Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-30, 10:46   #4411
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

czeesc

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja będę dzisiaj w super pharm, to mogę luknąć, czy mają. jaką ma pojemność większa tubka? wiem, że mała ma 150ml.
ten wiekszy wax ma 500ml i wyglada tak jak w zalaczniku. Dziekuje Ci bardzo

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
daj znać co wybrałaś w superpharm widuję często te fioletowe opakowania, też ampułki.. ale nie umiem sobie przypomnieć nazwy

Na szczęście dla synka już mam wszystko, od śpioszków po leżaczki i inne karuzele, chciałam coś w końcu kupić sobie, bo wpadła kasa nadprogramowa i sobie wyznaczyłam 250 zł dla siebie tylko
Ale już zamówiłam ubranko za 50 zł dla Fabianka i tak to się rozleci no

Ja uwielbiam baleriny, dlatego mam ich 8 par na tą wiosne bo śmigam w nich 90% od momentu kiedy jest ciepło kwiecień-maj do września
dlatego mam ich 8 par na ten rok czarne, brązowe, beżowe, turkusowe, czerwone, w kwiatki , w szpic...
do wszystkiego je noszę.
i jestem mile zaskoczona jakością tych z h&m
bo są tanie a b.wygodne, np te z deichmana są często twarde i mam odciski straszne.. a z h&m mięciutkie i stopa się nie męczy ciekawe czy ta kolekcja też będzie wytrzymała
Tobie pewnie chodzi o seboradin w ampulkach?
No jasne jak przeszukam, poczytam to powiem na co sie zdecydowalam
Tak mowicie o tych balerinach z h&m ze sa wygodne itp ze mam ochote pojechac je kupic, bo na ten sezon nie mam zadnych...

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a w ogóle byłam ostatnio w h&m i weszła już nowa kolekcja, jest tyle cudownych rzeczy... noramlnie bym pół sklepu wykupiła jakbym tylko miała pieniądze... a na razie kupiłam tylko spódniczkę w panterkę....
jeju tak mowicie o tych nowych kolekcjach, ze mam ochote przejechac sie ale jak pomysle ze mam jeszcze dwa egzaminy to odechciewa mi sie wszystkiego

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 10:48   #4412
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
kurcze strasznie podobaja mi sie te butki

jeszcze je masz? ja jak najszybciej je zuzylam, bo mialam ich dosc a szkoda mi bylo zeby lezaly w koncu stosuje projekt denko- swoja droga dzis wykonczylam waxa z beauty formulas, pojechalam po nastepny, chcialam wiekszy ale nie bylo byly tylko te tubki...

caate wlasnie, widzialas moze wax z beauty formulas w SP? chodzi mi o wieksze opakowanie bo male wiem ze sa

no wlasnie... na codzien to slabo, chociaz...

co Ty za glupoty mowisz dodalam komenatrz do zdj
mi mama sama daje kase na te buty, to tylko jechac i kupic, ale mi sie jechac nie chce
ale chyba pojade, bo bym ja z pksu odebrala przy okazji, bo wraca od babci

wiesz, ja widzialam tylko takie w tubkach, nigdy u siebie wiekszych nie widzialam
a zadowolona jestes z tego wosku? ja mam taki tylko ta serie z avocado, to uzywam bo mam, ale zeby jakies cudy zdzialala to nie widze

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
caate: Wydaje mi się, że będzie w każdym rossmanie, na półkach z szamponami lub odżywkami na wysokości wzroku.

Ja dolewam jej do radicala i potem taką mieszanką psikam
no to zobacze przy najblizszej okazji, bo stalam jak ta swieca i nie widzialam dziekuje
Cytat:
dobre

Alessandra super że udało Ci się takie zakupy tanie zrobić... teraz na wyprzedażach tyle fajnych rzeczy można dorwać że szok

a schudłam od stresów i sesji

a w ogóle byłam ostatnio w h&m i weszła już nowa kolekcja, jest tyle cudownych rzeczy... noramlnie bym pół sklepu wykupiła jakbym tylko miała pieniądze... a na razie kupiłam tylko spódniczkę w panterkę....

nie no, kolejny dobry tekst....
a mi internet też mega muli, jestem teraz u rodziców a oni mają taką prędkość że...

w ogóle dostałam @ i brzuch mnie strasznie boli..... jak brałam anty to było wszystko super a teraz... pewnie będę pół dnia umierać...a za oknem takie ładne słoneczko , nic tylko na spacer iść....
no, az mi szkoda ich malowac bo maja taki polysk

niue mowcie juz o zakupach, bo zbankrutujemy

jak z K?

