|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Który weekend wakacyjny najbardziej Ci pasuje? | |||
23-24.07 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 29,41% |
30-31.07 |
4 | 23,53% |
6-7.08 |
3 | 17,65% |
13-14.08 |
1 | 5,88% |
20-21.08 |
3 | 17,65% |
27-28.08 |
1 | 5,88% |
Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010
pierwszy tydzień dawałam tylko papki (kaszkę bezglutenowa, marchew, jabłko, zupę jarzynowa, ziemniaka z dynia). W czwartek pierwszy raz dostał całe kawałki. W piatek wyjechaliśmy więc miał przerwę ale dzisiaj będe kontynuowała BLW.
Trochę zjadł. Wciskał to sobie do buzi ![]() Potem troszeczkę mu pomogłam i trzymałam marchewkę w ręku a on sam buzią trafiał w marchewkę i zjadł w ten sposób. Gryzł, mielił, mlaskał czasem coś wypluł. P1040993.jpg Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2011-01-31 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010
Dzien dobry
![]() olakola Kubuś śliczny, gdybym miała córkę to zaklepałabym go na zięcia ![]() niezawsze fajne buty, ja w takich nie chodzę bo bym się zabiła, a po drugie byłam bym wyższa od M hd Szymek wygląda przy tym jedzeniu jak dorosły ![]() A my wczoraj byliśmy na desce i jestem mega zadowolona. Była piękna pogoda, ani jednej chmury, nawet się już tak nie potłukłam i idzie mi coraz lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() hd jak długo na parze gotujesz np. ziemniaka czy marchew (może głupie pytanie, ale ja jestem lewuską kulinarną), blw tak bym może od czasu do czasu spróbowała. W ogóle to jest jakiś sukces, mały zjadł wczoraj szpinak domowy, tyle że dosłodzony śliwkowym nektarem. Słoiczkowe jedzenie ma ujednolicony mdły smak to wszystko by zjadł, a ja wolałabym nauczyć go prawdziwych smaków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Rozeznanie
|
entertete można powiedzieć, że uczę się od zera bo pierwszy raz próbowałam dwa lata temu ale tylko raz więc się nie liczy. Ja też na nartach nie potrafię i nie mam porównania, ale z tego co słyszałam narty łatwiejsze. Spróbuj świetna zabawa tylko zaopatrz się w ochraniacz na tyłek bardzo się przyda, ja nie mam i była masakra, teraz już jest ok bo się tyle nie wywracam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Warzywa 25- 35 minut. Sprawdzam konsystencje po 20 minutach. Zazwyczaj jest OK mam tez garnek zeptera. Czekam tylko na durszlak, który pozwala gotować na parze. Wówczas będzie dużo krócej Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2011-01-31 o 10:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
oo ale super tez musze zaczac probowac
![]() |
#2438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lilka, ale Ci zazdroszcze!!!!! i jak tanio! Cytat:
![]() Wlasnie zapomnialam powiedziec, ze dostalam w koncu okres ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- wywołałam wilka z lasu (swoim pytaniem) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Rozeznanie
|
niezawsz haha no jak się wywraca to jest fajnie tylko ja ostatnio sobie palca strzaskałam i miałam jak parówę, ale już na szczęście mi zeszło
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zadomowienie
|
Juz myslalam, ze bede sama na watku z minimalizmem z ikei
![]() ile po odstawieniu? musze sie nastawic psychicznie ![]() ale kiedy to bedzie? mialam przechodzic na mm i znowu piers wygrala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 |
Rozeznanie
|
a co do okresy to ja już nie wiem czy miałam czy nie od dłuższego czasu mam plamienia a kilka dni temu było mocniej i nie wiem czy to to. Ale to chyba przez te chol..erne tablety, jak mi nie przejdzie to tylko lekarz mi pozostanie i zmiana tabsów
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a jakie macie to krzesełko z Ikei? Antilop czy Blames?
