![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pomocy, chyba umre :(
a ja powiem - nie, nie wygladaja strasznie.
nie wygladaja tez dobrze, ale jesli na codzien bedziesz je spinac, to roznica nie bedzie tak widoczna. a chyba lepiej pomeczyc sie pol roku w srednich wlosach, ALE z wlosami na glowie niz isc do slubu w peruce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję, bo ja też bym nie mogła chodzic z takim kolorem. Proponuję zamówić wizytę u bardzo dobrego fryzjera, nawet w innym mieście - mogę cos polecić w Warszawie ![]()
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-01-23 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
wrocilam
![]() wlosy mialam farbowane LOREAL HI.RICHESSE DIACOLOR i to jest dziwne bo na all tubka razem z oxydantem kosztuje 24 zl na moje wlosy poszlo kolo 2-3 a ja zaplacilam 175 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
no i wlasnie dlatego zaproponowala mi malowanie za mc, nie wiem czy pojde, zalezy jakiego koloru beda odrosty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Odrosty będą takie jak cię natura obdarzyła, natomiast kolor szczególnie z końcy włosów będzie się wypłukiwał jak szalony - po ok 2 myciach powstaną 2 kolory na włosach ciemniejsze u nasady i jaśniejsze na końcach. Trochę się dziwie że fryzjerka nie zaproponowała prepigmentacji.
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-01-25 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
a co to jest prepigmentacja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/blog.php?bt=11903
Możesz dac fotkę?
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-01-25 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
w takim ukladzie mialam to robione, bo ona wląsnie tak robila a moj odcien jest taki jak wyzej opisane
Edytowane przez mmandragorra Czas edycji: 2011-10-24 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Fajny kolor
![]()
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie widać na tym zdjęciu, abyś miała gumowate włosy.
IT - programuj, dziewczyno! Edytowane przez rockandrollqueen Czas edycji: 2011-01-25 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
bo poprawil sie ich stan po malowaniu
![]() najgorzej jak myje wlosy i leze sobie i je dotykam a one sa tak smieszne takie jakby b.delikatne ale powiem wam, ze beda chciala wrocic do jasniejszego chlodnego blondu ... ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- tylko jeszcze nie wiem jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrz na to (załącznik).. i ostatnie to po prawo to już mi się włosy gumowały - a tez na sucho tego nie widać..i dość długo tak chodziłam.. chyba ze 2 m-ce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
moglas polozyc farbe jakas brazowa, bez zadnego rozjasniacza
widzisz, ty potrafilas chodzic z takim kolorem, ja nie, a jak sobie to zrobilas? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
dziewczyny żadna z Was nie pobije mnie
![]() Na szczęście nie mam zdjęć, ale oto co zrobiłam: miałam jasne, farbowane włosy, jakiś średni blond. Naturalne mam w kolorze jasny/ średni brąz. Wkurzały mnie odrosty, nie chciałam już ich farbować na jasno, więc wymyśliłam, że przefarbuję na podobny do mojego naturalnego ![]() poszłam z koleżankami do Rossmanna, żeby pomogły mi dobrać kolor... Wzięłam farbę w piance, bo była w promocji i kilka razy robiłam nią (ale jasny kolor). Poszłam do domu, zrobiłam i...... ![]() Ale nic. Nie ruszałam włosów, dwa tygodnie chodziłam w związanych, kupiłam szampon do brązowych włosów, płukanki z kawy zamiennie z płukankami z pokrzywy i kolor mi się jakoś w miarę wyrównał ![]() ![]() nie wykluczam, że za jakiś czas wyrównam sobie kolor, ale na razie daję im odpocząć i trochę sama śmieję się z siebie, że dałam się wrobić w tą farbę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mówię dlaczego.. Dlatego, że miałam czarne włosy i próbowałam dojść do blondy balejażami.. te u góry mniej przetrawione ładniej chwytały a te na dole ciągle wybijały czerwony barwnik.. Jako że fryzjerka powiedziała, że wcześniej jak za 2 m-ce mam nie przychodzić bo mi nie zrobi kolejnego balejażu bo włosy się zniszczą.. a ja nie mogłam znieść tych końcówek to kombinowałam jedna farba za drugą , nawet rozjaśniacz i wciąż było coraz gorzej i coraz gorzej.. bo włosy zamiast się rozjaśniać ciągle wybijały czerwyny barwnik.. A już hitem był wellaton 12/1 który zamiast rozjaśnić to spowodował, że moje włosy totalnie zrudziały.. nawet te co były już przy czubku prawie białe.. Efekt był taki, że włosy się zgumowały i trzeba było ściąć na krótko.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Yattamanka a jak długie masz teraz włosy?
![]() ![]()
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wątek podglądam i nawet stosuje niektóre sposoby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.