Alessandra, fajne zakupy
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 10:58   #4413
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

jak z K?
chyba lepiej ale nie chcę zapeszać.. na początku był nieswój ale poitem już było ok.... spędziliśmy razem 6 godzin...więc zobaczymy jak będzie dziś....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 11:04   #4414
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
mi mama sama daje kase na te buty, to tylko jechac i kupic, ale mi sie jechac nie chce
ale chyba pojade, bo bym ja z pksu odebrala przy okazji, bo wraca od babci

wiesz, ja widzialam tylko takie w tubkach, nigdy u siebie wiekszych nie widzialam
a zadowolona jestes z tego wosku? ja mam taki tylko ta serie z avocado, to uzywam bo mam, ale zeby jakies cudy zdzialala to nie widze

no to zobacze przy najblizszej okazji, bo stalam jak ta swieca i nie widzialam dziekuje

no, az mi szkoda ich malowac bo maja taki polysk

jak z K?

Alessandra, fajne zakupy
Jesli chodzi o wosk to powiem tak:
Kupilam ten w tubie do wypadajacych i zniszczonych trwala/suszarka jakos w wakacje uzylam go z 2-3razy, pozniej odstawilam bo kupilam kolejny, tym razem ten zachwalany Henna Treatment Wax- tragicznie rozkladal mi sie na wlosach, wlosy po umyciu byly jakies takie szorstkie, uzywalam zeby uzywac, efektow nie widzialam, w koncu na dnie zostalo mi z dwa cm tej maski i wrzucilam ja do kosza.
Teraz, na innym watku znajoma wizazanka napisala ze uzywa tego zagranicznego wiec stwierdzilam, ze nastal czas zeby wykorzystac ten z Beauty Formulas do konca- a noz moze bedzie lepszy niz ten tradycyjny (nie pamietalam w sumie jak dziala ten w tubie bo nawet go nie pouzywalam). No i tak- wlosy po uzyciu tego Waxu sa miekkie, gladsze, ladnie sie blyszcza. Trzymam wlosy w podgrzanych reczniku tak z 20-30minut. Dodatkowo, skoro moze pobudzic skore glowy do pojawiania sie 'baby hair' to tym bardziej lubie ja stosowac Ta odzywka stala sie jedna z moich ulubionych

Stary 2011-01-30, 11:16   #4415
ekomonika
Zakorzenienie

Hej Ja tylko na minutę, nadrobiłam was oczywiście, ale nie mam czasu teraz być Filmik na prośbę koleżanki usunęłam, długa historia dlaczego ona mnie o to poprosiła
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 11:22   #4416
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Jesli chodzi o wosk to powiem tak:
Kupilam ten w tubie do wypadajacych i zniszczonych trwala/suszarka jakos w wakacje uzylam go z 2-3razy, pozniej odstawilam bo kupilam kolejny, tym razem ten zachwalany Henna Treatment Wax- tragicznie rozkladal mi sie na wlosach, wlosy po umyciu byly jakies takie szorstkie, uzywalam zeby uzywac, efektow nie widzialam, w koncu na dnie zostalo mi z dwa cm tej maski i wrzucilam ja do kosza.
Teraz, na innym watku znajoma wizazanka napisala ze uzywa tego zagranicznego wiec stwierdzilam, ze nastal czas zeby wykorzystac ten z Beauty Formulas do konca- a noz moze bedzie lepszy niz ten tradycyjny (nie pamietalam w sumie jak dziala ten w tubie bo nawet go nie pouzywalam). No i tak- wlosy po uzyciu tego Waxu sa miekkie, gladsze, ladnie sie blyszcza. Trzymam wlosy w podgrzanych reczniku tak z 20-30minut. Dodatkowo, skoro moze pobudzic skore glowy do pojawiania sie 'baby hair' to tym bardziej lubie ja stosowac Ta odzywka stala sie jedna z moich ulubionych
dziekuje za szczegolowy opis

