|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Cytat:
![]() ![]() Dlatego brawo ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niech ta wiosna już przychodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie słońce próbuje się przedrzeć przez te chmury . Ooo tak ![]() ![]() A plany na dziś: -odnieść książki do biblioteki -zrobić obiad - rybcia zrobiona ;D -manicure (z czerwonego na kobaltowy ![]() - niemiecki (coraz bliżej końca pierwszego działu ![]() - zmienić pościel w pokoju taty - no i może na miłe zakończenie dnia spacer z TŻem
![]() |
#1534 |
Zadomowienie
|
Chyba muszę tu zacząć pisać, bo czytam od początku, ale mam nadzieję, że jak zacznę tu pisać to będę miała większą mobilizację
![]() Dziś jako dobra siostra odrobiłam angielski za brata, od ponad pół roku nie miałam kontaktu z gramatyką, zawsze jak miałam jakieś zadania do odrobienia to nie bardzo lubiłam to robić, a dziś zrobiłam to z przyjemnością, nie wiem, czy to z powodu, że to nie było obowiązkowe, ale wydało mi się to po prostu łatwe i chyba wezmę się ponownie za naukę angielskiego. A wy tu tak wszystkie się uczycie to może się zmobilizuję. Od rana, a w zasadzie to już od wczoraj powtarzam sobie, że muszę zacząć się uczyć do egzaminu, ale tak mi się nie chce, mam nadzieję, że dziś do tego chociaż zajrzę ![]() I wyciągnęłam wreszcie piłkę do ćwiczeń i ją nadmuchałam, to może wreszcie zacznę ćwiczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() na dziś : - odwiedzić ksero - done - fryjer - done - nauka - hmmm ... .bez komentarzza ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj siedziałam do 4 nad projektem, od rana znowu, skończyłam o 16
![]() ![]() Angielski staram się robić w tzw. międzyczasie, czy to przy jedzeniu, czy stojąc w korku na drodze... ![]() Co jeszcze na dziś... kolejny projekt ![]() Niech ta sesja się już skończy! Za tydzień mam jeszcze egzamin gigant...! |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Zadomowienie
|
witajcie :P
mi się zaczeły właśnie ferie, dlatego muszę opracowac strategię działania. do wykonania na te dwa tygodnie: -interpretacja na polski -przeczytać tadzia, mendel i nad niemnem (w porywach lalkę;p) -poćwiczyć na instr -kupić sukienkę albo cos wykombinować, -zorganizować wszystko do 18stki -posprzątać w pokoiku -zakupy kosmetyczne (już tyle się odwlekają;/) to chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zadomowienie
|
Chyba muszę napisać plany na dziś, bo inaczej to się nie ruszę od komputera, a jak już napiszę, to może to zrealizuje
![]() - zacząć naukę do egzaminu! - skończyć angielski - posprzątać - zrobić obiad - poczytać książkę |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś miałam w planach iść na balety, ale mnie rozłożyło - mam ponad 37 stopni i głowa mnie boli
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Oczywiście nic dziś nie zrobiłam, mam nadzieję że jutro już będę się dobrze czuła i ogarnę ten cholerny projekt ![]() ![]()
#1543 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
możesz się śmiać, ale Lalka była wg mnie bardzo fajna - szczególnie wątek miłosny ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
a u mnie hm co ciekawego ![]() - nauka do egaminu, który mam w środę - idzie baaaardzo powoli , ale idzie - byłam dziś na francuskim , trochę porozmawiałam i żałuję, że na razie nie mam czasu na naukę słówek itp .. sesja jest ważniejsza.. - byłam na zakupach i kupiłam sobie buty, pasek i piżamę ![]() - widziałam się po 3 tygodniach z rodzicami nie mogę doczekać się już przyszłej soboty, bo wrócę wreszcie do domu po egzaminach ![]() plan na dziś / jutro : - nauka nauka nauka - maseczka ! ![]() Edytowane przez janee90 Czas edycji: 2011-01-29 o 21:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy kawałek po 9 rano, a ja na dzisiaj na popołudnie muszę zawieść na uczelnię projekt... Muszę zrobić jeszcze 3 rysunki i opisy techniczne... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
BAN stały
|
Słuchajcie, sorry, że znów nie pisałam, ale jestem w trakcie egzaminów i zaliczeń... Miałam straszny tydzień... W zeszłą środę miałam zaliczenie ustne z angielskiego (5) i zerówkę z fizykoterapii (3,5
![]() ![]() ![]() Aaa... i zgapiłam od koleżanki i zarejestrowałam się na lang-8 ![]() EDIT: a co do włosów, bo pewnie niektóre z was pamiętają moje problemy z fryzjerką - trochę się rozjaśniły pod wpływem stosowania szamponu do włosów blond, ale boję się jeszcze cokolwiek z nimi robic... Edytowane przez chryja_bez_ryja Czas edycji: 2011-01-30 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Po długim czasie, wracam do świata żywych. ![]() ![]()
#1547 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki, już jest lepiej dziś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1548 |
Zadomowienie
|
to chyba fizjoterapia
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
Też podejrzewam, że to fizjoterapia.
![]()
![]() |
#1550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też chcę to studiować ![]() ciekawa jestem czy uda mi się a za zabieganą koelżankę trzymamy kciuki żeby wszystko wyszło tak jak chce ![]() plany na dziś: - pouczyć się - minimum 10 minut poćwiczyć zrobione: - byłam w kościele ![]() ![]() a miało też być: - spotkanie z moją paczką, niestety odwołałam bo boję się że mogę się nie wyrobić z nauką ![]() w tym roku nie chcę nigdzie jechać na wakacje, chcę iść do pracy - ciekawa jestem czy coś znajdę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
stokrotenka mam taki sam plan jak Ty iść do pracy zamiast wyjazdu na wakacje
![]() ![]()
#1552 |
BAN stały
|
Tak dziewczyny, fizjoterapia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Wtajemniczenie
|
co już załatwione:
zdrowe śniadanie solidne poćwiczenie w klubie co na dzisiaj: zacząć najgrubszą pozycję do opracowania na egzamin odebrać przesyłkę od mamy ![]() położyć się wcześniej spać
#1554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hah, zgadłyśmy. ![]()
![]() |
#1555 |
Raczkowanie
|
a ja właśnie się uczę bleeee. i tylko to mnie czeka do piątku (ostatni egzamin)
trzymam kciuki za wasze wszystkie postanowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Ostatnio milczę, ponieważ nie mam do czego się motywować. W dalszym ciągu szukam pracy, jak dotąd - bezskutecznie. Ogólnie, obijam się całymi dniami, zaczęłam się spełniać kulinarnie, żeby jakoś zając sobie czas. Zaczynam myśleć o jakichkolwiek formach dorobienia sobie nawet 200 zł miesięcznie i do głowy przychodzą mi korepetycje z języka angielskiego. Tylko ja nie wiem nic o korepetycjach! Nigdy na żadne nie chodziłam, tym bardziej nie udzielałam. Nie wiem z czym to się je i to mnie w sumie powstrzymuje przed zabraniem się za to poważnie. No i fakt, że nie studiuję filologii angielskiej, czyli nie mam poparcia dla wiedzy. Macie może jakąś radę?
Mam do was pytanie, czy od października drugi kierunek będzie już płatny? Zazdroszczę wam sesji... |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
Uff... skończyłam projekt. Nie jest powalający, ale mam nadzieję że zaliczę zajęcia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1558 |
Zadomowienie
|
chyja ja tez chcialam pojsc na fizjoterapię, ale duzo sie naczytalam takzetu na wizazu, ze nie ma po tym pracy, albo bardzo mało się zarabia..potem jakoś moja kondycja bardzo bardzo spadła i stwierdziłam że to chyba nie dla mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej masz pomysł na dorobienie przynajmniej tyle, ja to nie mam żadnego pomysłu na siebie w sprawie finansów ![]() ja jedynie czego żałuje że od razu nie wybrałam się na studia zaoczne i do pracy od października, a nie teraz mam rok w plecy ![]() A co do Twojego pytania to jeśli będzie to na uczelni państwowej w trybie stacjonarnym to z tego co się orientuję nie ma prawa być płatne ![]()
![]() |
#1560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udało mi się skończyć projekt, walka z czasem była do ostatniej sekundy, kiedy kumpel puścił mi sygnała na znak, że już czeka na mnie w samochodzie na dole - ja gumowałam ołówek z kalki ![]() Czy zaliczony - okaże się w ciągu tygodnia. O czym nasz prowadzący łaskawie poinformował nas o godzinie 20, kiedy to czekaliśmy czwartą godzinę, aż je sprawdzi ![]() No po prostu ![]() Jutro nadrabiam angielski, sprzątanie i caaałą masę innych rzeczy, no i trzebaby się zacząć uczyć na sobotni egzamin gigant... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.