|
|
#1051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Świeży wygląd , pastelowe kolory. Świeżynki część III
Myślę,że prezent jak najbardziej ok. No jeśli chcesz to możesz np.dorzucić lakier do paznokci w kolorze o którym marzy ale boi się go kupić bo nigdy takim kolorem paznokci nie malowała. To tylko taki przykład
Co do pieniędzy to dla mnie to taka śliska sprawa. Z jednej strony ok,bo koleżanka kupi sobie za tą kasę co będzie chciała,ale z drugiej strony to takie pójście na łatwiznę..."a po co mam się wysilać,niech sobie sama coś kupi". Poza tym ja chyba czułabym się niezręcznie wręczając komuś kopetrę,a jako osoba otrzymująca tą kopertę też pewnie byłoby mi niezbyt miło,że mnie tak ktoś "zlał" i nawet odrobinkę się nie wysilił aby pomyśleć o mnie. Także jeśli masz jakieś obawy to dorzuć jakiś drobiazg i myślę,że będzie jak najbardziej ok. Tak nawiasem mówiąc ja bym się ucieszyła z paletki bo lubię cudności do oczu i do ust,a za jednym pędzelkiem z inglota już chodzę chyba ze 4 miesiące,tak więc mnie by się micha bardzo cieszyłą z takiego prezentu ![]() Dziewczyny mam do Was jeszcze pytanie,trochę z innej beczki niż temat powyżej ![]() Kupiłam sobie wczoraj pierwszy raz w życiu peeling enzymatyczny (Dax Cosmetics-Perfecta Oczyszczanie),do tej pory używałam takich z drobinkami...ale do rzeczy. Zastosowałam się do instrukcji na opakowaniu w kwestii używania go i zaaplikowałam go sobie na noc. Powiem szczerze,że jestem troszkę rozczarowana,bo dzisiaj rano nie zauważyłam żadnej różnicy Ile razy muszę go użyć aby zauważyć że działa i jak to zaobserwować tzn. jaka ta cera powinna po nim być? To mój pierwszy tego typu peeling dlatego nie mam wogóle rozeznania
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Enzymatyczny rozpuszcza to co zbędne, w dość delikatny sposób
Ja ich nie stosuję, bo nie lubię, potrzebuje potrzeć paszczę, żeby czuć, że działa Cera powinn abyć ciut świeższa, ale bez żadnego szału Co on tam ma w opisie poza tym, że ma oczyszczać? PS Ostatnio mnie tak totalnie pokęciło na pastele, że aż sama siebie nie poznaję Kupiłam pudrową marynarkę z h&m, planuję teraz uszyć miętową albo błękitną, maluję się jak dziewusia różami, beżami, perłami, delikatnie kredeczką Już mi chyba wiosny brak
|
|
#1053 |
|
Raczkowanie
|
Champs - kiedyś używałam takiego peelingu i szczerze mówiąc nie widziałam żadnych efektów
hihi - też mam obecnie fazę na wszystko, co pastelowe Ostatnio kupiłam wymarzony sweterek w kolorze jasnego różu Tak poza tym, to strasznie tęsknie za wiosną ;(. Brakuje mi długich spacerów, jazdy rowerem, słońca, ciepła. Mam już dość kozaków, grubych ubrań, czapki i kurtki :/
Edytowane przez marika161 Czas edycji: 2011-01-28 o 13:19 |
|
|
|
|
#1054 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja na razie nie kupiłam żadnej, coś tam wybrałam na e-torebce ale nie jestem na 100% pewna, w H&M jest taka urocza ale na allegro widziałam ja w innych kolorach i czekam żeby zobaczyć pozostałe kolory na żywo w sklepie. Tak naprawdę to powinnam kupić dwie - jedną dużą (ale bez przesady) taką na fitness w sportowym stylu a drugą elegancką ale ciut większą niż mój standardowy rozmiar miniaturowych torebek |
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam białą/kremową vivien i ja uwielbiam! Ale to taka torebka, że nie każdemu się podoba i nie każdemu pasuje
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dawno mnie tu u was nie bylo. Moje swiezynkowanie idzie w lepszym kierunku, co kupuje jakies ciuszki to jasne i urocze
oh wow, lovely Edytowane przez malinowydzemx3 Czas edycji: 2011-01-28 o 19:41 |
|
|
|
|
|
#1059 |
|
Raczkowanie
|
a ja stoje w miejscu
![]() wyglądam jak jakiś potwór całą twarz mam w syfach ![]() nie wiem już co robić przemywam ją tonikiem cytrynowym smaruje maścią łykam Celebrin i nic nie wiem co jeszcze mogę zrobić aby się jej wygląd poprawił ![]() nie wiem czy was to zaineresuje ale mam dużo tak mi się wydaje świeżynkowych upięć jeśli byście byly zainteresowane to jutro wgram fotki
|
|
|
|
|
#1060 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z tych które pokazałaś na zdjęciu to zdecydowanie kupiłabym 1-wszą Czy ona jest bardzo duża czy taka średnia?Cytat:
Champs ![]() Masz marzenia, które chcesz spełnić ?! To o nie zawalcz !... Edytowane przez Champs Czas edycji: 2011-01-28 o 23:09 |
||||
|
|
|
|
#1061 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam weny dobierać jakoś fryzur i nie mam czasu na szukanie czegoś ciekawego. Także Twoja pomoc jest mile widziana
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrób jakąś maseczkę i posmaruj pastą cynkową ![]() jestem zainteresowana zdjęciami. |
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Wtajemniczenie
|
tez jestem zainteresowana zdjeciami
![]() nie mam weny na nic, len kompletny, a ten tydzien bedzie wyczerpujacy. ratunku.