to zrobie tak, jak wykoncze l'oreal absolut repair, wosk z avocado,odzywke z matrixa, l'oreal repair 19(nie wiem jak to zrobie bo napakowana silikonami, a mama nie chce jej zuzyc), stapiz, amle, to pojade po ten wosk co masz, lorysa, odzywke z joanny, olej lniany i kokosowy

w tym miesiacu zuzylam maske matrixa i goldwella pozbywam sie tych kosmetykow napakowanych silikonami
Stary 2011-01-30, 11:24   #4417
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate a jakiego lorysa chcesz kupic?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 11:29   #4418
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
chyba lepiej ale nie chcę zapeszać.. na początku był nieswój ale poitem już było ok.... spędziliśmy razem 6 godzin...więc zobaczymy jak będzie dziś....
wierze, ze bedzie jednak dobrze miedzy Wami

Cytat:
caate a jakiego lorysa chcesz kupic?
tu jest problem
ale chyba lorysa z avocado, do wlosow suchych, ja mam loki to musze nawilzac ale tez kusi mnie z proteinami mleka albo ta z wezem
nigdy nie mialam lorysa, czas przetestowac, jak sie zmusze do pojechania 20km oddalone ode mnie sklepu, bo tylko tam jest

eh ide ogladac film, wymocze paznokcie w oliwie z oliwek, z olejkiem rycynowym, jak ogladam swoje zdjecia kiedy mialam dlugie, naturalne to az mnie sciska a jak patrze na swoj av i moje czarne wlosy to jeszcze bardziej mnie sciska

pomaluje sie pozniej, chyba dokleje te sztuczne rzesy, zamiast malowac je tuszem i smigam za 3-4h do h&m i stradivariusa...

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-30 o 11:32
Stary 2011-01-30, 11:31   #4419
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Snow wstawilam zdjecie moich wloskow i widac na nim te ciemne pasemka mozesz zerknac i zobaczyc jak one wygladaja
Stary 2011-01-30, 11:34   #4420
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

tu jest problem
ale chyba lorysa z avocado, do wlosow suchych, ja mam loki to musze nawilzac ale tez kusi mnie z proteinami mleka albo ta z wezem
nigdy nie mialam lorysa, czas przetestowac, jak sie zmusze do pojechania 20km oddalone ode mnie sklepu, bo tylko tam jest
hmm ja mam w domu 3 lorysy jeszcze- czosnkowego uzywam do golenia nóg nie smierdzi, tylko po prostu nie mam kiedy uzywac juz, ale do golenia swietnie sie nadaje, zmiekcza wloski
jeden mam caly ten zielony- w zał. i juz mniejsza polowe tego hidrakera
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23wlhg5l.jpg (22,5 KB, 19 załadowań)

Stary 2011-01-30, 11:35   #4421
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Kitka a widzisz bedzie dobrze kochana
Stary 2011-01-30, 11:38   #4422
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
tu jest problem
właśnie te same chcę kupić niestety ciężko jest dostać je. z avocado nie widziałam nigdy, wężowego widziałam, ale wtedy myślałam, że on jest z jakimś olejkiem z węża(tak, jak jest napisane w KWC), więc nie byłam nim zainteresowana, a jak już go chciałam, to też go nie było , z protein mlecznych to widziałam tylko cenę i jest tańszy od innych o ok. 3zł
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 11:42   #4423
CABIN CREW

Cytat:

tu jest problem

eh ide ogladac film, wymocze paznokcie w oliwie z oliwek, z olejkiem rycynowym, jak ogladam swoje zdjecia kiedy mialam dlugie, naturalne to az mnie sciska a jak patrze na swoj av i moje czarne wlosy to jeszcze bardziej mnie sciska

pomaluje sie pozniej, chyba dokleje te sztuczne rzesy, zamiast malowac je tuszem i smigam za 3-4h do h&m i stradivariusa...
też bym chciała w to wierzyć...
co do lorysów- ja mam wężowego i jakoś mnie nie zachwycił....

