|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
.---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Powodzenia na egzaminach
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo jak miło
. A widziałyście moje wypociny na poprzedniej stronie? Wypowiedź mi się podzieliła .
|
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, siedzę od trzech godzin i gapię się w monitor i ani zdania nie napisałam
Miałam dziś posiedzieć w nocy ale chyba mi to nie wyjdzie. Wczoraj też o 4 nad ranem mój mózg się wyłączył i musiałam iść spać bo już takie zdania pisałam że aż się śmiałam jak dzisiaj to czytałam . Poszłam więc spać, a oczy jak 5zł po tych napojach energetycznych i weź tu śpij
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Energy drinki psują żołądek a po co w tak młodym wieku tak się niszczyć? Jak już nic nie napiszesz to daj sobie spokój i zacznij jutro od rana. A dziś się porządnie wyśpij
![]() Ja też już idę spać . DOBRANOC!
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że psują, ale mi pomagają. Piję je jak muszę posiedzieć w nocy w ekstremalnych sytuacjach. Zazwyczaj jest to raz na pół roku właśnie przy sesji
Niedobre to w smaku jak nie wiem, ale stawia mnie na nogi Dobranoc Gosia Ja też uciekam spać, dobranoc chomicze mamy
|
|
|
|
#3520 |
|
Rozeznanie
|
I ja już uciekam. Pościele sobie łóżeczko, położe się, poczytam i idę w kimę. Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#3521 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to jestem pierwsza
![]() Witam chomicze mamy! Nocka troszkę mi się dłużyła... skończyliśmy o 3.50, ale że miałam pierwszy autobus o 5.16 to poszłam na kawkę do koleżanki pogadałysmy chwilkę i zbierałam się na busa, byłam w domku przed 6 Weszłam do pokoju, i moją Majusię zobaczyłam, całą spoconą i taka nieporadna stała i patrzyła czy aby to ja ![]() Majusia aż tak nie była zła, tylko czekała przy mostku na domek i patrzała kiedy wreszcie będzie na swoim miejscu dałam jej posłanko, patrzę za 3 minuty, a ona ryjek ma wystający z domku i przymruża oczki i zasypiała.... a kilka minut wcześniej położyła się płazem na pięterku musiałam jej dać smakołyka i przegonić mojego roztrzepańca do domku. Teraz grzecznie śpi Cytat:
Folia nie jest śliska, śmiga na niej bardzo ładnie Cytat:
|
|
#3522 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
wiem, że chomiczki słabo widzą, ale wiesz, chcę jej zrobić jak najlepiej, żeby miała. To moje maniunie dzieciątko i dbam o nią jak najlepiej potrafię ![]() Cytat:
strasznie się denerwuję... to za kilka godzin...super! ja prawdopodobnie też... jeszcze w tym roku się z nim nie widziałam!!! polecam się na przyszłość ![]() Cytat:
super sprzęt, polecam ![]() ok, zmykam spać, bo czeka mnie ciężki dzień...
|
|
#3523 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzeba poczekać, aż sam się obudzi, wieczorem Cytat:
![]() Cytat:
Ale przynajmniej nie będzie zostawał na całe dnie sam na sam z Kamą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Będziemy z Tobą Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Już mnie te psy do szału doprowadzają
Dziś przez nie Kama rano sie nie załatwiła i teraz będzie musiała czekac, az tata wróci z pracy A jednego było mi szkoda, taki mały kundelek, troszkę podobny do jamnika, chyba całą noc sterczał pod klatką ![]() I tak się trząsł biedaczek ![]() Ale nawet nie wiem skąd jest, nie kojarzę go, miał obroże, ale nie miał adresówki ![]() A ten drugi upierdliwy pobiegł za mamą do pracy |
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
foty foty
ide zaraz
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ojej jak ja Wam współczuję. Jak ja się nie widzę z TŻtem dwa dni to chodzę zła na cały świat ale chyba zacznę inaczej na to patrzeć ![]() Do owoców używam blendera |
||
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
O taaaak
Cytat:
