![]() |
#4921 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
![]() a fotelik faktycznie fajny no i przede wszystkim wygoda dla rodzicow ![]() GRATULACJE ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() sliczna jest ![]() ![]() Myha ![]() ![]() a my po sniadanku wlasnie.zjedlismy kanapeczki ze swojska ktora dostalismy od rodzicow ![]() poza tym nie wysypiam sie ostatnio wogole bo plecy i krocze znowu daja popalic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no to bez przesady ja normalnego pifka nie pijam a drinkow to juz w ogole, wiem ze alkoholu pic karmiac nie mozna ale w karmiku jest go znikoma ilosc i jak wypije jedno na dlugi czas to nic jej nie bedzie, ale oczywiscie to moje zdanie i nikt sie zgadzac nie musi ![]() kurcze tak ładnie oliwia spala we foteliku i znow sie obudzila pierdółka mała ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- madzik to fajne to mieszkanko, kurcze czemu u nas takich nie ma ![]() A oliwia jest dluga rzeczywiscie urodzila sie 56cm a teraz ma 57-58 i juz w niektore body nie wchodzi ![]()
![]() |
#4923 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do drinkowania i zdrowych dzieciaczków, to bywa różnie... Część dzieci się obroni, ale bywa, że małe jest zdrowe, a potem dziwne problemy w szkole, albo zaburzenia zachowania... Niestety nie wiemy, co i kiedy alkohol może uszkodzić, nie ma też bezpiecznej dawki w ciąży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale w ciazy nie pilam zadnego karmi, ani nawet lyka alko. Ja mam i bardzo go sobie chwale ![]() Ja w sobote dwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Alunia ma sie dobrze, ostatnio lepiej spi w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-31 o 11:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 800 funtow plus rachunki i tzw czynsz czyli okolo 1000 funtow czyli w granicach 4,5 tys.zl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zadomowienie
|
Podsyłam artykuł o tym Karmi
![]() http://warszawa.naszemiasto.pl/artyk...acje,id,t.html http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...=najfajniejsze Bo nawet w Tv mówili że w niektórych szpitalach stoją automaty z tym napojem ![]() ![]() aaa i Pani mówiła że mleko, produkty mleczne nie pomagają i od picia mleka nie ma się wcale więcej pokarmu, no bo................przecie z krowa mleka nie pije a ile go ma ![]() Co do tego która następna do porodu to może jednak ktoś jest przede mną ? która chętna ?Grusia bo jej dzidzi duże już jest ![]() pamela Ty miałaś położenie miednicowe ? Jak czułas ruchy ? Ja nad pępkiem czuje jak mi wypycha główkę a po prawej stronie w okolicy żeber hmm nie wiem albo raczki albo stópki ale coś malusiego ![]()
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 ![]() Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2011-01-31 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zadomowienie
|
Gratulacje dla rodziców!
![]() A co do Karmi- ostatnio upiłam trochę karmelowego (dosłownie tyle co w szyjce od butelki) resztę wypił mężuś i w nocy miałam niezły potok mleczka, ale nie wiem czy to zasługa piwka, czy też tego, że podobno w nocy laktacja się zwiększa. Z tym częstym przystawianiem dziecka do piersi też się zgadzam- gdy mały wisi dłużej przy piersi pokarmu mam więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to ladnie sie alunia chowa mamusi, oby tak jej zostało ![]() p.s kiedy mozna cwiczyc po cc ![]() Cytat:
![]() w sumie jak wypilam karmi wczoraj to w nocy bylam cala mokra z mleka ale czy to przez to to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4931 |
Zadomowienie
|
Caprica pytam o laktator bo go dostałam a chyba nie umiem obsługiwać
![]() ![]()
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba 3 miesiece po juz mozna. Wiecie co, ja od czasu cc moze 2 razy robilam brzuszki... nie moge sie jakos zmusic do cwiczen ![]() Cytat:
Dziewczynki, tata mi wlasnie kupil 3 pary rajstop i skarpeteczki dla Ali w LIDLU, bardzo ladne, cieple i tanie, kupujcie! ![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-31 o 11:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zadomowienie
|
Dobrze Enia, ze napisałas o tym, co mówili w ddtvn, bo czekałam na to, ale kolezanka przyszła i musialam ją zawieźć do lekarza, bo nie miał kto...