ale Ci fajnie- zakupy...uwielbiam stradi i h&m... no i jeszcze bershke

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Snow wstawilam zdjecie moich wloskow i widac na nim te ciemne pasemka mozesz zerknac i zobaczyc jak one wygladaja
jakie masz włoski długaśne....

a czy będzie dobrze to nie wiem... okaże się... w każdym razie ja się będe starała ale stawać na głowie nie będę...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2011-01-30 o 11:43
Stary 2011-01-30, 11:48   #4424
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

bede pila jednak pokryzwe jeszcze przez mieisac bo mi sie wydaje ze moze od tej pokrzywy tez tak odzyly i urosly szybko po podcieciu koncowek
Stary 2011-01-30, 11:49   #4425
CABIN CREW

zmierzyłam właśnie swoją długość włosów i w najdłuższym miejscu mam 54 cm... od przyszłego tygodnia znowu zaczynam walkę o porost... chciałabym mieć tak z 70 cm....

ZALATANA......
Stary 2011-01-30, 12:12   #4426
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
zmierzyłam właśnie swoją długość włosów i w najdłuższym miejscu mam 54 cm... od przyszłego tygodnia znowu zaczynam walkę o porost... chciałabym mieć tak z 70 cm....
wow no widzisz

Stary 2011-01-30, 12:17   #4427
CABIN CREW

Cytat:
wow no widzisz

ale one wcale nie wyglądają na tyle... może źle zmierzyłam

ZALATANA......
Stary 2011-01-30, 12:19   #4428
Montii
Zakorzenienie

wow dziewczyny za 2 albo 3 dni minie rok odkąd nie farbuję włosów!

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 12:33   #4429
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
właśnie te same chcę kupić niestety ciężko jest dostać je. z avocado nie widziałam nigdy, wężowego widziałam, ale wtedy myślałam, że on jest z jakimś olejkiem z węża(tak, jak jest napisane w KWC), więc nie byłam nim zainteresowana, a jak już go chciałam, to też go nie było , z protein mlecznych to widziałam tylko cenę i jest tańszy od innych o ok. 3zł
aa to mnie zmartwilas, jak pojade na marne to nie wiem
gdybys byla tam kiedys, to daj prosze znac czy je widzialas, bo tak na marne to nie chce mi sie jechac na bielany... bardzo Cie prosze
Cytat:
hmm ja mam w domu 3 lorysy jeszcze- czosnkowego uzywam do golenia nóg nie smierdzi, tylko po prostu nie mam kiedy uzywac juz, ale do golenia swietnie sie nadaje, zmiekcza wloski
jeden mam caly ten zielony- w zał. i juz mniejsza polowe tego hidrakera
i jak jestes zadowolona z tych w zalaczniku?

ja odkrylam fajny zel do depilacji z joanny o zapachu mango, idealny jest, w polaczeniu z maszynka z gilette gladkosc jak nigdy dotad

Cytat:
wow jakie dlugie
a jak mierzylas od czubka dokad wlosy siegaja, czy pasmo najdluzsze?
ja juz nie wiem jak ma sie mierzyc
Cytat:
osz kurcze podziwiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 12:34   #4430
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.
Ja dzisiaj jednak nie pojechałam na wykłady. Miałam 2. Czuje się gorzej, niż wczoraj tzn, doszedł mi katar.

ekomonika szkoda, że nie zdążyłam obejrzeć filmiku.

_Alessandra widzę, że zakupy udane, a ta torebka to śliczna musi być. I jeszcze taka tania. Szkoda, że nie mam za bardzo kasy, ale może jutro jakaś kasa wpadnie to pójdę sobie coś małego kupić, bo cała moja wypłata za (3 dni) idzie na urodziny.
Dziękuje. Powiedz mi, jaką zieloną herbatę pijesz? Ostatnio stałam się jej smakoszem, ale pije u Tż. i sama planuje sobie jakąś zakupić. Na razie moja mama kupiła Sagę zieloną herbatę z miętą, ale ja bym wolała zwykłą i słyszałam, że Saga nie jest za dobrą herbatą.

marthaaa ja tak mam ze zdjęciami. Nawet jeśli na żywo ładnie wyglądam i podobam się sobie to już na zdjęciach to jakaś masakra wychodzi.