A mój pies z kolei też szaleje, jak wyjdę z nim na dwór to biega i czegoś/kogoś szuka Nie chce mu się sikać tylko się rozgląda. Później wrócimy do domu to siedzi i piszczy. A mój pies ma 16 lat .. chyba drugą młodość przeżywa Miałam wstać wcześnie .. a wstałam dopiero po 9, wykąpałam się i trochę ogarnęłam i zaraz będę zabierać się za pisanie pracy, a znowu nie mam weny Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2011-01-31 o 09:51 |
|
|
|
|
#3534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Cię doskonale, bo ja i mój były jesteśmy sąsiadami, więc jak byliśmy razem to widzieliśmy się codziennie, a jak tylko nie mogliśmy widzieć się przez jakiś czas to też byłam wściekła. Cytat:
Masz jego zdjęcia? ![]() Moja Kama jak wychodzę z nią na dwór, już prawie robi kupę, ale jak zobaczy psa to już jej się odechciewa, a ja później się wkurzam, bo jej się odechce na chwilę, wrócimy do domu, i za chwilę znowu trzeba będzie wychodzić Cytat:
|
|||
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja, i teraz jak żyjecie z sąsiadem? ![]() No niestety staruszek, nawet nie wyobrażam sobie że któregoś dnia go zabraknie .. a wszyscy do okoła karzą mi się już oswajać z tą myślą. Ale jak tu się oswajać kiedy pies jest ze mną ponad połowę mojego życia, jest dla mnie jak brat którego nigdy nie miałam Jasne że mam zdjęcia, później wstawię ale takiego staruszka to nie mam, najwyżej jak się obudzi to mu zrobię Ale póki wet mówi że się dobrze trzyma, to jest dobrze Ufff, załatwiłam z bankiem w końcu to co miałam załatwić. Ale nienawidzę dzwonić do banków, tyle się naczekam, naprzyciskam tych kolejnych cyferek póki połączą mnie z jakąś osobą że aż się odechciewa. Na szczęście jakaś strasznie sympatyczna kobieta ze mną rozmawiała więc nie było źle
|
|
|
|
|
#3536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak z sąsiadem
![]() -'Cześć' -'cześć' i tyle ![]() Cytat:
Z resztą wydaje mi się, że z taką myślą, nie można się odwoić I tak człowiek przeżywa odejście przyjaciela ![]() Czekam na fotki No jasne Najwazniejsze, że wszystko z nim w porządku, że nie choruje Cytat:
|
||
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, jak to z byłym ![]() No pewnie że nie da się oswoić, moim zdaniem mój pies jest nieśmiertelny i będzie żył jeszcze ho ho ! ![]() Ale tabletek ma, więcej niż niejeden człowiek niestety. ![]() Teraz wstał ale chyba obraził się jak mnie zobaczył z aparatem, ciągle się dupką odwraca i nie chce zdjęć więc dałam mu spokój, mam nadzieję że później uda mi się pstryknąć. A może na spacerze mu zrobię sesje ![]() A teraz siadam do pisania |
|
|
|
|
#3538 |
|
Zadomowienie
|
Widzę poprawy w oswajaniu małej
![]() - pierwszy wybieg - ugryzła mnie 3 razy [ raz w serdeczny palec lewej ręki , drugi w serdeczny palec lewej ręki a trzeci w serdeczny palec lewej ręki ]- drugi wybieg - ugryzła mnie tylko raz [ oczywiście w serdeczny palec lewej ręki ]- trzeci wybieg - także ugryzła mnie raz [ zgadnijcie gdzie ... ]- czwarty wybieg - wczoraj ok. godziny 23 , nie zostałam ugryziona ani razu |
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Iza a od czego ma te tabletki
![]() Nie lubi się fotografować ![]() Owocnego pisania 12 lutego o 11 idę robić tatuaż
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-31 o 10:43 |
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

Miałam dziś posiedzieć w nocy ale chyba mi to nie wyjdzie. Wczoraj też o 4 nad ranem mój mózg się wyłączył i musiałam iść spać bo już takie zdania pisałam że aż się śmiałam jak dzisiaj to czytałam

pogadałysmy chwilkę i zbierałam się na busa, byłam w domku przed 6
a kilka minut wcześniej położyła się płazem na pięterku
weeeź nie rób ochoty na koktajl 

też mi dobry wyszedł, ale Twój też chętnie bym spróbowała 
potrafią biec za drugim psem przez całe miasto żeby mu pupe powąchać 

jak ja Wam współczuję. Jak ja się nie widzę z TŻtem dwa dni to chodzę zła na cały świat ale chyba zacznę inaczej na to patrzeć