Co do BLW, to powiedziałam, że może wtedy, gdy N-ka nauczy się siedzieć, bo wtedy będzie można ją razem z jedzonkiem zamknąć w kabinie prysznicowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
hd fajnie ze badania wyszly ok
ja namawiam meza jak teraz wroci zebysmy do ikei jechali bo trzeba Hubciowi reszte mebli do pokoju kupic maz wyjechal... ja na nartach jezdzilak kiedys nawet nie zle mi to wychodzilo nawet lokiec skrecilam w czechach ![]() ![]()
#2445 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Hej, my już po spacerku
![]() ![]() jak tak patrzę na to krzesełko z ikei to chyba podoba mi się najbardziej ze wszystkich, które do tej pory widziałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Raczkowanie
|
Cześć mamuśki
![]() Wróciłam właśnie od fryzjera. Zadowolona jetem jak na razie z fryzurki, zobaczymy co będzie jak sama będę układać ![]() niezawsze śliczne te butki ![]() ![]() hd super Szymek 'wcina' ![]() A byłam na zakupach też. Nawet mi się udało trafić na wyprzedaż, no i zakupiłam Weronice spodenki, 2pak bodów i bluzeczke w reserved i takie geterki jeszcze i zapłaciłam 55 złotych za wszytko ![]() Idę kawe wypić z teciową, ciekawe co powie na moje włoy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
jesteśmy bardzo zadowoleni. Najważniejsze dla mnie jest to, że super szybko mogę wyczyścić, jest lekkie, jak trzeba wyciągam nóżki i mogę schować no i ten duży blat
![]() OLAkola - kupiłam nocnik. Dzięki za sugestie.Będziemy dzisiaj próbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
chomiczek pochwal się fryzurką
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przydał się natomiast śliniak z rękawami (był na zdjęciu). Super sprawa. Nie martwię się, że się wybrudzi, może szaleć na całego. Co do krzesełka to takie: antilop ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40076093 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2452 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zaczelam odstawiac ok. 5 stycznia, 10 juz w ogole nie karmilam, w grudniu mialam jakies plamienie, ale to chyba nie byl okres Dzidzia ok poczekam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
Marta, czytałam, że podstawą jest to aby dziecko siedziało. Wówczas jest w stanie swobodnie przełykać. Brakiem ząbków się nie martw bo marchewka czy ziemniak jest tak miękki, że ząbki nie są jej do tego potrzebne. Wiesz, najlepiej jak poczytasz na ten temat. Ja nie jestem ekspertem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi w 100% odpowiada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
chomiczek chwal sie fryzurka
![]() moje dziecko chyba nie lubi poniedzialkow tydzien temu tez byl marudny dzisiaj powtorka z rozrywki
#2456 |
Raczkowanie
|
za chwile wrzuce foto, idziemy jeść teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zadomowienie
|
Dzidzia, mój masażysta mnieponad tydzień rozwałkowywać musiał i to do tego stopnia, że aż siniaki miałam. Jest naprawdę profesjonalistą - niewidomy chłopak, który od nastu lat jest masażystą. Wygląda jak chucherko, a ma taką siłę, że nikt by nie pomyślał.
Chomiczek, dawaj fotki! Hd, Vette, dziękuję za odpowiedzi ![]() Nie rozumiem, po co robią takie pstrokate straszydła. Przecież dziecko ma w tym siedzieć, z kolor to raczej rodzice ze względu na praktyczność czy wystrój mieszkania dobierają. |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Rozeznanie
|
witam dziewczynki!
kupilam malemnu nocnik i chyba mu sie nie podoba, rozkrzyczal sie glosno juz dwa razy (tyle go razy sadzalam) i trzyma proste nogi i musze sie nameczyc zeby go podsadzic ![]() ![]() ![]() hd2005 ![]() a co sie dzieje ze Siala tylko wpada? ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- chomiczek ale czadowa fryzura! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.