I byłam jeszcze u znajomej w sprawie mojej pracy na wychowawczym w p-lu i u mechanika, bo mi tłumik pękł, ale muszę znów jechać wieczorem, bo pan nie miał teraz czasu ![]() A teraz zamówię pościel na all i spadam do cioci na ciasto i do koleżanki,bo mi pita rozliczała-muszę jej dać coś słodkiego za to ![]() Fajny dzień-lubię tak poza domem ![]() ![]()
#4935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przydaloby sie pomyslec o czyms swoim ale wizja kredytu na 30lat mnie przeraza ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() widzialam ta promo w lidlu ale rajstop i skarpet to mam akurat duzo ale sa tez pampersy w promocji za 39,99 tż dzis pojedzie i kupi jak beda 2 ![]()
![]() |
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde czekam na paczke od kuriera ktora miala byc juz w piatek a jego nie ma do dzisiaj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zadomowienie
|
Hejka Dziewczynki
![]() AGIAGI gratulacje Kochana ![]() ![]() PAMELKA Oliwia już jest na prawdę duuuużżżaaaa ![]() ENIS jabłuszko zaliczone, jaka potrawa następna?? ![]() ![]() MYHA kciuki zaciśnięte ![]() ![]() A dziś mój tż w domciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- MADZIK a kurier to wózek ma Ci przywieźć?? ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- karla tez lubie jak tż jest w domku, od jutra idzie na urlop opiekunczy wiec bedziemy cały tydzien razem ![]()
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
ja sie tylko witam i zabieram sie za nadrabianie zaległosci
![]() Cos mnie rozkłada,jakies przeziebienie :/ Aaa...i podaję linka do fajnego wedlug mnie wątku -Rodzicielstwo bliskości ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=503196 |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/fisher-price-husta...432730838.html Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie dałabym rady mieszkac z rodzicami ,z tesciami tez nie ,mimo ze jednych i drugich bardzo lubię
![]() Mam zbyt niezalezny charakter ,fakt ,łatwo ide na kompromis, ale w kwestiach dla mnie naprawdę waznych nie ustepuje. Przy tym nie jestem skłonna do sprzeczek itp. wiec wszystko dusiałabym w sobie...Wrzody zoładka murowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | ||
Zakorzenienie
|
Co do kredytów,to my mamy na 10 lat i rate miesiączna ok 3000 zl
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
mniej wiesz dłużej żyjesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- MYHA i jak Twoa ginka robiła Ci usg??czy juz poczekasz do 17:20?? ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam od swojej gin. Zbadała mnie ginekologicznie i mówiła ze wszystko dobrze, że rozpulchnione i rośnie, szyjka pięka
![]() teraz czekamy do 17.20. Boje sie i to bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zadomowienie
|
A My mieszkamy z rodzicami tżta
![]() Trzeba najpierw pomyśleć o zmianie auta hihi na większe ![]() Madzik no to super, że wózek doszedł ![]() To jak paczka dojdzie to już będzie wszystko tak?? ![]() Madzik trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Ja też mam dziś wizytę ale u gin w szpitalu, gdzie będę rodzić. Chyba ją dziś zmolestuję, żeby mnie zbadała, bo dwóch tygodni nie wytrzymam do wizyty u mojego lekarza prowadzącego. I ciekawe jak tam moja morfologia czy coś się poprawiło ![]() ![]() Lulka to już pokoik prawie gotowy dla Zuzulki ![]() A do nas jutro kurier przyjedzie z mebelkami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za usg ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Myha przeciez wiesz,ze bedzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do prezeski to bylo sie jej zapytac czy ona czasem sie z ch...m na glowy nie pozamieniala ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() paczka przyjdzie to juz wszystko bedzie ![]() ![]() ![]() ![]() a co do przeprowadzki to czekamy na maila z agencji bo musza posprawdzac wiarygodnosc klienta i wyslac ankiete.ale im tez sie spieszy bo chca jak najszybciej kase brac za mieszkanie takze mam nadzieje ze lada dzien sie zaczniemy przeprowadzac ![]() dzieki za kciuki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może za trzy dni dam mu marchewke, mam jeszcze jabłko z gruszką i jabłko z bananem, ale czytałam żeby narazie nie łączyć tylko dawać pojednyncze czyli np samo jabłko lub samą marchewkę żeby ewentualnie wykluczyć na co dziecko może mieć alergie ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-31 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ze dada wam spasowala, musze wyprobowac jak Oli bedzie wieksza ![]() Cytat:
![]() mnie sie marzy ten lezaczek i chyba kupie go za miesiac ![]() http://allegro.pl/fisher-price-m7930...427758341.html
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.