|
|
#4921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
a fotelik faktycznie fajny no i przede wszystkim wygoda dla rodzicow ![]() GRATULACJE Cytat:
Cytat:
![]() sliczna jest Myha - ja tez dzisiaj wizyta o 15.30 przy okazji badania mi beda robili na wykrycie jakiejs bakterii ![]() a my po sniadanku wlasnie.zjedlismy kanapeczki ze swojska ktora dostalismy od rodzicow a teraz 3-bita wsuwamy.poza tym nie wysypiam sie ostatnio wogole bo plecy i krocze znowu daja popalic |
|||
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no to bez przesady ja normalnego pifka nie pijam a drinkow to juz w ogole, wiem ze alkoholu pic karmiac nie mozna ale w karmiku jest go znikoma ilosc i jak wypije jedno na dlugi czas to nic jej nie bedzie, ale oczywiscie to moje zdanie i nikt sie zgadzac nie musi ![]() kurcze tak ładnie oliwia spala we foteliku i znow sie obudzila pierdółka mała ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- madzik to fajne to mieszkanko, kurcze czemu u nas takich nie ma a ile bedzie placic jesli to nie tajemnica???A oliwia jest dluga rzeczywiscie urodzila sie 56cm a teraz ma 57-58 i juz w niektore body nie wchodzi
|
|
#4923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do drinkowania i zdrowych dzieciaczków, to bywa różnie... Część dzieci się obroni, ale bywa, że małe jest zdrowe, a potem dziwne problemy w szkole, albo zaburzenia zachowania... Niestety nie wiemy, co i kiedy alkohol może uszkodzić, nie ma też bezpiecznej dawki w ciąży. |
|
|
|
|
#4924 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak gdzies wyjde i wypije wiecej to karmie sciagnietym wczesniej mlekiem, mam w zamrazaniku maly zapasik ![]() Ale w ciazy nie pilam zadnego karmi, ani nawet lyka alko. Ja mam i bardzo go sobie chwale Ja w sobote dwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Alunia ma sie dobrze, ostatnio lepiej spi w nocy Budzi sie w nocy 2 razy i spi prawie do 8 rano Oby juz tak jej zostalo
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-31 o 12:06 |
||||
|
|
|
#4925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
800 funtow plus rachunki i tzw czynsz czyli okolo 1000 funtow czyli w granicach 4,5 tys.zl |
|
|
|
|
#4927 |
|
Zadomowienie
|
Podsyłam artykuł o tym Karmi
![]() http://warszawa.naszemiasto.pl/artyk...acje,id,t.html http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...=najfajniejsze Bo nawet w Tv mówili że w niektórych szpitalach stoją automaty z tym napojem (piwem)![]() aaa i Pani mówiła że mleko, produkty mleczne nie pomagają i od picia mleka nie ma się wcale więcej pokarmu, no bo................przecie z krowa mleka nie pije a ile go ma ![]() Co do tego która następna do porodu to może jednak ktoś jest przede mną ? która chętna ?Grusia bo jej dzidzi duże już jest pamela Ty miałaś położenie miednicowe ? Jak czułas ruchy ? Ja nad pępkiem czuje jak mi wypycha główkę a po prawej stronie w okolicy żeber hmm nie wiem albo raczki albo stópki ale coś malusiego
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2011-01-31 o 12:08 |
|
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje dla rodziców!
![]() A co do Karmi- ostatnio upiłam trochę karmelowego (dosłownie tyle co w szyjce od butelki) resztę wypił mężuś i w nocy miałam niezły potok mleczka, ale nie wiem czy to zasługa piwka, czy też tego, że podobno w nocy laktacja się zwiększa. Z tym częstym przystawianiem dziecka do piersi też się zgadzam- gdy mały wisi dłużej przy piersi pokarmu mam więcej. |
|
|
|
#4929 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4930 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ladnie sie alunia chowa mamusi, oby tak jej zostało p.s kiedy mozna cwiczyc po cc ???Cytat:
![]() w sumie jak wypilam karmi wczoraj to w nocy bylam cala mokra z mleka ale czy to przez to to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
ale to indywidualna decyzja jak mowiszCytat:
|
|
#4931 |
|
Zadomowienie
|
Caprica pytam o laktator bo go dostałam a chyba nie umiem obsługiwać
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile masz pokoi?
|
|
|
|
|
#4933 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba 3 miesiece po juz mozna. Wiecie co, ja od czasu cc moze 2 razy robilam brzuszki... nie moge sie jakos zmusic do cwiczen Cytat:
Dziewczynki, tata mi wlasnie kupil 3 pary rajstop i skarpeteczki dla Ali w LIDLU, bardzo ladne, cieple i tanie, kupujcie!
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-31 o 12:39 |
||
|
|
|
#4934 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze Enia, ze napisałas o tym, co mówili w ddtvn, bo czekałam na to, ale kolezanka przyszła i musialam ją zawieźć do lekarza, bo nie miał kto...
I byłam jeszcze u znajomej w sprawie mojej pracy na wychowawczym w p-lu i u mechanika, bo mi tłumik pękł, ale muszę znów jechać wieczorem, bo pan nie miał teraz czasu A teraz zamówię pościel na all i spadam do cioci na ciasto i do koleżanki,bo mi pita rozliczała-muszę jej dać coś słodkiego za to ![]() Fajny dzień-lubię tak poza domem I od dzis zaczęłam się odzywać do TŻ
|
#4935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przydaloby sie pomyslec o czyms swoim ale wizja kredytu na 30lat mnie przeraza ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
a tak bym juz chciala porobic brzuszki...widzialam ta promo w lidlu ale rajstop i skarpet to mam akurat duzo ale sa tez pampersy w promocji za 39,99 tż dzis pojedzie i kupi jak beda 2
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde czekam na paczke od kuriera ktora miala byc juz w piatek a jego nie ma do dzisiaj ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4937 |
|
Zadomowienie
|
Hejka Dziewczynki
![]() AGIAGI gratulacje Kochana Doczekałaś się ![]() PAMELKA Oliwia już jest na prawdę duuuużżżaaaa ENIS jabłuszko zaliczone, jaka potrawa następna?? Śliczny Franio ![]() MYHA kciuki zaciśnięte Daj znać po wizycie co i jak ![]() A dziś mój tż w domciu Idziemy zaraz na zakupki i może wstąpimy do Lidla ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- MADZIK a kurier to wózek ma Ci przywieźć??
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- karla tez lubie jak tż jest w domku, od jutra idzie na urlop opiekunczy wiec bedziemy cały tydzien razem
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie tylko witam i zabieram sie za nadrabianie zaległosci
![]() Cos mnie rozkłada,jakies przeziebienie :/ Aaa...i podaję linka do fajnego wedlug mnie wątku -Rodzicielstwo bliskości ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=503196 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4940 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/fisher-price-husta...432730838.html Cytat:
|
||
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie dałabym rady mieszkac z rodzicami ,z tesciami tez nie ,mimo ze jednych i drugich bardzo lubię
![]() Mam zbyt niezalezny charakter ,fakt ,łatwo ide na kompromis, ale w kwestiach dla mnie naprawdę waznych nie ustepuje. Przy tym nie jestem skłonna do sprzeczek itp. wiec wszystko dusiałabym w sobie...Wrzody zoładka murowane
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co do kredytów,to my mamy na 10 lat i rate miesiączna ok 3000 zl
bardzo się lubimy,ale wspólnego życia absolutnie sobie nie wyobrażam!!!!---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
mniej wiesz dłużej żyjesz ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- MYHA i jak Twoa ginka robiła Ci usg??czy juz poczekasz do 17:20?? ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
już sie nie mogę doczekać efektu końcowego!!!
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
||
|
|
|
#4945 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam od swojej gin. Zbadała mnie ginekologicznie i mówiła ze wszystko dobrze, że rozpulchnione i rośnie, szyjka pięka
Nie robiła USG bo skoro mam miec wieczorem to nie ma sensu. Dostałam L4 do konca lutego. Oczywiscie pojechałam z nim do pracy i moja kolezankja z pokoju popłakała sie bo nie wyrabia sama. Oczywiscie wszyscy liczyli, ze juz jutro wróce. Najbardziej dobila mnie prezeska, która powiedziała czy nie mogłam z ta ciąża poczekać jeszcze ze 2 miesiące. Dodam, ze ona wie ze juz raz poroniłam. Normalnie się wkurzyłam. miałam jej ochote powiedziec, ze to przez nia w sumie nie wracam do pracy. Szkoda słówteraz czekamy do 17.20. Boje sie i to bardzo. |
|
|
|
#4946 | |
|
Zadomowienie
|
A My mieszkamy z rodzicami tżta
w jednym domu. Mamy swoje piętro, także nie jest źle. Na razie nie stać by nas było na własne mieszkanie, albo dom. Choć kiedyś trzeba będzie o tym pomyśleć, bo z dwójką lub trójką dzieci się tu nie zmieścimy. Trzeba najpierw pomyśleć o zmianie auta hihi na większe ![]() Madzik no to super, że wózek doszedł I jak kolorek się podoba na żywo?? To jak paczka dojdzie to już będzie wszystko tak?? A kiedy przeprowadzka??Madzik trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Ja też mam dziś wizytę ale u gin w szpitalu, gdzie będę rodzić. Chyba ją dziś zmolestuję, żeby mnie zbadała, bo dwóch tygodni nie wytrzymam do wizyty u mojego lekarza prowadzącego. I ciekawe jak tam moja morfologia czy coś się poprawiło Dam Wam znać wieczorkiem ![]() Lulka to już pokoik prawie gotowy dla Zuzulki A do nas jutro kurier przyjedzie z mebelkami ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
A prezeską się nie przejmuj i tyle Trzymam kciuki za usg
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Myha przeciez wiesz,ze bedzie dobrze
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4948 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do prezeski to bylo sie jej zapytac czy ona czasem sie z ch...m na glowy nie pozamieniala ale mi cisnienie podnosza tacy ludzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
paczka przyjdzie to juz wszystko bedzie czasami sie czuje jak rumun z bazaru a co do przeprowadzki to czekamy na maila z agencji bo musza posprawdzac wiarygodnosc klienta i wyslac ankiete.ale im tez sie spieszy bo chca jak najszybciej kase brac za mieszkanie takze mam nadzieje ze lada dzien sie zaczniemy przeprowadzac dzieki za kciuki swoja droga ciekawa jestem jak tam wyjda moje badania bo dawno mi nie robili
|
|||
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może za trzy dni dam mu marchewke, mam jeszcze jabłko z gruszką i jabłko z bananem, ale czytałam żeby narazie nie łączyć tylko dawać pojednyncze czyli np samo jabłko lub samą marchewkę żeby ewentualnie wykluczyć na co dziecko może mieć alergie
Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-31 o 14:26 |
|
|
|
|
#4950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ze dada wam spasowala, musze wyprobowac jak Oli bedzie wieksza Cytat:
mnie sie marzy ten lezaczek i chyba kupie go za miesiac ![]() http://allegro.pl/fisher-price-m7930...427758341.html
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

Wstawaj bo Twoja Zuzia na pewno juz głodna siedzi w brzuszku raz dwa 
super oby tak dalej, ja ze swoja ide w czwartek na wazenie, ciekawe ile juz ma

?
dobrze ze tz zachowal zimna krew bo ja wpadlam w panike zaczelam krzyczec i plakac na szczescie wszystko dobrze sie skonczyło
- ja tez dzisiaj wizyta o 15.30 przy okazji badania mi beda robili na wykrycie jakiejs bakterii
a teraz 3-bita wsuwamy.

swoja droga ciekawa jestem jak tam wyjda moje badania bo dawno mi nie robili