Montii to w tym roku też kupię baleriny z h&m. Ja te moje mam z Boti. Takie fioletowe i uwielbiam je.

Mam ochotę na spamowanie, ale niestety dzisiaj za bardzo nie mogę przez chorobę i w piątek mam ważny i najcięższy egzamin z przedsiębiorczości i muszę się na nim skupić. W sumie też kosmetyki mi się pokończyły, ale po sesji wezmę porządnie za siebie. Już doczekać się nie mogę. A od jutra znowu zaczynam pić pokrzywę, ale będę pić 2 razy dziennie przez 3 tygodnie, a potem tydzień przerwy.Wizażystka z wątku zielarskiego pisała, że tak lepiej, więc spróbuje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 12:38   #4431
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
dlugie sa
nie widzialam poprzedniej dlugosci, wiec ciezko mi ocenic.
ja sie nie znam na blondach wiec nie doradze, moge rozroznic tylko chlodne i cieple kolory, bo to tak samo jak w brazach

i mam taka prosbe, moglbys robic zdjecia nie w odbiciu lustra, bo wychodza takie zamazane, gdybys robila na samowyzwalaczu albo po prostu na siebie lub meza poprosila to by bylo wiele lepiej oceniac

chyba, ze masz problem z ostroscia, to chyba kazdy aparat ma taka funkcje, ze jak dluzej przytrzymasz przycisk to sie pojawia na ekranie zielony kwadracik lub czerwony, zeby zlapac ostrosc trzeba dluzej trzymac przycisk, nie wiem czy mnie zrozumiesz

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-30 o 12:40
Stary 2011-01-30, 12:46   #4432
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
wow podziwiam

Cytat:
aa to mnie zmartwilas, jak pojade na marne to nie wiem
gdybys byla tam kiedys, to daj prosze znac czy je widzialas, bo tak na marne to nie chce mi sie jechac na bielany... bardzo Cie prosze

i jak jestes zadowolona z tych w zalaczniku?

ja odkrylam fajny zel do depilacji z joanny o zapachu mango, idealny jest, w polaczeniu z maszynka z gilette gladkosc jak nigdy dotad

wow jakie dlugie

osz kurcze podziwiam
tego zielonego jeszcze nie uzywalam, ale z hidrakera jestem zadowolona dla mnie lepszy niz wezowy czy czosnkowy

udalo mi sie wyciagnac TZta na zakupy, ale zadalam swoje podstawowe pytanie: 'ale nie bedziesz marudzic?'

Stary 2011-01-30, 12:48   #4433
Montii
Zakorzenienie

caate szok, a jaka zmiana...widać jakie naturalne są zdrowe, lśniące, ah. Ale to tylko na chwilę,za miesiąc-dwa będę je farbować

angelinmyheart - te z poprzedniego roku są rewelacyjne

http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...c1/1152596.jpg

http://img03.allegroimg.pl/photos/or.../65/1346556547

m.in takie.. czarne, turkusowe, czerwone !

całe lato przechodziłam i żadnych zniszczeń ale nie ma ich już w sklepach, teraz nowa kolekcja weszła, więc ciekawe jak one się sprawdzą

[LEFT]
Stary 2011-01-30, 12:52   #4434
CABIN CREW

Cytat:

wow jakie dlugie

mierzyłam od czubka głowy do najdłuższego momentu... ale nie wiem czy to dobrze... jak pomyślę sobie że kiedyś, w podstawówce mialam włosy do pasa i to takie gęste... a potem głupia obcięłam do brody... a teraz wydaje mi się że one wcale nierosną....

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.
Ja dzisiaj jednak nie pojechałam na wykłady. Miałam 2. Czuje się gorzej, niż wczoraj tzn, doszedł mi katar.

