowym widziałam mnóstwo takich specyfików ale zapach od nich był bleh

Cytat:
Znowu zrobiłam sobie różowo różowego frencha . Ale pomalowałam ostatnio paznokcie na zielono bez podkładu i mam teraz żółte jak palacz
Ja uwielbiam malować paznokcie na czerwono, pomarańczowo i często mam odbarwione a jak chce mieć bardziej natural to kupuję w rossie z miss sporty lakier do frencha w odcieniu biało mlecznym świetnie maskuje a paznokcie wyglądają całkiem ładnie

Cytat:
Dziś w nocy mała jakoś tak się nawaliła na ten taki pypcik od dźwiczek i otworzyła klatkę Wybrała się na zwiedzanie mieszkania.
Relacja mojej mamy :
O jaaa dobrze, że została znaleziona skubana :P i jeszcze ugryzła niewdzięczna Tak się nasłuchałam/naczytałam Waszych ucieczkowych przygód, że mój mały ma drucikiem zabezpieczone wyjście bo tak delikatnie się otwierało

Cytat:
kocham te nasze chomiczki, jak własne dzieci płakać mi się chce
Jejuuu ja właśnie też stwiedziłąm, ze tak kocham tego Pixelka nawet jak gryzie te pręty klatki to się cieszę, że te jego łapki tak słodko obejmuję klatkę albo jak wychodzi Książe z domku i pokazuje te swoje 4 ząbki ziewając ahhh bym go wycałowała tylko, że się nie da

Cytat:
Jezu ale śmiesznie. Moje Roborki we 4 umieją biegać w jednym kołowrotku. A czasami po dwa w tym czerwonym i 2 na fioletowym talerzyku. Oczywiście gdybym im nie zamknęła wyjścia z akwarium to dwie france by siedziały w rurze i nawet by nie weszły do akwa.
Ale masz wesoło z taką gromadką wczoraj w zoologu widziałam taką 4osobową gromadkę i też tak spały z mordkami obok siebie jak Twoje na fotce haha ale się śmiałam

A przy okazji pierwsza!!!
Wczoraj Pixelkowi kupilam takie gryzaki tylko mój Tż musi przewiercić dziurki bo chcę je powiesić, żeby go zmusić do większej aktywności
Były też takie fajne inne gryzaczki ale nie w opakowaniu tylko tak o i nie wzięłam bo jakoś tak mogą być zmacane i leżeć nie wiem ile z ogródka wzięłam też gałąź z jabłoni ale suszę ją na kaloryferze bo zmarznięta i zielona w środku

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Ale tu cisza
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 10:21   #3440
alleyezonme
Zakorzenienie

No ja nie wiem, wszystkie do kościoła poszły czy co

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
AAAAAAA no to ba! nie odpuszczę sobie pykania
Ale właśnie jak nie łzawi, maluch nie robi nic z tym okiem tzn, że mu nie przeszkadza...
Pykanie wciąga

Może i nie przeszkadza, ale pójdę jutro do weta - dla świętego spokoju i dla dobra chomiczka

Stary 2011-01-30, 10:36   #3441
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia dała cwaniaka do chomikomaniaczkowego podpisu.
A no

Cytat:
Wróciłam.Ale zabawa. Kobieta tak świetnie opowiadała, że nawet nie wiem, że cztery godziny tam siedziałam. A na koniec robiliśmy takie mega pszczoły. I moja została uznana za oryginalną, bo cała zakręcona jest.

Cytat:
Eh zawsze trzeba kupować wszystko od razu.
To prawda, ja też czasem zobaczę coś fajnego, po jakimś czasie jak już się namyślę to tego nie ma

Cytat:
Ja też dziś dałam brokuł chomiczkom. Staś trzymał taki mały kawałek w łapkach jak bukiet kwiatów i obgryzał dookoła. A Mieciunia nie chciała jeść. Obrażona za wczorajsze DWT, ale widziałam, że śpi w domku. więc jest sukces
Biedna Miecia
Ale dobrze, że wróciła do domu

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Agatka Pokaż wiadomość
Idę z Filipkiem w poniedziałek na kastracje Podetniemy mu co nieco Może przestanie być taki wredny i przestanie sikać na co popadnie
Dobra decyzja

Cytat:
No widzisz jakie ma wzięcie! ale ma faworytów! Do wyboru do koloru! A teraz musi się cieszyć jakimś penisem... wołowym

Oreo moczyłaś w mleku??

Ale jej smakuje

Nie moczyłam

Cytat:
Napisane przez Agatka Pokaż wiadomość
Tikki Mieciulka słodka kocham te nasze chomiczki, jak własne dzieci płakać mi się chce
Oj

Cytat:
Kama musi być super laseczką Penisy wołowe dobrze, ze Kamucha nie wie co wcina i drogie... wczoraj w zoologu w duzym centrum handlowym widziałam mnóstwo takich specyfików ale zapach od nich był bleh
Nie ważne, co ważne żeby śmierdziało
Wychodzi, że jeden penisek kosztuje 1,95
No śmierdzą takie świństwa

Ale u nas piękna pogoda, ani jeden chmurki na niebie
Tylko trochę zimno
Stary 2011-01-30, 10:38   #3442
madzius90
Zakorzenienie

Macie Kamę z penisem i nie tylko
I jeszcze zaspanego Gumisia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1649.jpg (25,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1655.jpg (25,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1650.jpg (24,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1657.jpg (23,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1651.jpg (23,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1653.jpg (24,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1654.jpg (26,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1680.jpg (28,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1664.jpg (20,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1665.jpg (21,0 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-01-30, 10:39   #3443
anlejka
Zakorzenienie

Obudziłam się przed 10 Ale tak mi się cudownie spało. I tak ciepło było pod kołdrą i w ogóle I nie musiałam się uczyć ;x
Także pomykam chyżo do notatek z psychologii coby ogarnąć je wzrokowo chociaż.
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 10:50   #3444
Klepsydra88
Zakorzenienie

zaszalałam.. jak nigdy

Gumisiek jaka kuleczka i ten różowy nosek Kama ...

wczoraj wieczorem słyszę że Wojtek tłucze sie w klatce i później była cisza.. po jakimś czasie podchodze do klatki a tam domek bez dachu ma tak wypchany że ledwo co umiałam go zamknąć
Stary 2011-01-30, 11:14   #3445
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
zaszalałam.. jak nigdy

Gumisiek jaka kuleczka i ten różowy nosek Kama ...

wczoraj wieczorem słyszę że Wojtek tłucze sie w klatce i później była cisza.. po jakimś czasie podchodze do klatki a tam domek bez dachu ma tak wypchany że ledwo co umiałam go zamknąć

Wojciech
Stary 2011-01-30, 11:15   #3446
Klepsydra88
Zakorzenienie

hah eeeh trzeba wstawać.. bo zapuszcze korzenie
Stary 2011-01-30, 11:17   #3447
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
hah eeeh trzeba wstawać.. bo zapuszcze korzenie
Hah

Ja dziś wstałam o 10
Tzn. wcześniej wstawałam dwa razy i próbowałam wyjśc z Kamą na dwór, ale oczywiście ten czarny pies czatował pod drzwiami
Już mam go dość

P; pojechał i mam wolny pokój
Stary 2011-01-30, 11:22   #3448
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzius
P; pojechał i mam wolny pokój
Stary 2011-01-30, 11:24   #3449
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2011-01-30, 11:27   #3450
*Agatek*
Zakorzenienie

Cześć kobietki!
Spałam do 12 dziś nocka, o zgrozo!
A jutro na 16.00 na kastrację
A dziś o 20.00 'ostatni posiłek skazańca'
A jutro...
A dziś...

Cytat:
Nie ważne, co ważne żeby śmierdziało
ważne, że Kamie się podoba zapach penisa wołowego

A te zdjęcie jak Kama pokazuje Ci język bezcenne!!
I jak śmiesz Gumisiowi w środku nocy tak pstrykać fleshem, co?
Cytat:
jak to musiało słodko wyglądać!!!! maniunie roborki w jednym kołowrotku kochane maleństwa potrafią sobie rozrywki dostarczyć
Cytat:
Jejuuu ja właśnie też stwiedziłąm, ze tak kocham tego Pixelka nawet jak gryzie te pręty klatki to się cieszę, że te jego łapki tak słodko obejmuję klatkę albo jak wychodzi Książe z domku i pokazuje te swoje 4 ząbki ziewając ahhh bym go wycałowała tylko, że się nie da
Ja też bym ją całą wycałowała moja maleńka

Moja Maja teraz długo śpi położyłam jej wczoraj troszkę rzeżuszki, zjadła all, widać, że bawiła się tą kulą z chusteczek, bo ma bajzel, a ja jej w nocy w ogóle nie słyszałam pewnie byłam tak zmęczona, że zasnęłam i spałam jak kamień mojej myszki nie widzę od 2 dni
Jeszcze się stracha i boi się chodzić po tych prętach jak chcę żeby wyszła (ale tylko na środkowym piętrze) i jak idzie, to aż pręty drżą

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości