![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkiego po trochu;)
coś u mnie ? podoba mi się pare rzeczy
![]()
![]() |
#32 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I Tuszu Volume Milion lashes chyba też nie mogę Ci oddać, bo jest zarezerwowany ![]() No to do Kabuki Smashbox i Różu z Sephory mogę dobrać 1.MAC Crush Metal Pigment limitowanka w wersji kol. Stacked1? ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() Wkłady pasują do paletek Inglot freedom okrągłych ![]() Też do paletek Mac, smashbox tylko tyle wiem ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
może coś u mnie za
-Baza pod cienie do powiek INGLOT zużycie 1/7,kolor 01 - Peeling enzymatyczny Perfecta oczyszczanie do cery suchej, wrażliwej, naczyńkowej, użyty raz. - AVON Woda toaletowa Blancia (niebieska gwiazdeczka, chyba już nie produkują) zużycie minimalne, 30 ml. - Avon Face pearls rozświetlający perełki do twarzy, nowe. ?
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
5x Biosilk Silk Therapy jedwab do włosów 15 ml NOWY, zapakowany (interesuje mnie 1 lub 2 buteleczki) -paletka z Avonu seria True colour - Vintage violet (beż, jasny róż, ciemny róż i fiolet) maźnięte po razie . - 4 puste potrójne paletki z Inglota na wkłady freedom okrągłe ![]() - Maybelline The colosal volume express czarna, użyta 3 razy. - do Eyelinera płaski, mały, wersja podróżna Może znajdziesz coś u mnie? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Maxfactor False lash efffect czarna, użyta ok. 3 razy. - L'oreal Volume milion lashes, brązowa, użyta 3 razy. - 73 AMC (fiolet z dużą ilością srebrno-błękitnych drobinek) Edytowane przez esterie Czas edycji: 2011-01-30 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
a nie masz może gdzieś zbędnego jakiegoś różu?
Bo sposobały mi się kuli avon u ciebie ale byś musiała coś dobrać chyba.
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Przegapilam u Ciebie Biosilk, 5 buteleczek razem jest czy dałoby radę wyrwać dwie?
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
To jest w sumie kontynuacja.. W pierwszej części główni bohaterowie się poznają i mają jakieś tam perypetie.. W tej mają nowe przygody ale autorka czasem nawiązuje do tego co było.. Jak bym jednak wolała najpierw przeczytać "Szeptem" a potem "Crescendo"..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
niczego nie znalazłam, pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Nie znam się za bardzo na wartości perfum, być może coś źle doczytałaś, ale to jest tylko próbka w fiolce.. Nie ma niestety podanej objętości więc mogę podać jedynie wymiar fiolki: Cała z koreczkiem ma 4,5 cm wysokości, średnicę 0,9 cm a perfumu jest na 1,9 cm wysokości tej fiolki.. Inaczej zobrazować tego nie umiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
może coś u mnie za tusz max factor??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W takim razie nic innego nie znajdę ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A może pasek, spódniczka i mus do ciała za:
- Maxfactor False lash efffect czarna, użyta ok. 3 razy. - L'oreal Volume milion lashes, brązowa, użyta 3 razy. - 1 Biosilk? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
znalazłam tylko Baza pod cienie do powiek INGLOT zużycie 1/7,kolor 01
i Maxfactor False lash efffect czarna, użyta ok. 3 razy. - moze znajdziesz cos innego w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
ok, mi pasuje, jak będziesz to napisz PW, ustalimy wszystko.
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
MAESTRO: 420 rozm.6 630 rozm.4 790 rozm.1 MARIO LUIGI: wszystkie oprócz tego do ust BIerz, bierz, bardzo mi zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
tusz już jest wymieniony
Interesują mnie te rzeczy ![]() -420 rozm. 6 Kuleczka z naturalnego włosa -660 rozm. 2 cieniutki do brwi skośny -790 rozm. 1 do eyelinera zgięty -Inglot Soft Precision Eyeliner 31 (biały) użyty 2 razy , zatemperowany)
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej odpisalam,post 29
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- cienie mac sa w rezerwacji-a i odpisuj u mnie ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- czyli - Korektor w słoiczku INGLOT AMC kolor 66 użyty 4 razy -4 puste potrójne paletki inglot -Inglot Soft Precision Eyeliner 31 (biały) użyty 2 razy , zatemperowany) - Ziaja de-makijaż uniwersalny, nowy. MAESTRO: -630 r 2(do brwi, linera) - 630 r 4(do brwi, linera) -420 rozm. 6 Kuleczka z naturalnego włosa INGLOT: - 30 T (zgięty, do eyelinera) - Mięciutki duży kulka-kopytko za roz i kabuki?
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Eh Ty kusicielko
![]() Którąś kulkę Maestro lub Mario Lungi + mgiełka wit. E za wisiorek z wieżą Eiffla i kolczyki? ![]()
Klasyka nigdy nie wychodzi z mody. ![]() Edytowane przez blackandblue Czas edycji: 2011-02-01 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
przepraszam za zwłokę;] podoba mi się u Ciebie jedynie tusz max factor, aczkolwiek nie pamiętam, czy byłaś zainteresowana u mnie;p proszę przypomnij mi
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.