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny trzeba to opić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój 1 filmik na youtube : http://www.youtube.com/watch?v=2joEEK4pwvY
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Moje nowe liliowe leviski
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Raczkowanie
|
lady_alice - ale piękne, bardzo mi się podobają
Sama bym takie z chęcią kupiła ![]() Jeśli chodzi o fryzury, to ja zazwyczaj noszę rozpuszczone. Czasami związuję je w warkoczyka albo kłosa ![]() ekomonika - niestety filmik mi się nie wyświetla
Edytowane przez marika161 Czas edycji: 2011-01-30 o 07:39 |
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o już widzę, że filmik usunięty ![]() baardzo ładne
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
filmik się nie wyświetla gdyż musiałam go usunąć, ale to długa historia
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1070 |
|
Wtajemniczenie
|
Swiezynki, znalazlam swietna torebke na all wczoraj i zastanawiam sie nad kupnem. Problem w tym, ze nie mam zbyt duzo jasnych ubran, ubieram sie wedlug schematu: ciemne ruki + czarne buty + jasna bluzka/tunika + marynarka/kardigan. Nie wiem czy bedzie mi ona pasowac, poradzcie
![]() dodalam ja na szafie, ale Was tez sie zapytam tutaj jako swiezynkowych ekspertek ![]() oczywiscie mowie o bezowej czarna mnie nie zauroczyla.
oh wow, lovely Edytowane przez malinowydzemx3 Czas edycji: 2011-01-30 o 12:01 |
|
|
|
|
#1071 |
|
Raczkowanie
|
ekomonika - szkoda, z chęcią bym obejrzała
malinowydzemx3 - torbka całkiem fajna. Moim zdaniem będzie pasować do ciemniejszych ubrań
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1073 |
|
BAN stały
|
malinowydzemx3 podziel sie linkiem prosze
|
|
|
|
|
#1074 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Wtajemniczenie
|
wyslalam linki
![]() przekonalyscie mnie, w srode, gdy bede miala pieniadze ja zamawiam ![]() od paru dni wlasnie planuje wielka wymiane garderoby na swiezynkowa.
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
też proszę o linka do torby
|
|
#1077 |
|
Raczkowanie
|
Tak was czytam i czytam... I także muszę, a raczej chcę wymienić garderobę na bardziej świeżynkową. Najpierw jednak odłożę na to pieniądze i pojadę na jakieś większe zakupy do większego miasta, bo w moich okolicach nie potrafię znaleźć nic, co by mi odpowiadało.
Także ciekawią mnie te zdjęcia fryzur bo sama mam wiecznie rozpuszczone włosy, co stało się... nudne ![]() Przy okazji pytanie: jak uważacie, co każda świeżynka powinna w szafie mieć?
|
|
|
|
|
#1078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie będzie rozjaśniać stylizacje ![]() Cytat:
![]() ooo same wymiany szafy się szykują ![]() ja wczoraj też byłam na zakupach po kilka rzeczy, niekoniecznie świeżynkowych
Edytowane przez Soph Czas edycji: 2011-01-30 o 14:55 |
||
|
|
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem podstawą są dobrze dobrane, porządne jeasny (sama mam tylko jedną taką parę, dlatego muszę koniecznie rozejrzeć się za jakimiś nowymi
). Tak poza tym, to biały, prosty podkoszulek.Stanowi on bazę pod różne sweterki, marynarki itp. Taka typowa świeżość to kojarzy mi się z jasnymi, pastelowymi sweterkami, ładnymi bluzeczkami, tuniczkami. Moim zdaniem, fajne też są jakieś ładne apaszki, chustki. Są świetnym uzupełnieniem każdego stroju
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
malinowydzemx3 - Możesz też mi dać linka ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

Co do pieniędzy to dla mnie to taka śliska sprawa. Z jednej strony ok,bo koleżanka kupi sobie za tą kasę co będzie chciała,ale z drugiej strony to takie pójście na łatwiznę..."a po co mam się wysilać,niech sobie sama coś kupi". Poza tym ja chyba czułabym się niezręcznie wręczając komuś kopetrę,a jako osoba otrzymująca tą kopertę też pewnie byłoby mi niezbyt miło,że mnie tak ktoś "zlał" i nawet odrobinkę się nie wysilił aby pomyśleć o mnie. Także jeśli masz jakieś obawy to dorzuć jakiś drobiazg i myślę,że będzie jak najbardziej ok. Tak nawiasem mówiąc ja bym się ucieszyła z paletki bo lubię cudności do oczu i do ust,a za jednym pędzelkiem z inglota już chodzę chyba ze 4 miesiące,tak więc mnie by się micha bardzo cieszyłą z takiego prezentu 
Ile razy muszę go użyć aby zauważyć że działa i jak to zaobserwować tzn. jaka ta cera powinna po nim być? To mój pierwszy tego typu peeling dlatego nie mam wogóle rozeznania

Ostatnio kupiłam wymarzony sweterek w kolorze jasnego różu
Tak poza tym, to strasznie tęsknie za wiosną ;(. Brakuje mi długich spacerów, jazdy rowerem, słońca, ciepła. Mam już dość kozaków, grubych ubrań, czapki i kurtki :/