Mam ochotę na spamowanie, ale niestety dzisiaj za bardzo nie mogę przez chorobę i w piątek mam ważny i najcięższy egzamin z przedsiębiorczości i muszę się na nim skupić. W sumie też kosmetyki mi się pokończyły, ale po sesji wezmę porządnie za siebie. Już doczekać się nie mogę. A od jutra znowu zaczynam pić pokrzywę, ale będę pić 2 razy dziennie przez 3 tygodnie, a potem tydzień przerwy.Wizażystka z wątku zielarskiego pisała, że tak lepiej, więc spróbuje.
wracaj do zdrowia...
mi też sporo kosmetyków się skończyło ,muszę się na jakieś kosmetyczne zakupy wybrać ale na razie szkoda mi kasy bo jeszcze wyprzedaże są i na ciuchy tanie poluję i wydaję większość pieniędzy...

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
caate szok, a jaka zmiana...widać jakie naturalne są zdrowe, lśniące, ah. Ale to tylko na chwilę,za miesiąc-dwa będę je farbować

angelinmyheart - te z poprzedniego roku są rewelacyjne

http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...c1/1152596.jpg

http://img03.allegroimg.pl/photos/or.../65/1346556547

m.in takie.. czarne, turkusowe, czerwone ! :
-)

całe lato przechodziłam i żadnych zniszczeń ale nie ma ich już w sklepach, teraz nowa kolekcja weszła, więc ciekawe jak one się sprawdzą
boskie były... miałam turkusowe i panterkowe... chciałabym żeby i w tym roku się pojawiły jakieś w tym typie....

ZALATANA......
Stary 2011-01-30, 12:54   #4435
Elvii
Zadomowienie

a te cudowne balerinki po ile są w h&m.. ?
chyba pojadę w środę na zakupy... muszę sobie kupić korektor pod oczy.. trochę ciuszków ) no i może te balerinki bo nie mam żadnych.. miałabym na zmianę z moimi kopytkami i botkami

lecę czytać książkę "przepaść" )

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 12:56   #4436
Montii
Zakorzenienie

pokazywałam wam wczoraj te brązowe które kupiłam, a teraz wpadł mi w oko ten kolor https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.
ale u mnie ich nie ma

a tamte peep toe to za 39 zł były ! ;-) są jeszcze na allegro pojedyncze

[LEFT]
Stary 2011-01-30, 12:57   #4437
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
pokazywałam wam wczoraj te brązowe które kupiłam, a teraz wpadł mi w oko ten kolor https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.
ale u mnie ich nie ma

a tamte peep toe to za 39 zł były ! ;-) są jeszcze na allegro pojedyncze
a te ile kosztuja? i czy aktualna kolekcja?

Stary 2011-01-30, 13:08   #4438
Montii
Zakorzenienie

tak, są obecnie w sklepie ;-)
ja widziałam brązowe i czarne za 59
więc myślę,że te różowe też powinny być za tyle

[LEFT]
Stary 2011-01-30, 13:16   #4439
buahhot
Marcelover ♥♥♥

no to musze popatrzec, moze sie skusze na jakies

Stary 2011-01-30, 13:27   #4440
kobietasukcesu
zawsze mam racje

kitka: a jaka to spódniczka z tego h&m? Bo ja dzisiaj nic w panterkę nie widziałam.

Jakby nie porypana rozmiarówka w h&m (że na mój wzrost jest od rozmiaru 44 ) to pewnie bardziej bym się obkupiła.
Chyba krawcowej poszukam
Bo nie lubię takich przykrótkich bluzek, pogrubia to strasznie optycznie

A takich do połowy uda też nie lubię, czuję się jak w koszuli nocnej

_Alessandra: po myciu to nie radzę tej kuracji rzepowej stosować, śmierdzi jednak Ja to stosowałam pół godziny przed myciem, wcierałam w skórę głowy. Robiłam to przez tydzień, bo jedno opakowanie ma 7 ampułek.
I dzisiaj po około 3 przerwie powtarzam kurację. Do kupienia są te ampułki w sp i naturze.

Pokupowałam sobie maseczki dermiki z serii let's dance, myślałam że to same syfy w nich będą i jakoś nigdy mnie nie zachęcały, ale wyglądają składowo całkiem nieźle.

kitka: też miałam w podstawówce do pasa, potem ścięłam do ramion a potem do brody(ojciec mnie tak namawiał, że mnie przekonał). A potem mi się długość wahała od takich za ramiona do takich długich jak teraz.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-01-30 o 13:29
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości