![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: kolorówka / pielęgnacja The body shop, sephora i inne
coś u mnie za E.L.F. kremowy eyeliner ?
![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: kolorówka / pielęgnacja The body shop, LRP, AVENE, sephora i inne DOKŁADKI
1 probka lush i pedzelek kabuki w negocjacjach sa zrobilam dokladke co bys przegarneła za 41.perfumy NINA RICCI Les Belles de Ricci / ubytek 10% 42. OPI kolor siberian nights NL R52 ubytek 5% 2.BOURJOIS Healthy mix- podkład rozświetlający kolor 54 beige- użyty raz niestety kolor dla mnie zbyt ciemny 10. E.L.F. kremowy eyeliner kolor midnight - myślałam że będzie jaśniejszy a jest prawie czarny - nowy z pudełeczkiem testowany raz 11.INGLOT eyeline w żelu kolor 78 ( szary) - prawie czarny - jak nowy testowany raz 18. mgiełka THE BODY SHOP vitamin C odświeżająca - ubytek 15% 29. paletka kobo a w środku cienie Inglot jasny róż 356 matte zostało ok 60% / grafit 376 matte nowy maźnięty 2 razy/ beż 390 matte nowy maźnięty 2 razy/ ciemny brąz 378 matte 30. La ROCHE-POSAY EFFACLAR duo zostało ok. 50% 36. THE BODY SHOP Vitamin E - mgiełka - ubytek ok 5% 37.E.L.F. mineralna baza pod cienie ( kupiona 3 dni temu użyta 2 razy - konsystencja jakoś mi nie leży 48.AVENE Clean-Ac Krem nawilżający i łagodzący podrażnienia idealny przy kuracji przeciwtrądzikowej - użyty 2 razy 49. AVENE TriAcneal została jakaś połowa 51.LUMENE eye liner 3 dark blue sibinen - użyty raz 34. BIODERMA Hydrabio UV - fluide hydratant - zostało ok 1/3 opakowania
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-01-28 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
witaj,
wypatrzysz coś u mnie za: 31. cień INGLOT 502 double sp. szaro/brązowy nowy 32. cień KOBO 117 mono beżowy mat 2 razy użyty cienie: grafit 376 matte nowy maźnięty 2 razy beż 390 matte nowy maźnięty 2 razy ciemny brąz 378 matte 42. OPI kolor siberian nights NL R52 ubytek 5% 48.AVENE Clean-Ac Krem nawilżający i łagodzący podrażnienia idealny przy kuracji przeciwtrądzikowej - użyty 2 razy ? Zapraszam do obu watkow, odpisz proszę u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: kolorówka / pielęgnacja The body shop, LRP, AVENE, sephora i inne DOKŁADKI
niestety w watku mam juz \wszystko
w negocjacjach probka nr 3 ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- podpisane na zdjeciu ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- okej tylko bez tej próbki nr 3 41.perfumy NINA RICCI Les Belles de Ricci / ubytek 10% 2.BOURJOIS Healthy mix- podkład rozświetlający kolor 54 beige- użyty raz niestety kolor dla mnie zbyt ciemny 10. E.L.F. kremowy eyeliner kolor midnight - myślałam że będzie jaśniejszy a jest prawie czarny - nowy z pudełeczkiem testowany raz 11.INGLOT eyeline w żelu kolor 78 ( szary) - prawie czarny - jak nowy testowany raz 18. mgiełka THE BODY SHOP vitamin C odświeżająca - ubytek 15% 30. La ROCHE-POSAY EFFACLAR duo zostało ok. 50% 36. THE BODY SHOP Vitamin E - mgiełka - ubytek ok 5% 37.E.L.F. mineralna baza pod cienie ( kupiona 3 dni temu użyta 2 razy - konsystencja jakoś mi nie leży 49. AVENE TriAcneal została jakaś połowa 51.LUMENE eye liner 3 dark blue sibinen - użyty raz 34. BIODERMA Hydrabio UV - fluide hydratant - zostało ok 1/3 opakowania TY: 1.2.3.probki lush 8.avene nowa woda termalna Razy uzyty eyeliner EDM BIG WEEPING WILLOW 2,5G 2.Cien pigment MAC cornflower ok 3g z 7.5g 3.Cien pigment MAC teal ok 2g z 7.5g Krem do ciała marakuja zostało ok 3/4 3.Plyn micelarny z vichy zuzycie zaznaczone kreska z 400ml odznaczam w swoim watku kosmetyki i ide pw
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Moge oddac powyzsze produkty za: paletke kobo z 4 cieniami inglot 31. cień INGLOT 502 double sp. szaro/brązowy nowy 32. cień KOBO 117 mono beżowy mat 2 razy użyty OPI kolor siberian nights NL R52 ubytek 5%d dwa lakierki golden rose (zrezygnowalam jednak z kremu avene) Odpowiada Ci taka wymianka? Mysle, ze to sprawiedliwy uklad. Puderek kosztował mnie 90 zł. ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Kochana, chociaz bym chciala to te dwa produkty obiecalam juz dziewczynom. Czy zatem odpowiada Ci wymianka: 44. lakier Golden Rose PARIS kolor 223 ( nowy) szary 45.lakier Golden Rose PARIS kolor 110 ciemny beż ( nowy) 42. OPI kolor siberian nights NL R52 ubytek 5% 31. cień INGLOT 502 double sp. szaro/brązowy nowy 32. cień KOBO 117 mono beżowy mat 2 razy użyty 29. paletka kobo a w środku cienie Inglot jasny róż 356 matte zostało ok 60% / grafit 376 matte nowy maźnięty 2 razy/ beż 390 matte nowy maźnięty 2 razy/ ciemny brąz 378 matte w zamian za: L'oreal Casting - nowy krem koloryzujący do włosów - odcień: 535 Czekolada - puder Elizabeth Taylor - jasny kolorek - 2 razy użyty (piękna, ozdobna puderniczka) 1 paletkę Inglot pro-3 ? moglabym jeszcze dorzucic Ci jakis drobiazg ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Ten barbie pink? Nie ma sprawy ![]() lece zatem na pw. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-01-28 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
6.Cień SEPHORA mat N 05 - użyty ok 4 razy 7. Cień THE BODY SHOP mat 29 - beż rozświetlający - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 9.Cień THE BODY SHOP mat 01- rozświetlający delikatny zielony jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 15.masło do ust THE BODY SHOP - papaya - ubytek 5% 39.TISANE balsam do ust / maźnięty 3 razy 56. BIOVAX maska regeneracyjna do włosów słabych i wypadających . Nowa termocap, próbka serum wzmacniającego A+E, kartonik. z twojej wish mam po za wątkiem: dwa róże Bourjois (33 lilas d'or i 32 ambre d'or) i może byś chciała pędzel maestro do rozcierania cieni nr 420 rozmiar 6 bo nie wiem co jeszcze mogę Ci proponować ![]() aha a najbardziej to biowax i tisane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
więc tak mi się podoba najbardziej:
maseczka biowax balsam tisane i spodobały mi sie jeszcze: 51.RIMEL pro 10 days nr. 323 riviera red ubytek 10% 52.RIMEL pro 10 days nr. 293 pop rose ubytek niewidoczny może z 5% i oba pędzelki i z chęcią oddam je za: paletka clinique lakier catrice lost in mud róż bourjois( nie mam w nim tego pędzelka, bo go gdzieś posiałam ![]() i może coś sobie jeszcze dobierzesz?? bo nie wiem czy to nie za mało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
hmm nie tego tuszu lancome już nie mam,
ale mam tusz avon super curlacious który dostałam pod choinkę otworzyłam zobaczyłam grzebyczek i sobie tak leży nie używany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
A nic innego juz nie wyszukasz spoza watku?
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Moze cos do makijazu lub tu moj watek z wishlista: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501335 Ale najlepiej gdybys napisala co ew moglabys oddac, moze bysmy sie jakos dogadaly jeszcze na ten tuszyk, bo ta emulsje emolium chetnie wezme. ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
A oddalabys te dwa pedzelki i 60.EMOLIUM emulsja specjalna - duży 200ml - NOWY zabezpieczony sreberkiem za tusz? znow moglabym dolozyc cos drobnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
4.Cień SEPHORA pearl N 13 - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz
5. Cień SEPHORA strass N 14 - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 6.Cień SEPHORA mat N 05 - użyty ok 4 razy 7. Cień THE BODY SHOP mat 29 - beż rozświetlający - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Moge dolozyc np ktoras z tych rzeczy:
- grzebyczek do brwi/rzęs Chantill - Carmex wiśniowy - Essence Cream gloss nr 3 - E.l.f. błyszczyk w tubce - Inglot pojedynczy cień - fiolet z drobinkami - Chi Organics silk oil - organiczny olejek do włosów - nówka PS. Masz fotke tych pedzelkow? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Kurcze, sprawdzilam i ten pierwszy pedzelek strasznie malutki (szukam bardziej takiego do cieniowana lub jezyczkowego wiekszego).
Moze wydumasz cos jeszcze co moglabys dodac do tego emolium za tusz zamiast pedzelkow? (wybacz, ze jestem taka upierdliwa ale oplacaloby sie to wyslac jedna przesylka jesli sie dogadamy;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Może masz coś z balsamów/błyszczyków Lip Smacker ?
_________________________ _________________ jak coś to look - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=503069 . Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Malowana to zarezerwuj mi to emolium i pedzelek sephora nr 14 za tusz l'oreal, ja mam akurat probeczke tej emulsji, dzis wytestuje i jak mi spasuje to dorzucimy to do naszej poprzedniej wymianki, ok?
![]() Aaa i napisz mi jeszcze prosze date waznosci. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-01-29 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za fioletowy lakier OPI?
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Niczego niestety nie znalazłam. Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
mi pasuje, jak Tobie tez to poproszę informacje na priv
![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() interesują mnie: 4.Cień SEPHORA pearl N 13 - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 5. Cień SEPHORA strass N 14 - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 6.Cień SEPHORA mat N 05 - użyty ok 4 razy 7. Cień THE BODY SHOP mat 29 - beż rozświetlający - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 12. cienie ESSENCE (szaro-różowe) 19. szminka LOREAL colour riche 862 NUDE - ubytek 5% 20.szminka LOREAL colour richE 875 DUNE - użyta 3 razy 23.szminka MAYBELLINE 170 petal - ubytek 5% 27. cienie breloczek SEPHORA z lusterkiem perłowe - użyte 3 razy zależy mi bardzo, zwłaszcza na szminkach i cieniach z Sephory i Bodyshop tych jasnych, perłowych ![]()
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Nic. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie cienie a mianowicie:
5. Cień SEPHORA strass N 14 - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 6.Cień SEPHORA mat N 05 - użyty ok 4 razy ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- ogólnie interesują mnie cienie od 4 do 9 prócz 7 ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
mam cien avon podkręcajacy, czarny nowy
u ciebie podoba mi sie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.